04 Αυγούστου 2016

ΣΚΙΤΣΟ-Γελάει πάλι ο Αρκάς με τον Τσίπρα

Δείτε το γέλιο του ΑΡΚΑ για τον νέο που φέρνει την ελπίδα:

ΦΙΛΙΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! Ειδικά Μισθολόγια: Πόσο μειώνονται οι αποδοχές με το σχέδιο του ΥΠΟΙΚ - ΠΙΝΑΚΕΣ

Τις τελευταίες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας διάφορα έγγραφα του υπουργείου Οικονομικών που αφορούν το νέο ειδικό μισθολόγιο στελεχών των ΕΔ και ΣΑ. Με βάση αυτά, ο Λγος ε.α Οικονομολόγος της ΣΣΑΣ Ηλίας Νατσιούλας υπολόγισε ποιες θα είναι οι νέες μεικτές αποδοχές και τις δημοσίευσε στο διαδίκτυο.

Η διάσωση των λάθρο από το πρωινό ναυάγιο [vid]

Το βίντεο που έδωσε το λιμενικό στη δημοσιότητα δείχνει την επιχείρηση διάσωσης που έγινε το πρωί στη Λέσβο, μετά από ναυάγιο πλαστικής βάρκας.

Νέο βιβλίο αποκαλύπτει «στενές σχέσεις» του Τζορτζ Κλούνεϊ με τον κομμωτή του

Γοητευτικός, ψηλός, με βαθύ βλέμμα, ο Αμερικανός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ υπήρξε ο «πρίγκιπας» στα όνειρα πολλών γυναικών στον πλανήτη, μέχρι που εκείνος επέλεξε να έχει δίπλα του την κομψή μελαχρινή δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΑ! Αλέξης-Περιστέρα: Διακοπές σε βίλα επιχειρηματία στο Σούνιο

Σε πολυτελέστατη βίλα στο Σούνιο θα κάνουν και φέτος (όπως και πέρσι) τις οικογενειακές διακοπές τους ο Αλέξης Τσίπρας και η αγαπημένη του Μπέτυ Μπαζιάνα. Ο πρωθυπουργός αποφάσισε να μην απομακρυνθεί και φέτος από την Αττική και αναμένεται να χαλαρώσει με τα παιδιά του πλάι στο κύμα- σε ιδιωτική παραλία.

ΞΥΔΑΚΙ ΚΩΣΤΑ! Δυσαρέσκεια Καραμανλή για τη σιωπή της ΝΔ στο θέμα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

Τι να κάνουμε; Κι εμείς παθαίνουμε εγκεφαλικά όταν βλέπουμε να στηρίζει με τη σιωπή του λαμόγια κολαούζους του που στηρίζουν ανοιχτά ΣΥΡΙΖΑ... Ας βγει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα να τον στηρίξει η ΝΔ, αλλά με καραγκιοζιλίκια απαξιώνεται όλο και πιο πολύ στη συνείδηση του ΝΔίτη... ΑΥΤΟ!

Η σιωπή της επίσημης Νέας Δημοκρατίας στην απόφαση του Αρείου Πάγου να παραπεμφθεί τελικά για κακούργημα ο Ανδρέας Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ (επί ΓΑΠ) για αλλοίωση στατιστικών στοιχείων που αφορούσαν στο έλλειμμα της χώρας, με αποτέλεσμα να μπει η Ελλάδα στα καταστροφικά μνημόνια, έχει προξενήσει τη σφοδρή ενόχληση των καραμανλικών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σοκ στα γίδια με τις κατασχέσεις: Έχουν ανοίξει λογαριασμούς 755.806 οφειλετών και θα επιβάλλουν μέτρα αναγκαστικής είσπραξης σε 1,5 εκ Έλληνες

Ένας στους δύο φορολογούμενους έχει ληξιπρόθεσμα χρέη στην εφορία και απ’ ότι φαίνεται η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχει αγριέψει στο μέτωπο των κατασχέσεων. Τα στοιχεία τα οποία δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα αποκαλύπτουν ένα μπαράζ κατασχέσεων, δεσμεύσεων λογαριασμών και πλειστηριασμών ακινήτων σε 755.806 φορολογούμενους ή στο 50,55% των φορολογουμένων στους οποίους οι υπηρεσίες της ΓΓΔΕ μπορούν να επιβάλλουν μέτρα αναγκαστικής είσπραξης.

Όταν η Ελένη Βλάχου έγραφε για τους Ολυμπιακούς του 1936 στο Βερολίνο, τον ναζιστικό χαιρετισμό των Γάλλων και τον Τζέσσε Όουενς

Η περιγραφή της τελετής έναρξης και το σχόλιο για τον μαύρο Αμερικανό αθλητή - Ο ναζιστικός χαιρετισμός της γαλλικής ομάδας

4 Αυγούστου 1936... Ο Αδόλφος Χίτλερ θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης, διοργανώνοντας Ολυμπιακούς Αγώνες στο Βερολίνο. Μία Ελληνίδα δημοσιογράφος, η μετέπειτα Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τύπου, Ελένη Βλάχου, καλύπτει την τελετή έναρξης, μεταφέροντας με την υπέροχη πένα της τις εικόνες που αντίκριζε.

«Ντου» Κασιδιάρη στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ -Για το επεισόδιο με τον Κοντομηνά

«Εισβολή» στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ έκανε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς διαφωνούσε με τα όσα έλεγε εκείνη τη στιγμή η ρεπόρτερ του καναλιού.

ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ! «Καρφωμένη» στο 23,5% η ανεργία τον Μάιο παρότι τουριστική περίοδο

Τον Μάιο ανακόπηκε η έστω και οριακή υποχώρηση που σημείωνε η απασχόληση τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, το σύνολο των απασχολουμένων εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.653.788 άτομα, ενώ οι άνεργοι διαμορφώθηκαν σε 1.123.496.

Ισπανία: Φονική πυρκαγιά προκλήθηκε από έναν Γερμανό που... έκανε την ανάγκη του!

Ένας δασοφύλακας έχασε την ζωή του στο αρχιπέλαγος των Καναρίων Νήσων ενώ προσπαθούσε να σβήσει μια πυρκαγιά που προκάλεσε ένας Γερμανός ο οποίος ήθελε να κάνει την ανάγκη του κι έβαλε φωτιά σε χαρτί τουαλέτας, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

ΝΔ: Δυο μέτρα και δυο σταθμά στο πώς αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση την νομιμότητα

Με μια σκωπτική ανακοίνωση σχολίασε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στο ζήτημα της νομιμότητας, όσο αφορά στο Τέμενος και στις τηλεοπτικές άδειες.

ΒΙΝΤΕΟ-«Μου έφαγε τη γυναίκα. Δεν θα μείνει ρουθούνι απόψε...»

Ηταν πολύ καλή γυναίκα, κάποιος πρέπει να πληρώσει και ας έρθουν χίλια περιπολικά-Ακούστε το συγκλονιστικό διάλογο του δράστη με το protothema.gr

Με λουτρό αίματος απειλεί πλέον ο 41χρονος άνδρας που βρέθηκε στο επίκεντρο του φρικτού εγκλήματος, που έγινε χθες το βράδυ στο Κορωπί με θύμα την πρώην σύζυγό του και δολοφόνο τη νυν σύντροφό του.

Με «κουτοπονηριά» ο ΣΥΡΙΖΑ… τρώει μια σύνταξη απ' τα γίδια

Αποκάλυψη έκανε μέσω ερώτησής του, που υπογράφουν 17 «γαλάζιοι» βουλευτές, ο Βασίλης Οικονόμου.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο εργασιακών της ΝΔ, «Με την μετάθεση της ημερομηνίας πληρωμής των επικουρικών συντάξεων, ουσιαστικά «τρώγεται» μια σύνταξη για το 2016  και μετατίθεται το έλλειμμα στο 2017». Μάλιστα χαρακτηρίζει αυτή την ενέργεια ως «κουτοπονηριά» της κυβέρνησης.

Δείτε το βίντεο με τον καυγά Κοντομηνά - Κασιδιάρη: "Ακούστε κύριε τίποτα" - "Άντε ρε καραγκιόζη"

Απίστευτο επεισόδιο ανάμεσα στον πρόεδρο του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη κατά την εξέταση του πρώτου στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τα τραπεζικά δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ.

ΑΙ ΓΑΜ@ΣΟΥ ΡΕ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΙΚΟ! Απίστευτο τρολάρισμα του Λαμπριάκου στον Αθανασιάδη [pic]

Ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη, Σταύρος Λαμπριάκος ανέβασε στο Facebook μία... ειρωνική φωτογραφία με αποδέκτη τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ο Έλληνας επιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν... μοιραίος για την ομάδα του, με τις τεράστιες ευκαιρίες που “σπατάλησε” κόντρα στον Άγιαξ.

Η μυστική επίσκεψη «καραμανλικού» πρώην υπουργού στο γραφείο Μητσοτάκη

Έκπληξη προκάλεσε η παρουσία «καραμανλικού» πρώην υπουργού στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα πέρασε την πόρτα του γραφείου του προέδρου της ΝΔ, ο πρώην υπουργός...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έχασαν τα κλειδιά του Ολυμπιακού Σταδίου στο Ρίο (video)

Αν το δει κανείς από την χιουμοριστική του πλευρά, είναι το μικρότερο κακό που θα μπορούσε να βρει τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν ήρθε δα και το τέλος του κόσμου επειδή χάθηκε μια αρμαθιά κλειδιά…

ΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΑΣ! ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ! Το F-16 δεν κατέρριψε το τζετ του Ερντογάν επειδή… ξέμεινε από καύσιμα

Στην αρχή μας λέγανε ότι έγινε αερομαχία με τα 2 F-16 που συνόδευαν τον Ερντογάν... τώρα μας λένε ότι έφυγαν για να τον καταρρίψουν και ξέχασαν να βάλουν βενζίνη

Οι πραξικοπηματίες αναγκάστηκαν να επιστρέψουν για ανεφοδιασμό, υποστηρίζει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Şafak

Πολλά είναι τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με την περίφημη απόπειρα κατάρριψης του αεροσκάφους του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από F-16 όταν επέστρεφε στην Κωνσταντινούπολη μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΝΟΜΠΕΛ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ! Βυθίστηκε ο τουρισμός και στη Χίο -Πτώση 70% σε αφίξεις εξωτερικού

Μείωση παρουσιάζει φέτος η επιβατική κίνηση εξωτερικού στη Χίο σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η διεύθυνση του αεροδρομίου του νησιού.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και η εκπαίδευση τους στον στρατό [εικόνες]

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, εκτίουν τη στρατιωτική τους θητεία αυτή την περίοδο στην Αυλώνα.

Μάλιστα, έχουν ορκωμοσία την Παρασκευή και εκπαιδεύονται ενόψει της τελετής.

ΝΙΚΕΣ ΣΥΡΙΖΑ-Πήγαν στα 7,2 δις τα φέσια στον κόσμο κι αυτός τον Ιούνιο τους έκατσε φέσι 1,2 δις στην εφορία

-Στα 7,22 δισ. ευρώ τα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες και επιχειρήσεις
-«Φούσκωσαν» κατά 1,2 δισ. ευρώ τα φέσια στις εφορίες τον Ιούνιο

Βαρύ φορτίο ανεξόφλητων υποχρεώσεων 7,220 δις ευρώ κουβαλά η πραγματική οικονομία με το ελληνικό δημόσιο να αποδεικνύεται κακοπληρωτής διαρκείας.

ΝΔ κατά κουμπάρου εργολάβου και «Αυγής»: Να αφήσουν τα παραμύθια για τα δημόσια έργα

Επίθεση εναντίον του Χρήστου Σπίρτζη αλλά και της «Αυγής» εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας τον υπουργό και την εφημερίδα ότι παραποιούν την αλήθεια σχετικά με τα δημόσια έργα.

Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016: Φώναζαν “Ζίκα” στην τερματοφύλακα των ΗΠΑ!

Αποδοκιμάστηκε ή της έκαναν καλαμπούρι; Οι αναρτήσεις της Χόουπ Σόλο τις προηγούμενες μέρες στο Instagram για την απειλή του ιού Ζίκα στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν άρεσαν στους Βραζιλιάνους φιλάθλους.

Σάλος στη Γαλλία από τη διοργάνωση ημέρας με "μπουρκίνι" για μουσουλμάνες

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στη Γαλλίαη διοργάνωση σε χώρο αναψυχής με πισίνα, ημέρα με μπουρκίνι για τις μουσουλμάνες.

ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΙ ΑΠΟΨΕ! Σύνοδο των χωρών του Νότου συγκαλεί ο Αλέξης... Ολάντ, Ραχόι, Ρέντσι, Κόστα και Αναστασιάδης δεν το ξέρουν όμως

ΑΛΕΞΗ ΜΗ ΦΑΣ! Έχουμε γλάρο... Θα έρθει ο Ραχόι σε πάρτι για να ζητήσουν δανεικά απ' τη Μέρκελ... γελάσαμε κι απόψε!

- Παραμονή εγκαινίων της ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας συγκαλεί άτυπη σύνοδο των χωρών του Νότου
- Προσκεκλημένοι του Έλληνα πρωθυπουργού οι ηγέτες Γαλλίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας και Κύπρου
- Οικονομία και προσφυγικό στο τραπέζι της άτυπης συνόδου
- Στη σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στο τέλος του μήνα ο πρωθυπουργός

Ο Σκουρλέτης προσπάθησε να βολέψει μεγαλοφειλέτες με 2Χ δόσεων και άρση κατασχέσεων

Κουτσούκος: «Να μας εξηγήσει ποίους καλύπτει o Αλεξιάδης» - Για «ντροπολογία» μίλησε η Κεραμέως - Καραθανασόπουλο: «Η τροπολογία εκτός από περίεργη είναι και σκανδαλώδης» - Για «τροπολογία ξέπλυμα», μίλησαν Αμυράς και Καρράς - Αμηχανία Σκουρλέτη

Έντονο καβγά προκάλεσε στη Βουλή «ύποπτη» τροπολογία που προτείνει ευνοϊκή μεταχείριση συγκεκριμένων μεγαλοοφειλετών με διπλασιασμό των δόσεων για την ρύθμιση των υποχρεώσεών τους.

Συνελήφθη ο παρολίγον δράστης του διπλού φονικού Κορωπί - Αύριο η απολογία της 26χρονης

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στο έγκλημα πάθους που έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο Κορωπί.

Πριν από λίγη ώρα συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της δολοφονημένης γυναίκας, ο οποίος νωρίτερα πυροβόλησε 3 έως 5 φορές τον πατέρα της φόνισσας και μία γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο εκείνη τη στιγμή, ενώ στη συνέχεια διέφυγε και συνελήφθη περίπου μία ώρα αργότερα κοντά στο σημείο.

Στη Singular Logic ανατέθηκε η μπουγάδα για τη δημοπρασία των αδειών

Στην εταιρεία Singular Logic ανατέθηκε από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η εγκατάσταση του πληροφοριακού συστήματος που απαιτείται για τη διεξαγωγή της ηλεκτρονικής δημοπρασίας για τη χορήγηση τεσσάρων αδειών γενικού ενημερωτικού περιεχομένου.

elmhdyexporting has invited you to join post-45321

This invitation expires in 30 days. September 3, 2016 8:57:09 AM PDT
You have been invited to join post-45321 group!

Yahoo Groups is a free service that allows you to stay in touch with friends and family or meet new people who share your interests. It is a violation of our service rules for members to abuse this invitation feature. If you feel this has happened, please notify us. You may also change your email preferences to stop receiving group invitations in the future. Your use of Yahoo Groups is subject to our Terms of Service.

Νέο σοκ στο Κορωπί: Ο πρώην σύζυγος της δολοφονημένης πυροβόλησε 2 άτομα

Συγκλονίζουν οι νέες εξελίξεις στην οικογενειακή τραγωδία στο Κορωπί, όπου το βράδυ της Τετάρτης έπεσε νεκρή μία 35χρονη γυναίκα, από το χέρι 26χρονης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σήμερα το απόγευμα, ο 41χρονος πρώην σύζυγος της δολοφονημένης πυροβόλησε τον πατέρα της 26χρονης και τη σύντροφό του, στο σπίτι τους, με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς τους στα πόδια και την πλάτη.

BINTEO-Μέσα στο πιλοτήριο ενός καναντέρ: Οι βουτιές στη θάλασσα και οι πτήσεις πάνω από τις φλόγες στην Εύβοια

Ενα συγκλονιστικό βίντεο από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι πιλότοι των καναντέρ της Πολεμικής Αεροπορίας στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Εύβοια ανέβασε ο ιπτάμενος Χρήστος Βενετσάνος.

The 1 food ingredient secretly making us fat

The 1 food ingredient secretly making us fat
 

I'm a big fan of eating natural foods and avoided processed junk.

So today I want to talk about some important information from Dr. Charles.

On his website he goes into detail about the #1 food ingredient secretly making us fat.

>>> Watch This Video From Here

What's this dangerous ingredient?

High Fructose Corn Syrup, which is a man made sweetener that is cheaper to produce and actually sweeter than sugar.

Here's what makes it so harmful:

When HFCS is ingested, it travels straight to the liver which turns the tasty, sugary liquid into FAT.

HFCS does not cause the pancreas to produce insulin. As a result, our bodies are "tricked" into a vicious cycle, eating food that gets immediately stored as fat and never feeling full.

It is associated with blood sugar problems, ADD/ADHD, depression, fatigue, B vitamin deficiency, indigestion, tooth decay, and most importantly... WEIGHT GAIN

So what's the solution? Just avoid HFCS?

Unfortunately it's not that easy.

You see, HFCS is added to so many foods that historically have not contained sugar, like peanut butter, bread, yogurt and juices.

So it's very difficult to avoid completely.

Also, even if you eliminated HFCS from your diet, it wouldn't repair the damage that has already been done.
There's another step you have to take first.

This is exactly why Dr. Charles created his Fat Loss program... to help your body repair the damage from toxins like HFCS... and lose a lot of weight in the process.

The video on his website will give you more details and has a lot of awesome free info about weight loss in it:

>>> Solution By Dr. Charles From Here

The food industry is well aware that HFCS is a problem. But instead of eliminating HFCS, the corn lobby in Washington,
DC has asked the FDA to change the name of HFCS to "corn sugar."

They think that just changing the name will fool us into thinking it's healthier.

P. S. Fat Loss Program Not to public use to long time >>

 

ΒΙΝΤΕΟ-Η ρεβάνς του Πίκατσου

Τρελό γέλιο... δείτε το βίντεο:

Ελληνικό NH-90 πρωταγωνιστεί σε βίντεο των Αμερικανών Πεζοναυτών!

Πρωταγωνιστεί σε εντυπωσιακό βίντεο των Αμερικανών Πεζοναυτών το ελληνικό ελικόπτερο NH-90 και αποσπά τα καλύτερα σχόλια.

Πρόκειται για το ελικόπτερο που έλαβε μέρος στη ΝΑΤΟΪκή άσκηση Platinum Lion 2016, στην Βουλγαρία.

Ντοκουμέντο: Η άγνωστη επιστολή του Αϊνστάιν στον Καζαντζάκη

Η επιστολή του Άλμπερτ Αϊνστάιν στον Νίκο Καζαντζάκη. Τι ανέφερε ο σπουδαίος επιστήμονας στον Έλληνα λογοτέχνη το μακρινό 1952

Πρόκειται για τη "συνάντηση" δύο σπουδαίων μυαλών.

ΦΩΤΟ-Ο υπουργός που αποδεικνύει πως οι ΣΥΡΙΖΑίοι είναι γύφτοι

Τα αταίριαστα διάλεξε να φορέσει σήμερα ο Νίκος Φίλης, τον οποίο εντόπισε ο φωτογραφικός στο βήμα της Βουλής. Εν μέσω καλοκαιριού ο υπουργός Παιδείας φόρεσε...

Εγγονή της «Τίγρης του Κορωπίου» η 26χρονη φόνισσα-H γιαγιά της είχε κάψει ζωντανό τον άντρα της

Στις ανθρώπινες τραγωδίες η μοίρα λένε πολλοί παίζει πάντοτε το δικό της τραγικό παιχνίδι και αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει και στην περίπτωση της 26χρονης νεαρής, που δολοφόνησε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της στο Κορωπί.

ΝΔ κατά Τόσκα: Στο επόμενο στάδιο οι μπαχαλάκηδες θα δίνουν εντολές στην ΕΛΑΣ

Για υποταγή στις πιο ακραίες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία οδηγείται στη συνδιαχείριση της δημόσιας τάξης με τους αντιεξουσιαστές, κατηγόρησε την κυβέρνηση η ΝΔ, σχολιάζοντας τη δήλωση του Νίκου Τόσκα στον ΣΚΑΪ ότι έχει καλέσει τις συλλογικότητες από τα Εξάρχεια να συζητήσουν.

To video της σύλληψης του 19χρονου δράστη στο Λονδίνο (ανανεωμένο)

Μια νεκρή γυναίκα 60 ετών και πέντε τραυματίες είναι ο τραγικό απολογισμός από την επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο του Λονδίνο, από έναν 19χρονο δράστη πριν αυτός συλληφθεί.

Ο Κρανιδιώτης… μετονομάζει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Δεν θα μπορούσε να μην πάρει θέση για το ζήτημα των καταλήψεων κτιρίων αλλά και της εισβολής στον ορθόδοξο ναό ο πρόεδρος της «Νέας Δεξιάς» Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ανεξέλεγκτη επιτάχυνση αυτοκινήτου σπέρνει τον τρόμο και αφήνει πίσω του τέσσερις νεκρούς [vid]

Ένα Hyundai Santa Fe από μηχανική βλάβη στο γκάζι ή από ανθρώπινο λάθος τερμάτισε την πορεία του πάνω σε σταθμευμένη πλατφόρμα φορτηγού.

To δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός κατάλαβε ότι δεν θα μπορέσει να σταματήσει στο κόκκινο φανάρι μιας διασταύρωσης, καθώς το αυτοκίνητό του, όπως δήλωσε, συνέχισε να επιταχύνει ανεξέλεγκτα.

Ο Κοντομηνάς στην Εξεταστική Επιτροπή: Δεν υπάρχει φοροδιαφυγή - Το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη

"Οι μετοχές είναι στο όνομα της κόρης μου και εγώ δεν είμαι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ALPHA" απάντησε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής ποια είναι η σχέση του με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Σκηνές πανικού στην καμπίνα του αεροπλάνου της Emirates – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο που κατέγραψε επιβάτης του αεροπλάνου της Emirates, το οποίο χθες πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση και τυλίχθηκε στις φλόγες στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι, δείχνει τις στιγμές πανικού που επικράτησαν τη στιγμή της πρόσκρουσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι σκαρφίστηκε πάλι ο μαλ@κας Δαυίδ για να προκαλέσει ως άλλος θεός Διόνυσος

Είχε πάλι όρεξη για τρέλες ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος, ο οποίος ως άλλος Βάκχος, όπως ο ίδιος αναγράφει κάτω από το βίντεό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, καταβροχθίζει ρόγες με σταφύλια, ωστόσο μας επιφυλάσσει μια μάλλον εμετική έκπληξη

Αστυνομικοί θα περιφρουρούν τα… σούπερ μάρκετ!

Έκτακτα μέτρα προκειμένου να προφυλάξει… σούπερ μάρκετ στα Εξάρχεια λαμβάνει η αστυνομία έπειτα από το μπαράζ ληστειών στην περιοχή.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ 13η-14η ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΔΙΑ! Σοκ για χιλιάδες ασφαλισμένους: Μείωση έως και 20% σε νέες συντάξεις ΟΑΕΕ για μία ημέρα

Μειωμένες έως και 20% θα δουν τις συντάξεις τους όσοι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ διέκοψαν την επαγγελματική τους δραστηριότητα μετά τις 13 Μαΐου.

Η μείωση αυτή θα ισχύσει ακόμα και αν είχαν υποβάλει νωρίτερα αίτηση συνταξιοδότησης.

ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΑΠ'ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ! Νίκος Φίλης: Τζαμί για να μην έχουμε τα προβλήματα Γαλλίας και Βελγίου

Ρε βλαμμένε, η Γαλλία είναι γεμάτη τζαμιά και τώρα θέλει να τα κλείσει, τι μαλ@κίες λες στα ζώα;

«Το Ισλάμ είναι εδώ», είπε ο υπουργός Παιδείας  και υποστήριξε ότι η κατασκευή του τεμένους απομακρύνει την ισλαμική τρομοκρατία από την Ελλάδα

Αυτή είναι η νέα μονάδα βαριά οπλισμένων αστυνομικών που βγήκαν στο Λονδίνο μετά την αιματηρή επίθεση [pics]

- Σε εξέλιξη η “επιχείρηση Ηρακλής” στο Λονδίνο, με βαριά οπλισμένους αστυνομικούς στους δρόμους
- Δεν έχει σχέση με την επίθεση στην πλατεία Russell η παρουσία τους
- Με μοτοσυκλέτες BMW μεγάλου κυβισμού, περίστροφα και ημι-αυτόματες καραμπίνες η Ειδική Μονάδα της αστυνομίας
- Στους σταθμούς του μετρό και σε αξιοθέατα η πρώτη τους παρουσία

Κουμουτσάκος: Σε λίγο οι μπαχαλάκηδες θα δίνουν οδηγίες στην Αστυνομία

Για υποταγή «στις πιο ακραίες θέσεις του κόμματός του» κατηγορεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος. Αφορμή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του κ.Τόσκα στο Σκάι, σύμφωνα με τις οποίες έχει καλλέσει «συλλογικότητες» από τα Εξάρχεια σε διάλογο.

Ένα νέο bug κάνει τα ATM να «φτύνουν» λεφτά

Ερευνητές έδειξαν πώς μικρές τροποποιήσεις στον εξοπλισμό θα μπορούσε να επιτρέψει σε χάκερς να παραβιάσουν το σύστημα του μηχανήματος

Πως ένα Μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης (ΑΤΜ) μπορεί να μετατραπεί σε πηγή χρημάτων; Με μία ευπάθεια (bug) η οποία αναγκάζει το μηχάνημα να «φτύσει» τα χρήματα που έχει μέσα.

Ο Κιμ πατάει... το κουμπί και στέλνει άνθρωπο στο φεγγάρι!

Να στείλει άνθρωπο στο φεγγάρι μέσα στα επόμενα 10 χρόνια επιδιώκει η Βόρεια Κορέα. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, ο Κιμ Γιουνγκ Ουν διέταξε τους αρμόδιους να δουλέψουν πάνω σε ένα σχέδιο που θα επιτρέψει στην χώρα να θέσει σε τροχιά εξελιγμένους δορυφόρους, αλλά και να στείλει άνθρωπο στο φεγγάρι.