09 Ιουλίου 2016

ΦΩΤΟ-ΕΛΙΩΣΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ Ο ΑΔΩΝΙΣ με το χ@σμένο Καμμένο μπροστά στη Μέρκελ

Εκτός από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη σύνοδο του ΝΑΤΟ συμμετείχε και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε και στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Μπαράκ Ομπάμα.

ΣΚΙΤΣΟ-Γελάει ο Αρκάς με τα γίδια του «γιατί οι άλλοι καλύτεροι ήταν;»

Δείτε το σκίτσο του Αρκά για όλους τους καραγκιόζηδες που αντί να κρυφτούν για την επιλογή ΣΥΡΙΖΑ έχουν το θράσος και λένε "γιατί οι άλλοι καλύτεροι ήταν;":

ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠ'ΤΗ ΣΙΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟΣ; Σάλος από τις αναρτήσεις του νέου διοικητή στο Νοσοκομείο Γρεβενών: “Άχρηστος κι ανίκανος ο Τσίπρας, τρισάθλιος ο Φίλης”

Ο Παντελής Αλεξιάδης, είναι ο νέος διοικητής στο νοσοκομείο των Γρεβενών. Τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media κάνουν οι αναρτήσεις του στο Facebook. Αναρτήσεις που έκανε ο Παντελής Αλεξιάδης ένα χρόνο πριν, με προσωπικούς χαρακτηρισμούς για τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη.

ΣΚΙΤΣΟ-Γελάει ο κόσμος με τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΧΑ στον εκλογικό νόμο

Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Το κινεζικό μαρτύριό μου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

Στη μια κεφαλή του τραπεζιού καθόταν ο πρέσβης και στην άλλη η σύζυγός του. Εξι ήμασταν οι προσκεκλημένοι τους, η αφεντιά μου ο βενιαμίν της παρέας. Ηταν από αυτά τα επίσημα δείπνα που προσωπικά με κάνουν να αισθάνομαι άβολα, αλλά παράλληλα θαυμάζω, γιατί μοιάζουν βγαλμένα από ένα παρελθόν που δείχνει πια να χάνεται οριστικά. Το τραπέζι στρωμένο με υποδειγματικό τρόπο, οι θέσεις προσδιορισμένες, το κόκκινο κρασί σε κανάτα, τα ποτήρια κρυστάλλινα, τα μαχαιροπίρουνα διαφορετικά για το πρώτο, το δεύτερο πιάτο κ.λπ.

Η νέα φουτουριστική βάση του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες [βίντεο]

Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων των 28 χωρών μελών του ΝΑΤΟ θα διεξαγάγουν την επόμενη σύνοδο της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες το 2017, ανακοίνωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

ΨΟΦΟ ΖΩΑ! Παμπλόνα - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες στις ταυροδρομίες

Δηλ. πόσο μαλ@κας πρέπει να είσαι άμα τρέχεις μπροστά ή πίσω από ταύρους;

Ένας Ισπανός έχασε την ζωή του και άλλοι δύο άνδρες, ανάμεσά τους ένας Ιάπωνας, τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ταυροδρομιών στην Παμπλόνα της Ισπανίας  καθώς το φεστιβάλ Σαν Φερμίν διανύει την τρίτη ημέρα του.

Με αυτό το ρομπότ-δολοφόνο εξουδετέρωσαν τον ελεύθερο σκοπευτή στο Ντάλας

«Δεν υπήρχε άλλη επιλογή», τόνισε ο διοικητής της αστυνομίας - Ερωτήματα για τη χρήση ρομπότ στην εξουδετέρωση υπόπτων

Για πρώτη φορά η αμερικανική αστυνομία έκανε χρήση ρομπότ-βόμβας για την εξουδετέρωση του 25χρονου Μάικα Ξαβιέ Τζόνσον λίγη ώρα αφότου είχε εκτελέσει πέντε αστυνομικούς στο Ντάλας.

Βίντεο: Το μαλλιοτράβηγμα κοριτσιών για ένα αγόρι εξελίχθηκε σε σύρραξη

Τι κι αν στο σημείο βρίσκονταν γυναίκες αστυνομικοί, η προσπάθειά τους να χωρίσει τα κορίτσια αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολη

Το άγριο ξύλο ανάμεσα σε νεαρά κορίτσια από την Αργεντινή κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας με το κινητό του τηλέφωνο.

Η γκάφα της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Κίνας (video)

Η Σαγκάη Σενχουά ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Γανμπιάν Φουντέ με το δεύτερο γκολ να είναι μία επική γκάφα του τερματοφύλακα της

Τριντό: «Geia sou (mal@ka)» -Τσίπρας: «Πού ξέρεις ελληνικά;»

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας στη Βαρσοβία είχε ένα σύντομο διάλογο και με τον «σταρ» πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τριντό όταν είδε τον Ελληνα πρωθυπουργό του είπε «Γεια», στα ελληνικά, με τον κ. Τσίπρα να απορεί και να τον ρωτά αμέσως από πού ξέρει ελληνικά!

Η αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας είναι από την Καλαμάτα -Η ζωή... με μπούρκα [εικόνες]

Η Ντορέτα Σκαφιδά είναι η μεγάλη αδελφή της γνωστής ηθοποιού Γιουλίκας Σκαφιδά. Ομως, εκείνη δεν ασχολείται με τις τέχνες. Είναι αεροσυνοδός. Και όχι στην Ελλάδα. Εργάζεται για τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας. Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα γυναίκα σε μια εξίσου ενδιαφέρουσα συνέντευξη!

Ποιο ΝΑΤΟ; Τον Ολάντ τον νοιάζει μόνο το… Euro!

«Μια νίκη της Γαλλίας επί της Πορτογαλίας στον τελικό του φετινού Euro θα δώσει στη χώρα μια ευπρόσδεκτη τόνωση ηθικού» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην διάρκεια της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία.

Σύμφωνα με τους ΣΥΡΙΖΑίους ο Ομπάμα ζηλεύει τον Αλέξη και θα έρθει να εγκατασταθεί στην Ελλάδα


Τρελό γέλιο με τις διαρροές των ΣΥΡΙΖΑίων για τον Ομπάμα... το μόνο σίγουρο είναι πως μετά από τέτοια αγάπη, φέτος δεν θα διαδηλώσουν στην αμερικάνικη πρεσβεία

Ο Αλέξης Τσίπρας υπενθύμισε στον Μπαράκ Ομπάμα, κατά τη συνάντηση που είχαν στο πλαίσιο της Συνόδου του ΝΑΤΟ, κάτι που του είχε πει τον περασμένο Νοέμβριο στη Νέα Υόρκη.

Κομψή, σε ασπρόμαυρο σύνολο, στο Ισραήλ μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Μαρέβα [εικόνες]

Επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα, πραγματοποίησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μαζί με τη σύζυγό του ξεναγήθηκαν στην παλιά πόλη των Ιεροσολύμων και συναντήθηκαν με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ'.

ΚΙ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! Τι… ρουσφέτι ζήτησε ο Τσίπρας από Κινέζο μεγιστάνα;

Το ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κίνα, ήταν σημαντικό καθώς έφερε πολλά οφέλη για την χώρα, τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει περίτρανα η κυβέρνηση. Σε κάθε περίπτωση, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να διευρύνουν την συνεργασία σε πολλούς τομείς, που ξεκινούν από τις επενδύσεις τύπου Cosco και φτάνουν μέχρι την τεχνολογία.

Βίντεο: Χάος στο Tour de France από μια φουσκωμένη αψίδα που κατέρρευσε

Θύμα ο Βρετανός ποδηλάτης Άνταμ Γιέιτς

Χάος επικράτησε στο έβδομο σκέλος του φετινού Tour de France όταν κατέρρευσε μια φουσκωμένη αψίδα η οποία σηματοδοτούσε ότι στον αγώνα έμενε 1χλμ. ακόμα.

Ο “μυστικός δείπνος” Κυριάκου-Καραμανλή

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, ακολουθεί μια τακτική προσέγγισης με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή και το περιβάλλον του. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο εντάσσεται και το δείπνο που είχαν οι δυό τους, μετά των συζύγων τους στο σπίτι του νυν αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, έπειτα από πρωτοβουλία του ίδιου.

ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΊΣΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΔ- Σε μέρα... ΠΑΣΟΚ παντρεύεται την ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη ο Ανδρέας Παπαμιμίκος (ΦΩΤΟ)

Στις 3 του Σεπτέμβρη -επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ- μάλλον εντελώς συμπτωματικά, ο πρώην Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την αγαπημένη του, Σόνια Σαββίδη.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΑ! Οι Μπαχάμες εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία για τις ΗΠΑ!

Οι θάνατοι των δύο αφροαμερικανών από αστυνομικούς και τα γεγονότα που ακολούθησαν στο Ντάλας, προκάλεσαν την αντίδραση της κυβέρνησης του νησιωτικού συγκροτήματος

Οι «Ένοπλες Ομάδες Πολιτοφυλάκων» ανέλαβαν την ευθύνη για τη δολοφονία του εμπόρου ναρκωτικών στα Εξάρχεια

Υποστηρίζουν ότι προχώρησαν στην «εκτέλεση» γιατί ξεπέρασε τα όρια «όταν έκανε το λάθος να επιτεθεί σε τρείς αναρχικούς συντρόφους του ΒΟΞ»

Η οργάνωση «Ένοπλες Ομάδες Πολιτοφυλακής» ανέλαβε με κείμενό της που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου την ευθύνη για τη δολοφονία το μεσημέρι της Τρίτης 7 ουνίου στα Εξάρχεια ενός 36χρονου Αιγύπτιου εμπόρου ναρκωτικών με το ψευδώνυμο «Χαμπίμπι».

Παρέμβαση της Δικαιοσύνης ζητά η Μπακογιάννη για τις αποκαλύψεις Γκάλμπρεϊθ

Την παρέμβαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για τις αποκαλύψεις Γκάλμπρεϊθ σε σχέση με το σχέδιο Β, ζητά η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή στην εφημερίδα "Η Αξία" και τονίζει ότι:

Marine One: Αυτό είναι το ελικόπτερο που μεταφέρει τον Ομπάμα!

Ιδού το ελικόπτερο Marine One, το μέσο μεταφοράς του Πρόεδρου των ΗΠΑ Ομπάμα!

Πρόκειται για ένα ελικόπτερο ειδικής κατασκευής το οποίο ουσιαστικά συνοδεύει τον Πρόεδρο τόσο στα ταξίδια του σε ολόκληρη τη χώρα, όσο και στα διατλαντικά του ταξίδια.
Πέρα από το γεγονός ότι είναι κατασκευασμένο για τη διάσωση του Προέδρου σε επείγουσες καταστάσεις, το ελικόπτερο διαθέτει επίσης απίστευτα χαρακτηριστικά.

Σάλος στη Βρετανία από την επίθεση της Άντρεα Λίντσομ μέσω... μητρότητας στην Τερέζα Μέι

Οι Times υποστηρίζουν πως δήλωσε «το ότι είμαι μητέρα μου δίνει προβάδισμα» - Η ίδια το διαψεύδει και δηλώνει αηδιασμένη

Επεισοδιακά ξεκίνησε η εκστρατεία για την ανάδειξη της νέας πρωθυπουργού της Βρετανίας μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Times του Λονδινου σύμφωνα με το οποίο η Άντρεα Λίντσομ, η οποία κατετάγη δεύτερη στην τελευταία φάση των εσωκομματικών εκλογών των Συντηρητικών, είπε ότι «το ότι είμαι μητέρα μου δίνει προβάδισμα έναντι της Μέι».

Θεοδωράκης: Και τα σκίτσα ενοχλούν τον μεγάλο μας ηγέτη... αναγκάζονται οι σκιτσογράφοι να απολογούνται σε τρολς του ΣΥΡΙΖΑ

Αναγκάζονται οι σκιτσογράφοι να απαντούν στις επιθέσεις από τα πληρωμένα τρολς, λέει ο πρόεδρος του Ποταμιού

Για πρώτη φορά γίνονται τόσο πολλά άσχημα μαζί και τόσο γρήγορα, σημειώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης με ανάρτησή του στο Facebook, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση.

Βίντεο: 3.000 γυμνοί δημιούργησαν μια «θάλασσα» σε πόλη της Αγγλίας

Πάνω από 3.000 εθελοντές από 20 χώρες γδύθηκαν και στη συνέχεια βάφτηκαν με τρεις διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε στο πλαίσιο του νέου έργου του καλλιτέχνη Σπένσερ Τούνικ, ο οποίος ειδικεύεται σε μαζικά γυμνά έργα τέχνης.

ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός με τον αξύριστο Άδωνι Γεωργιάδη! "Συριζίζεις! Σε ποια συνιστώσα είσαι;"

Το... έλα να δεις έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή που εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος... λανσάρισε ένα νέο αξύριστο look! Ακολούθησε ο αναμενόμενος... χαβαλές με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να "απειλεί" με μηνύσεις!

Γκάζια Ομπάμα σε Τσίπρα: Συνεχίστε τις μεταρρυθμίσεις στην οικονομία

O πρόεδρος των ΗΠΑ αναγνώρισε την πρόοδο που έχει κάνει η Ελλάδα - Σύμφωνα με το Μαξίμου συζητήθηκε η ανάγκη,η έξοδος από την λιτότητα να συμβαδίσει με την αποτελεσματική απομείωση του χρέους

ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Οκτώ μήνες μετά τη φάπα, οι Ρώσοι τουρίστες επέστρεψαν στην Τουρκία

Η κρίση μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας, οι οποίες υποστηρίζουν αντίπαλες πλευρές στη σύγκρουση στη Συρία, προκλήθηκε μετά την κατάρριψη στα τέλη Νοεμβρίου ρωσικού βομβαρδιστικού από τουρκικά F-16 πάνω από τα συριακά σύνορα και τον θάνατο του Ρώσου πιλότου

ΝΔ για Παππά: Απαξίωσε το ΕΣΡ και τώρα θέλει να γίνει αυτοκράτορας των ΜΜΕ

Η απάντηση του κόμματος στην ανακοίνωση του υπουργού Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες 

Αφού πρώτα ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, με ανακοίνωσή του κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για απροκάλυπτη στήριξη των διαπλεκομένων συμφερόντων, με αιχμή τη θέση που διατυπώνουν στην πορεία υλοποίησης του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες, εν συνεχεία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε στον κ. Παππά...

Γιατρός ΖΩΟ της Θεσσαλονίκης ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του-Τον κατήγγειλαν γυναίκα και πεθερά

Τον κατήγγειλε η πρώην γυναίκα του και η πρώην πεθερά του - Στο σπίτι του βρέθηκαν και ναρκωτικά

Συνελήφθη την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη 39χρονος γιατρός για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια. Ο γιατρός ασελγούσε στην κόρη του, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κάτω των 10 ετών.

ΝΔ: Το "plan X" εκπονήθηκε με εντολή του Τσίπρα

Με αφορμή το κοινό άρθρο των Γιάνη Βαρουφάκη και Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με κοινό τους άρθρο σήμερα στην “Εφημερίδα των Συντακτών” ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Γιάνης Βαρουφάκης και ο σύμβουλός του κ. Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ παραδέχονται – για μια ακόμη φορά – την ύπαρξη του “plan x”, το οποίο προέβλεπε την έξοδο της χώρας από τη ζώνη του ευρώ.

ΗΡΩΙΔΑ! Ρόδος: Γυναίκα εφοριακός βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει κινέζα φοροφυγά

Η Κινέζα που ασκούσε καθήκοντα... μασέρ με το αζημίωτο σε δεκάδες λουόμενους, άρχισε να τρέχει προς τη θάλασσα για να να αποφύγει τη σύλληψή της

Την εφοριακό με τα μάτια της, είδε την περασμένη Παρασκευή μια Κινέζα η οποία βρίσκονταν στην παραλία της Τσαμπίκας, στην ανατολική πλευρά της Ρόδου και ασκούσε καθήκοντα... μασέρ, με το αζημίωτο σε δεκάδες λουόμενους.

ΝΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΙΚΡΑ ΓΚ@ΜΕΝΑΚΙΑ! Ο Ψινάκης με την Πάρις Χίλτον στον γάμο των 5 εκατομμυρίων - ΦΩΤΟ

Στην γαμήλια δεξίωση του Ελληνοαιγύπτιου κροίσου, Καρίμ Ελ Σιάτι με το «αγγελάκι» της Victoria’s Secret, Άνα Μπεατρίς Μπάρος στη Μύκονο βρέθηκε ο Ηλίας Ψινάκης.

ΜΟΛΙΣ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ! Κουτσούμπας: Θα ψηφίσουμε κατάργηση μπόνους και ψήφο στα 17

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τον εκλογικό νόμο δεν είναι απλή αναλογική, δεδομένου ότι διατηρείται το 3%, δηλώνει σε σημερινή συνέντευξή του στην εφημερίδα "Επένδυση", ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι το κόμμα του θα ψηφίσει το άρθρο για την κατάργηση του μπόνους και την ψήφο στα 17 έτη.

Νέο δημοψήφισμα φέρεται να σκέφτεται ο Τσίπρας – Τι πρότεινε στον Μητσοτάκη

«Εγώ θα κάνω δημοψήφισμα για να το κερδίσω» είπε χαμογελώντας ο Αλέξης Τσίπρας στους συνεργάτες του, όταν στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Κίνα άνοιξε συζήτηση ακόμη και για την πρόθεση του Ρέντσι να παραιτηθεί στην περίπτωση που δεν επικρατήσει η πρότασή του στο ιταλικό δημοψήφισμα για το Σύνταγμα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» με τίτλο «Θέλει πάλι δημοψήφισμα».

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟΣΟ ΓΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ! Φωτίου: Έχουμε αποηγοητεύσει το λαό σε πολλά αλλά θα κερδίσουμε τις εκλογές το 2019

Ομολόγησε ότι τον πρώτο χρόνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ λήφθηκαν «δυσβάσταχτα μέτρα ύψους 5,4 δισ. ευρώ»

Σίγουρη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές που θα γίνουν, κατά την ίδια, το 2019 εμφανίστηκε η Θεανώ Φωτίου.

ΦΩΤΟ-Αφού και ο μαλ@κας του αιώνα αρνείται ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ...

Σε λίγο ούτε στο Μέγαρο Μαξίμου δεν θα παραδέχονται ότι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ!

Ο χρήστης του Twitter Σανός Βιολογικός™ παραθέτει διάλογο του γνωστού ηλίθιου όπου αρνείται πως ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ...

Πότε η πολιτική γίνεται συνωμοσία

Του Σάκη Μουμτζή

Πολύς λόγος γίνεται για το αν η χώρα έπρεπε να διαθέτει plan b για την περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές-εταίρους οδηγούνταν σε αδιέξοδο. Βέβαια, ανακύπτει αμέσως το ερώτημα: και γιατί να οδηγηθούν σε αδιέξοδο; Όταν προσεγγίζουμε τους δανειστές μας, ως εταίρους που επιζητούν να μας βοηθήσουν, η λύση βρίσκεται με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Το plan b το χρειαζόμαστε όταν προσερχόμαστε με συγκρουσιακή διάθεση και επιθετικό πνεύμα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Μικρά ΠΑΟΚτσάκια τραγουδάνε ημίγυμνα συνθήματα στο κέντρο του Παρισιού!

Στη Γαλλία και το Παρίσι που ζει και αναπνέει για τον τελικό του Euro βρίσκονται τα παιδιά της ομάδας Κ11 του ΠΑΟΚ, όπου διεξάγεται το τουρνουά World Cup. Τα παιδιά του Δικεφάλου πέρασαν στην επόμενη φάση και το γιόρτασαν με ένα σύνθημα περπατώντας στο κέντρο της πόλης του φωτός.

«Να είστε μαζί μου στη ρήξη»

Ανδρέας Πετρουλάκης

Στη συλλογική μνήμη θα χρεωθεί οριστικά την υπόθεση του Σχεδίου Χ ένας άνθρωπος, ο Γιάνης Βαρουφάκης, που θα συνεχίσει να την περιφέρει στα διεθνή φόρα με τη δική του εκδοχή και όλους εμάς να παρακολουθούμε πώς σιγά σιγά μετατρέπεται ένα παγκόσμιο asset σε έναν χρήσιμο ηλίθιο

Yπάρχει μία λεπτομέρεια που μας διαφεύγει αυτές τις μέρες.

Τα κυβερνητικά ελεγχόμενα Μέσα έχουν συνήθως κακό τέλος

Στα τέλη του 1981, μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ και την άνοδό του στην εξουσία ο Ανδρέας Παπανδρέου και οι στενοί του συνεργάτες αποφάσισαν ότι το κίνημα δεν πρέπει να εξαρτάται από τις ορέξεις και την κριτική και την παρουσίαση των δραστηριοτήτων και των θέσεών του από τα ΜΜΕ που υπήρχαν και ότι έπρεπε να δημιουργήσει δικό του Μέσο.

Απέλυσαν παντοδύναμο πράκτορα της ΕΥΠ - Αποκάλυψε ότι ο ΓΑΠ έπαιρνε παράνομα διαβαθμισμένα έγγραφα που ήταν για Καραμανλή

Καταγγέλλει ότι η απόλυσή του είναι πολιτική και εμπλέκει Κώστα Καραμανλή, Γιώργο Παπανδρέου, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ενώ κάνει λόγο για εμπλοκή πολιτικού κόμματος - Αναφέρει ότι έδινε παράνομα άκρως απόρρητα έγγραφα ειδικού χειρισμού στον Γιώργο Παπανδρέου

Αθλητής στίβου έμαθε από δημοσιογράφο ότι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο [βίντεο]

Μοναδικές στιγμές διαδραματίστηκαν στο Αμστερνταμ, όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου. Ο Μπρούνο Χορτελάνο, πληροφορήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στη μεικτή ζώνη, πως κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και η αντίδρασή του κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Cosco: Ενεργοποίησε σχέδιο παράκαμψης της Ελλάδας λόγω των απεργιών στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης που παρακάμπτει την Ελλάδα και τον σιδηροδρομικό της άξονα, ενεργοποίησε η θυγατρική της Cosco στην Ελλάδα εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή συνέχιση των δραστηριοτήτων της, αποκαλύπτει σήμερα η «Καθημερινή».

Βαρουφάκης και Γκαλμπρέιθ επιμένουν: Ο Τσίπρας έδωσε εντολή και του παραδώσαμε το Plan X

Συνέχεια στο θέμα του περιβόητου Plan X, το οποίο έχει προκαλέσει σάλο στο πολιτικό σκηνικό, δίνουν ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Τζέιμς Γκαλμπρέιθ, με κοινό τους άρθρο.

Στο άρθρο τους στην «Εφημερίδα των Συντακτών», επιμένουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε εντολή για την εκπόνηση του Plan X και ότι η ολιγομελής ομάδα που το προετοίμασε ήταν γνωστή μόνο στον πρωθυπουργό και το πόρισμά της το έλαβε μόνο εκείνος, προκειμένου να μην διαρρεύσει.

Επιστολή συνταξιούχου σε Πάκη: Πείτε τους τουλάχιστον να μην χαμογελούν

Με μία επιστολή γεμάτη οργή, ένας ηλικιωμένος απευθύνθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν διαπίστωσε μείωση συνολικά 410 ευρώ, συνολικά, στη σύνταξη του ιδίου και της συζύγου του.

Πάνω από 62 εκατ. ευρώ «έβγαλε» πρώην μοντέλο από το διαζύγιό της με Σαουδάραβα κροίσο

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αποζημίωση διαζυγίου στην βρετανική ιστορία - «Υπήρξα ένα τοπ μόντελ με διεθνή καριέρα. Είμαι συνηθισμένη στη χλιδή», δηλώνει η 54χρονη Κριστίνα Εστράντα

Στο σκαμνί για απάτη ο εργολάβος καθαριότητας του ΑΠΘ – Εμφάνιζε «μαϊμού» εργαζόμενους

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης προτείνει εισαγγελέας να καθίσει εργολάβος στις καθαριότητες του ΑΠΘ, κατηγορούμενος για απάτη σε βάρος του ιδρύματος.

Λάβρος κατά της κυβέρνησης ο Φ. Κρανιδιώτης για τα επεισόδια στη Λέρο

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του κόμματος Νέα Δεξιά, Φαήλος Κρανιδιώτης για τα επεισόδια στο hot spot στη Λέρο.

Γιατί η Νέα Δημοκρατία Θεσσαλονίκης βγαίνει στους δρόμους

Ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές προς τους οδηγούς για ασφαλή οδήγηση, θα μοιράσουν το Σάββατο, στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας, σε τρία σημεία εξόδου των Θεσσαλονικέων προς τις παραλίες.

ΑΡΧΟΝΤΕΣ! Οι δικαστές αποφάσισαν πως είναι αντισυνταγματικές οι περικοπές αναδρομικών σε… δικαστικούς

Απόφαση-βόμβα του Μισθοδικείου κρίνει οτι αντίθετες στο Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) οι περικοπές κατά 50% των αποδοχών που οφείλονταν σε δικαστές και εισαγγελείς την περίοδο από 1.8.2012 έως και 30.6.2014. Ανάλογη απόφαση έχει ληφθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας πριν από λίγους μήνες για τους ενστόλους.

Telegraph: Απομόνωση Ελλάδος στο ΝΑΤΟ-Δεν εμπιστεύονται τον Καμμένο για τις παπαριές που λέει για Ρώσους

Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ έχουν εκφράσει την ανησυχία ότι οι προσπάθειες της Ελλάδας να πετύχει αμυντικό σύμφωνο με τη Μόσχα θα μπορούσαν να υπονομεύσουν σοβαρά τις προσπάθειες για ενιαίο μέτωπο απέναντι στη ρωσική επιθετικότητα.

Ανατροπές σε ΕΝΦΙΑ, γονικές παροχές, μεταβιβάσεις και φόρο υπεραξίας

Αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες, ώστε να υπολογίζονται σε πραγματικό χρόνο, αλλαγές στον υπολογισμό του Φόρου Ακινήτων, ανακατατάξεις και στα αφορολόγητα όρια

Αλλαγή του νομοθετικού για τη φορολογία ακινήτων ως τα τέλη της χρονιάς σχεδιάζει και πάλι το υπουργείο Οικονομικών.