17 Ιουνίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ-Δείτε τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ λόγο που ο Τούρκος έπαθε αμόκ ενώ έβλεπε TV

Το βίντεο έγινε viral, το είδατε όλοι (όσοι δεν το είδατε, εδώ), και δείχνει έναν, να βλέπει αγώνα της Εθνικής Τουρκίας στο Euro, η κοπέλα του του κάνει πλάκα (του κλείνει την εικόνα σε κρίσιμες φάσεις) και το ταγάρι γίνεται ...τούρκος. Τα σπάει όλα. Ποιά όμως είναι η ΑΛΗΘΙΝΗ αιτία της καταστροφής; Τι μας κρύβουν τα βοθροκάναλα της διαπλοκής ; Δείτε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έβλεπε ο Τούρκος κι έγινε τούρκος:

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 19-06-2016

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων τα οποία κυκλοφορούν εκτάκτως.

Η Μις Βρετανία έκανε σεξ σε ριάλιτι και το πλήρωσε ακριβά -Της αφαίρεσαν το στέμμα [εικόνες & βίντεο]

Η Ζάρα Χόλαντ στέφθηκε Μις Μεγάλη Βρετανία τον περασμένο Σεπτέμβριο. Χθες της αφαίρεσαν το στέμμα. Ο λόγος; Το σεξ.

Λέσβος: ΛΑΘΡΟμετανάστες έβαλαν φωτιά σε κοντέινερ στη Μόρια

Λίγες ώρες πριν επισκεφθεί το νησί ο γ.γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν οι φιλοξενούμενοι μετανάστες διαμαρτύρηθηκαν για τις συνθήκες διαβίωσης - Αυτή την ώρα επικρατεί

H Daily Mail μας ειρωνεύεται για την εγκατάλειψη των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων [εικόνες]

«Ελληνικά ερείπια, αρχαία και μοντέρνα: Το ένα χτίστηκε πριν χιλιάδες χρόνια, το άλλο για τους Ολυμπιακούς του 2004. Μπορείτε να πείτε ποιο είναι ποιο;».

ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗ! Τζιχαντιστές τον κατηγόρησαν για κλοπή και τον ακρωτηρίασαν (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Χωρίς τέλος οι φρικαλεότητες των τζιχαντιστών που έδωσαν στη δημοσιότητα φριχτές εικόνες από τον ακρωτηριασμό ενός ανθρώπου που κατηγόρησαν για κλοπή.

Απέκλεισαν τη Ρωσία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο - Αφορά πάνω από 4.000 αθλητές

- Χωρίς τους Ρώσους αθλητές στίβου θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο
- Οι Ρώσοι δεν εκπλήρωσαν τα προαπαιτούμενα της IAAF
- Η παγκόσμια ομοσπονδία διατήρησε την ποινή αποκλεισμού που τους έχει επιβάλει
- Ποια η αντίδραση των Ρώσων

Επεισόδια από τους Κροάτες - Τραυματίστηκε ένας ανδρας security [βίντεο]

Λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα η αναμέτρηση της Κροατίας με την Τσεχία, όταν οι οπαδοί των Κροατών άρχισαν να πετούν στον αγωνιστικό χώρο κροτίδες και καπνογόνα, προκαλώντας τον τραυματισμό ενός άνδρα της ομάδας security.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Κρεμασμένος σε δένδρο βρέθηκε 53χρονος στον Βόλο

Κρεμασμένος σε δένδρο βρέθηκε, το πρωί της Παρασκευής, 53χρονος άνδρας με κομμένο λαιμό.

O άνδρας, που ήταν κρεμασμένος στην αυλή του σπιτιού του, όπως σημειώνει το e-volos.gr, είχε σοβαρά τραύματα σε στον λαιμό.

Βίντεο-σοκ: Κατέγραψε ζωντανά τη δολοφονία του στο Facebook!

Τράβηξε ο ίδιος το βίντεο και το ανέβασε σε πραγματικό χρόνο στη σελίδα του

Τη δολοφονία ενός μέλους συμμορίας διερευνά η αστυνομία του Σικάγο, έχοντας μάλιστα στα χέρια της ένα βίντεο που, όπως όλα δείχνουν, κατέγραψε ο ίδιος ο νεαρός και δείχνει τη στιγμή του θανάτου του.

Αυτές θα είναι οι συνέπειες ενός Brexit – Για τη Βρετανία, την ΕΕ και τον κόσμο [γράφημα]

Την ερχόμενη Πέμπτη, όταν οι κάλπες κλείσουν στη Μεγάλη Βρετανία, ο κόσμος θα κρατά την ανάσα του για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Αλλος «Ελληνάρας»: Παράτησε το αμάξι του στις γραμμές του τρένου στην Πάτρα [εικόνες]

Μετά τον οδηγό που πάρκαρε το ΙΧ επάνω στην πλατεία Συντάγματος, νέος... «Ελληνάρας» προέκυψε, αυτή την φορά στην Πάτρα.

Ο Τσίπρας κι η άλλη πανηγυρίζουν για 200.000 «μαϊμού» θέσεις εργασίας το α' πεντάμηνο του 2016

Άλλα δείχνει το σύστημα «Εργάνη» και άλλα αποκαλύπτουν τα στοιχεία του ΟΑΕΔ - Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας «ξέχασε» να αναφέρει ότι περισσότερες από τις μισές νέες θέσεις είναι πεντάμηνα στους δήμους και μερική ή άλλης μορφής απασχόληση

ΦΩΤΟ ΞΕΦΤΙΛΑ-Γελάει κι ο Τσίπρας με τη δημοσκόπηση του κομματόσκυλου Ραπίδη που βγάζει τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά με 7%

Προβάδισμα 5,8 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ (7% μετά από αναγωγή των αναποφάσιστων), στην πρόθεση ψήφου, δείχνει πανελλαδική τηλεφωνική έρευνα του Bridging Europe (μη γελάτε!), η οποία διεξήχθη το διήμερο 13-15 Ιουνίου, σε δείγμα 1.072 ατόμων, σύμφωνα με το παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ, το ΑΠΕ, που ξεχνάει πως η εν λόγω εταιρία δεν έχει άδεια δημοσκοπήσεων ενώ ανήκει σε κομματικό στρατιώτη του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος επικροτεί κάθε απόφαση ΣΥΡΙΖΑ, εξανίσταται για τη "σπίλωση" του Λάμπρου από τον Πανούση, ενώ στα κέφια του μεταφράζει στα αγγλικά τα tweets του Τσίπρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Τσίπρας δοκιμάζει με πιο αεροπλάνο θα φύγει… (φωτο)

Επιθεώρηση στα πυροσβεστικά αεροσκάφη στην Αεροπορική Βάση της Ελευσίνας έκανε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πώς λειτουργούν…

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! Πρόκληση της Daily Mail: Η Σαντορίνη είναι στην... Ιταλία [εικόνες]

Η γνωστή εφημερίδα Daily Mail, στη διαδικτυακή της έκδοση, δημοσίευσε την είδηση ότι η Αννα Χάινριχ, νικήτρια ενός ριάλιτι σόου στην Αυστραλία, «έφτασε στη Σαντορίνη την Παρασκευή και αμέσως πόσταρε μια φωτογραφία διακοπών».

Τι κάνεις ρε Λεβ;

Τα Πάντσερ είναι η μονη ομάδα που σκοτώνει τον εαυτό της με τις επιλογές της και η αιτία της παρακμής έχει ονοματεπώνυμο. Γιόακιμ Λεβ.

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Άγρια κόντρα Παππά – Παναγούλη στη Βουλή για το ποιος έχει διαβάσει ίσια ή ανάποδα... τον Μάρξ

«Το χειρότερο για έναν πολιτικό είναι να βλέπει τη σκιά του και να νομίζει ότι είναι το μπόι του» είπε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης, στην Ολομέλεια, του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Παναγούλη σχετικά με την «προνομιακή μεταχείριση ορισμένων βουλευτών από τα ΜΜΕ».

Εξελίξεις στην υπόθεση Μαυρίκου – Έπαιρνε αντικαταθλιπτικά είπε η σύζυγός του

Το σπίτι της συζύγου του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης αστυνομικοί της Ασφάλειας, που έχουν αναλάβει να εξακριβώσουν τα αίτια της τραγωδίας.

Αμερικανός αυτοκτόνησε σε δικαστήριο της Ταϊβάν μόλις ανακοινώθηκε η ποινή του

Όταν οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες στο δικαστήριο πρόσεξαν το αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο που κρατούσε στο χέρι του ο Tyrel Martin Marhanka, ήταν ήδη πολύ αργά. Λίγο αργότερα, θα κειτόταν άψυχος στο πάτωμα της δικαστικής αίθουσας.

Η τρομακτική επίθεση καρχαρία σε 19χρονο - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει το βίντεο το οποίο κατέγραψε ένας 19χρονος από το Όλμπανι και στο οποίο απεικονίζεται λεπτό προς λεπτό η τρομακτική επίθεση που δέχθηκε από έναν καρχαρία.

Τουρκία: Απαγορεύτηκε το gay pride έπειτα από πιέσεις ακροδεξιών

«Δε θα επιτρέψουμε σε ανώμαλους να πραγματοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους στη χώρα μας», λένε ακροδεξιοί - Αντιδρούν οι γκέι οργανώσεις: «Εμείς θα παρελάσουμε παρά τις απειλές και την απαγόρευση»

Επιμένει ο Πολάκης: Τιμώ κάθε έντιμο δικαστικό αλλά... υπάρχουν παραδικαστικά κυκλώματα – Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης

- Δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας μετά την εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις του περί εμπλοκής δικαστικών στα παραδικαστικά κυκλώματα
- Κάνει λόγο για καταγγελίες που δεν ερευνήθηκαν, καθυστερούν ή... χάθηκαν στο δρόμο
- Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διέταξε νωρίτερα επείγουσα εισαγγελική παρέμβαση για όσα είπε το βράδυ της Πέμπτης σε ομιλία του στο Περιστέρι
- Αποστάσεις από τον υπουργό Δικαιοσύνης που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη Δικαιοσύνη

Προκαλούν οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ στις εφορίες: Η περίεργη ιστορία της ΔΟΥ Ναυπλίου

Ο αρμόδιος επιθεωρητής Πελοποννήσου ζήτησε εξηγήσεις για τη μειωμένη απόδοση του ελεγκτικού μηχανισμού, όμως με την κάλυψη του τοπικού συνδικαλιστή, ο οποίος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν δόθηκαν εξηγήσεις, αλλά σημειώθηκε και έντονη αντίδραση, που έφτασε έως και στο πρωτάκουστο κρούσμα της έγγραφης καταγγελία σε βάρος του... επιθεωρητή

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 43 ετών άφησε πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της. Σύμφωνα με τον πατέρα της, Νίκο Αποστόλου, η Γεωργία πέθανε την Κυριακή το απόγευμα στο σπίτι της  από ανακοπή καρδιάς. Η κηδεία της έγινε την επόμενη μέρα στο νεκροταφείο σχιστού.

Επιχειρηματίας ιδρύει τούρκικο κόμμα στη Γερμανία

Δικό τους κόμμα θέλουν να ιδρύσουν Γερμανοί τουρκικής καταγωγής, μετά την απόφαση του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου να αναγνωρίσει την Γενοκτονία των Αρμενίων και λόγω της «υποβάθμισης» που θεωρούν ότι υφίστανται πλέον στην Γερμανία.

Το Ποτάμι λέει όχι στην απλή αναλογική που προτείνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ

Κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ότι «αφού πήρε το bοnus των 50 εδρών δύο φορές, σήμερα που οι δημοσκοπήσεις δεν τον ευνοούν προσπαθεί, όπως έκαναν οι περισσότερες κυβερνήσεις, να χρησιμοποιήσει το εκλογικό σύστημα για να υπηρετήσει τις κομματικές του σκοπιμότητες» ασκεί το Ποτάμι.

ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ->Πούτιν: Πώς 200 Ρώσοι οπαδοί μπόρεσαν να ξυλοκοπήσουν χιλιάδες Βρετανούς;

«Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς 200 από τους φιλάθλους μας κατάφεραν να ξυλοκοπήσουν αρκετές χιλιάδες Βρετανών», σχολίασε ο Ρώσος πρόεδρος

ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ! Ο Γεώργιος Αλάνης νέος υποδιοικητής του ΙΚΑ

Με «καρφιά» για τον παραιτηθέντα υποδιοικητή του ΙΚΑ Ι.Δούκα συνοδεύει το υπουργείο Εργασίας την ανακοίνωση για τον ορισμό του αντικαταστάτη του

Η ΥΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ! Κρήτη: Εξαντλήθηκαν και... παραιτήθηκαν τρεις γιατροί στο Βενιζέλειο!

Μία είδηση που αποτυπώνει όλο το μεγαλείο στον τομέα της υγείας στην Ελλάδα του 2016 αποτελεί η αποκάλυψη για την παραίτηση γιατρών στο Βενιζέλειο νοσοκομείο εξαιτίας της εξάντλησής τους από τις συνεχείς εφημερίες.

Ο χάρτης της Google που αποτυπώνει το συντριπτικό προβάδισμα στο Brexit

Μόλις 11 από τις εκλογικές περιφέρειες προτιμούν το «stay» - Καθοριστικής σημασίας η επιλογή του 11% των Βρετανών που δηλώνουν αναποφάσιστοι

Η δολοφονία της 41χρονης βουλευτή Τζο Κοξ από μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης την Πέμπτη είναι πιθανό να επηρεάσει τις εξελίξεις στη Βρετανία και ενδεχομένως το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου, για την παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το 'Εξπρές του Μεσονυχτίου'. Ο Αμερικανός που δραπέτευσε στην Ελλάδα κολυμπώντας και η ιστορία του έγινε ταινία

Ο Αμερικανός που συνελήφθη το 1970 στην Τουρκία για κατοχή ναρκωτικών και καταδικάστηκε για 30 χρόνια.

Το 1970 ο Αμερικανός φοιτητής Μπίλι Χέιζ συνελήφθη από τις αρχές της Τουρκίας για λαθρεμπόριο χασίς. Ο 23χρονος Χέιζ είχε ξεκινήσει να εμπορεύεται μικρές ποσότητες μαριχουάνα από την άνοιξη του 1969. Αγόραζε δύο κιλά χασίς σε χαμηλές τιμές από την Τουρκία και τα πουλούσε στην Αμερική σε πιο υψηλές τιμές.

Γελάει η Βρετανία -Η Ελισάβετ μάλωσε τον Γουίλιαμ μπροστά σε χιλιάδες κόσμου [βίντεο]

Μπορεί να έχει περάσει μια εβδομάδα από τη στιγμή που η βασιλική οικογένεια στάθηκε ολόκληρη στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ μπροστά στο βρετανικό λαό, αλλά μόλις σήμερα δόθηκε έμφαση σε ένα στιγμιότυπο που προκαλεί γέλιο.

ΣΚΙΤΣΟ-Γελάει ο Αρκάς με τα γίδια που λιάζονται στον ήλιο

Όταν καταλάβουν τι τους περιμένει θα είναι αργά:

Το αποκαλυπτικό "ατύχημα" της παρουσιάστριας - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα δυσάρεστο «ατύχημα» είχε η γοητευτική παρουσιάστρια του Fox News, Alina Moine, την ώρα που μετέδιδε ζωντανά τις αθλητικές ειδήσεις. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η παρουσιάστρια άθελά της έκανε μία λανθασμένη κίνηση με το χέρι της με αποτέλεσμα να ανεβεί το φόρεμα και να αποκαλυφθεί το εσώρουχό της.

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΓΙΑ, ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΡΕΣ! Με τίτλους του στύλ "ΝΕΑ ΕΡΓΑ" παρουσίασε το πρόγραμμά του για την ανάπτυξη ο Αλέξης

Πώς φαίνεται ο άνθρωπος ο οποίος δεν έχει δουλέψει ποτέ του και δεν έχει καμία επαφή με την αγορά. Παρουσίασε το νέο του αναπτυξιακό σχέδιο με διαφάνειες power point που είχαν μόνο τίτλους

Προκλητικό δημοσίευμα για τους Έλληνες λιμενικούς


Φυσικά να θυμήσουμε ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι όταν ήταν αντιπολίτευση του Σαμαρά υιοθετούσαν ότι μαλ@κία έγραφαν στο εξωτερικό όπως πχ. ότι ο Δένδιας βασάνιζε κρατούμενους ή ο Βαρβιτσιώτης έπνιγε λάθρο...

Ένα προκλητικό δημοσίευμα που κάνει λόγο για «δολοφονικές επιχειρήσεις επαναπροώθησης προσφύγων από την ελληνική ακτοφυλακή» φιλοξενεί η γερμανική εφημερίδα Tageszeitung υπό τον τίτλο «Βάναυση απώθηση».

Νέα στοιχήματα: Αυξήθηκαν οι πιθανότητες να παραμείνει η Βρετανία στην ΕΕ

Η πιθανότητα οι Βρετανοί να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου αυξήθηκε σήμερα φθάνοντας το 67%, σύμφωνα με το γραφείο στοιχημάτων Betfair.

ΝΔ για Πολάκη: Ο Τσίπρας στηρίζει ένα μείζον θεσμικό ατόπημα

Για «κυβερνητικό θίασο» και κυβέρνηση «σκορποχώρι» κάνει λόγο η ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για το δικαστικό σώμα.

ΑΛΕΞΗ ΑΥΞΗΣΕ ΤΑ ΔΙΑΛΕΊΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 12ΧΡΟΝΑ! Εκλογικός νόμος: Πρόταση Τσίπρα για απλή αναλογική και ψήφο στα 17

Στην κατεύθυνση της απλής αναλογικής, χωρίς μπόνους και ενδεχομένως με μειωμένο το πλαφόν εισόδου 3% στη Βουλή, κινείται η κυβερνητική πρόταση για τον εκλογικό νόμο.

Ο Τούρκος φίλαθλος απαντάει για τη φάρσα που ξεσήκωσε το Διαδίκτυο

Σκόρπισε απίστευτες στιγμές γέλιου σε εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου οι οποίοι τον είδαν να κάνει κομμάτια την τηλεόρασή του, εξαιτίας της... σκληρής φάρσας που αποφάσισε να του κάνει η σύζυγός του.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΤΡΥΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΟΒΟΛΑΝΕ ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ! «Τέλος» τα προφυλακτικά στη Ρωσία!

«Αντίο» καλείται να πει μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες προφυλακτικών σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται, τη Ρωσία. Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή ελεγκτική υπηρεσία της χώρας, επί υγειονομικών θεμάτων, τα Durex δεν έχουν καταγραφεί με τον δέοντα τρόπο ενώ κατά τον αρμόδιο, Μίκαελ Μουράσκο- αλλά και όπως μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων- «η εταιρεία πρέπει να τηρήσει του νόμους».

Τόσο σοβαρές είναι οι καταγγελίες του χοιροβοσκού Πολάκη: «Η Σκορδά της γνωστής οικογένειας...»

Σε ακόμη μια γκάφα υπέπεσε ο Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου στη βουλή.  Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατήγγειλε ονομαστικά τη νομική σύμβουλο του ΚΕΕΛΠΝΟ Αθηνά Οικονόμου Σκορδά, λέγοντας πως είναι "της γνωστής οικογενείας που...

Κακλαμάνης καρφώνει τα… κεντροαριστερά ψοφίμια που κοιτάζουν οι αστείοι της ΝΔ

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, αναφέρθηκε στην προοπτική διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας και παρουσίασε τους τρεις άξονες με τους οποίους πρέπει κατά τη γνώμη του να γίνει.

ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΜΑΡΗ; Γεροβασίλη: Απευχόμαστε Brexit

Ο κυβερνητικός τους εταίρος, Πάνος Καμμένος συνεργάζεται με τον Φάραντζ και η Γεροβασίλη λέει ότι δεν θέλει Brexit...

«Απευχόμαστε ένα ενδεχόμενο Brexit, την ερχόμενη Πέμπτη, το οποίο θα είχε σοβαρές επιπτώσεις για το σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε πολιτικό, τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα», είναι το σχόλιο της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη στην εφημερίδα «Επένδυση» για το δημοψήφισμα στη Μεγάλη Βρετανία.

Κεγκέρογλου: Πόσο κοστίζουν οι διαπραγματεύσεις δίπλα από την πισίνα του Hilton;

«Η διεξαγωγή των διαπραγματεύσεων, οι σχετικές συνεδριάσεις και οι συναντήσεις των τεχνικών κλιμακίων των θεσμών με στελέχη των υπουργείων προφανώς επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό αφού αυτές διεξάγονται σε ιδιωτικούς χώρους και ξενοδοχεία»

ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ! Η Αραμπατζή (ΝΔ) αποκαλύπτει τι της είπε κρυφά χθες ο ο υπουργός Πετρόπουλος

Σε πρωτοφανή καταγγελία κατά του υφυπουργού Τάσου Πετρόπουλου προχώρησε σήμερα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Αραμπατζή.

Ενώ είχε προγραμματιστεί να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτησή της για τις συντάξεις των αγροτών, ο κ. Πετρόπουλος επικαλέστηκε φόρτο εργασίας και δεν εμφανίστηκε στη Βουλή.

ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΜΑΣΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ! Οφειλές 4,3 δισ. ευρώ σε ιδιώτες θα πληρώσει το Δημόσιο φέτος

Στα 4,3 δισ. ευρώ ανέρχεται το ποσό που έχει υπολογιστεί να διατεθεί για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Δημοσίου , από τώρα έως τα τέλη έτους.

Άδωνις: Ο Πολάκης πρέπει να πάει φυλακή

Μία ημέρα μετά την προσωπική κόντρα που είχαν στη βουλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Παύλο Πολάκη, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ασκεί αυστηρή κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, με αφορμή τις δηλώσεις του για τους δικαστές.

Κουμουτσάκος για Πολάκη: Δεν παραιτείται, ούτε τον παραιτούν-Την αποπομπή του ζητούν βουλευτές της ΝΔ

«Υπουργός υβρίζει όλους τους δικαστές. Δεν παραιτείται, ούτε τον παραιτούν», είναι το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου, σχετικά με τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, περί «παραδικαστικών κυκλωμάτων».

Βίντεο: Ο άλλος αποφάσισε να κάνει σ@ξ με... τον δρόμο

Οι υπάλληλοι μιας εταιρείας τον είδαν και έσπευσαν να απαθανατίσουν τις απίστευτες αυτές στιγμές με τα κινητά τους τηλέφωνα

Για σεξ με δέντρο έχουμε διαβάσει, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι υπάρχει άνθρωπος που θέλησε -και μπόρεσε- να συνευρεθεί ερωτικά με έναν... δρόμο.