21 Ιουνίου 2016

Ο Παύλος Πολάκης εγκαινίασε νοσοκομείο για αντάρτες στο βουνό

Μια πρόχειρη μονάδα περίθαλψης για όσους τραυματίζονται κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων με τον κυβερνητικό στρατό εγκαινίασε ο Παύλος Πολάκης στα πλαίσια του προγράμματος «Λεβεντο-Υγεία για Ολους»…

Ο Μίστερ Μπιν αποφάσισε για το... Brexit - ΒΙΝΤΕΟ

Με το δικό του τρόπο ο Μίστερ Μπιν τάχθηκε υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Συγκεκριμένα ο Άγγλος κωμικός πόζαρε σε επαρχιακό δρόμο μπροστά σε χιλιομετροδείκτη που δείχνει το δρόμο για την καταστροφή αν φύγει η Βρετανία από την Ευρώπη, καθιστώντας σαφές τι θα ψηφίσει στο δημοψήφισμα της Πέμπτης.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! Τουρκία και Ισραήλ αποκαθιστούν τις διπλωματικές τους σχέσεις -Μετά από έξι χρόνια

Η Τουρκία και το Ισραήλ αναμένεται να ανακοινώσουν την Κυριακή την απόφασή τους για την εξομάλυνση των διπλωματικών τους σχέσεων.

ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔ@ΛΟ! Στην Τουρκία για ιατρικές εξετάσεις οι κάτοικοι του Καστελόριζου!

Ως πολίτες ενός κατώτερου θεού ή ακριβέστερα ενός άλλου κράτους –σίγουρα όχι του ελληνικού- αντιμετωπίζονται οι κάτοικοι του Καστελόριζου, που αναγκάζονται να μεταβαίνουν στην γειτονική Τουρκία ακόμη και για εξετάσεις ρουτίνας.

Μήνυμα συμπαράστασης Βουλγαράκη στον Φίλη… όχι για τα λεγόμενά του

Στη δημοσιότητα έχουν βγει τα τελευταία 24ωρα, φωτογραφίες του Νίκου Φίλη από τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Καλαμάτα. Ο Γιώργος Βουλγαράκης έσπευσε να υπερασπιστεί τον υπουργό Παιδείας, για τα σχόλια που έχουν γίνει εις βάρος του.

Τα... ειλικρινή λογότυπα αυτών των γνωστών σνακ θα σας κάνουν να «παγώσετε»

Viral έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες τα νέα λογότυπα που σχεδίασαν δύο φοιτητές μάρκετινγκ από τη Μαδρίτη για ορισμένα πασίγνωστα σνακ και γεύματα τζανκ φουντ, τα οποία αναγράφουν τις θερμίδες τις οποίες περιέχει ολόκληρη η συσκευασία, όπως πωλείται στα σούπερ μάρκετ ή σερβίρεται στα εστιατόρια.

Πρωτοφανές – 300 αστυνομικοί των ΜΑΤ ζητούν μετάθεση - ΒΙΝΤΕΟ

Χθες έληγε η προθεσμία εντός της οποίας μπορούσαν να υποβάλουν αίτηση για μετάθεση όλοι οι αστυνομικοί της αστυνομικής διεύθυνσης Αττικής. Σύμφωνα με το STAR, ανακάλυψαν ότι 300 από 1.000 αστυνομικούς που υπηρετούν στα ΜΑΤ ζήτησαν να μετατεθούν σε άλλες υπηρεσίες.

ΦΩΤΟ-Άπλυτοι βανδαλίζουν ότι μπορούν

«Δεν υπάρχει πάτος (Μνημείο Λυσικράτη, Πλάκα, Αθήνα)»

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Ο καυγάς του περιπτερά της Ακρόπολης με την ρεπόρτερ

Τις ημέρες που ο υδράργυρος χτύπησε κόκκινο και η πρωτεύουσα μετατράπηκε σε καμίνι κάποιοι αποφάσισαν να θησαυρίσουν σε βάρος των τουριστών.

Ρώσος ολιγάρχης παντρεύτηκε 17χρονο μοντέλο που γνώρισε όταν εκείνη ήταν 14 ετών!

Με την εκλεκτή της καρδιά του έχουν 38 ολόκληρα χρόνια διαφορά - Οι γονείς της κοπέλας όχι μόνο δεν αποδοκίμασαν τη σχέση αλλά επέτρεψαν στην κόρη τους να συγκατοικήσει μαζί του πριν μερικά χρόνια

Αρκετοί Ναπολιτάνοι θεωρούν τους βιασμούς μέσα στην οικογένεια φυσιολογικούς!

Ο συνήγορος για τα δικαιώματα του παιδιού της περιφέρειας της Καμπανίας έκανε την καταγγελία αναφέροντας περιοχές με ποσοστό ανεργίας που στους νέους ξεπερνά το 50% ενώ παράλληλα υπάρχει ισχυρότατη παρουσία της Καμόρα

ΦΩΤΟ-ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ! ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!

Την Καλαμάτα και την υπέροχη παραλία της επισκέφθηκε για τις ολιγοήμερες διακοπές του, ο Νίκος Φίλης, όπου απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα ξεφεύγοντας για λίγο από την καθημερινότητα.

Θεοδωράκης: 5 πράγματα που λέει συχνά ο Γιούνκερ για τον Τσίπρα και τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Μέσω του λογαριασμού του στο facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε στα «πέντε πράγματα που συχνά λέει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για τον κ. Τσίπρα και τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Κωνσταντοπούλου: Ακατάσχετο γλείψιμο Παύλοπουλου – Τσίπρα στον Γιούνκερ

Με τον δικό της τρόπο σχολίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τις εικόνες και τις δηλώσεις από την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον Πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ο άνδρας που προκάλεσε συναγερμό στις Βρυξέλλες είχε... φαντασία

O νεαρός άνδρας που φορούσε μια ψεύτικη ζώνη με εκρηκτικά και προκάλεσε συναγερμό σήμερα στην καρδιά των Βρυξελλών υπό τον φόβο μιας τρομοκρατικής επίθεσης ομολόγησε στις αρχές ότι επινόησε τα πάντα, ανακοίνωσε η εισαγγελία της βελγικής πρωτεύουσας.

Η εκπληκτική φωτογραφία από το Καλλιμάρμαρο που έχει γίνει viral στα social media

Τον γύρο των social media κάνει η φωτογραφία του Λουκά Χαψή, στην οποία καταγράφεται με μαγικό τρόπο η μετατόπιση της ηλιακής τροχιάς από το χειμερινό ηλιοστάσιο στην ισημερία και στο Θερινό ηλιοστάσιο. Η λήψη έχει γίνει δίπλα από το άγαλμα του δισκοβόλου στο Καλλιμάρμαρο στάδιο και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Το Πρωτοδικείο εξέδωσε προσωρινή διαταγή υπέρ των λαμόγιων στην ΕΡΤ που αρνούνται να δηλώσουν αν δουλεύουν και σε άλλο μέσο

Μπλοκάρει προσωρινά με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας η εντολή προς τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ να δηλώσουν αν έχουν παράλληλη απασχόληση σε άλλο μέσο ενημέρωσης

Αυτές είναι οι πορνογραφικές φωτογραφίες που βρέθηκαν στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον

Σοκαριστικές εικόνες παιδικών βασανιστηρίων, παιδικού γυμνού, γυναικείου bondage και σαδομαζοχισμού, με στόχο να προσελκύσει νεαρούς άνδρες, σύμφωνα με το έγγραφο της αστυνομίας

Κλίντον και Μόνικα είχαν κάνει σ@ξ παντού στο Οβάλ Γραφείο-Τους είχαν δει όλοι οι πράκτορες-Κατέρρευσε η Μόνικα όταν έμαθε πως είχε κι άλλη ερωμένη

Εχουν περάσει χρόνια από τότε, αλλά ακόμη βγαίνουν στο «φως» πιπεράτες λεπτομέρειες για το τι συνέβαινε στον Λευκό Οίκο, ανάμεσα στον Μπιλ Κλίντον και την Μόνικα Λεβίνσκι.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Ο Καμμένος πήγε με τις προτάσεις του στον Τσίπρα... και συμφώνησε σε ότι είπε ο Τσίπρας - ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε για εκλογή προέδρου και «πλαφόν»

Κάτι λιγότερο από μία ώρα διήρκησε στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού  Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου με «φόντο» τον εκλογικό νόμο και την συνταγματική αναθεώρηση.

Χωρίς νερό το hot spot στην Κω – Ο δήμος καταγγέλλει τα έργα Καμμένου και τον Τόσκα

Χωρίς νερό είναι εδώ και τρεις ημέρες το hot spot της Κω, προκαλώντας οργή στην δημοτική αρχή, σε μετανάστες και σε κατοίκους.

Το πρόβλημα, όπως καταγγέλλουν τεχνικοί της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης του δήμου Κω, οφείλεται σε αστοχίες της εταιρείας που ανέλαβε την κατασκευή του δικτύου υδροδότησης στο hot spot.

Γιατί σκίστηκαν οι Made in Turkey φανέλες της εθνικής Ελβετίας

Οι φανέλες των Ελβετών διεθνών στο τελευταίο ματς σκίστηκαν και 4 παίκτες αναγκάστηκαν να αλλάξουν.

«Γραμμή» στους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης μέσω… δελτίου τύπου!

Γραμμή στους βουλευτές Θεσσαλονίκη μέσω… δελτίου τύπου έδωσε ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα σε ανακοίνωσή του κάλεσε τους αιρετούς του νομού αλλά και τους υπουργούς της Κουμουνδούρου να στηρίξουν την πρόταση του για...

Δείτε τι γίνεται μέσα σε 60 δευτερόλεπτα στο internet

Δείτε τι συμβαίνει μέσα σε 60 δευτερόλεπτα στο διαδίκτυο μέσα από ένα infographic και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα.

Βόλτες, ρακές και Ψηλορείτης για την Όλγα Κεφαλογιάννη

Όχι ρε, θα τα βάψει μαύρα επειδή δεν τη θέλαν οι Ελληναράδες για υπουργό...

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια του εντυπωσιακού μουσείου της αρχαίας Ελεύθερνας στο Ρέθυμνο

Στα εγκαίνια του εντυπωσιακού μουσείου της αρχαίας Ελεύθερνας στο Ρέθυμνο, έδωσε το «παρών» η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Τι ζήτησε από τους επιχειρηματίες ο Μητσοτάκης και ποιες δεσμεύσεις ανέλαβε

Μια σειρά από δεσμεύσεις για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας ανέλαβε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ.

Κόλαφος από την Κομισιόν: Παγώνει η χρηματοδότηση προς την Ελλάδα για το Ταμείο Συνοχής 2014-2020

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρόκειται να «παγώσει» όλες τις πληρωμές που εντάσσονται στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης /Ταμείο Συνοχής για την Ελλάδα, για τα προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020.

Είχε τελικά σύζυγο ο Ιησούς; -Τι αποκαλύπτει το Χάρβαρντ για τον πάπυρο που είχε βρεθεί [εικόνες]

Τέσσερα χρόνια χρειάστηκαν οι επιστήμονες για να αποφανθούν τελικώς ότι το κομμάτι παπύρου που είναι γραμμένο στα κοπτικά και αναφέρει: «Ο Ιησούς είπε σε αυτούς, “Η σύζυγός μου”», είναι...

Γιατί η Βικτόρια Μπέκαμ αναγκάστηκε να πει δημόσια τι θα ψηφίσει στο δημοψήφισμα [εικόνες]

Απροσδόκητα προβλήματα που την ανάγκασαν να λάβει δημόσια θέση προκάλεσε στην Βικτόρια Μπέκαμ η απόφαση του συζύγου της να αποκαλύψει ότι θα ψηφίσει υπέρ της παραμονής στην Ευρώπη.

Σε αυτή την καλλονή ναυαγοσώστρια έκαναν καντάδα οι Ιρλανδοί στο Euro [εικόνες]

Βρέθηκε στην «καρδιά» πλήθους Ιρλανδών φιλάθλων, οι οποίοι της έκαναν καντάδα με ερωτικά τραγούδια. Η Κάρλα Ρομέρα είναι η Γαλλίδα, που άκουσε το «I love you baby» και έγινε viral.

Παρά την ήττα με την 3-0 από το Βέλγιο, οι Ιρλανδοί φίλαθλοι δεν έχασαν το κέφι τους και τη ζωντάνια τους και βρέθηκαν στους δρόμους του Μπορντό να διασκεδάζουν.

Χρυσές selfie - Τρέλανε με το σώμα της τους άνδρες και της στέλνουν ρόλεξ

Μεγάλη... πέραση έχει η γυναίκα με τον εθισμό στις selfies και τις ενέσεις με αυξητική ορμόνη για να παραμείνει νέα.

Η Τσαμουριά και οι προβλέψεις του γέροντα Παΐσιου

Ένα οδοιπορικό στην ιστορία για την αλήθεια απέναντι στην αλβανική προπαγάνδα

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, αλλά κυρίως τα τελευταία χρόνια, ανακινείται από την αλβανική προπαγάνδα, ένα ανύπαρκτο κατά την άποψη μας, θέμα το λεγόμενο «Τσάμικο».

Οι 10 πιο μυθικές γκάφες του Αλέξη Τσίπρα

Αυτές είναι οι 10 πιο μυθικές γκάφες του Αλέξη Τσίπρα που θα ζήλευε ακόμα και ο Mr Bean

Οι… φλογερές εξέδρες του Euro 2016 (ΦΩΤΟ)

Μπορεί μέχρι στιγμής το Euro της Γαλλίας να μην μας έχει προσφέρει το θέαμα που θα επιθυμούσαμε εντός γηπέδων, οι εξέδρες του όμως μας έχουν αποζημιώσει με το παραπάνω! Ο λόγος για τις πανέμορφες υπάρξεις που κοσμούν σε κάθε αγώνα τις εξέδρες και δίνουν τη θετική σου ενέργεια στους ποδοσφαιριστές αλλά και σε όσους παρακολουθούν τους αγώνες από τις τηλεοράσεις.

ΑΠΟ ΝΙΚΗ ΣΕ ΝΙΚΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Πτώση σε αφίξεις και ταξιδιωτικές εισπράξεις στο α’ τετράμηνο 2016: Τι δείχνουν οι αριθμοί


Τώρα που τέλειωσαν τα απόνερα της δουλειάς της Όλγας το 2014 για τη σεζόν 2015, θα δούμε και το αποτέλεσμα της Κουντουρά...

Η «κόπωση» στα νούμερα για τον ελληνικό τουρισμό αποτυπώνεται και στα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, η οποία ανακοίνωσε σήμερα το ισοζύγιο πληρωμών για το πρώτο τετράμηνο του 2016.

Βρετανία: Πωλείται για 10.000 λίρες s@x tape μοντέλου με γνωστό ποδοσφαιριστή της Πρέμιερ Λιγκ [βίντεο]

Προς άγραν αγοραστή έχει βγει ένα s@x tape γνωστού μοντέλου με τοπ ποδοσφαιριστή στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας.

Πρόκειται για ένα sex tape της Λάουρα Κάρτερ, γνωστού μοντέλου και πρωταγωνίστριας στο βρετανικό Big Brother, που πωλείται έναντι 10.000 λιρών.

Η Χίλαρι βρίζει χυδαία, χτυπάει και έχει πολλά νεύρα -Βιβλίο αποκαλύπτει την άλλη της πλευρά

Τον περυσινό Οκτώβριο ο Ρότζερ Στόουν στο βιβλίο του «The Clintons War on Women» είχε αποκαλύψει πως η Χίλαρι Κλίντον έδερνε τον Μπιλ Κλίντον, ενώ τρομοκρατούσε το προσωπικό και τους πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας.

Τα αστικά κέντρα απορρόφησαν τις απώλειες ΦΠΑ στα τουριστικά νησιά

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συνέχεια του έτους επιτρέπουν τα στοιχεία για τα φορολογικά έσοδα του Μαΐου, καθώς δείχνουν ότι τα κρατικά ταμεία πήραν μια πρώτη, βαθιά ανάσα.

H Μαρία Φαραντούρη τραγούδησε για τους ιερείς, επικεφαλής των εκκλησιών στην Κρήτη [εικόνες & βίντεο]

Μια πολύ ξεχωριστή βραδιά χάρισε η Μαρία Φαραντούρη με τον Δημήτρη Καβράκο το βράδυ της Δευτέρας στους Προκαθήμενους της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Η νέα δήμαρχος της Ρώμης με το καλημέρα έκανε 6 συλλήψεις -Για διαφθορά

Έξι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στον δήμο της Ρώμης για διαβλητές εργολαβίες.

Οι καραμπινιέροι συνέλαβαν έξι επιχειρηματίες και ανώτερους υπαλλήλους του δήμου της Ρώμης με τις κατηγορίες διαφθοράς και διαβλητών εργολαβιών.

Η «απόδειξη» από το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος που έγινε viral [εικόνα]

Χθες, του Αγίου Πνεύματος μια παρέα βρέθηκε στη δυτική Κρήτη προκειμένου να απολαύσει το μπάνιο της και να τσιμπήσει κάτι. Και εκεί στο φαγητό, μιας και ο εστιάτορας βρήκε τρόπο να αποφύγει την... απόδειξη, έβγαλαν τη φωτογραφία τους και την έκαναν και viral.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ-Σκάνδαλο με σαδομαζοχιστικές φωτο που βρέθηκαν στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον

Σοκ προκαλεί η έκθεση της αστυνομίας για τα ευρήματα από το ράντσο του Μάικλ Τζάκσον στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια.

Παραδοχή Τσίπρα για τη «συντριβή της εργασίας» που έρχεται… και το υπ. Εργασίας λέει ότι δεν υπάρχει θέμα

Στην έμμεση επιβεβαίωση ότι τον Σεπτέμβριο αναμένεται μια δύσκολη διαπραγμάτευση όσον αφορά τα εργασιακά στην Ελλάδα προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στις κοινές δηλώσεις του με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μητσοτάκης: Καλός φίλος της χώρας ο Γιούνκερ

Με τον Πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Κουβέλης: Στηρίζω τον Τσίπρα και την κυβέρνηση

Στηρίζω την Κυβέρνηση και είχα και συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, είπε ο Φώτης Κουβέλης.

Ωστόσο, για το αν θα μπει στην κυβέρνηση, δήλωσε πως δεν μπορεί να μελλοντολογεί.

Εφη Σαρρή: Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον Λαζόπουλο για το «Σταυρώστε με» [βίντεο]

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1, ήταν η Έφη Σαρρή, η οποία αναφέρθηκε στην κόντρα της με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ωνάσης-Τζάκι, η ταινία -Τα γυρίσματα για το θρυλικό γάμο στο Σκορπιό -Η Κέιτι Χολμς σπάει πιάτα και χορεύει [εικόνες & βίντεο]

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα για τη μίνι σειρά «The Kennedys: After Camelot», που αφηγείται την ιστορία της Τζάκι Κένεντι μετά τη δολοφονία του συζύγου της και προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι.

Φρίκη: Ζώο απο το Μπαγκλαντές ασέλγησε σε 7χρονη και 9χρονες

Την πρώτη φορά παρέσυρε τις ανήλικες από την Αλβανία στο σπίτι του με αντάλλαγμα φρούτα και τη δεύτερη τους επιτέθηκε σε πάρκινγκ πολυκατοικίας

Στη σύλληψη ενός 42χρονου από το Μπαγκλαντές ο οποίος τουλάχιστον τρεις φορές ασέλγησε σε βάρος τριών κοριτσιών ηλικίας 7 και 9 ετών προχώρησε η αστυνομία.

ΣΙΓΑ ΝΙΚΗΤΑ! ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ! "Οργή Κακλαμάνη για τα σχόλια κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας"

Οργισμένος δήλωσε, μιλώντας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Realfm 97,8 ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, «με το επαίσχυντο δημοσίευμα κάποιων σάιτ, για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δίπλα στον Σαντάμ Χουσεΐν, γονατιστοί και οι δύο».

ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΚΑΝΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Συντριπτική νίκη του ΠΑΜΕ στις εκλογές των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό


Πάνω από 70% πήραν όλοι μαζί οι αριστεροί ρεμπεσκέδες που διέλυσαν τα νοσοκομεία... γιατί τα νοσοκομεία δεν τα διέλυσαν μόνο οι Υπουργοί και οι Πρόεδροι...

Η Κίνηση Συνεργασίας (νέος συνδυασμός) που στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ πήρε μόλις 216 ψήφους και 2 έδρες

Μαζική προσέλευση στις κάλπες και σταθερή πρωτιά στην παράταξη ΕΣΑΚ που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ Υγείας-Πρόνοιας, είναι τα δύο χαρακτηριστικά των εφετινών εκλογών στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σωματείο Εργαζομένων.