11 Ιουλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Κράξιμο και διακοπή σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με Πολάκη στη Νέα Σμύρνη

Διαδηλωτές ύψωσαν πανό κατά των μνημονίων και της κυβέρνησης – Ακολούθησε λογομαχία με στελέχη του κόμματος

Ένταση προκλήθηκε πριν λίγη ώρα σε κομματική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη με ομιλητή τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Στουρνάρας: 86 δισ. και λίγα είναι το κόστος Βαρουφάκη

«Έκανα ήπια προσέγγιση όταν είπα για 86 δισ. ευρώ κόστος από την πρώτη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» είπε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος στη Βουλή - Εξήγησε πώς εξανεμίστηκαν οι θυσίες των Ελλήνων και η χώρα γύρισε τουλάχιστον δύο χρόνια πίσω

Xαλάρωση (της πο@τσας) των capital controls προαναγγέλλει ο Στουρνάρας – Τι αλλάζει

Πρόταση τεσσάρων σημείων για την περαιτέρω χαλάρωση των capital controls κατέθεσε η Τράπεζα της Ελλάδας προς τους Θεσμούς σύμφωνα με ενημέρωση που παρείχε ο κ. Γιάννης Στουρνάρας στα μέλη της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Σε τραγωδία κατέληξε η ομηρία στη Στουγκάρδη - 2 νεκροί

Οι γερμανικές αρχες, εντόπισαν δύο νεκρούς , κατά την έφοδό τους στο υπόγειο του δικηγορικού γραφείο στη Στουγκάρδη, όπου νωρίτερα εισέβαλε ένας ένοπλος, κρατώντας ομήρους.

ΚΑΛΣΟΝ ΕΦΕΔΡΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΑΖΙ! Οδηγία Τσίπρα σε Τσακαλώτο για σκληρή γραμμή και στήριξη σε Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία

Αναφορικά με τη συζήτηση που αφορά στα δημοσιονομικά ζητήματα και το ζήτημα των ιταλικών τραπεζών

«Σκληρή γραμμή» για «σθεναρή υποστήριξη» στην Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία, έδωσε, σύμφωνα με Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο....

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ; Α ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ! Ποια είναι τα 14 ακίνητα που «βγάζει στο σφυρί» το ΤΑΙΠΕΔ

Συνεχίζει να «τρέχει» το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων το ΤΑΙΠΕΔ στη προσπάθεια να γεμίσουν τα άδεια ταμεία και βγάζει στο σφυρί 14 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα.

Τα 14 ακίνητα που βγαίνουν άμεσα προς αξιοποίηση είναι τα εξής:

Αμυντικές Δαπάνες: Η Ελλάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Το πιο "καλό παιδί του ΝΑΤΟ" αναδεικνύεται η Ελλάδα, καθώς είναι πρωταθλήτρια στις αμυντικές δαπάνες ως ποσοστό επί του ΑΕΠ της.

Αδωνις: Είσαι φασίστας-Παππάς: Είσαι φίλος του Παττακού-Άδωνις: Βρες όμως και μια δήλωσή μου για Παττακό

Σκληρούς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά ο οποίος αντί να απαντήσει επί της ουσίας για το κλείσιμο καναλιών πέταξε τις γνωστές ανοησίες για Παττακό.

Ο Αδ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι «τα παίρνουν».

Ξεκατίνιασμα Βερύκιου-Κατσούλη: «…τάχα εγώ έδιωξα την γυναίκα σου από τον Alpha! Κούνια που σε κούναγε!»

«Άντε μπράβο με τον κάθε πονεμένο που όταν τρώει "πόρτα" από τον Alpha βλέπει ανάμεσα στους ...δράκους τον Βερύκιο».

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Δήμος Βερύκιος στον Κρατερό Κατσούλη για τα όσα είχε πει ο γνωστός ηθοποιός την Κυριακή το πρωί στον αέρα της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα».

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ! Ερώτηση 48 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ: Πόσοι νέοι μετανάστευσαν λόγω κρίσης;

Όλα αυτά, ενώ η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να δεχθεί το αίτημα της αντιπολίτευσης να δοθεί δικαίωμα ψήφου όχι μόνο στους ομογενείς αλλά και στους μετανάστες ώστε να ψηφίζουν στον τόπο επαγγελματικής τους κατοικίας

Θεσσαλονίκη: Ψάχνουν στις ζωγραφιές να βρουν τι έκανε δολοφόνο τον 14χρονο

Τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για τον 14χρονο που έκοψε με ένα μαχαίρι την καρωτίδα του συνομήλικου φίλου του στη Γέφυρα της Θεσσαλονίκης διέταξαν οι ανακριτικές αρχές, οι οποίες πλέον εστιάζουν τις έρευνες τους στο παρελθόν του ανήλικου δολοφόνου, αλλά και στο περιβάλλον μέσα στο οποίο γαλουχήθηκε.

Πρέβεζα: Γύφτισσες «σήκωσαν» όλο το σούπερ μάρκετ!

Άδειασαν όλα τα ράφια ενός σούπερ μάρκετ στην Πρέβεζα, αλλά έφυγαν παίρνοντας μαζί τους τα μεγάλης αξίας εμπορεύματα χωρίς να περάσουν από το… ταμείο δυο νεαρές τσιγγάνες μαζί με έναν ακόμη άνδρα συνεργό τους που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν!

Σοκ (λέμε τώρα) στο ΝΒΑ: Συνελήφθη ο Ντρέιμοντ Γκριν των Ουόριορς για βιαιοπραγία

Λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της σεζόν και την απώλεια του τίτλου στη δραματική σειρά των τελικών με Κλίβελαντ, ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς Ντρέιμοντ Γκριν έχει μεγάλα μπλεξίματα.

Εκλογικός νόμος: Και εναλλακτικό σενάριο ως «δέλεαρ» για ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι

Οι σκέψεις του Μαξίμου για «ρελάνς» Τσίπρα στο θέμα της πλήρους κατάργησης του μπόνους - Εισήγηση για «πριμ» 20 εδρών, αν το πρωτό κόμμα υπερβαίνει το 40%-42%

Την τακτική της στην τελική ευθεία για την ψήφιση του νέου εκλογικού νόμου εξετάζει η κυβέρνηση, επιμένοντας στο στόχο της εύρεσης 200 βουλευτών, ώστε αυτός να εφαρμοστεί από τις αμέσως επόμενες εκλογές.

Βίαιη συμπλοκή στη Λέσβο – Μαχαιρώματα μεταξύ λάθρο

Με μαχαίρι επιτέθηκε ένας 27χρονος από το Μαρόκο σε έναν 23χρονο ομοεθνή με σκοπό να τον ληστέψει.

Ο δράστης το βράδυ της Κυριακής με ένα μαχαίρι στα χέρια άρμεξε στον ομοεθνή του στην περιοχή της Μόριας Λέσβου, όπου βρίσκεται το hotspot του νησιού, και τον τραυμάτισε σε διάφορα μέρη του σώματος του.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι Eurogroup και μαλ@κίες! Ο Πορτογάλος ΥΠΟΙΚ πήγε στο Eurogroup με κασκόλ της εθνικής ομάδας

Τι κι αν το Eurogroup της Δευτέρας είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την Πορτογαλία, ο υπουργός Οικονομίας της χώρας βρήκε τη διάθεση και για λίγη... πλάκα.

Ο Μάριο Σεντένο εμφανίστηκε στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης έχοντας πάνω από το σακάκι του ένα κασκόλ της Πορτογαλίας, καθώς ακόμη... πανηγυρίζει για την επικράτηση την ανάδειξη της εθνικής ομάδας της χώρας του σε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η Τερέζα Μέι νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας-Τραγουδώντας παραιτήθηκε ο Κάμερον-ΒΙΝΤΕΟ

Την Τετάρτη αποχωρεί από την Downing Street ο παραιτηθείς πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και η Τερέσα Μέι θα είναι η δεύτερη γυναίκα πρωθυπουργός μετά την Μάργκαρετ Θάτσερ.
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε σήμερα ότι θα υποβάλει την παραίτησή του από το αξίωμα μεθαύριο Τετάρτη, ανοίγοντας τον δρόμο ώστε η υπουργός Εσωτερικών Τερίσα Μέι να αναλάβει τον θώκο την ίδια ημέρα.

Το Δημόσιο θα αποπληρώνει τα στεγαστικά δάνεια των θυμάτων τρομοκρατικής ενέργειας

Η αποπληρωμή από το Δημόσιο, στεγαστικών δανείων των θυμάτων τρομοκρατικών πράξεων ή εγκλημάτων βίας, ρυθμίζεται με κοινή απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη.

Ο Αλέφαντος αποθεώνει τον Σάντος και αποδοκιμάζει τον Ρονάλντο

Ο Νίκος Αλέφαντος αποθεώνει τον Φερνάντο Σάντος που οδήγησε την Πορτογαλία στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ αντίθετα αποδοκιμάζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο τον οποίο χαρακτηρίζει «μασκαρά».

Οι Ευρωπαίοι θέλουν μία ανεξάρτητη Σκωτία στην ΕΕ -Τι έδειξε δημοσκόπηση [πίνακας]

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στις μεγάλες ευρωπαϊκές οικονομίες, μεταξύ άλλων στη Γαλλία και τη Γερμανία, τάσσονται υπέρ της εισόδου μίας ανεξάρτητης Σκωτίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ από drone που καταγράφει το άγαλμα του Νέρωνα

Το θέαμα ενός πραγματικού θησαυρού της αρχαιότητας, που βρίσκεται κοντά στη Διώρυγα της Κορίνθου, κατέγραψε ένα drone.

Το σπουδαίο ψηφιδωτό στο Ρωμαϊκό Λουτρό και το άγαλμα του Νέρωνα είναι μοναδικά, ειδικά όταν κάποιος έχει την ευκαιρία να τα δει από ψηλά.

Έλληνας σταμάτησε τη δημοπρασία αρχαίου ελληνικού αμφορέα

Ακόμα μια επιτυχία για τον Έλληνα κυνηγό κλεμμένων αρχαιοτήτων

Ο μελανόμορφος αμφορέας του 5ου αι π.Χ., βρισκόταν κανονικά στον κατάλογο της δημοπρασίας που έχει προγραμματίσει ο Οίκος Christie’s για την Τετάρτη 6 Ιουλίου. Στον ηλεκτρονικό κατάλογο της δημοπρασίας, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις, σημειώνεται η φράση «το αντικείμενο αποσύρεται», καθώς στο μεταξύ αποκαλύφθηκε πως αποτελεί προϊόν αρχαιοκαπηλείας.

Ισπανία: Γιατί θα σφάξουν τη μητέρα του ταύρου που σκότωσε τον ματαδόρ

Ο θάνατος του 29χρονου ταυρομάχου Βίκτορ Μπάριο μέσα στην αρένα φέρνει στο προσκήνιο την παράδοση που θέλει τη θανάτωση του ταύρου που προκάλεσε τον θάνατο και της μητέρας του - Αντιδράσεις από τις φιλοζωικές

Υποδοχή ηρώων στους Πρωταθλητές Ευρώπης – ΒΙΝΤΕΟ

Πανζουρλισμός επικράτησε στην Λισαβόνα κατά την επιστροφή των Πρωταθλητών Ευρώπης μετά την κατάκτηση του EURO. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος που έκαναν μια ολόκληρη χώρα υπερήφανη κάτω από δύσκολες συνθήκες αποθεώθηκαν από χιλιάδες κόσμου που περίμενε στο αεροδρόμιο.

Νέα Δεξιά: Το κράτος «τζαμπατζής» διαλύει την αγορά

Σήμερα, ένα χρόνο μετά τα capital controls, τα λουκέτα το 2016 ξεπερνούν τα 15.000, μόνο για το πρώτο εξάμηνο, αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος του Φαήλου Κρανιδιώτη

Κριτική για το πρόβλημα των οφειλών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες πραγματοποιεί το κόμμα του Φαήλου Κρανιδιώτη Νέα Δεξιά.

ΝΑ ΓΙΑΥΤΑ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ! Φωτογραφίες από την μεγάλη σύναξη των δωδεκαθεϊστών στο Λιτόχωρο

Χιλιάδες δωδεκαθεϊστές, από όλον τον κόσμο, μαζεύτηκαν κάτω από τον Όλυμπο την περασμένη εβδομάδα, για να γιορτάσουν, όπως κάθε χρόνο, τα Προμήθεια. Πρόκειται για την ετήσια γιορτή όλων όσοι λατρεύουν τους θεούς των αρχαίων Ελλήνων. Τα Προμήθεια λαμβάνουν χώρα στο Λιτόχωρο, καθώς και στο φυσικό περιβάλλον του Άλσους Προμηθέως, στους πρόποδες του Ολύμπου, όπου χιλιάδες επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα κι από το εξωτερικό συγκεντρώνονται κάθε χρόνο για να «ανταμώσουν κάτω από τον καταγάλανο ουρανό του Όρους των Θεών», όπως το αποκαλούν.
Την καλύτερη ενδεκάδα του EURO 2016 ανακοίνωσε η UEFA, με την Πορτογαλία να έχει τέσσερις παίκτες της σε εκείνη ενώ τον τίτλο του MVP του τουρνουά κέρδισε ο πρώτος σκόρερ Γκριεζμαν.

ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ! Αστυνομικοί ΔΙΑΣ έπιασαν επ'αυτοφόρω Βούλγαρο που ασελγούσε σε 13χρονο-ΦΩΤΟ του Αλβανού που ασελγούσε σε ανήλικα στον Πειραιά

Φρίκη στον Πειραιά: Επιασαν 33χρονο την ώρα που ασελγούσε σε βάρος ανήλικου αγοριού

Αντιμέτωποι με μία σοκαριστική εικόνα ήρθαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι έπιασαν 33χρονο την ώρα που ασελγούσε σε βάρος ανήλικου.

Στη Βουλή η μηνυτήρια αναφορά ΝΔ για τους χειρισμούς Ξανθού-Πολάκη στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Στη Βουλή διαβιβάζεται η μηνυτήρια αναφορά της ΝΔ, για τους χειρισμούς των υπουργών Ξανθού και Πολάκη για παρεμβάσεις στον προσωρινό κατάλογο επιτυχόντων γιατρών και νοσηλευτών του διαγωνισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο Γκιρτζίκης προσπάθησε να φιλήσει τον Σάντος και έφαγε κλ@σιμο-ΒΙΝΤΕΟ

Το ελληνικό ποδόσφαιρο χθες το βράδυ θαύμασε τον Φερνάντο Σάντος σε μια ιστορική στιγμή του.

Ο προπονητής που έχει περάσει από τον πάγκο της ΑΕΚ (δις), του ΠΑΟΚ, του ΠΑΟ και της Εθνικής ομάδας με μεγάλες επιτυχίες και διώχθηκε κακήν κακώς από την διοίκηση Σαρρή στην ΕΠΟ στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης. Ακόμη μια «αστοχία» της Ομοσπονδίας, λίγο καιρό μετά τον Κλαούντιο Ρανιέρι που απολύθηκε από την Εθνική ομάδα και πήρε το πρωτάθλημα Αγγλίας με την Λέστερ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ! Νέα αυτοκτονία στον ΗΣΑΠ-Ένταση στους σταθμούς

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να βάλει ένας άνδρας στις 12.46 το μεσημέρι στον ηλεκτρικό σταθμό της Καλλιθέας πέφτοντας στις γραμμές του τρένου. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση αν και δεν ενεπλάκη σε καμία ενέργεια καθώς το άτομο δεν χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί.

Κι άλλος γάμος χλιδής στη Μύκονο -Η απαστράπτουσα, καλεσμένη Γιάννα Αγγελοπούλου [βίντεο]

Μπορεί ο γάμος της Μπαρός στη Μύκονο να κέντρισε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, δεν ήταν, όμως, ο μόνος λαμπερός γάμος που έγινε στο Νησί των Ανέμων το προηγούμενο διάστημα.

Ε ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΕΟ! DW: Έπαινοι Μπόργιανς για την ελληνική κυβέρνηση

Η συνεργασία μεταξύ ελληνικών και γερμανικών αρχών για την πάταξη της φοροδιαφυγής είναι στα κύρια θέματα του γερμανικού Τύπου.

Η Frankfurter Allgemeine Zeitung σημειώνει:

Έλληνας παρουσιαστής άνοιξε καντίνα σε παραλία της Άνδρου! «Εγώ μαγειρεύω. Φτιάχνω τα φαγητά…»

«Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω και χαίρομαι γι’ αυτό. Θα μείνω όλο το καλοκαίρι εδώ στο νησί».

Καντίνα στην παραλία Παραπόρτι της Άνδρου άνοιξε ο...

Στους πέντε μεγαλύτερους καλλιεργητές μαριχουάνας στον κόσμο η Αλβανία

Η Αλβανία κατατάσσεται μεταξύ των πέντε μεγαλύτερων καλλιεργητών μαριχουάνας στον κόσμο, για την περίοδο 2009-2014, μαζί με την Κολομβία, την Τζαμάικα, την Ολλανδία και την Παραγουάη.

Αντώνης Ρέμος: Πόσο κοστίζει το τραπέζι για τη συναυλία του στην Ψαρρού;

Η υπερπολυτελής συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Μύκονο μαζί με τους Gipsy Kings.
Μεγάλη συναυλία ετοιμάζεται στο Nammos στη Μύκονο μέσα στον Ιούλη. Ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανιστεί με τους Gipsy Kings. Μια ματιά στον σχετικό τιμοκατάλογο της επιχείρισης και οι απλησίαστες τιμές είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς…

ΒΙΝΤΕΟ-Τραγουδιστής σε πανηγύρι της Σύρου τραγουδούσε ανεβασμένος στο φτυάρι μπουλντόζας

Το δικό του προσωπικό ρεκόρ της πιο εντυπωσιακής εισόδου σε πανηγύρι προσπάθησε και έσπασε ο τραγουδιστής Δημήτρης Φιοράντης.

Το πεγιότ και η Κουμουνδούρου

Κέζα Λώρη

Υπάρχει ένας µικρός κάκτος χωρίς αγκάθια (σαν μεγάλο κουμπί τον περιγράφουν) που όταν κάποιος τον μασουλήσει εισέρχεται σε καταστάσεις βαθιάς ενδοσκόπησης και διορατικότητας. Οι εγκυκλοπαίδειες λένε ότι το πεγιότ φυτρώνει στο Τέξας αλλά η πληροφορία είναι ανακριβής. Ο ψυχοτρόπος κάκτος φυτρώνει στην πλατεία Κουμουνδούρου και χρησιμοποιείται για την ευφάνταστη σύνταξη ανακοινώσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν δικαιολογείται αλλιώς - αυτά τα πράγματα δεν γράφονται νηφάλια, θέλουν μεσκαλίνη.

Η δημοσιογράφος της καρδιάς μας τρελαίνει κόσμο με το… θανατηφόρο κορμί της! (ΦΩΤΟ)

Η βορειοελλαδίτισσα δημοσιογράφος έχει φορτώσει το instagram με φωτογραφίες και βίντεο σε καλοκαιρινό πνεύμα που πραγματικά ξεσηκώνουν.

Η Μιλένα...

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΑίος ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ! Ο πολιτικός που είχε το παρατσούκλι 'Μυλόρδος'

Θεωρείται ο πατέρας του εκσυγχρονισμού και δεν δίστασε να τα βάλει με τον βασιλιά και να φυλακιστεί. Πέθανε μόνος στις Κάννες

Ο “μεγάλος εκσυγχρονιστής” Χαρίλαος Τρικούπης γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου του 1832. Ο πατέρας του, Σπυρίδωνας, ήταν αρχηγός του Αγγλικού κόμματος στην Ελλάδα και αργότερα διορίστηκε πρέσβης στη Μεγάλη Βρετανία. Η μητέρα του, Αικατερίνη, καταγόταν από την οικογένεια των Μαυροκορδάτων.

ΦΩΤΟ-Τι ρώτησε επιτέλους ο Πανάρας τον Ομπάμα

Κατά τη προχθεσινή συνάντησή του με τον Μ. Ομπάμα ο Π. Καμμένος είχε επιτέλους την ευκαιρία να ρωτήσει τον αμερικάνο Πρόεδρο την απορία που τον βασάνιζε εδώ και τρία χρόνια!

Πριν από 3 χρόνια λοιπόν ο Πανάρας, ρώτησε στα ελληνικά (και μάλλον γι'αυτό δεν πήρε και απάντηση) τον Ομπάμα:

Ολόγυμνος ξανθός «άγγελος» αναστάτωσε τη Μύκονο (ΦΩΤΟ)

Είναι «αγγελάκι» της Victoria’s Secret οπότε είναι δεδομένο πως έχει το τέλειο σώμα και όπως είναι φυσικό έχει και άριστη σχέση με την εμφάνιση της σε τέτοιο βαθμό που τολμά να ποζάρει ολόγυμνη.

ΒΙΝΤΕΟ-Κράξιμο στον Φίλη από μαθητές για Αρχαία, παρελάσεις και Θρησκευτικά

Βομβαρδισμό ερωτήσεων για όλα τα μέτωπα δέχτηκε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης από τα 286 μέλη της 21ης Συνόδου της Βουλής των Εφήβων, που δεν του χαρίστηκαν.

Αρχαία Ελληνικά, κατάργηση μαθητικών παρελάσεων, θρησκευτικών και πρωινής προσευχής, βρέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής εναντίον του υπουργού Παιδείας.

Γελάει ο Αρκάς με την ψήφο στα 17

Με ένα απολαυστικό σκίτσο, ο Αρκάς συνδέει με μοναδικό τρόπο την ψήφο στα 17 που προωθεί η κυβέρνηση με την ψήφο στο ...X-Factor.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΦΡΙΛΑ ΛΕΜΕ! Οδηγός λεωφορείου καταγράφει ορδή επιβατών να πηγαίνει για χαλαρό μπανάκι

Βέβαια η κουφάλα ο οδηγός του ξεφεύγει και αποκαλύπτει τη δικιά του ευθύνη: "Σε 5 λεπτά θα έρθει άλλο λεωφορείο, φύγαμε όλοι μαζεμένοι" λέει προς το τέλος του βίντεο και αποκαλύπτει αυτό που βλέπουμε όλοι εκεί που κάνουν τέρμα τα λεωφορεία... οδηγούς να συζητάνε και να πίνουν καφέ και κάποια στιγμή να φεύγουν ο ένας πίσω από τον άλλο...

Η απόγνωση ενός οδηγού του ΟΑΣΑ, ο οποίος οδηγεί στη γραμμή Ελληνικό-Σαρωνίδα, μάλλον είχε πιάσει ταβάνι όταν αποφάσισε να τραβήξει σε βίντεο με το κινητό του την επέλαση των επίδοξων λουόμενων.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΔΙΑ! Ποιοι φορολογούμενοι χρωστάνε ακόμα αλλά δεν το ξέρουν

SOS για αδιευκρίνιστο αριθμό υπόχρεων με μπλοκάκια που θα κληθούν να κάνουν τροποποιητικές δηλώσεις - Δεν υπολογίστηκε το τέλος επιτηδεύματος στο εκκαθαριστικό τους και θα λάβουν e-mail για να υποβάλλουν νέα δήλωση μέχρι την Παρασκευή - Τσουχτερά τα πρόστιμα για τις εκπρόθεσμες υποβολές

Γελάει μέχρι κι ο Σκανδαλίδης για το νέο κόμμα του Θεοχάρη: Μου θυμίζει την παλιά Ένωση Κέντρου... όλοι ήταν αρχηγοί

«Παρότι τον κ. Θεοχάρη τον σέβομαι, είχε μία καλή κοινοβουλευτική παρουσία, όλο και περισσότεροι αναλαμβάνουν να σώσουν τη χώρα. Εξαγγέλλουν κόμματα, κινήσεις, δίκτυα… Όλοι στο όνομα της ανανέωσης, του νέου εναντίον του παλιού», είπε ο Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με αφορμή τη νέα πολιτική κίνηση της οποίας ηγείται ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης, και απαντώντας στο ερώτημα αν τελικά αντί για ενότητα στον ευρύτερο χώρο του κέντρου και της κεντροαριστεράς έχουμε περαιτέρω κατακερματισμό και πολυδιάσπαση.

Προφυλακίστηκε το ΖΩΟ γιατρός που ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του - Τι δηλώνει η μητέρα του

Για όλα φταίνε η σύζυγος του και η συμπεθέρα μου, τονίζει η μητέρα του, που υποστηρίζει ότι ο γιος της είναι αθώος - «Αιφνιδιαστήκαμε, θέλουμε την αλήθεια», λέει συνάδελφός του

Την προφυλάκιση του 39χρονου παθολόγου, που συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων της Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του, διέταξε ο ανακριτής, ενώπιον του οποίου βρέθηκε το πρωί.

Κλαίνε οι καλλονές σύζυγοι των Γάλλων ποδοσφαιριστών που έχασαν τον τελικό του Euro 2016 [εικόνες]

Σε κατάθλιψη βρίσκεται η Γαλλία, μια ημέρα μετά την ήττα της γαλλικής ομάδας στον τελικό του Euro 2016. Περισσότερο έκλαψαν οι καλλονές σύζυγοι των ποδοσφαιριστών.

O Κουρής έστειλε και επιστολή με ΦΩΤΟ στη... NASA-Η μεγαλύτερη ελιά βρίσκεται στο κτήμα μου!

Πέρασαν μόλις λίγες ημέρες από τη δημοσίευση της «καλύτερης φωτογραφίας της ημέρας στον πλανήτη» που έκανε η NASA και απεικόνιζε μία τεράστια ελιά, που βρίσκεται στο χωριό Βούβες Χανίων.

Οι Ελληνες ποδοσφαιριστές αποθεώνουν τον Φερνάντο Σάντος

Υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς προπονητές στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου αφού όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του είχαν να λένε πως ήταν δίκαιος. Οι Ελληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές δεν ξέχασαν τον Φερνάντο Σάντος και αρκετοί ευχήθηκαν στον Πορτογάλο μετά την κατάκτηση του EURO.