02 Αυγούστου 2016

To Twitter γελάει με το ΜΑΛ@ΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! Ο Καρύδης που προπαγάνδιζε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ... σήμερα κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό

Με ανάρτηση που έκανε ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε το σοκ του, όταν αντίκρισε την «κομμένη» του σύνταξη - Οι χρήστες του Twitter δεν συμμερίστηκαν τον πόνο του και θυμήθηκαν την εποχή που δήλωνε ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ

Ουαλία: Πακιστανή έκανε σ@ξ με το 14χρονο γιο της και το βιντεοσκόπησε!

Στη συνέχεια η γυναίκα έστειλε το βίντεο, μαζί με «άσεμνες» φωτογραφίες της τρίχρονης κόρης της σε μια ξαδέλφη της στο Πακιστάν

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επεβλήθη σε μια  μητέρα στην Ουαλία, μετά τη μαγνητοσκόπηση σε βίντεο, των ερωτικών της περιπτύξεων με το 14χρονο γιο της! Μάλιστα η αναίσχυντη γυναίκα δεν έμεινε εκεί και έστειλε το βίντεο σε μια ξαδέλφη της στο Πακιστάν, μαζί με άσεμνες εικόνες από την τρίχρονη κόρη της.

Ανήλικοι κλέφτες επιτίθενται σε τουρίστες στο Ρίο – ΒΙΝΤΕΟ

Αντιμέτωποι με συμμορίες ανηλίκων έρχονται δεκάδες τουρίστες στο Ρίο έξω από το Ολυμπιακό Χωριό. Οι ανήλικοι δράστες ορμούν στους ανυποψίαστους περαστικούς και τους αρπάζουν ακόμη και τις αλυσίδες από τον λαιμό. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

«Καυγάς» στη Βουλή μεταξύ Χατζηδάκη και Σπίρτζη για τις λαμογιές του σταλίνα στην ΕΟ Πάτρας-Πύργου

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου για τις δημόσιες συμβάσεις έργων, προμηθειών και υπηρεσιών, όταν κατά την ομιλία του ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Κωστής Χατζηδάκης, αναφέρθηκε στο δημόσιο έργο Πάτρας-Πύργου.

Καυγάς στη Βουλή για την απόσπαση της Περιστέρας στο ΕΜΠ-Πλήρης κάλυψη από τον αμόρφωτο Φίλη

Η απόσπαση της συντρόφου του πρωθυπουργού στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έγινε με αντικειμενικά κριτήρια, τόνισε ο Νίκος Φίλης.

Ο υπουργός Παιδείας επιτέθηκε στον βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Αντωνιάδη, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει την απόσπαση ως «προκλητική» και τόνισε «Και νόμιμη και ηθική η απόσπασή της. Εγινε με αντικειμενικά κριτήρια βάσει των προσόντων της».

Ρώσος αστέρας του μπάσκετ κυνηγά Πόκεμον στο γήπεδο - ΒΙΝΤΕΟ

Την παγκόσμια μανία για το Pokemon Go με την αγάπη για το μπάσκετ συνδύασε σε ένα βίντεο η Ομοσπονδία Μπάσκετ της Ρωσίας.

Πραξικοπηματίες «βλέπει» και στο ποδόσφαιρο ο Ερντογάν: Απέλυσε 94 διαιτητές

Μετά τους στρατιωτικούς, τους εκπαιδευτικούς, τους δημοσιογράφους, σειρά έχουν και οι διαιτητές

Μπορεί να έχει αποτάξει χιλιάδες στρατιωτικών, να έχει απολύσει εκατοντάδες εκπαιδευτικών και να έχει συλλάβει δεκάδες δημοσιογράφων, όμως, η «εκκαθάριση» του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, περνάει σε άλλο επίπεδο.

Το Twitter γλεντάει με τη Σία και το «Προτιμώ τις καταλήψεις»

Η δήλωση της Σίας Αναγνωστοπούλου για τις καταλήψεις δεν προκάλεσε μόνο αντιδράσεις στο πολιτικό σκηνικό, αλλά έδωσε και ανεξάντλητη έμπνευση στους χρήστες του Twitter.

ΣΑΝΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΟΥΣΕΣ! Νικολόπουλος κάνει και καλά τον οργισμένο με την Κυβέρνηση ενώ ψηφίζει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και στα 4

«Η εισβολή των αντιεξουσιαστών, πάντως στον Ιερό Ναό του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, απ’ όποια σκοπιά και αν την δει κανείς, είναι μια ανήκουστη και κατακριτέα πράξη», δήλωσε ο ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

ΝΔ: Η κυβέρνηση να διερευνήσει άμεσα τη διαρροή εγγράφου του ΥΠΕΞ στον Ρουβίκωνα

Ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς Εξωτερικών και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, σχετικά με τη δημοσιοποίηση απόρρητου εγγράφου του ΥΠΕΞ από την ομάδα «Ρουβίκωνας», κατέθεσε ο υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Ο Παύλος χορεύει συρτάκι πάνω στο τραπέζι [βίντεο]

Τις χορευτικές του ικανότητες έδειξε ο πρίγκηπας Παύλος, πάνω σε τραπέζι μάλιστα και με ένα ποτήρι να ισορροπεί στο κεφάλι του.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ! Ο Τσακαλώτος θα ορίσει ξένο διευθύνοντα σύμβουλο στο ΤΧΣ μέσα από λίστα που θα φτιάξουν Ούγγροι...

Μέσα από μια λίστα που θα καταρτίσει η Korn Ferry Ουγγαρίας

Τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο (CEO) του ΤΧΣ (Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας) θα διαλέξει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μέσα από μια λίστα που θα καταρτίσει η Korn Ferry Ουγγαρίας.

Στο «σκαμνί» ζευγάρι που προσπάθησε να κάνει τρίο με νεαρή... παρά τη θέλησή της

Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι, αδιαφορώντας για τις ενστάσεις της, συνέχιζαν να τη χαϊδεύουν και να την πιέζουν να ενδώσει στις ορέξεις τους - Νωρίτερα η ίδια συμμετείχε σε προκλητικό «σεξ σόου» με την κατηγορούμενη

Ο κομμουνιστής Χαλβατζάκης αναλαμβάνει το κανάλι της Βουλής

Ο δημοσιογράφος Κώστας Χαλβατζάκης αναλαμβάνει Συντονιστής του Τηλεοπτικού και Ραδιοφωνικού Σταθμού της Βουλής.

Ο κ. Χαλβατζάκης διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Περιεχομένου και Ενημέρωσης της ΕΡΤ και αρχισυντάκτης δελτίων ειδήσεων στο Mega Channel.

Τρομακτικό πολύνεκρο δυστύχημα στη Ν. Κορέα [video]

Για να ξεφύγει από ένα άλλο ατύχημα επιτάχυνε και τελικά προκάλεσε πολύνεκρο δυστύχημα ή δεν είχε πάρει τα φάρμακά του;

Τρεις νεκροί και 14 τραυματίες (κατά άλλες πηγές 18 ή 19) ήταν ο απολογισμός αυτοκινήτου που πέρασε με 120 km/h κόκκινο φανάρι, όπου ήδη περίμεναν σταματημένα αυτοκίνητα.

Ο Ερντογάν τα έβαλε και με την Ιταλία: Αφήστε τον γιο μου, ασχοληθείτε με τη μαφία -Η απάντηση Ρέντσι

Μετά από την επίθεσή του στη Γερμανία και τις ΗΠΑ, σε ομιλία του την Τρίτη, ο Ταγίπ Ερντογάν καταφέρθηκε και εναντίον της Ιταλίας, σε συνέντευξή του.

ΒΓΑΛΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΛΕΜΕ! Λεβέντης: Επισκέπτομαι τον Τσίπρα, έρχεται και σπίτι μου – Εχω φιλικές σχέσεις μαζί του

Για τις σχέσεις που έχει με τον Αλέξη Τσίπρα και τις εκατέρωθεν επισκέψεις που έχουν γίνει μαζί του μίλησε ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων έδωσε μεγάλη συνέντευξη στο «ΣΤΙΓΜΑ FΜ» στην Ζάκυνθο και αποκάλυψε τις φιλικές σχέσεις που έχει μαζί του, ενώ τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εχθρός και αν χρειαστεί μετά τις εκλογές θα συνεργαστεί με την κυβέρνηση.

Βίντεο: Το MEGA-λο τρολάρισμα για τις τηλεοπτικές άδειες

Αν το MEGA μπορεί να υπερηφανεύεται για κάτι, αυτό είναι σίγουρα οι πρωτότυπες σε έμπνευση και πυκνές από πνευματώδεις ατάκες σειρές μυθοπλασίας που προέβαλε στα 27 χρόνια λειτουργίας του. Τα σήριαλ του καναλιού ήταν διαχρονικά το δυνατό χαρτί του στα χρόνια της ευημερίας και, όπως αποδεικνύεται τις τελευταίες εβδομάδες, διατηρούν τον ίδιο, νευραλγικής σημασίας ρόλο και στα δύσκολα.

Ο πλουσιότερος εγκληματίας όλων των εποχών σε αριθμούς – Είχε περισσότερα έσοδα από τους αμερικανικούς σιδηροδρόμους και... την Παραγουάη! [video]

Το όνομα του Πάμπλο Εσκομπάρ αποτελεί ακόμη και σήμερα, 23 χρόνια μετά το θάνατό του, συνώνυμο των ναρκωτικών σε όλο τον κόσμο, ενώ πρόσφατα η ζωή του έγινε -μια ιδιαίτερα επιτυχημένη- σειρά του Netflix.

Κουμουτσάκος: Συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με τους καταληψίες

Για «συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με τους καταληψίες» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Εάν υπήρχαν κάποιοι, λίγοι, που αμφέβαλλαν δεν υπάρχουν πια. Η ανοχή - κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ στους γνωστούς - αγνώστους και στους καταληψίες δεν κρύβονται. Εξελίχθηκαν σε ανοικτή συμπόρευση μαζί τους» επισημαίνει ο κ. Κουμουτσάκος.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε την Β.Eύβοια ο Τόσκας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε τις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, προκειμένου να επιταχυνθεί η ροή των κονδυλίων που θα παρασχεθούν για την αποκατάσταση των σχετικών ζημιών. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Τόσκα, ο δήμαρχος Λίμνης, Χρήστος Καλυβιώτης, τον ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκρισή του στο σχετικό αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Βίντεο: Είναι αυτή η γυναίκα με τη μεγαλύτερη γλώσσα στον κόσμο;

Η νεαρή κοπέλα από τη Βενεζουέλα δεν έχει αποκαλύψει το ακριβές μήκος της γλώσσας της προκειμένου να εξακριβωθεί αν πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανθρώπινη γλώσσα στον κόσμο

Οι «ικανότητες» μιας γυναίκας ακροβάτη με καταγωγή από τη Βενεζουέλα έχουν γίνει κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες μέρες, μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο, στο οποίο η νεαρή κοπέλα επιδεικνύει την εξαιρετικά μακριά γλώσσα της.

Η πυροσβεστική πάει στους Ολυμπιακούς!

Πέρα από το να δίνουν μάχη με τις φλόγες, πέντε άνδρες, θα δώσουν «μάχη» και για τα Ολυμπιακά μετάλλια, ο καθένας στο δικό του άθλημα, εκπροσωπώντας εκτός από την Ελλάδα, και την Πυροσβεστική

Με μια ανάρτηση της στο Facebook, η πυροσβεστική γνωστοποίησε ότι η ελληνικές αθλητικές αποστολές που θα δώσουν το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, δεν έχουν στο δυναμικό τους μόνο αθλητές...

Γυναίκα που φοράει μόνο το μπικίνι της σπάει με τα πόδια της παρμπρίζ περιπολικού

Δείτε το απίστευτο βίντεο - Μέχρι και φυλακή μπορεί να μπει η θερμόαιμη γυναίκα

Αυτή είναι η περίεργη στιγμή όπου μια γυναίκα που φοράει το μαγιό της είναι... κλεισμένη μέσα σε ένα περιπολικό και με πόδια της κλωτσάει και τελικά σπάει το παρμπρίζ του οχήματος.

Βίντεο: 21χρονη ΒΛΑΜΜΕΝΗ φοράει πάνες και φωνάζει το αγόρι της «μπαμπά» - Δείτε πως το δικαιολογεί

Αντικρίζοντας τη συλλογή από κούκλες και λούτρινα ζωάκια της Jess, το πιο λογικό συμπέρασμα που θα μπορούσε να βγάλει κάποιος είναι ότι η 21χρονη κοπέλα απέκτησε πρόσφατα ένα μωράκι.

Γνωστός δημοσιογράφος… πουλάει λουκουμάδες στην παραλία (ΦΩΤΟ)

Εικόνα – έκπληξη ήταν για τους λουόμενους, όταν είδαν γνωστό δημοσιογράφο να… πουλάει λουκουμάδες στην παραλία.

Φυσικά η φωτογραφία που ανήρτησε στα social media, ο δημοσιογράφος τους ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου, ήταν...

Να διαφύγουν στην Ελλάδα ήθελαν οι 11 κομάντος που συνελήφθησαν στην Τουρκία

Αυτό προκύπτει από τις απολογίες που έδωσαν στους τούρκους ανακριτές μετά τη σύλληψή τους, κι ενώ κατηγορούνται ότι ότι συμμετείχαν στην επιχείρηση για σύλληψη του Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Μαρμαρίδα.

Ο ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΤΟΣΚΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ! Η Αστυνομία «έδωσε» στο Ρουβίκωνα το απόρρητο έγγραφο!

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι ένα έγγραφο χαρακτηρισμένο απόρρητο περιλαμβάνεται σε μια δικογραφία, χωρίς να τηρηθούν οι κανόνες για τα διαβαθμισμένα έγγραφα

Η ίδια η αστυνομία «έδωσε» στα μέλη του Ρουβίκωνα το απόρρητο έγγραφο το οποίο δημοσιοποίησαν νωρίς σήμερα το πρωί τα μέλη της οργάνωσης!

Χρειάστηκε 90 ώρες για να κάνει 1 εκατ. κουκίδες σε ένα χαρτί - Το αποτέλεσμα; Απίστευτο (vid)

Σε αυτό το βίντεο που εντοπίσαμε από το Youtube, θα δείτε το εκπληκτικό έργο τέχνης που έφτιαξε ο καλλιτέχνης David Bayo πάνω σε ένα χαρτί.

Σήκωσαν τουρκική σημαία στην Σύμη;

Θολό παραμένει το τοπίο γύρω από το συμβάν που φέρεται να έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στην Σύμη, όπου κάποιοι σύμφωνα με τα όσα ακούγονται ύψωσαν την τουρκική σημαία σε ιστό μαζί με την ελληνική, στον κόλπο του Αγίου Αιμιλιανού.

ΜΑ ΠΩΣ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ; «Είστε διαπλεκόμενος και με τον ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί είδα να παίρνετε δάνειο το 2016»

Ένας απίστευτος διάλογος για τον ο κ. Μπόμπολας είναι διαπλεκόμενος διαμείφθηκε πριν από λίγο στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής μεταξύ του βουλευτή της Ν.Δ Μάκη Βορίδη και του ισχυρού άνδρα του Πήγασου Φώτη Μπόμπολα.

Με καλάσνικοφ έγινε η επίθεση στην πρεσβεία του Μεξικού

Καλάσνικοφ χρησιμοποιήθηκε στην ένοπλη επίθεση εναντίον του κτιρίου της πρεσβείας του Μεξικού στο Κολωνάκι.

Αυτό προέκυψε από την επεξεργασία υπολείμματος βολίδας από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ή ΓΑΛΛΙΑ! Τσέχος πρόεδρος: Αν δεχτούμε μετανάστες ίσως υποστούμε «βάρβαρες επιθέσεις»

Ο Μίλος Ζέμαν είναι ο πολιτικός που εναντιώνεται με περισσότερη σφοδρότητα από κάθε άλλον στην Τσεχία στο σχέδιο ανακατανομής προσφύγων της ΕΕ

Ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν πιστεύει πως η χώρα του πρέπει να αρνηθεί να υποδεχθεί μετανάστες ώστε να μην διαπράξουν «βάρβαρες επιθέσεις», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του.

Γατάκια οι ΣΥΡΙΖΑίοι μπροστά στον Μπόμπολα, άφησαν το Νικόλα να σηκώσει το λάβαρο της επανάστας εναντίον της διαπλοκής

Μόνο ο Νικολόπουλος με τις κλασικές ανοησίες για "Ντερπεντέρη" κ.λπ και κάποιες ατάκες επανάστασης από τον γνωστό αντισημίτη Καμμένο ("να μας φέρετε τις λίστες πληρωμών στα μέλη του ΔΣ, Πρετεντέρη και Τρέμη") ήταν όλη κι όλη η επανάσταση ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της διαπλοκής. Ο Λοβέρδος γέλαγε μαζί τους και απευθυνόμενος στον Λάππα του ΣΥΡΙΖΑ του είπε "πολύ μελιστάλακτο σας βρίσκω σήμερα"... Τα πρωτοσέλιδα του ΕΘΝΟΥΣ τελικά πιάνουν τόπο

- Σύμφωνα με τον κ. Μπόμπολα τα δάνεια της Πήγασος ανέρχονται σε 160 εκατ. ευρώ και είναι ενήμερα
- Παραδέχθηκε πως πριν την κρίση οι τράπεζες δεν ζητούσαν εγγυήσεις για τα δάνεια που έδιναν
- Αποκάλυψε στην Εξεταστική πως πλέον οι τράπεζες έλαβαν εγγυήσεις όπως το ακίνητο του ομίλου στο Χαλάνδρι και τους τίτλους των εφημερίδων και εντύπων
- Παραδέχθηκε πως ο δανεισμός της Τηλέτυπος Α.Ε. ανέρχεται σε 103 εκατ. ευρώ τα οποία δεν εξυπηρετούνται
- Η εγγύηση για αυτά τα δάνεια είναι ένα μεγάλο οικόπεδο και η ταινιοθήκη του ομίλου που έχει αποτιμηθεί στα 80 εκατ. ευρώ
- Αιχμές για υπόλοιπους μετόχους του Mega, λέγοντας πως δεν ήθελαν να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος

Ο Αμβρόσιος κήρυξε τον πόλεμο στους αναρχικούς -Επίθεση στην κυβέρνηση, «βολές» κατά Φίλη

Επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και προσωπικά στον Νίκο Φίλη έκανε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, σχολιάζοντας την εισβολή αντιεξουσιαστών στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Τα 10 καλύτερα μέρη στην Ελλάδα για διακοπές

Η βρετανική εφημερίδα Telegraph παρουσιάζει τη λίστα με τα 10 κορυφαία μέρη στην Ελλάδα για διακοπές δίπλα στη θάλασσα. Προτείνει μέρη που είναι ιδανικά για οικογένειες, για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ αλλά και για όσους προτιμούν την ηρεμία και χαλάρωση. Η Κρήτη βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ενώ Ρόδος, Λέσβος και Πήλιο ακολουθούν.
Δείτε αναλυτικά τη λίστα:

Βερολίνο: Ασυγκράτητο ζευγάρι κάνει σ@ξ σε πάρκο - Δείτε το βίντεο

Οι δύο νεαροί βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών και οι μαύροι λάθρο θεατές τους παρότρυναν "Συνεχίστε, συνεχίστε" :)

Το πάρκο, αντί για το κρεβάτι του, επέλεξε ένα ζευγάρι από το Βερολίνο για να ικανοποιήσει τις ορμές του. Το ασυγκράτητο -υπό την επήρεια ναρκωτικών- ζευγάρι πιάστηκε στα πράσα από περαστικούς που δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν σε βίντεο το σκηνικό.

Σε τέλειο σχηματισμό 40 πολεμικά πλοία και υποβρύχια [βίντεο]

Μοιάζει με εικόνα από πολεμική ταινία. Σαράντα πλοία και υποβρύχια πλέουν σε τέλειο σχηματισμό στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Πρόκειται για την άσκηση «Rim of the Pacific» (RIMPAC 2016) RIMPAC 2016, η οποία...

ΑΝΑΛΥΣΗ! Πόσο κόστισαν οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;

Του Στέλιου Πέτσα

Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γ. Στουρνάρας υπολόγισε το κόστος των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ σε 86 δισ. ευρώ. Μάλιστα, στην ακρόασή του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, στις 11 Ιουλίου 2016, τόνισε ότι η εκτίμησή του για κόστος 86 δισ. ευρώ ήταν "ήπια". Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM/EFSF) κ. Κ. Ρέγκλινγκ, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή στις 23 Ιουνίου 2016 ανέβασε το κόστος στα 100 δισ. ευρώ. Πόσο τελικά κόστισαν στην Πατρίδα οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ;

ΓΡΑΦΗΜΑ-Βρούτσης: Εδώ φαίνεται η κατάρρευση της περιβόητης ρύθμισης του ΣΥΡΙΖΑ

"Εδώ φαίνεται η κατάρρευση της περιβόητης ρύθμισης του ΣΥΡΙΖΑ! Σελ. 21 έκθεση ΚΕΑΟ, απεντάχθηκε το 52,2%. Από 3,2δις € στα 1,6δις €" έγραψε ο Γιάννης Βρούτσης στο Twitter και δημοσίευσε το παρακάτω γράφημα:

Ζωγράφισε τη Χίλαρι στριπτιζέζ, της έβαλε μπούρκα και μετά έπεσε... «μαύρο» (φωτό)

Ένας αμφιλεγόμενος καλλιτέχνης στην Αυστραλία δημιούργησε ένα γκράφιτι που έδειχνε την υποψήφια πρόεδρο των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον... στριπτιζέζ στης οποίας το μαγιό έχουν χώσει δολάρια(!), με το δημοτικό συμβούλιο της Μελβούρνης να κάνει λόγο για «προσβλητική και παράνομη απεικόνιση» και να τον προειδοποιεί ότι θα πρέπει να το «διορθώσει» ή να το αφαιρέσει.

Ξανά χαμός στα Τρίκαλα! Πάλι τον πούλο ο εκλεκτός του Πολάκη με νέα εμέμβαση της Αστυνομίας στο νοσοκομείο

Εκτός ελέγχου για ακόμη μια μέρα φαίνεται να είναι η κατάσταση στο Νοσοκομείο Τρικάλων, με τον διοικητή να αλλάζει κλειδαριές και να στέλνει στο υπόγειο την εταιρεία καθαρισμού.

Ποιοι δημοσιογράφοι πήραν άδεια από το ΑΠΕ για διπλοθεσίτες

Αναρτήθηκε την Παρασκευή 29/7/2016 στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το απόσπασμα πρακτικού #156 της συνεδρίασης Δ.Σ. της 2ης Ιουνίου 2016 του ΑΠΕ-ΜΠΕ, για παράλληλη απασχόληση δημοσιογράφων.

Ο Ιβάν Σαββίδης πάνω σε τρούλο τοποθετεί σταυρό σε εκκλησία στο Αγιο Ορος [εικόνα]

Στο Άγιον Όρος βρίσκεται από το πρωί ο Ιβάν Σαββίδης, συνοδευόμενος απο τους γιους του, Νίκο και Γιώργο.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Γεροβασίλη γιατί δεν έχει πει ακόμα "εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι ΔΕΝ θα μειωθούν οι επικουρικές";

Από την στιγμή που η κυβερνητική εκπρόσωπος μας ενημέρωσε ότι δεν μειώνονται οι επικουρικές, ήταν θέμα χρόνου να μειωθούν... το περίεργο όμως είναι...

Οι 5 πιο αποτυχημένες στιγμές του Τσίπρα με ξένους ηγέτες

Αυτές είναι οι πιο αποτυχημένες στιγμές του Τσίπρα με ξένους ηγέτες:

Φάμελλος: Ο Ψυχάρης άλλαξε άποψη και θέλει να παραστεί στην Εξεταστική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, Σωκράτης Φάμελλος, ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής για το αίτημα που διατύπωσε, εγγράφως, ο Σταύρος Ψυχάρης προκειμένου να μην προσέλθει για να καταθέσει, επικαλούμενος πρόβλημα υγείας.

Ωστόσο ο κ.Φάμελλος επισήμανε ότι λίγη ώρα πριν...

ΣΙΓΑ ΜΗ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! Bild: Πού πήγε η βοήθεια που υποσχέθηκαν οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα;

Τι απέγινε με τους ειδικούς, νομικούς και μεταφραστές που υποσχέθηκαν οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της συμφωνηθείσας βοήθειας για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης; Η αποκαλυπτική απάντηση της Bild.

Γερμανία: Αλλοδαπός 1 στους 4 δικαιούχους κοινωνικού βοηθήματος

Ένας στους τέσσερις που λαμβάνει κοινωνικό επίδομα στη Γερμανία είναι ξένος. Σχεδόν κατά 200% έχουν αυξηθεί τα επιδόματα στους Σύρους ενώ ο αριθμός των Ελλήνων που λαμβάνουν το λεγόμενο Hartz IV ανέρχεται σε 46.485.

Στο «ναδίρ» οι καταθέσεις των Ελλήνων: Η μεγαλύτερη πτώση από την 10ετία του ’90

Ορατά γίνονται πλέον τα σημάδια οικονομικής «εξάντλησης» των νοικοκυριών που καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα νέο «κύμα» φόρων, ενώ φανερές είναι και οι πιέσεις στην αγορά και στην οικονομία.