06 Ιουνίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΔΙΑ! Ξυδάκης: Δεν είναι τραγικό να αναγνωστεί απόσπασμα του Κορανίου στην Αγία Σοφία

Συζητήσεις προκάλεσε η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Νίκου Ξυδάκη σχετικά με την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγιά Σοφιά κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.

ΤΑΝΓΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ! Ο Σταθάκης θα αποφασίζει ποιοι επενδυτές θα πληρωθούν

Μετά περιμένουν επενδύσεις...
Με απόφαση του εκάστοτε υπουργού θα αποφασίζεται ποιοι επενδυτές θα πληρωθούν από τους προηγούμενους επενδυτικούς νόμους... Γελάει ο κόσμος ρε κομμούνια που περιμένετε και επενδύσεις:

Ερώτηση της Βόζεμπεργκ στην Κομισιόν για την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγιά Σοφιά

Το ζήτημα της αλλοίωσης του πολιτιστικού χαρακτήρα της Αγιάς Σοφιάς, με αφορμή την πρόσφατη απόφαση των τουρκικών αρχών για ζωντανή μετάδοση αναγνώσεων του Κορανίου εντός του μνημείου παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς, έθιξε η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ - Βρυωνίδη, με ερώτησή της προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Γελάει ο Πίτερ Σπίγκελ με τον Τσίπρα στο Twitter: Ποιος είσαι; Τι έκανες στον Αλέξη Τσίπρα;

Τα περισσότερα από τα λεγόμενά του Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του στα Ποσειδώνια αναρτήθηκαν και στο Twitter, τόσο στον προσωπικό του λογαριασμό, όσο και σε εκείνον του πρωθυπουργού. Και έτσι υπέπεσαν στην αντίληψη του Σπίγκελ, ο οποίος σχολίασε, με ιδιαίτερα «πιπεράτο» τρόπο, μια φράση.

ΕΣΚΙΣΕ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ! ΥΠΕΞ: Ελλειψη σεβασμού η απόφαση να διαβαστεί το Κοράνι στην Αγιά-Σοφιά

Με καθυστέρηση ωρών αντέδρασε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών στην απόφαση της Τουρκίας να αναγνωστεί το Κοράνιο στην Αγιά Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη.

Ποιός TAP και ποιος South Stream; Στο Βέλγιο φτιάχνουν αγωγό μπύρας! - ΒΙΝΤΕΟ

Οι αγωγοί έχουν μπει στην καθημερινότητά μας έπειτα και από τα εγκαίνια του αγωγού TAP που έκανε τον περασμένο μήνα ο Έλληνας πρωθυπουργός. Κανένας αγωγός όμως, δεν μπαίνει σε σύγκριση με αυτόν που φτιάχνεται αυτήν την περίοδο στο Βέλγιο.

Τα σχέδια του Σαββίδη για τις τηλεοπτικές άδειες

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν πρόκειται να συμμετέχει στο ίδιο επενδυτικό σχήμα  για τη διεκδίκηση τηλεοπτικής συχνότητας.

Παραλία ΠΑΣΟΚ! Η φωτό που σαρώνει στο facebook!

Μια συλλεκτική - στην κυριολεξία - ομπρέλα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, και ανέβασε γνωστός δημοσογράφος στο facebook.

Το «χρυσό» διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο – Πόσο θα της κοστίσει η… απιστία του;

Το διαζύγιο της «χρυσής» κληρονόμου, Αθηνά Ωνάση με τον επί έντεκα χρόνια σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο φαίνεται πως θα είναι από τα ακριβότερα στην ιστορία, καθώς επίσης και σε μία από τις πιο σκληρές διαμάχες.

Συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών ο αδελφός του Μπιλ Κλίντον

Ο Ρότζερ Κλίντον, αδελφός του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον, συνελήφθη ως ύποπτος για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών στο Redondo Beach κοντά στο Λος Άντζελες.

ΠΑΛΙ ΠΟΥΛΟ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ! Δεν έκλεισε πάλι η αξιολόγηση-24 ώρες προθεσμία για τα προαπαιτούμενα για να πάρουν τη δόση τους

Προθεσμία 48 ωρών, ως αύριο, Τρίτη δηλαδή, δίνει το EuroWorking Group στην Ελλάδα για να εκπληρώσει τα προαπαιτούμενα, προκειμένου να απελευθερώσει την δόση των 7,5 δισεκατ. Ευρώ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ "ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ"; Στα 6,7 δις ευρώ πήγαν τα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες τα τσακάλια ΣΥΡΙΖΑ

Σε 6,68 δις ευρώ ανήλθαν οι συνολικές οφειλές του Δημοσίου προς τους ιδιώτες τον Απρίλιο έναντι 6,679 δις ευρώ έναν μήνα νωρίτερα.

