18 Ιουνίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Η συμβουλή Χρυσόγονου για γρηγορότερη μετάβαση στον Κομμουνισμό

Καλά σας λέει τι τα θέλετε τα Samsung και τις BMW ρε φιλελέρες;

Να κόψουν οι φιλελέρες την αγορά ακριβών προϊόντων από το εξωτερικό, προκειμένου να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να...

To κλάμα της Μις Βρετανία, που έχασε το στέμμα της επειδή έκανε σεξ σε ριάλιτι [εικόνες & βίντεο]

Μια στιγμή πάθους τής στέρησε το στέμμα της Μις Βρετανία. Οπως ήταν φυσικό, η 20χρονη καλλονή το πήρε βαριά...

«ΑΡΧΕΙΟ-ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗ»-ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ! Καίγεται η Ρόδος-Κινδυνεύει και άλλο χωριό - ΒΙΝΤΕΟ

Ανεξέλεγκτη παραμένει μέχρι αυτή την ώρα η φωτιά που έχει ξεσπάσει στο νησί της Ρόδου μόλις μία μέρα μετά την επίσκεψη του γκαντέμη στη βάση των Κανατέρ στην Ελευσίνα.

Μετά το χωριό Απολακκιά που εκκενώθηκε το μεσημέρι, τώρα κινδυνεύει το χωριό Ίστριο, καθώς οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή αλλάζουν συνεχώς κατεύθυνση.

ΑΠΑΠΑ! Ε ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! Ο Καμμένος απείλησε με ηλιθιότητες μέλος του ΔΣ του ΕΒΕΑ

Ένα χωρίς προηγούμενο περιστατικό  φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο «ΒΗΜΑτοδότης», ο οποίος επικαλείται μαρτυρία του μέλους του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ, Πάτροκλου Κουδούνη.

Όλα άρχισαν, όταν ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, επισκέφτηκε το ΕΒΕΑ και στο τέλος της εκδήλωσης πλησίασε ένα μέλος του Δ.Σ., τον Πάτροκλο Κουδούνη.

Aδωνις: Δεν είναι προτεραιότητα της ΝΔ και της Ελλάδας η αλλαγή του εκλογικού νόμου

«Έδωσα το «παρών» στη διαδήλωση του Κινήματος «Παραιτηθείτε» και θα το δίνω σε κάθε διαδήλωση που θα γίνεται για να φύγει μια ώρα αρχύτερα αυτή η κυβέρνηση», δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Real news», προσθέτοντας ότι μελλοντικά θα συμμετέχει περισσότερο ενεργά στις κινητοποιήσεις αυτές με κοινό μήνυμα «Πρέπει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ».

ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΥΤΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗ! Πακιστάν: Σκότωσε την 19χρονη αδελφή του επειδή δεν του άρεσε ο γαμπρός

Τα «εγκλήματα τιμής» στο Πακιστάν είναι συνηθισμένο φαινόμενο που γνωρίζει έξαρση - Με το 95% του πληθυσμού να είναι μουσουλμάνοι η μειονότητα των χριστιανών έχει επηρεαστεί από τα έθιμα και τα πρότυπα της πλειοψηφίας

Σφοδρή αντιπαράθεση Μαξίμου-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για το 2%

Όλοι εναντίον όλων στο πολιτικό σύστημα μετά τη δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα στη Realnews για «εθνικό μέτωπο» ώστε να μειωθεί στο 2% ο στόχος του πλεονάσματος και τη δήλωση της Φώφης Γεννηματά, επίσης στη Realnews, που προτείνει «εθνική γραμμή» για το θέμα.

ΓΡΑΦΗΜΑ-Βρούτσης: Έκρυψαν την αλήθεια για ΕΡΓΑΝΗ!

"Έκρυψαν την αλήθεια για ΕΡΓΑΝΗ! Οι #syrizanel έσπασαν το ιστορικότερο ρεκόρ για εργαζόμενους στην αγορά εργασίας!" έγραψε στο Twitter o Γιάννης Βρούτσης και δημοσίευσε το παρακάτω αποκαλυπτικό γράφημα που δείχνει πως για πρώτη φορά...

ΤΟ ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ Η ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ! Σία: Για τη δολοφονία της Τζο Κοξ φταίει η ΕΕ

Κι έλεγα κι εγώ: Πως και δεν έχει πεταχτεί κανένας να πει ότι φταίνε οι Ευρωπαίοι ή τη σκότωσαν οι μυστικές υπήρεσίες κατ' εντολή της Μέρκελ ή του Κάμερον όπως λέει ο σταλίνας Δελαστίκ

Σε μία άνευ προηγουμένου δήλωση, που ρίχνει νερό στον μύλο της μισαλλοδοξίας και του ευρωσκεπτικισμού, προέβη η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Σία Αναγνωστοπούλου, μετά τη δολοφονία της Βρετανίδας βουλευτού Τζο Κοξ.

NΔ: Η Φ. Γεννηματά αποδέχεται την πρόταση Μητσοτάκη για το πλεόνασμα

Τη συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά σχολίασε η Νέα Δημοκρατία.

«Μετά τη θετική αποδοχή από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κυρία Φώφη Γεννηματά με συνέντευξή της αποδέχτηκε την πρόταση που έχει κάνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για μια νέα συμφωνία που να περιλαμβάνει στόχο για πρωτογενές πλεόνασμα 2% από το 2018 και μετά», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

ΒΙΝΤΕΟ-Σούπερ ακατάλληλο στιγμιότυπο στο Big Brother! Έσπασαν τα τηλέφωνα από παράπονα!

Είναι αυτό το πιο ακατάλληλο βίντεο στην ιστορία του Big Brother; Ναι, θα πουν πολλοί με ένα στόμα, μια φωνή. Και κανείς δεν θα μπορεί να τους αδικήσει...

Η ατάκα της Μαρέβα Μητσοτάκη για την Μπέτυ Μπαζιάνα λίγο πριν τη συνάντηση τους

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα, στο δείπνο που διοργάνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης την Παρασκευή, προς τιμή του γγ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, που επισκέφθηκε την Ελλάδα για ένα διήμερο.

Βίντεο: Η νέα ανωμαλία των Βρετανών - Πίνουν και χαστουκίζονται μέχρι...λιποθυμίας

Μεθούν, κάθονται και... το χαστούκι πέφτει σύννεφο - Κάποιοι αντέχουν,κάποιοι άλλοι όχι

Έχουμε δει και ζήσει - στην Ελλάδα - Βρετανούς τουρίστες να πίνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και να επιδίδονται σε κάθε λογής εκκεντρικότητες. Άλλοι πλακώνονται στο ξύλο, άλλοι κυκλοφορούν γυμνοί στον δρόμο, άλλοι κάνουν σεξ δημοσίως...

«Φρούριο» το Ηράκλειο για τους προκαθήμενους των Ορθόδοξων Εκκλησιών

Σε «φρούριο» έχει μετατραπεί το κέντρο του Ηρακλείου. Εφτασαν στην πόλη οι Προκαθήμενοι των Ορθόδοξων Εκκλησιών, ​​με ιδιωτική πτήση από το αεροδρόμιο Χανίων.

Ποτάμι: Τα έξι «επιτεύγματα» Πολάκη στην Υγεία και η πραγματικότητα

Οι δηλώσεις του Παύλου Πολάκη για τη δικαιοσύνη είναι απαράδεκτες, σχολίασε ο γραμματέας κοινοβουλευτικού έργου του Ποταμιού, Παναγιώτης Καρκατσούλης.

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΤΥΧΙΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ... ΓΙΑ ΝΤΙΛΙΒΕΡΙ-Για πρώτη φορά στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο χωρίς κλήρωση και χωρίς εγγραφή

Για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης Μεμονωμένων Θεματικών Ενοτήτων από απόσταση, χωρίς υποχρέωση εγγραφής σε ολόκληρο Πρόγραμμα Σπουδών

Αποχή από όλες τις δίκες που σχετίζονται με δημόσιο χρήμα αποφάσισαν οι δικηγόροι μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου

Αποχή μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου 2016 από όλες τις δικές που έχουν σχέση με δημόσιο χρήμα και από τις οποίες το Δημόσιο ευελπιστεί να γεμίσει τα δημόσια ταμεία όπως φορολογικές και τελωνειακές καθώς και όλες τις δίκες που εχούν σχέση με το Δημόσιο και τους ασφαλιστικούς φορείς αποφάσισαν οι δικηγορικοί σύλλογοι, ως αντίδραση στο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.

Για το EURO 2016 συζήτησαν Παυλόπουλος - Τσίπρας - Μητσοτάκης στο δείπνο - ΒΙΝΤΕΟ

Συζήτηση σε χαλαρό κλίμα είχαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στο δείπνο που παρέθεσε χθες ο κ. Παυλόπουλος στο Μουσείο της Ακρόπολης προς τιμήν του ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν.

Τρύπα κατάπιε τον Justin Bieber - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Justin Bieber χάρισε στους θαυμαστές του άφθονες στιγμές γέλιου όταν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Σακσατούν του Καναδά, έπεσε εντελώς αναπάντεχα από τη σκηνή.

Βίντεο: Ισλαμιστές επιτίθενται σε πολίτες στην Κωνσταντινούπολη γιατί ακούνε ροκ Radiohead

Μια ομάδα ισλαμιστών επιτέθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε πολίτες που είχαν μαζευτεί, κατά τη διάρκεια του ραμαζανιού, σε ένα δισκοπωλείο της Κωνσταντινούπολης και έπιναν ένα ποτό ακούγοντας το τελευταίο άλμπουμ του βρετανικού ροκ συγκροτήματος Radiohead.

Πέθανε ο ιατροδικαστής Μανώλης Μιχαλοδημητράκης

Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η ιατρική κοινότητα της Κρήτης καθώς έφυγε από τη ζωή ο ιατροδικαστής Μανώλης Μιχαλοδημητράκης.

Τραγούδι για την ξεφτίλα... Τσίπρα έγραψε ο Κωστής Μαραβέγιας -Το «Komasusu» [βίντεο]

Νέο δίσκο έβγαλε ο Κωστής Μαραβέγιας, με... καλοκαιρινή διάθεση αλλά και πολιτική έμπνευση.

Στη νέα δουλειά του δημοφιλούς καλλιτέχνη υπάρχει και το τραγούδι «Komasusu», το οποίο, κατά τα φαινόμενα, αναφέρεται στο ρεσάλτο Τσίπρα που κατέλαβε με ψέμματα την εξουσία.

Ο Ελληναράς “Αγάπη μόνο” …ξαναχτύπησε! Δείτε τον να προσπαθεί με μαλ@κίες να …ρίξει γυναίκες στην παραλία!

Νέo απίθανο ρεσιτάλ του Τάσου Ποτσέπη! Το …καμάκι σε Φλορίντα Πετρουτσέλι και Νάνσυ Παραδεισανού!

Αμετανόητος ο δολοφόνος της Κοξ: «Θάνατος στους προδότες», είπε στο δικαστήριο

Οχι μόνο δεν έδειξε το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας, αλλά εμφανίστηκε και προκλητικός στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Τζο Κοξ.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΔΙΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"-Φορό-κυνηγητό ακόμα και για €500: Αυτόματες κατασχέσεις λογαριασμών και πλειστηριασμοί!

Με στόχο την είσπραξη όσο το δυνατόν περισσότερων χρημάτων από τα περίπου 15 δις ευρώ, τα οποία χρωστούν στο Δημόσιο ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις και μπορούν να εισπραχθούν σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε σε πρόσφατη δήλωσή του ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, το Υπουργείο Οικονομικών έχει ζητήσει την κινητοποίηση όλων των μηχανισμών είσπραξης των ληξιπρόθεσμων χρεών.

Ο Φίλης πήγε στο Κολλέγιο... για να φάει τον περίδρομο

Παρότι… αμερικανικών «συμφερόντων», το Κολλέγιο Αθηνών άνοιξε τις πύλες του και υποδέχθηκε τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, ο οποίος ήταν καλεσμένος του προέδρου του ιδρύματος  Σπ. Πολλάλη.

Σπάνια απόφαση στα δικαστικά χρονικά: Από ισόβια, αθώος

Κάτι σχεδόν πρωτοφανές, για τα ελληνικά δικαστικά χρονικά, συνέβη την περασμένη Δευτέρα, όταν κατηγορούμενος που είχε καταδικαστεί σε ισόβια, αθωώθηκε.

ΝΙΚΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ-«Βουτιά» 62% στα έσοδα από ΦΠΑ στη Μύκονο - Κατάρρευση και στα υπόλοιπα κοσμοπολίτικα νησιά

Μεγάλη μείωση σημειώνουν τα έσοδα από φόρους και ειδικά από τον ΦΠΑ στα τουριστικά, κοσμοπολίτικα νησιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι η υστέρηση εισπράξεων από τις τουριστικές περιοχές της χώρας, που θεωρούνται και οι πιο «ανθεκτικές» στην κρίση, έσπασε όλα τα ρεκόρ.

ΒΙΝΤΕΟ-Η απορία που είχε μια ζωή ο Αλέξης

Όταν η διάνοια Αλέξης Τσίπρας, που έχουμε για πρωθυπουργό, ρωτάει αν...

Goal! Τα απίστευτα αντανακλαστικά σερβιτόρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήθελε να αποφύγει με κάθε τρόπο να σπάσει μια κούπα που της γλίστρησε από τα χέρια και τα κατάφερε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που η νεαρή σερβιτόρα κατάφερε...

Αντιπαθείς την BMW X6 και όσους την οδηγούν. Ε, αυτό το video είναι για σένα! (VIDEO)

Όσοι αντιπαθούν την X6 και αυτούς που συνήθως την οδηγούν, θα νιώσουν μια ένοχη κρυφή χαρά βλέποντας αυτό το video.

Το μεγάλο crossover coupe της BMW δεν είναι το πιο διακριτικό αυτοκίνητο στον κόσμο και κάποιοι από τους ιδιοκτήτες του είναι μάλλον προκλητικοί.

ΓΡΑΦΗΜΑ-Οι επιτυχίες τους Αλέξη είναι πανευρωπαϊκές

Η Ευρωζώνη και μεις. Το επίτευγμα των κ.κ. Τσίπρα - Καμένου μεσα απο ένα γράφημα!

Βίντεο: Αστυνομικός αρνήθηκε να δώσει το χέρι του σε Ολάντ και Βαλς

Ο αστυνομικός φέρεται να είπε στον Γάλλο πρωθυπουργό πως «δεν επιθυμώ να σας σφίξω το χέρι»

Τελετή μνήμης για τον αστυνομικό διοικητή και τη σύντροφό του που δολοφονήθηκαν στο Παρίσι από τον Λαρόσι Αμπάλα πραγματοποιήθηκε στις Βερσαλλίες την Παρασκευή. Εκεί, μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ αλλά και τον πρωθυπουργό της χώρας, Μανουέλ Βαλς.

ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ! Ελιγμός Τσίπρα με απλή αναλογική: η εσωκομματική πίεση και η πλειοψηφία των 200 βουλευτών

Η παρέμβαση των «53+», αλλά και η απαίτηση των μικρότερων κομμάτων της αντιπολίτευσης για «απλή και ανόθευτη αναλογική» ακύρωσε τα σχέδια για διατήρηση ενός μικρότερου μπόνους εδρών.

"Μολών λαβέ" λένε οι κάτοικοι της Πάρου μετά τη νυχτερινή νέα προσπάθεια μεταφοράς του ασθενοφόρο - Συγκέντρωση στο λιμάνι - ΦΩΤΟ

"Μολών λαβέ" λένε οι κάτοικοι της Πάρου για το ασθενοφόρο. Αυτή τη στιγμή έχουν συγκεντρωθεί στο λιμάνι, προσπαθώντας να εμποδίσουν τη μεταφορά του ασθενοφόρου από το νησί.

Άδωνις: Ο Πολάκης η αιχμή του δόρατος Τσίπρα για τον εκφοβισμό της δικαιοσύνης

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε αναφερόμενος στον κύριο Πολάκη τόνισε πως με άλλη κυβέρνηση ο κύριος Πολάκης θα είχε εδώ και καιρό απομακρυνθεί.

ΚΡΥΦΟ ΔΩΡΑΚΙ ΤΣΙΠΡΑ! «Καπέλο» στην εισφορά αλληλεγγύης για χιλιάδες συνταξιούχους άνω των 65 ετών

Με "καπέλο" υπολογίζουν το υπουργείο Οικονομικών και η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων εδώ και 6 χρόνια την ειδική εισφορά αλληλεγγύης επί των τεκμαρτών εισοδημάτων χιλιάδων συνταξιούχων ηλικίας άνω των 65 ετών.

ΑΥΤΟ ΤΟΥ 'ΛΕΙΠΕ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ! Ζει ο Κιμ Γιονγκ Ουν; Μυστήριο με ρεπορτάζ που τον θέλει νεκρό να προκαλεί χρηματιστηριακό κραχ!

- Θολό τοπίο γύρω από τον ηγέτη της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονκ Ουν
- Ένα ρεπορτάζ του East Asia Tribune που ανέφερε πως έπεσε νεκρός μετά από επίθεση αυτοκτονίας, έκανε το γύρο του κόσμου
- Πολλά είναι τα μέσα ενημέρωσης που το διαψεύδουν, ωστόσο η... ιδιαίτερη κατάσταση που κυριαρχεί στην ενημέρωση της Βορείου Κορέας δεν αφήνει περιθώρια για ασφαλείς εκτιμήσεις
- Πως επηρεάστηκε το συνάλλαγμα της χώρας και τι αναφέρουν -ανώνυμα- αξιωματούχοι της Πιονγιάνγκ

Επεισόδια έξω από το τουρκικό προξενείο

Επεισόδια έγινα τα ξημερώματα έξω από το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ ομάδας κουκουλοφόρων και της αστυνομίας.

Αγωγή κατά της οικογένειας του δράστη ετοιμάζουν οι γονείς του αδικοχαμένου Τάσου

Οργή προκαλεί στην οικογένεια του αδικοχαμένου 14χρονου Τάσου, ότι ο νεαρός δράστης θα παραμείνει ελεύθερος έπειτα από απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Συνέντευξη Αλμούνια για την κυβέρνηση Καραμανλή και την χρεοκοπία της χώρας

Κόλαφος για την περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλή είναι η αποκαλυπτική συνέντευξη του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Χοακίν Αλμούνια, ο οποίος τοποθετείται στο ζήτημα της ελληνικής οικονομικής.

Αμεση παρέμβαση Τσίπρα ζητά η Ενωση Δικαστών: Να αποδείξει όσα λέει ο Πολάκης

- Σοβαρές προεκτάσεις παίρνει η υπόθεση των καταγγελιών του Παύλου Πολάκη για εμπλοκή δικαστών στο παραδικαστικό κύκλωμα
- Μετά την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων που ζήτησε την παρέμβαση του Προκόπη Παυλόπουλου, σειρά παίρνει και η Ένωση Εισαγγελέων
- Ο πρόεδρός της, Δημήτρης Ασπρογέρακας, ζητά άμεση παρέμβαση του πωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα
- "Είναι δυνατόν να έχει τέτοια στοιχεία και να μην τα παρουσιάζει στον υπουργό Δικαιοσύνης";
- "Η δεύτερη δήλωσή του είναι χειρότερη από την πρώτη"!
- "Διεκδικούμε το δικαίωμα να κυκλοφορούμε αξιοπρεπείς και έντιμοι, μακριά από τέτοιες σκιές"

Νέα δημοσκόπηση: Σχεδόν 7 μονάδες προβάδισμα η παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ

Η παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ προηγείται έναντι του Brexit, κατά σχεδόν επτά μονάδες, σε νέα τηλεφωνική δημοσκόπηση, λιγότερο από μία εβδομάδα πριν από το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου.

Ούτε για «ζήτω» δεν φτάνουν τα 10,3 δισ. για να πάρει ανάσα η αγορά

Η δόση του Ιουνίου είναι ουσιαστικά «κουρεμένη» κατά 50%, καθώς η Ελλάδα θα μπορούσε να λάβει στο τέλος του μήνα 15 δισ. αντί για 7,5 που έρχονται τελικά

Η αποτροπή μιας στάσης πληρωμών τον Ιούλιο επετεύχθη, αλλά ο αγώνας για παροχή ρευστότητας στην πραγματική οικονομία με τα λεφτά από τις δόσεις που θα έρθουν τη Δευτέρα είναι ακόμα μακρύς.

Εκλεισε το λιμάνι του Καλαί -Μετανάστες προσπάθησαν να φτάσουν κολυμπώντας τα πλοία για Ντόβερ

Για περίπου μιάμιση ώρα διακόπηκε πλήρως η κυκλοφορία στο λιμάνι του Καλαί, όταν- τα ξημερώματα του Σαββάτου- μετανάστες προσπάθησαν να φτάσουν κολυμπώντας προς τις αποβάθρες.

ΒΙΝΤΕΟ-"Χρήσιμη μαριονέτα των δανειστών ο Τσίπρας"

Στα Τρίκαλα βρέθηκε την Παρασκευή η πρώην Πρόεδρος της Βουλής και νυν ιδρυτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, καλεσμένη της Επιτροπής Πολιτών για την απόδοση τιμής στον Άρη Βελουχιώτη για εκδήλωση μνήμης και τιμής με αφορμή τη συμπλήρωση 71 ετών από τον θάνατο του Αρχικαπετάνιου του ΕΛΑΣ Άρη Βελουχιώτη γνωστού και ως Σουλτάνα".

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΜΑΓΚΑΣ! Πάτρα: Πήγε να πάρει τα ενοίκια που της χρωστούσε και την έσπασε στο ξύλο [εικόνα]

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε γυναίκα, η οποία πήγε να ζητήσει χρωστούμενα ενοίκια από τον νοικάρη της, ο οποίος της όφειλε περίπου 2.000 ευρώ.

Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μουσείο της Ακρόπολης-ΦΩΤΟ

Κάτω από την επιβλητική Ακρόπολη, συναντήθηκαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά συζύγων στο δείπνο του προέδρου της Δημοκρατίας προς τιμή του Μπαν Κι Μουν.