04 Ιουλίου 2016

Άλλοι πάνε με τους συμβούλους τους... δείτε με ποιον πήγε ο Τσίπρας!

Τελικά μόνο τον Καρανίκα δεν πήρε μαζί του....

Δεν είναι μόνο η κουστωδία υπουργών και επιχειρηματιών που συνοδεύουν τον Αλέξη Τσίπρα στο Πεκίνο.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που βρίσκονται συνεχώς δίπλα στον πρωθυπουργό δεν είναι κάποιος από τους συμβούλους του , όπως θα περίμενε κανείς άλλα ο πιστός του…

Κομματόσκυλο διπλοθεσίτης και με τις ευλογίες υπουργού

Ο διορισμός ενός αρχιτέκτονα στο γραφείο υπουργού δεν αποτελεί είδηση με τα όσα ρουσφέτια έχουμε ακούσει να γίνονται τον τελευταίο καιρό.

ΒΙΝΤΕΟ-Καυγάς Κεγκέρογλου-Τασίας για τον άντρα της

«Αν θέλετε μπορούμε να μην μιλήσουμε και καθόλου κυρία πρόεδρε. Οι προηγούμενοι υπερέβησαν όλα τα όρια με την ανοχή σας. Μιλούσε ο κ. Δρίτσας επτά λεπτά και δεν τολμήσατε να του πείτε μία κουβέντα», είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, απευθυνόμενος στην αντιπρόεδρο της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

ΝΔ: Η κυβέρνηση με απύθμενο θράσος "κουνάει" το δάχτυλο στην κοινωνία

«Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, οι χαμηλοσυνταξιούχοι συνάντησαν το σκληρό και ανάλγητο πρόσωπο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», απαντά η Νέα Δημοκρατία, σε διαρροές κυβερνητικών κύκλων, με ανακοίνωση που εξέδωσε, υπό τον τίτλο «η κυβέρνηση με απύθμενο θράσος “κουνάει” το δάχτυλο στην ελληνική κοινωνία»,

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΟΥ ΦΙΛΗ! Τον αποκεφαλίζει με χατζάρα μπροστά στα μάτια παιδιών! Σκληρές εικόνες!

Εικόνες από άλλη μια δημόσια εκτέλεση έδωσαν στη δμοσιότητα τζιχαντιστές.

Ένας άνδρας που "προσέβαλε το Ισλάμ" φορά πορτοκαλί στολή και κάθεται δεμένος σε μια καρέκλα στη μέση του δρόμου. Γύρω του έχει συγκεντρωθεί κόσμος, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά.

Γελάει το Twitter για το φόρεμα της Περιστέρας: Κουμπάρα σε βάφτιση, έτοιμη για κινέζικα μπουζούκια

Ηταν στράπλες, κοντό, με λεπτομέρειες από δαντέλα και σε βαθύ κόκκινο. Κανένα από τα στοιχεία του φορέματος της Περιστέρας Μπαζιάνα όμως δεν ενθουσίασε τους χρήστες του Twitter.

Επιστολή 36 βουλευτών της ΝΔ: Υποβάθμιση της Βουλής, αρνήθηκε να απαντήσει ο Πολάκης

Το ζήτημα της υποβάθμισης της Βουλής από την κυβέρνηση αναδεικνύουν 36 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΧΟΥΦΤΩΜΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ! Σουηδία: Σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων κοριτσιών σε μουσικό φεστιβάλ

Γεγονότα ανάλογα με εκείνα που έλαβαν χώρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολονία και σε άλλες γερμανικές πόλεις, διαδραματίστηκαν στη Σουηδία, όταν δεκάδες έφηβες κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από «ξένους», όπως ανέφεραν στις καταθέσεις τους, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής μουσικού φεστιβάλ.

Στη φυλακή μάνα και γιος που εξανάγκαζαν 34χρονη σε ερωτικό τρίγωνο!

Της απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ μέσα σε δέκα χρόνια, με την υπόσχεση ότι θα έλυναν τα μάγια που της είχαν κάνει - Έπεισαν το θύμα τους να κάνει σεξ μαζί τους για να ξεφορτωθεί την «κατάρα» που την έκανε δυστυχισμένη

ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΓΕΝΑ! Επιδημία... ύπνου στην πολιτική σκηνή της Ινδίας - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Τα social media κάνουν... πάρτι με τις φωτογραφίες βουλευτών παραδομένων στην αγκαλιά του Μορφέα

Ένας αναζωογονητικός υπνάκος μπορεί να μειώσει την ένταση μιας κουραστικής μέρας, να περιορίσει το στρες και να επιδράσει θετικά στην απόδοσή μας.

Ενα διαφορετικό σχολείο: Χωρίς βαθμούς και πρόγραμμα -Τα παιδιά επιλέγουν τι θα μάθουν

Σε δύο μήνες, τα παιδιά στην Ελλάδα θα ακούσουν να χτυπά το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, θα πάρουν στα χέρια βιβλία με ύλη που κάποιοι άλλοι έχουν επιλέξει για αυτά και ένα πρόγραμμα για το τι μαθήματα θα παρακολουθούν.

ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΓΕΛΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! Βαρησήμαντη συνάντηση με Κιλτίδη

Γράφει προς διασκέδασή μας η karfitsa.gr του γελοίου εκδότη Καραμανλή και στην οποία μπαίνουν άρθρα κατά παραγγελία:

Γνωρίζουμε ότι ένας εκ των πολιτικών που συναντιέται συχνά με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είναι ο Βορειοελλαδίτης Κώστας Κιλτίδης.

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ! Πού ΘΑ χαρίζει το μισό μισθό της η Βαγενά

Περίπου 4.000 ευρώ θα μοιράζει κάθε μήνα σε χαμηλοσυνταξιούχους η Άννα Βαγενά, σύμφωνα με τα όσα είπε σε συνέντευξη της.

Σκηνές Φαρ Ουέστ στην Πανόρμου - Πήγαν να κλέψουν σούπερ μάρκετ και πυροβόλησαν κατά της ομάδας ΔΙΑΣ

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν στην Πανόρμου, στους Αμπελόκηπους. Τρεις θρασύτατοι ληστές μίσθωσαν... ταξί και επιχείρησαν να ληστέψουν το απόγευμα σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας. Στον κεντρικότατο δρόμο αντάλλαξαν πυροβολισμούς με την ομάδα ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί και να συλληφθούν όλοι.

ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ-! Οι 6 επενδυτικές προτάσεις του Τσίπρα στον κινέζο ομόλογό του [εικόνες]

Για πολύ καλό κλίμα κάνει λόγο το Μέγαρο Μαξίμου, αναφορικά με τις διακυβερνητικές συνομιλίες που πραγματοποιούνται στην Κίνα από τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς, τονίζοντας ότι εξετάζουν με ενδιαφέρον τις ελληνικές προτάσεις.

Εικόνες που εντυπωσιάζουν από την ανέλκυση του F-16 στη Γαύδο – ΦΩΤΟ

Ξεκίνησε η ανέλκυση του διθέσιου μαχητικού αεροσκάφους F-16 που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Γαύδου το 2014, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής τριάδας αεροσκαφών.

Απίστευτο βίντεο: Ποντικίνα σώζει το μωρό της από το στόμα ενός φιδιού

Εικόνα που θύμισε έντονα καρτούν, αλλά τόσο πραγματική στην άγρια φύση

Μοιάζει με σενάριο από καρτούν, αλλά αποτελεί ένα πραγματικό περιστατικό, το οποίο έτυχε να καταγράψει η κάμερα. Μία ποντικίνα επιτίθεται σε ένα μεγάλο φίδι, το οποίο έχει αρπάξει το μωρό της και δίνει μάχη μαζί του, πετυχαίνοντας στο τέλος να το ελευθερώσει, καταφέροντας απανωτές δαγκωματιές στο ερπετό!

ΜΕΓΑΛΕΙΑ! Η εμφάνιση της Μπέτυς στο Πεκίνο που θα συζητηθεί (ΦΩΤΟ)

Ένα strapless μπορντό φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες επέλεξε η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα για να συνοδεύσει τον Αλέξη Τσίπρα στην ιστορική πλατεία Τιέν Αν Μεν του Πεκίνου.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ; ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ! Κατρούγκαλος: Θα απομονώσουμε κι άλλο το ΔΝΤ-Θα διαπραγματευτούμε στα εργασιακά όπως κάναμε και στις συντάξεις

Ο υπουργός Εργασίας χαρακτήρισε επιτυχημένη τη διαπραγματευτική πολιτική της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και προανήγγειλε ότι με την ίδια τακτική θα προσέλθει στο νέο κύκλο συζητήσεων με τους δανειστές τον Σεπτέμβριο - Είπε ότι θα επιχειρηθεί και πάλι η «απομόνωση» του ΔΝΤ

Αυτές είναι οι ιδιαίτερες και αρρωστημένες διατροφικές συνήθειες των πιο γνωστών δικτατόρων

Οι δικτάτορες ανά την παγκόσμια ιστορία είναι υπεύθυνοι για μερικά από τα χειρότερα εγκλήματα της ανθρωπότητας. Οι κρυφές πτυχές του εαυτού τους, όμως, δείχνουν την προσωπική τους παραξενιά η οποία πολλές φορές ξεπερνά τα όρια της ψυχασθένειας.

Ε, ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ->Jurassic Mars: Βρέθηκε δεινόσαυρος στον πλανήτη Άρη;

Δείτε το βίντεο και τη φωτογραφία της NASA που προκάλεσαν τεράστιες συζητήσεις στην επιστημονική κοινότητα

Πρόκειται για οπτική ψευδαίσθηση, ή όντως εντοπίστηκε κάτι που θα ανατρέψει την ιστορία της Γης; Είναι ένα κατάλοιπο του παρελθόντος, απλώς ένας βράχος που μοιάζει με κεφάλι μεγάλης σαύρας;

ΕΤΣΙΜ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ CL-Απόφαση σοκ της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Ρεάλ-Μπαρτελόνα

Σύμφωνα με την ετυμηγορία των Βρυξελών, μετά από έρευνες 2.5 ετών, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Βαλένθια, Μπιλμπάο, Οσασούνα, Έλτσε Χέρκουλες πήραν παράτυπα κρατικές επιδοτήσεις παραβιάζοντας το κοινοτικό δίκαιο – Οι συγκεκριμένες ομάδες καλούνται να πληρώσουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ

50 βουλευτές της ΝΔ ρωτούν για τις τηλεοπτικές άδειες

Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τους υπουργούς, Επικρατείας, Νίκο Παππά και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, σχετικά με τις αδειοδοτήσεις τηλεοπτικών καναλιών, κατέθεσαν 50 βουλευτές της ΝΔ, κατηγορώντας την κυβέρνηση «για προσπάθεια χειραγώγησης της ενημέρωσης» και κάνοντας λόγο για «μείζον ζήτημα Δημοκρατίας».

ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΕΤΣΙ Κατάληψη άπλυτων σε χώρο που θα μιλούσε ο Νίκος Παππάς -Συνθήματα κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Ομάδα αντιεξουσιαστών έκανε κατάληψη, το απόγευμα της Δευτέρας, σε χώρο στον οποίο είχε προγραμματιστεί ομιλία του Νίκου Παππά.

Σβάινσταϊγκερ: Γιατί εκτελέσαμε τα πέναλτι μπροστά στους Ιταλούς

Η απόφαση του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ να επιλέξει την εστία για τα πέναλτι του προημιτελικού μπροστά στην κερκίδα των Ιταλών προκάλεσε έκπληξη, όμως ο Γερμανός εξηγήθηκε.

ΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ! Η Τουρκία παραχωρεί τη βάση του Ιντσιρλίκ στη Ρωσία;

Η Άγκυρα θα μπορούσε να αφήσει τη Ρωσία να χρησιμοποιήσει την αεροπορική βάση για την καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

ΑΣ ΦΑΝΕ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Μειώθηκαν οι Τούρκοι επισκέπτες στη Λέσβο -Εναν στους 4 έχασε το νησί

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας της Μυτιλήνης «Εμπρός», που δημοσιοποίησε τα στοιχεία, οι αφίξεις ανήλθαν σε 7.236 το α΄ εξάμηνο του 2016, όταν το αντίστοιχο διάστημα του 2015 ήταν 9.816.

Νέα Δημοκρατία: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργήσει... υπουργούς καναλάρχες

«Η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι: Καμία διαπλοκή! Ούτε παλιά, ούτε νέα. Μόνος σκοπός μας είναι η ελεύθερη, απρόσκοπτη και αχειραγώγητη ενημέρωση των πολιτών», επισημαίνει με ανακοίνωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΧΥΜΑ ΟΛΑ! Το υπουργείο Παιδείας ξέχασε να δώσει παιδαγωγική επάρκεια σε τμήμα του ΠΑΜΑΚ

Να διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα που προέκυψε με την αυτόματη αναγνώριση της παιδαγωγικής επάρκειας των αποφοίτων της κατεύθυνσης Εκπαίδευσης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ζητεί από την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας η διοίκηση του Ιδρύματος.

ΕΙΤΗΣΕΕ: Η επιστολή Έτινγκερ και αφορά την αδειοδότηση των καναλιών και λύνει το θέμα της Digea

Στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον ισχυρισμό του ότι η επιστολή του επιτρόπου Έτινγκερ δεν αφορά τη διαδικασία της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, απαντά με ανακοίνωσή της η Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας

ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ 'ΚΑΝΕ ΚΑΝΑΣ ΠΑΠΠΑΣ! Κι όμως στα νιάτα του ο Φίλης ήταν δεξιός...

Πολλοί παρατήρησαν τον Νίκο Φίλη να ψέλνει κατά την διάρκεια των εγκαινίων επαναλειτουργίας του Μητροπολιτικού Ναού της Αθήνας και διερωτήθηκαν για τον Υπουργό Παιδείας που έχει ταχθεί ακόμη και υπέρ του περιορισμού των ωρών διδασκαλίας των θρησκευτικών στα σχολεία.

Υπόθεση Μαυρίκου: Τρύπα στο πάτωμα και την εξάτμιση της Porsche

Τι λένε οι εμπειρογνώμονες για τα ευρήματα στο δάπεδο του αυτοκινήτου, τη θραύση της δεξιάς εξάτμισης, αλλά και το μπλοκάρισμα του κιβωτίου ταχυτήτων - Αποφαίνονται ότι αυτά οδήγησαν στην ανάφλεξη του πολυτελούς SUV που προκάλεσε τον θάνατο του εκδότη

Έντεκα οι αιτήσεις για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες- Ποιος κρύβεται πίσω από την S.N.P.

Ολοκληρώθηκε σήμερα, στις 3 το μεσημέρι, η πρώτη φάση της διαδικασίας του διαγωνισμού για την απόκτηση των τεσσάρων ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας. Οι φάκελοι που κατατέθηκαν και αποσφραγίστηκαν στις 16:00 σήμερα, ήταν 11.

Τα 11 υποψήφια σχήματα είναι τα εξής:

ΑΦΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ-Ο ΠΙΣ δίνει μπόνους σε γιατρό και νοσηλευτή για να εργαστούν στο Καστελόριζο

Την παροχή οικονομικών κινήτρων στον γιατρό- επιμελητή Β' Γενικής Ιατρικής- και στον νοσηλευτή που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να εργαστούν στο Καστελόριζο, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).

Κάνουν "έξωση" και στους βατραχανθρώπους

Της Δήμητρας Πανανού

Διώχνουν τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού Σώματος από τις εγκαταστάσεις όπου εδρεύει η μονάδα τους στον Άγιο Κοσμά, λόγω της σκανδαλώδους σύμβασης (ΔΕ: Έτσι λοιπόν ο Νικολάκης Χατζηνικολάου... "σκανδαλώδη σύμβαση για το Ελληνικό"... τι στο διάολο; Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ εγκρίνει τα κείμενα στη φυλλάδα του και γιαυτό το προτιμούσε χαβούζα;) που υπέγραψε το ΤΑΙΠΕΔ με τη Lamda Development του ομίλου Λάτση για την ιδιωτικοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και χωρίς να έχουν προνοήσει για τη μετεγκατάστασή τους.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΡΙΖΑ-«Λουκέτο» σε 4.200 επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας το 2015

Πάνω από 4.200 επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας έκλεισαν στην Ελλάδα το 2015, σύμφωνα με έρευνα του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ).

Βίντεο: Αγρότης από την Κομοτηνή τραβάει για 60 μέτρα τρακτέρ 6 τόνων

Ο Μπάμπης Αφεντουλίδης αποδεικνύεται άξιος συνεχιστής της παράδοσης Κουταλιανού, του Τζίμη Αρμάου και του Γιωργου Τρομάρα

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο με έναν αγρότη από την Κομοτηνή ο οποίος αποδεικνύεται άξιος συνεχιστής της παράδοσης του Κουταλιανού, του Τζίμη Αρμάου και του Γιωργου Τρομάρα.

O απρόσεκτος μάγος που τραυμάτισε την παρουσιάστρια - ΒΙΝΤΕΟ

Υπάρχουν στιγμές που τα τρικ των μάγων δεν πετυχαίνουν.

Αυτό διαπίστωσε με τον πιο επώδυνο τρόπο η παρουσιάστρια της πολωνικής τηλεόρασης Μαρζένα, η οποία είχε καλεσμένο τον διαγωνιζόμενο του παιχνιδιού «Πολωνία έχεις ταλέντο».

ΒΙΝΤΕΟ-Πώς ο Ερατοσθένης μέτρησε την περίμετρο της γης

O Ερατοσθένης θεωρείται ο πρώτος που υπολόγισε το μέγεθος της Γης και κατασκεύασε ένα σύστημα συντεταγμένων με παράλληλους και μεσημβρινούς.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Ποιος Α/ΓΕΕΘΑ κατέχει το "ρεκόρ" υπερπτήσεων;

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο μεταλλάσσεται με το πέρασμα των χρόνων. Άλλοτε σημειώνει εξάρσεις και άλλοτε έχει κάποια ύφεση ή κάποια αλλαγή στις τακτικές.

Έξι υποψήφιοι για τηλεοπτικές άδειες στη σκιά της επιστολής της Κομισιόν

Ο επίτροπος Έτινγκερ εγείρει σειρά ενστάσεων για τους χειρισμούς Παππά-Σπίρτζη στο ζήτημα του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου - ΑΝΤ1, Star, ALPHA, ΣΚΑΪ, «Ε» και η εταιρεία ALTER EGO του Ευάγγελου Μαρινάκη οι έξι που κατέθεσαν αίτηση - Αγώνας δρόμου για το MEGA

ΚΛΑΜΑ! Χαμός με Λεβέντη στον ΒΗΜΑ FM: «Είστε υπηρέτες του Μητσοτάκη!»

Ακραία σύγκρουση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη με τους δημοσιογράφους Μπάμπη Παπαναγιώτου και Άρη Ραβάνο έλαβε χώρα στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ FM, με τον κ. Λεβέντη να ισχυρίζεται πως «ας έκαναν ο Φλωράκης και ο Κύρκος και με τον…Ρωχάμη, αλλά δεν έπρεπε να προδώσουν την απλή αναλογική.

Ποιο είναι το «καλύτερο» κρατικό πάρκινγκ στον κόσμο;

Της ελληνικής Βουλής φυσικά…

Πόσοι εργαζόμενοι χρειάζονται άραγε για να λειτουργήσει το υπόγειο πάρκινγκ της Βουλής;

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΛΙΤΩΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΪΛ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΓΙΔΙΑ! Φιλοδωρήματα! Από 20% έως 50% έχουν μειωθεί πλέον όλες οι συντάξεις και έρχονται και χειρότερα! Σφαγή των επικουρικών από τον Σεπτέμβριο

- 6 στους 10 συνταξιούχους παίρνουν κάτω από 700 ευρώ
- Το 44,8% των συνταξιούχων παίρνει σύνταξη κάτω από το όριο της φτώχειας που είναι 665 ευρώ
- Κίνδυνος για νέες περικοπές αν δεν μπουν νέοι πόροι στο σύστημα

Βελεστίνο: Aλβανός κρατούσε φυλακισμένες τις ανήλικες κόρες του

Τις υποχρέωνε να παραμένουν κλεισμένες στο σπίτι παρά τη θέλησή τους και καθημερινά τις εξύβριζε και τις απειλούσε, ενώ συχνά τις χτυπούσε

Η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου συζεί με τον σύντροφό της στο Ηράκλειο [εικόνες]

Η κόρη του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου, Μαργαρίτα Παπανδρέου, ζει το δικό της ρομαντικό παραμύθι στο πλευρό του αγαπημένου της Χάρη Καπόγιαννη και έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της.

«Βλέπουν» τρομοκρατία πίσω από τις ληστείες

Πέντε «χτυπήματα» χρηματαποστολών μέσα σε δυόμισι μήνες

Νέα και πιθανότατα αχαρτογράφητα μέλη του ένοπλου αντάρτικου πόλεως «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 30 Ιουνίου στην πλατεία Υμηττού στο Παγκράτι.

Deutsche Welle: Ανατρέπει τα δεδομένα η παραίτηση Φάρατζ;

Συνεχίζεται η αναταραχή στη Μ. Βρετανία δέκα μέρες μετά το δημοψήφισμα. Ο N. Φάρατζ ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την παραίτησή του. Οι απόψεις διίστανται σχετικά με το αν πρόκειται για ειλικρινή απόφαση ή τακτικισμό.

ΤΡΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! Σύνταξη από τα 50 έτη για 150.000 εργαζόμενους σε ΔΕΚΟ και τράπεζες -Ποιοι είναι κερδισμένοι και ποιοι χαμένοι

Τη δυνατότητα να βγουν στη σύνταξη από τα 50 έχουν τουλάχιστον 150.000 εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ και τράπεζες.

Μάλιστα για κάποιους από αυτούς η οικειοθελής αποχώρηση θα είναι επικερδής, αφού εκτός από το ποσό αποζημίωσης που δικαιούνται θα εισπράξουν και αποζημίωση που σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνει και τους 45 μισθούς.

Στη γενέτειρα των Καραμανλήδων η Όλγα Κεφαλογιάννη (Photo)

Μία ενδιαφέρουσα σύναξη πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στις Σέρρες, με αφορμή την τριήμερη εκδήλωση της Πολιτικής Ακαδημίας του Ιδρύματος Konrad-Adenauer.