Ο Ερντογάν και ο βασιλιάς της Ιορδανίας στην κηδεία του Μοχάμεντ Αλι

Ο πρόεδρος της Τουρκίας και ο βασιλιάς της Ιορδανίας προστέθηκαν στους πολιτικούς ηγέτες και τις μεγάλες προσωπικότητες που θα εκφωνήσουν λόγο στην κηδεία του Μοχάμεντ Αλι.

ΥΓΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΣΟΦΟ! Πάνω από 90 ασθενείς χειρουργήθηκαν στο ΑΧΕΠΑ αφού αγόρασαν μόνοι τους τα υλικά

Ασθενείς ή συγγενείς τους έκαναν ψευτοδωρεές στο νοσοκομείο τα αναλώσιμα χειρουργικά υλικά προκειμένου να πάρουν σειρά και να χειρουργηθούν

Στο μικροσκόπιο του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ) μπήκε το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, μετά τις καταγγελίες για τις τραγικές ελλείψεις χειρουργικών υλικών, που έχουν ως αποτέλεσμα να αγοράζουν οι ίδιοι οι ασθενείς αναλώσιμα, κάνοντας ψευτοδωρεές, προκειμένου να πάρουν σειρά και να χειρουργηθούν.

Γερμανοί βουλευτές δέχονται απειλές για τη ζωή τους μετά την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων

«Ακάθαρτο» το αίμα των Γερμανών βουλευτών με τουρκική καταγωγή, σύμφωνα με τον Ερντογάν

Απειλές για τη ζωή τους δέχονται Γερμανοί βουλευτές τουρκικής καταγωγής που στήριξαν με την ψήφο της την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων την περασμένη εβδομάδα.

Ο Φίλης για την Επιτροπή και τις "πριγκίπισσες": Αδίστακτη παραπληροφόρηση-Του Καμμένου δεν του πέφτει λόγος για τα Αρχαία

Στο θέμα που προέκυψε σχετικά με το πόρισμα της Επιτροπής διαλόγου για την Παιδεία αναφορικά με τις προσφωνήσεις "πριγκίπισσα" και "βασιλόπουλο" από τους γονείς προς τα παιδιά τους αναφέρθηκε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Νέα απίθανα “μαργαριτάρια” από την Άντζελα Δημητρίου!

Μερικά ακόμα “μαργαριτάρια” …εκτόξευσε η Άντζελα Δημητρίου κατά την εμφάνισή της στην βραδινή εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα. Ένα απόσπασμα έπαιξαν στο ΦΜ Live και όπως ήταν φυσικό, οι Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου τρόλαραν ασύστολα.

ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ! Μπόνους 30 εδρών στο δεύτερο κόμμα αν μπορεί να κάνει κυβέρνηση

Το μπόνους, στον εκλογικό νόμο που ετοιμάζει η κυβέρνηση, θα κατανέμεται στο κόμμα που, ακόμη και δεύτερο, θα μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση

Τη φυγή προς τα εμπρός που επιδιώκει το Μέγαρο Μαξίμου, μετά και το κλείσιμο της αξιολόγησης, θα επιχειρήσει να κάνει πράξη το επόμενο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας δίνοντας μάλιστα το «πράσινο φως», στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο. Σε αυτήν εντάσσονται οι θεσμικές αλλαγές που θέλει να «τρέξει» το επόμενο διάστημα, ευθύς εξ εξαρχής από τον εκλογικό νόμο.

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ-Πέταξαν αυγά στον Γάλλο υπουργό Οικονομίας - ΒΙΝΤΕΟ

Στόχος διαδηλωτών που διαμαρτύρονται για τη μεταρρύθμιση του εργασιακού κώδικα στη Γαλλία έγινε ο υπουργός Οικονομίας της χώρας Εμμανουέλ Μακρόν.

Στην Κύπρο κόβουν χρήματα από τους βουλευτές που κάνουν... κοπάνα

Ο νέος πρόεδρος της κυπριακής Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, δήλωσε ότι θα εφαρμοστεί πλήρως ο κανονισμός σχετικά με τις απουσίες των βουλευτών από τις ολομέλειες και τις επιτροπές και για όσους απουσιάζουν θα γίνονται αποκοπές μισθού.

Η πριγκίπισσα «Μίντλετον» της Δανίας ντύθηκε στα χακί και πήγε στρατό! [εικόνες]

Τη γνωρίζουμε όλοι ως τη γαλαζοαίματη που αντιγράφει την Κέιτ Μίντλετον. Η τελευταία της εμφάνιση, ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν είναι αντιγραφή κάποιου στιλ της δούκισσας του Κέμπριτζ.

40.000 ευρώ κρατούν τον Άκη στον Κορυδαλλό

Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που έχει καταδικαστεί για μίζες ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ (12 δισεκατομμύρια δραχμές) να μην έχει τη δυνατότητα να καταβάλει στο Δημόσιο 40.000 ευρώ, έτσι ώστε να αφεθεί άμεσα ελεύθερος; Και όμως, αυτό φαίνεται να συμβαίνει στην περίπτωση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου, μετά την απόρριψη από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά της αίτησης που είχε υποβάλει για να αποφυλακιστεί, κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου που αφορά στους ηλικιωμένους κρατουμένους.

ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΦΙΛΕ! Προσφυγή δύο κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας στο ΣτΕ κατά του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

Νέες περιπέτειες για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς δύο κάτοικοι της περιοχής κατέθεσαν προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

ΣΤΑ 4 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ! Τα μέτρα Μουζάλα για να διευκολύνει τους μουσουλμάνους πρόσφυγες να συμμετέχουν στο Ραμαζάνι

Μέτρα διευκόλυνσης των μουσουλμάνων προσφύγων προκειμένου να μετάσχουν στο Ραμαζάνι, την μεγάλη θρησκευτική τους γιορτή, ανακοίνωσε το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι απίστευτες δηλώσεις Κοτζιά για τους Τσάμηδες εξηγούν γιατί μέχρι κι οι Αλβανοί μας έχουν για τον πο@τσο!

«Κάποιοι θέλουν να ταυτίσουν τους συνεργάτες των ναζί με ομάδα Αλβανών» δήλωσε ο ξεφτίλας Κοτζιάς....

Nα εμποδίσουν την είσοδο του Νίκου Κοτζιά στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών της Αλβανίας επιχείρησε ομάδα «Τσάμηδων».

Οι ισχυρότερες γυναίκες στον κόσμο -Η Μέρκελ τις κατατρόπωσε όλες πάλι [εικόνες]

Κυριαρχεί σε έναν κατά παράδοση «ανδρικό» κόσμο. Με αυτό το δεδομένο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ανγκελα Μέρκελ αναδείχθηκε και φέτος η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΤΡΑΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ή ΟΧΙ; Γυναίκα αυτοκτόνησε πέφτοντας από τη γέφυρα του Ισθμού της Κορίνθου [εικόνα]

Γυναίκα ηλικίας 43 ετών έδωσε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από τη γέφυρα του Ισθμού στην Κόρινθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το loutrakiblog.gr το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι.

«Η Χίλαρι... μαύρισε το μάτι του Μπιλ όταν έμαθε για τη Λεβίνσκι»

Ένας πρώην πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, υπεύθυνος για την ασφάλεια του πρώην Προέδρου Κλίντον, πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο που περιέχει πιπεράτες αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο Λεβίνσκι, αλλά και την προσωπική σχέση του πρώην πρώτου ζευγαριού της χώρας.

Βρετανία: 22 φορές ισόβια στον χειρότερο παιδόφιλο της χώρας [εικόνα]

Ο φωτογράφος Richard Huckle, από το Κέντ της Αγγλίας, ομολόγησε την ενοχή του για 71 κατηγορίες, μεταξύ αυτών για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και σεξουαλικές περιπτύξεις με παιδιά.

ΚΑΦΡΟΙ βεβήλωσαν τον τάφο του εθνικού ευεργέτη Γεωργίου Αβέρωφ [εικόνες]

Αγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο και το άγαλμα του Γεωργίου Αβέρωφ στο Α' νεκροταφείο Αθηνών.

Ο επιχειρηματίας και ένας από τους μεγαλύτερους εθνικούς ευεργέτες, πέθανε στις 15 Ιουλίου 1899.

