18 Ιουλίου 2016

Η πιο σ@ξι αθλήτρια του κόσμου αναστατώνει με τις πόζες της (ΦΩΤΟ)

Η Chelsea Pezzola είναι επαγγελματίας παίκτρια γκολφ. Η ξανθιά καλλονή κάνει κάνει όλα τα βλέμματα να γυρνούν σε εκείνη, κάνοντας της GWAGs (τα κορίτσια των παικτών του γκολφ)... «σκόνη».

Απέλυσαν αστυνομικίνα για καυτό βίντεο και έγινε επαγγελματίας στρίπερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα άκρως τολμηρό βίντεο μιας 26χρονης αστυνομικού στάθηκε αφορμή για.. στροφή στην επαγγελματική της καριέρα.

Η αστυνομικός φορούσε αποκαλυπτικά ρούχα στο βίντεο που μοιράστηκε με τους συναδέρφους της και μετά την απόλυσή της μηνύει τις αρχές για 10 εκατομμύρια ρούβλια, κάνοντας λόγο για παράνομη απόφαση.

ΑΠΑΠΑ! ΔΗΛ. ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; Διαψεύδεται η είδηση της ομολογίας του αρχηγού της αεροπορίας

Καταρρέει η εκδοχή περί ομολογίας του πρώην αρχηγού της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, πτέραρχου Ακίν Όζτουρκ, την οποία μετέδωσε νωρίτερα το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Ανατολή», αφού έχει διαρρεύσει ήδη στο διαδίκτυο το κείμενο από την κατάθεσή του, στην οποία υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την απόπειρα πραξικοπήματος.

Οι διάσημοι αστέρες που κάνουν διακοπές στην Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Πολλοί είναι οι διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ που απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα.

Αγνώριστη η Kelly Brook! Χαμός με τις χωρίς ρετούς φωτογραφίες της

Είναι σίγουρα από τις πιο πληθωρικές παρουσίες της διεθνούς showbiz και παραμένει σέξι και juicy σε κάθε της εμφάνιση. Η Kelly Brook για μια ακόμη φορά κάνει την ανατροπή και αποδεικνύει πως τα skinny μοντέλα είναι πια εκτός... μόδας.

Κρήτη: Ελικόπτερο προσγειώνεται σε ταράτσα σπιτιού - Δείτε φωτό και βίντεο!

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι κάτοικοι της περιοχής που έβλεπαν το ελικόπτερο να προσγειώνεται. Τα κινητά τηλέφωνα πήραν φωτιά, με τις φωτογραφίες και τα βίντεο, να κάνουν το γύρο του διαδικτύου...

ΒΙΝΤΕΟ-Αλεξανδρούπολη: ''Σκυλιά, θα γυρίσετε στην Τουρκία και θα πεθάνετε'' - Οι απειλές και τα λόγια των 8 Τούρκων αξιωματικών

Τρομοκρατημένοι οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί από τα όσα έγιναν μέσα στο δικαστήριο - ''Μην μας στείλετε πίσω, θα μας σκοτώσουν'' έλεγαν στους δικηγόρους που τους εκπροσωπούν...

Φρίκη: Ήθελε να «πληρώσουν» οι πέντε βιαστές της και την ξαναβίασαν ως «τιμωρία»

Καθημερινό φαινόμενο αποτελούν τα αποτρόπαια σεξουαλικά εγκλήματα στην Ινδία, όπου τα κρούσματα βιασμών έχουν αυξηθεί δραματικά τις τελευταίες δεκαετίες ως αποτέλεσμα διαφόρων οικονομικοκοινωνικών παραγόντων, όπως οι διακρίσεις και οι θρησκευτικές προκαταλήψεις.

Οργή Κυριάκου για τον Βούτση

Το ήδη κακό κλίμα σε βάρος του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση από πλευράς Νέας Δημοκρατίας ήρθε να επιτείνει η αλλαγή της ημέρας ψήφισης του εκλογικού νόμου με την αξιωματική αντιπολίτευση να κατηγορεί προσωπικά τον Πρόεδρο της Βουλής ότι αυθαίρετα, χωρίς να ενημερώσει κανέναν και χωρίς να προηγηθεί συνεδρίαση της Διάσκεψης της Βουλής μετέφερε την ψήφιση του εκλογικού νομοσχεδίου για την Πέμπτη προκειμένου να κάνει το χατίρι στον Πρωθυπουργό.

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΓΙΔΙΑ! Τα στοιχεία ντροπής για τα ελληνικά νοσοκομεία

Έλλειψη προσωπικού και ελλιπής χρηματοδότηση, που περιορίζει το φάσμα λειτουργιών και δραστηριοτήτων με επίπτωση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας, διαπιστώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), σε νέα έρευνα της για τα Δημόσια Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας.

Ηθελε τόσο να γνωρίσει τον Μέσι που κολύμπησε μέχρι τη θαλαμηγό του [εικόνες]

Πουθενά δεν βρίσκει την ησυχία του ο Λιονέλ Μέσι. Ούτε στις διακοπές, ούτε καν μεσοπέλαγα.

Αυτό το διαπίστωσε από πρώτο χέρι στην Ιμπιζα, όπου χαλαρώνει, κάνοντας διακοπές με θαλαμηγό. Ακόμη και εκεί όμως οι θαυμαστές του Αργεντινού τον εντόπισαν.

ΝΕΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ! Ποια νέα ονόματα… παίζουν δυνατά για τις «γαλάζιες» βουλευτικές λίστες

Ο γιος Τραγάκη όλα τα λεφτά...

«Θερμό» θεωρεί πως θα είναι το φθινόπωρο, όπως εκτιμά η ΝΔ. Έτσι, αναμένοντας πολιτικές εξελίξει και μάλιστα με τη λογική του «ξαφνικού θανάτου», η Συγγρού, βολιδοσκοπεί πρόσωπα που θα μπορούσαν να ενταχθούν στις «γαλάζιες» βουλευτικές λίστες.

ΑΛΕΞΗ ΜΑΖΕΥΕ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝ' ΚΑΙ ΡΩΓΕΣ! Στο Μαξίμου την Τρίτη ο Παπανδρέου - Συναντά τον Τσίπρα για τον εκλογικό νόμο

Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσει το μεσημέρι της Τρίτης ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

«Πλάτη» στον Τσίπρα βάζει ο Στυλιανίδης για ΠτΔ παρότι ήταν αντίθετος στην απευθείας εκλογή!

[Αυτά τα ρεμπελόσκυλα προκειμένου να επιβιώσουν ψηφίζουν και ΣΥΡΙΖΑ μαζί με Λάμπρου και Μανιό εννοείται... Εν τω μεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμάει τη στήριξη και κανονίζει να βγάλει απ΄τα αζήτητα τον άνθρωπο που του πληρώναμε χιλιάδες ευρώ ταξίδια αναψυχής στο Four Seasons στο Παρίσι και το Λονδίνο... του κανόνισαν συνέντευξη στο ΑΠΕ για να στηρίξει τον Τσίπρα...]

Μπορεί σήμερα οι «53» του ΣΥΡΙΖΑ, όπου εντάσσεται και ο ΥΠΟΙΚ Ευ. Τσακαλώτος, με κείμενό τους να τάσσονται κατά της απευθείας εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας την οποία προκρίνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ωστόσο ο πρώην υπουργός  Ευριπίδης Στυλιανίδης τάσσεται υπέρ, ενώ προτείνει και ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του.

Ο σύνδεσμος της Γαλατασαράι στη Θράκη κάλεσε τους μουσουλμάνους να ξεσηκωθούν... και για το πλαφόν του 3%!

Οι «ultrAslan Yunanistan» μέσω του επίσημου facebook τους κάλεσαν σε ξεσηκωμό τους «Τούρκους της Δυτικής Θράκης», αποσύρωντας στη συνέχεια την ανάρτησή τους

Κύπριος πρώην βουλευτής: Έπρεπε το βράδυ του πραξικοπήματος να απελευθερώσουμε τα κατεχόμενα

Οι δηλώσεις του κ. Ρότσα αποτελούν το κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Ο Κύπριος πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ και υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες εκλογές Χρήστος Ρότσας, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πολίτης 107.6» υποστήριξε ότι το βράδυ του πραξικοπήματος στη Τουρκία, αν οι Κύπριοι ήταν  προετοιμασμένοι θα μπορούσαν να απελευθερώσουν τα κατεχόμενα συλλαμβάνοντας αιχμαλώτους τους 43.000 Τούρκους στρατιώτες.

Αιτωλοακαρνανία: Οδήγηση στον πιο επικίνδυνο δρόμο της χώρας - Βίντεο αυστηρώς ακατάλληλο για καρδιακούς!

Πρόκειται για τον πιο επικίνδυνο δρόμο της χώρας, που μάλιστα βρίσκεται στη δεκάδα ολόκληρου του κόσμου. Το βίντεο κόβει την ανάσα...

Σάλος με εταιρεία που έβαλε κορίτσια δημοτικού με μπικίνι να κάνουν πασαρέλα

Σάλος προκλήθηκε στην Αμερική όταν σε τριήμερο event στο South Beach της Florida η εταιρεία προσέλαβε κορίτσια του δημοτικού για να κάνουν πασαρέλα, μαζί με ενήλικα μοντέλα, φορώντας μπικίνι.

Λυκουρέζος: Ατυχής η δήλωση Βίτσα που προανήγγειλε έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών στην Αγκυρα

Ως ατυχή, άκομψη και επικίνδυνη χαρακτήρισε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζοας, την δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Αμυνας Δημ. Βίτσα ότι είναι ισχυρό το αίτημα της Αγκυρας για έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών που ζήτησαν άσυλο από την Ελλάδα.

ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΙ ΕΔΩ! Απολύει πάνω από 10.000 ΔΥ ο Ερντογάν και αναστέλλει τις άδειες 3 εκ ΔΥ

Περίπου 9.000 εργαζόμενοι του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών, στην πλειονότητά τους αστυνομικοί και χωροφύλακες, απολύθηκαν μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Αδερφάρα με γκ@μενο 73 χρονών ο μακελάρης της Νίκαιας-2 βδομάδες πριν το μακελειό ριζοσπαστικοποιήθηκε

Ο θείος του 31χρονου ισχυρίζεται ότι ο Μοχάμεντ Λαουαϊέζ Μπουλέλ προσεγγίστηκε από έναν Αλγερινό - Ριζοσπαστικοποιήθηκε δύο εβδομάδες πριν την επίθεση

Μόλις δύο εβδομάδες πριν παρασύρει μέχρι θανάτου 84 ανθρώπους στη Νίκαια, είχε ριζοσπαστικοποιηθεί ο 31χρονος Μοχάμεντ Λαουαϊέζ Μπουλέλ, σύμφωνα με το θείο του.

Η Μέι «στριμώχνει» τον Μπόρις Τζόνσον: Τον αναγκάζει να μοιραστεί την έπαυλη του ΥΠΕΞ

Παραδοσιακά, ο Βρετανός που αναλαμβάνει το υπουργείο Εξωτερικών «παίρνει» και μία πολυτελή εξοχική κατοικία, στην οποία μπορεί να ζήσει. Ο Μπόρις Τζόνσον όμως θα αναγκαστεί να... στριμωχτεί.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! WADA: Ο Πούτιν είχε στήσει κρατικό πρόγραμμα ντόπινγκ στους Χειμερινούς Αγώνες του Σότσι!

Μία ακόμα σημαντική αποκάλυψη έκανε η WADA, λίγες μέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Το BBC δημοσίευσε πως η Παγκόσμια Ομοσπονδία κατά του ντόπινγκ έχει συντάξει έκθεση, σύμφωνα με την οποία το Υπουργείο Αθλητισμού της Ρωσίας χρηματοδότησε πρόγραμμα ντόπινγκ κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών στο Σότσι το 2014.

Πυροβόλησαν αντιδήμαρχο της Κωνσταντινούπολης στο κεφάλι -Ενοπλος εισέβαλε στο δημαρχείο

Πέθανε ο αντιδήμαρχος της περιφέρειας Σισλί της Κωνσταντινούπολης, τον οποίο άγνωστος πυροβόλησε νωρίτερα τη Δευτέρα στο κεφάλι, ανέφερε η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet.
Ο Τζεμίλ Τσαντάς βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από την επίθεση, η οποία δεν έχει καταστεί ακόμη σαφές αν συνδέεται με το αποτυχημένο πραξικόπημα της Παρασκευής.

Το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV είχε μεταδώσει νωρίτερα πως ο δράστης μπήκε στο γραφείο του αντιδημάρχου και μετά ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Ο δράστης έχει συλληφθεί από την αστυνομία.

Η πλούσια περιφέρεια Σισλί ελέγχεται από το αντιπολιτευόμενο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP).

ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΠΑΟΥΛΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΙ ο πρώην αρχηγός της τουρκικής αεροπορίας ομολόγησε: Οργάνωσα το πραξικόπημα

[Πάντως είναι για γέλια να βλέπεις κάτι τρομαγμένα ανθρωπάκια που μέχρι πριν λίγο απειλούσαν να καταλάβουν την Ελλάδα και μας πουλούσαν μαγκιά, να ομολογούν τα πάντα μετά από μερικές φάπες]

Τον ρόλο του στην οργάνωση του πραξικοπήματος παραδέχθηκε στους εισαγγελείς ο πρώην αρχηγός του γενικού επιτελείου αεροπορίας.

Σάρωσε τα μετάλλια στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα η ελληνική αποστολή

Με 37 μετάλλια επιστρέφει στις αποσκευές της η ελληνική αποστολή από την Παγκόσμια Γυμνασιάδα ISF 2016, στην Τραπεζούντα της Τουρκίας.

Reuters: Το σχέδιο που θα μετατρέψει την ερημιά του Ελληνικού σε ένα από τα μεγαλύτερα θέρετρα

Το ετοιμόρροπο παλιό αεροδρόμιο της Αθήνας, που φιλοξενεί χιλιάδες πρόσφυγες, θα μετατραπεί σε ένα από τα μεγαλύτερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ευρώπης, αν υλοποιηθούν οι φιλοδοξίες μίας ελληνικής εταιρείας, γράφει το Reuters.

ΒΙΝΤΕΟ Nτοκουμέντο: Πιλότος Ερντογάν: Θέλουμε να προσγειωθούμε-Πύργος ελέγχου: Μα έχει στρατιώτες εδώ-Πιλότος: ΟΚ Δώστε μας άδεια

«Δεν εγγυάται κανείς την ασφάλειά σας...στο πάρκινγκ του αεροδρομίου έχει ακόμα στρατό», ακούγεται να λέει ο άντρας που επικοινωνεί με το αεροπλάνο του Τούρκου προέδρου αλλά παρόλα αυτά ο πιλότος, γεμάτος αυτοπεποίθηση ΄τι δεν κινδυνεύουν, του ζητάει να προσγειωθούν επιβεβαιώνοντας τις αμφιβολίες για το πόσο το πραξικόπημα ήταν πραγματικό ή στημένο από τον Ερντογάν, ενώ μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει καταλάβει πως και γιατί άδειασαν οι στρατιώτες το αεροδόμιο λίγο πριν την άφιξη του Ερντογάν

«Μπουνταλάδες»! Ο Πρετεντέρης κατακρεουργεί Τσίπρα, Πάκη και Παπαγγελόπουλο

Μπουνταλάδες

Μεταξύ μας, οι Τούρκοι είναι πολύ μπουνταλάδες. Εστησαν μια ολόκληρη φασαρία με τανκς κι ελικόπτερα χωρίς λόγο.

Νέα ένταση στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Βροχή ερωτήσεων προκειμένου να αποσαφηνιστεί η σχέση της Χρυσούλας Ρουπακιά, αδελφής του Γιώργου Ρουπακιά, με τη Χρυσή Αυγή, υπέβαλαν στην μάρτυρα οι συνήγοροι Πολιτικής Αγωγής στη δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Καζάνι που βράζει η Χίος: Νέα εξέγερση λάθρο (Βίντεο)

Καζάνι που βράζει για μία ακόμη φορά θυμίζει το κέντρο κράτησης της ΒΙ.ΑΛ. στην περιοχή του Χαλκειούς με τους μετανάστες κυρίως από αφρικανικές χώρες… να αποκλείουν για πάνω από 5 ώρες τον δρόμο που οδηγεί προς το hotspot.

ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ! Οι προτάσεις της ΝΔ για τα εγκαταλελειμμένα παιδιά, την αναδοχή και την υιοθεσία

Τον Ελληναρά τον νοιάζει μόνο καμιά αύξηση 50 ευρώ... όλα τα άλλα σοβαρά θέματα όπως τα παρακάτω στην παπάρα του...

Οκτώ προτάσεις της ΝΔ για τα εγκαταλελειμμένα παιδιά, την αναδοχή και την υιοθεσία, παρουσίασαν σε συνέντευξη Tύπου ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκη Κεραμέως.

Ζιπέ: Η Τουρκία δεν έχει θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Αλέν Ζιπέ υποστήριξε σήμερα ότι η διεύρυνση της ΕΕ πρέπει να σταματήσει, εκτιμώντας ότι η Τουρκία δεν έχει θέση σ' αυτήν και ζητώντας να διακοπούν οι διαπραγματεύσεις με τις χώρες των Βαλκανίων.

ΟΛΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ!«Πόρτα» από Μοσκοβισί για χαλάρωση μέτρων, πλεονασμάτων και capital controls

Να εφαρμοστούν άμεσα τα μέτρα, τα οποία συμφώνησαν κυβέρνηση και δανειστές, να κλείσει στα γρήγορα η δεύτερη αξιολόγηση και να «κοπεί» κάθε συζήτηση για χαλάρωση των μέτρων και στόχων για πρωτογενές πλεόνασμα, ζήτησε κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα ο Γάλλος Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί, και παρέπεμψε τις αποφάσεις για όσα ζητάει η κυβέρνηση στα τέλη του 2016.

ΦΩΤΟ ΝΤΡΟΠΗΣ! ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ! Ντόρα, Βορίδης και Άδωνις γελάνε με Μαρινάκη-Κουρτάκη... τους μεγαλύτερους υβριστές του Σαμαρά

Που να αρχίσεις και που να τελειώσεις βλέποντας τις παρακάτω εικόνες ντροπής όπου υπουργοί του Σαμαρά γελάνε με τον υπόδικο Μαρινάκη και τον Κουρτάκη... τον μεγαλύτερο υβριστή του Σαμαρά ρε φίλε!

Ειδικά ο Άδωνις...

Ο… απρόσκλητος εισβολέας στο γραφείο Συριζαίας βουλευτού!

Ο άγνωστος εισέβαλε στο πολιτικό γραφείο της προκαλώντας πανικό.

Τελευταίο θύμα της αγανάκτησης των απογοητευμένων ψηφοφόρων είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...

Σύρος: Αυτό είναι το εσωτερικό της πρώην βίλας του Γιάννου Παπαντωνίου - Δείτε πόσο κοστίζει η διαμονή μετά τις εργασίες (Φωτό και βίντεο)!

Η βίλα που έχτισε ο Γιάννος Παπαντωνίου άλλαξε χέρια και ο νέος ιδιοκτήτης άνοιξε τις πύλες της. Η εντυπωσιακή πισίνα, τα ακριβά έπιπλα και οι μεγάλοι χώροι εντυπωσιάζουν...

Μετά από αρκετά χρόνια προσπαθειών, ο Γιάννος Παπαντωνίου πούλησε το εξοχικό του σπίτι στην Σύρο και κουνάει μαντήλι στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Νέος ιδιοκτήτης είναι....

ΒΙΝΤΕΟ-Ελικόπτερο σφυροκοπεί κυβερνητικά κτίρια στην Τουρκία και αστυνομικοί προσπαθούν να το ρίξουν!

Νέα στιγμιότυπα από το βράδυ της Παρασκευής που συγκλόνισε την Τουρκία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΑΠΛΥΤΩΝ! Σε εξέλιξη πορεία των No Borber - Έβαψαν λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Ξεκίνησαν πριν από λίγα λεπτά από το κέντρο προσφύγων στα Βασιλικά, οι συμμετέχοντες στο No Border Camp, με προορισμό τους χώρους του ΑΠΘ.

ΑΥΤΟΕΞΕΦΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ! Β'ιντεο και φωτο από τη διαπόμπευση των πραξικοπηματιών στην Τουρκία

Σοκ προκαλούν οι εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα και δείχνουν τον φρικτό τρόπο με τον οποίο διασύρονται οι στρατιωτικοί που συνελήφθησαν για το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία την περασμένη Παρασκευή.

Ελληνίδα προσπαθεί να βγάλει selfie τα... οπίσθιά της και γίνεται viral [βίντεο]

Viral έχει γίνει ένα... ιδιαίτερο βίντεο από ελληνική πολυσύχναστη παραλία.

Το βίντεο απεικονίζει μια νεαρή κοπέλα που έχει βγάλει ένα selfie stick, προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία.

ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΔΗΛ. Τουρκία: Περιπολίες F-16 με διαταγή Ερντογάν!

[Για να φανταστείτε πόσο μαλ@κες είναι και πόσο τους υπερεκτιμάμε: Την Παρασκευή το βράδυ και εν μέσω πραξικοπήματος έκαναν παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου! Δηλ. μιλάμε για το απόλυτο μπάχαλο μεταξύ τους...

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν διέταξε μαχητικά αεροπλάνα F-16 να διεξάγουν περιπολίες σε όλην την Τουρκία στις 17 Ιουλίου, δυο μέρες αφού F-16 και ελικόπτερα πέταξαν πάνω από την χώρα κατά τη διάρκεια της προσπάθεια επιβολής πραξικoπήματος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ! Και καλά η επίθεση των Τούρκων κομάντος στο ξενοδοχείο που διέμενε ο Ερντογάν

ΦΥΣΙΚΆ ΣΤΟ ΒΊΝΤΕΟ δεν αποδεικνύεται ότι προκειται για το εν λόγω ξενοδοχείο το οποίο κανονικά πρέπει να είναι διάτρητο από σφαίρες

Βίντεο από την επιχείρηση εξουδετέρωσης του Ερντογάν έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το πρακτορείο Anadolu.

Οπως έγινε γνωστό, τις κρίσιμες στιγμές της απόπειρας του πραξικοπήματος οι στασιαστές προσπάθησαν να εξουδετερώσουν τον Τούρκο πρόεδρο. Στο βίντεο φαίνονται οι κινήσεις των στρατιωτών έξω από το ξενοδοχείο (λέμε τώρα).

Νεκρός ο άνδρας που πυροβολούσε έξω από τα δικαστήρια στην Άγκυρα

Όπως μεταδίδει το τουρκικό NTV , ο άνδρας που άνοιξε πυρ έξω από το δικαστικό μέγαρο στην Άγκυρα είναι νεκρός.

"Παραιτήσου" και "Δολοφόνε" φώναζαν στον Βαλς - BINTEO

Η Γαλλία τήρησε σήμερα ενός λεπτού σιγή και οι καμπάνες των εκκλησιών ήχησαν το μεσημέρι στη μνήμη των 84 θυμάτων της επίθεσης που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουλίου στη Νίκαια, ενώ χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ.

«Μαχαίρι» στις φοροελαφρύνσεις – Ακίνητα, μισθοί, συντάξεις στο μάτι του κυκλώνα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΙΑ (τα 'χει δει όλα ο Γιώργαρος με τον Τσίπρα... )

Έως το τέλος του χρόνου προδιαγράφονται δομικές αλλαγές στο πεδίο των φοροελαφρύνσεων, εξέλιξη που «φωτογραφίζει» περικοπές! Ακίνητα, μισθοί, συντάξεις, γονικές παροχές και δωρεές στην πρώτη γραμμή! Θίγονται έως το φθινόπωρο αφορολόγητα ποσά, κλίμακες, συντελεστές φόρων και φοροαπαλλαγές, προκειμένου να υπάρχει αντίκρισμα στα φορολογικά έσοδα.

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ->Ποιον… καλωσόρισε στο γραφείο του ο Κώστας Καραμανλής

[Όλο και πιο πολύ χαλιέται ο κόσμος της ΝΔ με τον Κώστα Καραμανλή... μόνο αυτό]

Στην Παναγή Κυριακού βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα, ο Πρώην Πρόεδρος της ΝΔ...

Τρεις Αφγανοί πίσω από την δολοφονία του 16χρονου στο Ελληνικό

Τρεις Αφγανοί, ηλικίας 18, 23 και 37 ετών, κατηγορούνται ως δράστες της ανθρωποκτονίας 16χρονου ομοεθνή τους, που διαπράχθηκε την περασμένη Πέμπτη, στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Ελληνκού.

Μια Ελληνίδα και δύο Ρουμάνοι τον τεμάχισαν, τον έκαψαν και τον πέταξαν στα σκουπίδια

Εξυχνιάστηκε το έγκλημα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από περίπου δύο  χρόνια και αφορούσε στην φρικιαστική δολοφονία 84χρονου στο Αιγάλεω η σορός του οποίου βρέθηκε τεμαχισμένη και απανθρακωμένη στις 24 Σεπτεμβρίου 2014, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων.

Έρχονται αποκαλύψεις - βόμβα μέσω Wikileaks για το πραξικόπημα στην Τουρκία

Με ανάρτηση που έκαναν σήμερα στο Twitter, οι διαχειριστές του ιστότοπου προανήγγειλαν τη «διαρροή» πάνω από 100.000 αρχείων και εγγράφων, σχετικά με την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, αλλά και τη γενικότερη πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα