15 Ιουλίου 2016

Επίλεκτο σώμα ρακετάδων θα δημιουργήσει στον ελληνικό στρατό ο Πάνος Καμμένος

Επίλεκτο σώμα ρακετάδων θα δημιουργήσει στον ελληνικό στρατό ο Πάνος Καμμένος
«Ο Έλληνας ρακετάς είναι ένα υπερόπλο που δεν πρέπει να παραμείνει αναξιοποίητο» είπε ο υπουργός

Άγριο ξύλο για διπλοπαρκάρισμα στη Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω παράνομου παρκαρίσματος. Οδηγός τουριστικού λεωφορείου δεν μπορούσε να περάσει και διαμαρτυρήθηκε. Ακολούθησε συμπλοκή με δύο φίλους του οδηγού, ο οποίος είχε διπλοπαρκάρει. Οι τουρίστες παρακολουθούσαν έκπληκτοι τα όσα συνέβαιναν.

Τι μπορεί να κάνει περισσότερο η Γαλλία για να προστατευθεί από την τρομοκρατία;

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, παντού οπλισμένοι στρατιώτες, μια χώρα σε μόνιμη έκτακτη ανάγκη. Τι μπορεί να κάνει η Γαλλία περισσότερο απέναντι στην τρομοκρατία; διερωτάται η έγκυρη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, μετά το μακελειό της Νίκαιας.

Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση αγωνίζεται να μείνει έστω και 5 λεπτά στην εξουσία

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Τύφλωσε» με τα πλούσια προσόντα της το φωτογραφικό φακό... από τη μέση και πάνω όμως

Όποιος την είδαμε έμεινε έκπληκτος με το πληθωρικό μπούστο που διαθέτει….

Οι παπαράτσι απαθανάτισαν την Κέλι Μπρουκ, Αγγλίδα μοντέλο και ηθοποιός γνωστή για τις πληθωρικές καμπύλες της και το σεξ απίλ της, να πλατσουρίζει με τον καλό της στην Ιταλία.

Ξάδερφος του μακελάρη: Δεν ήταν μουσουλμάνος, ήταν καθίκι -Επινε αλκοόλ, έτρωγε χοιρινό, έπαιρνε ναρκωτικά-Η έφοδος των αστυνομικών στο διαμέρισμα του μακελάρη της Νίκαιας

«Επινε αλκοόλ, έτρωγε χοιρινό, έπαιρνε ναρκωτικά. Αυτός δεν ήταν μουσουλμάνος, ήταν καθίκι».

Ο εξάδελφος της εν διαστάσει συζύγου του Μοχάμεντ Μπουλέλ που σκόρπισε τον θάνατο στην Νίκαια σκοτώνοντας 84 και τραυματίζοντας πάνω από 200, μιλά για τον μακελάρη.

Δήμος Θεσσαλονίκης: Το κάμπινγκ στο ΑΠΘ είναι αυθαίρετο και ιδιαίτερα προβληματικό

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης ζητά έστω και εκ των υστέρων συνεννόηση με τους διοργανωτές του No Border Camp, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί με τους κατασκηνωτές στο ΑΠΘ.

Εκαναν ευθανασία στα 4 από τα 8 ροτβάιλερ που κατασπάραξαν τον 5χρονο στην Κοζάνη

Σε ευθανασία οδηγήθηκαν τα τέσσερα από τα οχτώ ροτβάιλερ που βρίσκονταν στο σπίτι του 72χρονου, στο οποίο έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, το 5χρονο αγοράκι

Βρούτσης: Συνεχώς νέα ρεκόρ από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Νεο αρνητικό ΡΕΚΟΡ ΣΥΡΙΖΑ!Πλήρης ανατροπή στην αγορά εργασιας με 51,56% μπροστά οι ευέλικτες μορφές απασχολησης!» έγραψε ο πρώην υπουργός Εργασίας της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, και ανέβασε στο Twitter το παρακάτω γράφημα με την εξέλιξη της ημιαπασχόλησης τα τελευταία 2,5 χρόνια:

ΤΑ ΧΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ! Η Κίνα φοβάται ότι το... Pokemon Go θα αποκαλύψει μυστικές στρατιωτικές βάσεις

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας επιβεβαίωσε τις αναφορές και τους φόβους ότι ενδέχεται να αποκαλυφθούν στρατιωτικά μυστικά, αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες

Κρουαζιέρα: Αντί να πείσουν τα κοπρόσκυλα να μην απεργούν στήνουν επιτροπή… «μαμούθ» με 28 κομματόσκυλα

Η σύσταση  Εθνικής Συντονιστικής Επιτροπής Κρουαζιέρας, πάγιο αίτημα των ανθρώπων της κρουαζιέρας, υλοποιείται με την κοινή απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα και της Αναπληρώτριας Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού  Έλενας Κουντουρά. Η απόφαση  δημοσιοποιήθηκε χθες 14-07-2016 στη Διαύγεια.

ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ! ΑΦΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ! Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης βρίζει τα ΜΜΕ, τον Μπουτάρη και τις αρχές για το κάμπινγνκ στο ΑΠΘ!

H ANTAΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης, κατηγορεί τα μέσα ενημέρωσης για εκστρατεία παραπληροφόρησης, σχετικά με το «No Border Camp» που γίνεται στο ΑΠΘ, ενώ μιλάει και για καθαρή υποκρισία από δημόσια πρόσωπα, που ήθελαν να αποτρέψουν το γεγονός.

Πρόταση γάμου - υπερπαραγωγή στη Θεσσαλονίκη! Έστησε ολόκληρο... μιούζικαλ για την καλή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ευανθία  έκανε το περασμένο Σάββατο στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης, ο Κωνσταντίνος.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία ομάδα χορευτών, χόρευε δίπλα στη θάλασσα, τραβώντας τα βλέμματα των περαστικων. Εκεί βρέθηκαν και ο Κωνσταντίνος με την Ευανθία...

Τι είπε στην κατάθεσή της στο δικαστήριο η αδελφή του Ρουπακιά

«Μετά το περιστατικό στο Κερατσίνι έχουμε απομακρυνθεί με τον αδελφό μου», είπε η Χρυσούλα Ρουπακιά, ετεροθαλής αδελφή του δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, η οποία ξεκίνησε να καταθέτει στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! Στοιχεία-σοκ για τις κλοπές ρεύματος, τα 7 «τρικ» που μπλοκάρουν τους μετρητές

Σύμφωνα με τους ελέγχους που κάνουν τα συνεργεία των υπαλλήλων του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), της θυγατρικής εταιρείας της ΔΕΗ, μέσα σε τρία χρόνια έχουν διπλασιαστεί, ενώ από πέρυσι έχουν αυξηθεί κατά 30%. Το πρώτο εξάμηνο του έτους οι ρευματοκλοπές έχουν εκτοξευθεί στις 6.000, όταν όλο το 2015 ήταν 8.587.

ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΜΕ; Πιτ μπουλ «έστειλε» στο νοσοκομείο της Χίου δύο γυναίκες

Στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο της Χίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν δύο γυναίκες ηλικίας 32 και 34 ετών από την Καλαμωτή έπειτα από επίθεση πιτ μπουλ.

Ούγκανο με μαχαίρι στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Στη σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος επιχείρησε να μπει στη δίκη της Χρυσής Αυγής κρατώντας μαχαίρι με λάμα 5 εκατοστών, προχώρησε η αστυνομία. Ο άνδρας κρατείται στην ασφάλεια Αττικής.

Η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Με τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου θα ταξιδέψει η ελληνική αποστολή στο Ρίο ντε Τζανέιρο για τους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΦΩΤΟ-Πάλι ψέμματα έλεγες ρε κόπανε;

«Με Σαμαρά δε θα είχαμε καλύτερη προοπτική» είπε ο Τσίπρας στη χθεσινή του συνέντευξη... και πράγματι τα νούμερα τον...

ΝΔ για εγκαίνια νοσοκομείου Σαντορίνης: Λείπουν οι γάζες και περισσεύουν οι κορδέλες

Κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τα εγκαίνια του νοσοκομείου της Σαντορίνης από τον πρωθυπουργό ασκεί η ΝΔ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «από τον χώρο της υγείας λείπουν οι γάζες και περισσεύουν οι κορδέλες».

Αυτός είναι ο μακελάρης της Νίκαιας-Ήταν ελεύθερος με αναστολή από τον Μάρτιο

Γαλλικά μέσα προβάλουν αυτή τη φωτογραφία από τα προσωπικά έγγραφα του μακελάρη της Νίκαιας Mohamed Lahouaiej Bouhlel. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία ο δράστης της φονικής επίθεσης είναι 31 ετών, κάτοικος Νίκαιας και πατέρας τριών παιδιών.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ ΑΦΟΥ Η ΕΛΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική παρέμβαση για το «No Border Camp» στο ΑΠΘ

Παρά τις παραγγελίες της εισαγγελέως και ενώ όλες οι πράξεις που επισημαίνει τελούνται (καταλήψεις, φθορές, παράνομο κάμπινγκ) δεν κουνιέται φύλλο αφού η ΕΛΑΣ του Τόσκα τα βρίσκει όλα καλά... άρα οι παρεμβάσεις της εισαγγελέως είναι σανός στα γίδια

Νέα εισαγγελική παρέμβαση υπήρξε σήμερα για την κατασκήνωση «No Border Camp-Thessaloniki 2016» στην Πανεπιστημιούπολη στο ΑΠΘ.

ΠΣΟΦΟ! Τα "τιμημένα" γερατιά έτρεχαν να αγκαλιάσουν τον Τσίπρα

Κατά τη διάρκεια την επίσκεψής του στη Σαντορίνη για τα εγκαίνια του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, ο Πρωθυπουργός Άλέξης Τσίπρας συνομίλησε με κατοίκους νησιού.

Γκάφα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου: Απέκλεισαν την Βουρνά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οκτώ ημέρες μετά την πρόσκληση συμμετοχής της Κρίστελ Βουρνά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η FINA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου) απέστειλε στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας την ανακοίνωση πως τελικά έκανε λάθος και ότι η αθλήτρια του Εθνικού δεν μπορεί να λάβει μέρος στο αγώνισμα των 100 μέτρα πεταλούδα!

Τσακίζουν τη... φοροδιαφυγή! Συνέλαβαν 34χρονο αλήτη που πουλούσε ποπ κορν χωρίς άδεια!

Με χειροπέδες κατέληξε ένας 34χρονος στα Τρίκαλα, που προσπαθούσε να βγάλει το μεροκάματο πουλώντας ποπ κορν.

Ο Μπόρις Τζόνσον αγνώριστος 30 χρόνια πριν – Παρέα με τη Μερκούρη (ΦΩΤΟ)

Μια φωτογραφία-ντοκουμέντο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Η αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη συζητά με τον ταραχώδη νυν υπουργό Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας,Μπόρις Τζόνσον.

ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ; Φάμελλος: Έχουμε ζητήσει με τον τρόπο μας συγγνώμη από τον ελληνικό λαό

Κάποια στιγμή βαριέσαι και να σχολιάζεις τα όσα απίστευτα λένε χωρίς να κοκκινίζουν... Απλά ελπίζεις οι κότες της ΝΔ όταν έρθουν στην εξουσία να τους γράφουν στα παπάρια τους ότι κι αν τους λένε και προπάντων να μην πέφτουν παραιτήσεις (πχ. ακόμα σκέφτομαι και γελάω το "εγκλημα" για το οποίο ο Σαμαράς παραίτησε τον Στύλιο) και διαγραφές επειδή θα το ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ...

«Συγγνώμη δεν θα ζητήσουμε από την αντιπολίτευση που έφερε σ’ αυτή την κατάσταση τη χώρα» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος απαντώντας στη ΝΔ.

Απόρριψη της έφεσης του Μιχάλη Χατζηγιάννη προτείνει εισαγγελέας

Να κριθεί απαράδεκτη και να απορριφθεί η έφεση που είχε ασκήσει ο τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης κατά του βουλεύματος με το οποίο παραπέμπεται σε δίκη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ζητεί σύμφωνα με πληροφορίες με πρότασή της (1199/16) προς το συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, η εισαγγελέας Εφετών Ευσεβία Κορμικιάρη.

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ! Μέι: Δεν θα ζητήσω Brexit μέχρι να υπάρξει συναντίληψη σε όλο το Η.Β.-Πρωθυπουργός Σκωτίας: Δεν μπορεί το Λονδίνου να μας στερήσει 2ο δημοψήφισμα

Η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον δήλωσε ότι, εάν οι Σκωτσέζοι θέλουν να πραγματοποιήσουν ένα δεύτερο δημοψήφισμα για το εάν θα παραμείνουν μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου, η βρετανική κυβέρνηση θα ήταν λάθος να το εμποδίσει.

Bίντεο που κόβει την ανάσα: Αθλητής παρκούρ κάνει άλμα ανάμεσα σε ψηλά κτίρια

Ο Max Cave δεν έχει πάρει κανένα μέτρο προφύλαξης αν κάτι πάει στραβά

Το βίντεο κόβει την ανάσα. Ο Max Cave αθλητής του παρκούρ κάνει άλμα ανάμεσα σε δύο ψηλά κτίρια στο Χοννγκ Κονγκ. Το ύψος των κτιρίων ξεπερνά τα 25 μέτρα και ο νεαρός αθλητής όπως φαίνεται και στο βίντεο δεν έχει πάρει κανένα μέτρο προφύλαξης αν κάτι πάει στραβά.

Ο Ροναλντίνιο σε διαφημιστικό σποτ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων πλησιάζει με τα διαφημιστικά σποτ να πολλαπλασιάζονται κάνοντας την εμφάνισή τους. Μάλσιτα, σε ένα από τα διαφημιστικά σποτ πρωταγωνιστεί  ο αστέρας του ποδοσφαίρου, Ροναλντίνιο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ! Θ'ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΥΚΩΤΙΑ ΑΠ'ΤΑ ΓΕΛΙΑ! Τσίπρας: Καλύτερα που είμαστε σε μνημόνιο

Ο άνθρωπος που θα έσκιζε τα μνημόνια και θα τα καταργούσε με ένα νόμο, σε ένα άρθρο,
λέει τώρα ότι είναι καλύτερα που είμαστε σε πρόγραμμα γιατί...

Δημοψήφισμα: η μετάλλαξή του από έκφραση άμεσης ψηφοφορίας σε καταφύγιο ανευθυνότητας

Γ. Ι. Πατσόπουλος

Στα σύγχρονα δημοκρατικά κράτη ο λαός εκλέγει αντιπροσώπους, οι οποίοι με τη σειρά τους εκλέγουν κυβέρνηση, η οποία στη συνέχεια αποφασίζει για τα συμφέροντά του πάντα με την έγκριση της Βουλής.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ! Απίστευτη πρόκληση μουσουλμάνου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε κηδεία μουσουλμάνου στρατιώτη στην Ξάνθη


Απίστευτη πρόκληση από τον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ ο οποίος την Πέμπτη με φανατικούς τουρκόφρονες της μειονότητας, εκδίωξαν τον νόμιμο μουφτή από την νεκρώσιμο τελετή του άτυχου μουσουλμάνου στρατιώτη, που πνίγηκε εν ώρα υπηρεσίας στο ΚΑΑΥ της Κεραμωτής.

Νίκαια: Χάρη στον ηρωισμό ενός άνδρα δεν συνέχισε την «πορεία θανάτου» ο μακελάρης

Ένας ηρωικός πολίτης ήταν εκείνος που επιβράδυνε την δολοφονική πορεία του φορτηγού με το οποίο έσπειρε εχθές τον βράδυ τον θάνατο στη Νίκαια ο 31χρονος Mohamed Lahouaiej Bouhlel, σύμφωνα με την εφημερίδα Independent.

ΓΙΔΙΑ ΧΑυγίτες ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ! 14 μήνες με τριετή αναστολή στον γιο του Σκουρλέτη -Για τα επεισόδια έξω από τα γραφεία της ΧΑ

Σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Β' Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο γιος του Πάνου Σκουρλέτη.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ! Ο οδηγός του φονικού φορτηγού είπε στους αστυνομικούς ότι μεταφέρει παγωτό -Και τον άφησαν να σταθμεύσει στο σημείο για 9 ώρες

[Η χθεσινή ενέργεια είναι πασιφανές ότι δεν ήταν οργανωμένη από κανέναν ISIS αλλά ήταν πρωτοβουλία κάποιου που έδρασε μόνος του άντε και με κανέναν συνεργό... Και αυτό αποδεικνύει ότι αυτό το πράμα δεν παλεύεται αφού οι αστυνομικοί δεν μπορεί να ελέγχουν τον καθένα που παρκάρει ένα φορτηγό ή αυτοκίνητο. Το πρόβλημα είναι η θρησκεία τους που τους προτρέπει σε τέτοιες ενέργειες και όσο οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν να το αποδεχθούν και μιλάνε για μετριοπαθές ισλάμ δεν θα βρεθεί λύση... Όσο για το γιατί δεν ανατινάζονται όλοι οι μουσουλμάνοι είναι απλό: Δε βρίσκουν το κουράγιο και αυτό οφείλεται στη φύση του ανθρώπου. Μόλις η θρησκεία τους, που αντιμάχεται την ανθρώπινη φύση, επικρατήσει μέσα στο "μυαλό" τους, ζώνονται με εκρηκτικά και όποιον πάρει ο χάρος]

Συγκλονιστικά είναι τα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τις κινήσεις του μακελάρη της Νίκαιας, πριν ξεκινήσει την κούρσα θανάτου που έκοψε το νήμα της ζωής σε 84 ανθρώπους.

Μούγγα για τους ισλαμιστές τρομοκράτες οι ΣΥΡΙΖΑίοι-Κάνουν δηλώσεις για τη Νίκαια και μιλάνε για πρόσφυγες, Δημοκρατία και συνεργασία

Καμία αναφορά στην τρομοκρατία του Ισλάμ από τους ΣΥΡΙΖαίους που μόνο τους μέλημα φαίνεται πως είναι να μην ταυτιστούν οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες με τις τρομοκρατικές ενέργειες...

Διαβάστε τι δήλωσαν:

Φίλης για την Νίκαια: Αυτού του είδους οι πράξεις μπορεί να έχουν ως θύματα τους πρόσφυγες

Νέος καβγάς δικαστικών ενώσεων-κυβέρνησης: Για διάταξη για τις αρχαιρεσίες σε δικαστήρια, εισαγγελίες

Δεύτερο ημίχρονο παίζει η κυβέρνηση με τις δικαστικές ενώσεις με τις τελευταίες να διαμαρτύρονται έντονα για διάταξη που περνούν σε άσχετο νομοσχέδιο η οποία προβλέπει δυνατότητα επανεκλογής των προϊσταμένων των πρωτοδικείων και των εισαγγελιών εφετών.

ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΓΑΜ@ΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ! Το υπ. Παιδείας προσλαμβάνει 800 αναπληρωτές για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων

Την πρόσληψη 800 αναπληρωτών εκπαιδευτικών, ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης, στο πλαίσιο των δράσεων του υπουργείου για την εκπαίδευση των παιδιών των προσφύγων.

ΠΑΝΟ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Πάτρα: «Πούλησε» το κορμί της για 3 κιλά κρέας


[ΟΚ το πιθανότερο είναι να είναι είδηση μαϊμού αφού τα ΜΜΕ της Πάτρας φημίζονται για τέτοιες ειδήσεις...]

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα πριν λίγες ημέρες, με πρωταγωνίστρια μια μητέρα δύο ανήλικων παιδιών που αδυνατούσε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα, και έναν εύπορο έμπορο.

Liberation: Μη βλέπετε σοκαριστικά βίντεο, μην ακούτε βλακείες και φήμες

Μετά από τόσες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία, τα ΜΜΕ της χώρας επιδεικνύουν πλέον μεγάλη προσοχή, διασταυρώνουν τις ειδήσεις και προειδοποιούν για ...τρολαρίσματα.

Γράφει η Liberation, χαρακτηριστικά:

Για πρώτη φορά Αμερικανός ΥΠΕΞ μίλησε για τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Για εισβολή στην Κύπρο, μίλησε χθες ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι, στη διάρκεια μιας εκδήλωσης που αφορούσε την εξαγγελία μιας πρωτοβουλίας για τον εκσυγχρονισμό των προξενικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, τόσο στις πρεσβείες τους ανά τον κόσμο, όσο κι εντός της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξει και αλλαγή των διαβατηρίων, που θα ξεκινήσει του χρόνου.

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ-Λυκούδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να εμποδίσει τη ΝΔ να πάρει την εξουσία

Λάβρος κατά της κυβέρνησης ο Σπύρος Λυκούδης από το Ποτάμι για τον εκλογικό νόμο. Είναι πολιτική κίνηση σκοπιμότητας για να εμποδίσει το βασικό της αντίπαλο να πάρει την εξουσία. Ποιος νομίζετε ότι το είπε αυτό;

Μητσοτάκης: Η εικόνα του Τσίπρα ήταν ενός απερχόμενου πρωθυπουργού

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο και κατηγόρησε για «θράσος και κυνισμό» με αφορμή τη συνέντευξή του χθες βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η στιγμή της εκτέλεσης του μακελάρη της Νίκαιας Mohamed Lahouaiej Bouhlel - ΝΕΟ βίντεο ντοκουμέντο!

- 31 ετών κάτοικος Νίκαιας παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών ο δράστης
- Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πριν πέσει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών φώναξε «Αλλάχ Ακμπάρ» - Είχε "αδρανή" χειροβομβίδα και ψεύτικα όπλα μαζί του
- 84 νεκροί ανάμεσά τους και πολλά παιδιά και εκατοντάδες τραυματίες ο μέχρι στιγμής απολογισμός - 10 παιδιά ανάμεσα στα θύματα - Χάος στα νοσοκομεία, εκκλήσεις για αίμα

Γαλλία - Νίκαια: Οργή κατά της γαλλικής δημόσιας τηλεόρασης! Έπαιρναν συνέντευξη από άνθρωπο που ήταν δίπλα στη νεκρή γυναίκα του!

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Γαλλία γίνεται στόχος τρομοκρατικής επίθεσης. Και δυστυχώς δεν φαίνεται να είναι η τελευταία. Όμως, ο τρόπος κάλυψης των δραματικών γεγονότων από την γαλλική δημόσια τηλεόραση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων κυρίως στα social media.

Οι ΠΑΣΟΚοι έκαναν μεταξύ τους δημοσκόπηση... και βρήκαν ότι είναι κυριλέ ΣΥΡΙΖΑ

Οι Έλληνες ακτιβιστές του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος προχώρησαν σε μια ακόμη ενδιαφέρουσα δράση κοινωνικής συμμετοχής στην πολιτική διαδικασία διοργανώνοντας έρευνα πολιτικής παραγωγής μεταξύ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ την ημέρα εκλογής των Περιφερειακών οργάνων του κόμματος.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"; ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά πάραταση των δηλώσεων έως το τέλος Ιουλίου-Το Υπ. έδωσε ως τη Δευτέρα

«Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια γίνεται ομαλά η υποβολή δηλώσεων» έχουν το θράσος και λένε τα κοπρόσκυλα!

Να παρατείνει την προθεσμία έως το τέλος Ιουλίου για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων νομικών προσώπων ζητά από το υπουργείο Οικονομικών ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει ότι ένας σχετικά μικρός αριθμός δηλώσεων μένει να υποβληθεί και σημειώνει ότι, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια ολοκληρώνεται έγκαιρα και ομαλά η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα του  έτους 2015.

Αυτός είναι ο Βούλγαρος παιδόφιλος που συνελήφθη επ' αυτοφώρω στον Πειραιά

Είχε συλληφθεί να ασελγεί σε βάρος ενός 13χρονου αγοριού
Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 33χρονου Βούλγαρου, ο οποίος συνελήφθη στις 9 Ιουλίου 2016 στoν Πειραιά, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου.

Η «Le Monde» θρηνεί με ανατριχιαστικό σκίτσο -«To καλοκαίρι έφτασε» με... αίμα [εικόνα]

Ένα συγκλονιστικό σκίτσο για την τραγωδία στη Νίκαια, ανήμερα των εορτασμών της 14ης Ιουλίου, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Le Monde» Κλεμάν Μαρτάλ.