Μεταξύ άλλων, ο Γεώργιος Αβέρωφ είχε χρηματοδοτήσει:

ΡΗΜΑΔΙΟ ΟΛΑ! Εβαλαν φωτιά σε προσφυγικό καταυλισμό στη Χίο -Ξεκίνησε από διαμαρτυρία

Πυρκαγιά ξέσπασε σε προσφυγικό καταυλισμό στη Χίο, με αποτέλεσμα να καταστραφούν σκηνές και να τραυματιστεί ένας πυροσβέστης.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ! Bαρουφάκης-Στράτου ποστάρουν στο Instagram από την Αίγινα [εικόνες]

Οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές της οικογένειας Βαρουφάκη, σίγουρα δεν θα θυμίζουν τις προηγούμενες.

Απαλλαγμένος πλέον από τα βάρη της ενεργούς πολιτικής και σίγουρα μακρυά από το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης και η σύζυγός του Δανάη Στράτου, απολαμβάνουν χαλαροί και ξέγνοιαστοι τις διακοπές τους στο αγαπημένο τους νησί, την Αίγινα.

Εφυγε από τη ζωή η 16χρονη κόρη του Νίκου Νικολόπουλου-Τα συλλυπητήρια του Κυριάκου

Η 16χρονη κόρη του Νίκου Νικολόπουλου και της Τασίας Μανωλοπούλου έφυγε τελικά σήμερα από την ζωή μετά από μεγάλη μάχη τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο.

Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης της βίλας Παπαντωνίου στη Σύρο

Έπειτα από αρκετά χρόνια στην Σύρο ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννος Παπαντωνίου φέρεται ότι πούλησε το εξοχικό του σπίτι και ότι χαιρετά την αρχόντισσα των Κυκλάδων.

Νέο επεισόδιο με τους Χρυσαυγίτες στη Βουλή – Ύβρεις και επιθέσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο με τίτλο «Θεσμικό Πλαίσιο Επενδύσεων για την περιφερειακή οικονομική ανάπτυξη, Σύσταση Αναπτυξιακού Συμβουλίου και άλλες διατάξεις».

Το τσιφτετέλι της Κωστάκη «προκάλεσε» εγκεφαλικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Για μια ακόμη φορά η Ράνια Κωστάκη «προκάλεσε» εγκεφαλικά με τη σέξι εμφάνιση της…

Η ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου (τι πρωτότυπο!) και χόρεψε ένα «καυτό» τσιφτετέλι στο τραγούδι «Κανείς εδώ δεν τραγουδά».

Αθάνατο ελληνικό καμάκι: Απίθανο βίντεο με greek kamaki στην Αγγλία [βίντεο]

Για το λεγόμενο greek kamaki έχουν ακουστεί πολλά, με αρκετούς να θεωρούν πως «Come with me για να τη βρεις» ή «το ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου» να είναι κλασικές ατάκες.

Ωστόσο, αν συνεχίζουν να το πιστεύουν ακόμα και σήμερα, τότε κάτι δεν ξέρουν καλά για τους Ελληνες.

Ο Ανδρέας ερχόταν και η ΝΔ δεν το πίστευε

Η αντίδραση της ΝΔ στις πρώτες δημοσκοπήσεις το 1981. Την πέταξαν και ο δημοσκόπος την έδωσε να δημοσιευθεί δωρεάν στην Ελευθεροτυπία. Είχε προβλέψει σωστά το αποτέλεσμα

ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΦΑΪ ΤΟΥΣ! Από το στρατό... στα καλλιστεία - Αυτή είναι η νέα «Μις Αμερική»

Η «Μις Αμερική» 2016 δεν είναι μόνο όμορφη... αλλά διαθέτει και μυαλό!Ο λόγος για την Deshauna Barber από την Αμερική που κατέκτησε με την αξία της τον πολυπόθητο τίτλο και τώρα ετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη της νίκη στα καλλιστεία για την ανάδειξη της «Μις Κόσμος».

ΗΧΗΤΙΚΟ-ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΡΕ! Καραμήτσος-Μαρινάκης εμπλέκουν Τσίπρα σε δωροδοκία.... «με 30 βιβλία και συνεχή ροή 40, 50 βιβλία»

Το τραγικότερο όλων είναι ότι έχουν περάσει ώρες από την αποκάλυψη και δεν έχει παρέμβει εισαγγελέας... ότι δεν παίζουν την είδηση τα ΜΜΕ είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο...

Για γέλια η απάντηση Καραμήτσου... τα "βιβλία" θα μπαίναν προσφορά σε υπο έκδοση εφημερίδα... και γιαυτό ο "γιατρός" έπρεπε να τα πάει να τα εξετάσει ο Τσίπρας;

Τηλεφωνικοί διάλογοι «φωτιά» Β. Μαρινάκη - Τ. Καραμήτσου (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ) από τον υπερκοριό της ΕΥΠ
Εμπρηστικό το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας, μεταξύ του εκδότη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» Τάσου Καραμήτσου και του εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τα… νυχτοπερπατήματα της Όλγας με τον μεγαλύτερο θαυμαστή της στo Twitter

Είναι δεδομένο πως ξέρει να εντυπωσιάζει και δε χάνει ευκαιρία να μας το θυμίζει. Ο λόγος για την Όλγα Κεφαλογιάννη που συγκέντρωσε και πάλι όλα τα βλέμματα με την παρουσία της στο συνέδριο της ΚΕΔΕ, που πραγματοποιήθηκε στη Σάμο.

Έξαλλος ο Άδωνις: Να σηκωθείτε να φύγετε γρήγορα

Έξαλλος ήταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την φορολογική πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως τόνισε, το κυβερνών κόμμα το μόνο που κατάφερε ήταν να αυξήσει την φορολογία, ενώ καθημερινά καταστρέφει την Ελλάδα.

Η Κάιλι Μινόγκ παντρεύτηκε κρυφά στη Σίφνο τον κατά 20 χρόνια μικρότερο σύντροφό της

Στη Σίφνο, χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς, παντρεύτηκε η Κάιλι Μινόγκ τον κατά 20 χρόνια μικρότερό της, σύντροφό της.

Η εκρηκτική Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ τόπλες -Σέξι πενηντάρα [εικόνα]

Τις ηλιόλουστες μέρες του Ιουνίου εκμεταλλεύτηκε από ότι φαίνεται η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ η οποία αποφάσισε να κάνει ηλιοθεραπεία στην Βρετανική εξοχή.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΩΡΓΟ! Βαρεμένος: Δεν έχουμε την απόλυτη κυριαρχία ως χώρα - ΒΙΝΤΕΟ

Την άποψη ότι η χώρα δεν έχει την απόλυτη κυριαρχία της, εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ. «Δεν έχουμε απόλυτη κυριαρχία ως χώρα. Η κυριαρχία μας είναι σχετική, για παράδειγμα στην οικονομική πολιτική» δήλωσε ο κ. Βαρεμένος και πρόσθεσε ότι «εκχωρήθηκε μετά την είσοδο της χώρας στα μνημόνια».

ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ-Ο Χαρδούβελης για το email ...Xαρδούβελη

Στο email Χαρδούβελη και τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης μιλώντας στο Bήμα FM.

ΚΑΗ ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ; Εντός της ημέρας οι υπογραφές για την παραχώρηση του Ελληνικού

Εντός των επομένων λίγων ωρών πέφτουν οι υπογραφές για μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έγιναν στην Ελλάδα, αυτής για την αξιοποίηση του Ελληνικού, που θα σηματοδοτήσει όχι μόνον την πλήρη αλλαγή της εικόνας ολόκληρης της ευρύτερης περιοχής, αλλά -σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ- θα ενισχύσει κατά 2% το ΑΕΠ της χώρας και θα προσφέρει 70.000 νέες θέσεις εργασίας.

Δραπετσώνα: Συνελήφθη 46χρονος Αλβανός -Είχε αποπλανήσει 27 ανήλικες

Στη σύλληψη ενός 46χρονου υπήκοου Αλβανίας, στη Δραπετσώνα, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι Τούρκοι επιμένουν: Διάβασαν το κοράνι μέσα απ' την Αγιά Σοφιά [βίντεο]

Πραγματοποιήθηκε τελικά χθες βράδυ εντός του ναού της Αγίας Σοφίας η πρώτη αφιερωματική στο Ραμαζάνι εκπομπή του κρατικού TRT Diyanet, η οποία περιλάμβανε και την ανάγνωση στίχων του Κορανίου κατά τη διάρκεια του πρωινού γεύματος πριν τη νηστεία (sahur).

Απίστευτη φωτογραφία Τσακαλώτου-Στουρνάρα 36 χρόνια πριν [εικόνα]

Τα τελευταία 24ωρα, κάνει τον κύκλο του διαδικτύου μια φωτογραφία στην οποία βρίσκονται δίπλα - δίπλα ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.