12 Ιουνίου 2016

Θεσσαλονίκη: Ο ανήλικος φίλος του 14χρονου ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης του φονικού

Για ασήμαντη αφορμή φαίνεται πώς σκότωσε ο, επίσης 14χρονος, τον μικρό Τάσο - Στην αρχική του κατάθεση είχε πει ότι οι δρόμοι τους χώρισαν κατά την επιστροφή από το αναψυκτήριο και ότι δεν τον είχε ξαναδεί - Πώς έφτασε η Αστυνομία στην εξιχνίαση του εγκλήματος

ΒΙΝΤΕΟ-Ω ΤΟΝ ΠΟ@ΣΤΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ

Εντάξει τόσα που είχε υποσχεθεί είχαμε χάσει τη μπάλα... αλλά το ότι ο Τσίπρας είχε υποσχεθεί μέχρι και μειωμένο...

Επιστρέφει με εφημερίδα και με κανάλι (;) το αριστερό λαμόγιο Καλογρίτσας

Επανέρχεται στο εκδοτικό προσκήνιο ο γνωστός εργολάβος Χρ. Καλογρίτσας.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας «ΠΡΩΤΗ» που είχε κυκλοφορήσει την περίοδο του ΄89 για να στηρίξει το πείραμα της ενότητας των τότε Αριστερών δυνάμεων αλλά και τη συγκυβέρνηση των Φλωράκη, Κύρκου με τον κ. Μητσοτάκη.


Οργισμένοι οι κάτοικοι για το κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Θέρμη

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις κατοίκων της Θέρμης, των Βασιλικών και της Σουρωτής, ενάντια στη δημιουργία του κέντρου υποδοχής προσφύγων στις παλιές σιταποθήκες Κορδογιάννη.

ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ! Συμπλοκές και μεταξύ Γερμανών και Ουκρανών - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια και στη Λιλ λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα Γερμανία - Ουκρανία για τον 3ο όμιλο του EURO. Γερμανοί και Ουκρανοί οπαδοί συγκρούστηκαν σε πλατεία στο κέντρο της πόλης και ακολούθησε χάος με συμπλοκές και καρεκλοπόλεμο όμως, ευτυχώς λίγο αργότερα η ένταση εκτονώθηκε χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί.

Τραμπ, με φόντο τα 50 θύματα του Ορλάντο: Σας τα λεγα εγώ γατάκια

Την ώρα που οι Ηνωμένες Πολιτείες συγκλονίζονται από το μακελειό στο Ορλάντο, ο υποψήφιος Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, θυμίζει στο twitter πως είχε δίκιο για την ισλαμιστική τρομοκρατία.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι τζιχαντιστές ανέλαβαν την ευθύνη για το μακελειό στο Ορλάντο

Πριν το «λουτρό αίματος», ο Ομάρ Ματίν τηλεφώνησε στο «911» και δήλωσε πίστη στο ISIS, ενώ έκανε αναφορά και στους βομβιστές του Μαραθωνίου της Βοστώνης - Συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που γλίτωσαν από το φονικό μένος του δράστη - Πανηγυρίζουν στο Διαδίκτυο οι υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους

Όταν έλθει η ώρα τους: ένας θα κρατάει το μπράτσο μιας πολυθρόνας, άλλος ένα πόμολο, ο τρίτος τη σιδερένια πόρτα του ασανσέρ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

Μ​​ε τις ημερομηνίες καμιά φορά τα μπερδεύω λιγάκι, όμως τα γεγονότα της ιστορίας που θα αφηγηθώ παρακάτω είναι απολύτως αληθή.

Μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας το 1974, απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους οι λεγόμενοι Ιερωνυμικοί μητροπολίτες της δικτατορίας. Οι περισσότεροι έφυγαν ήσυχα από τις μητροπόλεις τους, εκτός από έναν. Ηταν ο μητροπολίτης Αττικής Νικόδημος Γκατζιρούλης, ο οποίος, με πρωτοφανές στα χρονικά πείσμα, ηρνείτο να εγκαταλείψει την έδρα της μητροπόλεως στην Κηφισιά. Κάπου εκεί στις αρχές της δεκαετίας του 1990, αφού πια είχαν εξαντληθεί όλα τα ένδικα μέσα χωρίς αποτέλεσμα, η πολιτεία αποφάσισε τη διά της βίας απομάκρυνση του Νικοδήμου.

ΓΡΑΦΗΜΑ-Έχει δικιο ο Φίλης... τον επιβεβαιώνουν και τα στοιχέια

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν τον Φίλη... από το 2011 οι διαδηλώσεις ήταν αυθόρμητες... και επειδή ήταν αυθόρμητες...

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΩΕΔΡΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΗΧΕΣ ΠΗ ΑΦΤΑ!

Ο Καμμένος είχε κανονίσει λεφτά από αλλού αλλά τελικά υπέγραψε μνημόνιο με τη Μέρκελ:

Σαμαράς: Η αλήθεια υπάρχει στην οικουμενική παράδοση της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού

Την ιδιαίτερη χαρά του για τη διοργάνωση της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας, η οποία θα αρχίσει τις εργασίες της στην Κρήτη τη συμβολική ημέρα της Πεντηκοστής, εκφράζει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

ΤΙ ΤΟΝ ΠΟΤΙΖΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ; Καμμένος: Η ανάπτυξη ήρθε, πολεμάμε την ασθένεια της ανεργίας

«Καταφέραμε τον βασικό πολιτικό μας στόχο, βγαίνουμε από την εποχή των μνημονίων και η ανάπτυξη δεν ακούγεται πλέον από το βάθος του τούνελ, είναι εδώ»

Ο Αλβανός μαφιόζος και οι Τσάμηδες

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΥΠ και την κρατική ασφάλεια μετά τις πληροφορίες που έφτασαν από τα Τίρανα, για τους διοργανωτές της συγκέντρωσης των επονομαζόμενων Τσάμηδων έξω από το υπουργείο Εξωτερικών, στη διάρκεια της επίσκεψης του Νίκου Κοτζιά.

Εκκληση από τον αδερφό του 14χρονου να μιλήσει όποιος ξέρει

«Οποιος γνωρίζει κάτι για το θάνατο του αδερφού μου παρακαλώ να έρθει να το καταθέσει στην αστυνομία για να μάθουμε τι έγινε εκείνη τη νύχτα», λέει ο Θανάσης Νάτσος

Ο πατέρας του μακελάρη του Ορλάντο: «Είχε εξοργιστεί γιατί είδε δύο άντρες να φιλιούνται»-Πρώην σύζυγος: «Με χτυπούσε»

Το μακελειό στο Ορλάντο των ΗΠΑ όπου σκοτώθηκαν τουλάχιστον 50 άνθρωποι σήμερα σε ένα νυχτερινό κέντρο που συχνάζουν ομοφυλόφιλοι στην Φλόριντα «δεν έχει ουδεμία σχέση με την θρησκεία».

Το απίστευτο μένος του μακελάρη του Ορλάντο – 24 πυροβολισμοί σε 9 δευτερόλεπτα ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα αποτυπώνει το απίστευτο μένος του μακελάρη του Ορλάντο που σκότωσε τουλάχιστον 50 και τραυμάτισε σοβαρά άλλους τόσους.

Olympia Valance: Η Ελληνοαυστραλέζα με τις φονικές καμπύλες!

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο αλλά έγινε περισσότερο γνωστή από την αυστραλιανή τηλεοπτική σειρά «Neighbours».

Η Olympia Valance είναι μόλις 23 ετών και διαπρέπει στη βιομηχανία της μόδας ενώ παράλληλα κάνει καριέρα στην τηλεόραση.

Ποτάμι για Κατρούγκαλο: Λέει και καμιά μαλ@κία για να περνάει η ώρα

Με μια ειρωνική όσο και επιθετική ανακοίνωση απάντησε το Ποτάμι, στα όσα του καταλογίζει ο υπουργός Εργασίας, σε συνέντευξή του.

Ιερώνυμος: Δεν μας φοβίζουν τα μνημόνια – Ας τολμήσουν διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους [εικόνες&βίντεο]

Αυστηρά μηνύματα προς την κυβέρνηση να μην τολμήσει διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας, έστειλε από τις ακριτικές Οινούσσες, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Προς κατεδάφιση το σπίτι του Χίτλερ στην Αυστρία

Την κατεδάφιση του σπιτιού στο οποίο γεννήθηκε εκείνος που αιματοκύλισε την ανθρωπότητα ως ο μεγαλύτερος εγκληματίας στην ιστορία της, ο Αδόλφος Χίτλερ, εξετάζει ο Αυστριακός υπουργός Εσωτερικών Βόλφγκανγκ Σομπότκα, ο οποίος σε σημερινές δηλώσεις του, εκτιμά πως «αυτό θα ήταν η καθαρότερη λύση».

Τα σπασμένα παράθυρα της Αθήνας

ΠΑΣΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ

Ο ​​Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας, προκειμένου να προστατέψει τα οχήματά του και το επιβατικό κοινό, αποφάσισε να διακόψει κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ την κυκλοφορία των οχημάτων έξω από την πύλη του Πολυτεχνείου. Είχε προηγηθεί, στις 20.5.2016, επίθεση από κουκουλοφόρους, οι οποίοι βγήκαν από το Πολυτεχνείο, σταμάτησαν το τρόλεϊ, αποβίβασαν τους επιβάτες και το πυρπόλησαν με βόμβα μολότοφ. Κατόπιν τα καλόπαιδα βρήκαν (πανεπιστημιακό) άσυλο στο κτίριο του Πολυτεχνείου

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΡΙΖΑ! Βενεζουέλα: Πλιάτσικο σε φορτηγό με ζωντανά κοτόπουλα!

Οι άνθρωποι στη Βενεζουέλα λιμοκτονούν και είναι σε απόγνωση. Βίντεο που κάνει τα τελευταία 24ωρα το γύρο του Διαδικτύου δείχνει πολίτες να σταματούν φορτηγό που μεταφέρει ζωντανά κοτόπουλα και να το ακινητοποιούν στη μέση του δρόμου για να κάνουν πλιάτσικο.

Τουρκία: Έπιασαν τον γιο του πιλότου που κατέρριψε τον Σιαλμά! Επιχείρησε να περάσει ως πρόσφυγας στην Ελλάδα

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Σμύρνη ο καταζητούμενος για 4 δολοφονίες, γιος του πιλότου που είχε καταρρίψει το Νίκο Σιαλμά το πρωί της 18ης Ιουνίου 1992.

Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν 24 χρόνια από το θάνατο του Σιαλμά, η οικογένεια του πλότου Ιλχάν Φιλίζ πίνει το δικό της πικρό ποτήρι.

Κατέρρευσε πολυκατοικία στο Μιλάνο – 3 νεκροί [εικόνες-σοκ]

Μια πολυκατοικία στο Μιλάνο κατέρρευσε μερικώς ασκοτώνοντας 3 και τραυματίζοντας δύο.

Η κατάρρευση προκλήθηκε από έκρηξη η οποία, όπως εκτιμούν οι τοπικές αρχές, προήλθε από το φυσικό αέριο.

Κύπρος: Βρετανίδα λέει ότι τη βίασαν το ίδιο βράδυ δύο φορές

Η 21χρονη ισχυρίστηκε πως μέσα σε ένα βράδυ βιάστηκε δύο φορές από δύο διαφορετικά άτομα σε δύο διαφορετικούς χώρους

Με πολλές επιφυλάξεις αντιμετωπίζει η κυπριακή Αστυνομία την καταγγελία Βρετανίδας 21 ετών, η οποία ισχυρίστηκε πως μέσα σε ένα βράδυ βιάστηκε δύο φορές από δύο διαφορετικά άτομα σε δύο διαφορετικούς χώρους.

ΒΙΝΤΕΟ-Με πορτιέρηδες η ομιλία Κατρούγκαλου στον Αγ. Νικόλαο-Πεζοδρομιακές εκφράσεις κατά ΜΜΕ: Νόμιζαν ότι θα είναι «αιώνιοι ζιγκολό»

Μετά τα επεισόδια στο Ηράκλειο εις βάρος του, το βράδυ του Σαββάτου ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, πήρε τα... μέτρα του.

Video: Η στιγμή έκρηξης στο αεροδρόμιο της Σανγκάης – Τρεις τραυματίες

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη πυροτεχνημάτων που σημειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Πουντόνγκ της Σαγκάης. Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στα ταμεία παράδοσης των αποσκευών του Τερματικού Σταθμού 2 λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι, τοπική ώρα και έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Πως χάσαμε τις μάχες για τη φέτα, το γιαούρτι και τα προϊόντα ΠΟΠ (φωτο)

Ισχυρό πλήγμα δέχονται τα φημισμένα ελληνικά προϊόντα με τις εμπορικές συμφωνίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στην εκάστοτε χώρα να τα «εκμεταλλεύεται» και να τα «βαφτίζει» ως δικά της, ενώ ήδη η Ελλάδα μετράει πολλές χαμένες μάχες.

