08 Ιουνίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟ'ΚΕΙ ΤΟ ΕΠΑΘΕ->Όταν η «θαυμάστρια του Τσίπρα» έτρωγε ακρίδες και χόρευε τσιφτετέλι στα μπουζούκια

Τη Δευτέρα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου κέρδισε τις εντυπώσεις με το πάθος της για το πρόσωπο του πρωθυπουργού,

Τη Δευτέρα, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στο Star, ήταν καλεσμένος ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο πρόεδρος του Ποταμιού κατά τη διάρκεια της εκπομπής είχε συνομιλία με ένθερμη ψηφοφόρο του Αλέξη Τσίπρα με την οποία διαφώνησε στο κατά πόσο ο πρωθυπουργός έχει πει όλο αυτό το διάστημα της διακυβέρνησής του ψέματα στον ελληνικό λαό.

ΠΟΣΟ ΓΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΒΕΑ που άκουγαν Καμμένο να λέει ότι έχει ακίνητα 34 δις με ετήσια έσοδα 1,5 δις και δεν αυτοκτόνησαν;

Στο πλάνο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας που βρίσκεται στην κατοχή του, αναφέρθηκε ο υπουργός, Πάνος Καμμένος σε ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Πανέξυπνη διαφήμιση: Πιτσιρικάς μπήκε στο σώμα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Το νέο διαφημιστικό σποτ της Nike με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι... πανέξυπνο.

Βγαίνει σε κυκλοφορία στις 9 Ιουνίου και για τις ανάγκες του σεναρίου ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αλλάζει ρόλους με μικρό θαυμαστή του, ο οποίος αποκτά ξαφνικά το ποδοσφαιρικό ταλέντο και τη ζωή του. Ολα αυτά λίγο πριν αρχίσει το EURO 2016.

ΑΠΑΠΑ! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Καταγγελίες "φωτιά" για υπεξαίρεση φαρμάκων στο Θεαγένειο - Παρέμβαση εισαγγελέα

Μετά το «ΑΧΕΠΑ» και το «Ιπποκράτειο», στο στόχαστρο του εισαγγελέα μπαίνει το «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Η εισαγγελική παρέμβαση έγινε ύστερα από ανώνυμες επιστολές που έφτασαν στο γραφείο του εισαγγελέα εγκλημάτων διαφθοράς Θεσσαλονίκης και περιλαμβάνουν καταγγελίες για φάρμακα υψηλού κόστους, τα οποία προμηθεύεται το Νοσοκομείο για τις ανάγκες των ασθενών του, αλλά ένα μέρος αυτών καταλήγει στο εξωτερικό.

Αντιδρούν οι διοργανωτές της συγκέντρωσης #ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ στον φασισμό Φίλη

Οι δηλώσεις Φίλη πως η συγκέντρωση κινείται στα όρια της συνταγματικήγς ανοχή του, προκάλεσαν, όπως ήταν φυσικό, και σωρεία αντιδράσεων από τους διοργανωτές της συγκέντρωσης «Παραιτηθείτε», με πολλούς εξ αυτών να επιλέγουν να απαντήσουν στον υπουργό Παιδείας μέσω Facebook.

Πώς θα ονομάζονταν οι Έλληνες πολιτικοί αν ήταν ινδιάνοι; Το twitter δίνει ιδέες…

Ο κοιμισμένος Βούδας - Το ξαπλωμένο Κρι Κρι και άλλες εναλλακτικές προτάσεις

Από… περιγραφικά μέχρι ειρωνικά μπορούν να χαρακτηριστούν μερικά από τα «ινδιάνικα» ονόματα, με τα οποία βάφτισαν οι χρήστες του twitter τους Έλληνες πολιτικούς, ανεξαρτήτως πολιτικού χρωματισμού.

Στα χέρια με τα ΜΑΤ οι διαδηλωτές των νοσοκομείων έξω από το Μαξίμου – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της πορείας των εργαζομένων στον τομέα της υγείας στο κέντρο της Αθήνας.

Στη Θράκη λειτουργούν 320 τζαμιά, απαντά ΠΕΡΗΦΑΝΑ το υπουργείο Εξωτερικών στην Άγκυρα για την Αγιά Σοφιά

Μετά το τουρκικό «ράπισμα» και τις ειρωνείες ότι η Αθήνα μπερδεύει το Ισλάμ με τη νεωτερικότητα, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών απαντά με διαρροές κύκλων ότι οι ισχυρισμοί περί δήθεν ζητήματος θρησκευτικής ελευθερίας στην Ελλάδα

Βίντεο-σοκ: Δείτε μάχες σώμα με σώμα μεταξύ τζιχαντιστών και Ιρακινών στρατιωτών

Υπερσύγχρονος εξοπλισμός, κάμερες νυχτός και εκτελέσεις μέσα σε σπίτια περιλαμβάνει το υλικό που δημοσιοποίησε το Ισλαμικό ΚράτοςΥπερσύγχρονος οπλισμός, στολές μάχης τελευταίας τεχνολογίας, κάμερες σε κράνη...

"Πέταξε" στα 4.86μ. η Στεφανίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Εκπληκτική εμφάνιση από την Κατερίνα Στεφανίδη στο gala της Φιλοθέης! Η Ελληνίδα επικοντίστρια "πέταξε" στα 4.86μ. και πραγματοποίησε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φέτος και την 5η καλύτερη όλων των εποχών!

Συγκλονιστικό! «Ο πατέρας μου με βίαζε από τα 14» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ο πατέρας μου με βίαζε από τα 14. Δεν αντιδρούσα για να μην ξεσπάσει στα υπόλοιπα παιδιά.»Λύνει τη σιωπή της  σε τηλεοπτική εκπομπή η κόρη ενός 56χρονου Βρετανού που ζει μόνιμα στα Χανιά.

ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! Τουρκικό αεροσκάφος παραβίασε 19 φορές τον ελληνικό εναέριο χώρο

Πέταξε πάνω από το  Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο

Ένα τουρκικό αεροσκάφος παραβίασε 19 φορές τον ελληνικό εναέριο χώρο πάνω από το Αιγαίο την Τετάρτη (8/6), επιχειρώντας τόσο στο Βορειοανατολικό και το Κεντρικό Αιγαίο, όσο και στο Νοτιοανατολικό τομέα.

Tο ΒΙΝΤΕΟ με τον ανυπόμονο οδηγό από τη Θεσσαλονίκη που έγινε viral

Ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα κινητού κατά τη διάρκεια της χθεσινής νεροποντής στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας οδηγός αποφάσισε να κάνει προσπέραση, αγνοώντας τις αντιξοότητες.

Ο Βρούτσης για την Γεροβασίλη: Δεν την πιστεύουν ούτε οι πιο στενοί της φίλοι

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στην Όλγα Γεροβασίλη εξαπέλυσε ο Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στον RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

ΞΕΦΤΙΛΑΣ! Αφού απαγόρευσε τις πριγκίπισσες, δείτε τι είπε για την Αγιά Σοφιά

Μετά τις πριγκίπισσες και τα βασιλόπουλα… τον σταυρό τους θα κάνουν πολλοί Χριστιανοί και ιερείς, όταν διαβάσουν τις νέες δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη περί Κορανίου και Αγιά Σοφιάς!

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΟΥ! Μόλις οκτώ μετανάστες επαναπροωθήθηκαν στην Τουρκία

Μεταφέρθηκαν από τη Χίο στο λιμάνι της Κρήνης, με πλοίο ναυλωμένο από τη Frontex

Με πολύ αργούς ρυθμούς συνεχίζεται η αναγνώριση των προσφύγων και μεταναστών στα ελληνικά hot-spot, παρ' ότι η συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία ανοίγει το δρόμο για την επαναπροώθηση όσων ατόμων δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για άσυλο, ή εισήλθαν στην χώρα παρανόμως και δεν έχουν υποβάλει αίτημα.

Ενημέρωση από το Μαξίμου... για να μην έχετε κενά: Αύριο θα πάρουμε τη δόση μας

Τι απαντά το υπουργείο Οικονομικών μετά από την «ψυχρολουσία» από τη Γερμανία

Στη συνεδρίαση του EuroWorking Group της Πέμπτης «δείχνει» το υπουργείο Οικονομικών, όπου θα επιβεβαιωθεί η εφαρμογή των προαπαιτούμενων, μετά από την απόφαση της Γερμανίας να αναβάλει την απόφαση για την εκταμίευση της δόσης.

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση γέμισε με υποσχέσεις τη νέα γενιά και με ψέματα τη μεσαία τάξη

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ανεργίας εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε φόρουμ για την απασχόληση που διοργάνωσε ο τομέας εργασίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Χιλιάδες άτομα στην ουρά για να αγοράσουν εισιτήριο για την κηδεία του Μοχάμεντ Αλι [εικόνες&βίντεο]

Πανικός επικρατεί στο Λούισβιλ του Κεντάκι όπου την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Μοχάμεντ Αλι.

Για τον θρύλο της πυγμαχίας χιλιάδες πολίτες περίμεναν από τα ξημερώματα της Τετάρτης για να πάρουν ένα από τα...

Από πρωτοπαλίκαρο του Εσκομπάρ, σταρ του YouTube -Ο «Ποπάι» που είχε σκοτώσει 300 ανθρώπους

Την εποχή που ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Πάμπλο Εσκομπάρ που προκαλούσε τον μεγαλύτερο φόβο, ο «Ποπάι» σκορπούσε τον θάνατο.

Είχε σκοτώσει περίπου 300 ανθρώπους, διέταξε τη δολοφονία χιλιάδων περισσότερων και σχεδίασε σχεδόν 200 επιθέσεις με βόμβες που τοποθετούνταν σε αυτοκίνητα, κατά τη διάρκεια του πολέμου του καρτέλ του Μεντεγίν με τα αντίπαλα αλλά και το κράτος στην Κολομβία.

Διετής αποκλεισμός για τη Σαράποβα -Για χρήση απαγορευμένης ουσίας

Με δύο χρόνια αποκλεισμό από το τένις τιμωρήθηκε η Μαρία Σαράποβα, για το θετικό της δείγμα σε απαγορευμένη ουσία, από τη διεθνή επιτροπή του αθλήματος.

Νόρμαν Φόστερ, αρχιτέκτονας και sir: Ο άνθρωπος που θα αναλάβει το Ελληνικό [εικόνες]

Είναι ο σχεδιαστής του Γουέμπλει, του Καμπ Νου στη Βαρκελώνη, αλλά και του Δημαρχείου στο Λονδίνο που οι γείτονες χαρακτηρίζουν κρεμμύδι.

Αστυνομικός σκότωσε νεαρό μετανάστη στη Νότια Ιταλία - ΒΙΝΤΕΟ

Καραμπινιέρος πυροβόλησε θανάσιμα 26χρονο μετανάστη στο Ροζάρνο της νότιας Ιταλίας. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που δημοσιεύει ο ιταλικός Τύπος, λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ των μεταναστών που ζουν σε παραγκούπολη στην περιοχή αυτή της Κάτω Ιταλίας, γνωστή για την μεγάλη παραγωγή της σε ντομάτες και πορτοκάλια.

NA ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑΝ NON PAPER ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ! Βερολίνο: Αναβάλλεται η εκταμίευση δόσης -Πρώτα η εφαρμογή όλων των μέτρων

Δεν ελήφθη απόφαση στη Γερμανία για την εκταμίευση της δανειακής δόσης για την Ελλάδα, καθώς ακόμη υπάρχουν εκκρεμότητες σχετικά με τα προαπαιτούμενα.

ΝΔ για Φίλη: Ολοι οι Ελληνες έχουν το δικαίωμα διαδήλωσης στο πλαίσιο του νόμου

Στις δηλώσεις του Νίκου Φίλη, ο οποίος τάχθηκε κατά της διαδήλωσης του κινήματος «παραιτηθείτε», λέγοντας πως είναι στα όρια της συνταγματικής ανοχής, απαντά η Νέα Δημοκρατία.

Αυτός είναι ο δήμος της Ελλάδας που δεν διαθέτει ούτε έναν υπάλληλο

Μια αποκάλυψη-σοκ έκανε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ αναχωρώντας από την Κάσο, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις ετήσιες εκδηλώσεις για τη θλιβερή επέτειο του Ολοκαυτώματος του νησιού. "Ο Δήμος Κάσου είναι η μοναδική περίπτωση στον κόσμο και σίγουρα για το βιβλίο Γκίνες.

Πληρώθηκε ένας μισθός στους εργαζομένους του Mega

Θετική εξέλιξη σήμερα στο Mega, με τους εργαζομένους να ενημερώνονται για την πληρωμή ενός μισθούς.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του καναλιού που κάνουν εδώ και καιρό υπομονή ενημερώθηκαν...

Να αρθεί η ασυλία Πολάκη και Μίχου ζήτησε η επιτροπή δεοντολογίας

Μετά από πολύωρη συνεδρίαση, η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής, αποφάσισε να προτείνει προς την Ολομέλεια να αρθεί η ασυλία βουλευτών, μεταξύ των οποίων του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΓΑΔΕΣ ΓΙΑΥΤΟ->Δεν έχουν πάρει πίσω τη ρύθμιση-σκάνδαλο για τις offshore! 27 βουλευτές της ΝΔ τη συνδέουν με την καθυστέρηση ελέγχου πόθεν έσχες

Η διορθωτική τροπολογία, που έσπευσαν να καταθέσουν μετά την κατακραυγή, δεν έχει ακόμα δημοσιευτεί σε ΦΕΚ - Ύποπτη σύνδεση offshore και αδημοσίευτων «πόθεν έσχες» βλέπει η ΝΔ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Χωρίς ρετούς στην παραλία της Σαρωνίδας!

Κούκλα και εντυπωσιακή στην παραλία η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Happy Day φόρεσε το μικροσκοπικό μαύρο μαγιό της και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη με τις χωρίς ρετούς φωτογραφίες.

Μανώλης Κεφαλογιάννης για Ξυδάκη: Οι αριστερές ιδεοληψίες τους "κερκόπορτα" για να γίνει η Αγία Σοφία τζαμί

Με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Ξυδάκη για την Αγιά Σοφιά ο κ. Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το σταυροπόδι που "έριξε" το ίντερνετ - Όλοι αναρωτιούνται πώς το έκανε

Μία γυναίκα με ασυνήθιστη ευλυγισία προκάλεσε το ενδιαφέρον και το... θαυμασμό των επιβατών στο Μετρό της Νέας Υόρκης. Μάλιστα η φωτογραφία της γυναίκας να κάθεται σε ένα αρκετά πολύπλοκο σταυροπόδι έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έγινε viral.

«Φάρσα» η ιστορία με το ταξίδι των Βρετανών από την Αγία Νάπα στη Συρία

Το παραδέχθηκε ένας εκ των πρωταγωνιστών στο Facebook - Δείτε το μήνυμα και τις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του κόσμου για... πλάκα
Αποκλείουν κατηγορηματικά οι αρμόδιες κυπριακές αρχές το ενδεχόμενο οι τρεις νεαροί Βρετανοί να πήγαν «κατά λάθος» στη Συρία.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ-Μεγάλη πτώση στον τζίρο των ταξιδιωτικών πρακτορείων

Μεγάλη πτώση 12,6% σημείωσε ο τζίρος των ταξιδιωτικών πρακτορείων και των γραφείων οργανωµένων ταξιδιών το α’ τρίμηνο εφέτος, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τις επιχειρήσεις στον τομέα των μεταφορών.

