22 Ιουνίου 2016

Αυτή η όμορφη μαζορέτα από τις ΗΠΑ κατηγορείται για ένα φρικτό έγκλημα

Με δάκρυα στα μάτια δήλωσε αθώα για τις κατηγορίες που την βαραίνουν, ωστόσο, οι δικαστές φαίνεται ότι δεν πείθονται από τα κλάματα και την αγγελική» της όψη

Είναι μόλις 18 ετών, ωστόσο, η όμορφη και γλυκιά μαθήτρια η οποία απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία κατηγορείται για ένα φρικτό έγκλημα.

Λιβαδειά: Νεκρός ένας από τους καλεσμένους στα «βαπτίσια-δηλητήριο»!

Η σαλμονέλα προκάλεσε τελικά τη μαζική δηλητηρίαση στο τραπέζι της βάπτισης που έγινε το περασμένο Σάββατο στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας και είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν 38 άτομα με βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα στο νοσοκομείο.

Κολομβία: Μετά από 50 χρόνια το FARC κατάλαβε ότι δεν μπορεί να επιβάλλει τον κομμουνισμό και συνθηκολόγησε

Η κυβέρνηση της Κολομβίας και οι αντάρτες της οργάνωσης Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας (FARC) ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι κατέληξαν σε μια ιστορική συμφωνία για μια οριστική, αμοιβαία κατάπαυση του πυρός.

Ενταση Γερμανίας-Τουρκίας: Απαγόρευσαν στον Γερμανό υφ.Εξωτερικών να πάει στο Ιντσιρλίκ

Συνέχεια στην ένταση μεταξύ Γερμανίας-Τουρκίας, μετά την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων, δίνουν οι Τούρκοι, καθώς απαγόρευσαν στον Γερμανό υφυπουργό Αμυνας να επισκεφτεί το Ιντσιρλίκ.

ΑΚΛΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ! «Πρωταγωνιστής» στο προεκλογικό spot των Podemos o Τσίπρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλέξης Τσίπρας όπως φαίνεται έγινε «πρωταγωνιστής»…

Την Κυριακή, οι Ισπανοί καλείται να προσέλθει στις κάλπες και να ψηφίσουν την κυβέρνηση που θα τους  εκπροσωπεί στην Ευρώπη.

Επεισόδια με τους λάθρο στη Λάρισα! Καίνε ό,τι βρουν γιατί... θέλουν να φύγουν!

Πεδίο… μάχης θυμίζει από αργά το απόγευμα ο προσωρινός προσφυγικός καταυλισμός στο Κυψελοχώρι. Πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν εκεί νωρίτερα από τον καταυλισμό του Κουτσόχερου.
Αφού δεν έγινε δεκτό το αίτημά τους να μη μείνουν στο σημείο, άρχισαν να βάζουν φωτιά διάφορα είδη.

ΒΙΝΤΕΟ-Κανονική τσόντα το βίντεο του ελβετικού υπ.Υγείας για το safe s@x

Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί που συμμετέχουν στο πιπεράτο βιντεοκλίπ τα δίνουν όλα...

Ένα νεαρό ζευγάρι απολαμβάνει τις χαρές του έρωτα σ΄έναν καναπέ, ένα άλλο αρχίζει να γδύνεται και να χαϊδεύεται. Το τρίτο κάνει σ@ξ στο ντους και το τέταρτο πάνω στο τραπέζι της κουζίνας.

ΤΟ'ΠΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΦΟΥ! Τη δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα προανήγγειλε ο Τσίπρας από το Στρασβούργο

Μήνυμα για την ανάγκη να επιδειχθεί καλύτερη στάση από όλες τις χώρες, σε ό,τι αφορά την προσφυγική – μεταναστευτική κρίση και την αποτελεσματικότερη ευρωπαϊκή ανταπόκριση σε αυτήν, έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με δήλωσή του στην έδρα του Συμβουλίου της Ευρώπης. Επιπλέον, προανήγγειλε τη δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα.

