05 Ιουνίου 2016

ΣΚΙΤΣΟ-Γελάει ο Αρκάς με την ανάπτυξη, τα πρωτογενή πλεονάσματα και τις επενδύσεις του Τσίπρα

Έχει ακριβώς τις ίδιες παραισθήσεις που έχει και ο Τσίπρας... με τη διαφορά ότι ο Αρκάς ξέρει τι φταίει για τις παραισθήσεις του:

"Ηφαίστειο" η Τσιμπούλκοβα στη Σαντορίνη (ΦΩΤΟ)

Η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα... μαγεύτηκε με τη Σαντορίνη και γέμισε το λογαριασμό της στο instagram με φωτογραφίες της από το νησί! 

Η Σλοβάκα τενίστρια πριν από λίγες ημέρες ήταν στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων και χάζεψε τόσο με την ομορφιά του που έγραψε: "Είμαι ερωτευμένη με αυτό το μέρος".

Ζάκυνθος: Ούρησε και σκότωσε τον 19χρονο φοιτητή που βλέπετε - Τα λάθη της αστυνομίας και η μεγάλη ανατροπή (Φωτό)!

Τα δύο τραγικά λάθη της αστυνομίας έφεραν τα πάνω κάτω στη δολοφονία του άτυχου φοιτητή - Κατηγορούμενοι πλέον δύο ''κολλητοί'' του φίλοι...

Συρία: Κυβερνητικό μαχητικό συνετρίβη κοντά στο Χαλέπι - ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπορτάζ του πρακτορείου ειδήσεων Reuters ανέφερε οτι συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος στη Συρία, χωρίς να διευκρινίζει την προέλευση του αεροσκάφους. Ωστόσο σύμφωνα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το αεροσκάφος ειναι ρώσικο τύπου Sukhoi - Su24.

Ξύλο και… καράτε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας όταν Κινέζος επιχειρηματίας και αντιπρόεδρος του Κινεζικού Εμπορικού και Πολιτισμικού Συνδέσμου στην Ελλάδα πήγε να θεωρήσει το γνήσιο της υπογραφής του, σύμφωνα με ρεπορτάζ τους «Έθνους της Κυριακής».

Πέντε φάκελοι για άρση ασυλίας στη Βουλή – Δυο υπουργοί στο «μικροσκόπιο»

Πέντε δικογραφίες διαβιβάστηκαν στη Βουλή, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα αρθεί ή όχι η ασυλία του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, του γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, του βουλευτή της ΝΔ “ Αδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Ισπανία: Η συμμαχία Podemos-Αριστεράς κερδίζει έδαφος έναντι των Σοσιαλιστών

Σύμφωνα με αυτές τις δημοσκοπήσεις, τις οποίες δημοσίευσαν οι εφημερίδες El Pais, El Mundo και El Espanol, το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα (PP) του απερχόμενου πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι θα λάβει την πρώτη θέση με τα ποσοστά του να κυμαίνονται μεταξύ 27,7% και 31%


Με βαριές καταγγελίες αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος

«Το παιχνίδι ήταν στημένο και από πριν ξεπουλημένο» λέει ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος και πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος Ροδόπης της ΑΔΕΔΥ - Κατηγορεί την ηγεσία ότι θέτει στο περιθώριο την κομματική βάση «για να ελαχιστοποιήσει και να ελέγξει τις αντιδράσεις»

Η Ελληνίδα που διεκδικεί απόψε τον τίτλο της Μις ΗΠA -Χωρίς ακοή στη μάχη για το στέμμα [εικόνες]

Το τίτλο της Μις ΗΠΑ διεκδικεί απόψε η ελληνικής καταγωγής Ελενα Λακουάτρα, η οποία ήδη έχει στεφθεί Μις Πενσυλβάνια.

Ολοι είχαν συγκλονιστεί από την ιστορία της, την οποία είχε αφηγηθεί μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του διαγωνισμού ομορφιάς.

Νέο εξιλαστήριο θύμα του Μαξίμου (μετά τον Βαρουφάκη) και ο Τσακαλώτος;

Νέο εξιλαστήριο θύμα – αλά Βαρουφάκη – φαίνεται πως ανακάλυψαν οι Πραιτωριανοί του Μαξίμου και διαδίδουν δεξιά και αριστερά πως είναι έτοιμοι να τον «ξηλώσουν».

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΚΕΤΑΡΕΤΕ ΓΙΔΙΑ! Άρχισαν οι πλειστηριασμοί – Εξώσεις εξπρές σε 200.000 σπίτια

Κατ’ αρχάς, η κυβέρνηση διατείνεται σε όλους τους τόνους ότι «δεν επηρεάζεται η α΄ κατοικία». Μάλιστα, επικαλείται τις ρυθμίσεις του νόμου Κατσέλη! Τι λέει, λοιπόν, ο νόμος και ποιοι προστατεύονται; Μας το θυμίζει η ειδική επί των ακινήτων, νομικός Ολυμπία Νικολοπούλου, η οποία απαριθμεί τις περιπτώσεις όσων προστατεύονται.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ! Οι Τούρκοι βύθισαν αεροπλάνο για να... προσελκύσουν τουρίστες

Mια «πρωτότυπη» ιδέα είχη η δημοτική Αρχή της πόλης Κουσάντασι στην Τουρκία για να προσελκύσει τουρίστες.

Αποφάσισε να... βυθίσει στα νερά του Αιγαίου ένα Airbus A300, με στόχο την ενίσχυση του καταδυτικού τουρισμού στην περιοχή!

«Πόλεμος» Σπυράκη – ΣΥΡΙΖΑ

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Σπυράκη και του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ότι η Νέα Δημοκρατία θα διαλύσει δομές.

Χίος: Η μοναδική παραλία που δημιουργήθηκε από έκρηξη ηφαιστείου - Δείτε το βίντεο!

Η παραλία, βρίσκεται νοτιοδυτικά, 30 περίπου χιλιόμετρα από την πόλη και δίπλα στο χωριό Εμπορειός -  Τα νερά της είναι κρυστάλλινα...

Ανθρωποκυνηγητό στο Καζακστάν – Τρεις νεκροί και εννέα τραυματίες - ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιθέσεις που σημειώθηκαν σε μία στρατιωτική βάση και σε δύο καταστήματα πώλησης όπλων στην πόλη Ακτομπέ του Καζακστάν, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, το οποίο προσθέτει ότι η αστυνομία διεξάγει αντιτρομοκρατική επιχείρηση για τη σύλληψη των δραστών.

ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! «Ξεσκονίζουν» τα Υποθηκοφυλακεία της χώρας

Στο μικροσκόπιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης και της Γενικής Επιθεωρητού Δημόσιας Διοίκησης έχει μπει το καθεστώς λειτουργίας των Υποθηκοφυλακείων της χώρας, μετά τους πρώτους ελέγχους του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος που αποκάλυψαν ατασθαλίες σε τρία Υποθηκοφυλακεία της Αττικής.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙΧΑΧΑΧΑ! Έρχεται «κόφτης» στον ιδιωτικό τομέα – Ξεχάστε δώρα και επιδόματα!

Από φθινόπωρο, όπως όλα δείχνουν, οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν νέες περικοπές στις ετήσιες απολαβές τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δανειστές απαιτούν την κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα. Άλλα θέματα που θίγονται είναι το συνδικαλιστικός νόμος, οι μαζικές απολύσεις και το ύψος της αποζημίωσης, σε περίπτωση απόλυσης.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 5-06-2016

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

ΦΩΤΟ-Γελάει με τις κόκκινες γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Βρούτσης

«Συγνώμη δεν χωρούν αλλα!ΕΝΦΙΑ ΕΚΑΣ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΚΟΦΤΗΣ ΑΦΟΡΟ/ΤΟ 13ηΣΥΝΤ. ΦΠΑ24% ΜΙΣΘΟΣ751 ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ» έγραψε στο Twitter ο Γιάννης Βρούτσης και δημοσίευσε την παρακάτω αστεία είδηση, αν αναλογιστούμε τι έκανε ο Τσίπρας μέχρι τώρα:

Ταξίδι… low cost για τον Κυριάκο

Οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι έχουμε ανασκουμπωθεί. Ακόμα και τα κόμματα βρίσκονται σε δύσκολη θέση γιαυτό κοιτούν πάντα να ξοδεύουν για τις ανάγκες τους όσο το δυνατόν λιγότερα. Τον κανόνα αυτό τηρούν κατά γράμμα στη Συγγρού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δίνει πρώτος το παράδειγμα.

ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΟΝ ΠΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ! Ο Πολάκης λέει στα γίδια ότι ο Άδωνις απέσυρε ερώτηση, ενώ αρνήθηκε να απαντήσεις 3 φορές!

Όπου τον πετυχαίνει ο Άδωνις τον κάνει ρόμπα! Έτσι και τις προηγούμενες μέρες όταν ο Πολάκης έγραψε τις γνωστές κρητικές ψυτομαγκιές ταίζοντας σανό τα γίδια ότι δήθεν ο Άδωνις τον φοβήθηκε και απέσυρε ερώτηση που είχε καταθέσει για τα ξεφτιλίκια του στο ΚΕΕΛΠΝΟ... 

ΝΔ: Προκλητική ενέργεια η ανάγνωση του Κορανίου στην Αγιά Σοφιά

«Η Αγιά Σοφιά, διαχρονικό σύμβολο της ορθόδοξης εκκλησίας, αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Το αυταπόδεικτο αυτό γεγονός σεβάστηκαν ανεξαιρέτως όλες οι κυβερνήσεις του σύγχρονου τουρκικού κράτους, διατηρώντας την ως μουσείο» επισημαίνουν σε κοινή ανακοίνωσή τους η συντονίστρια Εξωτερικών και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, και ο υπεύθυνος του τομέα Εξωτερικών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Στην Τήνο με την οικογένειά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης [εικόνες]

Μακριά από τις υποχρεώσεις του βρέθηκε για λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, περνώντας ξέγνοιαστα με τη σύζυγο του Μαρέβα και τα παιδιά του.

Χαμός στο Twitter για τον δήθεν «θάνατο» του Jack Black

Μία σειρά αναρτήσεων από τον επίσημο λογαριασμό των Tenacious D, της ροκ μπάντας του ηθοποιού Jack Black και του κιθαρίστα Kyle Gass, προκάλεσε σήμερα παροξυσμό στο Twitter, αφού ισχυρίζονταν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο δημοφιλής πρωταγωνιστής του «The School of Rock» είναι... νεκρός.

Στην... αφρόκρεμα ο Χαριστέας! Ευχαρίστησε την “Equipe”

Έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο Euro 2004 και το... έπος της Εθνικής και η κορυφαία γαλλική εφημερίδα δεν τον ξέχασε...

ΚΑΝΑΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ! ΥΠΕΞ για τις προκλήσεις περί τσάμηδων από την Αλβανία

"Πολιτικό πολιτισμό", "σοβαρότητα", "πιστή εφαρμογή των αρχών της ΕΕ και σεβασμό στα ακριβή γεγονότα της Ιστορίας" και "των δικαστικών αποφάσεων ειδικά όταν πρόκειται για εγκλήματα πολέμου", απαιτεί με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών από την αλβανική ηγεσία, μετά την τοποθέτηση του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στο χθεσινό συνέδριο του κόμματος των Τσάμηδων περί "τσαμικού ζητήματος", καλώντας την να μην ανακινεί ανύπαρκτα ζητήματα και να μην διαστρεβλώνει την ιστορική πραγματικότητα.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ! Πόσο κοστίζει μια... βουτιά στις παραλίες της Αττικής! ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Αλλιώς πετσετούλα σε άλλη παραλία και φραπεδάκι στο σέικερ από το σπίτι γιδια που μου θέλετε όλοι παροχές τζάμπα! Ο άλλος έχει επιχείρηση και πουλάει όσο γουστάρει... δεν μπορεί να πληρώνετε όσο θέλουν οι γύφτοι! Οι γύφτοι που δεν έχουν δεν κάνουν μπάνιο ή πάνε αλλού... αν θέλουν παραλιακή θα πληρώσουν

Το αδιαχώρητο επικρατεί από το πρωί στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του παραλιακού μετώπου της Αττικής, καθώς οι Αθηναίοι κατακλύζουν τις παραλίες στην πρώτη θερμή Κυριακή του φετινού καλοκαιριού.

Τρίκαλα: Συνελήφθη π@ρνογερος για ασέλγεια σε 13χρονη φίλη της εγγονής του - Είχε τραβήξει και βίντεο!

Μετατράπηκε σε σύλληψη η προσαγωγή του 65χρονου και οδηγείται σε εισαγγελέα και ανακρίτρια με βαρύ κατηγορητήριο...

Προσέλαβαν τρομοκράτες ως σεκιούριτι για το Euro 2016!

Σύμφωνα με τη Le Point, υπάρχουν 82 «ύποπτοι» ανάμεσα σε 3.500 άτομα που προσελήφθησαν από ιδιωτικές εταιρείες - Κάποιοι είναι φανατικοί μουσουλμάνοι και άλλοι βίαιοι εξτρεμιστές

Οι οπαδοί τον ρήμαξαν στο ξύλο και γύρισε με όπλο (VIDEO)

Απίστευτο περιστατικό σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη δεύτερη κατηγορία της Ουκρανίας, εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι έδειραν ανθρώπους των γηπεδούχων, με τον έναν από αυτούς να επιστρέφει... φορτωμένος!

Βιντεοσκόπησε τον βιασμό και τη δολοφονία της 15χρονης κοπέλας του - Ικέτευε να δείξει έλεος

Ημίγυμνo στο ντουλάπι νεροχύτη ενός εγκαταλελειμμένου διαμερίσματος στο Χιούστον βρέθηκε το πτώμα της 15χρονης Karen Perez.

Πέθανε ο Αλέξανδρος Χαΐτογλου του «Μακεδονικού Χαλβά»

Σε ηλικία 62 ετών άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, ο Αλέξανδρος Χαΐτογλου.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΛΕΜΕ! Εφτιαξαν «σαλόνι ομορφιάς» σε καταυλισμό λάθρο

Όπως ακριβώς και οι Έλληνες πρόσφυγες που έδιωξαν οι Τούρκοι απ'τα σπίτια τους, τους οποίους οι ΣΥΡΙΖΑίοι παρομοιάζουν με τους Πακιστανούς λάθρο... μόλις ήρθαν εδώ έστησαν Ινστιτούτα Αισθητικής

Μία από τις σκηνές που έχουν στηθεί στον άτυπο καταυλισμό στο πρατήριο καυσίμων, περίπου 20 χλμ. από την Ειδομένη, διαφέρει από όλες τις άλλες.

Στην είσοδο, η ταμπέλα της προειδοποιεί στα αραβικά ότι αυτή η σκηνή είναι μόνο για γυναίκες και απαγορεύεται η είσοδος στους άνδρες.

«Η Νίκη μας δεν έφυγε», λέει ο Νικολόπουλος μετά τα συλλυπητήρια του στόκου Βούτση

Σύγχυση μετά από συλλυπητήριο μήνυμα Βούτση που στη συνέχεια έσπευσε να πάρει πίσω

«Η Νίκη μας δεν "έφυγε" ακόμη. Ο ΘΕΟΣ θέλει ακόμη η Νίκη μας να ζει... Εάν είναι θέλημα ΘΕΟΥ πρώτα θα δώσει την καρδούλα της, τα μάτια της και όλα τα ζωτικά της όργανα, χαρίζοντας έτσι Ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας. Οι ευχές και οι προσευχές βοηθούν την Νίκη μας και δίνουν κουράγιο σε εμάς».

Νέος πρόεδρος Φιλιππίνων σε πολίτες: Σκοτώστε εμπόρους ναρκωτικών -Θα σας δώσω μετάλλιο

Ο νέος πρόεδρος των Φιλιππίνων κάλεσε τους πολίτες να πάρουν τα όπλα και να σκοτώσουν τους εμπόρους ναρκωτικών, για να τον βοηθήσουν στον πόλεμο κατά της εγκληματικότητας.

ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ! Παπαγγελόπουλος: Δεν θα «πέσει» στα δικαστήρια η διάταξη για τις offshore

Την εκτίμηση ότι η διάταξη για τις offshore δεν θα «πέσει» στα δικαστήρια εξέφρασε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, που επιτέθηκε στη ΝΔ για τη στάση που κράτησε στο συγκεκριμένο θέμα.

Μακάβριο ξεφτιλίκι Βούτση: Έστειλε συλλυπητήρια στον Νικολόπουλο ενώ η κόρη του ζει

- O Πρόεδρος της Βουλής έκανε λόγο για απώλεια ενός τόσο προσφιλούς προσώπου
- Έστελνε τα συλλυπητήρια του στον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο για τον “χαμό” της κόρης του
- Το NewsIt επικοινώνησε με το περιβάλλον του βουλευτή που μας διαβεβαίωσαν πως η 17χρονη Νίκη αν και σε κρίσιμη κατάσταση ακόμα ζει
- Μία ώρα αργότερα από την γκάφα το προεδρείο της Βουλής έβγαλε επανόρθωση μετατρέποντας τα συλλυπητήρια σε θερμή αλληλεγγύη

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ! Απλή αναλογική και σπάσιμο περιφερειών στα σχέδια της κυβέρνησης για τον εκλογικό νόμο

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στον Γιώργο Αυτιά, ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αποκάλυψε τις προτάσεις που εξετάζει η πολιτική ηγεσία για τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο.

Αρνείται να δώσει οικονομικά στοιχεία η μούμια ο Γκιρτζίκης!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αρνήθηκε την παροχή οικονομικών στοιχείων, που ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου Νίκος Βακάλης προς χρήση ενώπιον των Δικαστικών Αρχών της Ελληνικής Δημοκρατίας και προς τα Πειθαρχικά όργανα των FIFA , UEFA και ΕΠΟ!

ΣΥΡΙΖΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ! Όποιος έχει χρήματα… χειρουργείται, οι υπόλοιποι όχι!

Σοκ από την παραδοχή εργαζομένων στην περίθαλψη και στη δημόσια υγεία...

«Η ψευτοαριστερή κυβέρνηση… σώζει στα λόγια! Τα χειρουργικά υλικά τα αγοράζουν οι ασθενείς που έχουν λεφτά, οι υπόλοιποι… πεθαίνουν!» Τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς εξαιτίας της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ! Τρία ονόματα έκπληξη… καλοβλέπει ο Σαμαράς στα ψηφοδέλτια της

ΟΚ Οι άλλοι δυο αλλά ρε Αντώνη κάνουμε ντόρο να τελειώσουμε με τον Φίλη για να αναστήσουμε εμείς τη Διαμαντοπούλου... την Αννούλα ρε Αντώνη που παίζει να είναι και η πρώτη υπουργός Παιδείας μετά το 1821 που άφησε τα παιδιά χωρίς βιβλία; Πολύ εύκολα ξεχνάς τι της έσερνες τότε...

Για όλους και για όλα μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη του σε κυριακάτικη εφημερίδα όπου μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός κάνει άνοιγμα σε στελέχη άλλων κομμάτων κατονομάζοντας ποιους εννοεί.

BINTEO-Ρούλα στον Σπαλιάρα: «Είσαι πολύ μεγάλος για να κάνω σχέση μαζί σου»!

Πώς αντέδρασε το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός;

Με διάθεση για πολύ χιούμορ υποδέχθηκε η Ρούλα Κορομηλά τον Γιάννη Σπαλιάρα στο “Μπράβο Ρούλα”. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για αρκετή ώρα με την παρουσιάστρια και θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια, μέσα από… δοκιμασίες στις οποίες τον υπέβαλε η οικοδέσποινα του show.

ΒΙΝΤΕΟ-Λάρισα: Η μεγάλη αλλαγή του Κυριάκου Παπαχρόνη - Του ''δράκου'' που βίαζε και σκότωνε γυναίκες

Ο άνθρωπος που συγκλόνισε τη χώρα αποφυλακίστηκε και έκανε νέο ξεκίνημα στη ζωή του - Δείτε πως είναι σήμερα ο πρώην αξιωματικός των ΛΟΚ...

Οταν ο Μοχάμεντ Αλι είχε σώσει έναν επίδοξο αυτόχειρα [βίντεο]

Ο Μοχάμεντ Αλι καθόρισε αναμφισβήτητα με την παρουσία του στο ρινγκ τον κόσμο της πυγμαχίας, άλλα δεν ήταν απλά ένας σπουδαίος αθλητής.

Στρατιωτικό δορυφόρο εκτόξευσε η Μόσχα - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ρωσία εκτόξευσε σήμερα με επιτυχία έναν στρατιωτικό δορυφόρο από το κοσμοδρόμιο Πλέσετσκ, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της χώρας, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Μαγικοί Εγκρεμνοί, βίντεο από drone -Πώς είναι σήμερα η παραλία, μήνες μετά το σεισμό

Ο μεγάλος σεισμός στη Λευκάδα το Νοέμβριο του 2015 είχε αλλάξει την εικόνα μιας από τις πιο μαγευτικές παραλίες στον κόσμο, των Εγκρεμνών.

Ωστόσο, η φύση έκανε το θαύμα της, όπως δείχνει ένα βίντεο με drone που γυρίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα.

«Συγγνώμη» από την 20th Century Fox για τον... στραγγαλισμό της Jennifer Lawrence

Η αφίσα που κυκλοφόρησε το στούντιο προωθεί τη βία κατά των γυναικών, λένε οι φεμινιστικές οργανώσεις

«Συγγνώμη» ζήτησε σήμερα η εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών 20th Century Fox, για την αφίσα της ταινίας «X-Men: Apocalypse» που έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες τον περασμένο μήνα.

Εκλιπαρεί για στήριξη ο Μαδούρο απο τα κράτη της Λατινικής Αμερικής

Διέξοδο απο την ασφυκτικό κλοιό στον οποίο έχει βρεθεί εξαιτίας της πολιτικής του βρίσκεται ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο αναζητώντας εναγωνίως στήριξη απο τα κράτη της Λατινικής Αμερικής.

Το σχέδιο της κυβέρνησης για τις νέες ταυτότητες με μικροτσίπ - Πώς θα αντικαταστήσουν πιστοποιητικά και δημόσια έγγραφα

- Προωθείται νομοσχέδιο που αποσυνδέει την ταυτότητα από το διαβατήριο
- Παναγιώτης Κουρουμπλής: 11 εκατ. πιστοποιητικά και έγγραφα θα είναι παρελθόν
- Πιο σύγχρονες οι νέες ταυτότητες με βιομετρικά στοιχεία που δεν αντιγράφονται και δεν πλαστογραφούνται
- Θα πρέπει να πληρώσουμε 10 ευρώ όσο είναι το αντίτιμο του παράβολου
- Τον Οκτώβριο το μητρώο πολιτών

Αθηνά Ωνάση: Η γυναίκα που διέλυσε το γάμο της με τον Αλβάρο

H πραγματική αιτία του πολύκροτου χωρισμού της Αθηνάς Ωνάση με τον Άλβαρο ντε Μιράντα Νέτο είναι η απιστία. Την είδηση “βόμβα” αποκάλυψε σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Daily Mail. Η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έφυγε από την αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλή τους στην Φλόριντα γιατί ο Ντόντα έκανε σεξ με άλλη γυναίκα.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ! Σχέδιο του ΥΠΟΙΚ: Ταμειακές μηχανές σε γιατρούς και δικηγόρους

Τη χρήση ταμειακών μηχανών από όλες τις επαγγελματικές ομάδες, προκειμένου να «χτυπηθεί» η φοροδιαφυγή, σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών.