06 Ιουλίου 2016

ΓΡΑΦΗΜΑ-Πείτε κι ενα ευχαριστώ στον Τσίπρα που με το δημοψήφισμα απέκρουσε το «τελεσίγραφο των θεσμών»

Ευτυχώς με το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα γλιτώσαμε το τελεσίγραφο των θεσμών...

ΒΙΝΤΕΟ-Μπικίνι Κate Upton vs Βαρύτητα: 1-0

Το διάσημο και αγαπητό στον αντρικό πληθυσμό μοντέλο Kate Upton μας έχει εκπλήξει ευχάριστα στο παρελθόν με τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις και τα καμώματά της μπροστά στον φακό. Το 24χρονο μοντέλο του Sports Illustrated, βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους στην Φλόριντα, και συγκεκριμένα στο κέντρο εκπαίδευσης αστροναυτών!

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ! Ξέρετε ποιος Άγιος γιορτάζει στις 6 Ιουνίου που ο Τσίπρας έκανε το ΟΧΙ, ΝΑΙ;

Άγιος Αστείος επίσκοπος Δυρραχίου: Εορτάζει στις 06 Ιουλίου

Η Εκκλησία σήμερα τιμά τη μνήμη του Αγίου Αστείου (Αστίου).

ΤΡΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ! Οι δικαστές ΔΕΝ θα δηλώνουν τα λεφτά σε στρώμα ή θυρίδες

Να μην δηλώνονται τα μετρητά ή τιμαλφή που φυλάσσονται στο στρώμα (εκτός τραπεζών) ή σε θυρίδες στο πόθεν έσχες, πέτυχαν οι δικαστικοί λειτουργοί της χώρας.

Επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι από άλλους φασίστες! (ΦΩΤΟ)

Μύριζε... μπαρούτι το απόγευμα της Τετάρτης, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι. Μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων πέταξαν φέιγ βολάν, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Nέες αποκαλύψεις Γκάλμπρεϊθ για το "Σχέδιο Β" του Βαρουφάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ ο οποίος υποστηρίζει ότι η προετοιμασία του Σχεδίου Β έγινε κατ’ εντολή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΑ! Βρετανία: 11χρονος παραδέχτηκε ότι βίασε τη μικρότερη αδερφή του

Το αγόρι παρακολουθείται από ειδικό ψυχολόγο – Θα δικαστεί στις 25 Αυγούστου

Αγόρι μόλις 11 ετών παραδέχτηκε ενώπιον των δικαστών ότι βίασε τη μικρότερη αδερφή του.

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ 5 δις ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! Πάλι φούμαρα πούλαγαν οι Ρώσοι!! Μόνο οι Ιταλοί έκαναν δεσμευτική προσφορά για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η μοναδική δεσμευτική προσφορά για την απόκτηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ήρθε από την Ιταλία, ενώ δεν υπήρξε αντίστοιχη κίνηση για την ROSCO.

Η Κινέζα ηθοποιός που τράβηξε την προσοχή του Αλιέξ' απ'τα Τζουμέρκα [εικόνες]

Δεν ήταν μόνο τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας που μάγεψαν τον Αλέξη Τσίπρα στη Σανγκάη αλλά και μια ηθοποιός του παραδοσιακού κινεζικού θεάτρου.

Το "αιχμηρό" σχόλιο του Λίνεκερ για τον... φοροφυγά Μέσι! (ΦΩΤΟ)

Δεν το άφησε να... πέσει κάτω! Ο Μέσι τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 21 μηνών για χρέη ύψους 4.100.000 ευρώ προς το ισπανικό δημόσιο, ωστόσο το ότι δεν θα οδηγηθεί στη φυλακή δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Γκάρι Λίνεκερ.

Τόνι Μπλερ: `Συγγνώμη! Αναλαμβάνω την ευθύνη για τον πόλεμο στο Ιράκ`! (ΒΙΝΤΕΟ)

O πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, εξέφρασε σήμερα τη λύπη του και ζήτησε συγγνώμη για τον πόλεμο στο Ιράκ, ωστόσο μπροστά στις σφοδρές επικρίσεις μετά τη δημοσιοποίηση της σχετικής έκθεσης για τη σύρραξη στην χώρα αυτή, υπερασπίστηκε την απόφασή του περί εμπλοκής του Λονδίνου στις στρατιωτικές επιχειρήσεις και την εισβολή του 2003.

Υποτροφίες ακόμα και με βαθμό 6,5 πλέον στους φοιτητές - Καταργείται το «άριστα»

Ήθελα να ξερα, οι μπούφοι της ΝΔ θα τα αλλάξουν όλα αυτά ΑΜΕΣΑ μόλις έρθουν στην εξουσία; Μάλλον όχι αφού το πιθανότερο είναι να πούνε "έλα μωρέ, πάμε παρακάτω"... όπως έκανε κι ο Σαμαράς όταν ήρθε στην εξουσία και δεν επανέφερε το "ΕΘΝΙΚΗΣ" στον τίτλο του Υπ. Παιδείας που είχε αφαιρέσει ο μεταρρυθμιστής Γιωργάκης... κι έτσι όλο και πιο πολύ θα βουλιάζει η χώρα και οι πολίτες...

Λίγες ώρες μετά τις αιχμές του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλου για την αριστεία όπου απευθυνόμενος στους φοιτητές και στις φοιτήτριες της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, που συμμετείχαν και διακρίθηκαν σε Διεθνείς Νομικούς Διαγωνισμούς, τόνισε ότι «η Αριστεία όχι μόνο δεν παραβιάζει την αρχή της ισότητας αλλά την αναδεικνύει και την υπηρετεί», με τροπολογία του ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης μειώνει κάτω από το 9, τα βαθμολογικά κριτήρια για τη χορήγηση υποτροφίας από το ΙΚΥ, βάζοντας ως κατώφλι το «λίαν καλώς», δηλαδή από 6,5 και άνω.

Eκλογές Πολιτικών Μηχανικών: Πρωτιά της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών-6η η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ

Πολλαπλά ήταν τα μηνύματα που έστειλαν οι πολιτικοί μηχανικοί της χώρας με τη μεγάλη συμμετοχή τους στις εκλογές  του Συλλόγου τους την περασμένη Κυριακή.

ΒΙΝΤΕΟ-Ντόρα: Φασιστοειδής η κυβέρνηση-ΣΥΡΙΖΑ: Χυδαιότητες-Ντόρα: Ξυδάκι...

Για «κατάφωρη παρέμβαση της κυβέρνησης στην ελευθεροτυπία» έκανε λόγο η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Κόντρα Φίλη με ιδιωτικά σχολεία -Ζητά νέο έλεγχο ο υπουργός

Νέο έλεγχο για την επαλήθευση των στοιχείων των ιδιωτικών σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ζητά από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, η Διεύθυνση Σπουδών του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΛΕΝΤΙ! «Βόμβα» Αλεξιάδη: Σε τέσσερις δόσεις θα πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ

Νέο ηχηρό «χτύπημα» σε πολύ δύσκολες εποχές δέχονται οι Ελληνες φορολογούμενοι από την σημερινή κυβέρνηση.

Και η νέα άσχημη είδηση αφορά τον ΕΝΦΙΑ και την πληρωμή του σε μόλις τέσσερις δόσεις το 2016, κάτι που σημαίνει ότι... φουσκώνει ο λογαριασμός για τα ελληνικά νοικοκυριά αμέσως μετά το καλοκαίρι.

Θεοδωράκης για την απεργία στα ΜΜΜ: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με λιμουζίνες, άνθρωποι «σαρδέλες» στα λεωφορεία

Με μία αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης τις απεργίες σε μετρό και ηλεκτρικό.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού κάνει λόγο για ουρές στο αεροδρόμιο και ανθρώπους που μπαίνουν σαν «σαρδέλες» στα λεωφορεία, για να «μην περάσουν τα καταστροφικά σχέδια» της ιδιωτικοποίησης.

ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με βαθμό 0,4 στα Νέα Ελληνικά!

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 1,35 με το οποίο ένας άλλος υποψήφιος είχε περάσει στη Φιλοσοφική σχολή

Ένα αρνητικό ρεκόρ έσπασε φέτος υποψήφιος στις εξετάσεις για εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Κατάφερε να περάσει την πόρτα του Πανεπιστημίου έχοντας γράψει 0,4 στο μάθημα των Νέων Ελληνικών με άριστα το 20. Δηλαδή δεν κατάφερε να πάρει ούτε καν μισή μονάδα.

Το «έξυπνο» ποδήλατο που έκανε δώρο ο Κινέζος Πρωθυπουργός στον Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα «έξυπνο» ποδήλατο μάρκας Letv, έκανε δώρο ο Κινέζος Πρωθυπουργός στον Αλέξη Τσίπρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Επαναστατική γυμναστική της πο@τσας κατά του ΤΑΙΠΕΔ από τον Π. Καμμένο

Φυσικά και έκοψε το ΤΑΙΠΕΔ επειδή φοβήθηκε πως αν πάει στη Βουλή θα καταρρίψει την παπαρολογία του... πχ. ότι έχει στα σκαριά ενοικίαση νησιού (ν. Φλέβες στον Σαρωνικό) σε επενδυτές και θα βγάζει 100 εκ ΕΤΗΣΙΩΣ!

Την δική του «επανάσταση» έκανε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στη Βουλή, καθώς κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αξιοποίηση της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων αρνήθηκε να κληθεί το ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να εκφέρει άποψη.

Γνωστός ΨΕΥΤΗΣ βουλευτής λέει ότι φιλοξενεί πρόσφυγες στο διαμέρισμά του - ΒΙΝΤΕΟ

Πρόκειται για τον γνωστό ψεύτη του Λεβέντη που είπε ότι πούλησε μερικά χιλιάρικα την Πόρσε που είχε παρκάρει στο γκαράζ της Βουλής... και η Πόρσε είναι ακόμα εκεί παρκαρισμένη...

Εννέα πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων πέντε παιδιά, φιλοξενεί σε διαμέρισμα που διαθέτει στην Κυψέλη ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας.

Τέλος και η δέσμευση Τσίπρα για το Ταμείο Αλληλεγγύης;

Στον κάλαθο των αχρήστων πηγαίνει η εξαγγελία του Αλέξη Τσίπρα περί της συγκρότησης του «Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης»; Αν κανείς κρίνει απ’ όσα σήμερα δεν είπε στη Βουλή ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος τότε προφανώς ο Αλέξης Τσίπρας για άλλη μια φορά δεν θα υλοποιήσει τις εξαγγελίες του.

Ξύλο Βρούτση σε Δ. Καμμένο που παρουσίασε nonpaper Μαξίμου σαν αντίγραφο email Χαρδούβελη!

Η αρχή έγινε όταν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι η κατάργηση του ΕΚΑΣ είχε προαποφασιστεί από την κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ - Διαβάστε τον διάλογο που είχαν οι δύο άνδρες

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ! Τα γερμανικά ΜΜΕ… υμνούν τον «μεταλλαγμένο» Α.Τσίπρα

Με αφορμή την επέτειο ενός έτους από το δημοψήφισμα και το περίφημο «ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ», διάφορα γερμανικά ΜΜΕ, έκαναν αφιέρωμα στον Αλέξη Τσίπρα.

ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ'ΝΑΙ! ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ! Φωτογραφίες: Εξαθλιωμένοι Έλληνες ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια...

Όταν πέφτει η νύχτα, σκηνές σαν αυτές εκτυλίσσονται στους δρόμους της Αθήνας -και όχι μόνο...

Συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας και το αγνοούμε, ωστόσο αποτελεί κομμάτι της σκληρής πραγματικότητας που βιώνει η χώρα μας στα χρόνια των μνημονίων και της κρίσης.

Τομ Καρτσότις: Ο Έλληνας που «φόρεσε» στον Ομπάμα τα ρολόγια του

Η φράση του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα Τζον Στάινμπεκ «ο χρόνος είναι ο μοναδικός κριτικός χωρίς φιλοδοξία» ταιριάζει μερικώς στον 56χρονο σήμερα Τομ Καρτσότι. Τον άνθρωπο που τα vintage αισθητικής ρολόγια Shinola που κατασκευάζει η εταιρία του, λατρεύουν μεταξύ άλλων ο πλανητάρχης Μπάρακ Ομπάμα, ο Μπιλ Κλίντον, ο αειθαλής ρόκερ Νιλ Γιανγκ και εσχάτως ο Ντέιβιντ Κάμερον.

Οργή εργαζομένων στα ναυπηγεία Ελευσίνας -Η Γενική Γραμματεία Εσόδων κατάσχεσε τους λογαριασμούς

Την έντονη δυσφορία και απογοήτευση από την πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Εσόδων εκφράζουν το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας (ΣΕΝΕ) και 600 εργαζόμενοι.

Fitch: Ύφεση και το 2016 για την Ελλάδα

Χρονιά ύφεσης θα είναι και το 2016 για την Ελλάδα, σύμφωνα με έκθεση του οίκου Fitch, που προβλέπει ότι το ελληνικό ΑΕΠ θα συρρικνωθεί κατά 0,9% φέτος, με «σταδιακή βελτίωση» να έρχεται από το 2017 κι έπειτα.

Ξύλο μεταξύ λάθρο στο Χέρσο Κιλκίς -3 τραυματίες

Ενταση σημειώθηκε στο κέντρο φιλοξενίας, στο Χέρσο Κιλκίς, με τρεις τραυματίες να οδηγούνται στο Γενικό Νοσοκομείο.

Κινέζος έδωσε 3,7 εκατ. δολάρια για μια βραδιά με τη Μέγκαν Φοξ...

... Αλλά η διάσημη ηθοποιός δεν εμφανίστηκε ποτέ στο κρεβάτι του, όπως και τα δύο σέξι μοντέλα που περίμενε
Στις αίθουσες των δικαστηρίων της Αυστραλίας αναμένεται να δοθούν απαντήσεις στην μήνυση που κατέθεσε πλούσιος Κινέζος επιχειρηματίας εναντίον του πρακτορείου συνοδών πολυτελείας «Royal Court Escorts», που έχει την έδρα του στο Σίδνεϊ.

Καβγάς Βενιζέλου - Κόκκαλη στη βουλή - "Μην ξαναπείς ότι είσαι μαθητής μου" - ΒΙΝΤΕΟ

Mίνι κόντρα είχαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Βασίλης Κόκκαλης.

Ο Σαμαράς πέταξε τον Κιουτσούκη με τις κλωτσιές κι αυτοί τον υπερασπίζονται!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γνωστό '' blog " που επιτέθηκε σε στελέχη της ΝΔ κατά καιρούς, στρέφεται με προσβλητικούς και ανοίκειους ...

Απίστευτα μπινελίκια στο twitter του Τσίπρα. Έγραψε για την επέτειο του δημοψηφίσματος και ο κόσμος τον ξέχ@σε!

Ο Τσίπρας είχε την πολύ κακή ιδέα να γράψει στο twitter για την επέτειο του ενός χρόνου από το δημοψήφισμα. Το αποτέλεσμα είναι να έχει λάβει εκατοντάδες απαντήσεις με μπινελίκια σε ελάχιστο χρόνο.

ΚΑΥΤΑ στιγμιότυπα! Γιατρός πιάστηκε να κάνει Σ@Ξ μέσα σε εξεταστήριο- ΒΙΝΤΕΟ

Επ΄αυτοφώρω πιάστηκε ένα ζευγάρι, την ώρα που έκανε... σ@ξ σε εξεταστήριο φαρμακείου ή κλινικής. Ο αιφνιδιασμός τους ήταν μεγάλος όταν συνειδητοποίησαν πως κάποιος βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τις προσωπικές τους στιγμές.

Η αληθινή Spider-Wοman: Ιρανή σκαρφαλώνει έναν τοίχο τόσο γρήγορα που πιστεύουμε ότι είναι ψέμα

Πρόκειται για το κορίτσι «λάστιχο».

Σκαρφαλώνει τους τοίχους τόσο γρήγορα που μας αφήνει άφωνους με τις επιδώσεις της.

Ο λόγος για την Farnaz Esmaeilzadeh η οποία κέρδισε άνετα σε διαγωνισμό ταχύτητας σε τοίχο αναρρίχησης στην Ισπανία.

Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ από drone που καταγράφει τους καταρράκτες του Νιαγάρα

Το θέαμα του φυσικού τοπίου, στα σύνορα μεταξύ της Καναδικής επαρχίας του Οντάριο και της Αμερικανικής Πολιτείας της Νέας Υόρκης, γνωστό σε όλο τον κόσμο ως καταρράκτες του Νιαγάρα, είναι μοναδικό, ειδικά αν το δει κάποιος από ψηλά.

Μαρία Καζαριάν: Η ομορφότερη Ελληνίδα barwoman μακράν!!

Όταν λέμε η ομορφότερη το εννοούμε, γιατί έχει κορμί «ζουμερό» που σε κάθε στιγμή το δείχνει στο instagram, και όταν είναι πίσω από την μπάρα αναστατώνονται μέχρι και τα μπουκάλια. Αν σου πιάσει την κουβέντα έλιωσες.

O Αρκάς «απαντά» στο succes story του Τσίπρα (σκίτσο)

Την δική του «απάντηση» δίνει στο succes story του Τσίπρα με νέο απολαυστικό του σκίτσο ο Αρκάς

Η ελληνικής καταγωγής «βασίλισσα» του fitness στο Instagram

Η Kayla Itsines είναι διεθνούς φήμης personal trainer, με περισσότερους από 5,3 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους στο Instagram και 7,2 εκατομμύρια στο Facebook. Ανάμεσα τους συμπεριλαμβάνονται γνωστά μοντέλα και διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ, που παρακολουθούν τη δουλειά της.

Μητσοτάκης για δημοψήφισμα: Είναι υποκριτικό, αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, να πανηγυρίζουν

«Ο ελληνικός λαός πρέπει, επιτέλους, να μάθει όλη την αλήθεια και να αποδοθούν όλες οι ευθύνες εκεί που πρέπει», δήλωσε, από τη Φρανκφούρτη, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η μόλυνση του Ελ Βενιζέλος από τους άπλυτους - ΒΙΝΤΕΟ

Μέλη της ομάδας «Ρουβίκωνας» εισέβαλαν σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ανταμείβεται δημοσκοπικά η Μέρκελ για το Brexit

Οι Γερμανοί πολίτες φαίνεται να επικροτούν την ηρεμία και σύνεση που επέδειξε η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ μετά την ετυμηγορία των Βρετανών, που τάχθηκαν υπέρ της αποχώρησης της χώρας τους από την ΕΕ.

«Καρφί» Κικίλια για το λουκ Τσίπρα-Περιστέρας στην Κίνα [εικόνα]

Τις στυλιστικές επιλογές του Αλέξη Τσίπρα και της Περιστέρας Μπαζιάνα καυτηρίασε με... νόημα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο Βρούτση για Γκάλμπρεϊθ και το Plan B, σε Χουλιαράκη που ψέλλισε: Ποιςο είναι αυτός;

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση και στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, από το βήμα της Βουλής, σχετικά με τις δηλώσεις του Αμερικανού οικονομολόγου, Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ.

Η ΝΔ για τις δηλώσεις Σπίρτζη: Ο κυβερνητικός θίασος συνέχισε την παράστασή του

 "Ο κυβερνητικός θίασος συνέχισε και σήμερα την παράστασή του" αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη.

Ο Λοβέρδος στη Βουλή: Κοροϊδευόμαστε; - ΒΙΝΤΕΟ

Τους τόνους ανέβασε στη Βουλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή τις νομοθετικές βελτιώσεις που έφερε στο κοινοβούλιο ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

ΜΕΓΑΛΕΙΑ! Η Μπέτυ αλλάξει φορέματα σαν σώβρακα-Με λιλά φουστάνι αυτή τη φορά [εικόνες]

Μπορεί όλοι να ασχολήθηκαν με την προχθεσινή εμφάνιση της Περιστέρας Μπαζιάνα, αλλά εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η χθεσινή της εμφάνιση με ένα λιλά φόρεμα ως το γόνατο.

Εντοπίστηκε το υποβρύχιο «Κατσώνης» - Είχε βυθιστεί το 1943 – ΦΩΤΟ

Βρέθηκε το Υποβρύχιο Κατσώνης Υ1 του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου βόρεια της Σκιάθου από το Υ/Γ-Ω/Κ Ναυτίλος που εκτελούσε σχετική επιχείρηση από τις 4 Ιουλίου.

Τσατάνη: Ο Παππαγγελόπουλος είναι απρεπής και μη σοβαρός

Απέφυγε να μιλήσει ευθέως για παρέμβαση στο έργο της ενώ πρόσθεσε ότι δεν αμφισβητεί την «εντιμότητα» του κ. Παπαγγελόπουλου αλλα την «σοβαρότητά» του και την ευπρέπειά του στον τρόπο που της μίλησε.

Πόσο θα κοπούν οι μισθοί και οι συντάξεις αν ενεργοποιηθεί ο «κόφτης» ΣΥΡΙΖΑ -Τι προβλέπει το τεχνικό μνημόνιο

Από μισθούς και συντάξεις θα προέλθει το 60% των δαπανών που θα κοπούν σε περίπτωση ενεργοποίησης του περιβόητου «κόφτη», όπως προβλέπει το τεχνικό μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.