15 Ιουνίου 2016

ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ-Τρόμαξαν οι Τούρκοι όταν είδαν τον κομμάντο Βίτσα να κρατάει όπλο... που να δουν και τον Καμμένο

Αυτά παθαίνεις όταν για ιδεολογικούς λόγους αρνείσαι να δείς έστω και ένα Ράμπο... και πάλι καλά να λέμε που του το κρατάει ο πωλητής μην του πέσει, όπως λέει ο Αντώνης Πανούτσος ή που δεν έβαλε την κάνη στον ώμο του για να κοιτάξει από τη φαρδιά πλευρά της διόπτρας όπως λέει άλλος:

Τα «γυμνά δάνεια» της Κίνας -Ζητούν από φοιτήτριες αποκαλυπτικές φωτογραφίες ως εγγύηση

Αντιδράσεις προκαλεί στην Κίνα η αποκάλυψη ότι σκιώδεις δανειστές πιέζουν φοιτήτριες να τους στείλουν γυμνές φωτογραφίες, ως εγγύηση για να τους δώσουν δάνειο, μέσω διαδικτύου.

Τα ειρωνικά tweets Κατρούγκαλου-Καμμένου για τους ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ

Την ώρα που διαδηλωτές του κινήματος «Παραιτηθείτε» βρίσκονται στο Σύνταγμα, ο Γιώργος Κατρούγκαλος με tweet του ειρωνεύεται την κίνηση των πολιτών.

Θεσσαλονίκη: «Κόκκινη κάρτα» από τους «Παραιτηθείτε» στην κυβέρνηση Τσίπρα

Το κεντρικό σύνθημα ήταν «ούτε κόμματα, ούτε χρώματα, ούτε συνδικάτα, πολίτες μόνο»

Με κεντρικό σύνθημα «ούτε κόμματα, ούτε χρώματα, ούτε συνδικάτα, πολίτες μόνο» πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε» στη Θεσσαλονίκη, μπροστά στον Λευκό Πύργο.

ΒΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΛΟΓΙΣΤΗ Πρόεδρο στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων

O Ευάγγελος Καραγρηγορίου είναι τελικά η επιλογή του υπουργού Οικονομικών για την κρίσιμη θέση του προέδρου της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, ρόλο που θα αναλάβει μετά και την έγκριση της τοποθέτησής του από την Επιτροπή Θεσμών της Βουλής.

Βίντεο-σοκ: Μεθυσμένη οδηγός «καρφώνεται» σε βιτρίνα και παρασύρει εξάχρονο

Ο μικρός γλίτωσε από θαύμα - Η 79χρονη ασυνείδητη οδηγός θα αργήσει πολύ να ξαναπιάσει τιμόνι

Την σοκαριστική στιγμή που μια 79χρονη μεθυσμένη οδηγός «κάρφωσε» το όχημά της στην βιτρίνα ενός καταστήματος, παρασύροντας ένα εξάχρονο αγόρι που ψώνιζε στο εσωτερικό του κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο των διεθνών μέσων.

Άννα Μπουσδούκου: Ο καλεσμένος που δεν μπορούσε να πει σωστά το όνομά της!

Πώς την αποκαλούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης;

Ένα απίθανο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής “Τώρα” του ΣΚΑΙ, όπου ένας καλεσμένος που εμφανίστηκε σε παράθυρο, δεν κατάφερε να πει ούτε μία φορά σωστά το όνομα της Άννας Μπουσδούκου.

Πάρτι οργίων με ανταλλαγή συντρόφων και 700 συμμετοχές

Μέχρι και 700 swingers αναμένεται να φτάσουν στο Forest of Dean για το μεγαλύτερο πάρτι οργίων της Ευρώπης.

Η τριήμερη εκδήλωση είχε αναστατώσει και πέρυσι τους ντόπιους που διαμαρτύρονταν για τη δυνατή μουσική και τα πανό με σύνθημα "το 3 είναι ο μαγικός αριθμός". Οι διοργανωτές επέλεξαν και φέτος το ίδιο σημείο στο Forest of Dean, με πολλούς να το χαρακτηρίζουν ως το μεγαλύτερο εξωτερικό φεστιβάλ για "lifestylers".

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ-Χιλιάδες διαδηλωτές τους φώναξαν στο Σύνταγμα «Παραιτηθείτε»

Τουλάχιστον δέκα χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών φώναζαν συνθήματα, όπως: «Τσίπρας και Μαδούρο στο ίδιο μπαλαούρο», «Δεν σε θέλει ο λαός, πάρε την Χούντα σου και μπρος», «Πληρώνουμε το ΤΕΒΕ, πληρώνουμε το ΙΚΑ, πληρώνουμε τον ΕΝΦΙΑ για σένα Καρανίκα» - Από τα μεγάφωνα ακούγονταν εξαγγελίες Τσίπρα που δεν υλοποιήθηκαν και ο κόσμος αποδοκίμαζε

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση με προβοκάτορα κωλοπαιδαράκι στο Σύνταγμα

Προβοκάτορας που προσπαθούσε πάση θυσία να προκαλέσει τον ξυλοδαρμό του προκειμένου να λένε τις ανοησίες τους τα κομμούνια, πήγε στο Σύνταγμα, ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμου να...

Οι φώτο του Άδωνι από την γεμάτη πλατεία Συντάγματος

"Τώρα εικόνες από το Σύνταγμα. Ο κόσμος συρρέει και σε λίγα λεπτά θα έχει τελείως γεμίσει:" έγραψε ο Άδωνις στο Twitter και δημοσίευσε τις παρακάτω φώτο:

Τα «μηνύματα» που στέλνουν στην κυβέρνηση οι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα -Με πλακάτ και σημαίες [εικόνες]

Με σημαίες, της Ελλάδας και της ΕΕ, αλλά και κάποιες με μηνύματα, έφτασαν στο Σύνταγμα χιλιάδες πολίτες για τη συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε».

Διπλωματικό επεισόδιο Ρωσίας - Γαλλίας για τα βίαια επεισόδια Ρώσωνκάφρων στο Euro 2016! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γαλλία και η Ρωσία συγκρούονται στο Euro, αλλά στο πεδίο της διπλωματίας: λίγες ώρες πριν από το δεύτερο ματς της ομάδας της στη Λίλ η Μόσχα καταγγέλλει την "απαράδεκτη" σύλληψη χθες 43 από τους οπαδούς της εξαιτίας ανησυχιών για πρόκληση βίαιων επεισοδίων.

Εξώδικο της ΕΡΤ στους ιδιωτικούς σταθμούς για το Euro 2016

Με ανακοίνωση της η ΕΡΤ γνωστοποιεί την κίνηση της προς τους ιδιωτικούς σταθμούς που χρησιμοποιούν πλάνα από το Euro 2016:

ΤΑΙΠΕΔ: Οι πλειοδότες για έξι ακίνητα μέσω e-Auction

Με προσφορές συνολικού ύψους 1.613.290 ευρώ, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η ανάδειξη πλειοδοτών για έξι ακίνητα του Δημοσίου που έχουν ενταχθεί σε διαγωνιστική διαδικασία με δικαίωμα αντιπροσφορών, μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr (e-Auction).

Σχεδόν οι μισοί Γερμανοί αισθάνονται «ξένοι» μέσα στην ίδια τους τη χώρα

Ένας στους δύο Γερμανούς αισθάνεται «μερικές φορές ξένος» στην πατρίδα του, κυρίως λόγω της παρουσίας «πολλών μουσουλμάνων» στη χώρα, σύμφωνα με μια πανεπιστημιακή μελέτη που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Άγριο «ξύλο» Βενιζέλου στην κυρα – Τασία (διάλογοι)

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξε έντονο επεισόδιο μεταξύ της Προέδρου της Επιτροπής κ. Χριστοδουλοπούλου και του κ. Βενιζέλου όταν η πρώτη υποστήριξε ότι το επιχείρημα της κ . Τσατάνη πως εποπτεύει την αντιτρομοκρατική εξ ου και δεν ήθελε προβολή του προσώπου της δεν ισχύει.

Αγκαλιά με διάσημο ηθοποιό η Όλγα (ΦΩΤΟ)


Αγκαλιά με τον διάσημο  ηθοποιό φωτογραφήθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ «ανέβασε» μάλιστα στο Twitter της μια φωτογραφία με τον γνωστό...

Θείος 14χρονου: `Το δικό μας το παιδί είναι στο χώμα και το άλλο είναι ελεύθερο! Αυτή είναι Δικαιοσύνη;` - ΒΙΝΤΕΟ

Δύο οικογένειες "χτύπησε" η μοίρα, με το έγκλημα στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, όπου ο 14χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τον συνομήλικο φίλο του. Ωστόσο η οικογένεια του θύματος, είναι εκείνη που δε θα αντικρίσει ποτέ ξανά ζωντανό το παιδί της. "Το δικό μας το παιδί είναι στο χώμα και το άλλο είναι ελεύθερο..." λέει χαρακτηριστικά, ο θείος του νεκρού 14χρονου.

Ερώτηση 28 «γαλάζιων» βουλευτών για την αδειοδότηση των καναλιών

«Η πολιτική της Κυβέρνησης στον τομέα των τηλεπικοινωνιών οδηγεί τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο» αναφέρει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκη Κεραμέως σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη.

Ακόμη και η πολυθρόνα του Μαρκήσιου ντε Σαντ ήταν πορνό -Πουλήθηκε σήμερα [εικόνες]

Πουλήθηκαν σήμερα σε δημοπρασία από τον γαλλικό Οίκο Ντρουό πολλά προσωπικά αντικείμενα του Μαρκησίου ντε Σαντ, του συγγραφέα που σόκαρε τον λογοτεχνικό κόσμο με την οργιώδη σεξουαλικότητά του και άφησε στο ανθρώπινο λεξιλόγιο τη λέξη «σαδιστής».

Το Ποτάμι: Χωρίς προσωπικό η ελληνική αντιπροσωπεία στον ΟΟΣΑ για να στείλουν αμόρφωτα κοπρόσκυλα Καρανίκες

Χωρίς προσωπικό θα μείνει η ελληνική αντιπροσωπεία στον ΟΟΣΑ, καθώς αίρονται οι αποσπάσεις όλων των υπαλλήλων, με διάταξη στον αναπτυξιακό νόμο.

Πουλήθηκαν τελικά και τα δύο Airbus -Για 4,2 εκατ. δολάρια


Τα ξεπούλησε ο Καμμένος ενώ το 2011 επί ΠΑΣΟΚ ούρλαιζε ότι αξίζουν δεκάδες εκ

H Turboshaft FZE ανακηρύχθηκε προτιμητέος αγοραστής, στο διαγωνισμό για την πώληση των δύο Airbus A340-300, στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ την Τετάρτη.

Διέρρευσε φωτογραφία με τη σορό του ηγέτη του Ισλαμικού Χαλιφάτου

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν συριακοί τηλεοπτικοί σταθμοί ο ηγέτης του Ισλαμικού Χαλιφάτου Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι φέρεται να είναι νεκρός, χωρίς ωστόσο να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τονθάνατο του.

Βουλή: «Εμπλοκή» στην ακρόαση Τσατάνη στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Επί δύο και πλέον ώρες η συνεδρίαση «εγκλωβίστηκε» στο αίτημα της εισαγγελέως εφετών για την παρουσία δύο δικηγόρων που την συνόδευαν

Διαδικαστικά προσχώματα και επιμέρους ζητήματα στάθηκαν εμπόδιο για να επισέλθει η ακρόαση της κυρίας Γεωργίας Τσατάνη από τα μέλη της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής στην ουσία της υπόθεσης που ανέκυψε μετά την αναφορά της περί κυβερνητικών παρεμβάσεων στην έρευνα για τον επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλο.

ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ! Επανακατατέθηκε στον αναπτυξιακό νόμο η τροπολογία Μουζάλα

Κατατέθηκε εκ νέου η τροπολογία Μουζάλα για την υπηρεσία Ασύλου, που χθες αποσύρθηκε προσωρινά με επεισοδιακό τρόπο.

Η επανακατάθεσή της στο νομοσχέδιο Σταθάκη, λίγες μόλις ώρες πριν την ολοκλήρωση της συζήτησης επί του αναπτυξιακού νόμου στην Ολομέλεια, σε συνδυασμό με τη χθεσινή διαβεβαίωση του υπουργού Οικονομίας ότι αυτή δεν θα συζητηθεί, προκάλεσε νέο γύρο έντονων αντιδράσεων από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που κατήγγειλαν απαράδεκτες νομοθετικές πρακτικές της κυβέρνησης, απαιτώντας την απόσυρσή της ή έστω την διεξοδική συζήτησή της.

O 34χρονος Αρνασον «γλεντάει» τον Ρονάλντο - «Είναι loser»

Τα υποτιμητικά σχόλια του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έμειναν αναπάντητα από τους Ισλανδούς. Ο αρχηγός της ομάδας, Κάρι Αρνασον μίλησε για τη συμπεριφορά του Πορτογάλου, συγκρίνοντάς τον μάλιστα με τον Λιονέλ Μέσι.

Παρελθόν από την ΕΕΕΠ το λαμόγιο Βαρουφάκη που μας στοίχισε δεκάδες εκ.

Προκειμένου να πέσουν τα "βιβλία" καθυστερούσε την άδεια για τα VLTs του ΟΠΑΠ...

Αποχωρεί οριστικά από τη διοίκηση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) ο κ. Αντώνης Στεργιώτης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

Για να καταλάβω: Βουλευτής που απέτυχε να ξαναβγεί θα συμβουλεύσει τον Κυριάκο πως να βγει Πρωθυπουργός; ΟΚ


Αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο... εκτός αν η Συγγρού λειτουργεί σαν "γραφείο ευρέσεως εργασίας"...

Δυναμική επιστροφή στα πολιτικά πράγματα και μάλιστα σε ρόλο κλειδί κάνει πρώην υπουργός της ΝΔ.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης...

ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ; Απόπειρα αυτοκτονίας στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε αυτοκτονία στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Ένα άτομο διαταραγμένης προσωπικότητας  έβγαλε από την τσέπη του ένα κομμάτι γυαλί και αυτοτραυματίστηκε στο δεξί χέρι, μπροστά στα μάτια των παραβρισκόμενων. Η ψυχραιμία όμως και η έγκαιρη παρέμβαση του αντιπροέδρου του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου Αθανάσιου Ράντου, ήταν καταλυτική καθώς κατάφερε να τον καθησυχάσει.

Ξεκίνησε η συγκέντρωση των Παραιτηθείτε - Φτάνει συνέχεια κόσμος στο Σύνταγμα - Στα μεγάφωνα ακούγονται οι δεσμεύσεις Τσίπρα

-  Σε εξέλιξη είναι η συγκέντρωση “Παραιτηθείτε” στην πλατεία Συντάγματος και στις 20.00 μπροστά από τον Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη
- Αρχικά η συγκέντρωση της Αθήνας επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τις 20.00, άλλα αποφασίστηκε η αλλαγή ώρας λόγω της στάσης εργασίας των μέσων μεταφοράς
- “Πόλεμος” κυβέρνησης – αντιπολίτευσης, με το Μέγαρο Μαξίμου να δείχνει τόσο την αμηχανία του, όσο και τον εκνευρισμό του για τις προκλητικές δηλώσεις στελεχών του
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Καθιστώ τον Πρωθυπουργό προσωπικά υπεύθυνο για την ασφάλεια όσων διαδηλώσουν απόψε

ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟ-Ο Καρανίκας καμαρωτός – καμαρωτός βγαίνει από το γραφείο του Τσίπρα

Ο Νίκος Καρανίκας έχει προκαλέσει κατά καιρούς συζητήσεις για τις απόψεις του, τον… έρωτα του για την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για τις… υπερωρίες που κάνει.

ΦΩΤΟ-Ρε Όλγα τι λέει αυτός εδώ;

Μπράβο η Όλγα! Δάνεια 380.000 από τις Τράπεζες που πίνουν το αίμα του λαού, εν μέσω μνημονίων... ΑΨΟΓΟ το πόθεν έσχες της... όλα βγάζουν νόημα:

Street drifting, θεοί και καραγκιόζηδες [video]

Οι αγώνες drift είναι πολύ δημοφιλείς, όμως και οι αντίστοιχες ανεπίσημες επιδείξεις σε δημόσιους δρόμους έχουν γίνει cult σε όλα τα μέρη του κόσμου – ή τουλάχιστον όπου δεν υπάρχει βαθειά κρίση.

Η περιγραφή της δημιουργίας του Αδάμ όπως περιγράφεται στην Παλαιά Διαθήκη είναι πραγματική;

Η δημιουργία του Αδάμ ως προς το σώμα με τη σκηνή όπου ο Θεός παίρνει χώμα και φτιάχνει πηλό και μετά άνθρωπο, καθώς και η δημιουργία της Εύας από την πλευρά του Αδάμ, είναι αλληγορικές ή πραγματικές;

ΦΩΤΟ-Γελάει το Twitter με αυτόν το διορισμό στο γραφείο του Τσίπρα

Λεωνίδας Σακλαμπάνης... πιστό κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter αλλά ΟΚ και για μας τα ίδια λένε αυτοί... αλλά όταν του λέγανε πως κάνει τα πάντα για τον διορισμό έφτυνε τον κόρφο του:

ΣΚΙΤΣΟ-Να εδώ ο Αρκάς εξηγεί γιατί ο Τσίπρας δεν δίνει 13η σύνταξη

Δίκιο έχει... αφού όλα πάνε καλά όπως λέει ο Αλέξης, τι τα θέλετε; Να μπλέξουμε με τη γρουσουζιά;

ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Και η Αντζυ Σαμίου κατά του κινήματος «Παραιτηθείτε»

Μετά τις δηλώσεις από τα στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ κατά της διαδήλωσης του κινήματος «Παραιτηθείτε», πήρε θέση και η τραγουδίστρια Αντζυ Σαμίου.

ΦΩΤΟ-ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Ο 24χρονος γιος του Μάτζικ Τζόνσον με μίνι, καυτά σορτς και ψηλοτάκουνα

Είναι από τους μεγαλύτερους θρύλους του μπάσκετ και πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας. Ο Μάτζικ Τζόνσον έχει δηλώσει ανοιχτά πως δεν έχει κανένα απoλύτως πρόβλημα που ο γιος τους είναι γκέι και πως τον στηρίζει σε κάθε του επιλογή.

Εφοριακοί Αττικής: Το ΥΠΟΙΚ στοχοποιεί μικροοφειλέτες και παραγράφει χιλιάδες μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής

Προς παραγραφή οδεύουν χιλιάδες μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής, εξαιτίας της διάλυσης του ΣΔΟΕ.

Μάλιστα, την ίδια ώρα το υπουργείο Οικονομικών στοχοποιεί τους μικροοφειλέτες, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων.

Το ΙΚΑ δεν έχει να πληρώσει τις συντάξεις Ιουλιου και ζητά δάνειο 210 εκατ. ευρώ

Τα χρήματα θα βρεθούν από το Ταμείο Ασφαλισμένων Δημοτικών-Κοινοτικών Υπαλλήλων και από το ΤΑΠ-ΔΕΗ

Δάνειο από τον Τομέα Ασφαλισμένων Δημοτικών-Κοινοτικών Υπαλλήλων (ΤΑΔΚΥ) και τον Τομέα Ασφάλισης Προσωπικού της ΔΕΗ (ΤΑΠ-ΔΕΗ) θα ζητήσει για άλλον έναν μήνα το ΙΚΑ - ΕΤΑΜ για να καταβάλει τις συντάξεις.

Βίντεο: Ο Πιστόριους περπάτησε χωρίς προσθετικά άκρα όπως το βράδυ της δολοφονίας

Ο Νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης κυριολέκτικά τρέκλιζε μέσα στο δικαστήριο με κλάματα να τρέχουν από τα μάτια του ενώ η μπλούζα του ήταν βρεγμένη από τον ιδρώτα λόγω της προσπάθειάς του.

Ο Πάγκαλος με τις γνωστές παπαριές του και για τον ρόλο των Αμερικανών στα Ίμια - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια αποκάλυψη-σοκ για το ρόλο των Αμερικανών (αν πιστέψουμε τον Πάγκαλο) στην κρίση στα Ίμια προέβη ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος τότε ήταν υπουργός Εξωτερικών της χώρας.

Η Κίρα Νάιτλι εναντίον του Brexit -«Μη γ@μάς το μέλλον σου» [βίντεο]

Η διάσημη βρετανή ηθοποιός Κίρα Νάιτλι παίρνει μέρος σε διαφημιστική καμπάνια που έχει σκοπό να μειώσει την αποχή στο επερχόμενο κρίσιμο βρετανικό δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου.

Πάτρικ Σουέιζι: Ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τη γυναίκα του;

Ο «άγνωστος» φίλος του αγαπημένου ηθοποιού υποστηρίζει πως η Λίσα Νιέμι τον κακομεταχειριζόταν ακόμα και όταν ο Σουέιζι έπασχε από καρκίνο
Τον γύρο του κόσμου κάνουν τις τελευταίες μέρες οι δηλώσεις ενός ατόμου, το οποίο ισχυρίζεται πως υπήρξε φίλος του ηθοποιού Πάτρικ Σουέιζι και υποστηρίζει πως ο ηθοποιός που απεβίωσε το 2009 έπεφτε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τη γυναίκα του, Λίσα Νιέμι.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Απάντηση ΥΠΕΣ στη Βουλή: Καλύπτουν τον ερωτύλο πρέσβη της Βενεζουέλας και κατηγορούν τους δημοσιογράφους ότι "κακοποίησαν τις γυναίκες"

Διαβάστε την απάντηση της κυβέρνησης στην ερώτηση 70 βουλευτών, οι οποίοι εγκάλεσαν τον Αλ.Τσίπρα ότι συγκάλυπτε την Βενεζουελάνο διπλωμάτη που παρενοχλούσε υπαλλήλους

Να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα αναφορικά με τις κατ εξακολούθηση σεξουαλικές επιθέσεις που δέχθηκαν εργαζόμενες στην πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Αθήνααπό τον πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας και να διασκεδάσει τις αλγεινές εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από την σχετική επιστολή του Αλέξη Τσίπρα προς τον Νικολάς Μαδούρο επιχειρεί το υπουργείο Εσωτερικών.

ΤΡΕΛΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ! Η ΑΥΓΗ κατηγορεί πολιτευτή της ΝΔ ότι οργανώνει το «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ»-Γελάει η «κατηγορούμενη» Κριτσιδήμα

Κλιμακώνεται ο πανικός της κυβέρνησης με αφορμή το κίνημα «Παραιτηθείτε» και η ΑΥΓΗ έκανε τη συνταρακτική αποκάλυψη...

Σήμερα η εφημερίδα «Αυγή» υποστηρίζει πως οργανωτής της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα είναι μία πολιτευτής της ΝΔ, η Ελένη Κριτσιδήμα.

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης:« Προσωπικά υπεύθυνος ο Τσίπρας για την ασφάλεια των πολιτών που θα διαδηλώσουν»-Καυγάς με Βαρεμένο

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής, έθεσε το θέμα της αντισυγκέντρωσης σε αυτή του κινήματος "παραιτηθείτε", η οποία είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα.

Επεισόδια έξω από το υπ. Εργασίας -Τραυματίστηκε ο πρόεδρος των εργαζομένων του «Athens Ledra»

Μικροεπεισόδια έγιναν πριν από λίγο έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Εργαζόμενοι του ξενοδοχείου «Athens Ledra», που παραμένει κλειστό, επιχείρησαν δύο φορές να εισέλθουν στον χώρο που οδηγεί στην είσοδο του υπουργείου.

«Παραιτηθείτε»: Απόψε η πρώτη κλωτσιά στο Σταλινικό Τσίρκο Μερντράνο του Μαξίμου

Το πιο μεγάλο Στοίχημα για την Κοινωνία που «βράζει», που είναι κυριολεκτικά στα κάγκελα κατά  της  πιο άθλιας κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από την Μεταπολίτευση και εντεύθεν, είναι η αποψινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα.