07 Ιουλίου 2016

Αυτές τις γυναίκες τις θέλεις στο… τιμόνι

Είναι γνωστό ότι ο χώρος του μηχανοκίνητου αθλητισμού κυριαρχείται από άντρες, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις! Πλέον υπάρχουν αρκετές γυναίκες, κυρίως στο NASCAR, το IndyCar, το NHRA κι άλλους θεσμούς…

ΦΩΤΟ-Που να το φανταστεί η γυναίκα ότι θα κοβόταν τόσο γρήγορα το ΕΚΑΣ

"Δεν μπορώ να δεχθώ ότι κόπηκε το ΕΚΑΣ. Μπορεί να ψήφισα να κοπεί αλλά δεν φανταζόμουν πως θα γινοταν τόσο γρήγορα" δήλωσε η Βαγενά του ΣΥΡΙΖΑ... Δίκιο έχει! Που να το φανταστεί; Εξάλλου στη Βουλή...

ΦΩΤΟ-Πιο ξεφτίλας πεθαίνεις ρε μαλ@κα! Δείτε τι γιόρτασε ο Κοτρούγκαλος!

Ο κατά δήλωση μαρξιστής ταξικός αποστάτης Κατρούγκαλος εορτάζει...

Βίντεο σοκ: Σέρβος χτυπά τη γυναίκα του σε ριάλιτι σόου ενώ οι άλλοι παίκτες κοιτούν άπραγοι!

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του ριάλιτι σόου «Ζευγάρια», το οποίο σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στη Σερβία

Σάλο έχει προκαλέσει στην Σερβία η βίαιη επίθεση που δέχτηκε η νεαρή παίκτρια ενός ριάλιτι σόου το οποίο μεταδιδόταν ζωντανά από τον σύζυγό της, μπροστά στα μάτια των άλλων παικτών που δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να τη βοηθήσουν.

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 80-Δείτε τι διέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ από το καταστατικό του

Με σημαντικές αλλαγές στο προτεινόμενο καταστατικό του προσέρχεται στον προσυνεδριακό διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως προκύπτει από το προτεινόμενο καταστατικό, έχουν γίνει μια σειρά από διορθώσεις οι οποίες φέρνουν το κόμμα πιο...

Θεοδωράκης: Να σταματήσουμε τους χαβαλέδες που με κουτοπονηριά δίνουν ψήφο σε... 16άρηδες

Για «άλλη μια κουτοπονηριά» στο σχέδιο νόμου για τον εκλογικό νόμο, κάνει λόγο ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σε ανάρτησή του στο Facebook με τίτλο «να σταματήσουμε τους χαβαλέδες».

Ο Τσίπρας έχει σίγουρο το ΝΑΙ της ΧΑ και ψάχνει 3 βουλευτές για τους 200

Διασπάται το άρθρο 2 που προβλέπει την κατάργηση του μπόνους των 50 βουλευτών από την διατήρηση του ορίου 3% για την είσοδο στη Βουλή- Θετική η πρώτη αντίδραση του ΚΚΕ- Με δεδομένο το «ναι» απο την Χρυσή  Αυγή η κυβέρνηση υπογίζει να φτάσει τους 197-198  βουλευτές και δίνει... μάχη για 2- 3 ακόμη

ΤΟΥ΅ΘΕΩΡΕΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Ο Καμμένος θα τους κόψει τα επιδόματα για να πουλήσει παραμύθι ότι δεν τους κόβει τους μισθούς

Νέο σοκ περιμένει τους στρατιωτικούς, καθώς ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας (αν ισχύουν όσα διαρρέει ο βουλευτής της ΝΔ, Αθανάσιος Δαβάκης) σχεδιάζει να περικόψει επιδόματα και μισθούς, προκειμένου να μην εφαρμοστεί το πάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων στα ειδικά μισθολόγια.

ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΤΗ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ! Οι 51 που στηρίζουν το κόμμα του Θεοχάρη (ονόματα)

Την ίδρυση κόμματος με την ονομασία «Δημοκρατική Ευθύνη» ανακοίνωσε σήμερα ο μέχρι πρότινος του Ποταμιού και νυν ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης.

Ο άλλοτε γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, γνωστοποίησε ότι...

Κόντρα ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ για τον νέο εκλογικό νόμο-Βορίδης: Μόλις κερδίσουμε θα τον καταργήσουμε και δεν θα εφαρμοστεί ποτέ

Με αντιπαράθεση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκίνησε στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής η συζήτηση για το νέο εκλογικό νόμο.

"Με την καθιέρωση της απλής αναλογικής ως παγίου εκλογικού συστήματος ενισχύεται ο πλουραλισμός και η ισότιμη αντιπροσώπευση του λαού στο κοινοβούλιο" ανέφερε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ , Γιάννης Γκιόλας, κατά τη συζήτηση για το νέο εκλογικό νόμο στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

ΝΙΚΟΛΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ! Χατζηνικολάου σε ρόλο παπαγάλου Μαξίμου: «Σχέδιο Β συζητούσε και ο Παπαδήμος με Σαμαρά, Βενιζέλο & Καρατζαφέρη»

Και για λέγε ρε Νικόλα, προέβλεπε κι αυτό εθνικοποίηση ΤτΕ και τάνκς στους δρόμους;
Διαβάστε και γελάστε με τον παπαγάλο του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να ακυρώσει τις αποκαλύψεις για τα σχέδια Τσίπρα:

Σε μια αποκάλυψη περί των… εναλλακτικών σχεδίων για την οικονομία της χώρας, με αφορμή τις αποκαλύψεις Γκάλμπρεϊθ για το «Σχέδιο Β» Βαρουφάκη προέβη ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου.

ΦΩΤΟ-Κλάμα στο Twitter με τον #ΕΝΦΙΑ_στα_4

Ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι οι Έλληνες χρήστες του twitter δεν θα άφηναν ασχολίαστο το αλαλούμ που προκλήθηκε χθες και σήμερα με τον ΕΝΦΙΑ και τις δόσεις του!

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη (6/7) ο Τρύφων Αλεξιάδης δήλωσε ότι ο φόρος ακινήτων θα πληρωθεί σε τέσσερις δόσεις, μέχρι το τέλος του χρόνου, ωστόσο σήμερα υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να τις κάνει... έξι και να φτάσουν έως το Φεβρουάριο του 2017.

Το hashtag το οποίο έχει γίνει trending τις τελευταίες ώρες στο twitter είναι το #ΕΝΦΙΑ_στα_4...

ΒΙΝΤΕΟ-Πρέπει όμως να παραδεχθούμε ότι ο Αλέξης είναι ήρωας... τα λεγε χωρίς να κοκκινίζει

Το video που θα έπρεπε δουν όλοι οι συνταξιούχοι.
Κανένας άλλος δεν τόλμησε να τους κοροϊδέψει τόσο ξεδιάντροπα:

Βίντεο: Σκίουρος «νίντζα» ξεφεύγει από τα νύχια γερακιού

Τη σκηνή κατέγραψε ένας παρατηρητής πτηνών που παρακολουθούσε τις κινήσεις του αρπακτικού

Τη συναρπαστική σκηνή της «διαφυγής» ενός χαριτωμένου σκίουρου από ένα γεράκι που ετοιμαζόταν να τον κατασπαράξει κατέγραψε ένας παρατηρητής πτηνών σε πάρκο του Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Η Ολυμπιονίκης που φωτογραφήθηκε με την Όλγα Κεφαλογιάννη

Με την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου φωτογραφήθηκε η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη.

Τι αποκάλυψε για τα δάνεια Ψυχάρη, ο διωκόμενος ποινικά, διευθύνων της Alpha Bank Δ. Μαντζούνης: Ολα τα δάνεια προς ΜΜΕ είναι εξυπηρετούμενα, πλην ενός

Ολα τα δάνεια που έχει χορηγήσει η Alpha Bank σε επιχειρήσεις Μέσων Ενημέρωσης είναι εξυπηρετούμενα πλην ενός, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Δημήτρης Ματζούνης, καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή.

ΗΠΑ: Ο πρόεδρος της Βουλής μπλόκαρε την ενημέρωση της Κλίντον για διαβαθμισμένες πληροφορίες

«Μαύρο» στην πληροφόρηση της Κλίντον από διαβαθμισμενες πληροφορίες, έριξε ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ μετά το «σκάνδαλο» με τα e-mails της Χίλαρι.

Πάρτι με γκομενάκια στη Βουλή για τα χρόνια πολλά στον επικότερο σύμβουλο του Τσίπρα

Χρόνια πολλά ευχήθηκαν σήμερα το πρωί 3 αιθέριες υπάρξεις και ένας κύριος στο δεξί χέρι του Πρωθυπουργού.

Νωρίς το μεσημέρι λοιπόν, ο...

Σταϊκούρας: Αύξησαν τα φέσια κατά 84%

Ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, και ο υπεύθυνος του Τομέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Γ.Λ.Κ., βουλευτής Κορίνθου, κ. Χρίστος Δήμας, για τη διόγκωση και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Ο Τσίπρας έβαλε την κακομοίρα Σβίγκου να απαντήσει με το γνωστό "Παπασταύρου" στο ξύλο που του ριξε ο Σαμαράς

Το Μέγαρο Μαξίμου συνεχίζει την κόντρα με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή το ταξίδι στο Πεκίνο.

Μετά το το σχόλιο του κ. Σαμαρά στο twiter, η Ράνια Σβίγκου ανέλαβε να απαντήσει -επίσης μέσω twitter- στον πρώην πρωθυπουργό.

Κεγκέρογλου: Ποιος υπουργός έχει θέσει «βέτο» ώστε να δοθεί τηλεοπτική άδεια σε κουμπάρο του

Ενα περίεργο «κουίζ» για «οικογενειακές» σχέσεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών ανάρτησε στο twitter ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου.

42 βουλευτές της ΝΔ κατέθεσαν ερώτηση για τον αφελληνισμό των τραπεζών

Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Σερρών κ. Κώστα Καραμανλή κατατέθηκε σήμερα ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών, αναφορικά με το θέμα του αφελληνισμού του χρηματοπιστωτικού συστήματος της χώρας και τους κινδύνους που αυτός εγκυμονεί για τις ελληνικές επιχειρήσεις και τα ελληνικά νοικοκυριά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΑίοι ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ! Κρήτη: 16 μήνες φυλακή γιατί βίαζε την κατσίκα του γείτονα

25χρονος καταδικάστηκε από δικαστήριο της Κρήτης, καθώς συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να βιάζει την κατσίκα του γείτονα του, μέσα στο σταύλο που διατηρούσε ο δεύτερος, σε περιοχή έξω από το χωριό.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! O Σπίρτζης κέρδισε τον ΣΥΡΙΖΑ στους μηχανικούς

Στις εκλογές του Πανελληνίου Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών που έγιναν με κάλπες σε όλη την Ελλάδα πρώτη παράταξη  αναδείχθηκε η γαλάζια ΔΚΜ, του προέδρου του ΤΕΕ Γιώργου Στασινού, με ποσοστό 33%.

ΒΙΝΤΕΟ-Κλεφτρόνια του κερατά! Κλέβουν μέχρι και τα νερά στα πάνελ!

Ένα αστείο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στην ΕΡΤ.  Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός ήπιε όλο το νερό του όμως φαίνεται ότι διψούσε πολύ και αποφάσισε να «κλέψει» λίγο νερό και από τον διπλανό του, τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τσιάρα.

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Κουτοπονηριά στο παρά πέντε από την κυβέρνηση για τον εκλογικό νόμο - Για να πιάσει 200 ψήφους

Με μια ντρίπλα της τελευταίας στιγμής, η κυβέρνηση επιχειρεί να συγκεντρώσει 200 ψήφους για την κατάργηση του μπόνους και την απλή αναλογική ώστε να ισχύσουν από τις επόμενες εκλογές.

Τα τελευταία 45 χρόνια όποιος διοργανωτής συναντά τη Γερμανία παίρνει πούλο

Απόψε η διοργανώτρια Γαλλία αντιμετωπίζει την Γερμανία στον δεύτερο ημιτελικό του EURO 2016.

Ωστόσο, τα «πάντσερ» έχουν στο πλάι τους μια απίστευτη παράδοση.

Μύκονος: Αποκλείουν τις παραλίες για τον γάμο του Αιγύπτιου κροίσου

Με την ανοχή των τοπικών αρχών στήνουν εξέδρες συναυλιών πάνω στην άμμο - Επεισόδιο μεταξύ λουόμενων και σεκιούριτι επειδή φωτογράφιζαν τις προετοιμασίες

Κατασκευές –μεγαθήρια που περιλαμβάνουν εξέδρες συναυλιών, παραμυθένια σκηνικά αλλά και μεταλλική περίφραξη ύψους ανω των δυο μέτρων μέσα στην άμμο στήνονται τα τελευταία δυο 24ωρα στο νησί των Ανέμων με αφορμή τον πολυσυζητημένο γάμο του Αιγύπτιου κροίσου Καριμ Αλ Σιάτι και της συντρόφου του Άνα-Μπεατρίς Μπάρος.

NASA: Αντί για νέους πλανήτες «ανακάλυψε» γυναικεία οπίσθια σε ροζ βρακί!

... Στο λογαριασμό της στο Twitter - Γιατί η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από όσους την ακολουθούν στο Twitter

Όποιοι ακολουθούν την NASA στο Twitter είναι συνήθως χρήστες που ενδιαφέρονται για το διάστημα και την ανακάλυψη νέων πλανητών.

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΛΕΝΕ ΝΑΙ! ΣτΕ: «Ναι» στην κατασκευή του ισλαμικού Τεμένους στον Βοτανικό

Απορρίφθηκαν οι προσφυγές κατοίκων της περιοχής - Το Τέμενος έκτασης 850 τ.μ και χωρητικότητας 300 ανδρών και 50 γυναικών θα κατασκευαστεί σε έκταση 17 στρεμμάτων εκεί που είναι το παλαιό συνεργείο αυτοκινήτων του Πολεμικού Ναυτικού

Στο εδώλιο ο Λιακουνάκος και άλλοι 16 για την προμήθεια του συστήματος «Ηλεκτρονικός Πόλεμος»

Με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απιστία - Κατηγορούμενοι και πρώην γενικοί γραμματείς Εξοπλισμών, αλλά και ο Αντώνης Κάντας

Το εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων δείχνει με βούλευμά του το συμβούλιο Εφετών της Αθήνας στον επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκο, καθώς και σε 16 ακόμη πρόσωπα, προκειμένου να λογοδοτήσουν για κακουργηματικού τύπου κατηγορίες που αφορούν στην προμήθεια του συστήματος «Ηλεκτρονικός Πόλεμος» στον Στρατό Ξηράς.

Λαφαζάνη: Ποιο «Plan B»; Εδώ δεν υπήρχε «Plan A»!

«Κανένας σχεδιασμός, καμία εκτίμηση της πορείας των δυνατοτήτων, των βημάτων που έπρεπε να γίνουν, μέχρι πού μπορούσαμε να φτάσουμε, μέχρι πού θα έπρεπε να συνεχίσουμε, τί εναλλακτικές επιλογές είχαμε ανά πάσα στιγμή», τόνισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.


ΠΙΟ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! Κουντουρά: Πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί να επιβληθεί το τέλος διανυκτέρευσης

Αισιόδοξη ότι εάν όλα πάνε καλά, η τουριστική σεζόν θα κλείσει με θετικό πρόσημο όσον αφορά στις αφίξεις και τα έσοδα, εμφανίστηκε η αναπληρώτρια υπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

ΦΩΤΟ ΣΟΚ! Δείτε τι είδε ο Αλέξης με τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας και κοίταγε σα χάνος

Μπορεί ο Μάρδας να λέει πως ο Τσίπρας με τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας έβλεπε ελικόπτερα και ρωτούσε που θα προσγειωθούν για να επιβιβαστεί και να την κοπανήσει, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Αλέξης έβλεπε αυτό:

ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατία: Λάδι και νερό

ΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΣ
 
Αν ένας συμπολίτης μας εκφράσει τον θαυμασμό του για τον Αδόλφο τον Χίτλερ ή για τον Χόρχε τον Ραφαέλ τον Βιδέλα ή για τον Γιώργη τον Παπαδόπουλο κανείς, νομίζω, δεν θα πιστέψει πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπορεί να είναι ταυτόχρονα και δημοκράτης, ασχέτως του τι μπορεί να ισχυρίζεται ο ίδιος. Με απλά λόγια, όταν ακούτε κάποιον να λέει «ένας Παπαδόπουλος χρειάζεται» ξέρετε πως έχετε να κάνετε με ένα φασιστόμουτρο. Είναι, λοιπόν, απορίας άξιο το ότι υπάρχουν συνάνθρωποί μας που πιστεύουν πως θαυμαστές του Μάο, του Λένιν ή του Φιντέλ του Κάστρο είναι ποτέ δυνατόν να νοιάζονται για τη δημοκρατία.

Η Συρία πριν και μετά τον πόλεμο. Το μέγεθος της καταστροφής μέσα από 10 φωτογραφίες

Μια από τις ιστορικότερες, μεγαλύτερες και ομορφότερες πόλεις της Ανατολής ,το Χαλέπι της Συρίας όπως ήταν πριν τον πόλεμο και μετά. Μια πόλη "στολίδι" πνιγμένη πλέον στα χαλάσματα

Γελάει ο Αρκάς με τους ηλίθιους που ετοίμαζαν και σχέδιο για δραχμή

Ηλίθιοι κομμουνιστές που ήθελαν να πάνε δραχμή αλλά μόλις κατάλαβαν τι τους περιμένει τα πήραν όλα πίσω:

Ελληνες πολιτικοί με μαγιό -Τι κορμιά έχουν;

Είναι καθιερωμένη συνήθεια στο πολιτικό σκηνικό, κάθε καλοκαίρι οι πολιτικοί μας να εμφανίζονται με το μαγιό τους στην παραλία.

Φωτογραφίζονται και σχολιάζονται αναλόγως, αλλά δεν παραπονούνται.... πρέπει κι αυτοί να περάσουν από αυστηρή κριτική!

Συνταρακτικές εξελίξεις για τον πράκτορα με τα χίλια πρόσωπα - Έκανε αγωγή στην ΕΥΠ και ζητά 4,3 εκατ. ευρώ - Η εμπλοκή του σε πυρηνικό υλικό

- Ο πράκτορας με τα χίλια πρόσωπα έχει στείλει αναφορά στον Άρειο Πάγο και επιστολή στον υπουργό Δημόσιας Τάξης
- Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται υπάρχουν στελέχη της ΕΥΠ που μπορούν να καταθέσουν υπέρ του, αλλά πάντα ανώνυμα
- Ο μυστικός πράκτορας είχε συμβάλλει καθοριστικά στην εξιχνίαση της απαγωγής πασίγνωστου Έλληνα εφοπλιστή
- Είχε αναγκαστεί σε αυτή την υπόθεση να παριστάνει τον “παράνομο” σε εργοτάξιο όπου γινόταν το ξέπλυμα των λίτρων από την απαγωγή
- Πλέον μένει μαζί με την οικογένειά του κάπου στην Πελοπόννησο και τον προστατεύουν δεκάδες αστυνομικοί

Τι ετοιμάζει το Μαξίμου για τις νέες δημοσκοπήσεις που έρχονται;

Η "γραμμή άμυνας" της κυβέρνησης

«Ποιο στέλεχος του Μαξίμου ετοιμάζει γραμμή άμυνας για τις νέες δημοσκοπήσεις που θα είναι χειρότερες από τις προηγούμενες για τον ΣΥΡΙΖΑ;» αναρωτιέται στο κουίζ της ημέρας ο «Παράτυπος» στον «ΕΤ». Πάντως ο...

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΣΑΧΘΕΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ τους κρέμασε στα μανταλάκια! ΔΕΙΤΕ τα ονόματα 13.730 μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου

- Πρόκειται για οφειλές, η καταβολή των οποίων καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους
- Όλοι τους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 150.000 ευρώ
- Όλοι είχαν λάβει ειδοποιήσεις αλλά ουδέποτε ανταποκρίθηκαν
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η σύζυγος του Κυριάκου όπως δεν της έχεις ξαναδεί!

Tίποτα δεν μπορεί να την αποσπάσει από τον στόχο της... Η σύζυγος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα έχει βρει τον ιδανικό τρόπο για να τ' αντιμετωπίζει όλα και να βρίσκει τις ισορροπίες της. Ποιος είναι αυτός;

Ο Κουμουτσάκος για την κλάψα Μεϊμαράκη

Τη συνέντευξη του πρώην Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελου Μεϊμαράκη, στον Realm 97,8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Τι αναφέρει το νομοσχέδιο για τους βιασμούς που δίχασε τη Γερμανία

Η γερμανική βουλή ψηφίζει σήμερα για την τροποποίηση του ορισμού του βιασμού, στον απόηχο των επιθέσεων της παραμονής της πρωτοχρονιάς στην Κολωνία και τη δίκη βεντέτας ενός ριάλιτι τηλεοπτικού σόου.

«Πόλεμος» με την Τσεχία για το «ελληνικό γιαούρτι» -Oι επιστολές της Αθήνας

Επιστολές προς τους Επιτρόπους για την Υγεία & Ασφάλεια των Τροφίμων, Βιτένις Αντριουκάιτις και Γεωργίας, Φιλ Χόγκαν έστειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου.

ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Γκάλμπρεϊθ στη Liberation: Πώς δούλεψα με τον Βαρουφάκη -Κοιμόμουν 5 μήνες σπίτι του...

Τι συμβαίνει στην Ευρώπη; Ενα δημοψήφισμα βγάζει το Ηνωμένο Βασίλειο από την ΕΕ, μια προεδρική εκλογή στην Αυστρία ακυρώνεται, η οικονομική κρίση δεν σταματά να εξαπλώνεται και κυριαρχεί μια τάση για εσωστρέφεια...

ΒΙΝΤΕΟ ΜΝΗΜΕΙΟ! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Οπισθεν ολοταχώς το γατάκι ο Αλεξιάδης για τον ΕΝΦΙΑ-Τώρα μιλάει για έξι δόσεις και λέει πως παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του!

Το ΥΠΟΙΚ παίζει με τα νεύρα των ιδιοκτητών ακινήτων.

Μόλις χθες; ο υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης είπε πως ο ΕΝΦΙΑ θα πληρωθεί σε τέσσερις δόσεις σφίγγοντας ακόμα περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό των φορολογούμενων, αφού το ύψος των υποχρεώσεων στην Εφορία όλο οκαι ανεβαίνει.

«Μαύρο» στο site του Mega

Το πρώτο «μαύρο» έπεσε χθες το βράδυ στο Mega, καθώς η ιστοσελίδα του καναλιού βγήκε εκτός λειτουργίας.

Αιτία είναι ότι δεν είχε καταβληθεί πληρωμή στην εταιρεία...

Μοίρασε «εγκεφαλικά» η σύζυγος Γιασικεβίτσιους -Με μαγιό κορδόνια στην Ψαρού [βίντεο]

Στην Ψαρού συνέλαβε η κάμερα του Mykonoslive TV το ζεύγος Γιασικεβίτσιους.

Και μπορεί για λίγο οι άνδρες να ασχολήθηκαν με τον παλαίμαχο Λιθουανό μπασκετμπoλίστα Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά όταν εντόπισαν την εντυπωσιακή σύζυγό του δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της!

Το νέο λουκ του Αδωνι Γεωργιάδη και η εντυπωσιακή Ευγενία [εικόνες]

Εντελώς ανανεωμένος επέστρεψε από τις διακοπές του στη Μύκονο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής της ΝΔ έδωσε σήμερα το πρωί το «παρών» στη δεξίωση που έδωσε η Αμερικανική Πρεσβεία για την Επέτειο Ανεξαρτησίας της 4ης Ιουλίου, μαζί με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου.

Τι αναφέρει ο Ιερώνυμος σε βιβλίο που έστειλε σε βουλευτές

Την έκπληξη πολλών βουλευτών προκάλεσε ένας φάκελος που βρήκαν χθες το πρωί στις θυρίδες τους, στο Κοινοβούλιο. Αποστολέας ήταν ο «Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος».

Όταν ο Γιάνης συνωμοτούσε, ο Αλέξης κοιμόταν;

του Σάκη Μουμτζή

Στα δημοκρατικά πολιτεύματα την ευθύνη για οτιδήποτε συμβαίνει στην χώρα την έχει ο εκλεγμένος πρωθυπουργός. Επειδή συνήθως συμβαίνει να είναι και ο αρχηγός του κυβερνώντος κόμματος, όταν δημιουργείται κάποιο σημαντικό πρόβλημα στην διακυβέρνηση της χώρας, όλοι σπεύδουν να τον προστατεύσουν. Αναζητούν σε κάποιον υπουργό το εξιλαστήριο θύμα, την κομματική Ιφιγένεια.

Νέα δολοφονία Αφροαμερικανού από πυρά αστυνομικού στις ΗΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ έχουν προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι δύο δολοφονίες Αφροαμερικανών πολιτών μέσα σε λίγες ώρες. Το ένα από τα δύο περιστατικά κατεγράφη σε ζωντανή εικόνα και μεταδόθηκε στα κοινωνικά δίκτυα από τη σύντροφο του θύματος.