28 Ιουνίου 2016

ΣΚΙΤΣΟ-Αρκάς γελάει με Κάμερον και Τσίπρα

Το νέο σκίτσο του Αρκά εμπνέεται από το δημοψήφισμα της Βρετανίας και το Brexit.

Βίντεο σοκ: Ξεγύμνωσε και έδειρε την ερωμένη του άνδρα της στη μέση του δρόμου

«Ούτε στην κόλαση δεν υπάρχει οργή σαν της περιφρονημένης γυναίκας».

Μπορεί αυτό το ρητό να προέρχεται από ένα βρετανικό θεατρικό έργο του 17ου αιώνα, όμως η εκδικητική διάθεση μιας απατημένης συζύγου είναι ένα ζήτημα διαχρονικό και... διεθνές, όπως δείχνει ξεκάθαρα ένα βίντεο από την Κίνα, το οποίο κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Η 11αδα της Ισλανδίας όπως... έπρεπε να είναι – Τα ονόματα που προκαλούν γέλιο

Οι περισσότεροι έμαθαν τα ονόματα των παικτών της Ισλανδίας τις τελευταίες ώρες.

Η πρόκριση – έπος για την χώρα στους «8» του EURO 2016 έχει δημιουργήσει επικοινωνιακό πανικό για τους άγνωστους Ισλανδούς διεθνείς.

Ο Μπόρις Τζόνσον σε σάιτ πορνό; Ο ηλίθιος που γ@@@@ε 15 εκατ. ανθρώπους [εικόνα]

Ο Μπόρις Τζόνσον είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών. Ο υπερασπιστής της καμπάνιας του Brexit έχει κοσμήσει πρωτοσέλιδα και ιστοσελίδες, μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Ο Παπαδημούλης συναντήθηκε με τον Τσίπρα και του είπε τα χαρτιά

Γνωστός για τις ικανότητές του να προβλέπει τι ΔΕΝ θα γίνει στο μέλλον ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε εκτάκτως με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου για να μαντέψει τις εξελίξεις σχετικά με τον εκλογικό νόμο.

ΒΙΝΤΕΟ-Εγκεφαλικό στον αέρα η Μενεγάκη με τις επιδόσεις του Καριόλη!

Απίστευτοι διάλογοι στην εκπομπή - Έπαθε σοκ η παρουσιάστρια

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Βασίλης Καριόλης στο φημισμένο αγώνα των 10 χλμ σε δημόσιο δρόμο της Βοστώνης. Ο 27χρονος Έλληνας αθλητής τερμάτισε 29ος με επίδοση 32:58/33:00. Το θέμα έφτασε και στην εκπομπή «Ελένη».

Αποζημίωση μαμούθ θα δώσει η Volkswagen για να μην φτάσει στα δικαστήρια

H γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen αποδέχθηκε να καταβάλει περίπου 15 δισεκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ με την ελπίδα να επιλύσει τις δικαστικές διαφορές που συνδέονται με το σκάνδαλο Dieselgate.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΤΟ ΓΚΕΪ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΝ"! Μαθήματα “Σεξουαλικής αγωγής” και “ανάδειξης συντροφικότητας των δύο φύλων” στα σχολεία;

«Η Παιδεία αποτελεί τον πυλώνα για το χτίσιμο μιας υγιούς σχέσης ανάμεσα στα φύλα και θεωρείται αναγκαία να εισαχθεί συστηματικά στην εκπαίδευση η θεματική της ισότητας των φύλων», τόνισε η γεν. γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, στην ημερίδα με θέμα «Χτίζοντας υγιείς σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να καρφώσει τον Κυριάκο μέσω Κυρανάκη: Αδιάβαστος ο Μητσοτάκης για την ψήφο στα 17 -Απαξιώνει την νέα γενιά

Αυτά παθαίνεις άμα μιλάς πολύ κ. Κυρανάκη...

«Αδιάβαστο» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολιάζοντας τις αναφορές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ψήφο στα 17.

Πασίγνωστος σταρ του Χόλιγουντ "έφαγε" κέρατο και χώρισε!

Τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσά τους και διάλυσε το γάμο τους. Τίτλοι τέλους μετά από 11 χρόνια
Η είδηση πως ο χολιγουντιανός σταρ και η καλή του  χωρίζουν μετά από 11 χρόνια γάμου (και λίγο πριν την επέτειό τους) έσκασε σαν βόμβα, αλλά τώρα αποκαλύφθηκε το ένοχο μυστικό... που δεν είναι άλλο, από το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του.

Συνεχίζεται ο βομβαρδισμός της Βουλής με υπουργικές τροπολογίες

Στα όρια του ευτελισμού του Κοινοβουλίου εξακολουθούν να διεκπεραιώνουν το νομοθετικό έργο τα ηνωμένα επιτελεία Μεγάρου Μαξίμου και Βουλής

Η ΦΩΤΟ που προβλημάτισε τους χρήστες του διαδικτύου

Μια φωτογραφία που ελήφθη το 1900 έχει προκαλέσει αναστάτωση στους χρήστες του διαδικτύου καθώς κάτι πολύ περίεργο απεικονίζεται σε αυτήν.

ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ! Οι παρουσίες-έκπληξη της ΝΔ σε εκδηλώσεις για το ασφαλιστικό [εικόνες]

Με ικανοποίηση βλέπει η ηγεσία της ΝΔ την απήχηση που έχουν μια σειρά από εκδηλώσεις για το Ασφαλιστικό που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα ο Τομέα Εργασίας της Συγγρού.

Φερχόφστατ ξεφτιλίζει τον ψεκασμένο Φάραντζ

Επιτέλους θα ξεφορτωθούμε τη μεγαλύτερη σπατάλη της ΕΕ....

Η πιο «καυτή» συνέντευξη on camera έγινε στη Μύκονο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι φοιτητές τίμησαν τη Μύκονο, με τις παραλίες στο «νησί των ανέμων», να γεμίζουν από νιάτα, ομορφιά και καυτά μαγιό! Το Mykonos Live Tv ακολουθώντας τη νεολαία, στο ραντεβού διασκέδασης που δίνει κάθε χρόνο στα τέλη Μαίου στο Super Paradise, βρέθηκε στο διάσημο beach bar για να μεταφέρει την ατμόσφαιρα του κεφιού που επικρατεί.

Δικηγόρος Τσατάνη: Ψευδές το δημοσίευμα Βαξεβάνη

Διαψέυδει ο δικηγόρος της Γ. Τσατάνη, Θέμης Σοφός, ότι της ασκήθηκε δίωξη όπως διαδίδει από το πρωί ο γνωστός "έγκριτος" ΣΥΡΙΖΑίος Κώστας Βαξεβάνης και αργότερα το ΑΠΕ.

O Μπράνσον της Virgin προειδοποιεί: Η Βρετανία οδεύει προς καταστροφή-Ο όμιλος Virgin έχασε το ένα τρίτο της αξίας του

Η Virgin Group έχασε το ένα τρίτο της αξίας του μετά το Brexit, σύμφωνα με τον ιδρυτή και πρόεδρο του ομίλου Ρίτσαρντ Μπράνσον o οποίος σε δηλώσεις του για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, προειδοποίησε πως το Ηνωμένο βασίλειο οδεύει προς την καταστροφή.

Απάθεια στην κυβέρνηση μετά τη βόμβα από την Μαρινόπουλος Α.Ε - Τα σενάρια και ο φόβος για ντόμινο στην ελληνική αγορά

- Η μόνη εκκρεμότητα της εταιρείας Μαρινόπουλος προς τους εργαζόμενους είναι ο μισθός Ιουνίου και το επίδομα αδείας
- Η αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 θα συζητηθεί την 1η Ιουλίου στο Πρωτοδικείο
- Οι προμηθευτές της Μαρινόπουλος Α.Ε. ξεπερνούν τους 3000 και εάν δεν πληρωθούν τότε θα υπάρξει ανεξέλεγκτο ντόμινο
- Το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη εργαζόμενοι της εταιρείας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκη
- Πώς έφτασε η εταιρεία στην υπαγωγή στον πτωχευτικό κώδικα

Κλαψομο@νης Τσίπρας: Η ΕΕ αντιμετώπισε με ευγένεια το δημοψήφισμα στη Βρετανία, όχι όμως το δικό μου

Αφού ρε Αλέξη το δικό σου δημοψήφισμα οδήγησε σε καλύτερη συμφωνία όπως μας λες... ή όχι;

Τις αντιδράσεις των Ευρωπαίων στο δημοψήφισμα στην Ελλάδα και σε εκείνο της Βρετανίας, συνέκρινε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη Σύνοδο των Σοσιαλιστών στις Βρυξέλλες.

ΠΙΠΑ Κ@ΛΟ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ! Ιστορική ημέρα: Το ευρωκοινοβούλιο αφαίρεσε ένα αστέρι από τη σημαία της ΕΕ


Το Brexit είναι μια πραγματικότητα πια, με την Ευρώπη τις τελευταίες ώρες να ζητά από την Βρετανία την άμεση έξοδο της από την ΕΕ.

ΠΙΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο LOOSER! Επιστολή δασκάλας στον Μέσι


Όλος ο κόσμος έχει πέσει απάνω στον Λιονέλ Μέσι προκειμένου να τον μεταπείσει να μην σταματήσει να αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Ο πρόεδρος της χώρας, Μαουρίτσιο Μάκρι, ο Ντιέγκο Μαραντόνα αλλά και οι συμπαίκτες του προσπαθούν και με δημόσιες τοποθετήσεις να κάνουν τον Μέσι να το ξανασκεφτεί.

Μητσοτάκης στο ΕΛΚ: Τελείωσε η εποχή του λαϊκισμού - Ατυχές το Brexit αλλά πρέπει να γίνει σεβαστό

«Η απόφαση της Βρετανίας ήταν ατυχής αλλά πρέπει να γίνει σεβαστή» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στην Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ στις Βρυξέλλες.

Καυγάς της οικογένειας με τον Τζήμερο επειδή αποκάλεσε «φασισταρά» τον Φύσσα... ενώ ήταν ακροαριστερός φασισταράς

Με ανακοίνωση απαντούν οι δικηγόροι της οικογένεια Φύσσα στην επίθεση του Θάνου Τζήμερου.

Ουσιαστικά οι δικηγόροι της οικογένειας του Παύλου Φύσσα υποστηρίζουν ότι ασχολήθηκε με τον τραγουδιστή και τους γονείς του, εξισώνοντας μάλιστα το θύμα με τον θύτη, επειδή απλά δεν είχε κανένα άλλο τρόπο να έλθει στην επικαιρότητα... ενώ η μητέρα του φροντίζει κάθε μέρα είτε με βρισίδια είτε πετώντας μπουκάλια μέσα στο δικαστήριο να είναι στην επικαιρότητα.

Η απάντηση της ΑΥΓΗΣ για την offshore-Γελάει η ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ των ψεμάτων έγινε ΣΥΡΙΖΑ των offshore

Την απάντησή της, που επιβεβαιώνει ότι στο μετοχικό της κεφάλαιο συμμετέχει κυπροακή offshore, δίνει η εφημερίδα «Αυγή» στην ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Νότης Μηταράκης κατά τη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα τραπεζικά δάνεια σε κόμματα.

Κάμερον: Σαν ξένο σώμα στην τελευταία του Σύνοδο Κορυφής [εικόνα & βίντεο]

Ως αποσυνάγωγος κινήθηκε αλλά και αντιμετωπίστηκε ο Ντέιβιντ Κάμερον στην Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, λίγα 24ωρα μετά το Brexit.

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός ήταν εμφανώς αμήχανος και αναψοκοκκινισμένος μπήκε από τους τελευταίους στην αίθουσα όπου συγκεντρώνονταν οι υπόλοιποι 27 ηγέτες της ΕΕ.

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Στις Βρυξέλλες η υπουργός της Σκωτίας -Για να δει πώς μπορούν να μείνουν στην ΕΕ

Μιλώντας στην Βουλή της Σκωτίας η Νίκολα Στάρτζεον, η πρώτη υπουργός της Σκωτίας δήλωσε ότι θα βρεθεί στις Βρυξέλλες την Τετάρτη για επαφές με Ευρωπαίους αξιωματούχους ώστε να διερευνηθούν οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να συνεχίσει η Σκωτία τη σχέση της με την ΕΕ.

Γελάει ο Ντάισελμπλουμ για τον Φάρατζ: Ζει στον δικό του κόσμο-Νομίζει ότι η Βρετανία είναι ακόμα αυτοκρατορία

Η Βρετανία δεν θα είναι σε θέση να υπαγορεύσει τους όρους μίας νέας εμπορικής συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, εφόσον αποχωρήσει από αυτήν, προειδοποίησε ο Πρόεδρος του Eurogroup και υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας, Γερούν Ντάισελμπλουμ, κατηγορώντας τον Νάιτζελ Φάρατζ, τον επικεφαλής του κόμματος Ukip, ότι «ζει στον δικό του κόσμο».

Το υπ. Εργασίας "παρακολουθεί στενά" το επετειακό (1 χρόνος CC) κανόνι ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ-Δείτε την ιστορία της εταιρίας

Ανακοίνωση για την ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που  υπέβαλε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99, εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας γιορτάζοντας τον ένα χρόνο capital controls.

ΒΙΝΤΕΟ-Επικό τρολάρισμα: Οι Αγγλοι έγιναν ντελιβεράδες της... Ισλανδίας

Το... ποδοσφαιρικό Brexit της Εθνικής Αγγλίας έχει βάλει «φωτιά» στα social media.

Η χαρά του τρολαρίσματος έχουν γίνει από το βράδυ της Δευτέρας, ο Ρόι Χότζσον και οι διεθνείς της Εθνικής Αγγλίας. ‘Ένα από τα πιο πετυχημένα και προβεβλημένα βίντεο που ανέβηκαν τις τελευταίες ώρες στο Facebook δείχνει τον Άγγλο ομοσπονδιακό τεχνικό...

Κλωτσιές στον κ@λο από Μέρκελ: Καμία διαπραγμάτευση επίσημη ή ανεπίσημη αν δεν ενεργοποιήσουν το Άρθρο 50!

Δεν μπορεί να υπάρξει «διακριτική ευχέρεια επιλογής» στην υπόθεση του Brexit, τόνισε η Καγκελάριος Μέρκελ, αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις που θα διεξαχθούν μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Βρετανίας για την έξοδο της τελευταίας.

Πέρασε η πρόταση μομφής κατά του Κόρμπιν

Στους 172 οι βουλευτές που είπαν «όχι» στον επικεφαλής των Εργατικών - Ζητούν την απομάκρυνσή του από την ηγεσία του κόμματος

Δεν έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης ο επικεφαλής των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, όπως ήταν αναμενόμενο, με τους βουλευτές του κόμματός του να του γυρίζουν την πλάτη.

Γελάνε οι Γερμανοί! ΥΠΕΞ: Είναι σαφές ότι οι Βρετανοί του Brexit δεν έχουν σαφές σχέδιο

"Αν οι βρετανοί περιορίσουν την ελεύθερη εγκατάσταση πολιτών, θα έχει συνέπειες και περιοσρισμό πρόσβασης στην αγορά των 27"

Υψηλό τίμημα θα έχει ενδεχόμενο αδιέξοδο στην διαδικασία του Brexit, προειδοποίησε την Τρίτη ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών Μάρτιν Σέφερ.

Η Ισλανδία σκοράρει με... κομπίνες από πλάγια [βίντεο]

Μπορεί να μην έχουν τεράστια παράδοση στο ποδόσφαιρο, αλλά οι Ισλανδοί είναι δουλευταράδες.

Και καταφέρνουν με το κάθε τι να γίνονται καλύτεροι από μέρα σε μέρα και έτσι βρέθηκαν στους «8» του EURO 2016.

BINTEO-ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΔΙΑ! Συριζαίος βουλευτής, εισηγητής νομοσχεδίου, ξέχασε τη μισή ομιλία... στο σπίτι του!

Κατακόκκινος από ντροπή αναγκάστηκε να διακόψει την τοποθέτησή του ο Δημήτρης Δημητριαδής επί του νομοσχεδίου για προσάρτηση ευρωπαϊκών οδηγιών

Στα μέσα της ομιλίας του και κατακόκκινος από ντροπή αναγκάστηκε να διακόψει την τοποθέτησή του ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Δημητριαδής επί του νομοσχεδίου για προσάρτηση ευρωπαϊκών οδηγιών που αφορούν στις οικονομικές καταστάσεις επιχειρήσεων στην ελληνική νομοθεσία.

ΚΛΑΜΑ! Άγκυρα: Εμείς πάντως δεν ζητήσαμε συγγνώμη από τον Πούτιν

Προεδρική πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Ανατολή αναφέρει ότι η επιστολή Ερντογάν προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν δεν περιλαμβάνει λέξεις «συγγνώμης»

Διαψεύδει η Άγκυρα πως ζήτησε συγγνώμη από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού σύμφωνα με προεδρική πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Ανατολή.

Νέο χαστούκι Τσίπρα: Χάνουν το ΕΚΑΣ 150 χιλιάδες συνταξιούχοι (παραδείγματα)

Συντάξεις χωρίς ΕΚΑΣ ή μικρότερο ποσό επιδόματος θα λάβουν στα τέλη Ιουνίου από τα Ταμεία περισσότεροι από 150.000 χαμηλοσυνταξιούχοι!

Οι Ευρωπαίοι πετάνε με τις κλωτσιές τη Μεγάλη Βρετανία από την Ενωση-Ακυρώνουν τη βρετανική προεδρεία του 2017

Ολο και πιο έντονες είναι οι φωνές από την καρδιά της Ευρώπης που ζητούν από τη Βρετανία να πάρει την πρωτοβουλία και να ζητήσει την έξοδο της από την ΕΕ μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

ΕΧΟΥΝ ΚΛ@ΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ ΛΕΜΕ! Ακόμη και η λαϊκίστικη Sun μετάνιωσε για το Brexit! [εικόνες]

Δεν είχαν ακόμη καλά καλά ανακοινωθεί τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος για την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την ευρωπαϊκή ένωση και οι πρώτες μαρτυρίες κοψοχέρηδων δημοσιεύτηκαν στον τύπο.

WSJ: Τέλος τα αγγλικά ως επίσημη γλώσσα στην ΕΕ λόγω Brexit

Σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal  αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση εκτός από τη Βρετανία ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει και τα αγγλικά από επίσημη γλώσσα.

ΝΔ: Να διερευνηθεί η πυρπόληση του στρατιωτικού τζιπ από αναρχικούς

Την άμεση διερεύνηση της πυρπόλησης του στρατιωτικού τζιπ στο Γουδί ζητά με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία

Liberation: Μα είναι δυνατόν οι αριστεροί να είναι ευχαριστημένοι με το Brexit;

Οι Βρετανοί λένε ότι θέλουν ένα ελεύθερο έθνος, γράφει η Liberation στο κύριο άρθρο της και κάνει μια συναρπαστική ανάλυση για τους «εθνοκυρίαρχους», όπως τους αποκαλεί.

Τζον Όλιβερ: «Ξυρισμένος ουρακοτάγκος» ο Τζόνσον και «γαμ... γουρονοκεφαλών» ο Κάμερον

Ο αθυρόστομος Βρετανός κωμικός παρουσιαστής της πετυχημένης σειράς «Last Week Tonight», πρέπει να βάλει... πιπέρι στη γλώσσα του

«Ξυρισμένος ουρακοτάγκος» ο Μπόρις Τζόνσον και «γαμ... γουρονοκεφαλών»ο Ντέιβιντ Κάμερον!

ΣΚΙΤΣΟ-Το λιοντάρι κι ο λαγός

Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Bend it like Tsipras – κάν’ το όπως ο Τσίπρας

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

Ξ​​εκινώ από εκεί ακριβώς όπου σταμάτησα στη στήλη της Παρασκευής, όταν ακόμη το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν ήταν γνωστό: τελικά, αυτό που έκανε νιάου νιάου στα κεραμίδια δεν ήταν γατάκι· ήταν μάλλον ο εμβληματικός βρετανικός λέων, ένα είδος που εθεωρείτο ότι είχε εκλείψει εδώ και δεκαετίες. Μένει να δούμε τώρα πώς θα κατεβεί κοτζάμ λιοντάρι από τα κεραμίδια – διότι και για τη Βρετανία, όχι μόνο για την υπόλοιπη Ευρώπη, τώρα ξεκινούν τα δύσκολα. Το 52% των Βρετανών υπέρ της εξόδου ήταν το χειρότερο δυνατό. Ηταν «lose-lose» – μια κατάσταση, δηλαδή, από την οποία κανείς δεν κερδίζει.

Ποια η θέση της Ελλάδας στη λίστα των χωρών με την πιο «θανατηφόρα» ατμοσφαιρική ρύπανση;

Τη λίστα των χωρών με την πιο επικίνδυνη ατμοσφαιρική ρύπανση για την υγεία των ανθρώπων δημοσίευσε ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας (ΔΟΕ). Τα αποτελέσματα προκαλούν έκπληξη, καθώς στην πρώτη θέση δεν βρίσκεται η Κίνα ή κάποια άλλη βιομηχανοποιημένη χώρα, αλλά η Γεωργία.

«ΑΡΧΕΙΟ-ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗ»-Φιάσκο για Podemos μετά τις ευχές Τσίπρα

Στις 25 Ιουνίου ο Τσίπρας έγραφε στο Twitter: "Στέλνουμε σήμερα την στήριξή μας στον Π. Ιγκλέσιας αι τον Αλ. Γκαρσόν, για...

Οι χόχολοι θα κλείσουν τελευταίοι την πόρτα

Αλκιβιάδης Κωνσταντίνος Κεφαλάς

Η Ευρώπη προβληματίζεται σοβαρά επειδή ο HOMO PASOKUS HELLENICUS θα δυσκολεύεται να ψωνίζει τα Σαββατοκύριακα στο Selfridges

Οι Βρετανοί παραλίγο να παραδώσουν την χώρα τους στους WOG, που ψήφισαν σε ποσοστό 70 % υπέρ του BREMAIN. Η λέξη WOG προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Western Oriental Gentleman και χρησιμοποιείται ειρωνικά από τους Βρετανούς για να περιγράψει τους Ασιάτες και Άραβες μετανάστες, συμπεριλαμβανομένων και των Ελλήνων, που αν και κατοικούν εκεί για πολλά χρόνια, δεν έχουν αντιληφθεί ότι η Βρετανία είναι μία διαφορετική χώρα από το Πακιστάν και την Ελλάδα και ότι το Kensington και το Mayfair δεν έχουν καμία σχέση με την Εκάλη, το Ψυχικό και το Κολωνάκι. Επί παραδείγματι, ένας Πακιστανός WOG μπορεί και συνδυάζει ενδυματολογικά μαζί με το άσπρο φουρό του ένα καλό σακάκι Anderson and Sheppard και μία μεταξωτή γραβάτα William Turner. Αντίστοιχα, οι φυλές των πασόκων, συριζαίων και νεοδημοκρατών WOG στο Λονδίνο επιμένουν να καπνίζουν τα Gurkha Black Dragon σε χώρους που απαγορεύεται αυστηρώς το κάπνισμα.

«Φωτιά» η σύζυγος του αρχηγού της Ισλανδίας στο EURO [εικόνες]

Η φυσιογνωμία του είναι χαρακτηριστική. Τα μούσια τον έχουν μετατρέψει σε αγαπημένο «ήρωα» των μικρών παιδιών στην Ισλανδία. Στην πρεμιέρα παρακαλούσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ανταλλάξουν φανέλες όμως τώρα ζει το όνειρό του και μαζί του το ζει και η πανέμορφη σύζυγός του.

ΒΙΝΤΕΟ-Επικός Σκωτσέζος Βουλευτής μέσα στο βρετανικό κοινοβούλιο: Είμαστε Ευρωπαίοι και δεν έχουμε καμία πρόθεση να δούμε την Σκωτία εκτός Ευρώπης

Τα είπε όλα:

Το γράφημα με τον πληθυσμό της Ισλανδίας που έγινε viral [εικόνα]

Πρόκειται φυσικά για ένα φανταστικό γεγονός και όχι για την πραγματικότητα. Ενδεικτικό πάντως του επιτεύγματος της εθνικής ομάδας της Ισλανδίας, η οποία εκπροσωπεί μια χώρα με μόλις 332.529 μόνιμους κάτοικους.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΣΟΒΑΡΟΙ" ΤΗΣ ΝΔ! Η ψεκασμένη δήλωση του Μίχαλου για τους Γερμανούς - ΒΙΝΤΕΟ

Το συμπέρασμα της δήλωσης είναι πως η Μέρκελ πρέπει να αρχίσει πάλι να μας δανείζει χωρίς υποχρεώσεις και πολλά πολλά... δηλ. αν τη συναντούσε θα της έλεγε "φέρε εδώ τα λεφτά μωρή κ@ργιόλα (για να βγούμε με δανεικά από την ύφεση) για να μη σου γ@μήσω την Παναγία"... όπως λένε και στο χωρίο του

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στην Ευρώπη μετά το Brexit, δεν μάσησε τα λόγια του. Αναφερόμενος στη στάση του Βερολίνου, ο κ. Μίχαλος είπε χαρακτηριστικά: