10 Αυγούστου 2016

Αυτά είναι: 27 Βραζιλιάνες ρίχνονται στη μάχη των καλύτερων οπισθίων (ΦΩΤΟ)

Οι διαγωνιζόμενος για «Miss Bum Bum» ξεχύθηκαν στους δρόμους του Σάο Πάολο και προκάλεσαν χαμό

Αν και η Βραζιλία αυτές τις μέρες ζει στους ρυθμούς των Ολυμπιακών Αγώνων τα βλέμματα στρέφονται και εκτός γηπέδων. Για 7η συνεχόμενη χρονιά τα φημισμένα βραζιλιάνικα οπίσθια έχουν την τιμητική τους και οι προετοιμασίες για τον παγκοσμίου φήμης διαγωνισμό «Miss Bum Bum» ξεκίνησαν.

ΦΩΤΟ-Είναι βαριά για την ΑΥΓΗ η ψ@λή του Άδωνι...οπότε λογικό να τον βρίζει

"Διαβάστε σημερινό λίβελο εναντίον μου στην @AvgiOnline Δεν θυμάμαι τέτοιο κείμενο κατά πολιτικού αντιπάλου. Μίσος!" έγραψε ο Άδωνις στο Twitter και δημοσίευσε το άρθρο της φυλλάδας:

Κάφρος Πολάκης εναντίον προέδρου ΠΟΕΔΗΝ: Ντροπή να είσαι συνδικαλιστής του κ@λου

Με μια ιδιαίτερα χυδαία ανακοίνωση, απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, στις αιτιάσεις του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, Μιχάλη Γιαννάκου, περί «πλήρους κατάρρευσης» των δομών υγείας, εγκαλώντας το προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ πως «καθοδηγείται από συγκεκριμένα κομματικά συμφέροντα».

8,000 εργαζόμενοι στα δημόσια ΙΕΚ καταγγέλλουν Φίλη: Δεν μας πληρώνει, μας εμπαίζει

Αν έκανε καμιά απεργία πείνας ο Σακκάς θα είχε «ευαισθητοποιηθεί» όλος ο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα με 8.000 απλήρωτους εργαζόμενους, δεν ασχολείται κανείς..
Oι 8,000 εργαζόμενοι στα 134 δημόσια ΙΕΚ της χώρας έστειλαν επιστολή στον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο, με την οποία ζητούν να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους, επισημαίνοντας ότι εδώ και μήνες πληρώνουν από τον οικογενειακό τους προυπολογισμό για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις εκπαιδευτικές τους υποχρεώσεις. Κατηγορούν δε τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη ότι τους εμπαίζει.

Η Νορβηγία μπλοκάρει την ένταξη της Βρετανίας στο γκρουπ ελευθέρου εμπορίου με την ΕΕ

Το γκρουπ Efta απαρτίζουν η χώρα της Σκανδιναβίας, η Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και η Ελβετία

Αποφασισμένη να θέσει «βέτο» και να μπλοκάρει την ένταξη της Βρετανίας στην ελεύθερη εμπορική ζώνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης εμφανίζεται η κυβέρνηση της Νορβηγίας, θεωρώντας πως το δημοψήφισμα που είχε ως αποτέλεσμα το Brexit πρέπει να εφαρμοστεί σε όλα τα επίπεδα.

Τουρκία: 7 νεκροί και 54 τραυματιές από δύο εκρήξεις

- Η πρώτη έκρηξη στο νοσοκομείο Mardin State ακούστηκε μίλια μακριά
- Χάος επικράτησε στην περιοχή - Χτυπήθηκε περιπολικό που βρισκόταν στην περιοχή και ακούστηκαν πυροβολισμοί
- Ακολούθησε και δεύτερη βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο στην πόλη Ντιγιάρμπακιρ
- Σύμφωνα με τη hurriyet έξι πολίτες έχουν σκοτωθεί και 54 έχουν τραυματιστεί από τις εκρήξεις
- Τούρκοι αξιωματούχοι θεωρούν υπεύθυνους τους αντάρτες του PKK
- Δείτε φωτογραφίες και βίντεο μετά την ισχυρή έκρηξη κοντά στο νοσοκομείο

ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΕΣ ΤΑ! Μητροπολίτης Σιατίστης: Οι χριστιανοί είναι υπό διωγμό

Βολές του Σεβασμιώτατου κατά του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την πρόταση για αποποινικοποίηση της βλασφημίας

Ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό  Αλέξη Τσίπρα απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, Παύλος, με αφορμή τις επιθέσεις κατά εκκλησιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα τις τελευταίες ημέρες.

ΝΔ για Αλαφούζο: Ο έλεγχος πρέπει να γίνει, αλλά η χρονική συγκυρία δημιουργεί προβληματισμό

Την εντολή για δήμευση της περιουσίας του Γιάννη Αλαφούζου, από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου, σχολίασε η ΝΔ, εκφράζοντας προβληματισμό.

Ελληνίδα στο στόχαστρο της Interpol -Για πειρατεία ταινιών

Στο στόχαστρο της Interpol βρίσκεται 41χρονη Ελληνίδα, που σχετίζεται με την πειρατεία ταινιών και το παράνομο ανέβασμα στην ιστοσελίδα NinjaVideo, η οποία πλέον βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

Ο κολυμβητής με την κοιλίτσα που έκλεψε την παράσταση στο Ρίο [εικόνα & βίντεο]

Δεν έμοιαζε με τους άλλους κολυμβητές. Οταν ανέβηκε στον βατήρα, για την εκκίνηση στον προκριματικό των 100 μ. ελεύθερο, η κοιλίτσα του συγκέντρωσε τα βλέμματα. Και στον τερματισμό, η διαφορά με τους υπόλοιπους τεράστια.

Σόου της Αμπερ Χερντ μπροστά στους δικηγόρους του Ντεπ -Ούρλιαζε και έκλαιγε [εικόνα & βίντεο]

Σόου έδωσε μπροστά στους δικηγόρους του Τζόνι Ντεπ, η εν διαστάσει σύζυγός του Αμπερ Χερντ, η οποία κλήθηκε να δώσει ένορκη κατάθεση στην δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπεί τον Χολιγουντιανό σταρ.

Μαρξισμός , Λενινισμός και Συριζαϊσμός

Στις 29 Αυγούστου 1949 τα όπλα των δύο αντιμαχόμενων πλευρών σίγησαν στο Γράμμο, σηματοδοτώντας το τέλος του Ελληνικού εμφύλιου σπαραγμού . Το ίδιο βράδυ εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος , αλλά και άμαχοι κάτοικοι ορεινών χωριών που είχαν καταλάβει οι αντάρτες , γυναικόπαιδα και κομματικά στελέχη του ΚΚΕ περνούσαν τα σύνορα προς την Γιουγκοσλαβία , διασκορπιζόμενοι στην συνέχεια σε όλα τα Ανατολικά κράτη , με τον μεγαλύτερο όγκο να εγκαθίσταται στην τότε Σοβιετική Ένωση .

Απολαμβάνει την Ελλάδα η Λαγκάρντ – Έφαγε αστακό σε ταβερνάκι (ΦΩΤΟ)

Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ να απολαμβάνει το δείπνο με τον σύντροφό της (και μέλλοντα σύζυγό της) και τους Ιταλούς φίλους τους, σε ένα γραφικό ταβερνάκι.

Υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ: H αστυνομία της Βαλτιμόρης δρα παράνομα και αντισυνταγματικά

Οι «συνήθεις πρακτικές» της αστυνομίας της Βαλτιμόρης, όπου ένας νεαρός, άοπλος μαύρος τραυματίστηκε και πέθανε πέρσι, λίγο μετά τη σύλληψή του, θα μπορούσαν να θεωρηθούν παράνομες, ιδίως απέναντι στην κοινότητα των Αφροαμερικανών, σύμφωνα με μια έκθεση του υπουργείου Δικαιοσύνης που δόθηκε την Τετάρτη στη δημοσιότητα.

ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟ ΑΠ'ΤΑ ΛΙΓΑ Η ΞΕΝΟΥ! Αρειος Πάγος: Πειθαρχική δίωξη κατά 3 εισαγγελέων για την υπόθεση Siemens

Όλος ο κόσμος ξέρει πλέον ότι τα ρεμάλια του Κοτζιά δεν μετέφρασαν τη δικογραφία και του κομματόσκυλου του ΣΥΡΙΖΑ του φταίει ο Ντογιάκος

Πειθαρχική δίωξη άσκησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, κατά των τριών εισαγγελικών λειτουργών, μετά από το φιάσκο του βουλεύματος με τη Siemens, το οποίο οδήγησε σε αναβολή στην πολύκροτη δίκη με τους 64 κατηγορούμενους, για τα «μαύρα» ταμεία του γερμανικού κολοσσού.

«Σοσιαλιστικές κάρτες» του Μαδούρο, όπως «κάρτες αλληλεγγύης» του Τσίπρα

ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ του λατινοαμερικανικού ποπουλισμού, (ο οποίος εφαρμόστηκε κυρίως στη Βενεζουέλα), λέει ότι οι ηγέτες του ποπουλισμού αγαπάνε πολύ τους φτωχούς. Τους αγαπάνε τόσο πολύ που θέλουν να τους πολλαπλασιάσουν.

Ανδρας με μπαλτά συνελήφθη στην Ολλανδία -Φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ»

Ανδρας, ο οποίος κρατούσε μπαλτά και φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ» έσπειρε τον πανικό πλησίον του σταθμού μετρό Spijkenisse, κοντά στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

«Αγροτοδικεία» στη Φθιώτιδα για τα μπλόκα του χειμώνα-ΒΙΝΤΕΟ

Οι αγρότες στοχοποιούν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως αναφέρουν την περίοδο που βρίσκονταν σε εξέλιξη οι κινητοποιήσεις των αγροτών οι πολιτικοί είχαν σταθεί στο πλευρό τους, προεκλογικά - Τι λέει ο πρωτεργάτης των κινητοποιήσεων

Βόλεϊ: Σύρραξη στο φιλέ μετά το τέλος του αγώνα Πολωνία - Ιράν

Η Πολωνία νίκησε με 3-2 το Ιράν στο κορυφαίο ματς του Ολυμπιακού τουρνουά το οποίο χάλασε στο φινάλε – Ο προκλητικός πανηγυρισμός του αρχηγού των Πολωνών Μιχάλ Κούμπιακ παραλίγο να μετατρέψει το γήπεδο σε ρινγκ!

ΡΟΜΠΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι-Κορακάκη: Μαϊμού ο λογαριασμός στο Twitter-Δεν ευχαρίστησα τον Τσίπρα

Τα γεγονότα μιλάνε μόνα τους και οι δημοσιοκάφροι έγιναν πάλι ρόμπα... ο ΣΥΡΙΖΑίος που έκανε τον λογαριασμό για να απαντήσει δήθεν η Κορακάκη στον Τσίπρα, καρφώθηκε ακολουθώντας με το καλημέρα τους 3 λογαριασμούς του Τσίπρα, όπως έγραψα εδώ

Ψεύτικο αποδείχθηκε το προφίλ της Άννας Κορακάκη στο twitter μεσα απο το οποίο φαίνεται να απαντά στα συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω της επίσημης σελίδας της χρυσής Ολυμπιονίκη στο facebook, όπου αναφέρει οτι δεν εχει λογαριασμό στο Twitter.

