03 Αυγούστου 2016

Βίντεο: Οι τελευταίες στιγμές μιας όμορφης μπαργούμαν με τον βιαστή και δολοφόνο της

O διεστραμμένος 52χρονος προσεγγίζει τη μεθυσμένη νεαρή έξω από το κλαμπ όπου δούλευε και προσφέρεται να την πάει σπίτι - Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή

Ποιος καναλάρχης αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών με πρωτοκλασάτο υπουργό;

Η σχέση γνωστού καναλάρχη με υπουργό της κυβέρνησης δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστή.

Ο λόγος για τον ιδιοκτήτη του «Ε», Φίλιππο Βρυώνη που αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών με...

Η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει "έργο" να διαφημίσει με τη φράση Πολάκη: Το καραβάνι προχωρά...

«Και όμως, τον Αύγουστο υπάρχουν ειδήσεις» αναφέρουν πηγές της κυβέρνησης, παραπέμποντας σε «πραγματικές ειδήσεις» που αφορούν στο κυβερνητικό έργο που προχωράει, σε τομείς όπως στην υγεία, την παιδεία, τις υποδομές.

«Συμμετείχα στον Ρουβίκωνα αλλά όχι στην κινητοποίηση εναντίον της τουρκικής πρεσβείας», δήλωσε ο συλληφθείς αναρχικός

Αναβλήθηκε σήμερα για τις 26 Οκτωβρίου 2016 από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, η δίκη του 37χρόνου, Γ.Κ., ο οποίος είχε συλληφθεί για την υπόθεση «παρέμβασης» στην τουρκική πρεσβεία, όταν μέλη της ομάδας «Ρουβίκωνας» πέταξαν μπογιές στο κτίριο.


ΝΔ: Τα ψέματα του Μαξίμου δεν πείθουν πλέον ούτε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

Στις κυβερνητικές πήγες οι οποίες νωρίτερα σχολίαζαν, μεταξύ άλλων, ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «ως κυβέρνηση υπέγραφε λευκά χαρτιά για να κάνει σήμερα τζάμπα αντιπολίτευση από τις παραλίες» απαντά με ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Φωτογραφικό ρουσφέτι καταγγέλλει πρώην βουλευτής του Ποταμιού

Φωτογραφική διάταξη με την οποία μισθωτός του ΑΔΜΗΕ διορίζεται πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΛΑΓΗΕ, εντόπισε στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε χτες και ψηφίζεται στην Ολομέλεια αύριο, ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, Παναγιώτης Καρκατσούλης.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Ο Πολάκης χειρούργησε ασθενή στη Σαντορίνη για να ζηλέψουν Αδωνις και Βορίδης! [εικόνα]

Χειρουργική επέμβαση (αιμορροϊδεκτομή) στο νοσοκομείο Σαντορίνης πραγματοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ανεβάζοντας και σχετική ανάρτηση με φωτογραφία στο facebook.

Κεγκέρογλου: Συμπληρωματική εργολαβία 13 εκατ. ευρώ έλαβε η κοινοπραξία Καλογρίτσα

Συμπληρωματική εργολαβία ύψους περίπου 13 εκατομμυρίων ευρώ δίνει το Υπουργείο Υποδομών σε άλλη εργολαβία οδικού έργου που εκτελεί στη Μυτιλήνη κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει κατά κύριο λόγο η εταιρεία του εργολάβου του δημοσίου Χρήστου Καλογρίτσα όπως κατήγγειλε στη Βουλή ο πρώην Υπουργός Βασίλης Κεγκέρογλου.

ΕΥΔΑΠ: To κόστος της διαφημιστικής καμπάνιας καταγγέλουν οι εργαζόμενοι

Το υπέρογκο κόστος της διαφημιστικής καμπάνιας της ΕΥΔΑΠ για το πρόγραμμα εξόφλησης των λογαριασμών της, καταγγέλουν εργαζόμενοι στην επιχείρηση, σημειώνοντας παράλληλα, ότι επί ένα χρόνο η διοίκησή της δεν έκανε τίποτα για να εισπράξει τις οφειλές προς αυτήν που ξεπερνούν πλέον τα 200 εκατ. ευρώ.

Τι λένε οι δικηγόροι του Τσοχατζόπουλου για τον ξυλοδαρμό του Άκη: Μόνο μπινελίκια άκουσε

Στην διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να έχει πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από το βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο, προχώρησε πριν λίγη ώρα ο Γιώργος Παγορόπουλος, συνήγορος του φυλακισμένου πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, ενώ ο έτερος συνήγορος του πρώην υπουργού Άμυνας Λεωνίδας Κοτσαλής κάνει λόγο για «λεκτική αντιπαράθεση με κάποια έκφραση βιαιότητας».

Βίντεο-παρωδία δείχνει τον αρχηγό των τζιχαντιστών ερωτευμένο γκέι

Μπορεί οι τζιχαντιστές να εξαπολύουν επιθέσεις κατά της Δύσης και να προαναγγέλλουν νέα «χτυπήματα», όμως, ένας Νορβηγός κωμικός αποφάσισε να απαντήσει στο Ισλαμικό Κράτος με κωμική διάθεση, σε μία προσπάθεια να εξευτελίσει τον ηγέτη της τρομοκρατικής οργάνωσης, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Καταψήφισαν ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ οι ΑΝΕΛ τη δημιουργία τζαμιού στον Βοτανικό - Το άρθρο εγκρίθηκε

Καταψήφισαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το άρθρο για την δημιουργία του ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό, ωστόσο το ψήφισαν τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης και το άρθρο εγκρίθηκε.

Η προφητεία του Χάντινγκτον: Είχε προβλέψει τον πόλεμο Ισλάμ – Δύσης από το 1993 [εικόνες & βίντεο]

Σε μια εποχή που ο κύριος άξονας των συγκρούσεων μεταξύ των κρατών αφορούσε (τουλάχιστον από την οπτική γωνία ενός απλού πολίτη) οικονομικά και πολιτικά ζητήματα, ένας άνθρωπος τόλμησε να γράψει ότι δεν μπορούσαν να δουν οι υπόλοιποι γύρω του.

ΒΙΝΤΕΟ-Σοκαριστικό βίντεο από την αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο Ντουμπάι

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι όταν αεροσκάφος της Emirates πραγματοποίησε «βαριά» προσγείωση και προκλήθηκε φωτιά. Σύμφωνα με την κυβέρνηση του Ντουμπάι όλοι οι 275 επιβάτες και το πλήρωμα έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια και δεν έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Το Boeing 777 πραγματοποιούσε πτήση από την πόλη Τριβάρντουμ της Ινδίας με προορισμό του Ντουμπάι.

«Με πήρε ο Μικρούτσικος όταν ήμουν στο Mega και μου είπε “Με γάμ… μωρή π…α”!»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Freddo και τη Νανά Παλαιτσάκη παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη που αποκάλυψε μετά από χρόνια ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Κλάφτηκε στον Πάκη για τους λάθρο ο δήμαρχος Χίου

Το θέμα της αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης και των επιπτώσεων της στο νησί, συζήτησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, σε τηλεφωνική επικοινωνία, χθες Τρίτη το απόγευμα, ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς.

Τα 13 Ελληνόπουλα στο Ρίο που αγωνίζονται με άλλη σημαία

Εκτός από την Ελληνική αποστολή, στους Ολυμπιακούς του Ρίο, θα βρούμε 13 Ελληνόπουλα που αγωνίζονται με άλλη σημαία.

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΘΥΣΙΕΣ!«Βούλιαξε» ο τουρισμός στη Λέσβο – Κοντά στο 70% η μείωση των αφίξεων

Το τετράμηνο Απριλίου - Ιουλίου στο νησί έφτασαν 16.745 τουρίστες έναντι 47.479 το 2015 -Δρίτσας: Η κυβέρνηση θα ανακοινώσει μέτρα το Σεπτέμβριο

Για καταστροφή του τουριστικού προϊόντος της Λέσβου ως αποτέλεσμα της περσινής προσφυγικής κρίσης μιλούν πλέον οι φορείς του νησιού, την ίδια ώρα που ο υπουργός Ναυτιλίας Θ.Δρίτσας, προανήγγειλε μέτρα για τα νησιά...το Σεπτέμβριο.

ΝΔ: Κρίση ειλικρίνειας από τον Χρήστο Μαντά

Τη σημερινή δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Μάντα, ότι η απώλεια του ΕΚΑΣ, ήταν "ένα σημείο ήττας στη διαπραγμάτευση", σχολίασε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση που εξέδωσε, κάνοντας λόγο για «κρίση ειλικρίνειας».

Βίντεο: Bullying από Ισραηλινό συνοριοφύλακα σε 8χρονη Παλαιστίνια

Μια μικρή Παλαιστίνια έπαιζε με τα αδέλφια της στην Χεβρώνα, στη Δυτική Όχθη - Ισραηλινοί συνοριοφύλακες φωνάζουν στο κοριτσάκι να φύγει και κατάσχουν το ποδήλατό της

Χατζηδάκης: Τσίπρα πάρε θέση για τον Καλογρίτσα - Είναι κουμπάρος δύο υπουργών

Κάλεσμα στον πρωθυπουργό να πάρει θέση για το θέμα του Χρήστου Καλογρίτσα, ο οποίος είναι υποψήφιος για μία από τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών, ενώ είναι και κουμπάρος των κ. Σπίρτζη και Καμμένου, απηύθυνε μέσω του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

Νικολόπουλος «καρφώνει» τον Πάγκαλο για το (κρατικό;) τζιπ (ΦΩΤΟ)

Σφοδρή επίθεση στον Θεόδωρο Πάγκαλο, με αφορμή την περίφημη πια ατάκα του «Μαζί τα φάγαμε» εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας, Νίκος Νικολόπουλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

ΝΔ: Μείωση εσόδων και σημαντική υστέρηση των στόχων λόγω υπερφορολόγησης

Για μείωση των εσόδων, και σημαντική υστέρηση των στόχων που έχουν τεθεί, κάνει λόγο η ΝΔ, τονίζοντας πως «παρά την κυβερνητική φοροκαταιγίδα και την αυξημένη παρακράτηση φόρου σε μισθωτούς και συνταξιούχους, τα καθαρά έσοδα του Ιουλίου φαίνεται να υστερούν σημαντικά από τους στόχους». Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, τα καθαρά έσοδα τον Ιούλιο ανήλθαν στα 4,8 δισεκ. ευρώ, αντί 5,3 δισεκ. ευρώ που ήταν ο στόχος, παρουσιάζοντας απόκλιση της τάξης του 9,5%.

Η απάντηση του Καρύδη σττο γέλιο που προκάλεσε το εγκεφαλικό που πήγε να πάθει

Η φράση του Ντίνου Καρύδη για την μειωμένη σύνταξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε πολλά επικριτικά σχόλια από χρήστες που του θύμισαν τις παλαιότερες δηλώσεις του.

Καταδικάστηκαν καταληψίες στην Θεσσαλονίκη: Τέσσερις Ελβετίδες ανάμεσα τους…

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ, στην καθεμία, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στις πέντε νεαρές γυναίκες, που συνελήφθησαν κατά την αστυνομική επιχείρηση στο παλιό ορφανοτροφείο «Μέγας Αλέξανδρος», στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη.

Μια βδομάδα διακοπές έχει κανονίσει από τώρα το κοπρόσκυλο

Κι όμως όσο περίεργο και αν σας ακούγεται υπάρχει και μάλιστα Έλληνας πολιτικός που φαίνεται πως μισεί τις διακοπές…

Πως γίνεται αυτό άραγε;

Ο λόγος για τον...

Ο Βουλγαράκης προτείνει να μπει η φωνή της Αυλωνίτου ήχος σε... ξυπνητήρι

Ένα καυστικό tweet για την Ελένη Αυλωνίτου έκανε ο Γιώργος Βουλγαράκης
, λίγα λεπτά μετά το τέλος της συνέντευξης που παραχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι οι καταληψίες κτιρίων είναι "αξιέπαινα παιδιά".

ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΗΤΤΑ ΟΜΩΣ! Παραδοχή Μαντά (ΣΥΡΙΖΑ): Η απώλεια του ΕΚΑΣ ήταν μία ήττα στη διαπραγμάτευση

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς χαρακτήρισε ήττα της κυβέρνησης την απώλεια του ΕΚΑΣ.

Γεωργιάδης: Ο κ. Πολάκης προβάλλει εαυτόν ως αναλάμποντα φανό σε έναν ωκεανό ανηθικότητας

Ζητά εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό για τις νέες δηλώσεις του υπ. Υγείας αναφορικά με την Δικαιοσύνη

Εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό για τις νέες δηλώσεις του κ. Παύλου Πολάκη αναφορικά με την Δικαιοσύνη ζητά ο κ. Αδωνης Γεωργιάδης υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Πολάκης, κάνοντας δημαγωγική χρήση της κυριαρχίας που του προσδίδει ο υπουργικός θώκος, διακατεχόμενος από αίσθημα αυτοενθουσιασμού και από παραισθήσεις, προβάλλει εαυτόν, ως πολιτοφύλακα, ως αναλάμποντα φανό σε έναν ωκεανό ανηθικότητας, ανομίας».

Ερώτηση στη Βουλή για τον αφελληνισμό των τραπεζών

Η βουλευτής της ΝΔ επικαλείται πρόσφατα δημοσιεύματα και παρατηρήσεις προέδρων ελληνικών τραπεζών που όπως υποστηρίζει «δίνουν την εντύπωση, πως το τραπεζικό τοπίο θα αλλάξει ριζικά στους επόμενους μήνες στην χώρα μας»

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ! Διέκοψε η Εξεταστική Επιτροπή την εξέταση του Ψυχάρη... γιατί δεν μπορεί να καταθέσει

"Δεδομένης της αδυναμίας του κ.Σταύρου Ψυχάρη να εξεταστεί" ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη χορήγηση δανείων σε κόμματα και ΜΜΕ, Σωκράτης Φάμελλος πρότεινε να διακοπεί η διαδικασία, με την έγκριση της πλειοψηφίας των μελών της επιτροπής.

Δικαστές και Αστυνομικοί κατά Πολάκη: Απαράδεκτη παρέμβαση

Στα άκρα η κόντρα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και των δικαστικών ενώσεων.

Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του κ.Πολάκη για βαθύ πρόβλημα σε τμήμα της δικαιοσύνης και των σωμάτων ασφαλείας, το οποίο άμεσα πρέπει να αντιμετωπιστεί με αφορμή τις προσλήψεις εργαζομένων στην καθαριότητα στο νοσοκομείων Τρικάλων.

Ερώτηση για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες από βουλευτές της ΝΔ: Θα τον κάνει ο Σπίρτζης ενώ είναι κουμπάρος του Καλογρίτσα!

Ερώτηση για το διαγωνισμό – παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες, όπως τον χαρακτηρίζουν, κατέθεσαν στη Βουλή 13 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προς τους Υπουργούς Επικρατείας, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

ΚΛΑΨΟΜΟ@ΝΑ! Ραχήλ: «Εγώ τη Ζωή όταν την αδικούσαν την υπερασπίστηκα. Εκείνη δεν με ενδιαφέρει τι έκανε»!

«Εγώ έχω τη δική μου πολιτική υποδομή, δεν έχω να αποδείξω σε κάποιον κάτι».
Καλεσμένη στο Πρωινούλι ήταν το πρωί της Τετάρτης η Ραχήλ Μακρή. Μετά από μια κουβέντα για όλους και για όλα, η πρώην βουλευτής κλήθηκε να απαντήσει για τις σχέσεις που έχει σήμερα με την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η ίδια ανέφερε τα εξής:

ΝΔ: Το κοινωνικό πρόσωπο Τσίπρα εξαντλείται στα non papers

Αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι το δήθεν κοινωνικό πρόσωπο Τσίπρα δεν ήταν τίποτα άλλο παρά δυο τρεις αράδες στα προπαγανδιστικά non papers του Μαξίμου, με στόχο τον εμπαιγμό των συμπολιτών μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, αναφέρει η ΝΔ

Στην Εύβοια ο Μητσοτάκης: Χρέος της Πολιτείας είναι να σταθεί δίπλα στους πληγέντες

Ο αρχηγός της ΝΔ ενημερώθηκε από τον υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη Λίμνη

Τις ευχαριστίες του στους άνδρες και τις γυναίκες των δυνάμεων Πυρόσβεσης, τους εθελοντές δασοπυροσβέστες αλλά και τα στελέχη της Περιφέρειας, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν, σε δύσκολες συνθήκες, για την κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς στη βόρεια Εύβοια, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στις πληγείσες περιοχές.

Οι ελληναράδες των τραπεζών

Ολοι οι διάλογοι που γίνονται στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων, φωτογράφων και διαπιστευμένων δημοσιογράφων, είναι διάλογοι ελεγχόμενοι. Δηλαδή και ο Πρόεδρος αλλά και οι συνομιλητές του έχουν προετοιμαστεί επαρκώς για το τι ακριβώς θα πουν δημοσίως, ώστε να δοθούν τα πρέποντα μηνύματα.

Βίντεο: Ψαράς κεραυνοβολείται και χάνει τη ζωή του

Οι κάμερες κατέγραψαν μια άσπρη λάμψη πριν τη στιγμή που ο άντρας εμφανίζεται να πέφτει αναίσθητος στο σκάφος του.

Τη σοκαριστική στιγμή του θανάτου ενός ψαρά στην Κίνα ο οποίος χτυπήθηκε από κεραυνό κατέγραψαν κάμερες ασφλείας.

Συγκλονιστικό βίντεο από την ανασκαφή στο Φάληρο

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο από την ανασκαφή στο Φαληρικό Δέλτα που αποκάλυψε την ομαδική εκτέλεση δεκάδων ανθρώπων ως αποτέλεσμα ενός αποτυχημένου πραξικοπήματος που έμεινε στην ιστορία ως Κυλώνειον ΄Αγος.

ΒΙΝΤΕΟ-Στην ΕΡΤ για οικονομία σβήνουν τα φώτα στα διαλείμματα

Έπεσαν τα φώτα στην ενημερωτική εκπομπή «Πρωινή Ζώνη». Μετά τις διαφημίσεις, βγήκαν στον αέρα της εκπομπής οι παρουσιαστές της ΕΡΤ, αλλά τα φώτα στο στούντιο δεν ήταν όλα αναμμένα, με αποτέλεσμα να είναι υποφωτισμένοι.

Η ξανθιά πιλότος της Ryanair με τους 130.000 followers στο Instagram, που πετάει και στην Ελλάδα

Η Σουηδή πιλότος Maria Pettersson, στα 32 της χρόνια, έχει καταφέρει να προσεγγίσει πάνω από 130.000 followers στο Instagram, δημοσιοποιώντας φωτογραφίες που τραβά από το πιλοτήριο του αεροσκάφους που πιλοτάρει για να βλέπουν οι φίλοι της πώς περνά στην δουλειά της.

ΝΔ προς ΠΑΣΟΚ: Ακόμα πονάνε τ' αυτιά μας από τη φράση του ΓΑΠ

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στο ΠΑΣΟΚ για το πρώτο Μνημόνιο, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ! Κυρίτσης: Δεκάδες δημόσια κτίρια είναι καταπατημένα ακόμη και από την Εκκλησία

«Αν κολλήσουμε σε δύο ή τρεις καταλήψεις στέγης νομίζω πως αδικούμε το θέμα»

«Σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Αμερική οι καταλήψεις είναι μία ιστορία δεκαετιών και από αυτήν έχουν προκύψει εμπειρίες και συμπεράσματα» είπε ο Γιώργος Κυρίτσης στην «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΙ μιλώντας για το θέμα των καταλήψεων που έχει δημιουργήσει εσωκομματική κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεσηκώθηκαν στο Κιλκίς οι λάθρο -Διαμαρτυρία στο κέντρο φιλοξενίας Νέας Καβάλας

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί διαμαρτυρία προσφύγων και μεταναστών που φιλοξενούνται στη δομή της Νέας Καβάλας Κιλκίς, ζητώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Μέσω site επιχειρεί να ταΐσει σανό τα γίδια ο ΣΥΡΙΖΑ

Κινητικότητα μέσα στη ντάλα του Αυγούστου

Νέο προσυνεδριακό site απέκτησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ενόψει του 2ου συνεδρίου του κόμματος, οι χρήστες του Διαδικτύου θα μπορούν να συμμετάσχουν στη διαβούλευση για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτοντας και τις δικές τους προτάσεις.

«Κανόνι» από τον Δήμο Αχαρνών για χρέη 10,27 εκατ.

Την πτώχευση του Δήμου Αχαρνών κήρυξε ο δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός, καθώς ο Δήμος έχει χρέη ύψους 10,27 εκατ. ευρώ τα οποία δεν μπορεί να εξυπηρετήσει, μετά και την οριστική άρνηση του Ταμείου Δανείων και Παρακαταθηκών να παράσχει νέο δάνειο.

FT: Ανησυχούν ΕΚΤ και Κομισιόν για τη νέα παραπομπή του Ανδ. Γεωργίου

Οι αξιωματούχοι της Κομισιόν και της ΕΚΤ παρακολουθούν στενά την υπόθεση και με ανησυχία, δηλώνουν ευρωπαϊκές πηγές στους Financial Times για την υπόθεση της εκ νέου δικαστικής παραπομπής του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου.

Απίστευτο! Δεν θα πιστεύετε πόσα δίνουν για το κινητό της δημοσιογράφου που μίλησε με τον Ερντογάν!

Τελικά, μπορεί να συμβούν σε αυτή τη ζωή τα πιο τρελά πράγματα και ανάμεσα σε αυτά είναι και ο πακτωλός χρημάτων που πέφτει στα πόδια της δημοσιογράφου που παρουσίασε live μέσω του κινητού της το διάγγελμα του Ερντογάν το βράδυ της απόπειρας του πραξικοπήματος.

ΠΕΣΤΑ! ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΛ@ΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ! Αυλωνίτου: «Αξιέπαινα παιδιά που δείχνουν αλληλεγγύη» οι καταληψίες!

«Θα πρέπει σ' αυτά τα παιδιά να δώσουμε χώρο», είπε η βουλευτής και πρόσθεσε ότι αν δεν υπήρχε μεγάλη ανεργία στους νέους, οι καταληψίες θα είχαν δουλειά και θα κοίταζαν τη δουλειά τους

«Αξιέπαινα παιδιά» γιατί δείχνουν αλληλεγγύη χαρακτήρισε τους καταληψίες κτιρίων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, μιλώντας πριν από λίγο στο Σκάι.

Ένα εκατ. ευρώ για τζαμί στον Ελαιώνα, ενώ η Τουρκία κάνει τζαμί την Αγία Σοφία

Στη Βουλή κατατέθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος «Νέο καθεστώς στήριξης των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ και Συμπαραγωγή ηλεκτρισμού και θερμότητας υψηλής απόδοσης κ.α.».

Τι κάνει η Κέιτ Μος στον Ισθμό της Κορίνθου;

Μια ασυνήθιστη παρέα στην Ελλάδα. Προσοχή! Η Κέιτ Μος κάνει διακοπές στην Ελλάδα με την Φέρκγι και οικογένεια μεγιστάνα από το Χονγκ Κονγκ. Σύμφωνα με την dailymail η επιλογή της σωστή παρέας στις διακοπές είναι μεγάλη υπόθεση.

ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ! Το ΙΚΑ ζητά στοιχεία σε ... δισκέτα!-Τεχνολογικά υπανάπτυκτο το μεγαλύτερο Ταμείο

Υποκαταστήματα του ΙΚΑ ή ακόμη και της Εφορίας ζητούν από λογιστές την κατάθεση στοιχείων με δισκέτα! Τραγέλαφος στους κόλπους των λογιστών. Ψάχνουν να βρουν καταστήματα που πουλούν δισκέτες. Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις συμμετοχής στα προγράμματα ΟΑΕΔ.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ! Γκάζια Τσίπρα σε υπουργούς για συνεχή εγρήγορση -Αγωνία στο Μαξίμου για αναστροφή κλίματος

Τη βεβαιότητα ότι «στη χώρα υπάρχει πλέον κλίμα σταθερότητας και η οικονομία μπαίνει σε… τροχιά» εκφράζουν από το κυβερνητικό επιτελείο, επιχειρώντας παράλληλα να κεφαλαιοποιήσουν τα όποια κέρδη από τις εξαγγελίες δια στόματος Αλέξη Τσίπρα (ΔΕ: Ποιες εξαγγελίες; Θα δώσει αυξήσεις μισθών... με τον "κόφτη";).

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΟΦΤΗ ΜΙΣΘΩΝ! Υστέρηση 500 εκατ. ευρώ στα έσοδα τον Ιούλιο και το ΓΛΚ βλέπει υπέρβαση στόχου!

Προφανώς ο στόχος ήταν να μειωθούν ακόμα περισσότερο....

«Τρύπα» μισού δισεκ. ευρώ στα καθαρά έσοδα καταγράφηκε τον Ιούλιο, αλλά στο επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2016 τα έσοδα παραμένουν κατά περίπου 200 εκατ. ευρώ υψηλότερα του στόχου.