23 Ιουνίου 2016

Ο ΣΥΡΙΖΑίος Μέισον ψήφισε Bremain... πέρσι μας έλεγε Γερμανοτσολιάδες

Υπερ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ, με ηλίθιες δικαιολογίες, όπως "να επαναδιαπραγματευτεί η Βρετανία τη λιτότητα και την ανεξαρτησία της ΕΚΤ" και λοιπές μπούρδες, ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑίος Πολ Μέισον... Πέρσι...

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΗΔΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ! «Γιατί ο Λάκης Λαζόπουλος φαίνεται να μην είναι πια ένας από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του Αλέξη Τσίπρα»;

«Αυτή ήταν μόνο η αρχή του τέλους...»

Αιχμηρή κριτική στον Λάκη Λαζόπουλο και την στροφή που έκανε κατά του ΣΥΡΙΖΑ στο τελευταίο “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” ασκεί η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Down Town αυτής της εβδομάδας.

Τι λέει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας για το "τραπέζι θανάτου" στη Βοιωτία - ΒΙΝΤΕΟ

«Είμαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση», αναφέρει ο Κλεομένης Μπαλωμένος, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας, όπου στήθηκε το «τραπέζι θανάτου».

Τα υποβρύχια ΜΑΤΡΩΖΟΣ και ΚΑΤΣΩΝΗΣ ύψωσαν ελληνική σημαία! ΦΩΤΟ

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας έγινε σήμερα το πρωί η τελετή ονοματοδοσίας και η ύψωση της ελληνικής σημαίας στα υποβρύχια "Ματρώζος" και "Κατσώνης", στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

ΝΔ: Η κυβέρνηση προσπαθεί να αποπροσανατολίσει

Πηγές της ΝΔ, μετά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρουν τα εξής:

ΚΑΙ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ; 400.000 πελάτες της ΔΕΗ περνούν σε θυγατρική η οποία θα πωληθεί σε ιδιώτες!


Τη δημιουργία θυγατρικής εταιρείας στην οποία θα «προσφερθούν» περί τους 400.000 πελάτες της ΔΕΗ και θα διατεθεί προς πώληση σε ιδιώτες ανταγωνιστές προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας, ανακοίνωσε από το βήμα του συνεδρίου του Economist, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης.


Ιππασος: Ο μαθητής που... πρόδωσε τον Πυθαγόρα και βρήκε τον πρώτο άρρητο αριθμό

Ηταν ίσως ο καλύτερος μαθητής που φοίτησε ποτέ στη σχολή του Πυθαγόρα. Την ίδια στιγμή όμως ήταν και αυτός που κατάφερε να καταρρίψει τους Πυθαγόρειους, ανοίγοντας ένα νέο, πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τα μαθηματικά.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ "ΦΤΩΧΟΙ"! ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ 100 €! Ενεργοποιείται αύριο, για δωδέκατη φορά, η κάρτα αλληλεγγύης

Το ποσό που θα πιστωθεί για την επιδότηση σίτισης ανέρχεται σε 16.653.490,00 ευρώ και αφορά 148.048 δικαιούχους του προγράμματος για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης

Οι ήρωες της Ίβο Τζίμα: 71 χρόνια μετά κατάλαβαν ότι είχαν μπερδέψει έναν απ' τους στρατιώτες

Ένας από τους πεζοναύτες που ύψωσαν τη σημαία στη μάχη της Ίβο Τζίμα είχε αναγνωριστεί λάθος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας νέας έρευνας του Σώματος των Πεζοναυτών, κάτι που διορθώθηκε πρόσφατα

«Εκλογική» νίκη Σαββίδη – Μελισσανίδη και ήττα Μαρινάκη

Σπουδαία νίκη πέτυχε η συμμαχία Σαββίδη – Μελισσανίδη στις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ που έγιναν την τετάρτη στο ξενοδοχείο Holiday Inn. Συνάμα ήταν και μία σημαντική ήττα για τον Ολυμπιακό και την ΕΠΟ καθώς ο συνδυασμός που υποστήριξαν ήταν αυτός που δεν κατάφερε να επικρατήσει της παράταξης που υποστηρίχτηκε από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση με Τσίπρα: Δεν μπαίνουμε σε συζήτηση για αλλαγή εκλογικού νόμου-Τι είπαν μπροστά στις κάμερες

Αρνητικός σε ενδεχόμενη αλλαγή εκλογικού νόμου εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας: Ειρωνικός ο τρόπος που εκφράστηκε ο κ. Φίλης - BINTEO

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος, χαρακτήρισε ως ειρωνικό τον τρόπο που εκφράστηκε ο Υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, όταν σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε ότι η κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία «δεν είναι αμαρτία».

"Τίποτα αξιόποινο" είναι η απάντηση του ΓΕΣ για το καψόνι στον πρωτοετή της Ευελπίδων

«Μετά από διερεύνηση του περιστατικού με τους Ευέλπιδες στη ΣΣΕ, δεν προέκυψε τίποτα αξιόποινο». Με αυτή την ανακοίνωση το ΓΕΣ έδωσε πολύ γρήγορα τέλος στην υπόθεση του καψονιού από δύο τριτοετείς Ευέλπιδες σ΄ έναν πρωτοετή. Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι το ίδιο το ΓΕΣ ήταν που είχε «ανεβάσει» τους τόνους χθες για το θέμα κάνοντας λόγο για περιστατικό απρεπούς συμπεριφοράς.

Η αστυνομία πραγματοποιεί την ευχή 6χρονου μπόμπιρα... προσλαμβάνοντάς τον! ΦΩΤΟ

Την ευχή ενός μπόμπιρα 6 ετών, πραγματοποίησε η Ελληνική αστυνομία, έπειτα από αίτημα του φιλανθρωπικού οργανισμού «Make-A-Wish» (Κάνε μια ευχή).

ΒΙΝΤΕΟ από την αστυνομική επιχείρηση στον κινηματογράφο στην πόλη Βιρνχάιμ-Από τα δακρυγόνα της αστυνομίας τραυματίστηκαν οι 25 άνθρωποι

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το συγκρότημα των κινηματογράφων στην πόλη Βιρνχάιμ, στη Γερμανία.

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο, και κάποια μυθεύματα

Του Γιάννη Σιδέρη

Τα κομματικά κείμενα δεν είναι το άκρον άωτον της ακριβολογίας και της αντικειμενικότητας, αλλά ενίοτε χαρίζουν και χαμόγελα συγκατάβασης, όπως το κείμενο της «πρότασης επιτροπής θέσεων προς την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ», που θα συνέλθει το σαββατοκύριακο.

Οι επιστήμονες κατέληξαν: Αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο [εικόνες]

Οι ερευνητές αποφάνθηκαν, η πιο όμορφη γυναίκα δεν είναι ούτε η Αντζελίνα Τζολί, ούτε κανένα από τα αγγελάκια της Victoria Secret, αλλά η Κέλι Μπρουκ.

Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία της ΕΠΟ

Αιφνιδιαστική έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποίησε το μεσημέρι κλιμάκιο του ΣΔΟΕ και μάλιστα μόλις 15 λεπτά πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

ΠΟ@ΤΣΕΣ ΜΠΛΕ->Τι κατέθεσε ο Πολάκης στον εισαγγελέα

Σε δικαστικές υποθέσεις που σχετίζονται με το χώρο της υγείας και εκκρεμούν επί μακρόν στη δικαιοσύνη  αναφέρθηκε συμφώνα με πληροφορίες ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατά την κατάθεση του σήμερα στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Δασούλα.

Πυροβολισμοί σε σινεμά κοντά στη Φρανκφούρτη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν τραυματιστεί 20-30 άτομα - Τα γερμανικά μέσα αναφέρουν πως ο δράστης είναι νεκρός

Νεκρός πιστεύεται ότι είναι ο ένοπλος άνδρας, ο οποίος άνοιξε πριν λίγη ώρα πυρ σε ένα κινηματογράφο multiplex στη δυτική Γερμανία, τραυματίζοντας δεκάδες ανθρώπους.

Συγκλονιστικά βίντεο από τυφώνα που σκότωσε 51 ανθρώπους στην Κίνα

Τραγωδία με κτήρια να έχουν ισοπεδωθεί και αυτοκίνητα να έχουν παρασυρθεί

Τραγωδία την Πέμπτη στην Κίνα, η οποία τα τελευταία 24ωρα δοκιμάζεται από σφοδρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και τυφώνες.

Παραπέμπεται τελικά σε δίκη ο ξεφτίλας Μαρκογιαννάκης -Για την υπόθεση Γιακουμάκη

Πλέον είναι οριστικό. Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης παραπέμπεται σε δίκη για την υπόθεση που αφορά τους Κρητικούς φοιτητές οι οποίοι φέρονται να έχουν ανάμειξη στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΟΠΟΤΕ->Εξώδικο Θάνου στον Βγενόπουλο και τον Σκάι-Με εξώδικο θα της απαντήσει κι ο Βγενόπουλος

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου κάνει λόγο για συνέντευξη του κ. Βγενόπουλου που εμπεριέχει «ψευδέστατα, συκοφαντικά και δυσφημιστικά» στοιχεία» τα οποία «συνιστούν μία κακοστημένη σκευωρία εις βάρος της», ενώ η ίδια «έχει στοχοποιηθεί από ορισμένα πρόσωπα»

Φωτογραφίες με τα τατουάζ που είχε ο άνδρας που βρέθηκε δολοφονημένος στα λιμανάκια Βουλιαγμένης έδωσε η ΕΛΑΣ

Δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί το πτώμα που βρέθηκε στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Σήμερα η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, φωτογραφίες των τατουάζ που έφερε στο σώμα του.

ΚΛΑΜΑ! Σανό στα γίδια ο Μπαλαούρας: Κάνει επιτροπή χρέους σαν της Ζωής αλλά όχι για τη διαγραφή του

Να συστήσει εκ νέου επιτροπή για την απομείωση του δημόσιου χρέους αποφάσισε η Βουλή, έτσι ώστε να ενισχύσει τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης στην συζήτηση που αναμένεται να ξεκινήσει με τους Θεσμούς το ερχόμενο φθινόπωρο.

ΦΩΤΟ-Δείτε τι δουλειά κάνει τώρα η αστυνομικός που έβγαζε γυμνές φωτογραφίες σε ώρα υπηρεσίας

Η Nidia Garcia έγινε γνωστή παγκοσμίως όταν στις αρχές του χρόνου δημοσιοποίησε σε γυμνόστηθη selfie φωτογραφία της σε ώρα υπηρεσίας στο Εscobedo του Βορειοανατολικού Μεξικό.

Αφρική: Μάγοι κάνουν ξόρκια σε ποδοσφαιρικό αγώνα και... πιάνονται στα χέρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ιδιαίτερη συνήθεια φαίνεται πως έχουν πολλές χώρες τις υποσαχάριας Αφρικής, καθώς εκεί οι ποδοσφαιρικές ομάδες πριν την έναρξη ενός αγώνα, φέρνουν στο γήπεδο τους μάγους τους.

Οι μάγοι στην Αφρική είναι «ιερά» πρόσωπα με ορισμένες ιδιότητες – αρμοδιότητες.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ! Πώς ένα Brexit θα μπορούσε να σημάνει το τέλος του Game of Thrones

Ένα Brexit μπορεί να έχει κακό αντίκτυπο ακόμη και στην αγαπημένη σειρά εκατομμύρια τηλεθεατών, «Game of Τhrones», σύμφωνα με ανώτερο στέλεχος της ΜΚΟ «German Marshall Fund», Πίτερ Τσέις.

Οι Βρετανοί ψηφίζουν μαζί με τα σκυλιά και τα άλογά τους -Φωτιά στο Twitter

Μπορεί η δυνατή καταιγίδα που ξέσπασε κατά τη διάρκεια της νύχτας να προκάλεσε προβλήματα σε όσους πήγαν να ψηφίσουν νωρίς το πρωί, οι τετράποδοι φίλοι τους όμως φαίνεται ότι δεν πτοήθηκαν καθόλου και ακολούθησαν στα εκλογικά κέντρα τα αφεντικά τους.

Βρετανία: Νέα δημοσκόπηση "βόμβα"! 10% μπροστά το Bremain έναντι του Brexit

Μια ακόμη τελική δημοσκόπηση, από την εταιρία Populus αυτή τη φορά. Έγινε κι αυτή online και δίνει προβάδισμα 10% στην παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Σοβαρές καταγγελίες του δημάρχου Γλυφάδας για τον ΣΥΡΙΖΑίο (πλέον) Θέμη Μπαλασόπουλο

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες για τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Γλυφάδας, Θέμη Μπαλασόπουλο.

Τετ α τετ Τσίπρα-Παπανδρέου - ΒΙΝΤΕΟ

Μία σύντομη συνομιλία με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε ο επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου την ώρα που παρακολουθούσαν τα εκθέματα στα εγκαίνια της “Έκθεσης Ανδρέας Παπανδρέου, 1919-1996: προσωπική και πολιτική διαδρομή”.

Η ΝΔ συνεχίζει την κοινωνική της δράση

Το κοινωνικό της έργο συνεχίζει η Νέα Δημοκρατία προχωρώντας στη δημιουργία της δράσης «Κανένας στο περιθώριο». Μέσω αυτής της δράσης η Νέα Δημοκρατία θέλει να αναγνωρίσει την προσφορά και να βοηθήσει έμπρακτα τις Δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τις οργανώσεις που υποστηρίζονται από μη κρατικούς ή ιδιωτικούς φορείς, όπως είναι η Εκκλησία, φιλανθρωπικά σωματεία και ΜΚΟ.

Ουρές των Βρετανών στα ανταλλακτήρια συναλλάγματος - ΒΙΝΤΕΟ

Oυρές έχουν σχηματίσει οι Βρετανοί  έξω από τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος και τις τράπεζες της χώρας.

ΠΕΡΣΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ GREXIT! Ξυδάκης, ο μόνος στην υφήλιο, που θεωρεί ότι η Ελλάδα δεν έχει λόγο να φοβάται το Brexit

Την ώρα που όλη η Ευρώπη βρίσκεται επί ποδός περιμένοντας το αποτέλεσμα της κάλπης, η Αθήνα ανησυχεί μόνο για το μέλλον της ενοποίησης σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπ. Εξωτερικών

Κύπρος: Υπό έλεγχο μετά από 5 μέρες η μεγάλη πυρκαγιά

H μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή Σολέας- Τροόδους τέθηκε, ύστερα από πέντε μέρες, υπό έλεγχο, δήλωσε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης της Κύπρου, Ιωνάς Νικολάου.

Ωστόσο, επεσήμανε ότι θα χρειαστούν περίπου δύο βδομάδες μέχρι να επιβεβαιωθεί η πλήρης κατάσβεσή της και να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει πλέον ο παραμικρός κίνδυνος αναζωπυρώσεων.

Η Αθηνά Ωνάση προχωράει μπροστά -Αλλαξε το επώνυμό της [εικόνες]

Θέμα χρόνου, όπως όλα δείχνουν, είναι το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Παρ' όλα όσα γράφονται για σύννεφα ή όχι στη σχέση τους, η Αθηνά Ωνάση έκανε μία κίνηση που δεν θα μπορούσε παρά να σχολιαστεί.

ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ! Ο κατάλογος του Ελληναρά, ταβέρνας της Νάξου που έγινε viral -Τα έβαλε με τους πολιτικούς, το ΔΝΤ και τις τράπεζες [εικόνες]

Ιδιοκτήτης σε ταβερνάκι της Νάξου αποφάσισε να ενημερώσει μέσα από τον κατάλογο του μαγαζιού για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και πώς τη βιώνουν οι Έλληνες πολίτες.

ΒΙΝΤΕΟ-ΟΣΑ ΤΡΙΣΑΓΙΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! Δικό της τρισάγιο έκανε η Δήμητρα Παπανδρέου

Τρισάγιο στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου για τα 20 χρόνια από τον θάνατό του έκανε η χήρα του Δήμητρα Λιάνη, η οποία νωρίτερα είχε παραβρεθεί και στο μνημόσυνο που έκανε το ΠΑΣΟΚ.

Τον σκότωσα γιατί φοβήθηκα ότι θα μου ορμήξει λέει η 22χρονη για το φονικό στην Κόρινθο

Υποστήριξε ότι ο 46χρονος, τον οποίο χτύπησε στο στήθος με μαχαίρι, πρώτα παρενόχλησε τη 17χρονη φίλη της

Μπορεί να εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία Νίκου Ζαφειρόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης σε έναν πεζόδρομο στην Κόρινθο, ωστόσο το κίνητρο της νεαρής γυναίκας που τον σκότωσε καρφώνοντάς τον στον θώρακα με ένα μαχαίρι παραμένει σκοτεινό.

Βίντεο-σοκ: ΖΩΑ Ουκρανοί θάβουν ζωντανό Ρώσο αυτονομιστή;

Η αυθεντικότητα του βίντεο αμφισβητείται από πολλούς χρήστες του Ίντερνετ, που υποστηρίζουν ότι το κανάλι που το προέβαλε τελεί υπό τον έλεγχο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας

Φρίκη προκαλεί το περιεχόμενο ενός βίντεο που προέβαλε το ρωσικό κανάλι TV Zvezda, υποστηρίζοντας ότι καταγράφει τη δολοφονία ενός Ρώσου αυτονομιστή από Ουκρανούς στρατιώτες.

