16 Ιουλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΕΛΟΣ! Ο Τσίπρας είναι το μεγαλύτερο τρολ της ιστορίας!

Δείτε τι ευχήθηκε πέρσι στους υπαλλήλους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

Νέο συγκλονιστικό βίντεο από την δολοφονική πορεία του φορτηγού στη Νίκαια! Προσοχή! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ένα ακόμα βίντεο από την δολοφονική πορεία του φορτηγού που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους στη Νίκαια της Γαλλίας, είδε το φως της δημοσιότητας.

Τουρκία: Μεταξύ των πραξικοπηματιών και ο πιλότος που κατέρριψε το ρωσικό SU-24

Ο δήμαρχος της Άγκυρας αφήνει αιχμές ότι οι πραξικοπηματίες μεθόδευσαν την επιδείνωση των σχέσεων Τουρκίας-Ρωσίας, φέρνοντας στο νου το «Σχέδιο Βαριοπούλα»

Παρέμβαση Μέρκελ στη μεταχείριση των πραξικοπηματιών

Εφαρμογή του κράτους Δικαίου στη μεταχείριση των υπευθύνων για την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, ζήτησε η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ καταδικάζοντας «την προσπάθεια τουρκικών στρατιωτικών μονάδων να ανατρέψουν δια της βίας την εκλεγμένη κυβέρνηση και τον εκλεγμένο πρόεδρο της χώρας τους».

Τουρκία:Διαδηλωτές αφοπλίζουν και χτυπούν στρατιώτες

Τους στρατιώτες που εισέβαλαν ένοπλοι στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού CNN Turk, αφόπλισαν δεκάδες διαδηλωτές που μπήκαν στην αίθουσα σύνταξης για να τους εξουδετερώσουν.

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ γλίτωσε τη φυλακή... χάρη στην κόρη του!

Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής στην Αλ Μάστι, Χοσάμ Χασάν προφυλακίστηκε για επίθεση σε φωτογράφο - Ο τελευταίος απέσυρε τις κατηγορίες μετά το συγκινητικό ποστάρισμα της κόρης του προπονητή

Κλάψα Τσαρούχα για τον ΣΥΡΙΖΑίο τουρκόσπορο που αφαίρεσε τη ελληνική σημαία στην κηδεία Ελληνα μουσουλμάνου

Απίστευτη και η ξεφτίλα του Στρατηγού, Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, που παρακολουθούσε να κάνουν κωλόπανο τη σημαία και διατήρησε... την ψυχραιμία του

Παρέμβαση της Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά για όσα συνέβησαν κατά την κηδεία 19χρονου Έλληνα μουσουλμάνου στη Γλαύκη της Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), σχετικά με τα ακραία περιστατικά στη Γλαύκη της Ξάνθης, που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της κηδείας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του ενώ υπηρετούσε στον Ελληνικό Στρατό, δήλωσε:

Κουμουτσάκος για Τουρκία: H απάντηση σε κάθε εκτροπή δεν πρέπει να είναι ο αυταρχισμός

«Είναι πολύ βασικό να τονισθεί ότι η απάντηση σε κάθε εκτροπή δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ο αυταρχισμός», επεσήμανε μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με το πραξικόπημα της Τουρκίας.

ΚΑΙ; ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ; Κυβερνητικές πηγές: Δύσκολα θα αποτραπεί η έκδοση των 8 πραξικοπηματιών στην Τουρκία

Ετοιμάζουν το δρόμο οι ΣΥΡΙΖΑίοι να εκδώσουν τους στρατιωτικούς στους ισλαμιστές του Ερντογάν... BTW να πούμε εδώ ότι όποτε οι Τούρκοι μας δημιούργησαν προβλήματα 1974 (Ετσεβίτ), 1987 (Οζάλ) και 1996 (Τσιλέρ) μας τα δημιούργησαν με εκλεγμένες κυβερνήσεις και όχι με "στρατιωτικές χούντες"

Σε ό,τι αφορά τους 8 συλληφθέντες-επιβαίνοντες στο τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα ζητήσουν πολιτικό άσυλο, στην ελληνική πλευρά υπάρχει η εκτίμηση ότι σε περίπτωση που οι συγκεκριμένοι άνθρωποι εμπλέκονται στο πραξικόπημα, είναι πολύ δύσκολο να αποτραπεί η έκδοσή τους.

Ασφαλής η ελληνική αποστολή στην Τραπεζούντα -Περίπου 100 αθλητές και συνοδοί εκεί

Μετά από τα τελευταία γεγονότα στην Τουρκία, προέκυψε ανησυχία για την ελληνική αποστολή που μετέχει στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στην Τραπεζούντα, αλλά όλα τα μέλη της είναι ασφαλή.

Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στη Νίκαια

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη φονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε 84 ανθρώπους στη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη γαλλική εθνική εορτή της 14ης Ιουλίου στη Νίκαια, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Amaq που συνδέεται με την τζιχαντιστική οργάνωση.

KOYBENTA NA ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΩΣΕΙ ΣΤΑ 4! Πώς θα κριθεί το αίτημα πολιτικού ασύλου των 8 Τούρκων στασιαστών

Του Παναγιώτη Στάθη

Στη δίνη μιας διπλωματικής θύελλας εμπλέκεται πλέον η χώρα μας μετά το αίτημα πολιτικού ασύλου των 8 στασιαστών και το αίτημα έκδοσής τους από το τουρκικό ΥΠΕΞ. Πέραν των λεπτών πολιτικών χειρισμών που προφανώς απαιτούνται και εντός του ΝΑΤΟ, υπάρχει εσωτερική και διεθνής διαδικασία για αυτές τις περιπτώσεις που είναι αδύνατον να παρακαμφθεί.

Ισλαμιστικά καφριλίκια στην Τουρκία: Δέρνουν, μαστιγώνουν και ξεγυμνώνουν τους τυχερούς στρατιώτες... τους άτυχους τους αποκεφαλίζουν

Πληροφορίες για 15 αποκεφαλισμούς στρατιωτών

​Βαρβαρότητες ακολούθησαν την σύλληψη ή την παράδοση απλών στρατιωτών στην Τουρκία, οι οποίοι αναγκάσθηκαν να συμμετάσχουν στην απόπειρα πραξικοπήματος, εκτελώντας τις διαταγές των ανωτέρων τους.

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! Anadolu: Οι πραξικοπηματίες χρησιμοποιούσαν το WhatsApp για να επικοινωνούν [βίντεο]

Μία εφαρμογή, το WhatsApp, χρησιμοποιούσαν οι επίδοξοι πραξικοπηματίες της Τουρκίας για να επικοινωνούν μεταξύ τους και να οργανωθούν καλύτερα, σύμφωνα με το Anadolu.

Στην Αίγυπτο τη Δευτέρα ο Σαμαράς

Την Αίγυπτο επισκέπτεται την Δευτέρα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου της χώρας Αλ Σίσι.

Δολοφονήθηκε η «Κιμ Καρντάσιαν» του Πακιστάν από τον ίδιο της τον αδερφό -Η Καντίλ Μπαλόχ [εικόνες]

Μια διάσημη πακιστανή μπλόγκερ που με τις αναρτήσεις της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης είχε τραβήξει τα βλέμματα, δολοφονήθηκε το πρωί του Σαββάτου από τον ίδιο της τον αδερφό.

Φερνάντο Σάντος: Μήνυμα στα ελληνικά γεμάτο σεβασμό και αγάπη!

Ο τεχνικός της Πορτογαλίας ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες για τη στήριξή τους κατά το Euro 2016, με μήνυμά του στα ελληνικά!


«Πογκρόμ» από τον Ερντογάν: Ξήλωσε 6.000 στρατιωτικούς και δικαστικούς

Σε απόλυση 2.745 δικαστικών προχωρά η τουρκική κυβέρνηση, την ίδια ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η «εκκαθάριση» από το στράτευμα άλλων 3.000 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που συνελήφθησαν ως ύποπτοι για συμμετοχή στο αποτυχημένο πραξικόπημα.

Οι πραξικοπηματίες πήραν όμηρο τον αρχηγό της αεροπορίας σε γάμο!

Διαβάστε για τον κινηματογραφικό τρόπο αρπαγής του αρχηγού της πολεμικής αεροπορίας της Τουρκίας Αμπιντίν Γιουνάλ από στρατιώτες

Πάτρα: Ο 14χρονος μαθητής που βούτηξε και έσωσε γυναίκα που πνιγόταν - Ο Γιώργος που αγνόησε όλους τους κινδύνους (Φωτό)!

H ηρωική πράξη του 14χρόνου μαθητή Γιώργου Μπουζούκα, ο οποίος έπεσε χωρίς δισταγμό στη θάλασσα του Αγίου Βασιλείου στην Πάτρα και διέσωσε γυναίκα που έχανε τις αισθήσεις της και απεγνωσμένα ζητούσε βοήθεια, έχει γίνει θέμα συζήτησης στην πόλη.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ->Τούρκος ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα θα μας επιστρέψει τους οκτώ πραξικοπηματίες

Προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Κοτζιά - Τι έγραψε στο Twitter ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, τι αναφέρει ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ - Αύριο στον εισαγγελέα οι οκτώ

Ποια είναι η Τουρκάλα τηλεπαρουσιάστρια που διάβασε τις θέσεις των πραξικοπηματιών

«Το έκανα γιατί με απειλούσαν άνδρες με όπλα», είπε χαρακτηριστικά περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που έζησε στο τηλεοπτικό στούντιο

Η ξανθιά όμορφη Τουρκάλα τηλεπαρουσιάστρια,Tijen Karas, βλέπει σήμερα το όνομα της να περνά στην νεότερη ιστορία της χώρας της, καθώς ήταν εκείνη η οποία με το πιστόλι στον κρόταφο αναγκάστηκε να προπαγανδίσει τις θέσεις των πραξικοπηματιών.

Το σκίτσο για το πραξικόπημα που σαρώνει στα social media - ΦΩΤΟ

Η Daily Sabah δημοσίευσε ένα σκίτσο στη σημερινή της έκδοση, μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Δείτε το sms του Ερντογάν που ζητά στήριξη από δημοσιογράφο του Guardian

Ο κ. Ερντογάν αναφέρει στο γραπτό του μήνυμα ότι οι πραξικοπηματίες έχουν αναπτύξει ομάδες με τεθωρακισμένα οχήματα και όπλα στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, επιδιώκοντας να πάρουν τον έλεγχο της εξουσίας.

ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Φρικτές εικόνες: Το πλήθος έσφαξε Τούρκο πραξικοπηματία

Σε πολλές περιπτώσεις οι Τούρκοι που βγήκαν στους δρόμους χτύπησαν και προσπάθησαν να λιντσάρουν τους στασιαστές, αλλά σε αυτή την περίπτωση οι υποστηρικτές του Ερντογάν κυριολεκτικά ξέσκισαν έναν στρατιωτή

Τι απαντά το ΓΕΕΘΑ για το τούρκικο ελικόπτερο που προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη; Ποιοι επέβαιναν σ'αυτό;

«Αναφορικά με το περιστατικό προσγείωσης τουρκικού στρατιωτικού ελικοπτέρου τύπου Black Hawk στο αεροδρόμιο Αλεξανδρουπόλεως στις 11:51 της 16/7, σας γνωρίζεται ότι...

Politico: «Αυτό μοιάζει περισσότερο με θέατρο του Ερντογάν…»

Μια άλλη άποψη την οποία υιοθετούν κάποιοι Τούρκοι παρουσιάζει ο δημοσιογράφος του Politico Ράιαν Χιθ.

Ο Χιθ πόσταρε στο Twitter το μήνυμα που του έστειλε μια πηγή του, όπως ο ίδιος λέει, η οποία υποστηρίζει ότι η όλη κατάσταση μοιάζει «περισσότερο με θέατρο παρά με πραξικόπημα».

Ο Γκάλμπραιθ αποκαλύπτει την άποψη των ΣΥΡΙΖΑίων για τους ψεκασμένους κι ο Άδωνις γελάει

 Απόσπασμα από το βιβλίο του αμερικάνου συμβούλου της κυβέρνησης Τσίπρα ανέβασε ο Άδωνις στο Twitter και όπως φαίνεται οι ΣΥΡΙΖΑίοι θεωρούν τους ΑΝΕΛ...

Την άμεση έκδοση των οκτώ επιβαινόντων του τουρκικού ελικοπτέρου ζητά ο Τσαβούσογλου

«Ζητήσαμε την άμεση έκδοση των οκτώ προδοτών, οι οποίοι έχουν καταφύγει με ελικόπτερο στην Ελλάδα», αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Στα χέρια πραξικοπηματιών η τουρκική φρεγάτα ΓΙΑΒΟΥΖ - Όμηρος ο Αρχηγός του τουρκικού Στόλου

H φρεγάτα Γιαβούζ του τουρκικού στόλου βρίσκεται υπό τον έλεγχο των πραξικοπηματιών στον ναύσταθμο του Γκιολτσούκ.

Σύμφωνα με το militaire.gr, η τουρκική φρεγάτα Γιαβούζ είναι γνωστή από το ρόλο της στα Ίμια, αφού ήταν ναυαρχίδα των Τούρκων.

Η τροχονόμος – καλλονή που… αναστάτωσε τους οδηγούς

Οι οδηγοί που βρέθηκαν σήμερα στη Βασιλίσσης Σοφίας είχαν ιδιαίτερα στραμμένη την προσοχή τους στην τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία.

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Τούρκικο στρατιωτικό ελικόπτερο προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη!

Ένα τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο πήρε άδεια και προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη πριν από λίγη ώρα, αλλά οι οκτώ επιβαίνοντες συνελήφθησαν.

ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟ! Όποιοι νομίζουν ότι χθες κέρδισε η Δημοκρατία στην Τουρκία, ας κουνήσουν το κεφάλι τους

Έβγαλε ο Ερντογάν στο δρόμο τους ισλαμιστές και η ... Δημοκρατία "κέρδισε"... "ya Allah, bismillah Allahu Akbar" ούρλιαζαν όλοι όσοι είχαν βγει στους δρόμους στηρίζοντας τον ισλαμιστή Ερντογάν εναντίον του Στρατού που ευνοεί τον κοσμικό προσανατολισμό της χώρας

Δείτε τα βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Εξαλλοι Τούρκοι τα βάζουν με ξένους δημοσιογράφους -Πήραν στο κυνήγι Αμερικανό ανταποκριτή

Τις τελευταίες ώρες, στα social media κυκλοφορούν καταγγελίες για επιθέσεις θυμωμένων Τούρκων πολιτών σε δυτικούς δημοσιογράφους.

ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΟΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! Στρατιώτες συλλαμβάνονται μέσα στο CNN Turk από πολίτες

Μέλη του πραξικοπήματος στην Τουρκία έκαναν εφόδους σε μέσα ενημέρωσης.
Κυριότερος στόχος ήταν το ιδιωτικό κανάλι CNN Turk, όπου οι στρατιώτες συνελήφθησαν από αστυνομικούς, ύστερα από μαζική κινητοποίηση πολιτών.

ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΓ@ΜΗΤΕΣ->Φιλοζωική Ομοσπονδία: Είναι αλήτες, έκαναν έγκλημα

Εντονα αντέδρασε η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία για την ευθανασία στα 4 από τα 8 ροτβάιλερ που κατασπάραξαν τον 5χρονο στην Κοζάνη. Σε ανακοίνωσή της κατηγορεί την δημοτική αρχή με δριμύτατο τρόπο:

Ο Τούρκικος Στρατός προκαλεί δέος: Πραξικοπηματίες βγαίνουν ξεβράκωτοι από το αρχηγείο στρατού και παραδίδονται

Μετά τις εικόνες των πραξικοπηματιών στρατιωτικών να παραδίδονται στο Βόσπορο, μια ακόμη κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Εκτός απ'τον Παΐσιο και το Newsweek έγραφε τον Μάρτιο: «Θα γίνει πραξικόπημα στην Τουρκία;»

«Η κατάσταση στην Τουρκία είναι κακή και χειροτερεύει», έγραφε το Newsweek στις 24 Μαρτίου, σε ένα άρθρο με τίτλο «Θα γίνει πραξικόπημα εναντίον στον Ερντογάν στην Τουρκία;», το οποίο αποδείχθηκε προφητικό.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ "ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ": Ετσι έκοψαν απόδειξη σε πανηγύρι της Θεσσαλονίκης [εικόνες]

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι θαμώνες μιας καντίνας-ταβέρνας σε πανηγύρι της Θεσσαλονίκης όταν ζήτησαν τον λογαριασμό.
Το χαρτί που τους έφερε ο σερβιτόρος δεν ήταν... καν δελτίο παραγγελίας.

Αναλυτής: Οι τρεις λόγοι για τους οποίους απέτυχε το πραξικόπημα απ' τα Lidl στην Τουρκία

Αν και η ηρεμία δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην Τουρκία, όλα δείχνουν ότι η απόπειρα πραξικοπήματος από μέρος του στρατού απέτυχε.
Αυτό οφείλεται σε τρεις λόγους, σύμφωνα με τον Γκιουλνούρ Αϊμπέτ, στη συμμετοχή, την αντίδραση των υψηλόβαθμων στελεχών των ενόπλων δυνάμεων και τον ρόλο του κόσμου.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ-Κατέρρευσε το πραξικόπημα στην Τουρκία, ο Ερντογάν επιστρέφει, 90 νεκροί, 1500 συλλήψεις

-Σοκαριστικό βίντεο: Οι δρόμοι της Άγκυρας γέμισαν με πτώματα
-Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ από την επίθεση στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα
-Η στιγμή που ο Τούρκος αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων προσγειώνεται σε ασφαλές έδαφος -Τον κρατούσαν πραξικοπηματίες

Ανατροπή σημειώνεται τις τελευταίες ώρες μετά την εκδήλωση πραξικοπήματος στην Τουρκία που έγινε λίγο μετά τις 22:30 την Παρασκευή. Ο Ερντογάν προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη και έγινε δεκτός από πλήθος κόσμου. Δήλωσε ότι το τέλος θα είναι καλό, προειδοποίησε ότι οι υπαίτιοι θα το πληρώσουν ακριβά και φωτογράφισε ως υπαίτιο τον Φετουλάχ Γκιουλέν. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για 90 νεκρούς αυτή τη νύχτα- θρίλερ στην Τουρκία, ενώ γίνονται ακόμη κάποιες συγκρούσεις σε Κωνσταντινούπολη και Αγκυρα.

Η πραγματικότητα προκάλεσε σοκ σε ΣΥΡΙΖΑ και Ελλάδα

Η προσγείωση στη πραγματικότητα ήταν δύσκολη για την Ελλάδα που είδε τις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ να παραπέμπονται στις καλένδες, όταν και οι διαπραγματεύσεις του Αλέξη Τσίπρα έφεραν απογοήτευση στη χώρα και τους πολίτες.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ-Τουρκία: Δεκάδες νεκροί πολίτες από πυρά στρατιωτών

Στρατιώτες των πραξικοπηματιών, άνοιξαν πυρ και σκότωσαν δεκάδες πολίτες. Δείτε τις εικόνες φρίκης με τα πτώματα στο δρόμο:

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! Η «απολογία» της όμορφης παρουσιάστριας

Μας απειλούσαν άνδρες με όπλα, είπε για να δικαιολογήσει την ανάγνωση των ανακοινώσεων των στρατιωτικών

Όταν οι άνδρες του συνταγματάρχη Κοσέ έφθασαν στην δημόσια τηλεόραση της Τουρκίας υποχρεώσαν την όμορφη παρουσιάστρια των ειδήσεων να ανακοινώσεις τις θέσεις τους.

Η πορεία του Ερντογάν από το Νταλαμάν μέχρι να προσγειωθεί στην Κωνσταντινούπολη

Ο Τούρκος πρόεδρος βρισκόταν απέναντι από την Ρόδο και μόλις ειδοποιήθηκε ότι η κατάσταση εξομαλύνεται και οι πραξικοπηματίες συλλαμβάνονται, αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ! Ενώ όλα είχαν κριθεί, ειισβολή πραξικοπηματιών και πυροβολισμοί στο CNN Turk και βομβαρδισμός του Κοινοβουλίου

Βόμβες στο Κοινοβούλιο - Αναφορές και για εκρήξεις στην πλατεία Ταξίμ - Εκρηξη και στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Λίγη μόνο ώρα έπειτα από την άφιξη του Ερνοτγάν στην Κωνσταντινούπολη και η κατάσταση στην τρατιώτες εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις του CNN Turk, το οποίο σταμάτησε να μεταδίδει το πρόγραμμά του, ενώ τα διευθυντικά στελέχη καλούσαν τους υπαλλήλους να αποχωρήσουν, προκειμένου να διαφυλάξουν τη σωματική τους ακεραιότητα.

ΒΙΝΤΕΟ-Διάγγελμα Ερντογάν από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης: Βομβάρδισαν το σημείο που ήμουν στη Μαρμαρίδα-Θα καθαρίσω το στράτευμα

Ο Ερντογάν όχι μόνο έφτασε στο αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, αλλά έκανε και την εμφάνισή του, καθώς βγήκε από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε για να τον δει ο κόσμος που είναι συγκεντρωμένος εκεί.

Alert! ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΠ'ΤΑ LIDL; Πληροφορίες ότι παραδόθηκε ο αρχηγός των πραξικοπηματιών - Ο Ερντογάν επιστρέφει στην Τουρκία

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς ο αρχηγός του πραξικοπήματος παραδόθηκε στις δυνάμεις ασφαλείας.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΒΙΝΤΕΟ-Κανονικός πόλεμος στην Άγκυρα! Ελικοπτερο βάλλει εναντίον του αρχηγείου της ΜΙΤ

Ελικόπτερο πυροβολεί εναντίον του Αρχηγείου της ΜΙΤ στην Άγκυρα

ΒΙΝΤΕΟ-Πραξικόπημα στην Τουρκία! Μάχες σε Άγκυρα και Πόλη! Διάγγελμα τρομαγμένου Ερντογάν μέσω Skype-Φήμες ότι εγκατέλειψε τη χώρα! Σε επιφυλακή ο Ελληνικός Στρατός

- Διάγγελμα Ερντογάν μέσω Skype- Τούρκοι βγείτε στους δρόμους!
- Επιβλήθηκε στρατιωτικός νόμος σε όλη την Τουρκία
- Ο στρατός άνοιξε πυρ σε οπαδούς του Ερντογάν
- Ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ δήλωσε πως βρίσκεται σε εξέλιξη απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος
- Κλειστές από τον στρατό και οι δύο γέφυρες του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη
- Στρατιωτικά ελικόπτερα και αεροσκάφη πετούν πάνω από την πρωτεύουσα της Τουρκίας
- Αυτόπτης μάρτυρας στο Reuters ανέφερε πως ακούστηκαν πυροβολισμοί στην Άγκυρα
- Η ΕΥΠ ενημέρωσε Τσίπρα-Κυριάκο