Απαράδεκτη πρόκληση των Τούρκων χούλιγκαν για τον δολοφονημένο Σέρβο – ΦΩΤΟ

Σε μια απαράδεκτη πρόκληση προχώρησαν Τούρκοι οπαδοί που ταξίδεψαν στη Γαλλία για τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της χώρας τους στο Euro. Συγκεκριμένα σήκωσαν ένα πανό για τον οπαδό του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Ίβκοβιτς, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από δύο χρόνια στην Κωνσταντινούπολη από χούλιγκαν της Γαλατάσαραϊ.

Λάμψη στο γάμο του γιου του Ιβάν Σαββίδη - Οι καλεσμένοι που εντυπωσίασαν – ΒΙΝΤΕΟ

Την πολυαγαπημένη του Γιάννα Κουντγιάκοβα παντρεύτηκε χθες ο μεγαλύτερος γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος.

Ο Τούρκος κροίσος που του αρέσει η… κυπριακή σεφταλιά

Προβληματισμό έχει δημιουργήσει στη κυπριακή κυβέρνηση το αίτημα μεγάλου Τούρκου επιχειρηματία, να αποκτήσει κυπριακή υπηκοότητα! Ο μυστηριώδης επιχειρηματίας έκανε χρήση πρόσφατης νομοθεσίας και κατέθεσε σε κυπριακή τράπεζα 5 εκατ ευρώ και υπέβαλε αίτημα για πολιτογράφηση του…

Νέα μαρτυρία "καίει" τον Ντε Χέα! Τα γυμνά βίντεο που ήταν... παραγγελιά

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για το σεξουαλικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται και το όνομα του τερματοφύλακα της Manchester United, αλλά και της Εθνικής Ισπανίας, Νταβίντ Ντε Χέα. Η κατάθεση μίας γυναίκας σε ισπανικό δικαστήριο είναι το νέο στοιχείο που δημιουργεί "πονοκέφαλο" στον Ισπανό διεθνή τερματοφύλακα.

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ! Ποιος «γαλάζιος» πρώην… κρεμάστηκε στην Κρήτη;

Ωραίος τύπος ο γαμπρός με όνομα που δείχνει τι θα πάρουν τα γίδια που ψήφισαν Τσίπρα

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και όσοι θέλουν να… κρεμαστούν με παπά και με κουμπάρο έχουν ήδη βάλει εμπρός τις διαδικασίες. Ωστόσο, ένας πρώην «γαλάζιος» βουλευτής ήδη ενώθηκε εις γάμου κοινωνία με την αγαπημένη του, με πολλά στελέχη του κόμματος να δίνουν το παρών στο «κρητικό γλέντι».

Ανησυχητικές αφίξεις προσφύγων στη Λέσβο -Φόβοι για νέο κύμα

Ανησυχία προκαλεί στις αρχές στη Λέσβο η κινητικότητα προσφύγων και μεταναστών τις τελευταίες ώρες.

Το Σάββατο και το πρωί της Κυριακής έφτασαν τρεις βάρκες στις ακτές του νησιού, δημιουργώντας φόβους για ένα νέο «κύμα» αφίξεων, αν και θα πρέπει να παρατηρηθεί πρώτα αν αυτή η τάση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

«Αγγίζουν» τον δολοφόνο του 14χρονου οι αστυνομικές αρχές-Κλήθηκε φίλος του για κατάθεση-ΒΙΝΤΕΟ

Οι έρευνες προχωρούν με ταχείς ρυθμούς και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην εξιχνίαση του μυστηρίου - «Ερασιτεχνικός» ο τρόπος του εγκλήματος - Φίλος του παιδιού, μαζί με τους γονείς του, κλήθηκαν για κατάθεση

Μύκονος: Η απίστευτη υπόθεση του κοσμηματοπώλη που έγινε... πιτσαδόρος!

Σφράγισαν το κοσμηματοπωλείο-πιτσαρία και οδήγησαν τους υπαλλήλους στο αυτόφωρο - «Το γυρίσαμε σε ιταλικό, γιατί έχουμε περικυκλωθεί από φαγάδικα» λέει στο protothema ο ιδιοκτήτης Γιώργος Τσαγκαράκης - Τι λέει ο δήμος Μυκονίων - Τι του καταμαρτυρούν κάτοικοι του νησιού

ΝΔ: Ο πανικός θολώνει την κρίση του Μαξίμου και σχολιάζει επιλεκτικά τις δημοσκοπήσεις

Ο επιλεκτικός σχολιασμός στοιχείων δημοσκοπήσεων επιβεβαιώνει την αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ να βγει από την απομόνωση που έχει περιέλθει, σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία.

Έσφαξαν 14χρονο-Πάλεψε για τη ζωή του - Οι πρώτες μαρτυρίες - ΒΙΝΤΕΟ

Η άγρια δολοφονία του 14χρονου μαθητή στο χωριό Γέφυρα Θεσσαλονίκης, συγκλονίζει καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως από την αυτοψία του ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι ο 14χρονος έφερε σημάδια πάλης στο σώμα του, γεγονός που υποδεικνύει ότι πάλεψε για τη ζωή του.

Αιματοκύλισμα σε γκέι μπαρ στο Ορλάντο: 50 νεκροί - Αφγανός ο δράστης

Ενώ άλλοι 53 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τα πυρά του ενόπλου Ομάρ Ματίν, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών μέσα στο νυχτερινό κέντρο Pulse - Ερευνώνται τυχόν δεσμοί του με την ισλαμιστική τρομοκρατία

Ποιο Euro;;; Δείτε την Μεξικάνα που «τρέλανε» το Κόπα Αμέρικα!

Καλό το θέαμα στα γήπεδα του Κόπα Αμέρικα, αλλά ένα πλάνο στην κερκίδα προκάλεσε λιποθυμίες

Αν ο Ντόναλντ Τραμπ έβλεπε Κόπα Αμέρικα μάλλον δεν θα ήθελε να απελάσει όλους τους Μεξικανούς εφόσον εκλεγεί πρόεδρος.

Οι δύο γρίφοι της Google: Τους βάζει σε κάθε υποψήφιο εργαζόμενό της!

Εδώ και χρόνια κυκλοφορεί μια φήμη, ότι, προκειμένου κάποιος να φτάσει να περάσει συνέντευξη για δουλειά στην Google, πρέπει πρώτα να απαντήσει σωστά σε δύο δύσκολους γρίφους.

Γιατί πολλοί θα ήθελαν να εργάζονται στην Google, αλλά λίγοι τα καταφέρνουν!...

Τρέμουν την λαϊκή οργή!

Του Σάκη Μουμτζή

Ο τρόπος που αντιμετωπίζει η συγκυβέρνηση και τα «παπαγαλάκια» της την συγκέντρωση της Τετάρτης 15 Ιουνίου φανερώνει την ανησυχία της και τους φόβους της μήπως στο πολιτικό σκηνικό εισέλθει ο λαϊκός παράγοντας.Η λαϊκή διαμαρτυρία, που μέχρι τώρα μάλλον ήταν απούσα. Αν εξαιρέσουμε το «κίνημα της γραβάτας» και την μεγάλη συγκέντρωση των μεταλλωρύχων των Σκουριών, όλες οι άλλες εκδηλώσεις εντασσόταν στις γνωστές «γυμναστικές επιδείξεις» του ΠΑΜΕ.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΟΣ! ΟΛΘ: Μια πρωτότυπη απεργία με… αποδοχές

Την ώρα που εντείνονται τα προβλήματα από την απεργία των λιμενεργατών στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το οποίο ουσιαστικά έχει νεκρώσει με σοβαρότατες επιπτώσεις στην εμπορική και τουριστική κίνηση, αποκαλυπτικά στοιχεία που φέρνει στο φως το Capital.gr δείχνουν ότι η απεργία γίνεται εκ του ασφαλούς, αφού ουσιαστικά οι απεργοί συνεχίζουν να πληρώνονται.

Σοκ! Κόβεται το ΕΚΑΣ και σε ζευγάρια έγγαμων με σύνταξη ακόμα και 450 ευρώ!

Σοκ για τους χαμηλοσυνταξιούχους, καθώς η κυβέρνηση καταργεί το ΕΚΑΣ και από εκείνους που παίρνουν την κατώτατη σύνταξη εφόσον είναι παντρεμένοι με συνταξιούχο που παίρνει και αυτός το ΕΚΑΣ.

Παντελής Παντελίδης: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη στιγμή του απεγκλωβισμού!

Σκληρές εικόνες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας...

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το σημείο του τροχαίου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”. Οι φωτογραφίες δείχνουν πώς βρέθηκε το όχημα αμέσως μετά την ανατροπή αλλά και τις προσπάθειες των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν έναν-έναν τους τρεις επιβαίνοντες.

ΒΙΝΤΕΟ-ΩΡΑΙΑ! ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ! Φίλης: Υποκινούμενη κινητοποίηση απο τη ΝΔ το κίνημα «Παραιτηθείτε» -Αλλο οι «Αγανακτισμένοι»

Κομματικά υποκινούμενη κινητοποίηση της ΝΔ, που διοργανώνεται από ακροδεξιά στοιχεία, χαρακτήρισε τη συγκέντρωση του Κινήματος «Παραιτηθείτε» την προσεχή Τετάρτη ο Νίκος Φίλης.

ΦΩΤΟ-Απίστευτη προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΠΕ και παπαγάλων που βλέπουν τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ να μειώνεται!

Απίστευτη προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ μέσω ΑΠΕ που είδε στη χθεσινή δημοσκόπηση τη διαφορά να μειώνεται προκειμένου να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα για την κυβέρνηση!

Τα κομματόσκυλα του ΑΠΕ και από κοντά πολλά από τα παπαγαλάκια τους συγκρίνουν...

Σε μπαρ… έκρυψαν τον Κατρούγκαλο μετά τις αποδοκιμασίες! (ΦΩΤΟ)

Σε ένα από τα πλέον ιστορικά και γνωστά μπαράκια του Ηρακλείου κατέληξαν να κάνουν… εκδήλωση τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τα συνεχή «θερμά» επεισόδια με στόχο τον Υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο!

Παραπάτησε, περπάτησε και έκανε 9,88" (video)

Ο λόγος φυσικά -για ποιόν άλλον- για τον Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος έκανε για πλάκα τα 100μ. σε 9,88 σε μίτινγκ στο Κίνγκστον

Πρόκειται για τη δεύτερη καλύτερη φετινή επίδοση, πίσω μόνο από τα 9,86 του Γάλλου Τζίμι Βικό.

Άδ. Γεωργίαδης: Η κοινωνία θέλει να απαλλαγεί από τον Αλ. Τσίπρα

Για πολιτική φθορά της κυβέρνησης κάνει λόγω ο Άδωνις Γεωργίαδης σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής,  ενώ χαρακτήρισε τον Νίκο Φίλη ως τον χειρότερο υπουργό αυτής της Κυβέρνησης, που ήρθε να καταστρέψει ό,τι καλό έχει δημιουργηθεί.

Η αγωνία του Χαρτ στα επεισόδια για τη σύζυγό του [βίντεο]

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο «Βελοντρόμ» ανάμεσα στην Αγγλία και τη Ρωσία, ξέσπασαν επεισόδια στις κερκίδες του γηπέδου και κινδύνευσαν ακόμη και όσοι βρίσκονταν στις θέσεις των VIP.

Αγρια επεισόδια εθνικιστών- αντιφασιστών στη Βιέννη -Τραυματίστηκαν 13 άτομα [εικόνες]

Βίαια επεισόδια ξέσπασαν στη Βιέννη, ανάμεσα σε εθνικιστές και μέλη του αντιφασιστικού κινήματος, με συνέπεια να τραυματιστούν 13 άνθρωποι.

Η Αλβανία, τα δυτικά βαλκάνια, από δίπλα η …Τουρκία και στη μέση η Ελλάδα!

του Δημήτρη Τσαϊλά*

Μετά τη βίαιη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, τα Δυτικά Βαλκάνια δυστυχώς «αναγορεύτηκαν» για μια ακόμη φορά, ως η πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης και μια επικίνδυνη ασταθή περιοχή στα πρόθυρα της έκρηξης. Μάλιστα πριν από ένα εξάμηνο, το Νοέμβριο του 2015, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ  φρόντισε να μας το υπενθυμίσει, αφού προειδοποίησε ότι το κλείσιμο των συνόρων της Γερμανίας προς τους πρόσφυγες που διέρχονταν κατά μήκος της βαλκανικής οδού θα μπορούσε να προκαλέσει στρατιωτική σύγκρουση στην περιοχή. Ωστόσο, στις μέρες μας ο πραγματικός κίνδυνος για την προς Βορρά περιοχή μας βρίσκεται αλλού.

ΝΔ: Αυτές οι πολιτικές δεν φέρνουν ανάπτυξη

Του Απόστολου Χονδρόπουλου

Αρχίζει να φαίνεται αναπτυξιακό φως στην άκρη του υφεσιακού τούνελ στο οποίο ξαναβρέθηκε η ελληνική οικονομία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο;