13 Ιουνίου 2016

Βίντεο: Ανώμαλοι κάνουν σ@ξ σε πάρκο δίπλα στην κόρη τους!

Η αστυνομία στην Πορτογαλία διεξάγει έρευνα για να εντοπίσει το διεστραμμένο ζευγάρι που έκανε σ@ξ στο φως της μέρας σε δημόσιο πάρκο

Την ταυτότητα ενός ζευγαριού που καταγράφηκε από περαστικό να κάνει σ@ξ σε ένα πάρκο, την ώρα μάλιστα που δίπλα τους καθόταν ένα κοριτσάκι, το οποίο εικάζεται ότι είναι η κόρη τους, αναζητά η αστυνομία στην Πορτογαλία.

ΒΙΝΤΕΟ-Μαθήματα προπαγάνδας απ' τον ΣΥΡΙΖΑ

Κάπως έτσι λειτουργεί η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ:

Είπε τους "πρόσφυγες" κοπρίτες - Χαμός στο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας

Διεκόπη το απόγευμα ο η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, που έχει ως μοναδικό θέμα συζήτησης το προσφυγικό...

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Άδωνις με τον χοιροβοσκό Πολάκη

«Πριν τα γεγονότα με τον Πολάκη στην Ιεράπετρα, ο Υπουργός πρόλαβε και κοινοποίησε στο FB αυτή την αισχρή ανάρτηση» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter... Δείτε τη λάσπη που κοινοποίησε ο Πολάκης που ακούει Άδωνις και εξαφανίζεται απ' τη Βουλή:

Ομολογία Μπλάτερ: Εγιναν στημένες κληρώσεις με... ζεστά-κρύα μπαλάκια

Αδιανόητη δήλωση από τον πρώην πρόεδρο της FIFA Γιόζεπ Μπλάτερ ο οποίος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα της Αργεντινής «La Nacion» ότι ως αυτόπτης μάρτυρας είδε στημένη κλήρωση ευρωπαϊκών διοργανώσεων!

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ! Απρόθυμοι οι υπουργοί να απαντούν στις επίκαιρες ερωτήσεις - Επανέρχεται η "Ζωή";

«Κεσάτια» είχε και σήμερα τα απόγευμα ο κοινοβουλευτικός έλεγχος στην Βουλή. Μόλις 2 ! από τις 14 προγραμματισμένες επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών συζητήθηκαν εξ αιτίας της επαναλαμβανόμενης απροθυμίας των υπουργών να ανταποκριθούν και σε αυτή την συνταγματική τους υποχρέωση.

Στο φως της δημοσιότητας η κατάθεση της ΨΕΚΑΣΜΕΝΗΣ μητέρας του Παντελίδη

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η κατάθεση της μάνας του Παντελή Παντελίδη, κυρίας Αθηνάς.

«Είμαι η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, δεν ήμουν παρούσα στο περιστατικό, πλην όμως από το σύνολο των στοιχείων που έχω συλλέξει είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν...

Ο άνθρωπος που έζησε 555 μέρες χωρίς καρδιά! Δείτε πώς το έκανε (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθώς ήταν στην αναμονή για μεταμόσχευση καρδιάς, ο 25χρονος Stan Larkin έζησε 555 ημέρες χωρίς να έχει καθόλου καρδιά στο σώμα του!

Για όσους απλά περνούσαν δίπλα του καθημερινά, ο Stan φαινόταν σαν ένας απλός νεαρός ενήλικας με ένα σακίδιο στον ώμο.

ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ Η ΧΩΡΑ! Στο ΣτΕ και πάλι η επένδυση για τον Αστέρα Βουλιαγμένης

Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου θα εξετάσει το Προεδρικό Διάταγμα για το «φιλέτο» του Αστέρα Βουλιαγμένης, το οποίο είχε μπλοκάρει το Μάρτιο του 2015 το Ε' Τμήμα του ΣτΕ

ΚΑΙ; ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ; H κυβέρνηση με drones θα αρχίσει να ψάχνει τα αυθαίρετα κτίρια

Με drones και με δορυφορικές απεικονίσεις μεγάλης ακρίβειας θα εντοπίζονται εφεξής τα αυθαίρετα προανήγγειλε, από τη Θεσσαλονίκη, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης.

Χαμός στο Πρωινό όταν γδύθηκαν Ελένη Πετρουλάκη – Νίκος Αναδιώτης! «Μας τρελαίνεις»!

Έβγαλαν τα ρούχα τους κι έπεσαν στην πισίνα! Επιφωνήματα ενθουσιασμού από τους παρευρισκόμενους!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ-Κεγκέρογλου: Το υπ. Εργασίας μοίρασε δηλητηριασμένα τρόφιμα σε μαθητές δημοτικού

Δηλητηριασμένα τρόφιμα σε μαθητές Δημοτικού σχολείου μοιράζει το υπουργείο Εργασίας, σύμφωνα με καταγγελία του κ. Βασίλη Κεγκέρογλου που συνυπογράφουν οι Εύη Χριστοφιλοπούλου, Μιχάλης Τζελεπης, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Ανδρέας Λοβέρδος και Κώστας Σκαναδαλίδης.

Ρώσος χούλιγκαν αποκαλύπτει: Οι Αγγλοι είναι... κορίτσια

Ρώσος χούλιγκαν μιλά στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά τα μεγάλα επεισόδια με τους Αγγλους οπαδούς στην Μασσαλία.

Η τελευταία «ορκισμένη παρθένα» του Μαυροβουνίου -Μία περίεργη βαλκανική παράδοση

Φορούσε ανδρικά ρούχα, πήγαινε σε καφενεία. Εμαθε να πυροβολεί. Αλλά είναι γυναίκα. Η Στάνα Σέροβιτς είναι η τελευταία «ορκισμένη παρθένα» του Μαυροβουνίου.

Δείτε πόσο προσπαθούσε να πουλήσει το στιλέτο του Καντάφι από ελεφαντόδοντο, με σμαράγδια, ρουμπίνια, διαμάντια

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που προσπαθούσε να πουλήσει το «φορτωμένο» με πολύτιμους λίθους στιλέτο το οποίο θεωρείται ότι εκλάπη από το παλάτι του Μουαμάρ Καντάφι.

Για τέσσερις ψήφους έχασε η Κύπρος την προεδρία της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

Ο Kύπριος Πρέσβης Ανδρέας Μαυρογιάννης δεν κατάφερε τελικά να εκλεγεί Πρόεδρος της 71ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, κατά την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.

Mega: Το χέρι στην τσέπη μόνο ο Βαρδινογιάννης

Ενώ οι συζητήσεις των μετόχων του Mega συνεχίζονται και οι τράπεζες φέρονται να ζητούν… μνημόνια για να προχωρήσουν τη διαδικασία, η πλευρά Μπόμπολα έθεσε θέμα διευθύνοντος συμβούλου, προκειμένου να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στο κανάλι.

Εκτός Πανορθόδοξης το Πατριαρχείο Μόσχας

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύνοδος του Πατριαρχείου Μόσχας που συγκλήθηκε για να αποφασισθεί αν θα συμμετάσχει η Εκκλησία της Ρωσίας στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο που ξεκινά αυτήν την Παρασκευή.

#Παραιτηθείτε: Όταν ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Νεφελούδης κατήγγειλε τους σ@ξουαλικούς βαρβαρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ...

Σήμερα, ο γγ του υπουργείου Εργασίας, υβρίζει όσους θα συγκεντρωθούν στις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα με τις λέξεις ανεγκέφαλοι, κολαγόνα και τους καλεί να μην... σκίσουν κανένα καλσόν - Το 2011 επέκρινε σαν τραμπούκους, προβοκάτορες και κρυπτοφασίστες όσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετέρχονταν αυτών των πρακτικών...

Αμφιβάλλει ο Πανούσης πως η δολοφονία του 14χρονου έγινε για bullying-Tι προβλέπει ο νόμος για την περίπτωση του 14χρονου που σκότωσε τον φίλο του

Τις αμφιβολίες του για το έγκλημα στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιάννης Πανούσης.

Ο πατέρας του μακελάρη στο Ορλάντο προκαλεί με ανάρτηση στο Facebook

Ο Σεντίκ Ματίν, ο πατέρας του φονιά του Ορλάντο, Όμαρ Ματίν, εκτιμά ότι εναπόκειται «στον Θεό να κρίνει τους ομοφυλόφιλους».

Μεταξύ λίγων συγγενών και φίλων η κηδεία Μαυρίκου - ΒΙΝΤΕΟ

Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι και συγγενείς στον Παναγιώτη Μαυρίκο, στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά.

Εξωπραγματικά ποσά για ξαπλώστρες σε παραλίες των Χανίων - Πάνω από 70.000 ευρώ [πίνακας]

Με… ασύλληπτα ποσά, σε τρεις περιπτώσεις, αναδείχθηκαν οι πλειοδότες για ομπρέλες – ξαπλώστρες, καντίνες και θαλάσσια μέσα αναψυχής σε 33 συνολικά σημεία εντός των ορίων του Δήμου Χανίων.

«Παραιτηθείτε»… μιάμιση ώρα αρχύτερα, στις 18:30 - ΑΦΙΣΣΑ

Η στάση εργασίας σε Μετρό και Ηλεκτρικό ανάγκασε τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου της Τετάρτης στην Πλατεία Συντάγματος να αλλάξουν την ώρα της συγκέντρωσης και αντί για 20.00 θα ξεκινήσει στις 18.30.

Ο Χειμωνάς απαντά σκωπτικά στα βαμπίρ του ΠΑΣΟΚ

Σφοδρή επίθεση και μπαράζ αναρτήσεων κατά του ΠΑΣΟΚ αλλά και στελεχών του εξαπέλυσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και γραμματέας Πολιτισμού του κόμματος Θανάσης Χειμωνάς.

ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ "ΕΠΟΠΤΕΥΕ" ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ-Πορεία αλλοδαπών εργατών στη Θήβα – Καταγγέλλουν νέα «Μανωλάδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στους δρόμους της Θήβας βρέθηκαν μέλη της πακιστανικής κοινότητας της χώρας, πραγματοποιώντας συλλαλητήριο στην πλατεία της πόλης, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες εργασίας και καταγγέλλοντας μία νέα «Μανωλάδα».

14χρονος στον κόσμο του:΅“Μην πείτε στους γονείς μου τι έχω κάνει, θα τους το πω όταν φύγω”- -“Έσφαζε σκυλιά, ήταν επιθετικός” λέει η γειτονιά-Το είχε προμελετημένο λέει συγγενής

- Νέα στοιχεία σοκ από την κατάθεση του 14χρονου που σκότωσε τον φίλο του
- “Δεχόμουν μπούλινγκ από τον Τάσο – Με φώναζε γκαγκά”
- “Δύο χρόνια με προσέβαλε, αγανάκτησα, πιαστήκαμε στα χέρια...”
- Χαμένος ο 14χρονος, δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έγινε - Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
- “Επιθετικός, χωρίς πολλές παρέες ο δράστης”, λένε οι συγχωριανοί του
- “Μαχαίρωνε ζώα” λέει ένας γείτονας

ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ! Πολάκης για τις αποδοκιμασίες: «Συνεχίζουμε και άσε τα σκυλιά να ουρλιάζουν»

Ως σόου λιγοστών (τι "λιγοστοί" ρε στόκε που ήταν γεμάτο το προαύλιο κόσμο!) «ακροδεξιών» και «Λαετζήδων» ερμήνευσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τις έντονες αποδοκιμασίες που δέχτηκε σήμερα έξω από νοσοκομείο στην Ιεράπετρα.

Μοχάμεντ Άλι: Πρώην φίλη του πουλά ερωτική ταινία με πρωταγωνιστή τον ίδιο

Δεν πρόλαβαν να στεγνώσουν τα δάκρυα των ανά τον κόσμο θαυμαστών για τον θάνατο του θρυλικού πυγμάχου Μοχάμεντ Άλι και μια πρώην σύντροφός του έρχεται να αποκαλύψει ότι κρατά στα χέρια της ταινία ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Νέο ΒΙΝΤΕΟ από τις αποδοκιμασίες στον περιστοιχισμένο με ασφαλίτες Πολάκη

Τον προστάτευαν οι γνωστοί "μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι" που φώναζε όταν ήταν Κνίτης... πριν ανακαλύψει την καρέκλα της εξουσίας. Τρία αυτοκίνητα με ασφαλίτες τον πήγαν και τον πήραν σηκωτό

Επεισοδιακή ήταν η επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στο νοσοκομείο Ιεράπετρας. Ο κ. Πολάκης αποδοκιμάστηκε έντονα από πολίτες κατά την είσοδό του, ενώ οι συγκεντρωμένοι συνέχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του και μέσα στο νοσοκομείο.

Δείτε ποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ "ράβει" υπουργικό κοστούμι… χάρη στην κόρη του

Μαθαίνουμε ότι ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, ράβει υπουργικό κοστούμι, καθώς ακούγεται έντονα ότι στον ανασχηματισμό που προετοιμάζεται προορίζεται για χαρτοφυλάκιο υφυπουργού. Οι κακές γλώσσες της Κουμουνδούρου, μάλιστα, λένε ότι...

Αυτή η ρεπόρτερ απολύθηκε εξαιτίας ενός live video στο Facebook [βίντεο]

H Emily Austen είναι αμερικανίδα δημοσιογράφος και ρεπόρτερ αθλητικών για το Fox Sports Sun, αλλά έχασε τη δουλειά της εξαιτίας ενός live video που ανέβηκε στο Facebook και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Καργάκος: «Κοράνι στην Αγία Σοφία: Πρόκληση ή ανοησία;»

Γράφει ο Σαράντος Ι. Καργάκος, Ιστορικός-συγγραφέας

Οι Τούρκοι θαρρούν ότι ο πλανήτης φτιάχτηκε για να τους φιλοξενήσει. Κι όταν αντιμετωπίζουν κρίσεις, καταφεύγουν στις προκλήσεις. Αυτό δεν πρέπει καθόλου να μας εκπλήσσει. Είναι παλαιά τακτική. Αυτή τη στιγμή η Τουρκία έχει αυτο-απομονωθεί. Περιβάλλεται από χώρες ιστορικά εχθρικές, με τις οποίες βρίσκεται ξανά σε τριβές.

Θα το έβλεπες; Ναυαγοσώστης γατόνι εντοπίζει κοριτσάκι μέσα σε γεμάτη πισίνα και το σώζει

Η διάσωση που θα δείτε παρακάτω έγινε στις 4 Ιουνίου και τα πλάνα δόθηκαν τώρα στη δημοσιότητα από το κανάλι στο Youtube, Lifeguard Rescue.

ΣΚΙΤΣΟ-Ο Αρκάς σηκώνει τα χέρια ψηλά με τους ηλίθιους που κατοικούν την Ελλάδα

Στην ιστοσελίδα του στο Facebook, ο γνωστός σκιτσογράφος έγραψε: «Αν θέλουμε να δούμε καλύτερες ημέρες, πρέπει να αλλάξουμε όλοι...» και συμπλήρωσε:

Όταν ο Σπίρτζης «έπεισε» τον Φλαμπουράρη

Την προηγούμενη ημέρα της έντονης κριτικής που έκανε ο Χρ. Σπίρτζης εναντίον της συμφωνίας για το Ελληνικό έπινε τον καφέ του στο Νέο Ψυχικό, στους «Διόσκουρους», με τον υπουργό Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρη.

Βίντεο: Ο Μέσι, ο Ραμαζότι, ο σκηνοθέτης Λουίς Ενρίκε και το ομαδικό «φατούρο» στη Μπαρτσελόνα

Οι δέκα πιο... ξεκαρδιστικές στιγμές των μπλαουγκράνα μετά από μια κοπιαστική σεζόν

Η χρονιά ήταν δύσκολη και για να έρθει το νταμπλ για Μπαρτσελόνα χρειάστηκαν αρκετές θυσίες.

Ο Μάρδας πανηγυρίζει για την καταδίκη της Bild που μπέρδεψε το χρόνο και τη χώρα

[Πανηγυρίζει ο Μάρδας επειδή η BILD μπέρδεψε και αντί να γράψει ότι έβγαλε 80.000 ευρώ στο Βέλγιο το 2014 (αυτά που δήθεν έβγαλε για τις σπουδές της κόρης του η οποία πότέ δεν πήγε για σπουδές και ποτέ δεν μας είπε αν τα ξανάφερε πίσω) έγραψε ότι τα έβγαλε τον Μάρτιο του 2015 στο Λουξεμβούργο...]


Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε ότι τα αναφερόμενα στο από 6 Μαΐου 2015 δημοσίευμα της Bild εις βάρος του τότε αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Δημητρίου Μάρδα περί δήθεν μεταφοράς χρηματικού ποσού 80.000 ευρώ σε λογαριασμό Τράπεζας του Λουξεμβούργου τον Μάρτιο του 2015 είναι ψευδή, αναφέρει ο νυν υφυπουργός Εξωτερικών, σε σχετική ανακοίνωσή του.

Το σύντομο τετ α τετ Σαμαρά – Τζιτζικώστα στη Θεσσαλονίκη!

Σύντομο τετ α τετ είχαν ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα την περασμένη Τρίτη το πρωί. Οι δυο άνδρες βρέθηκαν στον αποχαιρετισμό του Αλέξανδρο Χαίτογλου στον ιερό ναό της του Θεού Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το μήνυμα Μητσοτάκη στο Twitter για τη δολοφονία του 14χρονου και τη σφαγή στο Ορλάντο [εικόνα]

Τη θλίψη του για τη δολοφονία του 14χρονου Τάσου από τη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, αλλά και για τα θύματα του μακελειού στο Ορλάντο εξέφρασε μέσω Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μακελειό στο Ορλάντο - Σοκαριστικό βίντεο μέσα από το νυχτερινό κέντρο τη στιγμή των πυροβολισμών

- Σοκαριστικά πλάνα μέσα από το νυχτερινό κέντρο Pulse τη στιγμή του μακελειού
- Ακούγεται η στιγμή που ο 29χρονος Omar Saddiqui Mateen ανοίγει πυρ αδιακρίτως
- Ο απόλυτος τρόμος στο βλέμμα της Amanda που τράβηξε το βίντεο
- Βίντεο και από τη στιγμή εισβολής της ομάδας SWAT

ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Φρίκαραν που το ΚΚΕ συνεργάστηκε με ΑΝΤΑΡΣΥΑ και έβγαλε Πρόεδρο νοσοκομειακών γιατρών

Τα ποσοστά που παίρνουν συνολικά τα κομμούνια στους δηόσιους γιατρούς εξηγούν και εν μέρει τα χάλια των νοσοκομείων...

Εξελέγη μόνο η πρόεδρος της Ομοσπονδίας - Για ειδύλλιο ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ μιλά ο εκ του ΣΥΡΙΖΑ απερχόμενος πρόεδρος

Θρίλερ με την εξέλιξη της υγείας της Μαριέττας Γιαννάκου-Ξανά στην εντατική

Παραμένει στη ΜΕΘ καθώς η απόπειρα να την αποσωληνώσουν δεν στέφθηκε με επιτυχία

Από το κρεβάτι της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας συνεχίζει να δίνει τη μάχη της η Μαριέττα Γιαννάκου μετά το έμφραγμα που υπέστη στα τέλη Μαΐου.

Κουμουτσάκος: Η ΝΔ δεν έχει οποιαδήποτε ανάμειξη με το κίνημα «Παραιτηθείτε»

Οποιαδήποτε εμπλοκή της Νέας Δημοκρατίας με το κίνημα «Παραιτηθείτε» αρνείται ο Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας στις δηλώσεις του Νίκου Φίλη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παράλληλα, υπερασπίζεται το δικαίωμα των πολιτών στην διαδήλωση.

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Οι συντηρητικοί είναι πιο ευτυχισμένοι από τους προοδευτικούς

Προηγούμενες μελέτες, κυρίως στις ΗΠΑ, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι πολιτικά και κοινωνικά συντηρητικοί άνθρωποι τείνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από τους προοδευτικούς και φιλελεύθερους. Όμως δύο νέες γερμανικές έρευνες δείχνουν ότι αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει παντού και πάντα, αλλά κυρίως όταν το ευρύτερο περιβάλλον μιας χώρας είναι συντηρητικό. Στις προοδευτικές χώρες και εποχές οι συντηρητικοί δεν υπερτερούν από πλευράς ψυχικής ικανοποίησης.

Αναστέναξε η Βάρκιζα! Πρώην «Σταρ Ελλάς» με κορμί και μαγιό… θανατηφόρο στην παραλία

Από κορμί… κορμάρα είναι η Διονυσία Κουκίου, η οποία το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έκανε τα μπάνια της στο «Sundara» και αναστέναξε η Βάρκιζα!

Αυτές είναι οι 10 πιο πλούσιες χώρες του κόσμου

Οι μικρές χώρες κυριαρχούν στη λίστα με τις πιο πλούσιες χώρες του πλανήτη, καθώς τα πλούσια αποθέματά τους σε πετρέλαιο, τις καθιστούν τις ισχυρότερες οικονομίες, όπως φαίνεται και από τη λίστα με τις 10 πιο πλούσιες χώρες του κόσμου.

Νέα στοιχεία «φωτιά» για την υπόθεση Παντελίδη - Το DNA «μίλησε»

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται συνεχώς ολοένα και περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη.

Η θερμή χειραψία του Πάκη με τον Κωνσταντίνο

Θερμή χειραψία αντάλλαξαν στο Λόφο της Πνύκας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο βασιλιάς Κωνσταντίνος!

Η UEFA ερευνά το ΟΣΦΠ - Άντερλεχτ! Υποβιβάζεται ο διαιτητής του αγώνα!

Αίσθηση προκαλεί ευρωπαϊκή ιστοσελίδα που ειδικεύεται στη διαιτησία. Αποκαλύπτει έρευνα της UEFA για χειραγώγηση του Ολυμπιακός-Άντερλεχτ και τον υποβιβασμό του διαιτητή Χάντερ για "απίστευτα λάθη υπέρ των Ελλήνων"!