29 Ιουλίου 2016

Στο Twitter πέφτει τρελό γέλιο με τον #DJ_DRITSAS

Το τραγούδι «Στα λιμάνια ανάψανε φωτιές» που έχει τραγουδήσει η Νατάσα Θεοδωρίδου, αφιέρωσε στους πρόσφυγες ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποχαιρετήσει αυτούς που αποχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά. Λογάριασε όμως, χωρίς τον... ξενοδόχο, που σε άλλη μια περίπτωση λέγεται Twitter.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΑ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΦΙΛΗΣ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ! Αφγανός μουλάς απήγαγε και παντρεύτηκε 6χρονη!

Ο Μοχάμαντ Καρίμ, ηλικίας περίπου 60 ετών, συνελήφθη στην επαρχία Γορ και τέθηκε υπό κράτηση πριν από δύο ημέρες - Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το παιδί του το πρόσφεραν ως "θρησκευτικό δώρο" οι γονείς του

ΑΠΑΠΑ! ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ'ΝΑΙ! Χειροπέδες σε υπάλληλο της Πολεοδομίας και αρχιτέκτονα για δωροληψία

Συνελήφθησαν, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, 48χρονος διοικητικός υπάλληλος Πολεοδομίας δήμου της Αττικής και 58χρονος ιδιώτης, αρχιτέκτονας - μηχανικός, κατηγορούμενοι για δωροληψία υπαλλήλου και άμεση συνέργεια σε δωροληψία υπαλλήλου, αντίστοιχα, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.

ΕΓΓΡΑΦΑ-ΚΛΑΜΑ! 11 έγγραφα από την ένστασή του τρίβει στη μούρη του Παππά το Mega

Έντεκα έγγραφα, που περιλαμβάνονται στον φάκελο της προδικαστικής προσφυγής που κατέθεσε σήμερα στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, δημοσιοποίησε το βράδυ της Παρασκευής η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. στην οποία ανήκει ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA.

«Ψηφίζαν ΣΥΡΙΖΑ για το… ωραίο ταξίδι» – Ποια είχε περιγράψει το στόχο για τζάμπα διακοπές με ΣΥΡΙΖΑ

Ο θόρυβος από την περίφημη τροπολογία με την οποία το Δημόσιο θα καλύπτει τα έξοδα για να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο οι συνοδοί ασφαλείας και οι συνοδοί μελών κυβερνητικών αποστολών, μας έφερε στο νου κάτι που είχε πει πριν από δέκα μήνες μια πρώην υπουργός της κυβέρνησης για τη σχέση ΣΥΡΙΖΑ και… ταξιδιών.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΝΤΕΧΝΗ"-Η Ασλανίδου πειραματίζεται με το ρετούς -Δείτε τι διέγραψε από τον προσωπικό της λογαριασμό [εικόνες]

Στα Μάταλα βρίσκεται για διακοπές η Μελίνα Ασλανίδου φροντίζοντας να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ξένοιαστες στιγμές που περνάει στην Κρήτη.

«Πρωινός καφές στα Μάταλα... Αξία ανεκτίμητη....» έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και ανέβασε φωτογραφίες φορώντας ένα ολόσωμο λευκό μαγιό με κορδόνια στο στήθος.

«Ξύπνησε» ο 7χρονος που χτυπήθηκε από ακυβέρνητο σκάφος στη Ζάκυνθο!

«Κέρδισε τη ζωή του», λένε οι γιατροί - Τα πρώτα λόγια που είπε στους γονείς του μόλις άνοιξε τα μάτια του

Χαμόγελα αισιοδοξίας σκόρπισε το απόγευμα της Παρασκευής η είδηση ότι ξύπνησε ο 7χρονος ο οποίος πριν από μια περίπου εβδομάδα είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από ακυβέρνητη λέμβο στην παραλία του Τσιλιβί, στην Ζάκυνθο.

Ο πραγματικός «Μπέντζαμιν Μπάτον»: Δείτε τον 4χρονο που ζει σε σώμα 80χρονου!

Το δέρμα του, τα δόντια του και οι αρθρώσεις του παραπέμπουν σε 80χρονο άντρα και όχι σε ένα τετράχρονο παιδί
Ο Μπαιγιεζίντ Χοσαίν από το Μπανγκλαντές είναι μόλις τεσσάρων ετών, ωστόσο, με την πρώτη πρώτη ματιά μπορεί κανείς να καταλάβει ότι δεν πρόκειται για ένα φυσιολογικό παιδί.

Το σκίτσο του Αρκά για τις μειώσεις των συντάξεων απ' τον Κατρούγκαλο (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζει να βάλει εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής ο Αρκάς, που με νέο σκίτσο του σατιρίζει την στάση των υπουργών όταν συζητούν θέματα περικοπών.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ασχολείται με το ζήτημα των συντάξεων και τον Κατρούγκαλο που… αρνείται να παραδεχθεί οτι έφερε μειώσεις.


Λήμνος: Αυτή είναι η έρημος της Ελλάδας - Δείτε τα βίντεο που κάνουν θραύση στο διαδίκτυο [vid]

Αν κάποιος έβλεπε αυτή την εικόνα δύσκολα θα πίστευε πως αυτό το μέρος βρίσκεται στην Ελλάδα. Αυτή η έρημος όμως βρίσκεται στη Λήμνο...

Μια έρημος κλέβει τις εντυπώσεις επί ελληνικού εδάφους και δεν είναι άλλη από την έρημο της Λήμνου.

ΦΩΤΟ-Σουηδία: Γυναίκα αστυνομικός με μπικίνι εξουδετερώνει κλέφτη

Ο άνδρας προσπάθησε να κλέψει το κινητό τηλέφωνο από τη γυναίκα που με μία κίνηση τον έριξε στο έδαφος
Το δάσκαλό του βρήκε ένας επίδοξος κλέφτης στη Σουηδία όταν επιχείρησε να αρπάξει το κινητό τηλέφωνο από μία γυναίκα και έναν άνδρα που έκαναν ηλιοθεραπεία στο πάρκο Ralambshovsparken της Στοκχόλμης.

Παραδέχεται ο Πολάκης το όργιο πλαστοπροσωπιών στα νοσοκομεία

Το Υπουργείο Υγείας παραδέχεται και ερευνά το όργιο πλαστοπροσωπιών στα νοσοκομεία, όπου δρουν κυκλώματα αντιπροσώπων υγειονομικού ενδιαφέροντος και φαρμακευτικού υλικού με συνέπεια να κατασπαταλώνονται πόροι από τα υστερήματα του λαού, τις ασφαλιστικές εισφορές αλλά και την κρατική επιχορήγηση.

ΑΠ'ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΤΟ 'ΚΟΨΑΝ! Σουηδία: Η κυβέρνηση κάνει έρευνα για να δει αν οι πολίτες «έκοψαν» το σ@ξ!

Αποφάσισε να διεξάγει μια μεγάλη έρευνα, υπό τον φόβο ότι οι πολίτες της χώρας δεν είναι πια αρκετά σεξουαλικά ενεργοί

Κάνουν σεξ οι Σουηδοί ή μήπως τα τελευταία χρόνια το έχουν «κόψει»;

ΕΝΩ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ! Λεβέντης: Θα ήμουν βλάκας να γίνω τσάμπα δεκανίκι του Τσίπρα

«Για να γίνω δεκανίκι πρέπει να συμμετάσχω στην κυβέρνηση, τσάμπα δεκανίκι θα ήμουν και βλάκας να γίνω» δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Αζερμπαϊτζάν: Οι αρχές έκλεισαν τηλεοπτικό σταθμό επειδή θα έδειχνε συνέντευξη του Γκιουλέν

Το Αζερμπαϊτζάν διατηρεί στενές σχέσεις με την Τουρκία και η Άγκυρα έχει προσφέρει στο Μπακού διαρκή υποστήριξη στην σύγκρουση του με αυτονομιστές που υποστηρίζονται από την Αρμενία στη διαφιλονικούμενη περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ

Eπικό βίντεο – Μαϊμούδες στην Κίνα ξεπέρασαν τους τραυματιοφορείς της Λάρισας

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα ξεκαρδιστικό βίντεο από την Κίνα με πρωταγωνίστριες μαϊμούδες. Όπως θα δείτε οι μαϊμούδες – τραυματιοφορείς ανέλαβαν να μεταφέρουν μια πιο… εύσωμη μαϊμού που χρειαζόταν περίθαλψη. Η συνέχεια θα σας κάνει να γελάσετε με την καρδιά σας και να θυμηθείτε τους περιβόητους τραυματιοφορείς της Λάρισας.

Ισραήλ: Στρατιώτες σκοτώνουν Σμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας - Βίντεο Σοκ

Βίντεο με τη στιγμή του θανάτου Σμηναγού της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας ο οποίος σκοτώθηκε από στρατιώτες των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων (IDF) σε σημείο ελέγχου στην Ιερουσαλήμ έχει δημοσιευθεί στο διαδίκτυο. Στόχος των στρατιωτών ήταν ένας παλαιστίνιος ωστόσο αστόχησαν με αποτέλεσμα τον θάνατο του Σμηναγού. Το περιστατικό συνέβη στο Gush Etzion Junction νότια της Ιερουσαλήμ στις 24 Φεβρουαρίου.

ΑΛΕΞΗ ΒΑΛΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ! Το δώρο που έκαναν οι Παριανοί στον Τσίπρα -Δεν το άφηνε από τα χέρια του

Στην Πάρο για τα εγκαίνια του νέου κρατικού αερολιμένα βρέθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όπου παρέστη στην τελετή εγκαινίων και στη συνέχεια συναντήθηκε με τους επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς.

Κέρκυρα: Αλβανός σκότωσε στο ξύλο την παρολίγον πεθερά του - Σάλος από τις αποκαλύψεις και τη σύλληψη του δράστη!

Ο δολοφόνος είχε ασελγήσει στην ανήλικη κόρη της συντρόφου του. Η συμβίωση έφερε προβλήματα και ένα έγκλημα που δύσκολα θα ξεχαστεί...

Η σύλληψη του δράστη έγινε στον Μεθοριακό Σταθμό Μαυροματίου Θεσπρωτίας. Πρόκειται για έναν...

Προδικαστικές προσφυγές κατέθεσαν οι 10 υποψήφιοι για τις τηλεοπτικές άδειες

Η διαγωνιστική διαδικασία για τις 4 τηλεοπτικές άδειες «εξελίσσεται ομαλά, εντός χρονοδιαγράμματος», τονίζει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σε ανακοίνωσή της.

Νέος σάλος με την Μελάνια Τραμπ: Είπε ψέματα ότι έχει πτυχίο αρχιτεκτονικής

Σάλο έχει προκαλέσει ξανά, με μια κίνησή της η τρίτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ. Η Μελάνια υποστήριζε ότι είναι πτυχιούχος Αρχιτεκτονικής του πανεπιστημίου της Λιουμπλιάνα, ωστόσο βιβλίο την ξεμπρόστιασε λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και έτσι αναγκάστηκε να αποσύρει όλο το βιογραφικό από την ιστοσελίδα της.

Ο Ερντογάν έχει συλλάβει πάνω από 18.000 άτομα μετά το πραξικόπημα

Οι αρχές της Τουρκίας διεξάγουν έρευνες σχετικά με 1.300 υπαλλήλους του υπουργείου Εργασίας σε σχέση με την απόπειρα πραξικοπήματος πριν από δύο εβδομάδες, γνωστοποίησε σήμερα ο υπουργός Εργασίας Σουλεϊμάν Σοϊλού

ΗΠΑ: Η αστυνομία χρησιμοποιεί το Pokémon Go σαν «δόλωμα» για εγκληματίες

Καλούν τους δράστες με εκκρεμή εντάλματα να προσέλθουν στο τμήμα για να «πιάσουν» ένα σπάνιο Pokemon

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εφαρμογή Pokémon Go έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της, με την πρωτοφανή δημοφιλία της να την έχει καταστήσει πραγματικό «φαινόμενο» της σύγχρονης τεχνολογίας.

Προσφορά έπος από πιτσαρία στη Νάπολι

Στην Ελλάδα έχουμε δει πάρα πολλά περιστατικά οπαδικής τρέλας και μισαλλοδοξίας, όχι όμως όλα. Υπάρχουν και χειρότερα.

Στη Νάπολι για παράδειγμα, που αυτές τις μέρες είναι ανάστατη με τη μεταγραφή του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στη Γιουβέντους, συμβαίνει κάτι πραγματικά πρωτοφανές.

ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ ΦΠΑ 24%! Τσίπρας στα γίδια της Πάρου: Στρεβλή η ως τώρα «νησιωτικότητα»


Στρεβλό το 13% ΦΠΑ που είχαν μέχρι τώρα τους είπε και δεν βρέθηκε ένας να τον φτύσει... ούτε καν όταν τους δούλεψε πως λόγω της αύξησης του ΦΠΑ εξετάζει μέτρα επιστροφής φόρου σε φτωχούς!! Αλήθεια γιατί το εξετάζει αυτό; Αφού ήταν στρεβλό το μειωμένο ΦΠΑ....

Τα ζητήματα νησιωτικότητας βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης που είχε στην Πάρο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με φορείς.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος εκπρόσωποι από το Επιμελητήριο Κυκλάδων, τον Εμπορικό Σύλλογο, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό, την Ένωση Γονέων, ο έπαρχος, οι δήμαρχοι Πάρου και Αντιπάρου, το Βελέντζιο Ίδρυμα, το Κέντρο Υγείας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση, ο πολιτιστικός σύλλογος, ο ναυτικός όμιλος.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! ΤΧΣ για 2015: Ζημιές 10 δις και μείωση ιδίων κεφαλαίων 16 δις

Οι αρνητικές εξελίξεις στην ελληνική οικονομία κατά τη διάρκεια του 2015, οδήγησαν όχι μόνο σε πιο βαθιά ύφεση αλλά και στην τρίτη εξ ανάγκης ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας «πλήρωσε» το ελληνικό Δημόσιο, όπως αποδεικνύεται και από την εικόνα που αποτυπώνεται στην Ετήσια Οικονομική Έκθεση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).

Καψής: Ψευδέστατη η διαρροή Μαξίμου για έλλειψη φορολογικής ενημερότητας-Τι απαντά η ΓΓΕ

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega Μανώλη Καψή και της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για το Mega.

«Ψευδέστατη» χαρακτηρίζει ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης Mega, Μανώλης Καψής «την είδηση για δήθεν απουσία φορολογικής ενημερότητας της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε και των μετόχων της εταιρίας».

«Σταυροφορία» εναντίον των τζιχαντιστών προαναγγέλλει ο Βαλς

«Πρέπει να συνθλίψουμε αυτόν τον εχθρό στο εξωτερικό» είπε ο Γάλλος πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι το Παρίσι σχεδιάζει να απαγορεύσει την χρηματοδότηση των τεμενών από το εξωτερικό

ΣτΕ: Απέρριψε και τις 6 αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των καναλιών για τον διαγωνισμό

Το σύνολο των αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν τα κανάλια κατά του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, για τον διαγωνισμό αδειοδότησης των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών απέρριψε η Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ).

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ ΦΑΝΕΡΑ! Δήμος Αμαρουσίου: Δεν θα επιτρέψουμε το «εν κρυπτώ» ξεπούλημα του ΟΑΚΑ

Επίθεση στον Σταύρο Κοντονή για το ξεπούλημα του συγκροτήματος των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, έκανε με ανακοίνωση του ο Δήμος Αμαρουσίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά του ο σκα@τόψυχος ΥΠΕΞ της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας και πρώην δήμαρχος Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, μαζί με την οικογένειά του.

Αυτή είναι η σκατόφατσα-μαστροπός που εξέδιδε τη 14χρονη στην Καλλιθέα [pics]

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη, σε βάρος 48χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 8-7-2016 στο Μεταξουργείο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών και του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Λιοσίων.

Πώς το γατόνι ο δικαστικός κατάλαβε ότι ο φάκελος ήταν παγιδευμένος

Χάρη στα καλά αντανακλαστικά του απέφυγε τα χειρότερα ο δικαστικός, στην οικία του οποίου έφθασε χθες φάκελος παγιδευμένος με εκρηκτικά.

Τρομακτικό ατύχημα με τον οδηγό να τινάζεται έξω από το αυτοκίνητο! (VIDEO)

Νεαρός πήγαινε με κονβόι αυτοκινήτων σε γλέντι γάμου, αλλά ένας άτσαλος χειρισμός σε προσπέραση οδήγησε στην έξοδό του από το δρόμο.

Η ζώνη ασφαλείας αποτελεί πανάκεια σε κάθε είδους σύγκρουση. Αλλά και στην ανατροπή του αυτοκινήτου είναι σωτήρια, καθώς οι πιθανότητες να πεταχτείς έξω από την καμπίνα είναι πολλές.

Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ κλείδωσαν στα γραφεία τους τους αντιεξουσιαστές για να μη λήξει η κατάληψη

Τα μέλη των αναρχικών ομάδων που είχαν καταλάβει το κτίριο της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισαν να το εγκαταλείψουν. Ομως εκπρόσωποι του κόμματος τους έκλεισαν μέσα ενημερώνοντάς τους ότι είναι εναντίον της εκκένωσης των καταλήψεων!


ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ! Ο διάλογος του αιώνα μεταξύ Πάγκαλου και αγνώστου στα Εξάρχεια

Ο Πάγκαλος περιγράφει τον διάλογο που είχε με κάποιον στα Εξάρχεια σε εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε. Ακούστε τον…

Φωτογραφίες: Έκαναν σ@ξ ολόγυμνοι πάνω σε καπό αυτοκινήτου στη μέση του δρόμου

Με ένα σοκαριστικό (χαλαρώστε ρε δημοσιοκάφροι! Σιγά το θέαμα!) θέαμα ήρθε αντιμέτωπη μία 18χρονη Βρετανίδα την ώρα που επέστρεφε το βράδι σπίτι από την εργασία της, αφού βρέθηκε μπροστά σε ένα μεσήλικο ζευγάρι που έκανε σ@ξ ολόγυμνο στη μέση του δρόμου, πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου.

Eurostat: «Πρωταθλήτρια Ευρώπης» στην ανεργία η Ελλάδα

Ακολουθείται από την Ισπανία, την Κροατία και την Κύπρο - Αύξηση του ΑΕΠ της Ευρωζώνης κατά 0,3% και κατά 0,4% για την Ε.Ε. των “28” προβλέπει για το δεύτερο τρίμηνο του 2016 η Eurostat

Αναβλήθηκε επ' αόριστον η δίκη για το πόθεν έσχες του Σταύρου Ψυχάρη

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την ένσταση ακυρότητας του κλητήριου θεσπίσματος που υπέβαλαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του κ. Ψυχάρη με το οποίο ο εκδότης παραπέμφθηκε στο εδώλιο

Κεραυνός καταστρέφει κολώνα στο Σικάγο – ΒΙΝΤΕΟ

Οδηγός που κινούνταν μία βροχερή ημέρα σε δρόμο του Σικάγο, κατέγραψε τη στιγμή που ένας κεραυνός πέφτει δίπλα στο οδόστρωμα και συγκεκριμένα σε μία κολώνα στη δεξιά μεριά του δρόμου.

Ο Δρίτσας αφιερώνει Θεοδωρίδου(!) στους πρόσφυγες που έφυγαν από τον Πειραιά

Ευχαρίστησε από καρδιάς, όλους όσοι συνετέλεσαν στην ομαλή ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης των προσφύγων και μεταναστών

«Τους αφιερώνουμε για να τους συνοδεύουν, στίχους από το εξαιρετικό τραγούδι ''Στα λιμάνια ανάψανε φωτιές'' σε μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και στίχους του Τάσου Μπουλμέτη, με ερμηνεύτρια τη Νατάσα Θεοδωρίδου:

Οργισμένη επιστολή πανεπιστημιακών κατά Γκάλμπρεϊθ για το σχέδιο Βαρουφάκη-Τσίπρα: «Υπάρχουν και όρια»-ΝΔ: Κόλαφος για την κυβέρνηση η επιστολή

Οργισμένη επιστολή κατά του καθηγητή Γκάλμπρεϊθ για το σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ -το γνωστό ως Ρlan X- που παρουσίασε στον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, έστειλαν 23 πανεπιστημιακοί στον πρόεδρο του Πανεπιστημίου του Τέξας.

Εβγαλε φώτο, πανηγύρισε και έκοψε την κορδέλα για το αεροδρόμιο που έχτισαν άλλες κυβερνήσεις και εθελοντές

Μια εντυπωσιακή φωτογραφία της Πάρου τραβηγμένη από το αεροπλάνο, λίγο πριν την προσγείωση στο νέο αεροδρόμιο του νησιού, ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter, ο πρωθυπουργός.

Συνεχίζει το Μαξίμου την κλάψα για τις διακοπές που τους χαλάσανε... σήμερα φταίει ο Πορτοσάλτε κι ο Ε.Τ.

Νέα πυρά κατά της ΝΔ εξαπολύει η κυβέρνηση με αφορμή την κριτική που διατυπώθηκε χτες περί «πενταήμερης εκδρομής στην Πάρο από πολυμελή κυβερνητική ομάδας» με αφορμή τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου του νησιού.

Ο Μπιλ Κλίντον... κοιμάται την ώρα της ιστορικής ομιλίας της συζύγου του, Χίλαρι!

Ηταν μια ιστορική στιγμή. Η σύζυγός του μιλούσε στο συνέδριο των Δημοκρατικών, λίγο πριν γίνει και επίσημα η πρώτη γυναίκα υποψήφια Πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ. Αλλά ο Μπιλ Κλίντον... κοιμόταν!

ΦΩΤΟ-ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΘΕΑ! Η Κέιτ Χάντσον ποζάρει με ελληνική σημαία στη Σκιάθο

Δεν βρίσκεται μόνο ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην Ελλάδα. Μια ακόμη χολιγουντιανή σταρ περνά τις διακοπές της στη χώρα μας. Οχι στη λαμπερή Μύκονο αλλά στην πιο ήσυχη Σκιάθο.
Ο λόγος για την Κέιτ Χάντσον η οποία κάνει τις διακοπές της με την παρέα της στη Σκιάθο, νησί το οποίο δεν επισκέφτεται για πρώτη φορά.

ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΝΙΤΕΣ! Οι αθλητές της Κούβας θα φοράνε Louboutin [εικόνες]

Είναι σικ, φινετσάτες, μοντέρνες, έχουν ήδη κερδίσει τον θαυμασμό και φέρουν την υπογραφή ενός διάσημου σχεδιαστή... παπουτσιών.

Ο λόγος για τις στολές που θα φορούν οι αθλητές της Κούβας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και οι οποίες είναι σχεδιασμένες από τον Christian Louboutin.

Darknet: Παράνομες εμπορικές συναλλαγές μέσω του «αόρατου» διαδικτύου

Όλο και περισσότερο εξαπλώνονται οι παράνομες εμπορικές συναλλαγές μέσω αυτού του αόρατου διαδικτύου, από το οποίο ο δράστης του Μονάχου προμηθεύτηκε τα όπλα του. Τι είναι όμως το Darknet;

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την πώληση ΔΕΣΦΑ στη Socar

Δυσοίωνες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση πώλησης του ΔΕΣΦΑ στη Socar, καθώς κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερο μειώνονται οι πιθανότητες να κλείσει το deal που εκκρεμεί τριάμισι χρόνια.

Κουμουτσάκος: Στην Πάρο ο πρωθυπουργός απλώς κόβει την κορδέλα

Κάθε Κυβέρνηση οφείλει να αναγνωρίζει τις προσπάθειες των προηγούμενων  αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ., Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή τα εγκαίνια του αεροδρομίου της Πάρου.