Κλάμα! Το Facebook... γλεντάει τη Ραχήλ Μακρή για τη φωτογραφία εξωφύλλου της! [pics]

Στο ίντερνετ είναι πολύ συχνό φαινόμενο οι εικόνες με "αποφθέγματα", η πατρότητα των οποίων αποδίδονται σε λάθος πρόσωπα. "Θύμα" αυτής της... μάστιγας φαίνεται ότι έπεσε και η Ραχήλ Μακρή.

Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Πρέβεζας: Μια σχολή που δεν δίνει πτυχία στους τελειόφοιτους

Με κίνδυνο έξωσης από το επάγγελμα του αξιωματικού του εμπορικού ναυτικού απειλούνται 15 φοιτητές - Τυπικούς λόγους επικαλείται η αναπληρώτρια διευθύντρια της ακαδημίας και δεν εγκρίνει την αποφοίτησή τους

Ρωσία: Ο Δαρείος «ταξίδεψε» μέχρι την αρχαία ελληνική πόλη Φαναγορεία

Τμήμα στήλης του Δαρείου Α' βρέθηκε στη χερσόνησο του Ταμάν - Φέρει επιγραφή στην αρχαία περσική γλώσσα, που περιλαμβάνει μία μη καταγεγραμμένη έως σήμερα λέξη, η οποία πιθανότατα αναφέρεται στη Μίλητο - Πώς έφτασε μέχρι εκεί

Ανεβαίνει η ένταση στην Κριμαία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας

Η Μόσχα υποστηρίζει πως έγινε επίθεση στη βάση των μυστικών υπηρεσιών στην περιοχή με δύο νεκρούς - Για «ψευδή ενημέρωση» κάνει λόγο το Κίεβο - Πούτιν: Η Ουκρανία επιλέγει την τρομοκρατία από την ειρήνη

O Κυριάκος Μητσοτάκης γράφει για την επιτυχία της Αννας Κορακάκη ως πολίτης και ως πατέρας

Με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία της Αννας Κορακάκη και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε ένα κείμενο στο facebook με τίτλο «Όταν σβήσουν τα φώτα…».

Ενημερώθηκε από τη ρεπόρτερ ότι πήρε μετάλλιο - ΒΙΝΤΕΟ

Κινέζα κολυμβήτρια είχε πάρει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ενημερώθηκε από τη δημοσιογράφο για το κατόρθωμα της, καθώς η ίδια δεν το είχε αντιληφθεί.

ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ Ο ΚΑΦΡΟΣ! Προσωρινό «μπλόκο» του ΣτΕ στον Πολάκη

Μπλοκάρει προσωρινά το ΣτΕ τις αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων νοσοκομείων όπως αυτό της Καλαμάτας, με την οποία τα νοσοκομεία είχαν συνάψει ατομικές συμβάσεις καθαρισμού με βάση την υπουργική απόφαση Ξανθού.

Ρωσία: Μεθυσμένος επιβάτης χτυπά αεροσυνοδό και καταλήγει δεμένος (Video)

Ρώσος επιβάτης πτήσης της Aeroflot ξέσπασε σε αεροσυνοδό χτυπώντας τον στο πρόσωπο όταν αυτός προσπάθησε να τον ηρεμήσει και κατέληξε δεμένος.

Απανωτά εγκεφαλικά για Ομπάμα! Κάπνιζε μαριχουάνα η κόρη του; [vid]

Όσο μεγαλώνει η Malia Obama φαίνεται πως αυξάνονται και τα προβλήματα για τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα.

Η 18χρονη κόρη του κλέβει αδιαμφισβήτητα τις εντυπώσεις και είναι εξαιρετικά συμπαθής σε κάθε εμφάνισή της.