Η έκκληση του δήμου Καλαμαριάς στους καλεσμένους του γάμου του Σαββίδη

Ανακοίνωση σχετικά με τον γάμο του γιου του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου, εξέδωσε ο δήμος Καλαμαριάς, απευθύνοντας έκκληση στην οικογένεια και τους προσκεκλημένους.

ΝΔ κάνει τη δουλειά του ΥΠΕΞ: Η Τουρκία δεν μπορεί να κάνει υποδείξεις για ατομικά δικαιώματα και μειονότητες

Δεν μπορούν να γίνονται υποδείξεις από την Τουρκία για ζητήματα ύφους, δημοκρατικής λειτουργίας του κράτους και ατομικών ελευθεριών τονίζει ο Γ. Κουμουτσάκος

Κρανιδιώτης: «Είμαστε ένα κόμμα… φυσιολογικών και κανονικών ανθρώπων»

Είμαστε ένα κόμμα… φυσιολογικών και κανονικών ανθρώπων που δουλεύουν, είναι άνεργοι και αγωνιούν για το μέλλον της Πατρίδας και των παιδιών τους. Έτσι περιγράφει τη «ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ» το κόμμα που ίδρυσε πριν λίγες ημέρες και έχει ως σήμα τον αετό, το μέχρι πρότινος στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και γνωστός δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης.

Σε μισθούς έξι μηνών αναλογούν οι ετήσιοι φόροι!

Η 7η Ιουλίου είναι η Ημέρα Φορολογικής Ελευθερίας για την Ελλάδα, δηλαδή η ημέρα του χρόνου κατά την οποία ο μέσος Ελληνας έχει εργαστεί τόσες μέρες όσες χρειάζονται θεωρητικά, έτσι ώστε να καλύψει τις φορολογικές του υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος και μπορεί πλέον να εργάζεται για να ικανοποιεί τις προσωπικές του επιθυμίες. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε η φετινή μελέτη που διεξήγαγε το ΚΕΦίΜ - Μάρκος Δραγούμης και παρουσίασε ο αναπληρωτής διευθυντής Ερευνών του οργανισμού, Κωνσταντίνος Καλλίρης.

Εφτασε στην καγκελαρία το θέμα με το Κοράνι στην Αγιά Σοφιά

Απέφυγε να σχολιάσει η καγκελαρία της Γερμανίας την κίνηση της Αγκυρας να διαβαστεί το Κοράνι μέσα στην Αγιά Σοφιά.

ΒΙΝΤΕΟ-Το κύκνειο άσμα του Νίκου Τριανταφυλλίδη, το ντοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ

Ο σκηνοθέτης τους τελευταίους μήνες της ζωής του δούλευε εντατικά για την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ

ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛ@ΚΑΣ->Κρήτη: «Με μαχαίρωσε η Ουκρανή σύντροφός μου γιατί της είπα να μην μιλάει με άλλους άντρες στο Ίντερνετ»

Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία του δήμου Φαιστού, στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν μία 46χρονη υπήκοος Ουκρανίας μαχαίρωσε μπροστά στα ματιά του κόσμου τον 53χρονο Κρητικό πρώην σύντροφό της.

Ερώτηση Μανώλη Κεφαλογιάννη για τα ξεφτιλίκια ΣΥΡΙΖΑ με τη φέτα

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, με ερώτησή του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά να προστατευθούν τα εμβληματικά ελληνικά προϊόντα όπως η φέτα και οι ελιές Καλαμάτας.

Τα πραγματικά ονόματα Ελλήνων διασήμων - Θα εκπλαγείτε [βίντεο]

Τους έχουμε γνωρίσει, θαυμάσει, αγαπήσει μέσα από τη δουλειά τους, αλλά με... άλλα ονόματα από τα πραγματικά τους.

Τα καλλιτεχνικά ψευδώνυμα που έχουν επιλέξει ηθοποιοί και τραγουδιστές προκειμένου να είναι πιο εύηχα, απέχουν πολύ από τα πραγματικά τους ονόματα.

Οι 8 καλύτερες πισίνες ξενοδοχείων της Ευρώπης – Η μία στην Εκάλη [εικόνες]

Οι πισίνες των ξενοδοχείων είναι πόλος έλξης για τους τουρίστες εξ ου και είναι πλέον «must». Ομως κάποιες ξεχωρίζουν.

Ο οργανισμός European Best Destinations που έχει αποκλειστικό στόχο την προώθηση των ευρωπαϊκών προορισμών, έκανε την επιλογή για τις καλύτερες πισίνες ξενοδοχείων στην Ευρώπη.

Τι έκανε ο Μέγας Αλέξανδρος στις γυναίκες του Δαρείου

Η γυναίκα και οι κόρες του Δαρείου εκλιπαρούσαν τον Μ. Αλέξανδρο να θάψουν τον Βασιλιά πριν τις εκτελέσει. Ποια ήταν η απόφαση του μεγάλου στρατηλάτη

Ο Μέγας Αλέξανδρος ήρθε αντιμέτωπος το 333π.Χ. με τον Δαρείο Γ' Κοδομανό, τον Βασιλιά των Περσών με σκοπό να καταλάβει τη στενή διάβαση που οδηγούσε από τη Κιλικία στη Συρία. Σύμφωνα με τις αρχαίες πηγές το στράτευμα του Αλέξανδρου αποτελούταν από 30.000 στρατιώτες και του Δαρείου από 150.000 ή 100.000 Πέρσες και Έλληνες μισθοφόρους.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Χαρδούβελης συγκρίνει γελώντας το mail του με τα μέτρα του Τσίπρα

Δείτε και κλάψτε γίδια:

Η Πάτμος από ψηλά -Εκπληκτικά διαφημιστικά βίντεο από drone με τις ομορφιές του νησιού [βίντεο]

Διάφανα νερά, πράσινοι λόφοι σε αντιδιαστολή με το ξερό τοπίο.

Ένα βίντεο από drone του δήμου Πάτμου είναι κινητή διαφήμιση για το νησί.

ΓΑΤΑΚΙΑ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ! Η UEFA προβλέπει ... Γερμανία για το φετινό Euro

Αναλύοντας την παράδοση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η UEFA προσπαθεί να αιτιολογήσει γιατί «βλέπει» Γερμανία για την κατάκτηση της φετινής διοργάνωσης στη Γαλλία.

Εκπληκτικό βίντεο: Έτσι είναι η πτώση με αλεξίπτωτο

Δείτε κομάντος της 31ης Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης της Πολεμικής Αεροπορίας να κάνουν πτώση από μεταγωγικό αεροσκάφος C-130

ΟΛΟ ΝΙΚΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ-Τα ασυνόδευτα παιδιά της Ευρώπης… θα επιστρέφονται στην Ελλάδα!

Της Έλενας Καραβασίλη

ΣΟΚ προκαλούν οι συζητήσεις που γίνονται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και αφορούν στην επιστροφή ασυνόδευτων προσφυγόπουλων -που βρέθηκαν με κάποιο τρόπο σε χώρες τις Ευρώπης- στην Ελλάδα! Παιδιά των οποίων οι συγγενείς δεν έχουν εντοπιστεί ώστε να επανασυνδεθούν με τις οικογένειές τους, θα επιστρέφονται στη χώρα μας.