21 Ιουλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδιο στη Βουλή ανάμεσα σε Μητσοτάκη – Βούτση για τις ψήφους της ΧΑ που μέχρι προχθες μετρούσαν υπέρ τους!


Αφορμή η μομφή που του έκανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «παζάρι» με το ακροδεξιό μόρφωμα προκειμένου η Χρυσή Αυγή να στηρίξει το εκλογικό νομοσχέδιο

ΒΙΝΤΕΟ-Κυριάκος: Οδεύετε σε μία βαριά ήττα στις εκλογές και στήνετε ακυβερνησία

Οδεύετε σε μία βαριά ήττα στις επόμενες εκλογές και γι' αυτό προσπαθείτε να στερήσετε την εξουσία από τη ΝΔ, είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης - «Ο εκλογικός νόμος δεν θα ισχύσει, γιατί θα βρει απέναντι μία συμμαχία πολιτικών δυνάμεων μετά τις επόμενες εκλογές, που θα ακυρώσουν στο σχέδιο για ακυβερνησία»

ΒΙΝΤΕΟ-Θεοδωράκης σε Τσίπρα: Ηττήθηκες-Μας είπες ψέμματα στο Συμβούλιο Αρχηγών-Αν ονειρεύσαι κυβέρνηση χωρίς το πρώτο κόμμα ξέχνα το

«Ηττηθήκατε» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης προς την κυβέρνηση για τον εκλογικό νόμο.

Οπως είπε στην ομιλία του ο επικεφαλής του Ποταμιού απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα «Το σχέδιό σας δε γκρεμίστηκε από τη Χρυσή Αυγή. Γκρεμίστηκε από τη δική μας σταθερή στάση. Ακόμα κι αν δεν είχε εγκαταλείψει το στρατόπεδο του “ναι” η Χρυσή Αυγή, το αποτέλεσμα θα ήταν 197 ΝΑΙ- 103 “όχι”. Ηττηθήκατε!».

Η κοινή γνώμη της Γερμανίας είναι αρνητική για Ερντογάν, βίζα και ένταξη Τουρκίας στην ΕΕ


Εντονα αρνητικά προδιατεθειμένη είναι η κοινή γνώμη της Γερμανίας έναντι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η συντριπτική πλειονότητα των Γερμανών θεωρεί λανθασμένη την αντίδραση της τουρκικής κυβέρνησης στην απόπειρα πραξικοπήματος, αντιτίθεται σφόδρα...

Βίντεο: Αυτή είναι μακράν η πιο hot βολεϊμπολίστρια στον πλανήτη

Η Γουίνιφερ Φερνάντες έχει βαλθεί να… τρελάνει τον κόσμο. Όχι μόνο με τις αγωνιστικές τις επιδόσεις αλλά και με τις sexy κινήσεις της στο τάραφλεξΕίναι από τις καλύτερες αθλήτριες του βόλεϊ. Οι ικανότητες είναι αδιαμφισβήτητες.

ΒΙΝΤΕΟ-Γέλασε όλη η Βουλή με τη φάπα της Βούλτεψη στον Καμμένο και τον Κουικάρα που πήγε να τον υπερασπιστεί

Μια θανατηφόρα ατάκα στον Πάνο Καμμένο είπε η Σοφία Βούλτεψη, μόλις ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας ολοκλήρωσε την ομιλία του κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη βουλή για τον εκλογικό νόμο.

ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΛΑΚΑΣ! Ο Βούτσης άλλαξε ξανά...υπουργείο στον Καμμένο - ΒΙΝΤΕΟ

Υπουργό εξωτερικών "βάφτισε" τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο ο πρόεδρος της βουλής Νίκος Βούτσης, καλώντας τον στο βήμα της βουλής. Μάλιστα όπως παραδέχθηκε είναι δεύτερη φορά που το κάνει.

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Έδωσαν τα χέρια Τσίπρας – Λεβέντης (ΦΩΤΟ)

Το κλίμα ανάμεσα στο Αλέξη Τσίπρα και τον Βασίλη Λεβέντη, λόγω και της στήριξης του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, στον εκλογικό νόμο, είναι πολύ καλό.

Οι μπαρούφες που ψέλισε η Τερέζα Μέι όταν την ρώτησαν γιατί όρισε ΥΠΕΞ τον αυτιστικό

Κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου της Ανγκελα Μέρκελ με την Τερέζα Μέι, την Τετάρτη, Γερμανός δημοσιογράφος ρώτησε την Βρετανίδα γιατί όρισε ΥΠΕΞ τον Μπόρις Τζόνσον.

ΒΙΝΤΕΟ-Σκανδαλίδης για Λεβέντη: Είσαι γραφικός, γελάμε μαζί σου" κι ο καραγκιόζης πήγε να του πουλήσει τσαμπουκά

Από ένταση αλλά και ειρωνεία συνοδεύτηκε η ομιλία του Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή για τον εκλογικό νόμο.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος μιλούσε από τις θέσεις των βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποκάλεσε τον Βασίλη Λεβέντη, «καθ’ όλα συμπαθή, αλλά γραφικό».

ΚΛΑΜΑ! ΓΕΑ: Εμείς πάντως τη νύχτα του πραξικοπήματος είδαμε μόνο ένα αεροσκάφος

Και δεν έγινε "αερομαχία στο αέρα" όπως λένε τα πρόβατα;

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας δίνει τη δική του απάντηση σε όλα όσα έχουν γραφτεί για το βράδυ του πραξικοπήματος στην Τουρκία και στην τύχη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Μετά την απόπειρα πραξικοπήματος πολλά τουρκικά μέσα ενημέρωναν πως οι Τούρκοι πραξικοπηματίες προσπάθησαν με μαχητικά αεροσκάφη να προσεγγίσουν το αεροσκάφος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και να το καταρρίψουν.

ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ Κ@ΛΟΧΑΡΤΟ ΣΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ! Η κυβέρνηση αποφάσισε να πληρώσει 10 εκατ. ευρώ για να μετάσχει στην Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων

Την συμμετοχή της χώρας στην στο μετοχικό κεφάλαιο της Ασιατικής Τράπεζας Υποδομών και Επενδύσεων (Asian Infrastructure Investment Bank, ΑΙΙΒ) με αντίτιμο 10 εκατ. ευρώ αποφάσισε κυβέρνηση.

Τούρκοι δικηγόροι ζήτησαν (απρόσκλητοι) την απέλαση των οκτώ στρατιωτικών – ΒΙΝΤΕΟ

Με τις τηβέννους ανά χείρας, κατέφθασαν σήμερα το πρωί, στο δικαστικό μέγαρο Αλεξανδρούπολης έξι Τούρκοι δικηγόροι, προκειμένου να ζητήσουν να παραστούν ως αυτόκλητοι μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, που το πρωί του Σαββάτου εισήλθαν παράνομα στη χώρα.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ κατά Μουζάλα επειδή ζήτησε συγγνώμη από τον Δένδια

Εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα στράφηκε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή η δήλωση του υπουργού ότι ζητά συγγνώμη από τον Νίκο Δένδια γιατί διαδήλωνε εναντίον του όταν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση για τις συνθήκες κράτησης των μεταναστών.

Δένδιας προς Χρυσή Αυγή: Γελοιότητες τα όσα ειπώθηκαν

Τους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν από μάρτυρα κατά τη δίκη μελών της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα χαρακτηρίζει ως «γελοιότητες» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας.

ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ! O SSM ζητάει την παραίτηση Κατσέλη, Ράπανου και Μαντζούνη

Την παραίτηση της Λούκας Κατσέλη από τη θέση της προέδρου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, του Βασίλη Ράπανου από τη θέση του προέδρου της Alpha Bank και του Δημήτριου Μαντζούνη από αυτή του διευθύνοντος συμβούλου της ίδιας τράπεζας ζητάει το εποπτικό όργανο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ο SSM.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Καμμένος στον Χρήστο Παππά: Είσαι ναζί... τώρα που δεν μας ψηφίζεις... αν μας ψήφιζες δεν θα 'σουν

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου προκάλεσαν οι προκλητικές αναφορές του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά στη βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου με ρυθμίσεις θεμάτων που αφορούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

ΑΦΟΥ ΑΥΞΗΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ! Αλεξιάδης: Πάνω από το στόχο τα έσοδα –Μικρή αύξηση ληξιπρόθεσμων οφειλών

Αυξημένα φορολογικά έσοδα πέραν των στόχων και μειωμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, στη Βουλή.

Μπακογιάννη: Με 200 ψήφους θα αλλάξουμε τον εκλογικό νόμο όταν γίνουμε κυβέρνηση

«Θέση της ΝΔ είναι ένας εκλογικός νόμος που θα διορθώνει τις αδυναμίες του υπάρχοντος και θα διασφαλίζει σταθερές κυβερνήσεις για τη χώρα», τόνισε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, επισημαίνοντας ότι «είναι αδύνατον να κυβερνηθεί μια χώρα σε κρίση από κυβερνήσεις από διάρκειας ζωής πέντε ή έξι μηνών».

Τα κανάλια, ο Τσίπρας και ο Μαδούρο

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ανθρώπους με τους οποίους μίλησε στο τηλέφωνο ο Αλέξης Τσίπρας τη νύχτα της 5ης Ιουλίου του 2015, όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, ήταν ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο!

Κοινή δήλωση των «8» Τούρκων στρατιωτικών: Ευχαριστούμε τον Ελληνικό λαό! ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ!

Ζητούν συγγνώμη για την αναστάτωση και εκφράζουν ευχαριστίες για τη στήριξη από τον ελληνικό λαό

Σε κοινή δήλωση μέσω της συνηγόρου τους προχ΄πωρησαν σήμερα οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί που δικάστηκαν σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης για τις κατηγορίες της παράνομης εισόδου στην Ελλάδα και την ηθικής αυτουργίας σε παράνομη πτήση και εκτέλεση παράνομης πτήσης στον ελληνικό ενάεριο χώρο.

ΚοντομηνάΧΑΧΑΧΑ, Αλαφούζος, Μπόμπολας κλήθηκαν στην Εξεταστική της Βουλής για τα δάνεια ΜΜΕ

Σιγά μην πάει ο Χοντρομηνάς! Τι να πει; Ναι μάσησα 100 εκ από το ΤΤ;

Με ιδιοκτήτες ή εκπροσώπους τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης θα συνεχίσει τις εργασίες της από την επόμενη εβδομάδα, η Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την νομιμότητα χορήγησης δανείων από τράπεζες σε κόμματα και ΜΜΕ.

Φτύσιμο Κω/λου στον Πάκη: Στο Προεδρικό θα πάω όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία στην Ελλάδα

Την πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τη δεξίωση με αφορμή την 42η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας απέρριψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δίνοντας μια φαρμακερή απάντηση.

Εργολάβος καθαριότητας του ΑΠΘ παραπέμπεται σε δίκη γιατί δήλωνε ως καθαριστές στελέχη της ΥΠΑ

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παραπέμπεται εργολάβος καθαριότητας στο ΑΠΘ, ο οποίος κατηγορείται ότι εμφάνιζε ως υπαλλήλους του - καθαριστές άτομα τα οποία στην πραγματικότητα απασχολούνταν στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και εισέπραττε παράνομα χρηματικά ποσά.

ΟΜΟΦΩΝΑ απορρίφθηκαν οι προσφυγές ομολογιούχων για το PSI- Δεύτερη «ήττα»

Με ομόφωνη απόφαση απέρριψε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου τις προσφυγές των ομολογιούχων κατά του κουρέματος του δημοσίου χρέους μέσω του PSI το 2012.

ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ! Οι συνήγοροι της ΧΑ ζητούν να καταθέσει στο δικαστήριο ο Νίκος Δένδιας

Αίτημα να έλθει ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας στο δικαστήριο των κατηγορούμενων της Χρυσής Αύγης και να καταθέσει υπέβαλαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των χρυσαυγιτών.

Ημίμετρα για μη έκδοση αποδείξεων -Τι θα πληρώνουν οι παραβάτες

Δεν επανέρχονται τελικά τα παλιά πρόστιμα προκειμένου να αναχαιτιστεί το κύμα της φοροδιαφυγής μέσω της μη έκδοσης αποδείξεων.

Αντ' αυτού προτιμήθηκε μια μάλλον μεσοβέζικη λύση. Με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή, διατηρείται το αναλογικό πρόστιμο 50% του ΦΠΑ που απεκρύβη. Ορίζεται όμως ελάχιστον πλαφόν προστίμου τα 250 ή 500 ευρώ για απλογραφικά ή διπλογραφικά στοιχεία αντίστοιχα (Β΄ή Γ΄Κατηγορίας βιβλία δηλαδή).

Επανέρχεται πρόταση για την «Αστυνομία Φύσης».... να διορίσουν μερικούς ΣΥΡΙΖΑίους στην "Αγροφυλακή"

Την ιδέα της ίδρυσης μιας «Αστυνομίας Φύσης», για να περιπολεί στα εκατομμύρια στρέμματα δασών και δασικών εκτάσεων προκειμένου να πατάξει το περιβαλλοντικό έγκλημα, επαναφέρει το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Μαζική προσφυγή στη δικαιοσύνη από εργαζομένους του Mega: Σφοδρή αντιδικία στο Ειρηνοδικείο

Η δικάσιμος της αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων, που είχαν καταθέσει οι 124 εργαζόμενοι του MEGA, ορίστηκε στις 27 Ιουλίου.

Σήμερα (21/7) συζητήθηκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών το αίτημα για τα δεδουλευμένα τους και σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δικηγόρος των εργαζομένων ορίστηκε δικάσιμος.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜ@ΣΤΑΥΡΙΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ! Προς αποποινικοποίηση η βλασφημία

Βέβαια τα μπινελίκια είναι ελεύθερα μόνο στο Χριστό και την Παναγία... γιατί για λάθρο, μαύρους κ.λπ είναι ρατσισμός και έχει καμπάνα...

Στην αποποινικοποίηση της βλασφημίας, η οποία διώκεται έως και σήμερα ως ποινικό αδίκημα, προχωρά το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Βίντεο: Αστυνομικοί στις ΗΠΑ πυροβολούν μαύρο συνοδό αυτιστικού αγοριού

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα media προκάλεσε σάλο, καθώς εμφανίζει έναν άοπλο έγχρωμο άνδρα στην Φλόριντα της Αμερικής να πυροβολείται από αστυνομικό καθώς στέκεται στον δρόμο με τα χέρια ψηλά, δίπλα σε έναν αυτιστικό ασθενή, τον οποίο προσπαθούσε να βοηθήσει.

Βίντεο: Οι Κινέζοι πνίγονται και ο Καναβάρο κάνει χαβαλέ

Ο Φάμπιο Καναβάρο απολαμβάνει και τις δυσκολίες της προπονητικής στην Κίνα, κάνοντας χαβαλέ με τις πλημμύρες και εξηγώντας ότι δεν βρίσκεται στην Βενετία

ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ! Ο Καμμένος θέλει έδρα Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας στα Πανεπιστήμια

Τροπολογία στη Βουλή από τους υπουργούς Άμυνας και Παιδείας

Μία πρωτοποριακή ιδέα για την υποστήριξη εδρών στα Πανεπιστήμια από προσωπικότητες, επιχειρηματίες και Ιδρύματα που ψηφίστηκε επί υπουργίας Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται οτι υιοθετεί ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Video: Παράνοια με την Γερμανίδα μεσα στη Μόσχα…

Ένα εντυπωσιακό video κάνει το γύρο του διαδικτύου και περιλαμβάνει πλούσιο οδηγικό ταλέντο αλλά με τον πλέον απερίσκεπτο τρόπο: σε ένα… σόου στους δρόμους της Μόσχας.

Μονόδρομος η μη έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών μετά τις δηλώσεις Κουρτουλμούς

Σε δηλώσεις του το μεσημέρι της Πέμπτης ο Τούρκος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός Νουμάν Κουρτουλμούς είπε ότι η Τουρκία θα "αναστείλει για λίγο" την εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Απίστευτη ιστορία γύρω από τον 5χρονο Στάθη που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ

Πατέρας και μητέρα τσακώνονται για την εν δυνάμει αποζημίωση, την ώρα που η μητέρα του άτυχου παιδιού δεν έχει ακόμα αποφασίσει εάν θα κινηθεί νομικά κατά του ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ

Τα έκτροπα των «αλληλέγγυων» στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει η ΝΔ

«Δεν πέρασε ούτε μια μέσα και οι διαβεβαιώσεις του κατ’ ευφημισμό Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κατέρρευσαν», τονίζει η Νέα Δημοκρατία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν από συμμετέχοντες στο No Border Camp, κάνοντας λόγο για έκτροπα από τους «αλληλέγγυους».

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ! Το Μαξίμου «αδειάζει» Αυλωνίτου: Σεβόμαστε το διεθνές δίκαιο για τους «8»


Εν τω μεταξύ το ΥΠΕΞ τους χαρακτηρίζει ήδη "πραξικοπηματίες" αποδεχόμενο την εκδοχή Ερντογάν, πριν αποφασίσει το δικαστήριο...

Υπέρ της έκδοσης στην Τουρκία των «8» στρατιωτικών που ζητούν άσυλο τάχθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, από το βήμα της Ολομέλειας.

Οπως είπε «δεν γίνεται να παρασχεθεί άσυλο σε  άτομα που βομβάρδιζαν αδιακρίτως πολίτες από αέρος».

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Ακυρώθηκε η πτήση Αθήνα - Μήλος γιατί ο μοναδικός ελεγκτής κυκλοφορίας ήταν άρρωστος

Ειδικό αεροπλάνο από την Αθήνα μετέφερε υπάλληλο - αντικαταστάτη του ασθενή

Τα προβλήματα στελέχωσης στο αεροδρόμιο της Μήλου έρχονται ξανά στο προσκήνιο.

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο: Περιπολίες στη Σύμη για τους πραξικοπηματίες... Αυτά που δεν μπορούσαν να γίνουν για τους λάθρο δηλ.

Μετά το χθεσινό θρίλερ, ελληνικά πλοία και ελληνικό ελικόπτερο «χτενίζουν» την περιοχή από θαλάσσης και αέρος - Από δύο «Απάτσι» σε Κω, Λέρο και Ρόδο - Δύο Super Puma, πολεμικά πλοία και επίλεκτοι Έλληνες κομάντος για να αποτραπεί η είσοδος Τούρκων πραξικοπηματιών σε ελληνικό έδαφος

ΒΙΝΤΕΟ-Νέο παγκόσμιο ρεκόρ: Μπάρμαν εντυπωσιάζει το κοινό εκτελώντας τρικ με 17 ποτήρια

Ο μπάρμαν Philip Traber δεν αστειεύεται. Ο επίδοξος barista παίρνει την "τέχνη" του πολύ σοβαρά. Το μέχρι πρότινος, καλύτερο χαρακτηριστικό του κόλπο, ήταν να ρίχνει 14 jagerbombs ταυτοχρόνως.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΝ ΚΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Καμμένος: Δύσκολες και επικίνδυνες οι ώρες με την ένταση στην Τουρκία


Μούγγα όταν τον ρώτησε ο Άδωνις αν ο Τσίπρας που συνάντησε τον ΓΑΠ είδε έναν εγκληματία broker, αλλά λαλίστατος στις παπαριές 

Ως «δύσκολη και επικίνδυνη» χαρακτήρισε την τρέχουσα περίοδο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στις εντάσεις που παρατηρούνται στην Τουρκία και τις παρενέργειες που προκαλούνται και για την δική μας χώρα από την απόπειρα πραξικοπήματος στην γειτονική χώρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΤΡΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ! Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Τι ακριβώς κάνουμε εμείς μέσα στο ΝΑΤΟ


Και τι ρωτάς εμάς; Ρώτα Τσίπρα-Καμμένο που το φέρανε στο Αιγαίο ρε καραγκιόζη!

«Το ΝΑΤΟ κλιμακώνει την κατάσταση στη Βαλτική πολύ επικίνδυνα» επεσήμανε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης ο οποίος έχει την ευθύνη της κοινοβουλευτικής αντιπροσώπευσης στην κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία του ΝΑΤΟ.

Νόμιμα τα δάνεια σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, λέει ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ

Η δανειοδότηση των κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από την Αγροτική Τράπεζα ήταν «νόμιμη και απόλυτα σύμφωνη τόσο με τους κανόνες της Τράπεζας της Ελλάδος όσο και του τραπεζικού πιστωτικού συστήματος» υποστήριξε ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ Πέτρος Λάμπρου, καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τη νομιμότητα δανειοδότησης κομμάτων και μέσων ενημέρωσης.

Ο Μάριος Γκιούρδας έσωσε ένα βρέφος και οκτώ άτομα στη φωτιά στον Πειραιά

Ο Μάριος Γκιούρδας ανέλαβε πρόσφατα ρόλο τιμ μάνατζερ στην Εθνική Ελλάδας, ωστόσο ο θρύλος του βόλεϊ συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Προ μηνών, τον είδαμε ως μέλος της φρουράς που είχε την επίβλεψη της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Άντερλεχτ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Νεκρός ελεύθερος σκοπευτής (για το π@ος καβάλα) που συμμετείχε στην απόπειρα πραξικοπήματος

Νεκρός είναι ο ελεύθερος σκοπευτής που φέρεται να στόχευε αμάχους από τον πύργο της γέφυρας του Βοσπόρου κατά την εκδήλωση της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία, σύμφωνα με την hurriyet.

Σαντορίνη: Φιέστα εγκαινίων από Τσίπρα αλλά έδειωξαν 5 εγκύους μέχρι και για Κρήτη

Πέντε έγκυες επισκέφθηκαν τη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Σαντορίνης τις δύο πρώτες ημέρες της λειτουργίας του – μετά τα λαμπερά εγκαίνια της περασμένης Παρασκευής από τον Πρωθυπουργό και την ηγεσία του υπουργείου Υγείας- αλλά δεν τους παρασχέθηκε καμία υπηρεσία υγείας. Η μία διακομίστηκε για να γεννήσει σε νοσοκομείο της Κρήτης και οι υπόλοιπες τέσσερις σε άλλα νοσοκομεία.

Eξιχνιάστηκε η υπόθεση της ανθρωποκτονίας στην Ομόνοια -Ιρακινός ο δράστης [εικόνες]

Ένας 40χρονος Ιρακινός, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, φέρεται ως δράστης της ανθρωποκτονίας 47χρονου Έλληνα και της απόπειρας ανθρωποκτονίας άλλων δύο ανδρών, ηλικίας 53 και 57 ετών, που έγινε στις 13 Ιουλίου 2016, στο κέντρο της Αθήνας.

ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ! Στα μαλακά οι 8 Τούρκοι -Δύο μήνες φυλάκιση με αναστολή

Ποινή φυλάκισης δύο μηνών με αναστολή για παράνομη είσοδο στη χώρα επέβαλε το μονομελές πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης στους 8 Τούρκους στρατιωτικούς.

Η πρώτη μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

Του Σάκη Μουμτζή

Η διαφαινόμενη αδυναμία της κυβερνητικής πλειοψηφίας να συγκεντρώσει τις πολυπόθητες 200 ψήφους για τον εκλογικό νόμο συνιστά την πρώτη μεγάλη, στρατηγικής σημασίας, ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Στον στόχο αυτό η ηγετική ομάδα του κόμματος επικέντρωσε όλες τις δυνάμεις της, καθώς ήταν γι΄ αυτήν, πέραν όλων των άλλων, και ένα παιχνίδι εξουσίας. Έτσι η επικείμενη ψηφοφορία θα διαμορφώσει ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο, γιατί θα καταδείξει πως:

ΜΕ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ-Γιατί οι 8 Τούρκοι είναι εξαιρετικά χρήσιμοι για την Ελλάδα

[Για όσους λένε ότι αυτά δεν γίνονται και δεν μπορείς να τα κάνεις να θυμίσουμε ότι οι αμερικάνοι τα κάνουν κάθε μέρα.... Ούτε ο Ομπάμα δεν ξέρει ποιους έχουν στο Γκουαντάναμο]

του Σάββα Καλεντερίδη

Η Ελλάδα διακατέχεται από το ενοχικό σύνδρομο απέναντι στην Τουρκία, ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, λόγω της Γενοκτονίας, που αρνείται μέλος της κυβέρνησης όλων των Ελλήνων, το πολιτικό απόβλητο που λέγεται Φίλης, λόγω της εθνοκάθαρσης των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου, της Τενέδου και του Ριζοκάρπασου, λόγω της εισβολής στην Κύπρο και λόγω της πολιτιστικής γενοκτονίας που ασκεί στη Θράκη, στους Πομάκους και τους Ρομά, που φροντίζει να τους εκτουρκίζει, με την ακατανόητη ανοχή του ελληνικού κράτους.