31 Ιουλίου 2016

Γελάει το Twitter με την #Dr_Peristera_PhD

Απόσπαση για το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας πήρε, η «πρώτη κυρία» της χώρας, Περιστέρα Μπαζιάνα. Όπως δείχνουν και οι πίνακες του υπουργείου Παιδείας, η κ. Μπαζιάνα μεταφέρεται από το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο ΕΜΠ στην Αθήνα και φυσικά το Twitter πήρε φωτιά.

Η απίστευτη οπτική ψευδαίσθηση σε ένα πίνακα ζωγραφικής του 1533 (video)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει το γνωστό πίνακα ζωγραφικής «Οι Πρεσβευτές» που φυλάσσεται στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου. Πρόκειται για ένα έργο του Χανς Χόλμπαϊν του νεότερου, ο οποίος ζωγραφίστηκε το 1533.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Στις περιοχές της Εύβοιας που πλήττονται από την πυρκαγιά βρέθηκε ο Κεδίκογλου [εικόνες]

Στις περιοχές που πλήττονται από την πυρκαγιά στη βόρεια Εύβοια βρέθηκε ο υπεύθυνος τομέα Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ευβοίας, Σίμος Κεδίκογλου.

Κάτω από το 10% η τηλεθέαση του Mega – Αναλυτικά τα νούμερα

Πλήρης είναι η αλλαγή του τηλεοπτικού τοπίου αυτό το καλοκαίρι.

Ο ΣΚΑΪ, που επιμένει ενημερωτικά, διατηρείται σταθερά στην πρώτη θέση και ακολουθεί ο Alpha, που επίσης παρακολουθεί την επικαιρότητα. Αντίθετα, τα «ψυχαγωγικά» κανάλια ΑΝΤ1 και Star ακολουθούν με μικρή πτώση της θεαματικότητάς τους.

14 λιοντάρια επιτέθηκαν σε ένα ελέφαντα - Δείτε τι συνέβη στο 2:30! (vid)

Σε αυτό το βίντεο που εντοπίσαμε από το κανάλι του Youtube, Storyful θα δείτε την στιγμή που δεκατέσσερα λιοντάρια επιτέθηκαν σε ένα ελέφαντα. Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο, το τεράστιο ζώο ήταν τελείως απροστάτευτο.

Ηχητικό ντοκουμέντο: Βρετανός ιμάμης προτρέπει εφήβους να έχουν «σκλάβες του σ@ξ»

Το κήρυγμα του Ali Hammuda καταγράφηκε μυστικά από ρεπόρτερ στο τζαμί του Κάρντιφ όπου πιστεύεται ότι ριζοσπαστικοποιήθηκαν τρεις Βρετανοί τζιχαντιστές

Ένας σκληροπυρηνικός μουσουλμάνος ιερέας  στη Βρετανία καταγράφηκε μυστικά από δημοσιογράφο σε τζαμί να κηρύττει στους έφηβους μαθητές του ότι είναι επιτρεπτό από το Κοράνι να έχουν σκλάβες του σ@ξ.

ΝΔ: Η ανοχή της κυβέρνησης και η κομματική κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ αποθρασύνει τους αντιεξουσιαστές

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η έφοδος αντιεξουσιαστών στη μητρόπολη Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας.

Καρδίτσα: Σκυλιά έβαλαν κάτω και άρχισαν να δαγκώνουν τρία κοριτσάκια - Αιμόφυρτα τα παιδιά σε νοσοκομείο!

Η μητέρα και η γιαγιά τους, όχι μόνο δεν κατάφεραν να τα σώσουν αλλά τραυματίστηκαν και οι ίδιες. Τι λέει γιατρός του νοσοκομείου για την κατάσταση των τριών παιδιών...

Όταν τον Τσίπρα τον έλεγαν… Λευτέρη!

Αποκαλύψεις επεφύλαξε η δεξίωση στο προεδρικό μέγαρο για την αποκατάσταση της δημοκρατίας.

Τα «πηγαδάκια» έδιναν και έπαιρναν και δεν έλειψαν οι εκμυστηρεύσεις.

ΣτΕ: Απολύθηκαν από το Δημόσιο τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ που εκβίαζαν επιχειρηματίες

Το Β΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε τις αιτήσεις δύο υπαλλήλων του ΣΔΟΕ που ζητούσαν να ακυρωθούν οι ομόφωνες αποφάσεις του πειθαρχικού συμβουλίου με τις οποίες παύθηκαν (απολύθηκαν) οριστικά από την υπηρεσία τους για παράβαση καθήκοντος κατά τον Ποινικό Κώδικα και για χαρακτηριστική αναξιοπρεπούς ή ανάξιας υπαλλήλου διαγωγής εντός και εκτός υπηρεσίας.

Φάκελος ανασχηματισμός! "Φευγάτος" ο Τσακαλώτος, μετακινείται ο Παππάς, "σφαγή" σε αναπληρωτές υπουργούς και υφυπουργούς

Ανεβαίνει το «θερμόμετρο» στις σχέσεις Τουρκίας-Γερμανίας-50.000 διαδήλωσαν στην Κολονία

«Επαρκείς εξηγήσεις» από τη γερμανική κυβέρνηση, για την απαγόρευση της προβολής του μηνύματος του Τούρκου προέδρου, στην συγκέντρωση της Κολωνίας, ζητά η τουρκική προεδρία

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 26 προσαγωγές για την εισβολή στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 26 προσαγωγές των μελών της ομάδας αντιεξουσιαστών, έπειτα από την εισβολή τους στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Όπως επισημάνθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι 26 προσαχθέντες, συνελήφθησαν για διατάραξη θρησκευτικής συνάθροισης κατά συναυτουργία.

Συνελήφθη πάνοπλος σαμουράι... στην Καλαμάτα!

Απορίες αλλά και ανησυχίες σκόρπισε στους περαστικούς ένας άνδρας που κυκλοφορούσε ανέμελος στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας οπλισμένος σαν… αστακός! Μάλιστα, μεταξύ των όπλων που είχε μαζί του, ήταν και ένα σπαθί από αυτά των… Σαμουράι!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ!Τρία μεγάλα σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ στο… αρχείο!

Οι υποθέσεις που οδηγούνται σε παραγραφή γιατί το Δημόσιο δεν πληρώνει μεταφραστές!
Μια τεράστια τρύπα παραγραφής και ακυρότητας υποθέσεων σκανδάλων που απασχολούν την ελληνική Δικαιοσύνη και έχουν και αλλοδαπούς κατηγορουμένους ανοίγει η αναβολή επ’ αόριστον της δίκης της Siemens, αφού γίνεται –όπως προβλέπουν, βέβαια, ο νόμος του 2014, η ΕΣΔΑ κ.λπ.– επισήμως δεκτό ότι η μη μετάφραση των βασικών εγγράφων της δικογραφίας στη μητρική γλώσσα των κατηγορουμένων προκαλεί πλήρη ακυρότητα της διαδικασίας.

Κούβελος: "Αλλάξαμε όροφο στο Ολυμπιακό Χωριό γιατί πλημμυρίσαμε"

Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Ρίο, Ισίδωρος Κούβελος επιβεβαίωσε την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Ολυμπιακό Χωριό. Η εικόνα που περιέγραψε επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που έρχονταν από την Βραζιλία...

Η επίδοξη πρώτη κυρία των ΗΠΑ… ολόγυμνη! (ΦΩΤΟ)

Ροζ… απόχρωση παίρνει η εκλογική μάχη στις ΗΠΑ ανάμεσα σε Ντόναλντ Τραμπ και Χίλαρι Κλίντον με τη γυναίκα του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου να βάζει σε… μπελάδες τον σύζυγο της.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΡΥΟΚ@ΛΕ! Ο Χατζηνικολάου διαψεύδει... τρολιά

Μέσω social media και απαντώντας σε χιουμοριστικό δημοσίευμα, διέψευσε ο Νίκος Χατζηνικολάου, στα σοβαρά και με επιχειρήματα την τρολιά ότι...

Anastasia Ashley: Η σέξι σέρφερ που θα «δαμάσει» τα κύματα στους Ολυμπιακούς του Ρίο

Η 29χρονη Αμερικανίδα, εκτός από αγαπημένη επαγγελματίας σέρφερ του ανδρικού πληθυσμού εργάζεται και ως μοντέλο
Μία από τις πιο «καυτές» παρουσίες που θα κάνουν την εμφάνισή τους στους επερχόμενους Ολυμπιακούς του Ρίο είναι σίγουρα η Anastasia Ashley, η Αμερικανίδα σέρφερ η οποία θα επιχειρήσει να «δαμάσει» τα κύματα στη διοργάνωση, όπως «δαμάζει» τις καρδιές των αρσενικών θαυμαστών της.

Γιουχαΐσματα κατά Γεροβασίλη και ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ βουλευτών στα Τρίκαλα (Video)

Με συνθήματα κατά της κυβέρνησης τελέστηκαν το πρωί της Κυριακής τα εγκαίνια κατασκευής υπόγειας διάβασης στα Σαράγια Τρικάλων.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη, η Υφυπουργός Μεταφορών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι Βουλευτές...

Το λαμόγιο του ΣΥΡΙΖΑ για την ένταξή του στο Νόμο Κατσέλη


Τι θα 'λεγε; Ότι είπε και ο Ραγκούσης όταν τον τσάκωσαν να έχει πάρει άτοκο δάνειο από τον ΟΕΚ... το πήρα πριν βγω βουλευτής...

Τη δική του απάντηση έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός από τα Δωδεκάνησα για το δημοσίευμα που αναφέρεται στο γεγονός πως έχει ενταχθεί στο νόμο Κατσέλη παρά το γεγονός ότι λαμβάνει γύρω στις 6.000 ευρώ ως βουλευτική αποζημίωση.

Ο Άνθιμος για την εισβολή αντιεξουσιαστών στη μητρόπολη Θεσσαλονίκης - ΒΙΝΤΕΟ

Εμφανώς στεναχωρημένος και σοκαρισμένος εμφανίστηκε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος μετά την προκλητική έφοδο αντιεξουσιαστών στο Μητροπολιτικό Ναό της πόλης.
Ο Παναγιώτατος, που την ώρα εκείνη λειτουργούσε στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, αναφέρθηκε κατά το κήρυγμά με τρεμάμενη φωνή το γεγονός αυτό και τόνισε ότι η Εκκλησία είναι στόχος.

ΑΛΕΞΗ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016: "Φάουλ" των Βραζιλιάνων με το όνομα της FYROM!

Oι διοργανωτές τον Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο “βάφτισαν” Μacedonia τη FYROM στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Η αντίδραση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ελληνίδα μαμά προκαλεί εγκεφαλικά με τη φωτογραφία της -(φωτο)

Στα 40 της βάζει κάτω όχι δυο αλλά τρείς 20αρες!

Ο λόγος για την Τάρια Μπούρα! Το σύμβολο του σ@ξ της δεκαετίας του ’90 παραμένει...

Πρωτοφανές περιστατικό στη Λάρισα: Αυτοκίνητο καρφώθηκε στη στέγη σπιτιού

Ενα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Σκλήθρο Αγιάς στη Λάρισα όταν ένα αυτοκίνητο κάρφωσε κυριολεκτικά τη στέγη ενός σπιτιού.

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός ψάρευε με… προφυλακτικά; (ΒΙΝΤΕΟ)

«Της άρεσε πάρα πολύ να ψαρεύει, δεν το ήξερε πολύς κόσμος αυτό. Ήταν δεινός ψαράς. Μια μέρα μου λέει θα πάμε για ψάρεμα στη Βάρκιζα. Πάμε και βγάζει ένα προφυλακτικό και το κόβει σε κομματάκια και το έβαλε σαν δόλωμα. Της λέω “τι κάνεις; Θα μας δει και ο κόσμος” και μου λέει

Μην προκαλείς ποτέ τον Μάικλ Τζόρνταν! Θα τα βάλει όλα… [vid]

Διανύει το 53ο έτος της ηλικίας του αλλά ακόμα και τώρα ο Μάικλ Τζόρνταν μπορεί να μας θυμίσει το ότι δεν ήθελε να χάνει ποτέ. Αυτή ήταν άλωστσε ένα απο τα χαρακτηριστικά του, που τον έκαναν τον κορυφαίο!

ΕΓΓΡΑΦΟ-Απόσπαση στο Μετσόβιο πήρε η Μπέτυ Τσίπρα με τη φωτογραφική διάταξη Φίλη

Και έτσι ο Αλέξης έκανε τη γυναίκα του από δασκάλα σχολείου, καθηγήτρια Πανεπιστημίου... καταλάβατε τώρα που αποσκοπούσε η κίνηση να πάει 5-6 φορές για μάθημα στο ΤΕΙ Κοζάνης τον περασμένο χειμώνα; Όταν τα παπαγαλάκια Ευαγγελάτοι πανηγύριζαν την απλή γυναίκα του Πρωθυπουργού που θα πηγαίνει σε περιφεριακό ΤΕΙ για μάθημα, ο Αλέξης και ο Φίλης προετοίμαζαν την αναρρίχησή της στο Πανεπιστήμιο χωρίς να κριθεί από κανέναν και χωρίς να μπει στη βάσανο της σύγκρισης με συνυποψήφιους... ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΥΡΙΖΑ...

Έγγραφο αποκαλύπτει πως η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα η κα Περιστέρα Μπαζιάνα παίρνει απόσπαση από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην Αθήνα.

Τα προβλήματα που δημιούργησε η Περιστέρα στο ταξίδι Τσίπρα στη Σόφια

Από την Πέμπτη το απόγευμα που η βουλγαρική κυβέρνηση ενημερώθηκε ότι τον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην επίσκεψή του στην Σόφια θα συνοδεύσει η σύζυγός του Περιστέρα, βρίσκεται σε πυρετώδες διαβουλεύσεις προσπαθώντας να λύσει δύο προβλήματα.

Βρούτσης: Οι γελοίοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υποστήριξαν το PSI

Με αφορμή την πρωινή του κόντρα με την Καφαντάρη η οποπια έλεγε "εμείς το καταγγέλουμε το PSI" ο Γιάννης Βρούτσης επανηλθε στο Twitter σχολιάζοντας το πόσο γελοίοι είναι να λένε σο εσωτερικό ότι καταγγέλλουν και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο να υπερασπίζονται το PSI!!

2 μέρες μετά τα εγκαίνια Τσίπρα-Αυτή είναι η πραγματικότητα στο αεροδρόμιο της Πάρου

- Επιβάτες που κάθονται στα πατώματα ή κοιμούνται... στρωματσάδα
- Πολύμπριζα και συσκευασίες πεταμένα σε γωνίες του νέου αεροδρομίου δύο μέρες μετά τα εγκαίνια που έκανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας
- "Μινιμαλιστικό" το δωμάτιο πρώτων βοηθειών που δεν έχει ούτε βαμβάκι
- Μη λειτουργικό για μεγάλα αεροσκάφη το αεροδρόμιο της Πάρου παρά τις πανηγυρικές εκδηλώσεις

Βόλος: Της έβγαλαν την κουκούλα και έπαθαν σοκ - Το σατανικό σχέδιο της νύφης για την εξόντωση της πεθεράς!

Σάλος στον Αλμυρό του Βόλου από τη σύλληψη και τις αποκαλύψεις. Λύθηκε το μυστήριο της άγριας επίθεσης...

Στιγμές ανείπωτης φρίκης έζησε προχθές το βράδυ (29-07-2016) ηλικιωμένη γυναίκα στον Αλμυρό, η οποία διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Έβαλαν γκαζάκια στην εταιρεία που γκρέμισε το πρώην ορφανοτροφείο στην Τούμπα

Γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι στα γραφεία της εταιρείας που ανέλαβε την κατεδάφιση του Ορφανοτροφείου «Μέγας Αλέξανδρος».

Politico: Οταν οι γυναίκες παίρνουν τα ηνία -Η Μέρκελ, η Μέι και οι άλλες που έρχονται

Οταν η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι συνάντησε τη Γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ πριν από λίγο καιρό, για πρώτη φορά από την ανάληψη των νέων καθηκόντων της πρώτης, ήταν η πρώτη φορά που δύο γυναίκες ηγέτιδες ισχυρών χωρών στέκονταν η μία δίπλα στην άλλη.

ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ! Την κατάργηση των προνομίων των συνδικαλιστών ζητούν οι εταίροι

Την κατεδάφιση του συνδικαλιστικού νόμου 1264/1982 ζητούν οι δανειστές εν όψει της διαπραγμάτευσης για τη δεύτερη αξιολόγηση τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής».

Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός υπήρξε μοντέλο για gay περιοδικό;

Mια πληροφορία που ελάχιστοι γνωρίζουν!

Αφιέρωμα στην ζωή και την καριέρα του...

ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ! Τα πήρε όλα πίσω για Γεννηματά ο Καμμένος

«Η ανάρτηση η οποία έκανα δεν είχε κανένα λόγο να θίξει την κ. Γεννηματά, και βεβαίως, προς Θεού, ένα θέμα που έχει να κάνει με λόγους υγείας, όπως επικαλέστηκαν εν συνεχεία», είπε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του.

ΒΙΝΤΕΟ-Καφαντάρη δεν άντεχε τις φάπες Βρούτση και διέκοπτε συνεχώς! Έξαλλη η Μάγδα Τσέγκου

Με διακοπές προσπαθούσε η Χαρά Καφαντάρη, στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ, να εμποδίσει τον Γιάννη Βρούτση να αποκαλύψει τα ψέμματα ΣΥΡΙΖΑ! Η ΣΥΡΙΖΑία διέκοπτε συνεχώς τον Βρούτση για να μην ακούσει ο κόσμος ότι...

Μύκονος: Ένα εκατ. ευρώ ο τζίρος του Ρέμου στο Nammos

Σαρωτικοί έλεγχοι της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Ελέγχων στη Μύκονο - Τι βρήκαν οι «ράμπο» της ΓΓΔΕ

Σαρωτικούς ελέγχους στη Μύκονο και σε άλλα τουριστικά νησιά κάνουν τις τελευταίες ημέρες κλιμάκια επιθεωρητών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ).

Κομοτηνή: Αυτός είναι ο μουσουλμάνος «δράκος» που παρενοχλούσε ανήλικες

Στη δημοσιότητα δόθηκαν με διάταξη της εισαγγελέως Πρωτοδικών Ροδόπης τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός 23χρονου που παρενοχλούσε ανήλικα κορίτσια στην Κομοτηνή τον περασμένο Απρίλιο, κατεβάζοντας το παντελόνι του και αρχίζοντας να αυνανίζεται μπροστά τους.

Όλοι εναντίον όλων για τις τηλεοπτικές άδειες - Πάει πίσω ο διαγωνισμός

Βγήκαν τα μεγάλα «μαχαίρια» την Παρασκευή, μεταξύ των υποψηφίων που διεκδικούν πανελλαδική τηλεοπτική άδεια με τις ενστάσεις να πέφτουν βροχή στην Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης

ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΕΤΑΛΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! To απίστευτο κούρεμα Ελληνα πρωταθλητή για το Ρίο

Ο Κόνσολας είναι μέλος στην τετράκωπο άνευ ελαφρών βαρών... Δείτε τι έκανε!

Με μόλις… 24 επιθεωρητές σε όλη την Ελλάδα γίνονται οι έλεγχοι για τη «μαύρη» εργασία!


Στοχευμένους και αμείλικτους ελέγχους θα διενεργεί όλο το καλοκαίρι το Σώμα επιθεώρησης εργασίας (ΣΕΠΕ) σε Μύκονο, Κρήτη, Σαντορίνη και λοιπούς δημοφιλείς προορισμούς.

Γεωργιάδης: Οι συνεχείς αναφορές υπουργών στο θέμα των 8 Τούρκων στρατιωτικών

Ως πρόχειρες, αποσπασματικές και άτολμες χαρακτήρισε ο Αδωνις Γεωργιάδης τις προτάσεις της κυβέρνησης, για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επέκρινε και τους χειρισμούς της κυβέρνησης, στο...

Νέο «χαράτσι» κρύβει το… πλαστικό χρήμα

Από την 1η Οκτωβρίου αναμένεται να τεθεί σε ισχύ το νέο καθεστώς για πληρωμές με πιστωτικές κάρτες, με το σχετικό νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών να υπολογίζεται να κατατεθεί στη Βουλή εντός της εβδομάδας.

Το «γαλάζιο» τραπέζι με Καραμανλή και Κεφαλογιάννη

Τι «εκμυστηρεύτηκε» ο πρώην πρωθυπουργός (αν τολμάει ας δοκιμάσει να εκμυστηρευτεί κάτι διαφορετικό...)

«Γαλάζιο» τραπέζι έγινε στη Ραφήνα την Τρίτη το μεσημέρι.

Σε γνωστό ουζερί της Ραφήνας, εθεάθη ο Κώστας Καραμανλής, παρέα με τους...

Ανυπολόγιστη καταστροφή στην Εύβοια - Μαίνονται οι φωτιές σε Κρήτη και Τζια - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ανυπολόγιστη είναι η καταστροφή από την πύρινη λαίλαπα στη Βόρεια Εύβοια. Το πύρινο μέτωπο ξεπερνάει τα 12-15 χιλιόμετρα και υπάρχουν εκτιμήσεις για 20.000 καμένα στρέμματα δάσους.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο πρώτος που έπεσε από τα 25.000 πόδια χωρίς αλεξίπτωτο -Προσγειώθηκε σε δίχτυ

Κάτι μοναδικό κατάφερε ο Λουκ Ακινς. Ο 42χρονος έγινε ο πρώτος άνθρωπος που πέφτει από τα 25.000 πόδια (7.620 μέτρα), χωρίς αλεξίπτωτο.

Έρχεται «κόφτης» έως και 22% στις επικουρικές

Μειώσεις ως και 22% φέρνει το πρώτο κύμα περικοπών στις επικουρικές συντάξεις 6 Ταμείων, με τις περισσότερες απώλειες να καταγράφονται στους συνταξιούχους που λαμβάνουν επικουρική σύνταξη λόγω αναπηρίας.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! Δεν θα μεταδοθεί ζωντανά το μήνυμα του Ερντογάν στη Κολονία -Με απόφαση δικαστηρίου

Την μετάδοση απ΄ ευθείας χαιρετισμού του Τούρκου προέδρου, όπως και άλλων πολιτικών, απαγόρευσε με την απόφαση του το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας.

Η μουσουλμανική κοινότητα αρνείται την ταφή του τζιχαντιστή που έσφαξε τον ιερέα

Οι μουσουλμάνοι της πόλης του Αντέλ Κερμίς, ενός εκ των τζιχαντιστών που εισέβαλαν σε εκκλησία στη Νορμανδία και σκότωσαν έναν ιερέα, αρνήθηκαν να θάψουν τον δράστη.