13 Ιουλίου 2016

«Γλέντι» στο twitter με το… #Bravo_Aleksis τα κατάφερες!

Δεν ξέρουμε αν αφορμή στάθηκε το «μπράβο» της Μαριάννας Τουμασάτου στην πρόσφατη συνέντευξη της ή αν οφείλεται στα συγχαρητήρια που δέχτηκε ο πρωθυπουργός στο ταξίδι του στη Νέα Υόρκη, πάντως το twitter σήμερα γράφει #Bravo_Aleksis.

Αυτά είναι! ΑΥΓΗ: ALERT! Κυκλοφορούν επικίνδυνα σκίτσα...

Αυτά συμβαίνουν όταν υπάρχουν πολλές εφημερίδες και ο καθένας γράφει χωρίς έλεγχο ότι θέλει... να οι σύντροφοι της ΑΥΓΗΣ μας εφιστούν την προσοχή σε ένα επικίνδυνο για το λαό σκίτσο του Μητρόπουλου:



Να εδώ ο Πλεύρης εξηγεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να αφεθεί ελεύθερο το τέρας που βίαζε το γιο του

Τα 'χουμε πει και ξαναπεί: Στηρίζουν με νύχια και με δόντια όλους τους ανώμαλους και τους ποινικούς... γιατί αυτό είναι γραμμένο στο DNA τους....

Ο δικηγόρος Θάνος Πλεύρης εξηγεί στο Twitter πως το ζώο του Ναυπλίου αφέθηκε ελεύθερο με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα:

Γελάει ο Άδωνις με τις παρλαπίπες Λαζόπουλου

Γράφει ο Άδωνις στο Twitter αναδημοσιεύοντας τις πίπες του Λαζόπουλου στη σελίδα του: «Φαντάζομαι τον Λάκη να βολτάρει πάνω σε κάποια από τα κότερα που συχνάζει και να γράφει αυτό: http://www.altsantiri.gr/e-lakis/lakis-lazopoulos-trio-farmaki-ke-o-koutsoumpas/...» και συμπληρώνει: 

ΒΙΝΤΕΟ-Ενταση και τραμπουκισμοί στον πλειστηριασμό του Athens Ledra -Ακυρώθηκε λόγω εισβολής του ΕΠΑΜ

Εισβολή στο ειρηνοδικείο στο οποίο θα γινόταν ο πλειστηριασμός του Athens Ledra έκανε την Τετάρτη ομάδα του ΕΠΑΜ, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Τα πρώτα απρόοπτα για την Μέι: Γιατί εκνεύρισε τους φωτογράφους -Την περίμεναν διαδηλωτές [βίντεο]

Δεν πρόλαβε να αναλάβει τα νέα καθήκοντά της η Τερέζα Μέι και ήδη ήρθε αντιμέτωπη με τα πρώτα απρόοπτα, στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Στουρνάρας: Υφεση 0,3% το 2016, επιστροφή στην ανάπτυξη από το 2017

Αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εμφανίστηκε ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

Κορυφαία ΜΚΟ στην Ελλάδα για το 2016 η «Κιβωτός του Κόσμου»

Στις κορυφαίες επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2016 αναδείχθηκε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Κιβωτός του Κόσμου», στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των «Superbrands», που πραγματοποιείται στη χώρα μας για πέμπτη φορά.

Γερμανία: Χαμός σε σχολείο με «πρωταγωνιστή» μουσουλμάνο μαθητή

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν μουσουλμάνο μαθητή σε σχολείο του Αμβούργου έγινε η αιτία να καταστραφεί η τελετή αποφοίτησης των μαθητών. Πρόσφατα, στο σχολείο Kurt-Tucholsky School  του Αμβούργου, κατά την διάρκεια της τελετής αποφοίτησης, μια εκπαιδευτικός έδωσε το χέρι σε μουσουλμάνο μαθητή για να τον συγχαρεί που είχε περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις.

Ιταλία: Καταυλισμός λάθρο η λίμνη Κόμο των celebrities!

Η λίμνη Κόμο, στην βόρεια Ιταλία, έχει γίνει γνωστή ως τόπος διακοπών των ανά τον κόσμο πλούσιων και διάσημων - Στην περιοχή διαθέτουν πολυτελείς βίλες ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Μαντόνα και ο Ρίτσαρντ Μπράνσον

ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΟΛΑ! «Σηκώνει τα χέρια ψηλά» το ΑΠΘ για το κάμπινγκ αναρχικών

Από... αφίσες πληροφορήθηκε η πανεπιστημιακή κοινότητα και η διοίκηση του Αριστοτέλειου την παγκόσμια σύναξη αναρχικών μέσα στην Πανεπιστημιούπολη - Τι αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές του No Border Camp - Πρύτανης ΑΠΘ στο protothema.gr: Δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε, δεν αρκούν οι φύλακες - Το «καλό σενάριο» είναι να υπάρχει δική τους περιφρούρηση

Η ηθοποιός Μίσα Μπάρτον ποζάρει τόπλες στη Μύκονο

Η Μύκονος φέτος έχει κατακλυστεί από διασημότητες του εξωτερικού που ποζάρουν με φόντο το μπλε του Αιγαίου, διαφημίζοντας την χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο.Αυτή τη φορά η ηθοποιός Mίσα Μπάρτον επισκέφθηκε το νησί των Ανέμων και ανέβασε μια «καυτή» φωτογραφία στο Instagram.

ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ALERT! Το τέλος του κόσμου έρχεται -ξανά- στις 29 Ιουλίου!

Aπομένουν μόλις... 16 ημέρες για να απολαύσουμε τον πλανήτη μας - Σύμφωνα με την προφητεία, θα κατέβει εξαγριωμένος από τον ουρανό ο Ιησούς και θα...

Όσοι δεν έχετε πάρει ακόμη την καλοκαιρινή σας άδεια, ίσως θα πρέπει να βιαστείτε αφού σύμφωνα με μια νέα... προφητεία το τέλος του κόσμου πλησιάζει απειλητικά!

Σοκ! 22 μαθήτριες "δαιμονίστηκαν" - Έβγαζαν αφρούς από το στόμα (ΒΙΝΤΕΟ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι μαθήτριες ούρλιαζαν και σφάδαζαν όπως φαίνεται και στο τρομακτικό βίντεο από το τραυματικό περιστατικό στην Κολομβία, με μία από αυτές να υποστηρίζει πως είδε όραμα τον "άντρα με τα μαύρα". Οι μαθήτριες, μεταξύ 12 και 15 ετών, μεταφέρθηκαν σε ιατρικό κέντρο στη Novita, υποφέροντας από τα ίδια συμπτώματα. Στα πλάνα φαίνονται οι στιγμές χάους που επικρατούσαν τη στιγμή που άρχισαν να εκδηλώνονται τα συμπτώματά τους.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τις εγκαταστάσεις όπου φιλοξενούνται οι μετανάστες στη Λέρο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τις εγκαταστάσεις όπου φιλοξενούνται οι μετανάστες στη Λέρο, πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα κάτοικοι του νησιού που απαιτούν να φύγουν οι μετανάστες από το νησί και να κλείσουν οι δομές φιλοξενίας.

Στην Κρήτη ο κοσμοναύτης Γιούρι Μαλεντσέκο για το πρόγραμμα αποκατάστασής του

Ο 55χρονος Ρώσος έφτασε λίγο μετά τις 17:00 στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου - Είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτεται το νησί για τον ίδιο σκοπό

Στην Κρήτη έφθασε σήμερα το απόγευμα ο κοσμοναύτης Γιούρι Μαλεντσέκο, προκειμένου να ακολουθήσει το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Και δεύτερο αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της Αθήνας - Κλέφτης μαχαίρωσε ιδιοκτήτη φορτηγού

Και δεύτερο αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της Αθήνας - Κλέφτης μαχαίρωσε ιδιοκτήτη φορτηγού

Στη σύλληψη ενός ατόμου, που επιχείρησε να κλέψει φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας προχώρησαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Βρούτσης: Παραιτήσεις υπουργών τώρα

Ευθύνες στην κυβέρνηση σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση Siemens καταλογίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης επισημαίνοντας παράλληλα ότι σήμερα θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί οι αρμόδιοι.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ! Λάθρο κυνήγησαν την Αντωνοπούλου από το hotspot στη Σίνδο

Όταν αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για εκπρόσωπο της κυβέρνησης, έφραξαν την είσοδο του κέντρου

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στη Σίνδο κατά την επίσκεψη της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου.

ΚΛΑΜΑ! ΣΥΡΙΖΑ σε Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Εσύ τώρα τι πετάγεσαι και μας χαλάς τη λάσπη;

Αφού δικές του ήταν οι μετοχές στην εφημερίδα ρε μαλ@κές και τις έδωσε στο Κυριάκο, γιατί να μη σας απαντήσει; Και για την ουσία σας απάντησε επίσης το δάνειο ανέλαβε να το αποπληρώσει άλλη εταιρία με την οποία δεν έχει καμία σχέση

Απάντηση στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την εφημερίδα «ΚΥΡΗΞ ΧΑΝΙΩΝ» δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως η ανακοίνωση αφορούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι τον ίδιο.

Κεφαλογιάννης-Ζαγαράκης ετοιμάζουν εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Μεγάλη ενημερωτική εκδήλωση, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, θα διοργανωθεί προς τα τέλη του χρόνου στο Ευρωκοινοβούλιο.

Αυτό έκανε γνωστό μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος μαζί με τον συνάδελφό του...

Επιτέθηκαν στην βλαμμένη Βικτόρια Μπέκαμ γιατί φίλησε την κόρη της στο στόμα [εικόνες]

Σάλος προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον τρόπο που γιόρτασε τα γενέθλια της 5χρονης κόρης της, η Βικτόρια Μπέκαμ.

ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΑΟΣ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Γερμανία: Κατρακυλούν τα ποσοστά της AfD -Καταγράφεται επιστροφή στα μεγάλα κόμματα

Δημοσκόπηση στη Γερμανία καταγράφει πτώση της AfD και επιστροφή στα λεγόμενα μεγάλα κόμματα.

Η εσωτερική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο ηγετικό δίδυμο της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD) της Φράουκε Πέτρι και του επικεφαλής της AfD στην Βάδη-Βυρτεμβέργη Γιεργκ Μόιτεν, η οποία...

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο... ντύθηκαν στα χακί! ΦΩΤΟ - BINTEO

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι τα αδέλφια Αντετοκούνμπο πέρασαν την πύλη του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα, ανταποκρινόμενοι στην κλήση για τη στρατιωτική τους θητεία.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Σκοπιανολάγνος ξεκουμπίζεται από την Ντάουνινγκ Στριτ -Μία τελευταία οικογενειακή αγκαλιά έξω από την πόρτα με το νο 10

Από τους μεγαλύτερους εχθρούς της χώρας μας αλλά στα ζώα φταίει η Μέρκελ... που δεν τους τραβάει τη μπρίζα να λοιμοκτονήσουν

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Ντέιβιντ Κάμερον βγήκε για τελευταία φορά από τον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ ως πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας.

Eισαγγελία: Το ΥΠΕΞ δεν μετέφρασε εγκαίρως όλα τα αποσπάσματα του βουλεύματος για τη Siemens

Διαψεύδει κατηγορηματικά την ανακοίνωση του υπουργείου που υποστηρίζει ότι παρά τον φόρτο εργασίας ολοκλήρωσε και παρέδωσε εγκαίρως το 1.580 σελίδων μεταφραστικό έργο της - Πώς δικαιολογούν την έναρξη της πολύκροτης δίκης πριν διασφαλιστεί η μετάφραση του βουλεύματος

Bild: Γάλλος διεθνής ντοπαρίστηκε στο EURO 2016

Ευθεία κατηγορία εξαπέλυσε η γερμανική εφημερίδα «Bild» εναντίον της Γαλλίας, υποστηρίζοντας πως ποδοσφαιριστής της ντοπαρίστηκε πριν τον αγώνα με την Γερμανία για τα ημιτελικά του EURO 2016 και κάνοντας λόγο για «κλοπή».

Η ανατριχιαστική απόφαση που πρέπει να λάβει ως το βράδυ η Μέι, ως νέα πρωθυπουργός

Στην τελική της φάση βρίσκεται η διαδικασία αλλαγής σκυτάλης στην πρωθυπουργία της Μεγάλης Βρετανίας.

Μέσα στις επόμενες ώρες η Τερέζα Μέι θα ορκιστεί πρωθυπουργός και θα περάσει το κατώφλι της πρωθυπουργικής οικίας στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Οργισμένη απάντηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τα περί "θαλασσοδανείου" του Κήρυκα Χανίων: Θράσος και προσπάθεια σπίλωσης από τον ΣΥΡΙΖΑ

- Παρέμβαση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην κόντρα του προέδρου της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Κήρυκα Χανίων
- Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να σπιλώσει το όνομα το δικό μου και της οικογένειάς μου λέει ο πρώην πρωθυπουργός
- «Με λυπεί η ένταση θράσους βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθούν να με ταυτίσουν με ανοίκειες πράξεις»
- Νωρίτερα, η Κουμουνδούρου ζήτησε εξηγήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκης για δάνειο 300.000€ του Κήρυκα Χανίων από την Τράπεζα Πειραιώς

«Ναυάγησαν» τα σχέδια αδελφοποίησης αυστριακής πόλης με τουρκική

Στην Χόενεμς των 16.000 κατοίκων, 315 από αυτούς κατάγονται από την τουρκική πόλη Αγιαντσίκ

Την σχεδιαζόμενη εδώ και πολύ καιρό «αδελφοποίηση» της με την τουρκική πόλη Αγιαντσίκ, από την οποία κατάγονται αρκετοί δημότες της, απέρριψε με απόφαση του δημοτικού της συμβουλίου η αυστριακή πόλη Χόενεμς, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή τον 20ο αιώνα από...

Τα ιδιωτικά βίντεο της Paris Hilton στη Μύκονο - Αγκαλία με τον προαγωγό Ρέβη

Δείτε τη χρυσή κληρονόμο να ετοιμάζεται - Τον στόλο από μακιγιέζ και στιλίστες που την ακολουθούσαν και την πανάκριβη σουίτα της

Η διάσημη κληρονόμος,Paris Hilton, βρέθηκε στη Μύκονο για τον παραμυθένιο γάμο της Βραζιλιάνας καλλονής Ana Beatris Barros με τον Αιγύπτιο μεγιστάνα Karim El Chiaty. Η κληρονόμος των Hilton έφτασε στο νησί των ανέμων με το ιδιωτικό αεροπλάνο της, όπου την υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο γνωστός Έλληνας μάνατζερ, Σπύρος Ρέβης.

ΟΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ 4-Δεκτή από τον Καμμένο η τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για τον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε «ναι» στην επέκταση του συνδικαλισμού και στις Ένοπλες Δυνάμεις κάνοντας αποδεκτή σχετική βουλευτική τροπολογία που κατέθεσαν 27 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΛΕΜΕ! Η νέα εισαγγελέας ΑΠ απολογήθηκε στον Τσίπρακαι διέταξε Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση, ενώ του ΣΥΡΙΖΑ του φταίει ο Ντογιάκος

Με την κυβέρνηση να είναι σε αντιπαράθεση με τη Δικαιοσύνη, έπειτα από την επ' αόριστον αναβολή της δίκης Siemens, ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχθηκε στο Μαξίμου τη νέα εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Φαρ Ουέστ με ένα νεκρό και δύο τραυματίες στο κέντρο της Αθήνας!

Διαπληκτίστηκαν δύο αλλοδαποί - Ο ένας τράβηξε πιστόλι και έριξε συνολικά επτά σφαίρες
Σε Φαρ Ουέστ μετατράπηκε το κέντρο της Αθήνας, όταν ένας αλλοδαπός έβγαλε το περίστροφο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως τραυματίζοντας τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα θανάσιμα.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! Το δώρο του 14χρονου Φάνη στην ΕΛΑΣ που θα συζητηθεί

Ρε μαλ@κες γύφτοι, δεχθήκατε και πήρατε τα λεφτά του παιδιού;

Μία ξεχωριστή επίσκεψη δέχθηκε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, από έναν νεαρό μαθητή Γυμνασίου, που μένει σε επαρχιακή πόλη.

Νέα φοροεπιδρομή: Αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας, κατάργηση εκπτώσεων ΕΝΦΙΑ και φόρος στο ηλεκτρονικό τσιγάρο

Αυτά για σήμερα... αύριο έχει ο Θεός

Την ενεργοποίηση του μέτρου της δημοσιοποίησης των στοιχείων ακόμη και όσων έχουν οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, και όχι μόνο προς εφορίες και τελωνεία, προβλέπει μεταξύ άλλων μίνι φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.

O BΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΖΕΙ! Με σκύλους θα ψάχνουν για μετρητά στα αεροδρόμια!

Στο υπουργείο Οικονομικών συγκροτείται επιτροπή, η οποία θα αξιολογήσει και θα «προσλάβει» τέσσερις σκύλους που θα ανιχνεύουν τις αποσκευές των επιβατών για να εντοπίσουν χαρτονομίσματα, προφανώς ευρώ

Γνωστή Ελληνίδα Ολυμπιονίκης αποκαλύπτει ότι έχει κάνει σ@ξ σε λιμάνι απέναντι από ταβέρνες

Γνωρίζατε ότι η Χαρίκλεια Πανταζή, γνωστότερη ως Κλέλια Πανταζή, έχει γυρίσει sex tape μαζί με τον αγαπημένο της;

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής το έχει αποκαλύψει σε τηλεοπτική συνέντευξη που έχει παραχωρήσει στον Θέμη Γεωργαντά.

40 σκηνές θρίλερ σε 9 λεπτά - ΒΙΝΤΕΟ

Πόσες κλασικές σκηνές θρίλερ μπορούν να χωρέσουν σε ένα βίντεο διάρκειας 9 λεπτών; Οι Burger Fiction επέλεξαν 40 από αυτές και συνέθεσαν ένα τρομακτικό αποτέλεσμα.

Το κανάλι του YouTube, Burger Fiction έφτιαξαν ένα χορταστικά τρομακτικό supercut, με εκείνες τις σκηνές που κόβουν την ανάσα και δημιουργούν ταχυπαλμίες.

Γενέθλια σήμερα για τον πάτερα του κύβου Ρούμπικ -Ούγγρος γλύπτης, εσωστρεφής και απλησίαστος [εικόνες]

Μπέρδεψε 26 πολύχρωμα κυβάκια γύρω από έναν άξονα και προκάλεσε προβληματισμό.

Είναι ο Ερνε Ρούμπικ που γεννήθηκε σαν σήμερα το 1944 στην Ουγγαρία και κατασκεύασε τον κύβο-σπαζοκεφαλιά, στον οποίο έδωσε το όνομά του.

Αυτό βλέπουν οι Ρώσοι όταν...πληκτρολογούν Χαλκιδική (VIDEO)

Παραλίες, ήλιος, γαλάζιες θάλασσες είναι πράγματα δεδομένα για εμάς τους Έλληνες αλλά για τους… βόρειους λαούς είναι ένα μακρινό όνειρο.

ΦΩΤΟΔείτε πόσα χρωστάει η Αγγελική Ηλιάδη στην εφορία, ενώ κάνει φιγούρες με τζετ σκι στη Μύκονο

Τελικά έχουν δικιο αυτοί που λένε ότι στην Ελλάδα κάποιοι νοιάζονται μόνο για την εικόνα τους και το φαίνεσθαι αδιαφορώντας για τις υποχρεώσεις τους.

Καλά. Και η περιπτωση της Αγγελικής δεν είναι και η μόνη. Εκατοντάδες είναι εκείνοι που χρωστούν σε όποιον μιλάει Ελληνικά και το παίζουν κονιόρδοι διάγοντας μια ζωή… ζωάρα και παίζοντας ρόλους ισχυρών, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν την δηθενιά τους.

Ο κόσμος ψήφισε - Αυτό είναι το καλύτερο γκολ του EURO [βίντεο]

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο κόσμος ψήφισε και ανέδειξε το καλύτερο γκολ του τουρνουά.

ΚΛΑΙΩ! Τζήμερος: «Κοπρονιέρα» ο Φίλης – Έχει στο κρανίο οτι και στο παχύ του έντερο!

[Πριν λίγες μέρες που έβαλα πάλι κάτι για τον Τζήμερο ένα περιθωριακό blog που ανήκει σε κάποιον Ζώη (ένας περαστικός απ'την πολιτική που ξέρασε ο λαός της ΝΔ) ενοχλήθηκε και έγραφε κάτι ανοησίες για τον ταλαίπωρο τον Σκορδά... γιαυτό τους αφιερώνω τη νέα ανάρτηση για τον Τζήμερο με τα φιλιά μου... Παιδιά μην είστε τόσο "ΝΔίτες" γιατί αν δώσει εντολή ο Πάκης θα βαράτε τα νταούλια υπερ του Τσίπρα]

Σε πρωτοφανή και προσβλητική επίθεση στον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, προχώρησε ο Θάνος Τζήμερος.

Viral: Ουρακοτάγκος χουφτώνει και ζουλάει το στήθος βλαμμένης τουρίστριας [βίντεο]

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα πραγματικά απίθανο βίντεο. Ουρακοτάνγκος σε ζωολογικό κήπο χουφτώνει με... πάθος, το στήθος τουρίστριας!

Το περιστατικό συνέβη στο Safari World στη Μπανγκόνγκ, όπου οι τουρίστες μπορούν να δουν άγρια ζώο και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Τζορτζ Μπους - Χόρευε στο μνημόσυνο των θυμάτων του Ντάλας - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία γκάφα υπέπεσε ο Τζορτζ Μπους, στο μνημόσυνο για τα θύματα του μακελειού στο Ντάλας, η οποία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Γ. Πατούλης: Σφοδρή επίθεση κατά του καραγκιόζη απ'την Πάρο

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, στον πρώην υπουργό, Γιάννη Ραγκούση,σχετικά με επικριτικές αναφορές του για τα αιρετά στελέχη της αυτοδιοίκηση.

Φαήλος: Να μην μετατραπούν οι Ένοπλες Δυνάμεις σε φοιτητικό αμφιθέατρο υπό κατάληψηΥστερόγραφα Team

Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑ Φαήλος Κρανιδιώτης, κατόπιν του αιτήματος 27 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με σχετική αιτιολογική έκθεση ώστε να επιτραπεί ο συνδικαλισμός στις ένοπλες δυνάμεις, προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

ΑΙΣΧΟΣ! ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΑΥΤΟΙ! H Γερμανία εξέδωσε 10ετή ομόλογα με αρνητικό επιτόκιο για πρώτη φορά στην ιστορία

Η απόδοση του 10ετούς κρατικού ομολόγου της Γερμανίας "γύρισε" στα αρνητικά για πρώτη φορά σε δημοπρασία, "πιάνοντας" τη χαμηλότερη μέση πραγματική απόδοση σε δημοπρασία ιστορικά, στο -0,05%.

Τροπολογία ΝΔ για τον εκλογικό νόμο: Να σπάσει η Β' Αθηνών να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού

Με τροπολογία που κατέθεσε η ΝΔ για τον εκλογικό νόμο ζητά να «σπάσει» στα τρία η Β' περιφέρεια Αθηνών.