17 Ιουλίου 2016

ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΜΑΡΗ ΒΛΑΧΑ; Τι σχέση έχει ο Έκτορας Μποτρίνι με την Όλγα Γεροβασίλη;

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη επέλεξε το εστιατόριο  « La Pasteria» του βραβευμένου σεφ Έκτορα Μποτρίνι στην Κηφισιά.

Ευτυχώς υπάρχει κι ο Ερντογάν και μαθαίνουμε τι αποφάσισε ο Τσίπρας: «Μου είπε ότι μέσα σε 15 μέρες θα εκδώσει τους 8 στασιαστές που το έσκασαν στην Αλεξανδρούπολη»

Μέσα σε 15 μέρες η Ελλάδα θα εκδώσει τους οκτώ στρατιωτικούς που το έσκασαν στην Αλεξανδρούπολη έπειτα από το πραξικόπημα της Παρασκευής, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Πρυτανεία του ΑΠΘ για την «κατασκήνωση» των αναρχικών: Είναι λίγο δύσκολη κατάσταση αλλά δε γαμ@ις...

Υπογραμμίζει ότι στο Πανεπιστήμιo «διαμορφώνεται μια δύσκολη κατάσταση»

Ανακοίνωση με παραλήπτες τους Εργαζόμενους στο ΑΠΘ εξέδωσε η Πρυτανεία του Πανεπιστήμιου σχετικά με το «No Border Camp».

Αποκαλύψεις για την πραγματική κατάσταση της υγείας της Μίνας Αρναούτη [εικόνες]

Η Μίνα Αρναούτη, πήρε εξιτήριο μετά από πέντε ολόκληρους μήνες και βρίσκεται αυτές τις μέρες στο πατρικό της, στη Μυτιλήνη. Η 30χρονη βγήκε από το νοσοκομείο την περασμένη Δευτέρα και αναχώρησε για το νησί της οικογένειας της.

Οργή στην Συγγρού για τον Σαλμά

Εκνευρισμό στην Συγγρού προκαλούν οι oβιδιακές μεταμορφώσεις του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά.

«Ναι» σε ενδεχόμενη έκδοσή του στην Τουρκία λέει ο Γκιουλέν

Δεν φοβάται να γυρίσει και να αντιμετωπίσει την Δικαιοσύνη και τον ίδιο τον Ερντογάν

Μπορεί να διαψεύδει κάθε εμπλοκή του στο αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία και να αφήνει υπονοούμενα περί προβοκάτσιας από τον ίδιο τον Ερντογάν, ωστόσο ο Φετουλάχ Γκιουλέν φαίνεται ότι δεν θα αντιταχθεί σε μια πιθανή έκδοσή του από τις ΗΠΑ στην Τουρκία.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΛΕΜΕ! Βρετανία: 71χρονη παντρεύτηκε 17χρονο - Το σεξ μαζί της είναι ονειρεμένο, λέει ο νεαρός

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, λέει ο σοφός λαός, ωστόσο μερικές περιπτώσεις ζευγαριών δεν μπορούν παρά να προκαλούν την... έκπληξη, αφού η μεγάλη διαφορά ηλικίας συνεπάγεται και μεγάλο χάσμα σε νοοτροπίες, βιώματα και συναισθηματική ωριμότητα.

Η στιγμή που ένοπλος «γαζώνει» αστυνομικούς στη Λουιζιάνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένοπλος ντυμένος στα μαύρα άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών σε κεντρική λεωφόρο της Λουϊζιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Μαρτυρίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις αστυνομικούς που έπεσαν νεκροί από τα πυρά του ενόπλου ενώ υπάρχουν και επτά τραυματίες.  Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν τον ένοπλο.

Ούτε ο Μένιος!Ούτε ο Μένιος!

Τάσος Καραμήτσος (ξέρετε... αυτός που κανόνιζε με τον ΜΑρινάκη πόσα "βιβλία" θα δώσουν στον Τσίπρα)

Δεν γνωρίζω αν η κυβέρνηση πρόκειται να επιτύχει τον στόχο της και να συμπληρώσει τους 200 βουλευτές για να εφαρμοστεί η απλή αναλογική από τις επόμενες εκλογές. Είμαι όμως απολύτως βέβαιος ότι αν αυτό συμβεί η χώρα θα πάει πολύ σύντομα σε εθνικό νόμισμα, περιθωριοποίηση και στο τέλος αναπόφευκτα θα καταλήξει σε μια μεγάλη εθνική περιπέτεια.

Πάτρα: Μετά από αυτή τη φωτογραφία, η νύφη άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό - Δείτε τι έκανε (Φωτό)!

Η Πόλυ Ιωαννίδου ντύθηκε νύφη και έκλεψε την παράσταση τόσο στην εκκλησία όσο και στη δεξίωση. Εκεί τα κινητά τηλέφωνα και οι φωτογραφικές μηχανές πήραν φωτιά...

Αχαΐα: Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ μπούκαρε με το αυτοκίνητο στα τραπέζια, τραυματίστηκε έγκυος

Πανικός σε πανηγύρι στην Σεργούλα Αχαΐας, με τις σκηνές να θυμίζουν έντονα το μακελειό στη Νίκαια της Γαλλίας.

Στο τοπικό πανηγύρι με τον κόσμο να διασκεδάζει, θαμώνας που είχε πιει αρκετά παρεξηγήθηκε και είχε έντονο καυγά με άλλους παρευρισκόμενους.

Ποιος έκλεισε την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου σε Περιστέρα και Μαρέβα;

Η φετινή δεξίωση για την επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατίας θα έχει μια καινοτομία.

Οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν λάβει αυστηρώς προσωπικές προσκλήσεις και όταν λέμε προσωπικές, εννοούμε πως δεν αφορούν ούτε στις συζύγους τους!

Έδειραν μέχρι θανάτου τον άνθρωπο που αγόρασε το πιο ακριβό πουκάμισο του κόσμου για γούρι

Ο άνδρας που αγόρασε το 2013 ένα πουκάμισο φτιαγμένο από χρυσό, αξίας πάνω από 200.000 ευρώ, ώστε να έχει τύχη στις... γυναίκες δέχθηκε την επίθεση 12 ανδρών που τον ξυλοκόπησαν έως θανάτου.

Δείτε τα τελευταία sms που έστειλε ο Μπουλέλ προτού αιματοκυλίσει τη Νίκαια

Ένα από αυτά εστάλη σε έναν πιθανό συνεργό του, που βρίσκεται στα χέρια των αρχών - Λίγες ώρες νωρίτερα είχε μιλήσει με τον αδερφό του και δήλωσε «ευτυχισμένος» και «ισορροπημένος»

ΠΙΟ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΣ! Τουρκία: Χάνουν 42 στρατιωτικά ελικόπτερα μετά το πραξικόπημα

Σύμφωνα με το CNN Turk, η εξαφάνισή τους ίσως αποτελεί απόδειξη ότι ετοιμάζεται άλλη μια απόπειρα κατάληψης της εξουσίας στην χώρα

Τουλάχιστον 42 στρατιωτικά ελικόπτερα εξαφανίστηκαν στην Τουρκία κατά τη διάρκεια του αποτυχημένου πραξικοπήματος το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, γεγονός που φαίνεται να αποτελεί έναν νέο και μεγάλο «πονοκέφαλο» για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ Η ΠΟΛΗ! Οι αναρχικοί που έστησαν το κάμπινγκ στο ΑΠΘ προσπάθησαν να κάνουν κατάληψη στην ΕΡΤ3-Κατέβασαν τη σημαία της ΕΕ

Δεν τα κατάφεραν και συνέχισαν με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης

Κατάληψη στην ΕΡΤ3 προσπάθησαν να κάνουν αργά το απόγευμα της Κυριακής μέλη του «No Border Camp», της οργάνωσης που έστησε το αυτοσχέδιο κάμπινγκ στο ΑΠΘ.

Πώς ο Μπόνο των U2 σώθηκε από το μακελειό στη Νίκαια

Τις συγκλονιστικές και τρομακτικές στιγμές που ο τραγουδιστής του συγκροτήματος U2, Μπόνο, έζησε το βραδύ της περασμένης Πέμπτης στη Νίκαια περιγράφει σε δημοσίευμά του το γαλλικό περιοδικό «La Parisienne»

Συνελήφθη ο διοικητής της βάσης του Ιντσιρλίκ για συμμετοχή στο πραξικόπημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η διαδικασία εκκαθάρισης των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Μεταξύ άλλων, συνελήφθη ο διοικητής της αεροπορική βάσης Ιντσιρλίκ, η οποία χρησιμοποιείται τόσο από αμερικανικές όσο και από Νατοϊκές δυνάμεις.

αγγελία τρολ που έγινε viral – Το τανκ που πωλείται λόγω.. αποτυχημένου πραξικοπήματος [εικόνα]

Το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία έμελλε να αποτελέσει... έμπνευση για κάποιους.

Ενας εξ' αυτών μάλιστα το «προχώρησε» ένα βήμα παρακάτω και σε γνωστή ιστοσελίδα για αγορές ή ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μηχανών, σκαφών και διάφορων οχημάτων έβαλε αγγελία για ένα τανκ!

Πλέον δεν τον σταματάει κανείς! Ο Ερντογάν ξηλώνει ακόμα και πανεπιστήμια μετά το πραξικόπημα - Ούρλιαζαν οι οπαδοί του για εκτελέσεις - Τι απάντησε

- Ο Ερντογάν ενώπιον των οπαδών του προανήγγειλε ξήλωμα ακόμα και δημοσίων υπαλλήλων
- Κατηγόρησε για άλλη μία φορά πως το τάγμα του Γκιουλέν διείσδυσε και στον χώρο της Δικαιοσύνης
- Προανήγγειλε εκκαθαρίσεις ακόμα και στα δημόσια πανεπιστήμια
- Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε τον κόσμο να κατεβαίνει στους δρόμους για ακόμα μία εβδομάδα
- Αποκάλυψε πως θα απευθυνθούν γραπτώς στις ΗΠΑ και τις δυτικές κυβερνήσεις για την επιστροφή των υποστηρικτών του Γκιουλέν

Ο Λέβα παίζει μπάλα με πιτσιρίκια στη Νάξο - ΒΙΝΤΕΟ

Στη Νάξο επέλεξε να συνεχίσει τις διακοπές του ο Πολωνός αστέρας της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες τις διακοπές του από τη Μύκονο.

Ρόδος: Σύλληψη 26χρονου οδηγού ταξί -Κατηγορείται για βιασμό νεαρής τουρίστριας

Για βιασμό τουρίστριας κατηγορείται 26χρονος οδηγός ταξί που συνελήφθη σήμερα το πρωί μετά από καταγγελία νεαρής Ολλανδέζας.

Η απογείωση των τουρκικών ελικοπτέρων από το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης - ΒΙΝΤΕΟ

Το ελικόπτερο Blackhawk επεστράφη στην Τουρκία αργά το βράδυ του Σαββάτου όταν κλιμάκιο της τουρκικής αεροπορίας στρατού προσγειώθηκε με ελικόπτερο τύπου Sikorsky στην Αλεξανδρούπολη.

Κω/λου: Τον Μάιο του 2015 με ενημέρωσε ο Βαρουφάκης παρουσία του Τσίπρα για ένα σχέδιο

Με αφορμή τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών, η πρόεδρος της Πλεύσης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κάνει λόγο σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» για «εξόφθαλμη προσπάθεια να στηθεί η νέα διαπλοκή για τη νεομνημονιακή εξουσία, μέσα από μια σύγκρουση με όρους μαφίας».

Γιατί άλλαξε το κατηγορητήριο για τους 8 Τούρκους-Τι δήλωσε στα τουρκικά ΜΜΕ η δικηγόρος τους

Τη διαφοροποίηση του κατηγορητηρίου με το οποίο προσήχθησαν ενώπιόν της οι οκτώ Τούρκοι, που προσγειώθηκαν το Σάββατο με στρατιωτικό ελικόπτερο στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης προκειμένου να ζητήσουν πολιτικό άσυλο, αποφάσισε η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

ΓΕΛΑΝ ΚΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Καμμένος: Ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί εθνικό κεφάλαιο

Ως εθνικό κεφάλαιο χαρακτήρισε τον Κώστα Καραμανλή ο Πάνος Καμμένος και σχολίασε ότι η σημερινή ΝΔ δεν έχει σχέση με το κόμμα υπό τον πρώην πρωθυπουργό.

Σε συνέντευξή του στην Real News, όταν ρωτήθηκε αν παρότι έχει ταχθεί υπέρ της άμεσης εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, έχει κατά νου τον Κώστα Καραμανλή, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε:

Η φωτιά στο φορτηγό στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας – ΒΙΝΤΕΟ

Στις φλόγες τυλίχθηκε το συρόμενο όχημα νταλίκας, που μετέφερε παπούτσια στην Ε.Ο Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας.

Γνωστός μπασκετμπολίστας έκανε διακοπές με τον Ερντογάν και φυγαδεύτηκε στη Ρόδο

Απίστευτη ιστορία με τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς που έκανε διακοπές στην Τουρκία και τελικά μετά το πραξικόπημα φυγαδεύτηκε στη Ρόδο.

Γέμισε η Κως με θαλαμηγούς που έφυγαν από την Τουρκία με το πραξικόπημα [βίντεο]

Αναστάτωση επικρατεί στον θαλάσσιο τουρισμό μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία, καθώς από το βράδυ της Παρασκευής τα τουριστικά σκάφη, θαλαμηγοί και ιστιοπλοϊκά που βρίσκονταν σε λιμάνια της Τουρκίας αναχωρούν μαζικά ζητώντας να ελλιμενιστούν στα νησιά μας .

Νέο, άγριο «άδειασμα» Τσίπρα από Στουρνάρα για τα Capital Controls

Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στα capital controls, στη διάρκεια της συνέντευξής του το βράδυ της Πέμπτης, προκάλεσε την αντίδραση της Τράπεζας της Ελλάδας, που ουσιαστικά διαψεύδει τα λεγόμενα του πρωθυπουργού. Ο Γ. Στουρνάρας «προειδοποίησε, αλλά δεν πρότεινε capital controls» δήλωσαν πηγές της ΤτΕ στο Βήμα της Κυριακής.

Το ζεύγος Μώραλη τρώει με τον Τομ Χανκς στην Αντίπαρο

Με τον διάσημο Tom Hanks και την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ρίτα συνέφαγαν στην Αντίπαρο ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και η σύζυγός του.

Βίντεο: Πώς οι Τούρκοι έκοψαν τα... φτερά του αρχηγού της πολεμικής αεροπορίας

Κρατείται στα κεντρικά γραφεία του αστυνομικού τμήματος της Άγκυρας, καταβεβλημένος αλλά και χτυπημένος, αν κρίνει κανείς από τον επίδεσμο ο οποίος καλύπτει το ένα του αυτί

ΕΠΕΣΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Σωματοφύλακας του Ελτον Τζον: Μου έπιανε τα γεννητικά όργανα και τις ρώγες

Την τετράμηνη μάχη να κρατήσει μυστική την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης για την οποία κατηγορείται έχασε ο Ελτον Τζον.

O Eρντογάν έβαλε τα κλάματα σε κηδεία φίλου του που σκότωσαν οι πραξικοπηματίες [εικόνες]

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του σήμερα στην κηδεία ενός άνδρα, που σκοτώθηκε μαζί με τον γιο του κατά την εκδήλωση της απόπειρας πραξικοπήματος, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσαν σε απευθείας σύνδεση τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα.

ΦΩΤΟ-Έχουμε και επέτειο σήμερα αλλά τα γίδια γιορτάζουν μόνο το περήφανο ΟΧΙ... στα τέσσερα

«Αυτά να τα θυμόμαστε οι παλαιότεροι και να τα γνωρίζουν οι νεώτεροι, πληρώνοντας το 24% του @atsipras» έγραψε ο Άδωνις στο Twitter και δημοσίευσε το παρακάτω μήνυμα:

ΒΙΝΤΕΟ-Όσοι πανηγυρίζουν τη νίκη Ερντογάν να έχουν υπόψη τους κι αυτό

Η νίκη της "Δημοκρατίας" έδωσε την ευκαιρία στον Ερντογάν να τελειώσει τον πλέον κοσμικό θεσμό στην Τουρκία που ήταν σταθερά προσανατολισμένος στη ΔΥΣΗ:

ΒΙΝΤΕΟ-Βαθειά ανάλυση της τρομοκρατίας από τον Σκουρλέτη

Αφού δεν μας λέει τι φταίει και ο γιός του βγήκε κάφρος παρά τα Αρσάκεια (που ο ίδιος φέσωσε), μας εξηγεί το φταίει για τον ακραίο ισλαμισμό στην Ευρώπη:

Στις φλόγες ξενοδοχείο στη Μέκκα – ΒΙΝΤΕΟ

Στις φλόγες έχει τυλιχτεί ένα ξενοδοχείο στη Μέκκα.

Δείτε τα βίντεο από τη φωτιά που ξέσπασε στο ξενοδοχείο στη Μέκκα. Άγνωστο είναι μέχρι στιγμής αν υπάρχουν θύματα από την πυρκαγιά.

Ψυχοπαθής έσφαξε τη μητέρα του στο Ξυλόκαστρο

Οι κραυγές τρόμου του ενός γιου της άτυχης 52χρονης από το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισε όταν μπήκε στο σπίτι, σήκωσαν στο πόδι τους γείτονες που έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ-Δημοκράτες του Ερντογάν αφού έσφαξαν το στρατιώτη, κλωτσάνε το πτώμα του

Αυτή είναι η Δημοκρατία που κέρδισε στην Τουρκία:

BIC: Εταιρεία πρότυπο καινοτομίας, έρευνας και ανάπτυξης

Του Απόστολου Σκουμπούρη

Αν υπάρχουν στην Ελλάδα εταιρείες με διαχρονική συνέπεια στην έρευνα, την ανάπτυξη, την εξωστρέφεια και το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, τότε σε περίοπτη θέση σ' αυτή την κατηγορία δεσπόζει η BIC ΒΙΟΛΕΞ. Μια εταιρεία με ιστορία 65 ετών, που έχει γίνει συνώνυμη με το... ξύρισμα και το ξυράφι, «μεγαλώνοντας» γενιές αντρών και γυναικών, Ελλήνων μα και ξένων.

Ο Κυριάκος να «βγει» μπροστά

Του Σάκη Μουμτζή

Είναι πλέον ολοφάνερη η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ. Προσπαθεί να επιβάλλει την θεσμική ατζέντα του πάνω στην ζοφερή οικονομική πραγματικότητα. Να μεταθέσει το πεδίο της αντιπαράθεσης από την οδυνηρή γι΄αυτόν κατάσταση της οικονομίας, στον ανώδυνο - και εν πολλοίς συμφέροντα - τομέα των θεσμικών μεταρρυθμίσεων. Μάλιστα στο πλαίσιο αυτής της τακτικής επαναφέρει την διενέργεια συμβουλευτικών δημοψηφισμάτων, επιζητώντας την συγκρότηση κίβδηλων πλειοψηφιών και την δημιουργία εσωκομματικών προβλημάτων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΦΩΤΟ- Να αυτά ζούμε και τσιμπιόμαστε να δούμε αν κοιμόμαστε

Η Αυγή δημοσιεύει άρθρο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Δραγασάκη... σε εσωτερική σελίδα... δε χώραγε στο πρωτοσέλιδο αφού εκεί έπρεπε να μπει...

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ->Βίτσας: Πολύ ισχυρό το επιχείρημα της Τουρκίας υπέρ της έκδοσης των 8 Τούρκων

Ο δικαστής Ντρέντ τους στέλνει πίσω για διαπόμπευση, λιντσάρισμα και ενδεχομένως κρέμασμα.... αριστερά του ανθρωπισμού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το θέμα ρε στόκε δεν είναι αν πρέπει να δικαστούν επειδή παραβίασαν το Σύνταγμα της Τουρκίας (μη χ@σω) αλλά αν θα έχουν μια δίκαιη δίκη! Στόκε! Ε, στόκε!

Το επιχείρημα της Τουρκίας, υπέρ της έκδοσης των 8 Τούρκων στρατιωτικών που πέρασαν χθες στο ελληνικό έδαφος με στρατιωτικό ελικόπτερο, είναι πολύ ισχυρό, καθώς παραβιάστηκε η συνταγματική νομιμότητα και υπήρξε απόπειρα κατάλυσης της δημοκρατίας, εκτίμησε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Γιατί δεν πήραν χαμπάρι το “κίνημα” οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες;

Ο Τζον Κέρι στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε, πως κανείς στην Τουρκία ή αλλού δεν είχε καταλάβει ότι πρόκειται να ξεσπάσει στρατιωτικό πραξικόπημα. Πως όμως οι Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας δεν είδε τα σημάδια;

Η ΝΔ γελάει με τον Τόσκα μετά τα νέα επεισόδια στα Εξάρχεια

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τα νέα επεισόδια τη νύχτα στα Εξάρχεια.

Θύματα του Μπατακλάν ξεκοιλιασμένα, με βγαλμένα μάτια και τους όρχεις τους... στο στόμα! Οι τζιχαντιστές τους ξεκοίλιασαν και βίασαν γυναίκες

- ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ οχτώ μήνες μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση τζιχαντιστών στο Παρίσι, στις 13 Νοεμβρίου 2015, που κόστισε τη ζωή σε 220 ανθρώπους
- Οι αστυνομικοί έκαναν εμετό και έκλαιγαν όταν αντίκρυσαν το ανατριχιαστικό θέαμα
- Οι νέες πληροφορίες για τα θύματα του Μπατακλάν δόθηκαν από τον επικεφαλής των ερευνών, κατά την κατάθεση του σε εξεταστική επιτροπή της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης

Γελάει ο Άδωνις με τα αριστοφανικά κοπρόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ, Κιμούλη, Φιλιππίδη, Μπέζο

«Μήνυμα που μου έστειλαν στο Twitter. Αυτή είναι η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς...ντροπή τους» και δημοσίευσε στο Twitter το παρακάτω κείμενο ενός φίλου του:

Η κλασική είδηση από Πάτρα: ''Αγάλματα'' σε οίκο ανοχής - Η εικόνα της γυναίκας που θα θυμάται μια ζωή!

Η σαρκική απόλαυση λίγων λεπτών έμελλε να μετατραπεί για έναν 25χρονο άντρα σε εφιάλτη. Όλα έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας...

Εκτός απ' τον Παΐσιο και ο Γκλέτσος είχε προβλέψει το πραξικόπημα στην Τουρκία

Με ένα δελτίο Τύπου ο Απόστολος Γκλέτσος και το κόμμα του, Τελεία, υπενθυμίζουν πως είχαν... προβλέψει το πραξικόπημα στην Τουρκία.

Αρμενία: Εισβολή ενόπλων σε αστυνομικό τμήμα -Κρατούν ομήρους [βίντεο]

Ομάδα ενόπλων κατέλαβε αστυνομικό τμήμα στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, Γερεβάν, και κρατούν ομήρους, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες και τον τοπικό επικεφαλής της αστυνομίας.

Λεηλάτησαν σπίτια και μαγαζιά Σύρων στην Άγκυρα - ΦΩΤΟ

Πρωτοφανείς σκηνές βίας και εκτεταμένων λεηλασιών έλαβαν χώρα στην Άγκυρα το βράδυ του Σαββάτου. Ομάδες πολιτών επιτέθηκαν, έκαψαν και λεηλάτησαν καταστήματα και σπίτια και μαγαζιά Σύρων στην τουρκική πρωτεύουσα.