28 Ιουλίου 2016

Πάλι ψέμματα οι αλήτες! Λένε ότι η τροπολογία είναι για ταξίδια στο εξωτερικό και η τροπολογία λέει "εντός της επικράτειας"!!

Δεν περιμένεις τίποτα άλλο από αλήτες που έλεγαν στα γίδια ότι θα τους καταργήσουν το ΕΚΑΣ...

Δείτε τι λέει η τροπολογία και διαβάστε τι διαρρέουν να γελάσετε!

ΒΙΝΤΕΟ-Εκτός ελέγχου ο Κατρούγκαλος: Xτυπούσε το χέρι στο έδρανο και φώναζε «ντροπή σας»

Άγριος καυγάς ξέσπασε στη Βουλή για το «τσουνάμι» υπουργικών τροπολογιών στο παρά πέντε της ψήφισης νομοσχεδίου, για την καταπολέμηση του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης έγιναν η αιτία ο Γιώργος Κατρούγκαλος να χάσει τη ψυχραιμία του και να…. χτυπήσει νευρικά το χέρι του έδρανο. «Ντροπή σας», φώναζε ο υπουργός Εργασίας μετατρέποντας την Ολομέλεια σε «κόλαση».

Καταδικάστηκαν 6 από τους καταληψίες της Θεσσαλονίκης

Με ποινή φυλάκισης 4 μηνών, τον καθένα, τιμώρησε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έξι άτομα που συνελήφθησαν σ' ένα από τα τρία υπό κατάληψη κτίρια της Θεσσαλονίκης, όπου έγινε χθες το πρωί αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωσή τους.

Κρεμλίνο προς ΗΠΑ: Βρείτε μόνοι σας τη λύση στο σκάνδαλο υποκλοπής των emails

Να βρουν μόνες τους τη λύση στο πρόβλημα με το σκάνδαλο της υποκλοπής των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) υψηλόβαθμων στελεχών του Δημοκρατικού Κόμματος, διαμήνυσε στις ΗΠΑ το Κρεμλίνο.

«Αθωώνει» με νόμο ο ΣΥΡΙΖΑ τα πελατάκια-συμμετέχοντες σε κινητοποιήσεις και επεισόδια

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και εν προκειμένω το Υπουργείο Δικαιοσύνης προχωρά σε μια νέα ρύθμιση, ώστε να φροντίσει την εκλογική της πελατεία. Αυτή την φορά εξαλείφει το αξιόποινο για δράστες πλημμελημάτων με ανώτατο όριο ποινής τα 2 έτη.  Ποιους αφορά αυτό; Αγρότες που συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις, ανθρώπων που συνελήφθησαν για παρακώλυση συγκοινωνιών, ενδεχομένως μέλη του Κινήματος «Δεν πληρώνω», κ.α.

Φορτηγό σπέρνει τον τρόμο σε διάβαση πέφτοντας πάνω σε πεζούς και αυτοκίνητα (VIDEO)

Οι ισόπεδες διαβάσει πεζών στη Ρωσία, με ή χωρίς φανάρι κυκλοφορίας, είναι ρωσική ρουλέτα!

Ένα ακόμη περιστατικό στη Ρωσία αποδεικνύει πόσο επικίνδυνη είναι η κυκλοφορία στους δρόμους και για όλους του χρήστες τους. Οδηγούς και πεζούς.

ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Ρέθυμνο: Ο σύλλογος γονέων ψάχνει χορηγούς για να αγοράσει θρανία - Τραγικές ελλείψεις στα σχολεία!

Προβληματισμός επικρατεί στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Ρεθύμνου για την κατάσταση που θα αντιμετωπίσουν οι μαθητές, αλλά και οι εκπαιδευτικοί, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς...
λόγω των ελλείψεων σε εξοπλισμό, εκπαιδευτικό υλικό αλλά και εκπαιδευτικό ανθρώπινο δυναμικό.

Ο Τσίπρας έβγαλε non paper να πανηγυρίσει ότι έφτιαξε αεροδρόμιο και μέσα λέει ότι το έφτιαξε η Aegean

[Είναι τέτοιοι απατεώνες που λένε ότι έφτιαξε το αεροδρόμιο ο Σπίρτζης και οι κηφήνες της ΥΠΑ ενώ όποιος διαβάσει παρακάτω θα δει ότι όλες οι εργασίες έγιναν εθελοντικά από ντόπιους μηχανικούς και χορηγούς και τον Βασιλάκη της Aegean που έβαλε σχεδόν 2 εκ € για να φτιαχτεί το κτίριο!

Σημειώστε ότι ο Βασιλάκης δεν τους έδωσε τα λεφτά σαν δωρεά (αφού φοβήθηκε ότι θα τα φάνε) αλλά...

ΝΔ: Άλλα λέει η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και άλλα ο ΣΥΡΙΖΑ

"Βιώνουμε μία κακόγουστη επανάληψη της φαρσοκωμωδίας, άλλα να λέει η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και άλλα ο ΣΥΡΙΖΑ", δήλωσε ο υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κυριαζίδης.

Νέα τορπίλη στα κρατικά ταμεία - Αντισυνταγματική η αναδρομική περικοπή συντάξεων των καθηγητών ΑΕΙ

Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η κατ΄επανάληψη οικονομική επιβάρυνση των ίδιων προσώπων μέσω των συνεχών περικοπών των συντάξεων!

ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ! Οι χαλαρές στιγμές Σαμαρά με «γαλάζιο» βουλευτή σε ταβερνάκι (ΦΩΤΟ)

Χαλαρώνει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, από το «βαρύ» πολιτικό πρόγραμμα.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον πρώην πρωθυπουργό, μαζί με τον βουλευτή...

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΤΗΣ IMACO ΠΟΥ ΦΕΣΩΣΕ! Κωστόπουλος με Λιάγκα ρίχνει τους χορούς του στο σόου του Ρουβά στη Μύκονο [βίντεο]

Εκπληκτική ήταν και χθες η βραδιά στο γνωστό beach bar-restaurant Rakkan στο Καλό Λιβάδι στη Μύκονο με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά.

Έπιασε πάτο ο Αντριάνο: Από μεγάλος επιθετικός, αρχηγός συμμορίας στο Ρίο!

Από την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, το λαμπερό ποδόσφαιρο, τα χρήματα και τη δόξα, ο Αντριάνο κατέληξε πλέον, μόλις στα 34 του (!), να ζει ως ανώτατο μέλος συμμορίας στο ΡίοΤα είχε όλα. Πάνω απ' όλα, είχε ταλέντο σε αυτό που έκανε. Ήταν φορ... από τα λίγα. Killer πραγματικός μπροστά από την αντίπαλη εστία.

ALEXIS-PANOS VENCEREMOS! Η Εφορία Ρόδου προχωρεί σε κατασχέσεις ακινήτων για χρέη μερικών εκατοντάδων ευρώ!

Σκληραίνει την στάση της έναντι των οφειλετών του Δημοσίου και η ΔΟΥ Ρόδου, προχωρώντας ακόμη και σε κατασχέσεις ακινήτων για ληξιπρόθεσμες οφειλές μερικών εκατοντάδων ευρώ!

Η ΔΟΥ Ρόδου έχει προχωρήσει από την αρχή του έτους μέχρι τον Απρίλιο του 2016 σε 2.950 κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών οφειλετών του Ελληνικού Δημοσίου.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ->Ελεύθεροι οι 74 συλληφθέντες των τριών καταλήψεων στη Θεσσαλονίκη

Πραγματοποιήθηκε δίκη μόνο για τους εννέα συλληφθέντες του κτηρίου στην Λεωφόρο Νίκης

Ελεύθεροι αφέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης οι 74 συλληφθέντες των τριών καταλήψεων στη Θεσσαλονίκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Γνωστός ηθοποιός τρέχει στο Σύνταγμα με έναν φαλλό στο χέρι

Άναυδοι οι περαστικοί που τον αντίκρισαν

Ο Αιμίλιος Χειλάκης, με έναν πλαστικό φαλλό στο χέρι και μία ασπίδα προξένησε το ενδιαφέρον των περαστικών, στο Μετρό Συντάγματος, σήμερα το μεσημέρι. Ο ηθοποιός έτρεχε στις σκάλες του Μετρό κραδαίνοντας τον φαλλό.

ΝΔ: Παραγράφονται 36.000 ανέλεγκτες φορολογικές υποθέσεις με ευθύνη της κυβέρνησης

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας την ότι ενθαρρύνει τη φοροδιαφυγή και οδηγεί σε παραγραφή χιλιάδες ανέλεγκτες υποθέσεις.

ΗΠΑ: Παραιτήθηκε από τους Δημοκρατικούς ο περαστικός Σάντερς -Μεγάλος κερδισμένος ο Τραμπ

Φωτιές ανάβει στους Δημοκρατικούς η απόφαση του Μπέρνι Σάντερς να αποχωρήσει από το κόμμα, λίγους μήνες πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, ο ανθυποψήφιος της Χίλαρι Κλίντον στον δρόμο για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών ανακοίνωσε ότι παραιτείται από το κόμμα και ότι θα συνεχίσει ως ανεξάρτητος γερουσιαστής.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΝΑΖΙ; Spiegel: Δύο μέτρα και δύο σταθμά για αριστερούς στην Ελλάδα και δεξιούς Ισπανία από τον Σόιμπλε

Για μεροληπτική στάση εκ μέρους του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υπέρ της Ισπανίας, ενώ αντίθετα απορρίπτει κάθε επιείκια προς την αριστερή ελληνική κυβέρνηση, κάνει λόγο το γερμανικό περιοδικό Spiegel.

Το απαγορευμένο επεισόδιο Pokemon: Η νύχτα που ο Πίκατσου έστειλε εκατοντάδες παιδιά στο νοσοκομείο [βίντεο]

Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες τα Pokemon να έχουν πάρει ξανά τα... πάνω τους, ωστόσο αν ανατρέξει κανείς στο παρελθόν θα δει ότι υπάρχουν με τη μορφή κινουμένων σχεδίων από το 1996.

Σατανική επιλογή Γιούνκερ: Εβαλε για το Brexit τον Μπαρνιέ που μισεί τους Άγγλους και δεν μιλάει αγγλικά

Magic Juncker! Μόνο ο πανούργος Γιούνκερ θα μπορούσε να διορίσει έναν καθόλου αγγλόφιλο Γάλλο ως επικεφαλής των διαπραγματεύσεων για το Brexit, τον Μισέλ Μπαρνιέ.

ΚΛΑΜΑ! Ασυλία από ποινικές ευθύνες δίνουν Τσίπρας-Καμμένος και στα μέλη του Υπερταμείου

Μετά την «ασυλία» που παρασχέθηκε με τον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του νέου Υπερταμείου για τη δημόσια περιουσία, νέα ρύθμιση παράσχει τώρα πλήρη προστασία από ποινικές και αστικές ευθύνες και στους εμπειρογνώμονες που κάνουν εισηγήσεις στην Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε.

Η κατάρα των αστροναυτών: Ένας στους δύο πεθαίνει από καρδιακή ασθένεια

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι αστροναύτες που περπάτησαν στη Σελήνη έχουν πέντε φορές περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν καρδιαγγειακά νοσήματα και να αποβιώσουν από τη συγκεκριμένη αιτία, εξαιτίας της έκθεσής τους στην κοσμική ακτινοβολία

Η ΔΟΕ απαγορεύει συγκεκριμένες λέξεις από εταιρίες που δεν είναι χορηγοί των Ολυμπιακών

H ΔΟΕ απαγορεύει στους μη συνεργαζόμενους με την ίδια χορηγούς ακόμα και να χρησιμοποιούν συγκεκριμένες λέξεις στα social media.

Ακόμη και οι αθλητές θα πρέπει να είναι αρκετοί προσεκτικοί στις σχέσεις τους με χορηγούς τους.

Αυστρία: Γιατρός έβαλε πινακίδα ότι δεν δέχεται πρόσφυγες -Του έκλεισαν το ιατρείο οι Αρχές

Σάλο είχε προκαλέσει στις αρχές της χρονιάς η πινακίδα με την επιγραφή «σε αυτό το ιατρείο δεν γίνονται δεκτοί οι αιτούντες άσυλο», που είχε βάλει τόσο στην είσοδο του ιατρείου του στη Βιέννη, όσο και στο Facebook, ο Αυστριακός γιατρός Τόμας Ούντεν.

Η «ΠΗΓΑΣΟΣ» κατέθεσε τα έγγραφα που έλειπαν από τον φάκελο του MEGA για τις άδειες

Κατέθεσε η εταιρεία «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.» τα απαιτούμενα έγγραφα, ώστε να συμπεριληφθούν στον φάκελο συμμετοχής του τηλεοπτικού σταθμού MEGA στον διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Ελένη Φουρέιρα: Τόπλες σε εξώφυλλο περιοδικού [εικόνα]

«Είμαι κυκλοθυμική, αλλά δεν χάνω ποτέ τον δρόμο προς το φως» δηλώνει η Ελένη Φουρέιρα και αποκαλύπτει τη «γυμνή της αλήθεια».

Την έκδοση εισαγγελέων που «διέφυγαν» στην Γερμανία ζητά η Άγκυρα

Ορισμένοι Τούρκοι εισαγγελείς που έχουν δεσμούς με τον αυτοεξόριστο ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Άγκυρα κατηγορεί ως υποκινητή του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, διέφυγαν στη Γερμανία και το Βερολίνο θα πρέπει να τους εκδώσει, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκία, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μιλώντας στο τουρκικό ειδησεογραφικό κανάλι CNN Türk.

Βόμβα με ξυραφάκια σε σπίτι δικαστικού που συμμετέχει στην δίκη του Noor-1

Εκρηκτικός μηχανισμός εστάλη από αγνώστους στο σπίτι δικαστικού λειτουργού που, σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετέχει στην δίκη για την υπόθεση μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το ναρκοπλοίο Noor-1.

Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ-Η Κρήτη το βράδυ μέσα από ένα...F16!

Θέαμα που κόβει την ανάσα παρουσιάζει το παρακάτω βίντεο στο οποίο δυο F-16της 115 ΠΜ πετούν πάνω από την Κρήτη το βράδυ.

Βοσκός βγάζει βόλτα τις κατσίκες με την Lamborghini! (VIDEO)

Αφού η Lamborghini δεν αποφασίζει να δημιουργήσει τον διάδοχο του LM002, εκείνου του εκτός δρόμου pick up που έμοιαζε με το Hummer, ο άνθρωπος έπρεπε κάπως να κάνει την δουλειά του.

Από που προήλθε η φράση: Κουτσοί, στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα;

Στην καθημερινότητά μας χρησιμοποιούμε πλείστες όσες φράσεις, τις οποίες, ωστόσο, τις περισσότερες φορές δεν ξέρουμε καν ποια είναι η προέλευσή τους. Μια τέτοια φράση είναι και το «Κουτσοί, στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα».

ΦΩΤΟ-Για να μην έχετε κενά για το τι γίνεται στις καταλήψεις των αριστερών

Πηδούνται μεταξύ τους αυτό γίνεται... τόσο απλά:

Προσοχή: Δεν είναι π@ρνό, είναι... διαγωνισμός

Δείτε βίντεο - Στη Λευκορωσία, καλλίγραμμες κοπέλες πλένουν τα αυτοκίνητα με έναν τρόπο διαφορετικό που μπορεί να εμπνεύσει πολλούς οι οποίοι θέλουν να ξεκινήσουν μια... νεοφυή επιχείρηση αλλά δεν έχουν έχουν βρει την κατάλληλη ιδέα

ΒΙΝΤΕΟ-Κάφρος Βρετανός γρονθοκοπεί αστυνομικούς στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης

Έκπληκτοι έμειναν οι ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης στη Γερμανία, όταν αντίκρισαν έναν Βρετανό να ξυλοκοπεί τους αστυνομικούς του αεροδρομίου, επειδή είχε καθυστερήσει η πτήση του.

ΦΩΤΟ-Η Ντόρα τους πετάει το γάντι στη μάπα...

Ποιος να τολμήσει όμως να το σηκώσει; Ο Τσίπρας που ο πατέρας του έπαιρνε δημόσια έργα επί χούντας; Ο Τσακαλώτος που σπούδαζε στην Οξφόρδη και έζησε όλη του τη ζωή, από επιλογή, στο εξωτερικό; Ή μήπως ο Καμμένος ο πατέρας του οποίου επί χούντας ήταν αντιπρόσωπος ανατολικογερμανικών αυτοκινήτων (Wartburg και Trabant... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ NTOKOYMENTA);

Δείτε τι τους έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη στο Twitter:

Χρήστος Τσιρογιάννης: O Ελληνας Ιντιάνα Τζόουνς

Tην ώρα που οι ελληνικές αρχές κωφεύουν στη μεγαλύτερη υπόθεση αρχαιοκαπηλίας των τελευταίων χρόνων, εκείνη της Σχοινούσας, ένας νεαρός αρχαιολόγος τινάζει στον αέρα δημοπρασίες στους Christie’s, εντοπίζοντας αρχαίους θησαυρούς που εμπορεύονται παράνομα

Κρήτη: Ανταλλαγές συντρόφων έναντι 5.000€ - Οι παροχές, οι νύχτες ακολασίας και οι ειδικοί όροι!

Διακοπές χλιδής με ανταλλαγές συντρόφων σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Κρήτης. Τα συμβόλαια εχεμύθειας που καλούνται να υπογράψουν τόσο τα ζευγάρια όσο και οι υπάλληλοι...

ΕΠΕΣΕΣ ΚΙ ΑΠ"ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ; Μέρκελ: Οι πρόσφυγες πρόδωσαν τη χώρα που τους δέχτηκε

"Παραχωρώ συνήθως αυτή τη συνέντευξη Τύπου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές , όμως νομίζω ότι κυρίως μετά τις τρομερές επιθέσεις στο Βίρτσμπουργκ, το Μόναχο και το Ανσμπαχ, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη να την κάνουμε σήμερα", δήλωσε η Ανγκελα Μέρκελ σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Κορυφαία memes για τις διακοπές του Τσίπρα και των 54 στην Πάρο

Στα social media έγινε πραγματικός χαμός με τις διακοπές του Τσίπρα και των 54 στην Πάρο
Εμείς διαλέξαμε τα καλύτερα memes

Ο Ερντογάν ανακαλεί τους Τούρκους αξιωματικούς για τους λάθρο από τα ελληνικά νησιά

Την απειλή του πράξη φαίνεται να κάνει ο Ταγίπ Ερντογάν στο προσφυγικό, αφού, όπως έγινε γνωστό, η Αγκυρα ανακάλεσε τους Τούρκους αξιωματούχους από τα ελληνικά νησιά.

ΑΛΗΤΕΣ ΦΙΛΕΛΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ! Η κυβέρνηση κάνει όπισθεν για τους «54» της Πάρου-Τι απάντησε ο Άδωνις

"Κρεσέντο προπαγάνδας από τους Γκέμπελς της ΝΔ" χαρακτηρίζουν τα όσα μόνοι τους ψήφισαν... Έβγαλαν ανακοίνωση αλλά ξέχασαν να μας πούνε γιατί, αφού δεν ενδιαφέρονταν να πάνε στην Πάρο διακοπές, ψήφισαν στα μουλωχτά την αύξηση του ορίου των συνοδών Τσίπρα-Καμμένου...

Με επίθεση στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη και τον εκπρόσωπο tου κόμματος Γιώργο Κουμουτσάκο απαντάει η κυβέρνηση για το ταξίδι των «54» στην Πάρο.

NΔ: Πολύ σύντομα η κυβέρνηση Τσίπρα–Καμμένου θα είναι σε μόνιμες διακοπές

Την απάντησή της στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Οι Γκέμπελς της ΝΔ χρειάζονται μόνιμες διακοπές» έδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Ο Πάπας έφαγε τα μούτρα του σε τελετή στην Πολωνία -Πώς αντέδρασε [εικόνες & βίντεο]

Σκόνταψε και έπεσε ο Πάπας Φραγκίσκος την ώρα που διέσχιζε το πλήθος πιστών που είχαν συγκεντρωθεί στην Πολωνία για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νεολαίας.

Τι έχουμε εδώ; Ααα! τσίπρας-Καμμένος ξεπουλάνε και την αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη... την Αριστοτέλους μην ξεχάσετε!

Την έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για την πώληση του ποσοστού του 43,64%, που κατέχει εξ αδιαιρέτου στην ιστορική Αγορά Μοδιάνο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε το ΤΑΪΠΕΔ.

Τα θανάσιμα λάθη των γαλλικών Αρχών στη μάχη κατά της τρομοκρατίας [βίντεο]

Αναμφισβήτητα η Γαλλία έχει πληγεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο Ευρωπαϊκό κράτος από την τρομοκρατία και τον ISIS.
Χαρακτηριστικό είναι ότι από τους 443 νεκρούς που έχει θρηνήσει η Ευρώπη τα τελευταία δύο χρόνια, οι 243 έχασαν τη ζωή τους σε γαλλικό έδαφος.

Ξεκινάει η σφαγή ΤΩΝ ΓΙΔΙΏΝ "ΤΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΝΑ ΠΆΘΟΥΜΕ"-Μειώσεις ως 40% σε πάνω από 1 εκ συνταξιούχους-Ποιοι χάνουν πόσα

- Μεγάλοι χαμένοι οι συνταξιούχοι ΔΕΚΟ, ΙΚΑ, ΝΑΤ
- Αναδρομικά οι κρατήσεις ως τον Δεκέμβριο
- Πρώτο κύμα μειώσεων ως 10% τον Αύγουστο
- Ως και 40% οι μειώσεις τον Σεπτέμβριο

Εύβοια: Σταμάτησαν στη γέφυρα της Χαλκίδας και είδαν αυτές τις εικόνες - Θρίλερ που κράτησε 11 ώρες [vid, picks]

Οι φωτογραφίες και το βίντεο που θα δείτε αποτυπώνουν ένα κομμάτι του θρίλερ στην υψηλή γέφυρα της πόλης...

Θρίλερ με 43χρονο άνδρα, ο οποίος για 11 ολόκληρες ώρες απειλούσε να αυτοκτονήσει πηδώντας από την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας.

Επίθεση ΆΠΛΥΤΩΝ κουκουλοφόρων στην Πρυτανεία του ΑΠΘ

Ομάδα 15 ατόμων έσπασε τζάμια και πέταξε μπογιές - Υπήρχε κόσμος που ορκιζόταν εκείνη την ώρα στον ίδιο χώρο

Επίθεση στο κτίριο Διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε ομάδα περίπου 15 ατόμων.

ΨΟΦΟ! «Βουτιά» 40% των τουριστικών αφίξεων στην Τουρκία

Οι τουριστικές αφίξεις μειώθηκαν κατά 40,86% σε ετήσια βάση τον Ιούνιο, με 2,44 εκατ. άτομα να φθάνουν στη χώρα κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Τουρισμού