29 Ιουνίου 2016

ΘΕΟΣ! “Πάρτι” με πο@τάνες! Οργίασε ο διαιτητής του Αργεντινή – Χιλή (ΦΩΤΟ)

Ο ρέφερι του Copa America τράβηξε τα βλέμματα τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα -δείχνοντας συνολικά 9 κάρτες (με δυο αποβολές)- όσο και με τα όσα έκανε μετά την ολοκλήρωση του ματς, για να... χαλαρώσει!

ΒΙΝΤΕΟ-ΟΚ! Είπε μια μ@λακία ο Αλέξης... πως κάνετε έτσι; Η μόνη ήταν;

Δεμευόταν ο Τσίπρας ότι δεν θα μειωθούν κύριες συντάξεις με το νομοσχέδιο που έφερε.
Για ρωτήστε σήμερα τους συνταξιούχους...:

Καθιερώνεται «αναβολόσιμο» από 20 έως 50 ευρώ για κάθε αναβολή δίκης

Αυξομοιώσεις κατά περίπτωση των δικαστικών παραβολών

Από εδώ και το εξής θα υπάρχει πλέον παράβολο αναβολής όταν οι δικηγόροι ζητούν την αναβολή εκδίκασης των υποθέσεως τους, ενώ το παράβολο για την κατάθεση μήνυσης μειώνεται από τα 100 στα 50 και στα 70 ευρώ κατά περίπτωση και στις εργατικές διαφορές το δικαστικό ένσημο μειώνεται κατά 50% (από 8 ο/οο σε 4 ο/οο).

ΝΔ για την επιστολή Cosco: Η κυβέρνηση συνεχίζει το “άλλα λέμε, άλλα συμφωνούμε, άλλα ψηφίζουμε”

Με δήλωση του Γιώργου Κουμουτσάκου, η Νέα Δημοκρατία σχολιάζει την επιστολή της Cosco που έφτασε στη Βουλή και καταγγέλλει μονομερή αλλαγή όρων από την πλευρά της κυβέρνησης στο θέμα του λιμανιού του Πειραιά.

Πιο… Ελληναράς πεθαίνεις – Δείτε πως γιόρτασε σήμερα ο Πολάκης (ΦΩΤΟ)

Την ονομαστική του γιορτή έχει σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, και το γιορτάζει με καφέ και τσιγάρο.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα ξοδεύει ο Κιμ Γιονγκ Ουν για...ποτά

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν έχει πολύ ακριβά γούστα, καθώς ξοδεύει εκατομμύρια προκειμένου να αγοράσει εδέσματα και ποτά από το εξωτερικό.

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΦΤΑΙΕΙ! Κλειστή δυο μήνες η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Ασκληπιείο

Η αναστολή της λειτουργίας της μονάδας χρονολογείται 22 Απριλίου - Μεγάλη ταλαιπωρία αλλά και έξοδα για τους αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς

#SafetyPin: Γιατί οι Βρετανοί άρχισαν να φορούν παραμάνες μετά το Brexit

Το Βrexit έφερε άνοδο της ξενοφοβίας με Ευρωπαίους που εργάζονται στην χώρα να καταγγέλλουν ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος τους

Εκτός από φόβο για το μέλλον, το Βrexit έφερε και άνοδο του ρατσισμού και της ξενοφοβίας στη Βρετανία, με Ευρωπαίους πολίτες και άλλους «μετανάστες» που εργάζονται στην χώρα να καταγγέλλουν ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος τους!

Κάφρος μπούκαρε με το αγροτικό του σε τράπεζα -Ηταν νευριασμένος και σκνίπα [βίντεο]

Ζημιές στη γυάλινη τζαμαρία τράπεζας προκάλεσε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 49χρονος, όταν «έριξε» το αγροτικό του αυτοκίνητο πάνω σε τραπεζικό υποκατάστημα, στα Γιαννιτσά.

Ο Τσίπρας εξέφρασε την αλληλεγγύη του στο κουφάρι του Κόρμπιν

Επικοινωνία με τον ηγέτη των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν, είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του για τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα του, η Βρετανία.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ! Αλυσοδέθηκε στην είσοδο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου - ΒΙΝΤΕΟ

Στην πόρτα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης αλυσοδέθηκε το πρωί ο νοσηλευτής και πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος, Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Η Κάιλι Μινόγκ στη Σίφνο – ΦΩΤΟ

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της φαίνεται να περνά η διάσημη τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ με τον σύντροφο της Τζόσουα Σας.

«Συγγνώμη» από τη Cher για το «αναίσθητο» tweet της για την Κωνσταντινούπολη

«Συγγνώμη» από τη Cher για το «αναίσθητο» tweet της για την Κωνσταντινούπη
Η 70χρονη τραγουδίστρια απολογήθηκε για την άστοχη χρήση emoji στο μήνυμά συμπαράστασής της για τα θύματα της χθεσινοβραδινής επίθεσηςΣυγγνώμη ζήτησε σήμερα η διάσημη τραγουδίστρια Cher μετά από τις οργισμένες αντιδράσεις που προκάλεσε η άστοχη χρήση εικονιδίων emoji, στο μήνυμα συμπαράστασης που ανάρτησε στο Twitter για τα θύματα της χθεσινοβραδυνής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη.

ΒΙΝΤΕΟ-Drone «έπιασε» ζευγάρι να κάνει σεξ στο καμπαναριό μοναστηριού!

Ένας τουρίστας αποφάσισε να καταγράψει με το drone του την μοναδική θέα και κατέγραψε τελικά την ερωτική σκηνή!

Ο Ρέμος μιλάει για τον Καραμανλή στις Σέρρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην κεντρική πλατεία των Σερρών βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, καλεσμένος του Επιμελητηρίου της πόλης. Ο τραγουδιστής, όταν αναφέρθηκε στον Καραμανλή, μιας και οι Σέρρες είναι η γενέτειρα της οικογένειας, γνώρισε την πραγματική αποθέωση.


Μυτιλήνη: Γύφτισσα τσούλα χτύπησε αστυνομικό για να μη συλλάβει τον νταή φίλο της!

Σαν... μαινόμενη τίγρη χίμηξε πάνω σε έναν από τους αστυνομικούς που επιχειρούσαν να συλλάβουν έναν ομόφυλό της μια νεαρή τσιγγάνα στη Μυτιλήνη και τον χτύπησε με ένα μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον! Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί και αυτή με χειροπέδες.

Επιμένει η εισαγγελέας Τσατάνη στις κατηγορίες της για τον Παπαγγελόπουλο

Επί σχεδόν δύο ώρες κατέθετε στην Επιτροπή Θεσμών η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη, σχετικά με τις καταγγελίες της κατά του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, για παρεμβάσεις του, στο έργο της, ενώ η ακρόαση της συμφωνήθηκε να συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! Μητέρα της 14χρονης που εξαφανίστηκε: «Είναι λίγο πεταχτούλα η κόρη μου»

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της εξαφάνισης των δύο ανήλικων κοριτσιών από την πλατεία Αττικής τα οποία αναζητούσαν οι γονείς τους, αλλά και οι αστυνομικές αρχές.

Γιούνκερ: Η Σκωτία κέρδισε το δικαίωμά της να ακουστεί στην ΕΕ-Διαφωνεί ο Ραχόι: Αν φύγει η Βρετανία, φεύγει και η Σκωτία

Με την πρωθυπουργό της Σκωτίας αναμένεται να συναντηθεί σήμερα, στην έδρα της Κομισιόν, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Εγκεφαλικό όσοι νοικιάζουν στο Μαρινόπουλο -Θα πληρώσουν ΕΝΦΙΑ χωρίς να έχουν εισπράξει

Κάθε ώρα που περνάει αποκαλύπτεται και μια νέα πτυχή του «κανονιού» της Μαρινόπουλος.

Αυτή τη φορά, δραματική έκκληση απευθύνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων που εκμισθώνουν στην εταιρία τους περίπου 500 χώρους που στεγάζει τα υποκαταστήματα της και ήδη είναι «μέσα» στα ενοίκια του τελευταίου χρόνου.

Βουλή: Κατά της άρσης ασυλίας του Φίλη και η ΝΔ που έχυνε κροκοδείλια δάκρυα

Η άρση ασυλίας τεσσάρων βουλευτών συζητήθηκε σήμερα στην βουλή. Την άρση της ασυλίας του γγ του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη, αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ! Τσίπρας: Με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι [o Κάμερον] δεν είχε κανένα Plan B

«Δεν πρέπει να παριστάνουμε τους έκπληκτους γιατί τα αίτια της αναδίπλωσης και του εθνικισμού είναι πολύ βαθιά, καθώς επίσης η λιτότητα, η κοινωνική κρίση και το δημοκρατικό έλλειμμα», τόνισε ο κ. Τσίπρας. Πρόσθεσε ότι κατανοεί τον κ. Κάμερον αλλά «οφείλω να σημειώσω ότι με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι δεν είχε κανένα Plan B».

ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛIΤΙΚΗ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑ! Ποιος γνωστός παραγωγός χρωστάει στην Ματσούκα 100.000 ευρώ (;)

Ο λόγος για τον  Γιάννη Κουτσομύτη γιο του σημαντικού σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη.

Η Δήμητρα Ματσούκα έχει καταφύγει στα δικαστήρια όπου ζητά χρήματα, που  αφορούν πληρωμές, για τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha «Ματωμένα χώματα», την παραγωγή της οποίας είχε αναλάβει ο γνωστός οικονομολόγος.

Χαμός με beauty blogger που έβγαλε βίντεο φορώντας μαντήλα [βίντεο]

H Χλόη Μορέλλο, beauty μπλογκερ από την Αυστραλία έλαβε χιλιάδες αρνητικά σχόλια, όταν αν και άθεη, ανέβασε στο μπλογκ της βίντεο, στο οποίο φορούσε μαντήλα.

Η «καυτή» σύζυγος του Χουλτ – Topless και με μαγιό στρινγκ (ΦΩΤΟ)

Άλλον ένα λόγο, για να γίνει ο Νίκλας Χουλτ παίκτης του Παναθηναϊκού, απέκτησαν οι οπαδοί του τριφυλλιού. Ο λόγος για την καυτή σύζυγό του Ρεμπέκα Θελ.

OK! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Η «Αυγή» παραδέχθηκε ότι κυπριακή offshore έχει μετοχές της εφημερίδας [εικόνες]

Σε δύο διαδοχικά άρθρα της σήμερα, αναγκάστηκε να απαντήσει η «Αυγή» στις καταγγελίες για το επίμαχο θέμα με την offshore.

Η εφημερίδα της Αριστεράς, είχε απαντήσει και χθες, Τρίτη, ωστόσο με κύριο άρθρο της το πρωί της Τετάρτης, όσο και με νέο άρθρο της το μεσημέρι, τοποθετήθηκε εκ νέου για την υπόθεση.

Μπερίσα σε Ράμα: Μετέτρεψες την Αλβανία σε «Δημοκρατία του χασίς»

Οξύτατη πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης προκαλεί στην Αλβανία η εκτεταμένη καλλιέργεια χασίς σε όλη τη χώρα με βαριές καταγγελίες περί προστασίας των φυτειών από την αστυνομία.

Πρωταγωνιστές του Game Of Thrones επισκέφτηκαν τους πρόσφυγες στη Λέσβο

Οι πρωταγωνιστές του Game Of Thrones επισκέφτηκαν τους πρόσφυγες

Οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες της σειράς πραγματοποίησαν την επίσκεψη στο πλαίσιο των δράσεων της οργάνωσηςInternational Rescue Committee, για την οποία είχαν συμμετάσχει σε καμπάνια αλληλεγγύης ήδη από τον Μάρτιο.

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ Σ'ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! Η επιστροφή του Χαϊκάλη στους ΑνΈλ - Τι πόστο ανέλαβε

To come back του Παύλου Χαϊκάλη στην πολιτική σκηνή είναι γεγονός.

Ο πρώην υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων και βουλευτής των ΑΝΕΛ που είχε «κοπεί» από τα ψηφοδέλτια του κόμματος λόγω εμπλοκής του σε υπόθεση offshore, επέστρεψε στους Ανεξάρτητους Ελλήνες ως γραμματέας Πολιτισμού.

Καβγάς Βενιζέλου - Χριστοδουλοπούλου στην Επιτροπή της βουλής: «Άντε από δω πέρα...»

Ένταση προκλήθηκε στην Επιτροπή στην Επιτροπή Θεσμών κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της εισαγγελέως Εφετών Γεωργία Τσατάνη, σχετικά με τις καταγγελίες της κατά του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, για παρεμβάσεις του, στο έργο της.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Ο Δρίτσας παραδέχεται τις «λαθροχειρίες»-«Έχω τέτοιο δικαίωμα» λέει-Η Cosco απειλεί με ακύρωση της επένδυσης

Αναστάτωση επικρατεί στο Μαξίμου για την εμπλοκή με την Cosco-Εκτάκτως στη Βουλή ο Φλαμπουράρης-«Στο πλαίσιο δικαιοδοσίας μου» οι αλλαγές λέει ο Δρίτσας, αλλά προσθέτει ότι όσα καταγγέλλει η εταιρεία θα μελετηθούν και θα ληφθούν υπόψη

Εμπλοκή στον ΟΛΠ: Η Cosco καταγγέλλει τον Δρίτσα για μονομερείς ενέργειες

Για ανατροπή βασικών σημείων της συμφωνίας που είχαν υπογράψει καταγγέλλει τον υπουργό Ναυτιλίας η Cosco - Ζητούν άμεσα αλλαγές στο νομοσχέδιο για την παραχώρηση του ΟΛΠ- Παραμονές της επίσκεψης Τσίπρα στην Κίνα η εμπλοκή

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-15 συναρπαστικά σουβενίρ απ' τον ένα χρόνο capital controls

Πέρασε λοιπόν ακριβώς ένας χρόνος από την ανακοίνωση δημοψηφίσματος, το default μας, το κλείσιμο των τραπεζών και την επιβολή capital controls.

Διασκέδασε τους Ευρωπαίους πάλι ο Αλέξης-Η παρέμβασή του προκάλεσε τα γέλια των υπολοίπων στη Σύνοδο

Ο Αλέξης τους είπε πως απορεί με τον Κάμερον που πάει να εφαρμόσει το αποτέλεσμα παρότι δεν τον βολεύει... και οι υπόλοιποι άλλαξαν συκώτια απ'τα γέλια

Το κλίμα στο αποχαιρετιστήριο δείπνο των ηγετών της ΕΕ στον Ντέιβιντ Κάμερον, το βράδυ της Τρίτης στις Βρυξέλλες, ήταν βαρύ.

Πολλοί ηγέτες εκφράζονταν επικριτικά τόσο για το αποτέλεσμα του Brexit όσο και για τους χειρισμούς του Ντέιβιντ Κάμερον, αλλά και για την αργοπορία του Ηνωμένου Βασιλείου να βγάλει το «διαζύγιο» με την ΕΕ.

Τέτα Καμπουρέλη: Τόπλες στην παραλία με σώμα 20άρας [εικόνα]

Την πιο σέξι της φωτογραφία ανέβασε η Τέτα Καμπουρέλη στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η γνωστή nail artist πόζαρε τόπλες στην παραλία, φορώντας ένα σέξι μπικίκι με κορδόνια.

Επενδύσεις και εκλογικός νόμος

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

Δεν σας έχω μιλήσει ποτέ για τον φίλο μου Μπάμπη*, αλλά έφθασε η στιγμή. Ο Μπάμπης, που έχει περάσει μικρός την αρρώστια που δύσκολα θεραπεύεται και δείχνει πια (θέλω να πιστεύω ότι είναι) εντελώς καλά, με την πείρα που είχε από το ΚΚΕ, με προειδοποιούσε ότι ο Δημήτρης Κουτσούμπας μπορεί να είναι ό,τι είναι, έχει όμως συγκρότηση και σοβαρότητα.

Ένταση στο υπουργείο Εργασίας - Τραυματίστηκε μία εργαζόμενη - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο, έξω από το υπουργείο Εργασίας, όταν εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία διαμαρτύρονταν για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία και την υποχρηματοδότηση.

Ντάισελμπλουμ: «Την περίοδο του δημοψηφίσματος η ελληνική οικονομία επιδεινώθηκε δραματικά»

Βόμβα του Ολλανδού υπουργού Οικονομικών: Η συμφωνία προβλέπει πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% για τουλάχιστον δέκα χρόνια - «Το 2018 η συζήτηση για το χρέος - Πρώτα εφαρμόστε το πρόγραμμα» - Χαρακτήρισε ένα Grexit ως τη χειρότερη απόφαση για Ελλάδα και ευρωζώνη

Χαρακόπουλος (ΝΔ): Οσμή σκανδάλου στην τροπολογία Φίλη για τη Σιβιτανίδειο Σχολή-Δείτε τι κάνουν για να βάλουν Διευθυντή κομματόσκυλο ΣΥΡΙΖΑ

«Στην εισηγητική έκθεση αναφέρεται ότι «επέρχονται τροποποιήσεις στα προσόντα του Γενικού Διευθυντή της Σιβιτανιδείου Σχολής, προκειμένου να εναρμονιστούν στις σύγχρονες απαιτήσεις της επαγγελματικής εκπαίδευσης σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα»

Κωνσταντινόπουλος τρολάρει Δρίτσα: Τα ‘μαθες τα νέα, υπογράφεις την πώληση του ΟΛΠ

Η συζήτηση της σχετικής σύμβασης ήδη συζητείται στο Κοινοβούλιο και αναμένεται να ψηφιστεί με εξπρές διαδικασίες αύριο - Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για την αλλαγή στάσης της κυβέρνησης - «Αναγκαστήκαμε» απαντά ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός

ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ! Ελευθέρας από τον Πούτιν για Ρώσους τουρίστες που θέλουν να κάνουν διακοπές στην Τουρκία

Ανατροπή με επιπτώσεις για την Ελλάδα - Στο τηλεφώνημα των δύο ηγετών μετά τη συγγνώμη του Τούρκου προέδρου Πούτιν και Ερντογάν συμφώνησαν να συναντηθούν τετ α τετ - Συμφώνησαν ότι είναι σημαντικό να υπάρξει εξομάλυνση των διμερών σχέσεων

Εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο – Ποιο κανάλι κατέθεσε αίτηση για άδεια

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έγινε η πρώτη κίνηση με τον τηλεοπτικό σταθμό...

Ο κομισάριος του ΣΥΡΙΖΑ, η οffshore της Αυγής και ο Φίλης

Ο «κομισάριος» της Eθνικής Τράπεζας, κ. Πολυζώης (Ζώης) Πεπές και σύμβουλος διοίκησης παραμένει σιωπηλός το τελευταίο διάστημα. Τι να έχει συμβεί άραγε; Τι έχει δει ο κομισάριος και ανησυχεί τόσο πολύ; Εν τω μεταξύ στα «ψιλά» έχουν περάσει οι ερωτήσεις του κ. Νότη Μηταράκη σχετικά με την οffshore της εφημερίδας Αυγή.

Σκάνδαλο στην Επιθεώρηση Εργασίας

 ΠΑΣΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ

Η μόνη εξασφάλιση των εργαζομένων απέναντι στις αυθαιρεσίες κάποιων εργοδοτών είναι το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ). Αυτό το εργαλείο του κράτους πολλές φορές δεν λειτουργεί όπως πρέπει, δεν προστατεύει επαρκώς τους εργαζομένους. Συνήθως λόγω κυβερνητικών παρεμβάσεων, όπως λένε οι ίδιοι οι επιθεωρητές, αλλά και τα συνδικάτα.

Πόσο ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ θα πληρώσουν οι καταναλωτές το «μάρμαρο» του Brexit (λίστα)

Φάρμακα, πετρελαιοειδή, τυριά, σωλήνες, ηλεκτρικοί αγωγοί, προϊόντα αλουμινίου, σταφύλια και σταφίδες, γιαούρτι και ντοματοπολτός είναι τα κύρια εξαγώγιμα προϊόντα της Ελλάδας προς τη Βρετανία, τα οποία καθίστανται ακριβότερα στη βρετανική αγορά, εφόσον συνεχίζεται η διολίσθηση της στερλίνας έναντι του ευρώ.

Ο Φάρατζ είναι τώρα το νέο πρόσωπο της Βρετανίας στην ΕΕ -Απωθητικός, αντιπαθής, εριστικός

Mε ένα αιχμηρό άρθρο, η εφημερίδα Guardian ερμηνεύει το «φαινόμενο» Φάρατζ και σκιαγραφεί το προφίλ του όπως ενισχύθηκε μετά την έκβαση του αποτελέσματος του βρετανικού δημοψηφίσματος.

ΦΩΤΟ- Σύνοδος Κορυφής: Τσίπρας κρυφοκοιτάζει Μέρκελ

Έχει γραφτεί και έχει ξαναγραφτεί αλλά δεν χορταίνουμε να το λέμε. Σε αυτή την Σύνοδο Κορυφής ευτυχώς για όλους μας η Ελλάδα είναι αόρατη. Κανείς δεν ασχολείται μαζί μας γιατί το μεγάλο θέμα είναι η Βρετανία. Ο φωτογραφικός φακός, σήμερα στην άτυπη Σύνοδο των 27 κρατών μελών της ΕΕ "έπιασε" τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα να κάθεται δίπλα στην Άνγκελα Μέρκελ.

Ο Μηταράκης καταγγέλλει πρακτικές bullying από την κυβέρνηση

Με αφορμή την απόσυρση από τον Σταθάκη τροπολογίας που είχε συμφωνήσει με τον Κουρουμπλή - Ο βουλευτής της ΝΔ αποδίδει την απόφασή αυτή στην καταγγελία που έκανε για ύπαρξη offshore στο μετοχολόγιο της Αυγής

Ταξίδι αναψυχής Γκάμπριελ στην Αθήνα κι οι ΣΥΡΙΖΑίοι ονειρεύονται να ξεχάσει μερικά δις εδώ... για επενδύσεις

Ο Γερμανός αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ φτάνει αύριο στην Ελλάδα συνοδευόμενος από 40 εκπροσώπους γερμανικών επιχειρήσεων. Στόχος η συμμετοχή της Γερμανίας στην πορεία ιδιωτικοποιήσεων.

Παραδοχή απ'το γατάκι Δρίτσα: "Συμβιβαστήκαμε"-Στη Βουλή σαν κατεπείγον το νομοσχέδιο για τον ΟΛΠ και την Cosco

Με τον υπουργό Ναυτιλίας, Θ. Δρίτσα, να εξηγεί ότι ο κυρωτικός νόμος για την σύμβαση παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΟΛΠ εισάγεται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος εξ ανάγκης και όχι με υπαιτιότητα της κυβέρνησης ξεκίνησε η συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή.

Τουρίστρια φωτογράφισε Ελληνα αστυνομικό και το Twitter «τρελάθηκε» μαζί του [εικόνες]

Ένας Έλληνας αστυνομικός έχει γίνει το απόλυτο viral στο Twitter, από την ώρα που μία τουρίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της φωτογραφία του εν ώρα υπηρεσίας.

Εισβολή του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Μεξικού

Ομάδα ατόμων της οργάνωσης Ρουβίκωνας εισέβαλαν στην πρεσβεία του Μεξικού στο Κολωνάκι

Τα μέλη του Ρουβίκωνα διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στο Μεξικό, για τις απαγωγές και τις δολοφονίες αντικαθεστωτικών και δημοσιογράφων.