20 Ιουλίου 2016

Ο αστέρας του ποδοσφαίρου που εγκαταλείπει την Τουρκία μετά τις εξελίξεις

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook o πασίγνωστος ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Μπεσίκτας λόγω των πολιτικών εξελίξεων στην Τουρκία.

Ο Γερμανός...

ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Βίντεο ντοκουμέντο με την ανατίναξη του αυτοκινήτου Λευκορώσου δημοσιογράφου στο Κίεβο

Ο Λευκορώσος δημοσιογράφος, Πάβελ Σέρεμετ, βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί στο Κίεβο από έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο του. Ο Σέρζούσε εδώ και χρόνια στην Ουκρανία όπου εργαζόταν για την Ukrainska Pravda και είχε πρωινή εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Vesti.

ΣΕ ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Θεσσαλονίκη: Έβαψαν «κόκκινα» τα νύχια του Αριστοτέλη! - ΦΩΤΟ

Συνέβη κι αυτό στη Θεσσαλονίκη! Άγνωστοι έβαψαν... κόκκινα τα νύχια του αγάλματος του Αριστοτέλη που βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης κοντά στην Παραλία.

Οπαδοί του Ερντογάν απειλούν την ζωή Τούρκου μπασκετμπολίστα του NBA επειδή υποστηρίζει τον Γκιουλέν

Οι εξελίξεις στην Τουρκία με την απόπειρα πραξικοπήματος, την ανάκτηση της εξουσίας από τον Ταγίπ Ερντογάν και την αίτηση έκδοσης του Φετουλάχ Γκιουλέν έχει διχάσει μεγάλο κομμάτι του λαού.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΑΡΧ@ΔΙΑ ΣΟΒΑΡΟΣ! Μουζάλας: Ζητώ συγγνώμη από τον Δένδια που διαδήλωνα εναντίον του…

Πολλοί θα σπεύσουν να τον χαρακτηρίσουν πάλι σοβαρό... δηλ. πόσο σοβαρός είναι κάποιος που λέει χρειάστηκε να γίνω υπουργός για να καταλάβω ότι δεν υπάρχουν λεφτά; Μήπως πρέπει να περιμένουμε να γίνουν υπουργοί και τα άλλα 2 εκ γίδια που τους ψηφίζουν υποστηρίζοντας ότι λεφτά υπάρχουν αλλά οι αλήτες Δένδιας και Άδωνις αρέσκονται να βασανίζουν και σκοτώνουν κόσμο; Αν ήταν σοβαρός και αναγνώριζε το λάθος του έπρεπε να παραιτηθεί αφού ένας τέτοιος βλάκας δεν κάνει για υπουργός... Αυτό! Τρέξτε τώρα οι αριστερόδουλοι της ΝΔ να τον πείτε σοβαρό...

O αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, απολογήθηκε για αυτά που έλεγε για τις συνθήκες στα προαναχωρησιακά κέντρα

Συγνώμη από τον από τον πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Δένδια ζήτησε ο Γιάννης Μουζάλας, απολογούμενος για το γεγονός ότι παλιότερα «διαδήλωνε» εναντίον του.

ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! Βραζιλία: Τζιχαντιστές δηλώνουν πίστη στον ISIS λίγες εβδομάδες πριν από τους Ολυμπιακούς

«Συναγερμός» έχει σημάνει στη Βραζιλία έπειτα από πληροφορίες ότι ισλαμιστική ομάδα στη χώρα ορκίστηκε πίστη στο Ισλαμικό Κράτος.

Οι μυστικές υπηρεσίες της Βραζιλίας διενεργούν έρευνα, καθώς εκφράζονται φόβοι για τρομοκρατική απειλή λίγες μόνο εβδομάδες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΔΙΑ! Αύξηση φόρου από το 13% στο 22% για 350.000 αγρότες

Εγκύκλιο που αποκαλύπτει πλήρως την απίστευτη φορολογική αύξηση για 350.000 φορολογούμενους με εισοδήματα από αγροτικές δραστηριότητες, εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γ. Πιτσιλής.

Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής: Κόψτε τις ανοησίες για «κόκκινες γραμμές» και pls Μην διαπραγματεύεστε άλλο

Οι συντάκτες της έκθεσης υποδεικνύουν ότι η επιτυχία του τρίτου Μνημονίου είναι μονόδρομος για την ανάπτυξη - «Υψηλός και μη ρεαλιστικός» ο στόχος για πλεόνασμα 3,5% - Τι γράφουν για το συνταξιοδοτικό σύστημα

ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΛΡΥΔΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΤΑ ΞΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ... ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΠΑ! «Αιματοβαμμένος» βοηθός του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου στρατού δηλώνει πίστη στον Γκιουλέν

Με αίμα, μώλωπες και επιδέσμους απεικονίζεται σε φωτογραφίες ο αντισυνταγματάρχης Λεβέντ Τουρκάν 

Πίστη στον ιεροκήρυκα που ζει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ, Φετουλάχ Γκιουλέν, ορκίζεται βοηθός του αρχηγού του τουρκικού Γενικού Επιτελείου στρατού, Χουλούσι Ακάρ.

BINTEO: Τα νέα αποδυτήρια της Ζανκτ Πάουλι είναι βγαλμένα από την κόλαση!

Τα ανακαινισμένα αποδυτήρια της Ζανκτ Πάουλι παραπέμπουν σε κόλαση κάτι τρομάζοντας με την αισθητική τους

Ο σύλλογος του Αμβούργου (το St. Pauli είναι η μπο@ρδελοπεριοχή του Αμβούργου, ο οποία φυσικά λόγω του μεγάλου λιμανιού είναι επίσης μεγάλη ) παρουσίασε τα ανακαινισμένα αποδυτήρια του «Millerntor-Stadion» προκαλώντας τρόμο με την εικόνα τους και μόνο.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ Κ@ΛΟΧΑΡΤΟ! «Δεν χρειαζόμαστε ανθρωπιστική βοήθεια» λέει εκπρόσωπος της Βενεζουέλας στον ΟΗΕ

Ο Μαρτσέλο Ρεσέντε, εκπρόσωπος της Βενεζουέλας στον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ, δήλωσε ότι η νοτιοαμερικανική χώρα «δεν είναι σε κατάσταση για (να χρειάζεται) ανθρωπιστική βοήθεια»

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ! Τι πραγματικά συνέβη με τον Χίτλερ - Πότε πέθανε

Επίσημα ο Adolf Hitler αυτοκτόνησε με το όπλο του στις 30 Απριλίου του 1945, στο Führerbunker του Βερολίνου, ενώ και η γυναίκα του, Eva Braun αυτοκτόνησε μαζί του με δηλητήριο.

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ-Η ΤΖΑΚΡΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΕΞΗ; «Βούλιαξε» ο κύκλος εργασιών στη Βιομηχανία τον Μάιο

«Βούλιαξε» ο Γενικός Δείκτης κύκλου εργασιών στη Βιομηχανία τον Μάιο, καθώς μειώθηκε κατά 13,4% στο σύνολο της εγχώριας και εξωτερικής αγοράς σε σύγκριση με τον Μάιο 2015.
Εμείς όμως θυμηθήκαμε το video της Τζάκρη που έλεγε ότι είναι εθνικός στόχος η ανάπτυξη της βιομηχανίας και ο τερματισμός της υποτέλειας και των μνημονίων

Ντουμπάι- Τρόμος από τη φωτιά στον πύργο Σουλάφα – ΒΙΝΤΕΟ

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούν στην κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς που έχει ξεσπάσει στον πύργο Σουλάφα στο Ντουμπάι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή το αίτιο της πυρκαγιάς στον πύργο που αριθμεί 75 ορόφους.

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΜΠΑΡΜΑΠ ΦΩΤΗΣ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΙ! Θεοχαρόπουλος: Το πρώτο «θύμα» της απλής αναλογικής

H απλή αναλογική δεν περνάει με 200 ψήφους στη βουλή, για τις επόμενες εκλογές, και επομένως το «μπαϊράκι» που σήκωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος εναντίον του ΠΑΣΟΚ έμεινε χωρίς αντίκρυσμα, προς το παρόν.

Παίκτες του Big Brother Βρετανίας μαθαίνουν για το Brexit 3 εβδομάδες μετά [βίντεο]

Αποκομμένοι από τον κόσμο εδώ και εβδομάδες εξαιτίας της συμμετοχής τους στο Big Brother, οι υποψήφιοι του ριάλιτι έμαθαν ότι το Ηνωμένο Βασίλειο εγκατέλειψε την ευρωπαϊκή ένωση, τρεις εβδομάδες μετά το γεγονός. Η αντίδρασή τους, απίστευτη!

Κυβέρνηση «τροχονόμος» της Τρόικα, απλά παρατηρεί τον αφελληνισμό του Τραπεζικού συστήματος

Άκρα του τάφου σιωπή, από τα συστήματα και τα… παρασυστήματα του Μεγάρου Μαξίμου, την ίδια στιγμή που η Τρόικα ανενόχλητη, προχωρά χωρίς καμιά πολιτική αντίσταση ή αντίδραση στην διάλυση του εγχώριου Τραπεζικού συστήματος.

ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΓΙΔΙΑ; Από την 1η Αυγούστου το μαχαίρι στις επικουρικές

Οι περικοπές ισχύουν από την 1η Ιουνίου και τα αναδρομικά ποσά θα παρακρατηθούν ισόποσα από τις συντάξεις Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου - Μέτρα για τους χαμένους του ΕΚΑΣ και αυξήσεις από το 2018 υπόσχεται τώρα ο Κατρούγκαλος

Η Λάνα Ντελ Ρέι αποθεώνει την Αθήνα -«Το αγαπημένο μου μέρος»-ΒΙΝΤΕΟ

«Ευδαιμονία στην Αθήνα! Το αγαπημένο μου μέρος», έγραψε στη λεζάντα στο instagram η Λάνα Ντελ Ρέι η οποία επισκέφτηκε τη χώρα μας.

Επιστολή Χατζηδάκη προς τα μέλη της ΝΔ για συμμετοχή στη διαμόρφωση του προγράμματος

21.000 πολίτες έχουν ήδη καταγράψει τις απόψεις τους πάνω σε πραγματικά διλήμματα πολιτικής, αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης έστειλε σήμερα επιστολή σε όλα τα μέλη της ΝΔ, υπενθυμίζοντάς τους ότι η διαβούλευση για το κυβερνητικό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουλίου.

Τι δουλειά είχε ο Γιάννης Μπουρούσης στη Βουλή;

Στο εσωτερικό του κοινοβουλίου βρέθηκε ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Μπουρούσης, προκαλώντας έκπληξη στους παρευρισκομένους τόσο με το ύψος του, όσο και με την αιφνίδια εμφάνισή του.

Βενιζέλος: Θα αντιταχθούμε σε κάθε ανεύθυνη συμπεριφορά που θα επιδιώξει διπλές εκλογές

Ως «όχημα δόλιου πολιτικού καιροσκοπισμού» χαρακτήρισε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το εκλογικό σύστημα ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος υποστηρίζοντας παράλληλα ότι «μετά τις εκλογές θα αντιταχθούμε σε κάθε ανεύθυνη και μικροπολιτική συμπεριφορά που θα οδηγήσει σε πολιτικό αδιέξοδο και επαναληπτικές εκλογές».

Alert! Θρίλερ με δύο τουρκικά φουσκωτά στη Σύμη

Το νου σας τομάρια ΣΥΡΙΖΑίοι μην περάσει ούτε μύγα... αλλιώς θα ξεβρακωθείτε πάλι στον Ερντογάν

Φέρονται να μετέφεραν 40 Τούρκους πραξικοπηματίες που επιχείρησαν να περάσουν στα χωρικά μας ύδατα - Πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο Τούρκοι, χωρίς «ταυτότητα», συνελήφθησαν στο νησί - Άλλες πληροφορίες μιλούν για Τούρκους πραξικοπηματίες που βρίσκονται στην «Ντάτσα» (απέναντι απο τη Σύμη) και θέλουν να ξεφύγουν - Η περιοχή είναι κοντά στην Μαρμαρίδα, όπου έγινε η επίθεση στον Ερντογάν - Στην περιοχή περιπολεί η πυραυλάκατος «Βότσης»

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ -Συνάντηση Πούτιν - Ερντογάν

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, και ο ομόλογός του της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα συναντηθούν στη Ρωσία στις αρχές Αυγούστου, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο, επιβεβαιώνοντας έτσι πληροφορίες που μετέδωσαν τουρκικά ΜΜΕ.

Γελάει ο Άδωνις με τα γίδια: Τέλος οι δωρεάν επισκέψεις στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ!

Σε νέες περιπέτειες μπαίνουν από αύριο οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, που ενώ καταβάλλουν τις εισφορές περίθαλψης- και μάλιστα αυξημένες για τους συνταξιούχους- στα ασφαλιστικά ταμεία, θα βρουν "κλειστές” τις πόρτες των ιδιωτικών ιατρείων. Οι γιατροί που είναι συμβεβλημένοι με τον Οργανισμό ξεκινούν...

ΠΟΕΔΗΝ: «Μαυρογιαλούρος» ο Τσίπρας με το νοσοκομείο Σαντορίνης

Μαιευτική κλινική χωρίς Νεογνολόγο, Αναισθησιολόγο, Αιμοδοσία, εργαστήρια. Έγκυες που διακομίζονται σε νοσοκομεία της Κρήτης ή άλλου νησιού.

Γιατροί και νοσηλευτές των 800 ευρώ μηνιαίως, με συμβάσεις εργασίας για έναν χρόνο, που ελλείψει άλλου καταλύματος κοιμούνται τρεις τρεις στα κρεβάτια του κλειστού πια Κέντρου Υγείας Σαντορίνης:

Πούλμαν με κοιμισμένο οδηγό σπέρνει τον όλεθρο σε μποτιλιάρισμα της εθνικής (VIDEO) -Προσοχή σκληρές εικόνες!

Το σημαντικό πλεονέκτημα των αυτοκινητοδρόμων είναι ότι μπορείς να οδηγήσεις γρήγορα και με σταθερά υψηλή ταχύτητα ένα αυτοκίνητο, που πολλές φορές ακόμα και στη μέση απόσταση, η μετακίνηση καθίσταται ταχύτερη κι από αυτή με το αεροπλάνο –συνυπολογίζοντας τα «πριν» και τα «μετά» της τελευταίας.

Οι Τούρκοι κατάσκοποι στην Κύπρο που προετοίμασαν την εισβολή

Το ενδιαφέρον της Τουρκίας για την Κύπρο αφυπνίστηκε κατά τη δεκαετία του 1950 και αυτό το προκάλεσαν οι Βρετανοί ως κίνηση αντιπερισπασμού στον αγώνα της ΕΟΚΑ που ζητούσε Ένωση με την Ελλάδα. Η απάντηση στην ελληνική οργάνωση ήταν η ΤΜΤ (Turk Mukavemet Teskilati/ Τουρκική Οργάνωση Αντιστάσεως).

ΒΙΝΕΟ-ΠΙΟ ΖΩΑ ΚΙ ΑΠ'ΤΑ ΖΩΑ! Αποκεφαλίζουν καμηλοπάρδαλη φωνάζοντας "Allahu Akbar"

"Allahu Akbar" φώναζε μια ομάδα αντρών που πυροβόλησε και αποκεφάλισαν καμηλοπάρδαλη με κυνηγετικό μαχαίρι.

Το αρρωστημένο βίντεο, που έγινε viral μέσα στην εβδομάδα, έχει προκαλέσει την οργή των χρηστών στα social media.

ΚΛΑΜΑ! Πρόστιμο μισού εκατομμυρίου ευρώ στον Καμμένο για τον... ΕΝΦΙΑ του κτηρίου των ΑΝ.ΕΛ.

Γελάει ο Άδωνις με τις λαμογιές του....

«Μη ηλεκτροδοτούμενο» δηλωνόταν ψευδώς, επί σειρά ετών, το κτήριο όπου στεγάζονται τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ! Ο κ. Καμμένος αντί να πληρώσει το πρόστιμο, απειλεί τους ελεγκτές που εντόπισαν την παράβαση!!! Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η ύβρις της εξουσίας είναι ασθένεια και οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς.

«Έριξε» το Instagram με το ντεκολτέ της η Ελληνίδα παρουσιάστρια (ΦΩΤΟ)

Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου που δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της αδελφό από τη βραδινή τους έξοδο στα βόρεια προάστια.

Θρίλερ με τους 8: Πέταξαν το μαύρο κουτί του ελικοπτέρου λένε οι ελληνικές αρχές-Όχι, πετάξαμε σύστημα χαρτών και συνεταγμένων λένε οι ίδιοι

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση των 8 τούρκων στατιωτικών της Αλεξανδρούπολης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, πέταξαν το μαύρο κουτί του ελικοπτέρου με το οποίο διέφυγαν από την Τουρκία, πριν από την απογείωσή τους με κατεύθυνση την Ελλάδα.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ! Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος


Τόσους υπαλλήλους του απασχολείτε (Δούρου, Κοτσακάς) βοηθήστε και τον ίδιο λίγο!

Σύμφωνα με το νόμο οι καταδικασθέντες άνω των 70 ετών εκτίουν τα 2/5 της ποινής τους αντί για τα 3/5 που ισχύουν για τους υπόλοιπους κρατουμένους

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος μέσω του δικηγόρου του Γιάννη Παγορόπουλου.

Τo MEGA για τον αποκλεισμό του: Λάθος, εθελοτυφλία ή σκοπιμότητα άραγε; Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε

Μετά τον αποκλεισμό του Mega από την τελική φάση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδεις, η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε εξέδωσε ανακοίνωση.

Μεταξύ άλλων τονίζεται ότι «το MEGA συνεχίζει να λειτουργεί διεκδικώντας τα δικαιώματά του, πάντα εντός των πλαισίων της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας, σε πείσμα των καταστάσεων και των καιρών».

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ! Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι: Γιατί χάσαμε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Την ίδια ενημέρωση είχαν και οι Ιταλοί που την πήραν γίδια.... μπεεεε

Οι Ρώσικοι Σιδηρόδρομοι δεν είχαν την ενημέρωση που ήθελαν σχετικά με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκειμένου να προχωρήσουν στην υποβολή δεσμευτικής προσφοράς σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας.

Κουμουτσάκος: Πολιτική ήττα του Τσίπρα ο εκλογικός νόμος

«Είναι αναμφισβήτητα μία πολιτική ήττα για τους σχεδιασμούς του κυρίου Τσίπρα» δήλωσε για τον εκλογικό νόμο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή.

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ! Ο αποχαιρετισμός του Καμπουράκη: Βγήκα στη σύνταξη...

Μακάρι να μας απαλλάξει και από την παρουσία του στην τηλεόραση

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης αποχαιρέτησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τους αναγνώστες του Έθνους.

Ο δημοσιογράφος δεν θα γράφει πια στη στήλη του ως «ρεπόρτερ Κατάλευκος».

Αλεξανδρούπολη: Η ξαφνική αλλαγή χώρου κράτησης τρόμαξε τους 8 Τούρκους αξιωματικούς - Οι προσωπικές ιστορίες που συγκίνησαν τους αστυνομικούς!

- Οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί βρέθηκαν προ εκπλήξεων και ζήτησαν να μιλήσουν με τους δικηγόρους τους
- Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την τύχη τους με τους ''8'' να εκλιπαρούν ώστε να πάρουν πολιτικό άσυλο
- Θέμα συζήτησης οι προσωπικές τους ιστορίες: τα άγνωστα γενέθλια και η ετοιμόγεννη γυναίκα που περιμένει
- Μαζί τους 8 αξιωματικούς τον δικό τους Γολγοθά ανεβαίνουν και πολλοί συγγενείς τους που μετακόμισαν
- Η Άγκυρα συνεχίζει τις πιέσεις για την έκδοσή τους - Η αναδίπλωση του Τούρκου πρέσβη στην Αθήνα

300 μ@λάκες Δανοί θέλανε διακοπές στην Τουρκία... μόλις προσγειώθηκαν έφυγαν (κολυμπώντας) για Ρόδο

Οι τουρίστες είχαν προγραμματίσει να κάνουν τις διακοπές τους σε τουριστικά θέρετρα στα παράλια της Τουρκίας

Στη Ρόδο φιλοξενούνται, από την περασμένη Κυριακή, 17 Ιουλίου, περίπου 300 Δανοί τουρίστες, οι οποίοι αρνήθηκαν να κάνουν διακοπές στην Τουρκία, μετά την εκδήλωση του πραξικοπήματος στη χώρα.

ΩΣ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ! Ο Σάλλας παραιτείται από πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς

Την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου της Τράπεζας Πειραιώς αναμένεται να υποβάλει ο Μιχάλης Σάλλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί συνεκλήθη έκτακτο Δ.Σ. της τράπεζας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15.00 και...

Σενάρια εκλογών επαναφέρει το φιάσκο με τους 200

Γράφει ο ΣΥΡΙΖΑίος Σπύρος Γκουτζάνης που κλάφτηκε στον Ρουσόπουλο και τον διόρισε στο ΑΠΕ

«Δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε» λένε υπουργοί και βουλευτές για τις πρόωρες εκλογές - Στο περιβάλλον Μαξίμου θεωρούν ότι το δημοσκοπικό προβάδισμα της ΝΔ είναι αναστρέψιμο και ότι ο κόσμος που φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πηγαίνει στην αξιωματική αντιπολίτευση

Σβήνουν πρόστιμα και προσαυξήσεις σε όσους δεν ήξεραν ότι χρωστούν στην Εφορία... στους ΣΥΡΙΖΑίους δηλαδή...

Κι όμως! Η δικαιολογία  "συγνώμη δεν το ήξερα" μπορεί υπό προϋποθέσεις να σε γλιτώσει από την τσιμπίδα της εφορίας, όπως προκύπτει από απόφαση του ΓΓΔΕ για οφειλές ως 31/12/2013.

ΓΕΛΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ! Ο Ερντογάν πίσω από το πραξικόπημα πιστεύει το 1/3 των Τούρκων

Ένα από τα μυστήρια που δεν έχουν ακόμα λυθεί για την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία είναι το εξής: η επίθεση το πρωί του Σαββάτου από κομάντος που έφτασαν με τρία ελικόπτερα σε ξενοδοχείο στη Μαρμαρίδα.

Εκεί υποτίθεται ότι θα βρισκόταν ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν. Αλλά η επίθεση πραγματοποιήθηκε περίπου μια ώρα αφότου κάθε δελτίο ειδήσεων μετέδωσε εικόνες του κ. Ερντογάν να απευθύνεται στο έθνος από το αεροδρόμιο στην Κωνσταντινούπολη, περίπου 750 χιλιόμετρα μακριά.

ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ: Μαφιόζικη εκτέλεση δημοσιογράφου στην Ουκρανία – Ποιος ήταν ο Πάβελ Σερεμέτ - ΒΙΝΤΕΟ

Φυσικά το ΣΥΡΙΖΑϊκο ΑΠΕ δεν αναφέρει ότι ο εν λόγω ήταν σφοδρός επικριτής του Πούτιν...

Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος Πάβελ Σερεμέτ σκοτώθηκε σήμερα από έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό του στο κέντρο του Κιέβου.

Εγινε η συνάντηση Μητσοτάκη-Μεϊμαράκη: «Ολα καλά» ήταν το πρώτο σχόλιο

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σύμφωνα με πηγές της Συγγρού.

Η νέα «τρέλα» στο διαδίκτυο -Κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει πού βρίσκεται ο βάτραχος

Με μια πρώτη ματιά, η παρακάτω εικόνα δείχνει μόνο τα φύλλα ενός δέντρου.

Αν όμως δείτε πιο προσεκτικά, υπάρχει ένας βάτραχος που... καμουφλάρεται με ιδανικό τρόπο ανάμεσα στα φύλλα.

ΜΟΝΟ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΥΛ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΗ ΦΕΡΕΤΕ! Δεν λέει όχι σε… μεταγραφή – Ποιος βουλευτής κλείνει το μάτι στη ΝΔ του Κυριάκου;

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο η Νέα Δημοκρατία να αυξήσει την κοινοβουλευτική της δύναμη το αμέσως επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα ο ανεξάρτητος βουλευτής – προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ – ....

Η χωρίς αντίκρυσμα ρωσολαγνεία

Αυτοί που ομνύουν στο όνομα της Ρωσίας και προσκυνούν δουλικά τον Βλαδίμηρο Πούτιν, αγνοούν (λίαν επιεικώς) τα πάντα από το ιστορικό παρελθόν και παρόν μίας αχανούς χώρας.

Του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου

Από το ιδεολογικό ξεβράκωμα του Ανδρέα Παπανδρέου και των κυβερνήσεών του μπροστά στην σοβιετική εξωτερική πολιτική, η Ελλάδα τί αποκόμισε; Απλώς κάποιοι χρυσοδάκτυλοι επωφελήθηκαν από τα μυστικά κονδύλια της σοβιετικής μηχανής αποπληροφόρησης και έστησαν στην χώρα μας εφημερίδες και άλλους επικοινωνιακούς μηχανισμούς σοβιετικής προπαγάνδας.

ΒΙΝΤΕΟ-Μύκονος: Σαμπάνιες και χρυσάφι στα πόδια του Ρέμου - Οι τιμές και οι καλεσμένοι του Nammos!

Το πριγκιπάτο της Μυκόνου δεν καταλαβαίνει από κρίση ούτε και φέτος. Ο τιμοκατάλογος είναι μόνο η αρχή...

Ραντεβού στην Ψαρρού για τη ''χρυσή'' φιέστα του Nammos με τον Αντώνη Ρέμου και τους Gipsy Kings έχουν κλείσει για την ερχόμενη Πέμπτη 28 Ιουλίου, εκατοντάδες θαυμαστές τους με γερά πορτοφόλια.

Αρνούνται συμμετοχή στο πραξικόπημα οι «8»: «Ποτέ δεν βρεθήκαμε στη Μαρμαρίδα»-BBC: Εκφοβισμό δέχτηκαν οι «8» στο δικαστήριο από Τούρκους αξιωματούχους

Επιμένουν πως με το ελικόπτερο μετέφεραν, ύστερα από εντολές, τραυματίες - Και οι οχτώ φοβούνται για τη ζωή τους και για το λόγο αυτό δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να εκδοθούν στην Τουρκία

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟ 'ΧΑΝ ΠΕΙ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! Έκθεση του ΓΕΕΘΑ είχε προβλέψει το πραξικόπημα στην Τουρκία

Έκθεση του ΓΕΕΘΑ, είχε επισημάνει το ενδεχόμενο πραξικοπήματος στην Τουρκία, ανέφερε ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του ΑΠΘ, Ηλίας Κουσκουβέλης.