Κόντρα Γεωργιάδη – Βέττα για τη δήλωση Ρέγκλινγκ - ΒΙΝΤΕΟ

«Τι μας είπε ο κ.Τσίπρας; Μην με κατηγορείτε για το είμαι ψεύτης, κατηγορείστε με ότι είμαι ανόητος, αφού είχα αυταπάτες», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με τις δηλώσεις του επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ, ο οποίος είπε πως με την πολιτική του Γιάνη Βαρουφάκη, το κόστος για την Ελλάδα ξεπέρασε τα 100 δισ. ευρώ, αν υπολογιστεί και η απώλεια στο ΑΕΠ.

O 40χρονος Κίραλι κάνει το «κόλπο» του τουρνουά - Κόντρα στον Ρονάλντο [βίντεο]

Το παιχνίδι έχει μπει στις καθυστερήσεις. Η Ουγγαρία κρατάει σφιχτά την 1η θέση του ομίλου απέναντι στην Πορτογαλία. Αγχος κανένα αφού όπως αποδεικνύει και η κίνηση του Γκαμπόρ Κίραλι, η αυτοπεποίθηση βρισκόταν στα ύψη.

Βιασμοί και αδιανόητα καψόνια στο ναυτικό της Αυστραλίας

«Μας έχωναν το κεφάλι μέσα σε χρησιμοποιημένη λεκάνη και τραβούσαν το καζανάκι. Μας βίαζαν για να μας μυήσουν στο ναυτικό», λένε δόκιμοι που περιγράφουν τη φρίκη που βίωσαν

ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ; Tα διεθνή επενδυτικά κεφάλαια εγκαταλείπουν την Ελλάδα

Απορούν οι συμμετέχοντες στο 5ο Greek Investment Forum της Νέας Υόρκης για την πρωτοφανή μικρή συμμετοχή ξένων επενδυτών και διαχειριστών κεφαλαίων οι οποίοι προφανώς ενδιαφέρονται κυρίως για τη διαχείριση «κόκκινων δανείων» και ελάχιστα για επενδύσεις στην πραγματική οικονομία.

ΜΑ Η ΤΣΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! Μουζάλας: Το 50% των μεταναστών που βρίσκονται στα νησιά είναι παράνομοι

Αλήθεια, εκείνος ο πόλεμος στη Συρία σταμάτησε και σταμάτησαν να έρχονται λάθρο; Και ψιτ, Μουζάλα: Δεν υπάρχουν "παράνομοι", υπάρχουν μόνο "παράτυποι"... ή λάθρο

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής είπε ότι εντός των ανοικτών κέντρων φιλοξενίας λειτουργούν «μικρομαφίες»

Παράνομα εισελθόντες μετανάστες εκτίμησε ότι είναι το περίπου 50% των ανθρώπων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ο κ. Γιάννης Μουζάλας προαναγγέλλοντας με τον τρόπο αυτό ότι δεν θα τους χορηγηθεί άσυλο και πως θα επαναπροωθηθούν στην Τουρκία.

Πώς ένα Brexit θα ωφελήσει τις Βρυξέλλες και κάποια κράτη-μέλη της ΕΕ

Βουλευτές, υπάλληλοι της Ε.Ε. και πολιτικοί επιστήμονες μπορεί να μην το λένε ανοιxτά, σκέπτονται ωστόσο ότι ενδεχόμενο Brexit θα είχε και ορισμένα πλεονεκτήματα για τις Βρυξέλλες.

Έγκλημα σε καταυλισμό προσφύγων - Αιγύπτιος μαχαίρωσε ομοεθνή του

Τραγική κατάληξη είχε η διαμάχη δύο προσφύγων στον καταυλισμό φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Σούδα της Χίου.

Άγριο τρολάρισμα της BILD στους Βρετανούς: Αν μείνετε στην ΕΕ θα αναγνωρίσουμε το "γκολ" του 1966

Οι Βρετανοί ψηφίζουν και η Bild τους τρολάρει λεγοντάς τους πως αν μείνουν οι Γερμανοί θα κάνουν σε αντάλλαγμα τα εξής:

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Πόσα χρόνια έχει να κάνει σ@ξ η Άντζελα Δημητρίου;

Η Άντζελα Δημητρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, το βράδυ της Τετάρτης. Στη συνέντευξη που παραχώρησε η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, αποκάλυψε ότι τα τελευταία...

ΦΩΤΟ-Πρωί-πρωί φάπες ο Άδωνις στον Μήτσο Παπαδημούλη

Γελάει ο Άδωνις με τον συνοδοιπόρο του Καμμένου

Διαδικτυακή κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,Δημήτρη Παπαδημούλη και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, με ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: