25 Ιουνίου 2016

Βίντεο: Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας τραγουδάει σε κρητικό γλέντι

Ο Πατριάρχης ως γνωστόν είναι κρητικός και θείος του γνωστού ποδοσφαιριστή Νίκου Μαχλά

Όταν τελείωσε το γεύμα που είχαν παραθέσει προς τιμήν του, ζητήθηκε από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β' να τραγουδήσει κι αυτό δεν αρνήθηκε

Και στην Πορτογαλία τον Τσίπρα «βρίζει» η Ζωή!

Μια ακόμη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα αυτή τη φορά από την… Πορτογαλία εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία βρίσκεται στη Λισαβόνα έπειτα από πρόσκληση του πορτογαλικού κόμματος Bloco de Esquerda για το συνέδριο του.

Το μαχαίρι στο λαιμό και από το Ευρωκοινοβούλιο! Πιέζουν τον Κάμερον να ξεκινήσει άμεσα διαδικασίες Brexit

- Ο Κάμερον στις "δαγκάνες" της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά το Brexit στο βρετανικό δημοψήφισμα
- Τον καλούν την Τρίτη στις Βρυξέλλες για... εξηγήσεις
- Διέρρευσε προσχέδιο ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Brexit
- Ήδη οι υπουργοί Εξωτερικών των έξι ιδρυτικών κρατών της Ε.Ε. απαίτησαν να αρχίσουν άμεσα οι συνομιλίες για αποχώρηση της Βρετανίας
- Αλλαγή πρωθυπουργού εντός των επόμενων ημερών απαίτησε η Γαλλία

Independent: O Σόρος είναι ένας από τους μεγάλους κερδισμένους του Brexit

Τέσσερις ημέρες πριν το δημοψήφισμα προειδοποιούσε για καταβαράθρωση της στερλίνας πάνω από 20%

“Βούλιαξε” η Μεγαλόπολη – Εγκλωβίστηκαν οδηγοί σε τούνελ στην Τρίπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

- Σοβαρά προβλήματα στη Μεγαλόπολη και τις κοντινές περιοχές από την καταρρακτώδη βροχή
- Σφοδρή χαλαζόπτωση εγκλωβισε τουλάχιστον 60 αυτοκίνητα μέσα στο τούνελ!
- Μεγάλες οι καταστροφές για αγρότες και κτηνοτρόφους
- Προβήματα στην ηλεκτροδότηση και τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας
- Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ που προέβλεπε επιδείνωση του καιρού
- Δείτε εικόνες και video από τη θεομηνία!

Δραματική έκκληση βουλευτή: Σταματήστε την τρέλα, αγνοήστε το αποτέλεσμα!

Την ώρα που εκατοντάδες Βρετανοί δηλώνουν πως μετάνιωσαν γιατί ψήφισαν Brexit, μεγάλες εταιρίες απειλούν να «φύγουν» από τη Βρετανία και οίκοι αξιολόγησης απειλούν με υποβάθμιση τη Βρετανία, ένας βουλευτής των Εργατικών από το Τότεναμ του Λονδίνου ζητά, με μια δραματική ανάρτηση στο twitter από τη Βουλή να ψηφίσει πως... δεν αναγνωρίζει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος!

ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΛΕΜΕ! Δύο εκατομμύρια Βρετανοί ζητούν δεύτερο δημοψήφισμα μετά το Brexit

Μέσα σε έξι ώρες υπέγραψαν πάνω από 700.000 άνθρωποι - Συγκέντρωση στην πλατεία Τραφάλγκαρ ετοιμάζουν οι υποστηρικτές του #LondonStays, με 35.000 άτομα να έχουν δηλώσει ήδη ότι θα παρευρεθούv.

Γερμανός εξηγεί στο Guardian – Γιατί εγκαταλείπω την Αγγλία του Brexit

Ακόμη ένας κάτοικος της Βρετανίας και δη του Λονδίνου, αναγκάζεται λόγω του Brexit να αφήσει το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πόσα χρήματα οφείλει το MEGA σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες για τις επαναλήψεις;

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ο Σπύρος Μπιμπίλας εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για τις αέναες επαναλήψεις των σίριαλ.«Το φάγαμε στην μάπα. Πόσο ακόμα θα βλέπουμε το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Μας βαριούνται και κάποια στιγμή. Μπορεί να αρέσει αυτό, αλλά είναι και βαρετό ταυτόχρονα.»

Τα επικότερα memes για τον Τσίπρα, τον Κάμερον και το Brexit

Αυτά είναι τα καλύτερα memes για τον Τσίπρα και τον Κάμερον που είδαμε σήμερα

Ο Κάνιε Γουέστ στο κρεβάτι με την ολόγυμνη Τέιλορ Σουίφτ και τον Ντόναλντ Τραμπ [βίντεο]

Προκαλεί με το νέο του βίντεο κλιπ «Famous» ο Κάνιε Γουέστ μια και εκτός από τη σύζυγό του Κιμ ξαπλωμένη στο κρεβάτι και ολόγυμνη είναι και η Τέιλορ Σουίφτ.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΣΕΙ Ο ΦΙΛΗΣ... ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΛΈΙΜΜΑΤΑ! Έλληνες που δεν ξέρουν που βρίσκεται η Αγγλία! ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο και φρίξτε άνετα με τις απίθανες απαντήσεις του κόσμου.

Με αφορμή το δημοψήφισμα στη Μεγάλη Βρετανία, η τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ “Οτινάναι” βγήκε στον δρόμο με σκοπό να ρωτήσει τον κόσμο για το αν ξέρουν που βρίσκεται η Αγγλία.

ΘΕΕ ΜΟΥ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ! Τσίπρας υπέρ ΕΕ λόγω Brexit: Φανταστείτε τι θα σήμαινε η έξοδος για μια μικρή και αδύναμη χώρα

Είμαστε με την Ευρώπη γιατί μια χώρα μόνη της είναι σχεδόν αδύνατον να αναχαιτίσει τις ορέξεις των αγορών και την ατζέντα που επιβάλουν σε όσες χώρες έχουν δανειακές ανάγκες, είπε ο πρωθυπουργός

Σάλος με τον Μένιο Φουρθιώτη -Αφησε υπαινιγμούς για την Ρούλα Κορομηλά που δεν έχει παιδιά [βίντεο]

Ο Μένιος Φουρθιώτης στην εκπομπή του «Αποκαλυπτικά», μετά την αναφορά στην Ρούλα Κορομηλά και στην απάντηση που θα έδινε αργότερα , θέλησε να "αλλάξει θέμα" και απευθύνθηκε στην Νανά Παλαιτσάκη, στην Αλεξάνδρα Τσόλκα και στην Νάνσυ Νικολαϊδου που είναι μανούλες και μίλησε για τον ιερό ρόλο της μητέρας και όπως είπε είναι ένα δώρο που κάνει ο Θεός στις μανούλες που τους στέλνει παιδιά για να τα μεγαλώσουν με ήθος και αξιοπρέπεια, ενώ υποστήριξε πως ο θεός δεν κάνει λάθη...

ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕ@Σ; Ειδικά μισθολόγια: Γιατί Καμμένος - Χουλιαράκης κρύβουν τους κωδικούς για τα ισοδύναμα των ενστόλων;

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

 Με κωδικούς για την ενεργοποίηση πυρηνικών πυραύλων θα μπορούσαν να μοιάζουν οι κωδικοί που επικαλέστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στη Βουλή, υποσχόμενος ότι θα βρει χρήματα από εξοπλιστικά προγράμματα και θα τα χρησιμοποιήσει ως ισοδύναμα ώστε να μην ισχύσει η τροπολογία που έφερε ως κυβέρνηση στη Βουλή. Φαίνεται να φυλάσσονται ως κρατικό απόρρητο.

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριο κράξιμο στον υφ. Πετρόπουλο: Nτροπή σου απατεώνα, αλήτες και ψεύτες

Τις αποδοκιμασίες από μια οικογένεια και συνταξιούχους, δέχτηκε ο υφυπουργός εργασίας Τάσος Πετρόπουλος κατά την έξοδό του από το θέατρο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.

Brexit: Οι πιο αστείες αντιδράσεις μετά την απόφαση για έξοδο από την ΕΕ [εικόνες+βίντεο]

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 η Ευρώπη ξυπνούσε μαθαίνοντας ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είχε ψηφίσει υπέρ του Brexit με ποσοστό 51,9%. Η είδηση έκανε αμέσως τον γύρο του κόσμου, προκάλεσε θύελλα, έφερε σεισμό στις αγορές και οδήγησε στην παραίτηση του Ντέιβιντ Κάμερον.

Γιούνκερ κατά Κάμερον: Ολη την εβδομάδα καθυβρίζει την Ευρώπη και την Κυριακή το παίζει Ευρωπαίος

Τον φόβο ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν και άλλα δημοψηφίσματα για την Ε.Ε εξέφρασε σε συνέντευξή του στην Bild ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ενώ παράλληλα άσκησε κριτική στον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον.

ΜΕ ΤΑ 3,5 εκ € ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ! Λάκης Λαζόπουλος: Η Αγγλία έφυγε, εμείς;

Κι εγώ αν είχα 3,5 εκ ευρώ στο εξωτερικό θα παρακάλαγα να πάνε τα γίδια στη δραχμή... Βέβαια ο καραγκιοζάκος δε μας λέει με τι λεφτά θα στήριζε την έξοδο από το ευρώ... η Τράπεζα της Αγγλίας διέθεσε 250 δις στερλίνες μαλ@κάκο για να στηρίξει την έξοδο... εσύ τι θα διέθετες; Χαρτοπετσέτες και δελτία για 50 γρ ζάχαρης και 100 γρ αλεύρι εβδομαδιαίως;

Για τον Λάκη Λαζόπουλο το Brexit δεν ήταν έκπληξη. Με άρθρο του στο altsantiri.gr αναφέρει ότι ανέμενε αυτό το αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα και τονίζει μεταξύ άλλων: «Σ’ αυτήν την ανύπαρκτη Ευρώπη η μεγάλη Βρετανία είπε όχι. Ως εδώ. Εμείς;».

ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ! "Ανεπίσημες διαπραγματεύσεις" με τις Βρυξέλλες ζητάει ο επικεφαλής της εκστρατείας του Brexit

Η Βρετανία θα πρέπει να αρχίσει ανεπίσημες διαπραγματεύσεις για έναν πλήρη διακανονισμό που θα διέπει τις σχέσεις της με την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά την έξοδό της, πριν επικαλεσθεί το Άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της εκστρατείας υπέρ του Brexit.

Διαδήλωση για το Brexit έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο: «Κλέψατε το μέλλον μας»

Δεκάδες νέοι και νέες ζητούν την ακύρωση του δημοψηφίσματος
Διαδήλωση κατά του Brexit έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, κοντά στο Μπιγκ Μπεν, πραγματοποιούν αυτή την ώρα νέοι και νέες από το Λονδίνο, οι οποίοι δεν συμφωνούν με το Brexit.

ΝΔ: Τσίπρας, πολιτικός του ψέματος και της αναξιοπιστίας

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα έκανε η ΝΔ με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχει! Ένα ταξί Ford Focus RS 350 ίππων στις πιάτσες της Νορβηγίας (VIDEO)

Αν βρεθείτε στο Hardanger της Νορβηγίας και θέλετε να πάτε κάπου σε χρόνο μηδέν, σας έχουμε τη λύση!

Μη σας ξεγελάσει το γαλάζιο χρώμα αυτού του Ford Focus RS και δεν το σταματήσετε. Ταξί είναι κι ας μην το δείχνει!

Σε ποιες χώρες ψηφίζουν στα 17 όπως θέλουν Τσίπρας-Καμμένος -Στο Σουδάν και στη ...Βόρεια Κορέα

Η κυβερνητική πρόταση για τον νέο εκλογικό νόμο, που αναμένεται στη Βουλή, θα δίνει δικαίωμα ψήφου σε όσους έχουν κλείσει τα 17 τους.

Γελάει το Reuters με Τσίπρα: Πέρυσι προκάλεσε κρίση στην ΕΕ, τώρα κατηγορεί τους ηγέτες της για το Brexit

Η επίθεση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν πέρασε απαρατήρητη στον διεθνή Τύπο.

Παραιτήθηκε ο Τζόναθαν Χιλλ, επίτροπος της Βρετανίας στην Κομισιόν

Ο Λόρδος Χιλλ, ανακοίνωσε την παραίτησή λέγοντας πως είναι πολύ απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, καθώς πίστευε και πιστεύει στο ευρωπαϊκό μέλλον της Μεγάλης Βρετανίας, αλά είναι αναγκασμένος να δεχθεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ! Σκωτία: Ξεκινάμε συζητήσεις για την παραμονή μας στην Ευρώπη

Η πρωθυπουργός Νίκολα Στέρτζεον καθιστά σαφές ότι διαχωρίζει τη θέση της από το Brexit, βλέπoντας το σκωτσέζικο μέλλον στους κόλπους της ΕΕ - Στο τραπέζι η διεξαγωγή δημοψηφίσματος για ανεξαρτησία της Σκωτίας - Πάνω από 100.000 υπογραφές για την... ανεξαρτησία του Λονδίνου και την παραμονή του στην Ευρωπαϊκή Ένωση

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΙ ΑΠ'ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΔΙΑ! Oι κοψοχέρηδες του Brexit -«Μακάρι να είχαμε την ευκαιρία να ψηφίσουμε ξανά!»

Την Πέμπτη, όταν πήγαιναν στην κάλπη, είχαν μόνο το Brexit στο μυαλό τους. Μία ημέρα αργότερα, ήρθε η ώρα του «Bregret» ή «regrexit», λυπούνται γιατί η χώρα τους θα φύγει τελικά από την ΕΕ, παρότι ψήφισαν γι'αυτό!

Αλληλέγγυοι ΣΥΡΙΖΑίοι κατέλαβαν και δεύτερο ξενοδοχείο για να βάλουν μετανάστες

Αδυναμία του κράτους να παρέμβει - Οπως αποκάλυψε το «ΘΕΜΑ», οι πρόσφυγες πληρώνουν για να φιλοξενηθούν

Σπάζουν πόρτες, παραβιάζουν λουκέτα, τραμπουκίζουν τους ιδιοκτήτες και το γαϊτανάκι των καταλήψεων καλά κρατεί στο κέντρο της Αθήνας, όπου ομάδες αλληλέγγυων ως άλλοι Ρομπέν των Δασών καταλαμβάνουν με το «έτσι θέλω» τα ξενοδοχεία προσφέροντας στο όνομα της αξιοπρέπειας αλλά και της ανομίας φιλοξενία πέντε αστέρων σε πρόσφυγες και μετανάστες.

Γιατί να είναι «σύντροφοι» μόνο οι αριστεροί;

Του Νίκου Ρωμανού

Πολλοί φίλοι με  συμβούλεψαν να μην είμαι τόσο επικριτικός με τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση μας. Θα με ήθελαν πιο «αντικειμενικό», πιο «αχρωμάτιστο» όπως μου είπαν. «Δηλαδή ο Αλέξης είναι ο κακός και οι άλλοι που μας έφτασαν στην χρεωκοπία είναι οι καλοί;», με ρωτούν συχνά σχολιάζοντας τα άρθρα μου.

Το άγριο φονικό στην Αγία Νάπα έχει ιστορία – Ο αιματηρός επιχειρηματικός πόλεμος που κρατά δεκαετίες

Ένας ιδιαίτερα αιματηρός επιχειρηματικός πόλεμος εξελίσσεται τις τελευταίες δεκαετίες στην Κύπρο, με θύματα τα μέλη της οικογένειας Καλοψιδιώτη, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης και του ηλεκτρονικού τζόγου.

ΦΩΤΟ-Η BILD γελάει με τους ηλίθιους: Brefugees Welcome-Ελάτε εδώ, έχουμε ωραίες γυναίκες, άνδρες και μπύρες με αφρό [εικόνες]

Με σατιρική και ειρωνική διάθεση η γερμανική BILD συνεχίζει την πλάκα προς την Βρετανία με αφορμή το Brexit.

Στο οπισθόφυλλο της η γερμανική εφημερίδα προσκαλεί μέσω διάσημου μοντέλου τους Βρετανούς στην Γερμανία τονίζοντας τους ότι έχουν ωραίους άνδρες και γυναίκες και μπύρες με αφρό.

Πάνω από 1 εκατ. οι υπογραφές για νέο δημοψήφισμα στη Βρετανία -100.000 θέλουν ανεξαρτησία του Λονδίνου

Μία κοινοβουλευτική αίτηση που ζητά τη διενέργεια νέου δημοψηφίσματος στη Μ. Βρετανία έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από ένα εκατομμύριο υπογραφές, με την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα να είναι τέτοια, που «κατέρρευσε».

ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ! BREXIT-Μέρκελ: Δεν βιαζόμαστε αλλά να μην πάρει και... αιώνες-Αυστηρό μήνυμα των 6: Φύγετε το συντομότερο-Ντάισελμπλουμ:"Brexit θέλατε; Αυτά θα χάσετε"


Πάντως δε μου φαίνονται και τόσο τρομαγμένοι οι Ευρωπαίοι που και καλά τρέμανε το Brexit... και να φανταστείτε ότι υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι Έλληνες που πιστεύουν ότι ένα Grexit θα τους γονατίσει... ελάτε ρε καραγκιόζηδες πείτε μας αυτή τη μαλ@κία "το Grexit θα τους στοιχίσει 1 τρις" να λιώσουμε απ'τα γέλια

Μια δήλωση που δείχνει ότι η Γερμανία έχει συνειδητοποιήσει το Brexit και ότι αυτό σημαίνει, έκανε σήμερα η Ανγκελα Μέρκελ.

Ταμειακές σε ΣΥΝΔΕΣΗ με την ΓΓΠΣ: Τι αλλάζει για επαγγελματίες, πρόστιμα, αποδείξεις (η τροπολογία)

Με καθυστέρηση που ξεπερνά τους 6 μήνες και έχει ήδη κοστίσει την απώλεια σημαντικού ύψους φορολογικών εσόδων, προωθεί για ψήφιση στη Βουλή η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών σημαντικές διατάξεις για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής που διαπράττεται μέσω της μη έκδοσης αποδείξεων και άλλων φορολογικών στοιχείων.

ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ! Ολες οι κάμερες πάνω στον Καρανίκα στην Κεντρική Επιτροπή -Πόζαρε σαν σταρ [εικόνες]

Σαν ο πραγματικός σταρ της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ πόζαρε ο πρωθυπουργικός σύμβουλος για θέματα στρατηγικής Νίκος Καρανίκας.

Liberation: Το Brexit καταργεί και τα αγγλικά ως επίσημη γλώσσα της ΕΕ;

Οι εξελίξεις που επιφέρει το Brexit είναι καταιγιστικές, τόσο σε πολιτικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο παγκοσμίως, ωστόσο υπάρχουν και... άλλα "αγκάθια". Όπως αναφέρει δημοσίευμα της γαλλικής Liberation, το Brexit ενδέχεται να βάλει στο χρονοντούλαπο της Ευρωπαϊκής ιστορίας τα αγγλικά και να δημιουργήσει μια σύγχρονη Βαβέλ!

H Deutsche Welle περιγράφει αναλυτικά τα επόμενα βήματα του επώδυνου «διαζυγίου» Brexit

Οι Βρετανοί ψήφισαν μεν υπέρ του Brexit, εντούτοις προς το παρόν η χώρα τους παραμένει μέλος της ΕΕ. Το «διαζύγιο» μεταξύ των δυο πλευρών αναμένεται χρονοβόρο και επώδυνο. Ποια όμως είναι τα επόμενα βήματα;

Το ειρωνικό πρωτοσέλιδο του Independent: Καλώς ήρθατε στο νησί του Μπόρις - ΦΩΤΟ

«Τα σπάσαμε με την Ευρώπη, o πρωθυπουργός παραιτήθηκε, ο Νάιτζελ Φάρατζ είναι ασυγκράτητος, οι αγορές κατέρρευσαν, η Σκωτία θέλει νέο δημοψήφισμα, θα τεθούν υπό επαναδιαπραγμάτευση 52 εμπορικές συμφωνίες και κανείς δεν είναι φαβορί για πρωθυπουργός...

ΠΕΣΤΑ! ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΕ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΘΑ'ΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ! Φλαμπουράρης: Η Ενωμένη Ευρώπη δεν θα υπάρξει ποτέ αν δεν είναι δημοκρατική και οικονομικά δίκαιη

Κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να χαίρεται με την ετυμηγορία των Βρετανών στο δημοψήφισμα, δήλωσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Η ατάκα Κάμερον για την παραίτηση: «Γιατί να φάω εγώ τα shit;»

Παγκόσμιος διασυρμός για τον Βρετανό πρωθυπουργό: Ο Σουλτς χαρακτήρισε σκάνδαλο το ότι δεν παραιτήθηκε αμέσως - Περιγράφεται στα ΜΜΕ ως ο χειρότερος πρωθυπουργός των τελευταίων 100 ετών

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στα Λιμανάκια και προκαλεί ανατριχίλα! Πριν τον κάψουν τον χτυπούσαν με ανεμιστήρα! Έβαψαν και καθάρισαν το σπίτι!

- Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 50χρονου, η σορός του οποίου βρέθηκε απανθρακωμένη στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης
- Δράστες του εγκλήματος είναι ένας 34χρονος και η 19χρονη σύντροφός του
- Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και μία 19χρονη που κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία
- Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστική έκθεση για τα βάναυσα χτυπήματα και τον μετέπειτα εμπρησμό του θύματος!
- Ο ισχυρισμός για σεξουαλική παρενόχληση και ο ανεμιστήρας με τον οποίο τον χτυπούσαν στο κεφάλι

Ελληνας υπουργός στον Guardian: Φοβάμαστε ότι το Brexit θα φέρει Grexit

Το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος ανησυχεί την Αθήνα για την αύξηση των πιθανοτήτων ενός Grexit, σύμφωνα με τον Guardian.

Τα πρωτοσέλιδα του Brexit: Καλή τύχη Βρετανία [εικόνες]

«Σεισμός», «Είμαστε έξω», «Τι στο διάβολο γίνεται τώρα;». Αυτοί είναι μερικοί από τους τίτλους των βρετανικών εφημερίδων, στα πρωτοσέλιδα του Brexit.

Ο Τσίπρας δεν έχει 200 ψήφους για αλλαγή εκλογικού νόμου -Τι θα προτείνει

Από τη βάσανο του κόμματος πρόκειται να περάσει η σύνθεση της κυβερνητικής πρότασης για τον εκλογικό νόμο αλλά και οι ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις, καθώς σήμερα και αύριο συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και οι εσωκομματικές τάσεις  παίρνουν «θέση μάχης».

Πάνω από 520.000 άτομα ζητούν νέο δημοψήφισμα στη Βρετανία -100.000 θέλουν ανεξαρτησία του Λονδίνου

Μία κοινοβουλευτική αίτηση που ζητά τη διενέργεια νέου δημοψηφίσματος στη Μ. Βρετανία έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από μισό εκατομμύριο υπογραφές, με την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα να είναι τέτοια, που «κατέρρευσε».

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ; Αυτοκτόνησε με δίκαννο 45χρονος στη Μυρτιά Ηλείας

Ένας 45χρονος υπήκοος Αλβανίας έθεσε τέλος στη ζωή το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο 45χρονος βρέθηκε νεκρός σε λιοστάσι ιδιοκτησίας του εργοδότη του στην Μυρτιά Πύργου Ηλείας.

Πρώτη υποβάθμιση για τη Βρετανία από τη Moody’s

O οίκος αξιολόγησης Moody’s προχώρησε στην υποβάθμιση των προοπτικών (outlook) για την πιστοληπτική ικανότητα της Μεγάλης Βρετανίας, μετά την έκβαση του δημοψηφίσματος υπέρ του Brexit. Το outlook υποβαθμίστηκε σε αρνητικό από σταθερό, η αξιολόγηση όμως παρέμεινε στη βαθμίδα του «Αa1».

Πρόσφυγας επιχείρησε να μαχαιρώσει στο λαιμό αστυνομικό - Στη Νέα Καβάλα

Οι φωνές των συναδέλφων του και μία κίνηση από ένστικτο φαίνεται ότι έσωσε τον αστυνομικό, τον οποίο τραυμάτισε με μαχαίρι μετανάστης στον καταυλισμό της Νέας Καβάλας.

Γιούνκερ: Να ξεκινήσουν αμέσως οι διαδικασίες Brexit

Ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε ότι θέλει να ξεκινήσουν αμέσως οι διαπραγματεύσεις για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ

Guardian: Πολίτες στους δρόμους του Λονδίνου και όχι μόνο κατά του Brexit - BINTEO

Διαδηλώσεις κατά του Brexit διεξάγονται σε Γλασκόβη, Εδιμβούργο και Λονδίνο.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Guardian, εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν σε κεντρικό σημείο της Γλασκόβης για να στηρίξουν τους μετανάστες και να διαμαρτυρηθούν ενάντια σ’ αυτό που περιγράφουν ως «χείμαρρο ρατσισμού», που εξαπέλυσε η εκστρατεία για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.