19 Ιουνίου 2016

ΦΩΤΟ-ΞΥΔΑΚΙ ΦΙΛΕΛΕΡΕΣ! Η ευγένεια είναι για τα αστικά γουρούνια και όχι για τον Αλέξη

Ο τιμώμενος προσκεκλημένος δεν έχει κάτσει ακόμα... ο Πάκης τον περιμένει όρθιος να κάτσει πρώτος... ο Αλέξης όμως...

Γαλλικές αρχές: Κάφροι που ξαμόλυσε επί τούτου ο Πούτιν οι Ρώσοι χούλιγκαν

- Έρευνες της γαλλικής αστυνομίας για τα επεισόδια που έγιναν στη Μασσαλία μεταξύ Ρώσων και Άγγλων χούλιγκανς
- Ο ρόλος του αρχηγού των οπαδών της εθνικής ομάδας της Ρωσίας και η σχέση του με τον Βλαντίμιρ Πούτιν
- Οι Ρώσοι χούλιγκαν έχουν ξεκαθαρίσει πως έχουν μεταβεί στις γαλλικές πόλεις, όχι για να υποστηρίξουν την εθνική τους ομάδα, αλλά για να δείξουν τις μάχιμες δυνάμεις τους

ΒΙΝΤΕΟ-Θα πάθετε πλάκα με το σπίτι του Βασίλη Τερλέγκα! Τα “χρυσά” έπιπλα και οι αγιογραφίες!

«Έχουν αυτοκτονήσει πολλοί με τα τραγούδια μου και νιώθω τύψεις».

Σειρά του Βασίλη Τερλέγκα ήταν να ανοίξει το σπίτι του στη Νάνσυ Παραδεισανού και την κάμερα της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου». Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος μένει σε ένα απομονωμένο μέρος στην Παιανία και στο σπίτι του υπάρχουν πάρα πολλές αγιογραφίες, αλλά και “χρυσά” έπιπλα.

Ο σύζυγος της Κοξ με τα παιδιά της πήγαν χθες για κάμπινγκ

Σε σοκ βρίσκεται ακόμη η Μεγάλη Βρετανία μετά τη δολοφονία της βουλευτού των εργατικών Τζο Κοξ την Πέμπτη.

Η Τζο Κοξ, ένθερμη υποστηρίκτρια της παραμονής της Μεγάλης Βρετανίας στην ΕΕ, άφησε...

Η Κάρτα που ενθουσίασε τον Άδωνι-ΦΩΤΟ

Μια κάρτα με τα Χρόνια Πολλά που του έφτιαξε ο γιος του Αλκαίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Τραγωδία στο Βουραϊκό -Βρέθηκε νεκρός ο 9χρονος που χάθηκε στο φαράγγι

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι όλων, καθώς λίγο μετά τις 8 το βράδυ, όπως γράφει το Kalavrytanews.com, οι άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν νεκρό το εννιάχρονο αγόρι που χάθηκε το μεσημέρι, ενώ, μαζί με τους γονείς του, επιχειρούσε κατάβαση του φαραγγιού του Βουραϊκού (Το Φαράγγι του Βουραϊκού βρίσκεται στην Αχαΐα 13 χλμ. βορειοανατολικά των Καλαβρύτων).

#μην_τολμήσετε _και_παραιτηθείτε

ΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΣ

Ομολογώ πως δεν συμμερίζομαι την προτροπή σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση του Αλέξη του Φούιτ πρέπει να παραιτηθεί. Την καταλαβαίνω, αλλά δεν συντάσσομαι με όλους αυτούς που επιθυμούν να στερήσουν από τη χώρα όλα αυτά που απλόχερα προσφέρει η κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστεράς. Σκέπτομαι μάλιστα να διοργανώσω μια αντισυγκέντρωση με αίτημα «Mην τολμήσετε και παραιτηθείτε».

Αυτή είναι η "καυτή" Ιταλίδα που έκλεψε την καρδιά του Ρονάλντο από τον Μαροκινό πυγμάχο (ΦΩΤΟ)

Και το όνομα αυτής: Elisa De Panicis! Η εντυπωσιακή Ιταλίδα που εργάζεται ως μοντέλο και έγινε ευρέως γνωστή μεσω συμμετοχής της σε ριάλιτι, έχει κλέψει την καρδιά του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο ΓΑΠ αποκαλύπτει πόσα υπουργεία του έταξε ο Τσίπρας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μια απίστευτη ατάκα επέλεξε να απαντήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στα όσα λέγονται περί συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλαξε… θέση η Ντόρα στη Βουλή

Είναι σίγουρα από τα πιο ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με μεγάλη εμπειρία στην πολιτική. Η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε πολλές φορές στο πλευρό του κάθε αρχηγού δίνοντας μάχες για τις θέσεις της «γαλάζιας» παράταξης. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα αποφάσισε να αλλάξει θέση.

Απίστευτο βίντεο: Απέδρασε από το πορτάκι του φαγητού στην πόρτα του κελιού του

O άνθρωπος-φιδι, όπως τον αποκαλούν τα ρωσικά ΜΜΕ, ήταν κρατούμενος για ληστείες

Τη στιγμή μιας απίστευτης απόδρασης κρατουμένου από ρωσική φυλακή κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Και ο Μορφονιός έγραψε τραγούδι στον Τσίπρα: Εκεί που γλύφεις έφτυνες, μπανιστιρτζής περιοπής, ψεύτης β διαλογής

Ενα τραγούδι που, όπως φαίνεται, είναι αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα έγραψε ο Σταμάτης Μορφονιός.

Σοκ από την Τρόικα! «Στον αέρα» 61.000 δικαιούχοι εφάπαξ (ΔΕΙΤΕ αναλυτικά)

Βέτο στην πληρωμή των καθυστερούμενων εφάπαξ βάζει η τρόικα καθώς διαμηνύει στο Υπουργείο Εργασίας πως ό,τι δεν θα πληρώνεται στην ώρα του θα επιστρέφεται στους δανειστές.

ΦΩΤΟ-ΤΟ Χ@ΣΜΕΝΟ ΑΠ"ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΒΡΑΚΙ, ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ "ΣΟΣΙΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" ΔΕ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ! Ο Θεοδωράκης θυμήθηκε ότι το 2008 πήγε στην Κούβα

Μας θυμίζει ο Σταύρακας πόσο Κνίτης ήταν...

Με τα θερμόμετρα στο «κόκκινο» και την Κυριακή, τα social media έχουν πλημμυρίσει με φωτογραφίες από παραλίες. Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποφάσισε να «εκδικηθεί» όσους τις αναρτούν και... πήγε στην Κούβα.

ΣΚΛΗΡΗ ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ! Το μενού της Πανορθόδοξης – Τι «τσίμπησαν» οι Προκαθήμενοι (ΦΩΤΟ)

Σκανδαλίζουν τους πιστούς όλα αυτά που γίνονται στην Πανορθόδοξη Σύνοδο

Γεύμα προς τιμήν των Προκαθήμενων των Ορθοδόξων Εκκλησιών παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το μήνυμα του Πάπα Φραγκίσκου για την έναρξη της Πανορθόδοξης Συνόδου

Ο Πάπας Φραγκίσκος θέλησε να χαιρετίσει, με ανάρτηση στο Τwitter, την έναρξη της Πανορθόδοξης Συνόδου. Συγκεκριμένα, ο Πάπας έγραψε στο διαδίκτυο:

ΒΙΝΤΕΟ-Εuro 2016:Γάλλοι αστυνομικοί φωνάζουν συνθήματα προς τους Ιρλανδούς οπαδούς για να ανοίξουν το δρόμο

Όσο οι εθνικιστές οπαδοί των υπολοίπων λύνουν τις... διαφορές τους στα γήπεδα αλλά και στους δρόμους της Γαλλίας, οι Ιρλανδοί συνεχίζουν να προκαλούν χαμόγελα με την παρουσία τους.
Μέχρι στιγμής, έχουν βοηθήσει Γάλλους πολίτες να αλλάξουν λάστιχο στο αμάξι τους, έχουν τραγουδήσει ABBA αγκαλιά με Σουηδούς και έχουν κάνει καντάδα σε μια Γαλλίδα ώστε ένας συμπατριώτης τους να κερδίσει ένα... φιλί.

ΞΥΔΑΚΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Φρίκη στον ΣΥΡΙΖΑ που η ΝΔ πρόλαβε να κάνει πρώτη διαρροή

Ιδιαίτερα ενοχλημένο εμφανίζεται το Μέγαρο Μαξίμου με τις διαρροές της Νέας Δημοκρατίας για τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη την ερχόμενη Πέμπτη, με θέμα τον εκλογικό νόμο και τη συνταγματική αναθεώρηση. "Εσείς το ξεκινήσατε" απαντά η Νέα Δημοκρατία.

ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ! Τεράστια καταστροφή από τη φωτιά στη Ρόδο! Κάηκαν 15 με 20 χιλ στρέμματα-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Υπό πλήρη έλεγχο έχει τεθεί πλέον η φωτιά που ξέσπασε χθες το πρωί στην περιοχή της Νότιας Ρόδου και κατά διαστήματα απείλησε να κάνει παρανάλωμα του πυρός ακόμη και σπίτια σε περιοχές όπως την Ίστριο, την Αρνίθα, την Απολακκιά και την Μονόλιθο.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! ΦΥΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ! Τουρκία: Συνοριοφύλακες σκότωσαν 11 πρόσφυγες στα σύνορα με τη Συρία

Τούρκοι συνοριακοί φρουροί πυροβόλησαν και σκότωσαν τουλάχιστον 11 Σύρους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας.

Τα όργια των βρετανών στην Αγία Νάπα –Πώς η μικρή πόλη της Κύπρου έγινε κέντρο ακολασίας στη Μεσόγειο [εικόνες & βίντεο]

Μια μικρή παραθαλάσσια πόλη της Κύπρου έγινε μέσα σε μερικά χρόνια η Μέκκα των νεαρών Βρετανών και άλλων που πάνε εκεί για να τα σπάσουν και να ξεδώσουν.

Θεατής η ΕΛ.ΑΣ. στο «πόλεμο» των Εξαρχείων

Δολοφονίες, απαγωγές, εμπρησμοί, ναρκωτικά και λαθρεμπόριο συνθέτουν το νέο σκηνικό

Στην πιο περίεργη φάση της ιστορίας τους μπήκαν τα Εξάρχεια μετά από μια τριετία έντονων διεργασιών, επεισοδίων και συντροφικών «μαχαιρωμάτων». Η πλατεία-άβατο αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για ξένες μαφίες ναρκωτικών και λαθρεμπορίου, πεδίο σκληρών επεισοδίων, απαγωγών και άγριων δολοφονιών ενώ ακτιβιστικές ομάδες που μέχρι πριν από μερικούς μήνες αναλώνονταν  σε συμβολικές καταλήψεις διαμαρτυρίας, απέκτησαν όπλα και διαφημίζουν στο Διαδίκτυο την αναβαθμισμένη δράση τους κάνοντας λόγο για «εικόνες από το μέλλον».

Επιστρέφουν οι χορηγοί στη Σαράποβα

Η "μπόρα" φαίνεται ότι περνάει για τη Μαρία Σαράποβα. Οχι και το... ψιλόβροχο, καθώς η ζωή της έχει αλλάξει από την ημέρα που βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία.

Κουμουτσάκος: Αποκαλύπτεται ο αυταρχισμός και η αλαζονεία της ομάδας Τσίπρα

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ έκανε λόγο για δηλώσεις «πόλωσης και διχασμού» από τους Πολάκη, Φίλη και Κυρίτση

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις δηλώσεις «πόλωσης και διχασμού», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, των...

ΒΙΝΤΕΟ-Γίδι ηθοποιός: «Είμαι αριστερός και ακόμα δεν έχω πληρωθεί για το σποτ που έκανα για τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Πάντα άνηκα στον χώρο της αριστεράς. Η ενασχόλησή μου με την πολιτική μου έχει κάνει κακό».
Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» παραχώρησε γνωστός Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την ενασχόλησή του με την πολιτική, ενώ αποκάλυψε πως δεν πληρώθηκε για το σποτ που είχε γυρίσει για τον ΣΥΡΙΖΑ...

Υπέροχες πόλεις που αψηφούν τη βαρύτητα -«Κρέμονται» σε βράχους, ανάμεσά τους μία στην Ελλάδα [εικόνες]

Στον πλανήτη υπάρχουν αμέτρητες ομορφιές, κάποιες ακόμη ίσως άγνωστες. Υπάρχουν όμως και κάποιες πόλεις που μαγνητίζουν το βλέμμα, με την αρχιτεκτονική τους και το γεγονός ότι μοιάζουν με ένα... θαύμα της, καθώς «κρέμονται» σε πλαγιές.

Η Τσαμουριά και οι προβλέψεις του γέροντα Παΐσιου

Ένα οδοιπορικό στην ιστορία για την αλήθεια απέναντι στην αλβανική προπαγάνδα

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, αλλά κυρίως τα τελευταία χρόνια, ανακινείται από την αλβανική προπαγάνδα, ένα ανύπαρκτο κατά την άποψη μας, θέμα το λεγόμενο «Τσάμικο».

Δεκάδες οπαδοί κάνουν καντάδα σε μία Γαλλίδα -Εκείνη σαστίζει [βίντεο]

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς πλήθος οπαδών έχουν περικυκλώσει μία Γαλλίδα και της τραγουδούν το «I love you baby».

Ρωσία: Δείτε το μεγαλύτερο πυρηνοκίνητο παγοθραυστικό στον κόσμο - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα ναυπηγείο της Αγίας Πετρούπολης στην Βαλτική η Ρωσία έχει καθελκύσει ενα νέο πυρηνοκίνητο παγοθραυστικό, και όπως αναφέρουν πηγές ειναι το μεγαλύτερο και ισχυρότερο παγοθραυστικό στον κόσμο.

Χατζηδάκης: Να συνεννοηθούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ για το Σύνταγμα

Μια πολυ σημαντική προσέγγιση που προφανώς και θα συζητηθεί έκανε για το θέμα της αναθεώρησης του Συντάγματος ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορα» : «χωρίς καταρχήν συμφωνία των δύο μεγάλων κομμάτων επί των αναθεωρητέων άρθρων, η συνταγματική αναθεώρηση μπορεί να καταλήξει μια τρύπα στο νερό. Και τούτο διότι απαιτείται η έγκριση από τη σημερινή και την επόμενη Βουλή, με 180 τώρα και 150 μετά, ή το αντίστροφο. Η ΝΔ ως προς αυτό είναι απολύτως ξεκάθαρη, από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε ακούσει καμία απάντηση για τη συνεννόηση», σημείωσε ο βουλευτής Β Αθηνών. 
Στη συνέχεια υπογραμμίζει πως «η ΝΔ για να πετύχει τον εκλογικό στόχο της πρέπει να απευθυνθεί προς όλες τις δυνάμεις της κοινής λογικής», ενώ αναφορικά με το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας ο βουλευτής Β Αθηνών λέει πως «χρειάζεται ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του» και σε κάθε περίπτωση αποσύνδεση της εκλογής του από την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.  «Ο κόσμος δεν αρκεί να πεισθεί ότι έχουμε μια κακή κυβέρνηση, αλλά ότι έχουμε μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση», σημειώνει τέλος ο κ. Χατζηδάκης, επικεφαλής του υπό διαμόρφωση κυβερνητικού προγράμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.




Βίντεο σοκ: Σκοτώνουν τα μοσχάρια με βαριοπούλες!

Σοκ προκαλεί το βίντεο από ένα σφαγείο μοσχαριών στο Βιετνάμ, όπου οι εργάτες σκοτώνουν με βάναυσο τρόπο τα ζώα προκειμένου να πάνε για σφαγή και μετά να εξαχθούν στην Αυστραλία.

Βίντεο: Αστυνομικοί έδειξαν τον «ίσιο δρόμο» με σέξι χορό από 25 καλλονές

Σάλος στη Λευκορωσία από το παράδειγμα που χρησιμοποιήθηκε για νέους που είχαν προβλήματα με το νόμο

Σάλος έχει προκληθεί στη Λευκορωσία για τον τρόπο τον οποίο επέλεξε η αστυνομία προκειμένου να εμπνεύσει νέους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το νόμο.

Ο φαρισαϊσμός του ΣΥΡΙΖΑ για τη δολοφονια της Κοξ

Οι Συριζαίοι που θρηνούν υποκριτικά για τη δολοφονία της Jo Cox, θα έπρεπε να ντρέπονται ακόμη και να πιάνουν το όνομά της στο στόμα τους.

Του Απόστολου Δοξιάδη

ΗΠΑ: Καθηγήτρια έκανε σ@ξ στην τάξη με 15χρονο μαθητή

Σ@ξ στο αυτοκίνητο της καθηγήτριας, στο σπίτι της και μέσα στην τάξη

Η Toni Nicole Sutton ήταν καθηγήτρια ισπανικών σε σχολείο του Σαν Ντιέγκο στις ΗΠΑ επί 11 χρόνια.

Γελάει ο Θεοδωράκης με το δώρο του Τσίπρα στον Μπαν Κι Μουν

Με αιχμηρό τρόπο σχολιάζει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκηςστον λογαριασμό του στο facebook την κίνηση του Πρωθυπουργού να κάνει δώρο, συμβολικά, ένα σωσίβιο στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κιμ Μουν.

To… καυτό Euro που έβαλε τα γήπεδα της Γαλλίας σε «δεύτερη μοίρα» (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Μπορεί η προσοχή να είναι στραμμένη στο Euro2016 όμως η «διοργάνωση» που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στη Γερμανία είναι σίγουρο ότι θα μπορούσε να ρίξει την τηλεθέαση στα γήπεδα της Γαλλίας. Ο λόγος; Αντί για 22 ποδοσφαιριστές, στο «γήπεδο» που στήθηκε στο Βερολίνο, εμφανίστηκαν δέκα σ@ξι γυναίκες που προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο στην άμμο!

Βούλτεψη: Λαγός της κυβέρνησης ο Πολάκης - ΒΙΝΤΕΟ

"Υπάρχουν κάποιοι λαγοί στην κυβέρνηση οι οποίοι χρησιμοποιούνται για να λένε αυτά που δεν μπορεί εκ του θεσμικού του ρόλου να πει ο κ. Τσίπρας. Είναι λαγοί του κ. Τσίπρα" είπε η Σοφία Βούλτεψη κληθείσα να σχολιάσει τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη.

ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΖΜΟ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ-Ανάγκασαν αγόρι να παρελάσει γυμνό για να ευχαριστήσει τον θεό της βροχής (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μικρό αγόρι αναγκάστηκε να χορέψει γυμνό για να τιμήσουν στο χωριό τον θεό της βροχής.
Το περίεργο τελετουργικό στην Ινδία διοργανώθηκε λόγω της παρατεταμένης ξηρασίας στο χωριό Pandarahalli. Μετά τον χορό, οι ντόπιοι άρχισαν να βρέχουν το μικρό αγόρι με κουβάδες νερό.

ΒΙΝΤΕΟ-Πανούσης: «Τζάμπα μαγκιές» Πολάκη για τη δημιουργία κλίματος -Βλάπτει τη δημοκρατία

Καταπέλτης ήταν ο Γιάννης Πανούσης, χαρακτηρίζοντας ως «τζάμπα μαγκιές» τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη για τη Δικαιοσύνη, με στόχο τη δημιουργία κλίματος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΑ ΡΕ ΓΚΑΒΕ! (ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟ)-Κάλυψη Κουρουμπλή στον Πολάκη: Δεν είπε κάτι προς θάνατον για τους δικαστικούς

Αν και αναγνώρισε ότι ίσως θα έπρεπε να έχει διατυπωθεί διαφορετικά η επίμαχη δήλωση του Παύλου Πολάκη για τους δικαστικούς, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κάλυψε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για τα όσα είπε.

Καβάλα: Κειμήλια 100 χρόνων του θωρηκτού «Αβέρωφ» -Για πρώτη φορά εκτός πλοίου

Για πρώτη φορά τα κειμήλια του θωρηκτού Αβέρωφ βγαίνουν από το πλωτό Μουσείο στη στεριά, σε έκθεση στην Καβάλα.

Γιατί θαυμάζουμε, κατά βάθος, Πολάκηδες

Του Ανδρέα Ζαμπούκα

Πολλοί από μας, κινδυνεύουμε  να συνηθίσουμε  τον ιδιότυπο «ιδρυματισμό» μας. Ούτε ίδιοι είμαστε όλοι ούτε και έχουμε τα ίδια πρότυπα δημοσίων ανδρών στο μυαλό μας. Νομίζουμε ότι ξαφνικά, η χώρα έφυγε από την νότια βαλκανική και έγινε Δανία. Ότι έκλεισαν τα σκυλάδικα, ότι πια δεν δακρύζουν εικόνες σε Εκκλησίες, ότι στα γήπεδα δεν σκοτώνονται και ότι η ευπρέπεια έγινε μέρος της πολιτιστικής μας ταυτότητας.

Ειδικά Μισθολόγια: Τι προβλέπει το Μνημόνιο και τι σανό πουλάει ο Καμμένος που δηλώνει και αναρμόδιος

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Μια αρνητική έκπληξη επιφυλάσσουν για τους ένστολους τα κείμενα του νέου μνημονίου που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Αναμένεται να γίνουν παρεμβάσεις για εξοικονόμηση 300 εκατ ευρώ έως το 2018.

Δικηγόροι κατά Π. Πικραμμένου: Η άγνοια των ιστορικών δεδομένων δεν μπορεί να θεωρηθεί δικαιολογημένη

Η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι αντιμετωπίζει με διάθεση κατανόησης την τοποθέτηση, που έγινε στο πλαίσιο των εργασιών συνεδρίου, από τον πρώην υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο για την υπόσταση του δικηγορικού σώματος.

Euro 2016: Απέτρεψαν τρομοκρατικό χτύπημα στον αγώνα Βέλγιο-Ιρλανδία!

Τρεις Βέλγοι πολίτες οι οποίοι συνελήφθησαν τη νύχτα κατηγορούνται για απόπειρα τρομοκρατικών ανθρωποκτονιών και για συμμετοχή σε δραστηριότητες τρομοκρατικής οργάνωσης, ανακοίνωσε ο εισαγγελέας του Βελγίου.

52χρονος-τέρας: Κρατούσε στο σπίτι του 12 ανήλικα κορίτσια -Πώς το κατάλαβαν οι γείτονες

12 κορίτσια ηλικίας από 6 μηνών έως 18 ετών εντοπίστηκαν στο σπίτι ενός ανήλικου άνδρα στην Πενσιλβάνια.

Ο 52χρονος που έχει κατηγορηθεί παλαιότερα για σεξουαλική κακοποίηση σε βάορυς ενός...

ΤΑ ΑΡΧ@ΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ! Ο Πολάκης απαντά με κομμουνισμό: "Οι αστοί τρομάξανε" - ΒΙΝΤΕΟ

Μας βρίζει το αστικό γουρούνι που τέλειωσε ιδιωτικό σχολείο

Με το τραγούδι του Πάνου Τζαβέλα "Οι αστοί τρομάξανε" απάντησε ο Παύλος Πολάκης στη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε η δήλωσή του για τους δικαστές.