08 Αυγούστου 2016

Ζευγάρια «ξεφουντώνουν» κάνοντας σ@ξ σε ταράτσες (ΦΩΤΟ)

Φετίχ έχουν γίνει για κάποια ζευγάρια, οι ταράτσες. Κάποιοι… ξαναμμένοι επιλέγουν να ανέβουν στις ταράτσες, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογραφικούς φακούς.

ΣΚΙΤΣΟ-Απολαυστικός Αρκάς για τα γίδια που κλαίγονται

Πολίτης ρωτά τον Προφήτη.
Μας έχουν αφανίσει οι ληστές Προφήτη!.. Μας παίρνουν τις σοδιές, μας κλέβουν τα ζώα, μας αρπάζουν το βιός!... Δουλεύουμε πια μόνο γι' αυτούς... Δεν αντέχουμε άλλο:
Δείτε τι του απαντά:

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με μολότοφ στη Μονή Πετράκη

Τη στιγμή της εμπρηστικής επίθεσης αντιεξουσιαστών με βόμβες μολότοφ στη Μονή Πετράκη στο Κολωνάκι καταγράφουν πλάνα που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

ΒΙΝΤΕΟ-Φαίη Σκορδά: Βουτιά που κόβει την ανάσα…

Το απίστευτο κορμί της παρουσιάστριας ...ρίχνει το Instagram!

Η Φαίη Σκορδά κάνει βουτιά στο Αιγαίο και το Instagram παίρνει φωτιά! Το απίστευτα καλλίγραμμο κορμί της παρουσιάστριας τάραξε τους ακόλουθους της παρουσιάστριας. Οι προβολές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 80 χιλιάδες!

Υπέρογκη εισφορά αλληλεγγύης πληρώναμε από το 2011 – Τα «κόλπα» του ΥΠΟΙΚ

Αδικίες δημιουργεί ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόστηκε και εξακολουθεί να εφαρμόζεται η ειδική εισφορά αλληλεγγύης.

Την περίοδο 2011-2016 εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι πλήρωσαν άδικα την εισφορά ή κατέβαλαν ποσά εισφοράς μεγαλύτερα απ’ αυτά που θα έπρεπε κανονικά να πληρώσουν, εξαιτίας πέντε «μεθοδεύσεων» του υπουργείου Οικονομικών και της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, που επιβάρυναν και εξακολουθούν να επιβαρύνουν μικρούς και μεσαίους φορολογούμενους.

Γερμανός κοινοτάρχης έμαθε ότι είναι... Έλληνας στα 49 του χρόνια

Έμαθε ότι είναι έλληνας και δη Ροδίτης στα 49 του χρόνια! Ήρθε στο νησί μας, γνώρισε τους συγγενείς του και τώρα ετοιμάζεται μαζί με τον πρώτο του ξάδελφο, πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Παστίδας κ. Σάββα Πάττα, να διδυμοποιήσουν την Κοινότητα καταγωγής του με την κοινότητα όπου μεγάλωσε και διαμένει στη Γερμανία!

Η ΝΔ καταγγέλει τον Σπίρτζη για τα υδατοδρόμια

Με μια ανοησία και όχι επί της ουσίας απάντηση προσπαθεί ο Σπίρτζης να αποπροσανατολίσει από τα εμπόδια που βάζει και στα υδατοδρόμια. Καταγγέλλει δήθεν τη ΝΔ ότι «οι ανακοινώσεις της ΝΔ συμπίπτουν με τις συνεντεύξεις και τις ανακοινώσεις συγκεκριμένης ιδιωτικής εταιρείας», απάντησε το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων στην ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα από την αξιωματική αντιπολίτευση αναφορικά με το σχέδιο νόμο για τα υδατοδρόμια, και τον ισχυρισμό ότι η κυβέρνηση για άλλη μια φορά χτυπάει τις ιδιωτικές επενδύσεις και υπονομεύει την ανάπτυξη.

Ρίο - Στον ημιτελικό η τετράκωπος

Το εισιτήριο για την ημιτελική φάση στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο εξασφάλισε το ελληνικό πλήρωμα.

Οι «γαλάζιες» λίστες του Μητσοτάκη

Μπορεί η ηγετική ομάδα της ΝΔ μέσω του Γιώργου Κουμουτσάκου να προσπάθησε την προηγούμενη εβδομάδα να βάλει φρένο στην ονοματολογία και στα στελέχη που θα κατέβουν στις «γαλάζιες» λίστες, αλλά η αλήθεια είναι ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι σε επαφή με πρόσωπα των τοπικών κοινωνιών σε όλη τη χώρα για τη στελέχωση των συνδυασμών.

ΝΑΙ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Κ@ΛΟΧΑΡΤΑ! Υπόμνημα με τα αιτήματά τους κατέθεσαν οι στρατιωτικοί στον Κατρούγκαλο

Οι εκπρόσωποι των στρατιωτικών έριξαν σήμερα την αξιοπρέπειά τους και συναντήθηκαν σήμερα με τον ψευταρά Κατρούγκαλο....

Σε νέα συνάντηση που θα έχουν στο προσεχές μέλλον θα δοθούν απαντήσεις από τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο προς τους εκπροσώπους των στρατιωτικών.

MEXΡΙ ΚΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ! «Αγαπητός, αξιοσέβαστος, να αρχίσουμε μπίζνες από μηδενική βάση»

Οι μόνοι που περιμένουν ακόμα βοήθεια απ'τον Πούτιν είναι οι ηλίθιοι πατριώτες του κ@λου...

Το γεγονός ότι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις Αγκυρας-Μόσχας, μετά από τις εντάσεις των τελευταίων μηνών, προδίδουν οι νέες δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν.

Γελάει ο Μουρούτης με τον "σοβαρό" Μουζάλα

"Υπουργέ @imouzalas είχατε δεσμευτεί οτι τον Ιούνιο θα κλείνατε οριστικά  την φαβέλα του ελληνικού. Απίστευτα ψέμματα" του έγραψε στο Twitter και του θύμισε αυτή τη δήλωση:

Δείτε το βίντεο του βίαιου τσακωμού της Λόχαν με τον σύντροφό της στη Μύκονο

O Ρώσος μεγιστάνας τραβάει με βία και κυνηγάει την Αμερικανίδα ηθοποιό σε παραλία του νησιού

Στο Διαδίκτυο κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες το βίντεο του βίαιου τσακωμού της
Λίντσεϊ Λόχαν με τον αρραβωνιαστικό της, τον Ρώσο Εγκορ Ταμπαράσοφ, στη Μύκονο.

Γονείς για μετάλλιο: Οι απίθανες αντιδράσεις τους την ώρα που αγωνίζεται η κόρη τους [βίντεο]

Χαρά, απογοήτευση, ανακούφιση. Δεν είναι μόνοι οι αθλητές που εκδηλώνουν αυτά τα συναισθήματα, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων.

Νέα διαδήλωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν αυτή την ώρα πρόσφυγες, που φιλοξενούνται στη δομή της Softex στα Διαβατά.

TIME: Ολοι πρέπει να πάνε στη Σαντορίνη μια φορά -Τα 25 ταξίδια ζωής

Τα 25 ταξίδια που πρέπει όλοι να κάνουν στη ζωή τους δημοσίευσε το TIME, συμπεριλαμβάνοντας και έναν ελληνικό «σταθμό».

Πρόκειται για τη Σαντορίνη, με το TIME- που αναδημοσιεύει τη σχετική λίστα του Travel + Leisure- να γράφει ύμνους για το ελληνικό νησί.

ΓΑΤΑΚΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ! Γιατί οι αθλητές στο Ρίο είναι γεμάτοι μελανές βούλες [εικόνες]

Την ώρα που ο Μάικλ Φελπς πανηγύριζε το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στα 4Χ100 μ., οι τηλεθεατές παρατήρησαν αρκετές μελανές βούλες στην πλάτη και τον ώμο του.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις για Κυρίτση: Συνήγορος υπερασπίσεως των Σακκά – Σεϊσίδη

«Ο κ. Γιώργος Κυρίτσης προασπίζεται τον Κώστα Σακκά και τον Μάριο Σεϊσίδη» δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή του στο Kontra.

Στις φυλακές Δομοκού και Μαλανδρίνου μεταφέρονται οι Σεϊσίδης και Σακκάς

Ζήτησαν να μεταφερθούν στις φυλακές Κορυδαλλού, ωστόσο το δικαστήριο δήλωσε αναρμόδιο για το θέμα αυτό και έτσι αποφασίστηκε να μεταφερθούν σε ξεχωριστές φυλακές

Σε εξέλιξη η επιχείρηση μεταγωγής των δυο κρατουμένων σε ξεχωριστές φυλακές κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Τούρκος παίκτης του NBA αποκληρώθηκε επειδή υποστηρίζει τον Γκιουλέν

«Συγγνώμη που έχω τέτοιο γιο», έγραψε ο πατέρας του Ενές Καντέρ της Oklahoma City Thunder - Ο 24χρονος δέχεται απειλές για τη ζωή του μετά την απόπειρα πραξικοπήματος

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΑ ΟΚ! Οι αγ@μητες ΣΥΡΙΖΑίες της ΓΓΙ τα 'βαλαν με τις «Βουλγάρες» του TUS

Καταγγέλλει ότι παρουσιάζει τη σωματεμπορία ως κανονική συμπεριφορά και κάνει λόγο για αθλιότητα

Να αποσυρθεί άμεσα το τραγούδι «Βουλγάρες» του ράπερ TUS ζητά με ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (σ.σ. την οποία ανακαλούμε στη μνήμη από την παρέμβασή της για τη φράση «Χτύπα σαν άντρας» της πασχαλινής διαφήμισης των Jumbo με την Άντζελα Δημητρίου, που οδήγησε τελικά στην απόσυρση του επίμαχου σποτ).

Ποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε στοίχημα ότι επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι ο Καραμανλής;

«Πάμε στοίχημα», είπε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε συναδέλφους του, σχετικά με το ποιος θα είναι ο… ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου, το 2020.

Ποια «γαλάζια» στελέχη κατέβασαν τα… ρολά στο κτίριο της Συγγρού

Αλλάζει εποχή η ΝΔ, μετακομίζοντας από τα γραφεία της Συγγρού στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις στενοί συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν εκείνοι που έφυγαν τελευταίοι, από το κτίριο που διατηρούσε η ΝΔ, στη Συγγρού.

Τρεις μήνες φυλακή για το λαμόγιο που παραβίασε το λουκέτο της Εφορίας

Με φυλάκιση τριών μηνών τιμωρήθηκε ο 56χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Περαία Θεσσαλονίκης, επειδή παραβίασε το 48ωρο «λουκέτο» που επιβλήθηκε στην επιχείρηση λόγω φορολογικών παραβάσεων που βεβαίωσαν ελεγκτές της γενικής γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Πρόστιμο στους «πονηρούς» τουρίστες στην Ιταλία που κρατούν θέση με την πετσέτα τους στην παραλία

Οσο πρωί κι αν φτάσει κανείς στην παραλία, θα βρει κάποιες ξαπλώστρες ήδη «κατειλημμένες». Και το φαινόμενο δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό.

Βίντεο: Δείτε κινηματογραφική επιχείρηση της ισπανικής ακτοφυλακής σε party s@x boat

Ο σεξοτουρισμός έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις στην Ισπανία, καθώς καθημερινά εντοπίζονται πολυτελή σκάφη, τα οποία ναυλώνονται για να φιλοξενήσουν μεγάλα όργια, συνοδευόμενα από σκληρά ναρκωτικά και ποτό. Αυτή τη φορά, όμως, η ισπανική ακτοφυλακή αξιοποίησε...

Με το σταυρό της Μητρόπολης Μεσσηνίας τιμήθηκε ο Σαμαράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον σταυρό της μητρόπολης Μεσσηνίας τιμήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, από τον μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο.

Η Αντζελα Δημητρίου με μικροσκοπικό μπικίνι στην παραλία [εικόνες]

Η Άντζελα Δημητρίου διατηρεί ακόμη τις τέλειες αναλογίες της και το αποδεικνύει.

Η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού φόρεσε ένα μπλε μπικίνι και έβγαλε φωτογραφίες από την παραλία αποδεικνύοντας πόσο καλά κρατιέται ακόμη.

Τι πιστεύουν οι Ελληνες -Δείτε τι απάντησαν 25.000 πολίτες στο διάλογο της ΝΔ

24.677 πολίτες απ’ όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στην ηλεκτρονική διαβούλευση για το πρόγραμμα της ΝΔ. Ο αριθμός αυτός είναι ρεκόρ για τα δεδομένα της Ελληνικής πολιτικής τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τη ΝΔ.


Ηλεία: Χάθηκαν στο δρόμο και πέθαναν -Πρώτα o πατέρας, η κόρη πάλεψε να σωθεί

Δεν έχει προηγούμενο η τραγωδία που σημειώθηκε στην Ηλεία με τον 68χρονο Κώστα Λοϊζίδη και τη 44χρονη κόρη του Ελένη.

ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Επένδυση μαμούθ 2 δισ. σε ελληνικά κόκκινα δάνεια ετοιμάζει η PCP

H PCP Capital Partners LLP εξετάζει την επένδυση 2 δισ. δολαρίων σε μη εξυπηρετούμενα δάνεια των ελληνικών τραπεζών, σύμφωνα με την WSJ που επικαλείται πηγή με γνώση του θέματος.

Διεθνές αφιέρωμα στο «ξεχωριστό» αεροδρόμιο της Σκιάθου

Εκατοντάδες τουρίστες αψηφούν τα δυνατά ρεύματα που δημιουργούνται, βγάζοντας μία εκπληκτική φωτογραφία από τα αεροπλάνα που περνούν ελάχιστα μέτρα από το έδαφος για να προσγειωθούν

ΝΔ: Ο Φίλης διεκδικεί το ρόλο του οδοστρωτήρα της Παιδείας

«Αντί να εργαστεί για να αναβαθμιστούν τα δημόσια σχολεία, προσπαθεί να διαλύσει και τα ιδιωτικά» - «Αντί να στηλιτεύσει τα όσα διέπραξαν οι αντιεξουσιαστές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, προσπαθεί να τους καλύψει», αναφέρεται στο κείμενο

Ξεκινά μπαράζ πλειστηριασμών σε μεγαλοοφειλέτες -Απίθανες περιπτώσεις

Στο σφυρί βγαίνουν ακίνητα φορολογούμενων που φιγουράρουν στην επικαιροποιημένη λίστα όσων χρωστάνε πάνω από 150.000 ευρώ, αλλά με αμφίβολα αποτελέσματα.

Top10: Πισίνες ανά τον κόσμο με απίστευτη θέα- Ανάμεσά τους και μία ελληνική [εικόνες]

Απλά φανταστείτε τον εαυτό σας να απολαμβάνει τον καφέ του και να έχει θέα μία από τις πιο μοντέρνες πισίνες του κόσμου σε συνδυασμό με ένα μαγικό, φυσικό τοπίο που κόβει την ανάσα.

2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την αγορά αστυνομικών οχημάτων και εξοπλισμού

Την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής της Ελληνικής Αστυνομίας με 2.011.500 ευρώ αποφάσισε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Σκοπός της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας είναι η αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας του Σώματος αλλά και η μείωση του χρόνου επέμβασης όπου χρειάζεται.

Ομοφυλόφιλη υπουργός για πρώτη φορά στην κυβέρνηση της Σερβίας

Η Ανα Μπέρναμπιτς, υποψήφια για να αναλάβει το υπ. Δημόσιας Διοίκησης, ετοιμάζεται για να συμμετάσχει στην επόμενη σερβική κυβέρνηση, ανακοίνωσε ο εντολοδόχος πρωθυπουργός Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Ετσι η Σερβία θα είναι η πρώτη δεδηλωμένη ομοφυλόφιλη υπουργός στη χώρα.

Ο Πογκμπά στο Μάντσεστερ - 130 εκατ. ευρώ στα ταμεία της Γιουβέντους [εικόνες]

Το σήριαλ λαμβάνει τέλος. Το πρωί ο Πολ Πογκμπά πέταξε από τη Νέα Υόρκη όπου απολάμβανε τις διακοπές του για το Μάντσεστερ προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ΅ΠΙΣΤΕΥΕΙ-«Χέρι» στους ακατάσχετους λογαριασμούς από την Τρόικα: To «παζάρι» με το ν/σ για το πλαστικό χρήμα

Στο παζάρι μεταξύ οικονομικού επιτελείου και τεχνικών κλιμακίων των θεσμών για τον ακατάσχετο επαγγελματικό λογαριασμό έχει «κολλήσει», σύμφωνα με πληροφορίες, το νομοσχέδιο για την επέκταση των πληρωμών με πλαστικό χρήμα στην αγορά ως μέσο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Ρίο: Εντυπωσιάζουν οι τρίδυμες Εσθονές των Ολυμπιακών -θα τρέξουν Μαραθώνιο

Θα μπορούσαν να είναι μοντέλα, τρίδυμες με γαλάζια μάτια και ξανθά μαλλιά, μοιάζουν εξαιρετικά και στα 31 τους χρόνια αποφασίζουν να τρέξουν στον Μαραθώνιο στο Ρίο.
Σύνθημα τους «Trio for Rio».

Ο «Ντι Κάπριο» έγινε Ολυμπιονίκης -Σωσίας του έκλεψε τα βλέμματα στο Ρίο [εικόνες]

Αφού κατάφερε, επιτέλους, να κερδίσει ένα Οσκαρ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μπορεί να κερδίσει τα πάντα. Ακόμη και Ολυμπιακό μετάλλιο.

«Σύντροφοι, ευτυχώς που ηττηθήκατε»

Του Χρήστου Κονταρίδη*

Δε νομίζω ότι έχει περάσει άλλο κυβερνητικό σχήμα, που να έδινε, και στον πιο καλόπιστο, τη δυνατότητα να κατακεραυνώνει δηλώσεις και επιλογές των κυβερνώντων, καθημερινά. Αυτό που συμβαίνει βέβαια, με τον ταξικό και ιδεολογικό αντίπαλο του ΣΥΡΙΖΑ, την Αστυνομία, είναι αυτό που περιμέναμε οι παλαιότεροι και αδίκως χαρακτηρίζεται πρωτοφανές.

Φωτιά στη Λευκάδα: Δέκα τα κτίρια που κάηκαν! "Θα μπορούσε να είχε καταστραφεί όλη η παλιά πόλη της Λευκάδας"

Καταμέτρηση των ζημιών που προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε στο ιστορικό κέντρο της Λευκάδας κάνει συνεργείο μηχανικών του νησιού.

Δεν φαντάζεστε ποια έκανε λογαριασμό 16.000 ευρώ σε εστιατόριο στην Ελούντα!

Είχε γενέθλια και είπε να το ρίξει... λίγο έξω!

Είχε γενέθλια και βγήκε να δειπνήσει για να το γιορτάσει. Βέβαια, ο λογαριασμός της στο τέλος της βραδιάς έφτασε τα 16.000 ευρώ! Μιλάμε για την...

Πασίγνωστος Έλληνας φωτογραφίζεται ολόγυμνος όπως ο Orlando Bloom!

Bρείτε τις διαφορές!

Στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού «Βρείτε τις διαφορές» που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό με τους φίλους στο Instagram, ο Κωνσταντίνος...

Η Κομισιόν απαντά στον Ερντογάν: Η βίζα θα καταργηθεί όταν η Τουρκία εκπληρώσει όλα τα κριτήρια

Η ΕΕ θα καταργήσει τη βίζα για τους Τούρκους πολίτες όταν η Τουρκία εκπληρώσει και τα 72 κριτήρια, υπενθύμισε σήμερα από τις Βρυξέλλες η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα.

Φοιτητές της Δραματικής Σχολής της Πάτρας κατά Καζάκου

Καλούν τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Κώστα Καζάκο, «να πάρει θέση τώρα!»

Ένα βίντεο στα εγκαταλελειμμένα βαγόνια του ΟΣΕ στην Πάτρα  δημιούργησαν οι φοιτητές της Δραματικής Σχολής ΔΗΠΕΘΕ της πόλης προκειμένου να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής να καταργήσει επί της ουσίας την Δραματική Σχολή.

Αθλητής των Ολυμπιακών Αγώνων συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού

Πυγμάχος από τη Ναμίμπια συνελήφθη στο Ολυμπιακό χωριό με την κατηγορία του βιασμού.

Ο Γιόνας Τζούνιους 22 ετών, κατηγορείται ότι αφού...

Δεν θα περάσει τελικά σε ελληνικά χέρια η έπαυλη του Playboy -Πού διαφώνησαν Χέφνερ και Μητρόπουλος

«Χάλασε» η πώληση της έπαυλης του Playboy σε ελληνικής καταγωγής επιχειρηματία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εξαιτίας των διαφωνιών που είχε με τον Χιου Χέφνερ.

Δεν τα κατάφερε η Βουγιούκα στις «16»

Η Βάσω Βουγιούκα δεν κατάφερε να προχωρήσει πέρα από τον γύρο των «16» στη σπάθη γυναικών του Ολυμπιακού τουρνουά, παρότι προηγήθηκε στον αγώνα της κόντρα στην Γιάνα Εγκοριάν.

Κορίτσια στην άμμο: Ανεβάζουν την θερμοκρασία αλλά δεν γεμίζουν τις άδειες θέσεις!

Καυτές παρουσίες στους αγώνες του μπιτς βόλεϊ στην διάσημη παραλία Κοπακαμπάνα

Ευτυχώς που υπάρχουν οι φωτογράφοι και τροφοδοτούν το διαδίκτυο με θεαματικά στιγμιότυπα. Τρίτη μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων σήμερα και στην παραλία της Κοπακαμπάνα οι αθλήτριες του μπιτς βόλεϊ σηκώνουν όχι μόνο την άμμο αλλά και τη θερμοκρασία στα ύψη.