Πρόσφυγες φτιάχνουν νέα... Ειδομένη στα ιταλο-ελβετικά σύνορα

SOS από τη Διεθνή Αμνηστία για εκατοντάδες παιδιά που ζουν σε πρόχειρους καταυλισμούς

Τη μεγάλη αύξηση προσφύγων στα σύνορα της Ιταλίας και της Ελβετίας επισημαίνει σε έκθεσή της η Διεθνής Αμνηστία, τονίζοντας τον σοβαρότατο κίνδυνο που διατρέχουν εκατοντάδες παιδιά, τα οποία στερούνται οργανωμένης ιατροφαρμακευτικής φροντίδας, καθώς διαβιώνουν στους πρόχειρους καταυλισμούς, τύπου Ειδομένης, που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή.

Βίντεο: Δείτε πώς ηττήθηκε ο Ηλίας Ηλιάδης μέσα σε μόλις 45 δευτερόλεπτα!

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα του ηττήθηκε από τον Κινέζο Ζενγκ

Μόλις 45 δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να μετατραπεί το όνειρο του Ηλία Ηλιάδη σε εφιάλτη!

Κόλαση! Ελληνίδα ηθοποιός με μπικίνι στη ντουζιέρα (ΦΩΤΟ)

Η Δήμητρα Ματσούκα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Αν θες να ξεκαρδιστείς στα γέλια, δες το νέο σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης έχει τα καλύτερα βίντεο που έχουν γίνει ποτέ για να "προμοτάρουν" Ημιμαραθώνιο. Δείτε και θα καταλάβετε (Vids)

Μετά το πρώτο σποτάκι του Ημιμαραθωνίου Κρήτης που ξεπέρασε τις 200.000 προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Κρήτης δημοσίευσαν νέο απολαυστικό σποτάκι έκπληξη με πολύ χιούμορ που έχει ξεπεράσει σε λίγες ημέρες τις 100.000 προβολές!

“Ποτάμι από σκ@τ@!” Έσκασε το βυτίο και γέμισε η Μόσχα! [vid]

Ευτυχώς η εικόνα δεν έχει... μυρωδιά!

Το απίστευτο βίντεο καταγράφηκε από την κάμερα αυτοκινήτου που ακολουθούσε το βυτίο εκκένωσης βόθρων.

Μεγάλη πίκρα των ΣΥΡΙΖΑίων με την Κορακάκη! Μέχρι και μαϊμού λογαριασμό στο Twitter της έφτιαξαν!

Αν αυτός ο λογαριασμός είναι της Κορακάκη όπως λένε οι δημοσιοκάφροι εγώ σας γράφω από τον Άρη...

Προσέξτε τι μας λένε:

ΠΟΕΔΗΝ: Μαυρογιαλούρε Τσίπρα , το μόνο χειρουργείο που έγινε στη Σαντορίνη ήταν οι αιμορροΐδες που έκανε ο Πολάκης

Για πλήρη κατάρρευση του νοσοκομείου Σαντορίνης κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων. Μάλιστα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να καμουφλάρει την κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Στοιχεία φωτιά για τα ειδύλλια της Νταϊάνα - Θρίλερ με τον θάνατο εραστή της

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα από τον υπεύθυνο προστασίας Ken Wharfe.

Ενώ η Scotland Yard συμβουλεύει όλους τους αξιωματικούς να μη συνδέονται ποτέ πολύ στενά με τους ανθρώπους που προστατεύουν, ο Barry Mannakee δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ευάλωτη πριγκίπισσα.

Η ιστορία της θλιμμένης πριγκίπισσας της Ιαπωνίας, Μασάκο – Θα γίνει αυτοκράτειρα;

Όταν ο Ιάπωνας πρίγκιπας Ναρουχίτο έκανε πρόταση στην διστακτική Μασάκο Οουάντα, υποσχέθηκε να την προστατεύει με όλες τους τις δυνάμεις, μια υπόσχεση που ίσως θα είναι δυσκολότερο να την τηρήσει εάν, όπως αναμένεται, ο πατέρας του αυτοκράτορας Ακιχίτο παραιτηθεί και η γυναίκα που έχει δυσκολευθεί να προσαρμοστεί στη βασιλική ζωή γίνει αυτοκράτειρα.

Τι γράφει ο γερμανικός Τύπος για την Κορακάκη: Ενα απίστευτα δραματικό φινάλε

Εκτενείς σήμερα οι αναφορές του γερμανικού τύπου στον χθεσινό δραματικό τελικό της σκοποβολής 25 μέτρων με πιστόλι που ανέδειξε χρυσή νικήτρια την Άννα Κορακάκη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Deutsche Welle, για ένα «απίστευτα δραματικό φινάλε» κάνει λόγο η αθλητική ιστοσελίδα sportschau.de.

ΦΩΤΟ-Αυτός είναι ο Γάλλος φίλος της Αννας Κορακάκη-Το φωτογραφικό της άλμπουμ πριν το χρυσό

Ενας διεθνής Γάλλος σκοπευτής είναι ο φίλος της Ελληνίδας χρυσής ολυμπιονίκη Αννα Κορακάκη.

Πρόκειται για τον Pierre-Edmond Piasecki, ο οποίος έχει διακριθεί πολλές φορές στο παρελθόν με την εθνική ομάδα της χώρας του στο αεροβόλο τουφέκι 10 μέτρων και είναι τέσσερις φορές πρωταθλητής Γαλλίας.

"Απέδρασαν" στην Ευρώπη στρατιωτικοί ακόλουθοι της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Στην Ευρώπη απέδρασαν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι δυο Τούρκοι στρατιωτικοί διπλωμάτες που έχουν εξαφανιστεί από την τουρκική πρεσβεία λίγες ημέρες μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert.gr, οι δυο στρατιωτικοί που υπηρετούσαν ως ακόλουθοι στην πρεσβεία, διέφυγαν κατά πάσα πιθανότητα ακτοπλοϊκώς με πλοία της γραμμής (;), προς την Ιταλία.

Δημοτική Αστυνομία Αθήνας: Πρωταθλήτρια στην αφαίρεση πινακίδων η Ερμού -Εκοψαν 259.000 κλήσεις σε 6 μήνες

Από τα μεγαλύτερα λάθη Σαμαρά η κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας...

Πρωταθλήτρια οδός στην αφαίρεση πινακίδων είναι η Ερμού, ενώ 2 με 4 δαγκάνες μπαίνουν καθημερινά σε οχήματα στο κέντρο της Αθήνας.

Σημαντικά αποτελέσματα στη λειτουργία της πόλης και κυρίως στη χρήση του δημόσιου χώρου, φέρνει η επιστροφή της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων, όπως προκύπτει από τον απολογισμό δράσης της για το πρώτο εξάμηνο του 2016.

Ολγα Κορμπούτ: Η αθλήτρια της ενόργανης που αψήφησε τους νόμους της φυσικής [βίντεο]

Εχουν περάσει 40 χρόνια από το απόλυτο «10» της Νάντια Κομανέτσι, της αθλήτριας της ενόργανης που έμεινε στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Τέσσερα χρόνια πριν τη Ρουμάνα πρωταθλήτρια όμως, υπήρξε η Ρωσίδα Ολγα Κορμπούτ, η οποία αψήφισε τους νόμους της φυσικής και έβαλε μια άσκηση στο πρόγραμμά της η οποία - αν και απαγορεύτηκε στη συνέχεια - έμεινε στην ιστορία!

Παπάς - στιχουργός στα Τρίκαλα χορεύει με τα τραγούδια του και... ξεσηκώνει [vid]

Ο π. Απόστολος Γελαδάρης που ιερουργεί στο Βαθύρρευμα του δήμου Πύλης Τρικάλων και με καταγωγή από εκεί, έγραψε κάποια δημοτικά παραδοσιακά τραγούδια για το χωριό του και τον τόπο του...

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΜ ΤΟΤΕ! Κατρούγκαλος για μειώσεις στις κύριες συντάξεις: Η αλήθεια θα φανεί στα ΑΤΜ

Ο υπουργός κάνει λόγο για «νέο κύμα παραπληροφόρησης και γκρίζας προπαγάνδας»

Αναφερόμενος  στα δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις για το χαράτσι του 6% , ο υπουργός εργασίας  κ. Γιώργος Κατρούγκαλος  σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «νέο κύμα παραπληροφόρησης και γκρίζας προπαγάνδας, δυστυχώς αυτή τη φορά όχι μόνον από τα συνήθη παπαγαλάκια αλλά και σοβαρές εφημερίδες που προαναγγέλλουν «Αναδρομικό χαράτσι», «Εξόντωση Συνταξιούχων», «Νέο κύμα περικοπών στις κύριες συντάξεις» κ.λ.π..

Επιστολή Κοντονή στη FIFA: Προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ αλλιώς δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα!

Στον αέρα βρίσκεται το πρωτάθλημα της Superleague, δέκα μόλις μέρες πριν την έναρξή του! Με επιστολή του προς την ΦΙΦΑ: ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής εξαπολύει «κεραυνούς» κατά της διοίκησης της ΕΠΟ και υπογραμμίζει ότι αν δεν οριστεί προσωρινή διοίκηση στην Ομοσπονδία, δεν πρόκειται να ξεκινήσει κανένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, οποιασδήποτε κατηγορίας, στην Ελλάδα!

Η ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΡΤ->Τα νούμερα τηλεθέασης τη στιγμή που η Άννα Κορακάκη «έγραφε» Iστορία

Πόσοι τηλεθεατές παρακολούθησαν την μάχη της 20χρονης αθλήτριας για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην σκοποβολή;

Με χρυσά γράμματα γράφτηκε το όνομα της Άννας Κορακάκη, την 20χρονης αθλήτριας που κατέκτησε δύο μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, κάτι που έχει να συμβεί από το 1912 με τον Κωνσταντίνο Τσικλητήρα.

Βρούτσης: Έβαλαν χέρι ακόμα και σε αφορολόγητα επιδόματα κοινωνικά αδύναμων...

Γ. Βρούτσης

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ “έβαλε χέρι” ακόμη και σε διασφαλισμένους πόρους που προορίζονταν για τις ευάλωτες και οικονομικά αδύναμες οικογένειες! Επιβεβαιώνεται, λοιπόν, πως ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο γκρέμισε ότι παρέλαβε, αλλά και ότι αποτελεί μύθο η κοινωνική του ευαισθησία για τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Απλά τις “χρησιμοποίησε” αποκλειστικά ως μέσο για την παραμονή του στην εξουσία»

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Δημοσιογράφοι άλειψαν με λάδι και χάιδεψαν ζωντανά τον «λαδωμένο» αθλητή του Ρίο

Σαν υπνωτισμένες από τον πανέμορφο αθλητή που έλαμψε στο Ρίο, ημίγυμνος και με λαδωμένο το άνω μέρος του σώματος, οι δημοσιογράφοι του σόου Today show, τον άλειψαν κι αυτές με λάδι και τον χάιδεψαν, προκαλώντας αίσθηση.

ΑΥΓΗ: Δεσμεύθηκε η περιουσία του Γιάννη Αλαφούζου μετά από έλεγχο του ΚΕΦΟΜΕΠ-Τι απαντά ο ίδιος

Γιατί δεν μπόρεσε, όπως γράφει η Αυγή, να δικαιολογήσει ποσά για τις χρήσεις 2000-2012

Δεσμεύθηκε με εντολή εισαγγελέα η κινητή και ακίνητη περιουσία του Γιάννη Αλαφούζου μετά από τον έλεγχο του Κέντρου Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ), όπως γράφει η Αυγή.