20 Ιουνίου 2016

BINTEO-Αυτή η κυρία άραγε τι θα του λεγε του Αλέξη αν τον συναντούσε σήμερα;

Αφού ο Τσίπρας δεν είναι σαν τους άλλους και έκανε και παραπάνω, δεν πρέπει να έχει πρόβλημα η κυρία:




Ιταλός ρεπόρτερ μεταδίδει τα αθλητικά και πίσω του αστυνομικός κυνηγάει μαύρο λάθρο

Με ένα αναπάντεχο περιστατικό ήρθε αντιμέτωπος ένας Ιταλός αθλητικός ρεπόρτερ στη Γαλλία, ενώ μετέδιδε τα τελευταία νέα από το φετινό πρωτάθλημα Euro για την εκπομπή του στο ιταλικό κανάλι Sky.

Αγριες συγκρούσεις στο Καλαί -Μετανάστες σταματούσαν φορτηγά για να πάνε στη Βρετανία

Συγκρούσεις ξέσπασαν τη Δευτέρα μεταξύ πολλών εκατοντάδων μεταναστών και στελεχών των δυνάμεων επιβολής της τάξης σε έναν αυτοκινητόδρομο στο Καλαί, στη βόρεια Γαλλία.

Ο αυτοκινητόδρομος βρίσκεται δίπλα στον καταυλισμό των προσφύγων, τη «Ζούγκλα του Καλαί», όπως μετέδωσε ένας ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκεται στο σημείο.

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι λιμενεργάτες... πιστεύουν ότι ο Δρίτσας θα τους βολέψει

Σε αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων ύστερα από 27 ημέρες, προχώρησαν οι λιμενεργάτες και αρχιεργάτες στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς.

Στη Θεσσαλονίκη οι συνάδελφοί τους που συνεχίζουν αναμένεται να συνεδριάσουν την Τρίτη προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους.

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ! Eνα τελεσίγραφο χωρίς αντίκρυσμα

Στις 7.30 το βράδυ στις 28 Μαΐου του 2015, στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών Οικονομικών του G7, γίνεται μια μυστική συνάντηση που θα αποδειχθεί καθοριστική για την έκβαση της ατέρμονης ελληνικής διαπραγμάτευσης. Συμμετέχουν οι υπουργοί Οικονομικών της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ και ο Πιερ Μοσκοβισί, επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ε.Ε. Πρόκειται (με απόντα τον Ισπανό υπουργό) για το Washington Group, που λειτουργεί από το 2011 ως άτυπο διευθυντήριο διαχείρισης της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους.

Άρωμα Ελλάδας στο twitter του Γιούνκερ: Ήλιος, θάλασσα και… γεύμα με Σαμαρά!

Άρωμα Ελλάδας έχει το twitter του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και των συνεργατών του!

Σε τιτιβίσματα λίγο πριν την επίσκεψη του προέδρου της Κομισιόν στην Ελλάδα, συνεργάτες του Γιούνκερ ανέβασαν ήλιο, θάλασσα, ταβερνάκια και αποκάλυψαν και το γεύμα-έκπληξη παρουσία του Αντώνη Σαμαρά.

Γατάκι ο πολύς Ερντογάν δίπλα στην τραβέστω! (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες μετά από τα επεισόδια στο Gay Pride στην Κωνσταντινούπολη και θέλοντας προφανώς να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δείπνησε με την πιο διάσημη τρανσέξουαλ της Τουρκίας.

Ισλαμιστής στρατιώτης ο μακελάρης του Ορλάντο -Στο «φως» απομαγνητοφώνηση συνομιλιών του

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι αρχές την απομαγνητοφώνηση των συνομιλιών τους με τον μακελάρη του Ορλάντο.

Καίγεται ολόκληρη η Κύπρος! Εκκενώνουν χωριά, μοναστήρια και αποθήκες πυρομαχικών - Σκοτώθηκε ένας δασοπυροσβέστης

- Ολονύχτια μάχη θα δώσουν οι πυροσβέστες αφού τα εναέρια μέσα πλέον σταμάτησαν τις ρίψεις νερού
- Η Αθήνα έχει ήδη στείλει εναέρια μέσα για να βοηθήσουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών
- Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής στην Κύπρο μιλάει για τη χειρότερη καταστροφή τα τελευταία χρόνια στο νησί
- Η Κύπρος υπέβαλε αίτημα ήδη για βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ειδικού μηχανισμού πολιτικής προστασίας
- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η Μαράια Κάρει πιο προκλητική από ποτέ- Ποζάρει με δαντελένιο, διαφανές εσώρουχο

Μπορεί τα ξένα μέσα να ασχολούνται με το διαζύγιο της με τον ράπερ Νικ Κάννον και τις διαφορές τους ως προς την κηδεμονία των παιδιών τους, αλλά η Μαράια Κάρει δεν δίνει την παραμικρή σημασία.

ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΖΜΙΚΟ... ΒΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ! Δήμητρα Ματσούκα: Ο Τσίπρας με ενέπνευσε να πιστέψω

Εμπνευση για κινητοποίηση ήταν ο Αλέξης Τσίπρας για την Δήμητρα Ματσούκα, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της.

Η ηθοποιός, που ετοιμάζεται για την περιοδεία της με την παράσταση «Συρανό ντε Μπερζεράκ», μίλησε στο περιοδικό Secret για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος της είναι συμπαθής.

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ->Άπλυτοι κατέστρεψαν 514 ακυρωτικά μηχανήματα μέσων μαζικής μεταφοράς!

Οι επιθέσεις σε ακυρωτικά μηχανήματα των ΜΜΜ στην Αθήνα, συνεχίστηκε και το περασμένο Σάββατο.

Σήμερα, έρχεται μία επίσημη ανάληψη ευθύνης από ομάδα αναρχικών και αντιεξουσιαστών, μέσα από ένα κείμενο που δημοσιεύεται στο γνωστό site αντιεξουσιαστικού χώρου, indymedia.org.

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ; Ξέχασαν τον φωτογράφο του Αρχιεπισκόπου και κοιμήθηκε σε παγκάκι!

Σε… παγκάκι αναγκάστηκε να κοιμηθεί ο επίσημος φωτογράφος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, αφού δεν υπήρξε μέριμνα για την διαμονή του!

Βενιζέλος: Πόσο πρωτογενές πλεόνασμα μνήμης χρειάζεται;

Η συζήτηση για το πλεόνασμα έχει νόημα μόνο όταν συνδύαζεται με τον ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης επισημαίνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα, με τίτλο «Πόσο πρωτογενές πλεόνασμα μνήμης χρειάζεται;»

Καλά στην υγεία του είναι ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιωάννης

Του Αντώνη Τριανταφύλλου

Καλά στην υγεία του είναι ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιωάννης. Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Αντιόχειας δεν έπεσε θύμα επίθεσης στη Συρία, όπως γράφτηκε, καθώς την Κυριακή βρισκόταν στον Λίβανο, όπου μαζί με την Ιερά Σύνοδο του Πατριαρχείου Αντιοχείας εόρτασε την Πεντηκοστή στην πόλη Μπάλαμαντ, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του Πατριαρχείου Αντιοχείας.

Ψάχνουν 34 δισ. ευρώ φόρους, σε απόγνωση τα γίδια που ονειρεύονταν κατάργηση ΕΝΦΙΑ, φόρων και χρωστούμενων δανείων

Αν ήταν δύσκολη για το υπουργείο οικονομικών η ψήφιση των φορολογικών μέτρων της πρώτης αξιολόγησης ακόμη πιο δύσκολη είναι οι εφαρμογή τους και άρα η είσπραξη περίπου 33 δισ. ευρώ από φόρους ώστε να αποφευχθεί η ενεργοποίηση του «κόφτη».

Και η Κατερίνα Παπακώστα της ΝΔ βγάζει selfie με μαγιό [εικόνες]

Το παράδειγμα της συναδέλφου της Ολγας Κεφαλογιάννη ακολούθησε η Κατερίνα Παπακώστα της ΝΔ.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ BINTEO-Ισχυρή έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών στη Ρωσία

Τουλάχιστον 600 άτομα έχουν απoμακρυνθεί από την αποθήκη πυρομαχικών σε στρατιωτικό πεδίο βολής στη νότια Ρωσία, όπου σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΡΑΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ! Επεσαν δραστικά οι τιμές Jaguar και Range Rover

Νέα δεδομένα έφερε το νέο φορολογικό καθεστώς στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στη Ελλάδα. Πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες είδαν την γκάμα τους να αυξάνεται κατα πολλές χιλιάδες ευρώ και άλλες να πέφτουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Jaguar και Range Rover.

Ο πρώτος που ετοιμάζεται να σουτάρει ο Κυριάκος

Άντε μπας και ηρεμήσει το μυαλό μας από τις ξεφτίλες συζητήσεις του ροκά με τους εκβιαστές

Αλλαγές σε κομβικά πόστα ετοιμάζει το αμέσως επόμενο διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα στο εσωτερικό του κόμματός του.

Και με ξανθιά απάτησε τη Χίλαρι ο Μπιλ Κλίντον;

Δεν ήταν η Μόνικα Λεβίνσκι η μοναδική «πέτρα» του σκανδάλου - Νέο βιβλίο υποστηρίζει ότι ο άτακτος Μπιλ είχε ανάρμοστη σχέση και με την Έλινορ Μοντέιλ, κόρη του αντιπροέδρου του Κάρτερ

ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ; Γιατί δεν συμπαθεί τους Έλληνες και τι ζήτησε για να έρθει στην Ελλάδα η Αθηνά Ωνάση (ΒΙΝΤΕΟ)

«Έχει 24 φρουρούς! Δεν συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δεν θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα», δηλώνει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος και φίλος της οικογένειας Ωνάση, Γιώργος Λένος, αποκαλύπτοντας ιδιαίτερες πτυχές από τον χαρακτήρα και την καθημερινότητα της χρυσής κληρονόμου.

Η εκπληκτική παραλία «Αντονι Κουίν» από αέρος -Βίντεο από drone

Αυτή είναι η παραλία που μάγεψε τον αείμνηστο ηθοποιό Άντονι Κουίν και τελικά, μέσα από μια σειρά περιπετειών, πήρε το όνομά του.

Μετά από 5 χρόνια ταξίδι το Juno πλησιάζει τον Δία -Το πλάνο της αποστολής του

Μετά από ένα μακρύ ταξίδι σχεδόν πέντε ετών, το σκάφος Juno της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA) πλησιάζει στο τέρμα της αποστολής του, στον μυστηριώδη αέριο γίγαντα Δία, τον μεγαλύτερο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος.

Καβγάς Aδωνι-Καφαντάρη για την ανεργία: Είναι άσχετη και μιλάει κιόλας [βίντεο]

Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους είχαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη.

Συγκεκριμένα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ όταν η κυρία Καφαντάρη επικαλέστηκε στοιχεία για την ανεργία, ο κ.Γεωργιάδης αντέδρασε έξαλλος.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ 13η ΣΥΝΤΑΞΗ! «Μαύρο» καλοκαίρι για 620.000 συνταξιούχους

«Μαύρο» καλοκαίρι περιμένει περισσότερους από 620.000 συνταξιούχους που θα δουν τις συντάξεις τους μεσοσταθμικά να μειώνονται έως και 30%.

Η μεγάλη στιγμή των αδερφών Αντετοκούνμπο [εικόνα]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανάρτησε μία φωτογραφία με τη φανέλα του στην Εθνική Ομάδα δίπλα σε αυτή του...

Περιπέτεια δίχως τέλος για τους επιβάτες της United Airlines από Αθήνα για Νέα Υόρκη

Μια απίστευτη - διπλή - ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες της πτήσης 125 της United Airlines που αναχώρησε την Κυριακή το μεσημέρι στις 13:08 από το Ελ. Βενιζέλος με προορισμό την Νέα Υόρκη.

Ευρωβουλευτής, πρωταθλητής πόκερ, προκαλεί τον καραγκιόζη Φάρατζ: Του βάζει στοίχημα 1 εκατ. ευρώ κατά του Brexit

Η Βρετανία δεν μπορεί να αφήσει την Ευρώπη στα χέρια της Γερμανίας και της Ιταλίας, υποστηρίζει Λιθουανός ευρωβουλευτής, πρώην επαγγελματίας του πόκερ, και προκαλεί τον Φάρατζ σε στοίχημα.

Το Lonely Planet αποθεώνει το Ιόνιο -Ποιες είναι οι καλύτερες παραλίες των Επτανήσων

Από τον Μύρτο της Κεφαλονιάς έως και τη μυστική παραλία «Βουτούμι» στους Αντίπαξους, το Ιόνιο τα έχει όλα. Από παραλίες με λευκή άμμο μέχρι τιρκουάζ νερά.

Και το Lonely Planet, παρουσιάζει τη λίστα με έξι καλύτερες παραλίες αποθεώνοντας μια από τις ομορφότερες γωνιές του πλανήτη.

Επίθεση του Spiegel στην Βild για την αυστηρή κριτική στον Ρονάλντο

«Το γεγονός ότι ο γιος ενός αλκοολικού, ο οποίος κατάφερε να γίνει παγκόσμιος σταρ, γίνεται αντικείμενο τόσων ειρωνικών σχολίων είναι άδικο και ελεεινό ταυτόχρονα» γράφει σε άρθρο της η γερμανική εφημερίδα Der Spiegel, σχολιάζοντας τις λεκτικές επιθέσεις κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δημοσίευσε κατά λάθος αγγελία για πώληση καναπέ με φωτογραφία... του στήθους της

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα μέλη μιας σελίδας αγοραπωλησιών στο Facebook

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα μέλη μιας σελίδας αγοραπωλησιών στο Facebook όταν αντίκρισαν σε μία αγγελία για την πώληση ενός λευκού μεγάλου καναπέ να... φιγουράρει το πλούσιο στήθος μίας νεαρής κοπέλας.

Shaqiri για σκισμένα μπλουζάκια της Puma: Ευτυχώς που δεν φτιάχνει προφυλακτικά

Την ανάγκη να απολογηθεί ένιωσε η γερμανική αθλητική εταιρεία Puma, για τις τρύπες που έκαναν οι μπλούζες της Ελβετίας, την ποδοσφαιρική ομάδα της οποίας εφοδιάζει με αθλητικό εξοπλισμό στο Euro 16.

Ο αστεροειδής που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους είχε εξαφανίσει σχεδόν όλα τα θηλαστικά πάνω στη Γη

Ο Δρ Λόνγκριτς ανέφερε: «Επειδή τα θηλαστικά ανέκαμψαν τόσο γρήγορα μετά την εξαφάνιση, έχουμε την τάση να υποθέτουμε ότι δεν τα χτύπησε τόσο σκληρά, η εξαφάνιση των ειδών»

Σχεδόν κάθε είδος θηλαστικού είχε εξαλειφθεί από προσώπου Γης, από τον προϊστορικό αστεροειδή που πιστεύαμε ότι είχε εξαφανίσει τους δεινοσαύρους, αποτυπώνει μια νέα έρευνα.

Μητσοτάκης: Ήρθε η ώρα να περάσουμε στην πολιτική επίλυση του προσφυγικού

Υπογράμμισε ότι το προσφυγικό δεν είναι αποκλειστικά πρόβλημα της Ευρώπης, αλλά ένα ζήτημα διεθνές και ως τέτοιο επιβάλλει δράσεις συνεργασίας

Την ανάγκη να περάσουμε από την διαχείριση στην πολιτική επίλυση του προσφυγικού- μεταναστευτικού προβλήματος τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωση που έκανε τη Δευτέρα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.

Διευθυντής τράπεζας στην Κίνα χτυπά με χάρακα στα οπίσθια άνδρες και γυναίκες υπαλλήλους του (βίντεο)

Βίντεο στην σελίδα της China's People's Daily στο Facebook, δηλαδή της επίσημης εφημερίδας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, δείχνει πως τιμωρεί ένας διευθυντής τράπεζας τους υπαλλήλους του επειδή «δεν υπερβαίνουν τον εαυτό τους».

Βίντεο: Η εξωπραγματική «παράσταση» του Λεμπρόν που χάρισε τον τίτλο στους Καβαλίερς

Δείτε σε ένα βίντεο τα όσα κατάφερε στον 7ο τελικό του ΝΒΑΌσα έκανε ο Λεμπρόν Τζέιμς στους τελικούς του ΝΒΑ φαντάζουν εξωπραγματικά. Αλλά δεν είναι…

ΚΛΑΨΤΕ! Να εδώ η ΑΥΓΗ εξηγεί τα ωφέλη του αυνανισμού... εεε των ιδιωτικοποιήσεων

Με την παραδοχή τους ότι το κράτος δεν μπορούσε να αξιοποιήσει το Ελληνικό ή ότι η Fraport έχει τεράστια τεχνογνωσία και δεν είναι ξεπούλημα να αυξάνονται τα δημόσια έσοδα, δεν είναι να γελάμε αλλά να κλαίμε... κι αν σήμερα λέγοντάς τους "μα εσείς πέρσι λέγατε άλλα" ψιλοκρύβονται ή δικαιολογούνται, σε λίγα χρόνια (όπως έγινε και με τον σκατόψυχο που έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο) θα γελάνε άμα τους λες "μα εσείς είστε κατά των ιδιωτικοποιήσεων"...
Διαβάστε και φρίξτε:

Οι ιδιωτικοποιήσεις και η σκληρή πραγματικότητα...

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΗΣΤΟΥ

Η κυβέρνηση της Αριστεράς προσγειώθηκε στη σκληρή εθνική πραγματικότητα ερχόμενη σε επαφή, πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία, με κυβερνητικές ευθύνες

Οι Ευρωπαίοι πολίτες απαντούν αν θέλουν να παραμείνει η Βρετανία στην ΕΕ -Ποιοι είναι υπέρ και ποιοι κατά

Οι Ευρωπαίοι πολίτες θέλουν να παραμείνει η Βρετανία στην ΕΕ.

Εξαίρεση αποτελεί η...

ΠΕΣ ΤΟ ΨΕΜΜΑΤΑ! «Είμαι ανίκανος» έλεγε ο πατέρας του 9χρονου Βασίλη-Φώτο από το σημαίο της τραγωδίας

Συγκλονιστικές σκηνές την ώρα της ανάσυρσης του άτυχου παιδιού - Πώς τον βρήκαν οι δύτες - Ο μονόλογος του πατέρα και οι κραυγές της μάνας - Από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο θάνατος του μικρού Βασίλη σύμφωνα με τη νεκροψία - νεκροτομή 

Από το Μικρολίμανο ξεκίνησαν τα πλοία για τη ναυμαχία της Σαλαμίνας

Τη ναυτική βάση της αρχαίας Αθήνας, από όπου πιθανότατα απέπλευσαν τα πλοία του αθηναϊκού ναυτικού για τη ναυμαχία της Σαλαμίνας, ανακάλυψε η αρχαιολογική σκαπάνη. Τα σπουδαία αυτά ευρήματα ήρθαν στο φως στον Πειραιά, στο αρχαίο λιμάνι της Μουνιχίας, όπου ανασκάπτουν αρχαιολόγοι από τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης μαζί με Έλληνες συναδέλφους τους.

Ετσι θα γλιτώσουν οι φορολογούμενοι τις καταθέσεις τους από κατάσχεση

Αντιμέτωποι με τις κατασχέσεις χρημάτων από τους τραπεζικούς του είναι πλέον πολλοί φορολογούμενοι που έχουν οφειλές στο Δημόσιο.

Οικονόμου: Ο Πολάκης θυμήθηκε τους δικαστές μόλις έγινε η άρση της ασυλίας του - ΒΙΝΤΕΟ

"Ο κ. Πολάκης ανακάλυψε τα ζητήματα στη Δικαιοσύνη μόλις ήρθη η ασυλία του και θα πάει στη Δικαιοσύνη" δήλωσε ο Βασίλης Οικονόμου στην εκπομπή του "Καλημέρα Ελλάδα".

ΒΙΝΤΕΟ-Το Euro των Ιρλανδών!

Μπορεί να μην ελπίζουν στο να κερδίσουν το τουρνουά, αλλά η παρουσία του "πράσινου στρατού" στη Γαλλία είναι η πιο ευχάριστη εικόνα...

Οι Ιρλανδοί έχουν αναδειχθεί στους καλύτερους οπαδούς του φετινού Euro όχι μόνο για το γεγονός πως δεν προκαλούν επεισόδια, αλλά και γιατί -με τις πράξεις τους- έχουν μπει στις καρδιές όλων των υγειών φιλάθλων.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Χαμός με φώτο της με σέξι μαγιό!

Στις Σπέτσες βρέθηκε για το γάμο της καλής της φίλης και κόρης εφοπλιστή Όλγας Πολίτη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη. Η σέξι παρουσιάστρια εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο γάμο... αλλά μια μέρα μετά “έριξε” το Instagram με τη σέξι πόζα της στη θάλασσα.

Διχάζονται στο στρατόπεδο του Brexit -Πρώην υπουργός αποχώρησε με βαριές αιχμές

Η πρώην υπουργός και συμπρόεδρος του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος Σαγίντα Βάρσι κατηγόρησε σήμερα την εκστρατεία υπέρ του Brexit ότι διαδίδει ψέματα, μίσος και ξενοφοβία.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι αλλάζει στρατόπεδο και τάσσεται πλέον υπέρ της παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι διακοπές του Νίκου Φίλη στην Καλαμάτα -Με καπέλο και t-shirt ελέφαντα σε παραλιακό καφέ [βίντεο]

Για ολιγοήμερες διακοπές στην Καλαμάτα βρέθηκε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

Την Κυριακή το μεσημέρι, σε παραλιακό καφέ, μίλησε στην eleftheriaonline.gr, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για την πόλη και δηλώνοντας χαρούμενος από την ανοδική τουριστική πορεία του τόπου, που -όπως είπε- διαπίστωσε. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο υπουργός έρχεται στην πόλη, καθώς έχει γνωστούς και είναι από τους αγαπημένους του προορισμούς.

ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΓΚΙΑ! Άγριο ξύλο! “Μάχες” Άγγλων με οπαδούς της Λιόν (VIDEO)

Πιθανότατα μιλάμε για το πιο... πολεμικό Euro. Δεν λένε να σταματήσουν τα επεισόδια στη διοργάνωση της Γαλλίας, με τους χούλιγκαν να δίνουν νέα “παράσταση”.

Γυναίκα μήνυσε τράγο στο Καστελόριζο

Σε εφιαλτική δοκιμασία εξελίχθηκαν οι ολιγοήμερες διακοπές στο Καστελόριζο για μια γυναίκα από τη Λέρο.

Η άτυχη γυναίκα που είχε μεταβεί στο νησί με τον σύζυγό της για μερικές ημέρες χαλάρωσης και ηρεμίας, δέχθηκε...

Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΠΟΤΕ; Παρέλαση επιχειρηματιών που έχουν «φεσώσει» τις Τράπεζες από τους Οικονομικούς Εισαγγελείς

Τα «κόκκινα» δάνεια από τριάντα εκατομμύρια ευρώ και πάνω, διερευνά ο επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης.