05 Αυγούστου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις για το τέμενος: Διαφωνώ αλλά αν είσαι σε ένα κόμμα ακολουθείς τη φάλαγγα ή φεύγεις…

Με αφορμή τη συζήτηση για τη δημιουργία ισλαμικού τεμένους o Aντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρεται στο ζήτημα της κομματικής πειθαρχίας.

O κ. Γεωργιάδης ο οποίος νωρίτερα στην τηλεοπτική του εκπομπή εξέφρασε τα επιχειρήματα του στο θέμα της δημιουργίας ισλαμικού τεμένους τονίζει μεταξύ άλλων:

Οι Τούρκοι μφισβητούν με NOTAM την έρευνα και διάσωση στη Σκύρο!

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Προκλητική NOTAM που επιχειρεί να διχοτομήσει το Αιγαίο εξέδωσαν πάλι οι Τούρκοι, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η έρευνα και διάσωση στην Σκύρο είναι δική τους αρμοδιότητα!

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΦΟΥΡΙΟΖΟΙ! Πληροφορίες για δύο κρούσματα ντόπινγκ στην ελληνική αποστολή στο Ρίο

- Το πρώτο κρούσμα ντόπινγκ αφορά Ελληνίδα κολυμβήτρια η οποία βρίσκεται ήδη στο Ρίο
- Το δεύτερο κρούσμα αφορά μέλος της Παραολυμπιακής Ομάδας που βρίσκεται στην Αθήνα
- Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε πριν αναχωρήσει η ελληνική Oλυμπιακή αποστολή για το Ρίο
- Και τα δύο δείγματα έχουν βρεθεί θετικά στον πρώτο έλεγχο και θα ακολουθήσει και δεύτερος

ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! Κοτζιάς αναδημοσιεύει Στυλιανίδη... δεν έχει πάτο η ξεφτίλα

Ο διαδικτυακός «πόλεμος» και η στήριξη Κοτζιά στον «γαλάζιο» πρώην υπουργό

Ο κ. Στυλιανίδης ανήρτησε νωρίτερα δημοσίευμα το οποίο αναφερόταν στις εξελίξεις σχετικά με την παραπομπή του Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ αλλά και πόσο στοίχισε η υπόθεση στους Έλληνες.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών έσπευσε να απαντήσει στον κ. Στυλιανίδη και ακολούθησε…

«Διακοπές» με πλαστές ταυτότητες και κλεμμένο αμάξι έκαναν στη Σπάρτη οι Σακκάς-Σεϊσίδης

Φύλλο και φτερό κάνουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια το κλεμμένο Golf που χρησιμοποίησαν οι δύο συλληφθέντες - Ψάχνουν τυχόν σύνδεση του «ληστή με τα μαύρα» με την Ο.Λ.Α. και τους ληστές του Διστόμου

Έκαναν διακοπές στη Λακωνία ή είχαν βρει καταφύγιο στη Σπάρτη; Απάντηση σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν να δώσουν στην Αντιτρομοκρατική για τους δύο καταζητούμενους “αντάρτες πόλης” που πιάστηκαν στο μπλόκο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ για τον εντοπισμό ναρκωτικών.

Συμβαίνει και στις σταρ: Η πιστωτική κάρτα της Adele απορρίφθηκε στα H&M

Επισκέφθηκε ένα κατάστημα της γνωστής αλυσίδας κατά τη διάρκεια περιοδείας της στις ΗΠΑ και εκεί την περίμενε μια... δυσάρεστη έκπληξη

Μπορεί να συγκαταλέγεται στις δέκα πιο ακριβοπληρωμένες διασημότητες στον κόσμο, με περιουσία που αγγίζει τα 80,5 εκατομμύρια δολάρια, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι πιστωτικές της κάρτες τη βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπη.

ΦΩΤΟ-Επίσκεψη έκπληξη στον Κυριάκο στη Βουλή

Μια ωραία έκπληξη περίμενε τον Κυριάκο Μητσοτάκη την Παρασκευή.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δέχτηκε επίσκεψη από την μεγάλη του κόρη Σοφία στο γραφείο του στη Βουλή.

Ε ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ! Ζήτησε τα παιδιά της στη φυλακή η κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία στο Κορωπί – ΒΙΝΤΕΟ

Για τη σωματική ακεραιότητα των δύο παιδιών της φοβάται η 26χρονη από το Κορωπί που φέρεται να έχει ομολογήσει την άγρια δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του συντρόφου της. Η κατηγορουμένη κρίθηκε προφυλακιστέα και δήλωσε μετανιωμένη για την πράξη της. Δείτε το βίντεο του STAR.

Στην οικονομική θέση ο Κυριάκος για τα Χανιά (photos)

Στο αεροδρόμιο συνέλαβε ο φακός τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος ταξίδεψε με την απογευματινή πτήση της Aegean για τα Χανιά, όπου θα περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Επίθεση Πολάκη στον ΙΣΑ και τον Πατούλη

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης απάντησε στην ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οποία θέτει θέμα νομιμότητας για την παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας σε επέμβαση στο νοσοκομείο της Σαντορίνης.

ΦΩΤΟ-Λευτέρης Πανταζής: Στα μπουζούκια με τσουλάκι καλλονή

Εκτός αν είδε τον 60χρονο ΛεΠα και τον ερωτεύτηκε....

Βλέμματα που μαρτυρούσαν πολλά αντάλλαζαν όλο το βράδυ ο Λευτέρης Πανταζής με την καλλονή συνοδό του.

Ο τραγουδιστής εθεάθη σε νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Γιάννης Πλούταρχος και δεν άφησε ούτε στιγμή από κοντά του την κούκλα πιτσιρίκα συνοδό του.

ΣΚΑΪ: Σοβαρά ερωτήματα εγείρει ο τρόπος ανάθεσης του διαγωνισμού στη Singular Logic

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η απόφαση της κυβέρνησης και του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά να αναθέσουν στην εταιρεία Singular Logic του ομίλου MIG τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό για τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο σταθμός ΣΚΑΪ.

Απίστευτο βίντεο: Το παιδί «της έφυγε» στην είσοδο του μαιευτηρίου!

Η Τζέσικα Στάμπινς από τη Βρετανία βρισκόταν στην είσοδο του μαιευτηρίου που πήγε για να γεννήσει ενώ ο σύζυγός της έψαχνε θέση στο πάρκινγκ - Διαβάστε γιατί η επίτοκος δεν χρειάστηκε τελικά την βοήθεια του μαιευτήρα της

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ! ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΜΕΓΜΑ! Μπόρις Τζόνσον: Θέλουμε οι Έλληνες να έρχονται για σπουδές και δουλειά στη Βρετανία

Ολοκλήρωσε τις διακοπές του με την οικογένειά του στο Πήλιο και επιστρέφει σήμερα Παρασκευή στο Λονδίνο για να ξεκινήσει τις συνομιλίες και τις επαφές του ενόψει του Brexit

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι ελληνοβρετανικές σχέσεις είναι άριστες και έτσι θα παραμείνουν, παρά την απόφαση του Βρετανικού λαού να βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θέλησε να στείλει μέσω του magnesianews.gr ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος ολοκλήρωσε τις διακοπές του με την οικογένειά του στο Πήλιο και επιστρέφει σήμερα Παρασκευή στο Λονδίνο για να ξεκινήσει τις συνομιλίες και τις επαφές του ενόψει του Brexit.

ΚΛΑΜΑ! Η βλαμμένη ήρθε από τις ΗΠΑ εθελόντρια και κόντεψαν να τη βιάσουν... Σύροι λάθρο

Απόπειρα βιασμού από 3 σύρους πρόσφυγες κατήγγειλε 26χρονη εθελόντρια από τις ΗΠΑ που τους συνόδευε σε εκδρομή στον Κορινό Πιερίας.

Έξαλλος ο ψινάκης με το πλιάτσικο των υπαλλήλων στις κατασκηνώσεις ΑμΕΑ

Κλοπές βασικών ειδών από υπαλλήλους διαπίστωσε ο δήμαρχος Μαραθώνα - Διαβάστε την επιστολή που απέστειλε στην αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου

ΒΡΩΜΙΣΕ ΣΑΠΙΛΑ! Διαδικτυακός «πόλεμος» των τελειωμένων Στυλιανίδη-Παπακωνσταντίνου με βαρείς χαρακτηρισμούς

«Πόλεμος» με tweets ξέσπασε ανάμεσα στους πρώην υπουργούς, Ευριπίδη Στυλιανίδη και Γιώργο Παπακωνσταντίνου, με αφορμή τις πρόσφατες αποφάσεις για την παραπομπή Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών δημοσίευσε tweet του Ευριπίδη Στυλιανίδη, στο οποίο έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο και όπως ήταν φυσικό ο κ. Στυλιανίδης του απάντησε.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Μαροκινός μποξέρ συνελήφθη για βιασμό

Ο 22χρονος αθλητής Χασάν Σααντά φυλακίστηκε για τουλάχιστον 15 ημέρες, όπως προβλέπεται από το Νόμο, μετά την καταγγελία που έκαναν δύο Βραζιλιάνες, οι οποίες εργάζονται ως σερβιτόρες στο Ολυμπιακό Χωριό

ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ! Εικόνα διάλυσης στα ΚΕΠ

Ένας θεσμός με μεγάλη προσφορά, που λειτούργησε επιτυχώς το πρόγραμμα Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, διαλύθηκε εντός 19 μηνών

Μεγάλη αναστάτωση έχει δημιουργήσει η κυβερνητική πολιτική ως προς τη λειτουργία των ΚΕΠ και την ομαλή εξέλιξη του προγράμματος «Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης».

Βίντεο: Ασυγκράτητοι Γερμανοί τουρίστες κάνουν σεξ στην «καρδιά» ιταλικής πόλης

Το ζευγάρι καταγράφηκε από δημοτικό σύμβουλο που ανήρτησε το βίντεο στο λογαριασμό του στο Facebook

Δεν κατάφεραν να χαλιναγωγήσουν το ερωτικό τους πάθος δύο νεαροί Γερμανοί, οι οποίοι μην μπορώντας να συγκρατήσουν τις ορμές τους κατέληξαν να κάνουν σεξ στην «καρδιά» ιταλικής πόλης.

ΒΙΝΤΕΟ-Τη σκότωσε το μαλ@κισμένο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, λίγο πριν φύγει για διακοπές – Τι λέει ο πατέρας

«Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πέθανε το παιδί μου», λέει στο protothema.gr -Διέλυσε τα πάντα ο 18χρονος στο πέρασμά του - Γκρέμισε πόρτα σπιτιού, παρέσυρε την 25χρονη και κατέληξε σε μάντρα
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του δήμου Αγίου Δημητρίου από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το μεσημέρι Τετάρτης στην οδό Πριάμου 54, όταν ένα Fiat Panda που οδηγούσε ένας 18χρονος, έπεσε πάνω σε μία στάση λεωφορείου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 25χρονη κοπέλα.

Τον δικηγόρο των celebrities προσέλαβε η Αθηνά Ωνάση για το διαζύγιο από τον Ντόντα

Την ώρα που ο Βραζιλιάνος ιππέας Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο ετοιμάζεται να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Αθηνά Ωνάση ετοιμάζεται να κατακτήσει το... χρυσό μετάλλιο στη μάχη της με τον πρώην σύζυγό της.

Θέμα νομιμότητας για την παρουσία Πολάκη στο χειρουργείο στη Σαντορίνη θέτει ο ΙΣΑ

Υπενθυμίζει την διάταξη του Συντάγματος που «ρητά ορίζει ότι κάθε επαγγελματική δραστηριότητα μελών της κυβέρνησης και υφυπουργών αναστέλλεται κατά την διάρκεια άσκησης των καθηκόντων τους»

Βαριά η... καλογερική: Δείτε 10 Αμερικανούς προέδρους «πριν και μετά» τη θητεία τους

Ποιος δεν θα ήθελε να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ και να... γεράσει πριν της ώρας του;
Ο ρόλος του προέδρου ενός από τα μεγαλύτερα και πιο ισχυρά έθνη στον κόσμο είναι αναμφίβολα απαιτητικός, με τα άτομα που βρίσκονται σε αυτήν τη ζηλευτή αλλά και... ζόρικη θέση να βιώνουν καθημερινά δεκάδες πιέσεις και στρες ικανό να «λυγίσει» και τον πιο ισχυρό χαρακτήρα.

Πάτρα - Συμπλοκή μεταξύ μεταναστών κοντά στο λιμάνι με τρεις τραυματίες

Συμπλοκή μεταξύ μεταναστών σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, μέσα σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, που βρίσκεται απέναντι από το νέο λιμάνι της Πάτρας. Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά τρία άτομα, ενώ ένας εξ αυτών διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ! Καμμένος κατά Μπαλτά για την επένδυση στο Ελληνικό

Ο κ. Καμμένος με δήλωσή του βάλλει ευθέως κατά του υπουργού Πολιτισμού, χαρακτηρίζοντάς τον «πολέμιο κάθε πρωτοβουλίας ιδιωτικών επενδύσεων που στοχεύουν σε ανάσα ανάπτυξης για τη χώρα».

80% των γερμανών ενάντια στην ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ

Το 80% των Γερμανών τάσσεται κατά της μεσοπρόθεσμης ή μακροπρόθεσμης ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ μόλις το 5% εκφράζει κατανόηση για τη συμπεριφορά της τουρκικής κυβέρνησης μετά την απόπειρα πραξικοπήματος. Συντριπτική είναι και η πλειοψηφία εκείνων που θα ήθελαν αποφασιστικότερη στάση της κυβέρνησής τους έναντι του Ταγίπ Ερντογάν.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ο γίγας GAP

Για την προώθηση της Ολυμπιακής Εκεχειρίας - Συναντήσεις με ξένους ηγέτες

Με στόχο την προώθηση της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, συμμετέχει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου.

Τρομάρα στον αέρα πάνω από τη Θεσσαλονίκη! Λαχτάρησαν οι επιβάτες με προορισμό τη Μόσχα

"Βόλτες" στον αέρα έκανε το αεροσκάφος, πάνω απο τη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για επιβατικό μπόινγκ με προορισμό την Μόσχα...

N. Μαραντζίδης: «Το φάντασμα του κομμουνισμού έχει κουρνιάσει κουρασμένο ακριβώς πάνω από τη χώρα μας»

Ο καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης αρθρογραφεί στην «Καθημερινή» για την παιδεία στην εποχή των Κόκκινων Χμερ και καταλήγει στο συμπέρασμα πως «το φάντασμα του κομμουνισμού μπορεί να μην πλανάται πάνω από την Ευρώπη, όπως ήθελε σαρκαστικά ο Μαρξ, αλλά ίσως να έχει κουρνιάσει κουρασμένο ακριβώς πάνω από τη χώρα μας».

Βραζιλία: Οδηγός νταλίκας εκσφενδονίζεται από το παρμπρίζ!

Τύχη βουνό είχε οδηγός νταλίκας στη Βραζιλία. Το βαρύ όχημα που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του σε κλειστή στροφή του εθνικού οδικού δικτύου και στη συνέχεια ανετράπη.

ΒΙΝΤΕΟ-Από μία άποψη πάντως ο Άδωνις είναι για λύπηση... το τι έχει ακούσει δεν περιγράφεται!

Αυτό το φυντάνι του ΣΥΡΙΖΑ, που πόνεσε τα αυτιά του Άδωνι το 2012, που να είναι σήμερα άραγε; 

"Δεν είμαστε σαν εσάς Yesmen Θα διαπραγματευτούμε σκληρά, θα επιδιώξουμε και θα καταφέρουμε...

Ποιος υπουργός είναι «καψούρης» με ξανθιά καλλονή υπάλληλο του;

Προσπαθεί μάλιστα να χάσει κιλά για χάρη της

Τρελά ερωτευμένος με την ξανθιά υπάλληλο του γραφείου του είναι πρωτοκλασάτος υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Έλληνας ηθοποιός έσωσε 5μελή οικογένεια από πνιγμό

Από βέβαιο πνιγμό έσωσε ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος μια πενταμελή οικογένεια Γάλλων τουριστών, την Τρίτη 2 Αυγούστου. Δείτε τι είπε ο γνωστός ηθοποιός στην εφημερίδα Freddo.

Γερανός ξηλώνει το σήμα της ΝΔ από το κτίριο στη Συγγρού [βίντεο & εικόνες]

Τέλος εποχής για τη ΝΔ στα γραφεία της Συγγρού.

Συνεργείο έφτασε σήμερα στο σημείο και αφαίρεσε το σήμα του κόμματος από το κτίριο στη Λεωφόρο Συγγρού.

ΠΟΙΟΣ ΕΝΦΙΑ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ; ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕΧΑΧΑ! ΥΠΟΙΚ: Μόνο το 10% θα πληρώσει αυξημένο ΕΝΦΙΑ- Οι υπόλοιποι το ίδιο ή λιγότερο

Απαντήσεις σε διάφορα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στον ΕΝΦΙΑ 2016 και στα ποσά που θα κληθούν να πληρώσουν εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων, δίνει το υπουργείο Οικονομικών, θέλοντας όπως τονίζει να αποκαταστήσει την αλήθεια.

ΝΔ: «Ο κ. Φίλης απέναντι στους ικανούς, δίπλα στους μπαχαλάκηδες»

Ανακοίνωση σε σκληρή γλώσσα εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με τις πρακτικές του Υπουργού Παιδείας, ο οποίος είναι διατεθειμένος να καλύψει από πόρους του Υπουργείου τις ζημιές που προκλήθηκαν στο ΑΠΘ, ενώ αρνήθηκε να πληρώσει τις 9.000€ για τα έξοδα μετακίνησης των μαθητών στη μαηματική Ολυμπιάδα της Ταϋλάνδης!

Θεοδωράκης: Mέλημα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να ανοίξουν δρόμο στους εργολάβους τους

«Το κύριο μέλημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι να ανοίξουν το δρόμο στους δικούς της εργολάβους που θα πάρουν στα χέρια τους τα τηλεοπτικά κανάλια που θα δοθούν, με αδιαφανή τρόπο, το προσεχές διάστημα» τόνισε την Πέμπτη το βράδυ ο Σταύρος Θεοδωράκης στο κανάλι Κρήτη Tv.

Η κλήρωση του Europa League

Την Αρούκα από την Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα πλέι-οφ του Europa League ενώ ο ΠΑΟΚ θα επισκεφθεί την Γεωργία όπου θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Τιφλίδας. Ταξίδι και πάλι στην Σκανδιναβία για τον Παναθηναϊκό αφού κληρώθηκε με την Μπρόντμπι.

ΝΔ: Μόνο ο Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται ότι εξαντλήθηκε η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών

«Οι μοναδικοί που δεν αντιλαμβάνονται ότι η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών έχει εξαντληθεί, είναι ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του», σχολιάζουν σε κοινή τους δήλωση ο Χρήστος Σταϊκούρας και ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, σχετικά με τη νέα αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ιδιωτών προς το Δημόσιο.

Πονοκέφαλος για το Μαξίμου το ταξίδι… επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος

Ο Σεπτέμβρης θα είναι καυτός σε όλα τα επίπεδα για τον Αλέξη Τσίπρα και αυτό το ξέρει καλά τόσο ο ίδιος όσο και το περιβάλλον του. Έντονο προβληματισμό γεννά η υποδοχή που θα τύχει ο πρωθυπουργός στη...

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η πιο μεγάλη μάχη του πραξικοπήματος στην Τουρκία

Τα F-16 των πραξικοπηματιών πυροβολούν κατά πολιτών και βομβαρδίζουν περιοχή στην Άγκυρα

Άλλο ένα βίντεο-ντοκουμέντο από όσα συνέβησαν το βράδυ της 15ης Ιουλίου και το αποτυχημένο -τελικά- πραξικόπημα στην Τουρκία κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έφερε στη δημοσιότητα το πρακτορείο Αναντολού.

Ορκίστηκαν και το διασκεδάζουν οι Αντετοκούνμπο

Σε βίντεο που ανέβασε ο Θανάσης, τα 3 αδέλφια φαίνονται να διασκεδάζουν με μουσική στο αυτοκίνητό τους, καμαρώνοντας παράλληλα και για το καινούριο τους κούρεμα

Οι δυο φαντάροι, Γιάννης και Θανάσης, ορκίστηκαν στον ελληνικό στρατό και λίγο αργότερα το διασκέδασαν μαζί με τον μικρό τους αδελφό, Κώστα.

ΝΔ: Παρακρατικός μηχανισμός πίσω από το νέο απόρρητο έγγραφο που «δημοσίευσε» ο Ρουβίκωνας;

Συγχαίρει παράλληλα την Ελληνική Αστυνομία, για τη σύλληψη των καταζητούμενων για συμμετοχή σε τρομοκρατικές και αντιεξουσιαστικές οργανώσεις Κ. Σακκά  και Μ. Σεϊσίδη

ΤΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ 1,8 δις->Στα 3,1 δισ. ευρώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη των Ταμείων στους ασφαλισμένους τους

Την ίδια ώρα, τα χρέη ασφαλισμένων και εργοδοτών προς τα Ταμεία αγγίζουν τα 16,6 δισ. ευρώ, καθώς, ενώ άλλα χρέη πληρώνονται, συνεχώς προστίθενται νέα, σύμφωνα με τα στοιχεία Ιουνίου από  το Κέντρο Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών (ΚΕΑΟ)

ΣΥΡΙΖΑίοι θα'ταν! Μπράβοι κλαμπ προς εφοριακούς: «Φύγετε μην έχουμε άλλα...»

Κακήν κακώς έδιωξαν υπάλληλοι κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων που επιχείρησε να κάνει  φορολογικό έλεγχο

«Φύγετε μην έχουμε άλλα...» Οι εργαζόμενοι στην «πόρτα» μεγάλου κλαμπ της Ρόδου δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους 4 ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, όταν εκείνοι επιχείρησαν να μπουν στο κατάστημα για να κάνουν φορολογικό έλεγχο.

O Πελέ εξασφάλισε την άδεια των χορηγών να ανάψει το βωμό αλλά λέει ότι είναι... τραυματίας

Συνεχίζεται το «θρίλερ» για το ποιος θα ανάψει τον βωμό με την Ολυμπιακή φλόγα στο γήπεδο «Μαρακανά» στη Τελετή Εναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

ΑΦΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΛΑΘΡΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ; Κατακόρυφη πτώση για τη δημοτικότητα της Μέρκελ

Η δημοτικότητα της Αγγελα Μέρκελ μειώθηκε κατά 12 ποσοστιαίες μονάδες, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε μετά τις επιθέσεις στη Γερμανία, που δείχνει ότι σχεδόν τα δύο τρίτα των Γερμανών δεν υποστηρίζουν την προσφυγική της πολιτική.

Όταν ο Βούτσης έδινε συνεντεύξεις και ζητούσε αποφυλάκιση Σακκά

[Από τη συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση του απεργού πείνας Κώστα Σακκά. Από αριστερά, η Κλειώ Παπαπαντολέων από την ΕΕΔΑ, η ιατρός Όλγα Κοσμοπούλου, η συνήγορος Μαρίνα Δαλιάνη, ο δικηγόρος Μιχάλης Καλογήρου και ο βουλευτής Νίκος Βούτσης]

Αντιγράφω από το ΒΗΜΑ της 27/06/2013

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ο Κώστας Σακκάς για παράνομη κράτηση-Συνήγορος Σακκά: «Παραβίαση του Συντάγματος η παράταση προφυλάκισης»

Την προσφυγή της στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, όπου και θεωρεί δεδομένη την καταδίκη της Ελλάδας θα προσφύγει όπως προανήγγειλε σε Συνέντευξη Τύπου η δικηγόρος του προφυλακισμένου Κ. Σακκά, κυρία Μαρία Δαλιάνη.

Έτσι συνέλαβαν κατά λάθος τους Σακκά-Σεϊσίδη - Να επιληφθεί ο ΣΥΡΙΖΑ της καταγγελίας για πυροβολισμό εναντίον τους και ξυλοδαρμό

[Η φώτο από την περίφημη συναυλία των ΣΥΡΙΖαίων μέσα στην ΕΡΤ όταν έκλεισε]

- Μεγάλη επιχείρηση Αντιτρομοκρατικής και Ασφάλειας αυτή την ώρα
- Αναζητούνται πιθανοί συνεργοί που βοηθούσαν τους δύο καταζητούμενους
- Υπάρχουν πληροφορίες για ένα κινητό που βρέθηκε πάνω τους
- Πως έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών Σακκάς και Σεϊσίδης
- Δεν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών λέει η αστυνομία, για ευθεία βολή εναντίον τους μιλά ο συνήγορος του Σακκά
- Στις τέσσερις χθες το απόγευμα Σεϊσίδης και Σακκάς “έπεσαν” σε μπλόκο της ομάδας ΔΙΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας στην περιοχή της Ελαφονήσου και της Μέσα Μάνης.