Εγραψε ιστορία ο Κριστιάνο σκοράροντας σε 4 EURO

Ημέρα των ρεκόρ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος με τη συμμετοχή του στο ματς της Πορτογαλίας με την Ουγγαρία έγινε ο πρώτος παίκτης που φτάνει τις 17 συμμετοχές σε τελικά EURO.

H EKT δέχεται ξανά ελληνικά ομόλογα... τα είχε κόψε λόγω "περήφανης διαπραγμάτευσης"

Μετά από 17 μήνες ξαναφτάσανε εκεί που η ΝΔ άφησε την κατάσταση....

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αποφάσισε να επαναφέρει το waiver (είχε διακοπεί στις 11 Φεβρουαρίου του 2015), αλλά με «κούρεμα» των ομολόγων - Σε μεταγενέστερο στάδιο θα εξεταστεί εάν θα ενταχθεί η Ελλάδα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωτράπεζας

Ρέγκλινγκ: Πάνω από 100 δισ. σας κόστισε ο Βαρουφάκης γίδια Έλληνες

Μαίνεται η κόντρα ΕSM – ΔΝΤ με τον Κλάους Ρέγκλινγκ να χαρακτηρίζει το πρόγραμμα του ΔΝΤ καλό αλλά... όχι για την Ελλάδα. Ο επικεφαλής του ESM δηλώνει πως ακόμα περιμένει την αμφισβήτηση της κυβέρνησης για το ύψος του πλεονάσματος 3,5% ενώ ανεβάζει το κόστος της πρώτης διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με υπουργό οικονομικών τον Γ. Βαρουφάκη πάνω από 100 δισ. ευρώ.

Brexit ή Bremain; Τι ψηφίζουν οι celebrities στη Βρετανία

Κάτι λιγότερο από 24 ώρες μένουν για να υπάρξει απάντηση στο δίλημμα Bremain- Brexit και οι Βρετανοί σταρ έχουν ξεκινήσει να παίρνουν θέση για το τι πιστεύουν ότι είναι καλύτερο για τη χώρα τους. Μετά το ζεύγος Μπέκαμ που τάχθηκε αναφανδόν υπέρ της παραμονής της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, άλλος ένας Βρετανός σούπερ σταρ αποφάσισε να εκφράσει δημοσίως τη στάση του.

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης στους FT: Ακριβό λάθος του Τσίπρα η επιμονή για αύξηση φόρων -Θα πνίξει την ανάπτυξη

Η αύξηση φόρων στις οποίες επιμένει ο πρωθυπουργός είναι ένα λάθος που πληρώνεται ακριβά, διεμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τους δανειστές, μιλώντας στους Financial Times.

Ο Σταύρακας βγάζει την ΠΑΣΟΚίλα του και αποθεώνει τον σκατόψυχο

Περιγράφει λεπτομερώς τις λογικές που γιγαντώθηκαν το 80 και κατέστρεψαν τη χώρα

Τα όσα έζησε, ως πιτσιρικάς, στην Ελλάδα του '70 θυμήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε μία ανάρτησή του στο Facebook για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

ΞΕΚΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΚΟΝΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ! Κατρούγκαλος: «Το ΔΝΤ θέλει αίμα το φθινόπωρο»

Την παραδοχή ότι το ΔΝΤ έχει σκληρές απαιτήσεις στα εργασιακά -«θέλει αίμα»- έκανε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, ενόψει τη διαπραγμάτευσης του φθινοπώρου

ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΓΝΟΣ ALERT! H θερμή χειραψία του Παππά με την Βελκουλέσκου [εικόνες]

Μία θερμή χειραψία αντάλλαξαν ο Νίκος Παππάς και η Ντέλια Βελκουλέσκου.

Αμφότεροι παραβρέθηκαν στο συνέδριο του Economist την Τετάρτη και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, κάποια στιγμή ο υπουργός Επικρατείας πέρασε από το τραπέζι στο οποίο καθόταν η εκπρόσωπος του ΔΝΤ στο κουαρτέτο των δανειστών.

Σε ύφεση η μεγάλη πυρκαγιά στην Κύπρο -Μετά από 4 μέρες

Σε ύφεση βρίσκεται μετά από τέσσερις μέρες, σύμφωνα με τον Κύπριο υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Ιωνά Νικολάου, η μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή του Τροόδους.

Φονικοί κεραυνοί στην Ινδία -93 νεκροί μέσα σε 48 ώρες

Τουλάχιστον 93 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από κεραυνούς τις τελευταίες 48 ώρες στην Ινδία, όπου ξεκίνησαν οι βροχές που συνοδεύουν τους μουσώνες, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Η κόντρα του Πούτιν με δημοσιογράφο του CNN για τον Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και τον δημοσιογράφο του CNN Fareed Zakaria κατά τη διάρκεια συζήτησης στο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.

ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ! Η συνάντηση κορυφής Ψινάκη – Γιούνκερ και το ευχαριστώ στον Κοτζιά (ΦΩΤΟ)

Με τονΖαν – Κλοντ Γιούνκερ, φωτογραφήθηκε ο δαιμόνιος Ηλίας Ψινάκης. Ο δήμαρχος Μαραθώνα ανέβασε φωτογραφία στα social media με στιγμιότυπο που είχε με τον πρόεδρο της Κομισιόν. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντησή τους δεν έμεινε εκεί!

ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! «Κούρεμα» χρέους 74% σε λαμόγιο Κρητικό!

Πρόκειται για δανειολήπτη με μόνιμη αδυναμία πληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών του με συνολικό ποσό χρέους 136.596,15 ευρώ σε 2 τράπεζες - Τα εισοδήματα του δηλώνει (χώρια τα μαύρα) ότι είναι 600 ευρώ μηνιαίως από περιστασιακές εργασίες

Αυγενάκης: Τι θα πει ο Μητσοτάκης αύριο στον Τσίπρα

Τι θα πει ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την Πέμπτη αποκάλυψε ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! Εμπόδισαν εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ -Για «τραμπούκους» που τραυμάτισαν μέλη του τσιρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει με ανακοίνωσή του «την σημερινή βίαιη παρεμπόδιση της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής, από μια μικρή ομάδα τραμπούκων».

Η Τουρκία δεν δέχθηκε τον όρο της Κύπρου για αποστολή βοήθειας στα μέτωπα της φωτιάς

Η Τουρκία δεν αποδέχεται τον όρο της Κύπρο για αποστολή βοήθειας για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Δηλαδή να τεθούν τα εναέρια μέσα κατάσβεσης υπό...

ΒΙΝΤΕΟ-Οταν ο Μπέζος και ο Φιλιππίδης γλείφουν τον Κιμούλη και εκείνος τον ΣΥΡΙΖΑ

Στήθηκα χθες το βράδυ στο Mega να δω τους καλεσμένους του Πρετεντέρη στην «Ανατροπή».

Ο Κιμούλης, ο Μπέζος κι ο Φιλιππίδης, που θεωρούνται οι τρεις κορυφαίοι Έλληνες κωμικοί της γενιάς τους, ανεβάζουν τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη, την πιο «αντιεξουσιαστική» ίσως κωμωδία του πατέρα της σάτιρας.

ΣΚΙΤΣΟ-Τι θα έκαναν οι Βρετανοί αν είχαν διδαχθεί απ' τον σοφότερο λαό του σύμπαντος

Σκίτσο του Δ. Χαντόπουλου από την Καθημερινή που γελάει με τα γίδια τους Έλληνες:

BINTEO-O Άδωνις εξηγεί πως η κόντρα του με τον Μορφονιό δείχνει ότι ο Έλληνας ξέρει πως πιάστηκε κορόιδο αλλά αρνείται να το παραδεχθεί... προς το παρόν

[Ο αριστερός Μορφονιός με πιθανώς τρεις ψήφους υπερ του Τσίπρα μέσα στο 2015 έγραψε, πάνω στην απογοήτευσή του, τραγούδι για τον ψευταρά Τσίπρα... μόλις όμως το έπαιξε ο Άδωνις ερεθίστηκαν τα αριστερά αντανακλαστικά του και επιτέθηκε στον Άδωνι... ο κλασικός Ελληναράς που δεν θέλει να παραδεχθεί ότι πιάστηκε κορόιδο...]

Σάλος προκλήθηκε στο Twitter με το τραγούδι του Σταμάτη Μορφονιού  «Ο άρχοντας» που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο άρχοντας της καρπαζιάς και ο ψεύτης β´ διαλογής που τον γλεντάει το σύστημα...για ποιον να είναι το τραγούδι;», διερωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ φωτογραφίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα.

Γελάει το Twitter πάλι με το γίδι τον Παππά

Έλιωσαν στα γέλια όσοι διάβασαν το πρώτο συμπέρασμα στο οποίο πρέπει να καταλήξει η ΕΕ, σύμφωνα με το ρεμπελόσκυλο, τον Παππά... δείτε και γελάστε με το τι του σέρνουν:




Το έγραψε ο Λοβέρδος και το αναδημοσίευσε ο Άδωνις;

Την άποψη του Ανδρέα Λοβέρδου για τον εκλογικό νόμο φαίνεται ότι συμμερίζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΤΑ'ΧΕΙ ΑΥΤΑ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ! Σε «σ@ξ επιβίωσης» υποχρεώνονται γυναίκες σε προσφυγικούς καταυλισμούς

Να κι εμάς οι πρόσφυγες Πόντιοι βίαζαν τις Πόντιες προσφυγοπούλες... τι; Όχι; Μα αφού οι ανθρωπιστές λένε ότι και εμείς υπήρξαμε πρόσφυγες! Τι; Πρόσφυγες ήμασταν και όχι ζώα; Γιατί οι τωρινοί είναι ζώα; ΑΠΑΠΑΠΑ!

Να ανέχονται τη σεξουαλική βία σε βάρος τους για λόγους επιβίωσης (survival sex) υποχρεώνονται πολλές γυναίκες- πρόσφυγες στους καταυλισμούς, όπως καταγράφει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες

Οι βρετανικές εφημερίδες παίρνουν θέση υπέρ και κατά του Brexit -Πώς προσπαθούν να πείσουν τους αναποφάσιστους [εικόνες]

Μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Βρετανικές εφημερίδες τάσσονται υπέρ και κατά.

Οριστικά στην Εκκλησία της Ελλάδος οι Νέες Χώρες

Κλείνει δια παντός το θέμα - Πολύ μεγάλη στιγμή για την ελληνική Ορθοδοξία καιτον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο - Δεν προτίθεται το Πατριαρχείο να ζητήσει επιστροφή των Μητροπόλεων των Νέων Χωρών

Μια ελληνική παραλία στις 4 ομορφότερες παραλίες γυμνιστών στον κόσμο

Μερικές από τις ομορφότερες παραλίες στον κόσμο, τυχαίνει να είναι παραλίες γυμνιστών. Ο ιστότοπος Allure.com δημοσίευσε τη λίστα με τις 4 κορυφαίες παραλίες γυμνιστών στον κόσμο, ανάμεσα τους βρίσκεται και μια ελληνική παραλία.
Δείτε ποιες είναι οι 4 κορυφαίες παραλίες γυμνιστών:

Ο Τσίπρας ποζάρει με Βενιζέλο, Μεϊμαράκη και Ντόρα στο Συμβούλιο της Ευρώπης - ΦΩΤΟ

Με τους Έλληνες βουλευτές που μετέχουν στην κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης συναντήθηκε στο Στρασβούργο, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Όλγα: Αποτυχημένη η τουριστική πολιτική της κυβέρνησης

Πυρά κατά της κυβέρνησης με αφορμή τα στοιχεία της ΤτΕ για την πτώση του ταξιδιωτικού πλεονάσματος εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία.

Ψ@ΛΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! Λιγότεροι τουρίστες και έσοδα τον Απρίλιο-50% κάτω οι Γερμανοί και 20% οι Ρώσοι αδελφοί

Αισθητά μικρότερο ήταν το τουριστικό ρεύμα στην Ελλάδα από τις χώρες της Ε.Ε. τον Απρίλιο με αποτελέσμα να σημειώνεται πτώση στα ταξιδιωτικά έσοδα, καθώς και στο ταξιδιωτικό πλεόνασμα.

Πρώην αστυνομικός διευθυντής τραγουδά τον ύμνο της Χρυσής Αυγής (ΒΙΝΤΕΟ)

[Αυτό το καραγκιοζιλίκι να κάνουν λάστιχο τον εθνικό ύμνο που οι περισσότεροι σαν τον Κασιδιάρη δεν τον ξέρουν κιόλας, που αποσκοπεί; Τους κάνει πιο Έλληνες από εμάς που τον τραγουδάμε μόνο σε ειδικές περιστάσεις και όχι μετά από ομιλίες κάθε στόκου;]

Οι φήμες που ήθελαν τον πρώην Αστυνομικό διευθυντή Ευβοίας να διατηρεί στενές σχέσεις με την Χρυσή Αυγή, επιβεβαιώθηκαν με τον πιο εμφατικό τρόπο. Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, ο Λάμπρος Χουλιαράς έδωσε δυναμικό παρών στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής το Σάββατο, στο ξενοδοχείο «Lucy Hotel» στη Χαλκίδα, φωνάζοντας μάλιστα συνθήματα και τραγουδώντας τον ύμνο της οργάνωσης!

Εγκαταλελειμμένη η βίλα του ηγέτη του ISIS -Αδεια πισίνα, με λιγοστά ζώα ο ζωολογικός κήπος [εικόνες]

Εγκαταλελειμμένη είναι η βίλα του αρχηγού του ISIS Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκάντι, την ώρα που πληροφορίες τον θέλουν ακόμα ζωντανό, αναζητώντας ασφαλές καταφύγιο.

ΣΩΣΤΟΣ ΠΑΣΟΚος! Ο Τσίπρας παρών στα εγκαίνια της έκθεσης για τον σκ@τόψυχο

Σηματοδοτώντας ένα ακόμα άνοιγμα προς το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε τελικά να είναι παρών αύριο στα εγκαίνια της έκθεσης που διοργανώνει η Βουλή με αφορμή την επέτειο των 20 ετών από το θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.

ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Στο αρχείο οι δικογραφίες κατά της προηγούμενης διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ

Με τυπικές κλήσεις έκλεισε ο ανακριτής διαφθοράς Κ. Σαργιώτης δύο δικογραφίες για το αδίκημα της υπεξαίρεσης σε βάρος των πρώην μελών του Δ.Σ του ΤΑΙΠΕΔ, με αποτέλεσμα ο φάκελλος- ως προς αυτό το σκέλος- να μπαίνει στο αρχείο.

ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΩΣ ΤΟ 2.100! Παραμένει (και καλά υπό προϋποθέσεις) η δεύτερη σύνταξη σε βουλευτές, νομάρχες, κοινοτάρχες

Για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που λαμβάνουν χορηγία δημάρχου ή προέδρου κοινότητας και έχουν αποχωρήσει από την υπηρεσία τους από 1.1.1985 και εφεξής, η χορηγία αυτή αποτελεί σύνταξη.

Μέχρι κι ο κατουρλής Κυρίτσης γελάει με τις κ@λοτούμπες Τσίπρα για τον Γιούνκερ

Με αφορμή την χθεσινή επίσκεψη του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην Αθήνα, ο Γιώργος Κυρίτσης έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Η Ε.Ε ιδρύει Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή - Τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα - Ο "αστερίσκος" με τα κλειστά σύνορα

- H Συνοριοφυλακή και η Ακτοφυλακή θα έχει τις δομές της Frontex και θα ενισχυθεί με προσωπικό και εξοπλισμό
- Ο νέος οργανισμός μπορεί να εντοπίζει τις αδυναμίες των κρατών μελών στη διαχείριση των εξωτερικών τους συνόρων και να παρεμβαίνει
- Ο νέος οργανισμός θα έχει πιο ενεργό ρόλο στην επιστροφή των μεταναστών στη χώρα καταγωγής τους
- Θα οριστούν αξιωματικοί που θα λειτουργούν ως σύνδεσμοι μεταξύ του Οργανισμού και των κρατών-μελών και θα εποπτεύουν όλα τα κράτη-μέλη που έχουν εξωτερικά σύνορα
- Αυτό σημαίνει πως η Ελλάδα ως χώρα με εξωτερικά σύνορα θα έχει αξιωματικούς που θα εποπτεύουν τη στάση της χώρας

ΓΙΑΤΙ; ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΠ'ΤΑ 12;«Κόβει» στις... εξετάσεις η Χρυσοβελώνη την πρόταση Καμμένου για δίπλωμα οδήγησης στα 17

Η αρμόδια υφυπουργός Μεταφορών «βλέπει» δυσκολίες στην εφαρμογή της πρότασης του προέδρου των ΑΝΕΛ

Δυσκολίες στην εφαρμογή της πρότασης του Πάνου Καμμένου για χορήγηση διπλώματος οδήγησης στα 17 «βλέπει» η υφυπουργός Μεταφορών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η Κύπρος θα εκδώσει στην Αίγυπτο τον αεροπειρατή των selfies

Ο αεροπειρατής είχε οδηγήσει τον περασμένο Μάρτιο αεροσκάφος των Αιγυπτιακών Αερογραμμών στη Κύπρο

Ο Αιγύπτιος αεροπειρατής που είχε οδηγήσει τον περασμένο Μάρτιο αεροσκάφος των Αιγυπτιακών Αερογραμμών στη Κύπρο αποφασίστηκε να εκδοθεί στη χώρα του.

Εκπληκτικό: Το ιταλικό χωριό «φάντασμα», της Ρόδου -Ο χρόνος έχει σταματήσει δεκαετίες πριν [βίντεο]

Στη Ρόδο, στην Ελεούσα, ανάμεσα στα πλατάνια κρύβεται ένα εκπληκτικό μικρό χωριό, σκέτο κόσμημα. Ο λόγος για το Campo chiaro.

Νέα στοιχεία για την Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας ανατρέπουν τα δεδομένα

Είναι ένα από τα πολυτιμότερα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς. Το μοναδικό από τα επτά θαύματα της αρχαιότητας που σώζεται στις μέρες μας, αλλά και το παλαιότερο απ' όλα.

Το αγγούρι που θα βαζε ο Αλέξης στον κ@λο των Ευρωπαίων... τελικά ξέρουμε που το έβαλε

Γιατί τα «ΝΕΑ» αναπολούν το...αγγούρι του 2012

Με τίτλο αναπολώντας τα «Resistance Festival και τα...αγγούρια» ο Μικροπολιτικός στα ΝΕΑ  αναγγέλλει το πρόγραμμα του φετινού Resistance Festival  και γράφει χαρακτηριστικά αναπολώντας το 2012 και το αντίστοιχο φεστιβάλ :

ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΑΠΑΤΟΙ! Γέλιο μέχρι δακρύων - Ο Χότζον μιλούσε στην καρέκλα και όχι στο βοηθό του [βίντεο]

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τον προπονητή της εθνικής ομάδας Ρόι Χότζον, ο οποίος στην τελευταία αναμέτρηση της ομάδας του με τη Σλοβακία, συνομιλούσε με την... καρέκλα.