11 Αυγούστου 2016

ΦΩΤΟ-Θα κλάψετε με την #olympiada_syriza

Τρελό γέλιο κάνει το Twitter με αφορμή τους Ολυμπιακούς αγώνες... του ΣΥΡΙΖΑ...

Δείτε τις πιο αστείες φώτο και σχόλια:

ΒΙΝΤΕΟ-Κορακάκη: Αποθέωση και στη Δράμα-"Πριν από 2 χρόνια τα είχα παρατήσει λόγω της συμπεριφοράς της Ομοσπονδίας"

Συγκλονιστκή ήταν η υποδοχή της Αννας Κορακάκη στην γενέτειρά της στη Δράμα.

Εκατοντάδες κόσμου, φίλοι, συγγενείς και συμπολίτες της έσπευσαν να υποδεχθούν το «χρυσό κορίτσι» των Ολυμπιακών αγώνων.

Με καλλονή Τουρκάλα ποπ σταρ τα βάζει τώρα ο Ερντογάν!

Η «βασίλισσα της ποπ» στη γειτονική χώρα, Σίλα Γκέντσογλου, ενημερώθηκε πως οι προγραμματισμένες συναυλίες της για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ματαιώνονται, επειδή δεν συμμετείχε στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του «Σουλτάνου» κατά της απόπειρας πραξικοπήματος

ΣΟΚ! Έλληνας μεγαλοδικηγόρος ετοιμάζεται να πηδήξει τη Charlize Theron στην Ελούντα!

Έτσι τουλάχιστον λέει στους φίλους του στην Αθήνα ο Ελληναράς μεγαλοδικηγόρος που την είδε να τρώει δίπλα του και έτυχε να τον κοιτάξει, προφανώς επειδή την φωτογράφιζε :))))
Διαβάστε και γελάστε:

Eξακολουθεί ν' απολαμβάνει τις ομορφιές της Κρήτης η Charlize Τheron παρέα με τα δυο υιοθετημένα παιδιά της.

Η Μητρόπολη δώρισε κράνη στην ομάδα «ΔΙΑΣ» Ιεράπετρας - ΦΩΤΟ

Στους αστυνομικούς της ομάδας «ΔΙΑΣ» της Ιεράπετρας Λασιθίου δωρήθηκαν την Πέμπτη από τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, Ευγένιο, καινούργια και σύγχρονα κράνη.

Μπακογιάννης: Θα γίνω πιο συχνός επισκέπτης (ΦΩΤΟ)

Αν και καλοκαίρι, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του.

Σήμερα, επιθεώρησε έργα που γίνονται στη Λαμία, γιατί όπως χαρακτηριστικά έγραψε στα social media, «διαπίστωσε καθυστερήσεις».

Ρίο - Χάθηκαν τα κοντάρια της Στεφανίδη - ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς τον εξοπλισμό της έφθασε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο η πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, που θα διεκδικήσει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Φρίκη στη Βρετανία: Γιατρός είχε 850.000 φωτογραφίες με γυμνά παιδιά

Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, ακραίας σεξουαλικής βίας, αλλά και σεξ με ζώα, μέχρι και με πτώματα

Οι παιδόφιλοι στη Βρετανία πολλαπλασιάζονται και η δράση γίνεται ολοένα και πιο προκληκτική, καθώς οι αρχές αδυνατούν να τους ελέγξουν, ενώ το σοφρωνιστικό σύστημα δεν αρκεί για να τους «φιλοξενήσει» μετά τις καταδικαστικές αποφάσεις των δικαστηρίων.

Διακοπές στη Μήλο ο Alonso!

Τα ελληνικά νησιά αποτελούν συχνά προορισμό διακοπών για τους πιλότους της Formula 1 και φέτος είναι η σειρά του Fernando Alonso να απολαύσει τις ομορφιές των Κυκλάδων!

Ποια Air Bahal; Η Air Djibouti ξαναπέταξε, με πιλότο τον τραγουδιστή των Iron Maiden!

Ο Μπρους Ντίνκινσον ήταν ο κυβερνήτης της πρώτης επιβατικής πτήσης μετά το 2002, οπότε είχε χρεοκοπήσει η εταιρεία

Έναν εντυπωσιακό τρόπο να διαφημίσει παγκοσμίως την επάνοδό της στον... αέρα βρήκε η Air Djibouti, χρησιμοποιώντας για πιλότο τον τραγουδιστή του πασίγνωστου heavy metal συγκροτήματος των Iron Maiden, Μπρους Ντίνκινσον, στην παρθενική της επιβατική πτήση μετά το 2002, οπότε είχε χρεοκοπήσει.

ΒΙΝΤΕΟ-Έκοψε κι ο Αλέξης μια κορδέλα και θα του τη βγάλουν ξινή!

Οι αλήτες της ΠΟΕΔΗΝ που λένε ότι έγινε μόνο μία επέμβαση... οι αιμορροΐδες του Πολάκη... ή λένε πως παλιά στο κέντρο υγείας γίνονταν 5 τοκετοί το μήνα και στο νέο νοσοκομείο έχει γίνει ΕΝΑΣ (1) μέσα σε 1,5 μήνα! Άκου κει τι λένε οι αλήτες για να πείσουν ότι ο μέγας ηγέτης μας είναι Μαυρογιαλούρος:

ΓΙΔΙΑ της Χίου προσφεύγουν στο ΣτΕ κατά του hotspot στο νησί

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν 110 τοπικοί φορείς αλλά και κάτοικοι της Χίου, ζητώντας να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η υπουργική απόφαση, που προβλέπει την σύσταση του Ηot Spot.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δίνει ναρκωτικά στους εργάτες για να τελειώσουν ουρανοξύστη!

Ένας ουρανοξύστης 70 ορόφων  είναι ένα φιλόδοξο πρότζεκτ που πρέπει να ολοκληρωθεί γρήγορα στη Βόρεια Κορέα - Τι κάνει γι' αυτό ο «ελέω θεού» ηγέτης της απομονωμένης χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν;

Έως και ισόβια στους 8 Τούρκους που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα - Στο... δρόμο για Αθήνα το επίσημο αίτημα για την έκδοσή τους

- Οι δικαστικές αρχές της Κωνσταντινούπολης έστειλαν στο υπουργείο Δικαιοσύνης της Τουρκίας το αίτημα για έκδοση των οκτώ Τούρκων που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος
- Μέσα στις επόμενες μέρες θα φτάσει στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών
- Βαρύ το κατηγορητήριο εις βάρος τους που αποκαλύπτει η Hurriyet Daily News
- Αγνοούνται δυο Τούρκοι στρατιωτικοί ακόλουθοι της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα – Φέρονται να έχουν διαφύγει στην Ιταλία
- Πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε Αθήνα και Άγκυρα για την Κύπρο

Τρόμος Τσίπρα εν όψει ΔΕΘ

Μπορεί ακόμα να είναι Αύγουστος και αρκετά από τα μέλη της κυβέρνησης να απολαμβάνουν το καλοκαίρι και να προσπαθούν να χαλαρώσουν όσο μπορούν, στην παραλία ή το γραφείο, εν όψει των δύσκολων ημερών που έρχονται, όμως πολλοί έχουν μια ανησυχία στο πίσω μέρος του μυαλού τους για την επικείμενη ΔΕΘ.

ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΤΩΡΑ ΚΡΑΖΕΙ! Η ιδιοφυία Κουίκ αναρωτιέται αν στην ΕΡΤ μπορούν να κάνουν μια ολοκληρωμένη δουλειά

Με την ΕΡΤ τα έβαλε ο υπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και κυρίως με την ιστοσελίδα της κρατικής τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουίκ ανήρτησε στα social media, θέμα της ιστοσελίδας, σχετικά με το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο, στο οποίο σχολίασε:

Ρώσικα βομβαρδιστικά καταστρέφουν εγκαταστάσεις των τζιχαντιστών - ΒΙΝΤΕΟ

Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 κατέστρεψαν εργοστάσιο χημικών όπλων τους Iσλαμικού Kράτους, σκοτώνοντας όσους βρίσκονταν στην περιοχή γύρω από το προπύργιο των τρομοκρατών στη Raqqa στη Συρία.

Ποια ελληνική σειρά παίζεται αυτή τη στιγμή σε περισσότερες από 40 χώρες;

Δείτε σε ποιες χώρες έχει αποκτήσει φανατικό κοινό!

Αγαπημένη ελληνική σειρά, αυτή τη στιγμή, προβάλλεται σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, στην Ασία και στη Λατινική Αμερική κατακτώντας διεθνή δημοσιότητα και αναγνώριση. Πρόκειται για...

Κωπηλασία: 4ες οι γυναίκες και 6οι οι άνδρες-Συγχαρητήρια Κυριάκου

Δεν τα κατάφεραν οι Κατερίνα Νικολαΐδου και Σοφία Ασουμανάκη στον τελικό του διπλού σκιφ γυναικών.

Το ελληνικό πλήρωμα "πλήρωσε" το κακό ξεκίνημα στον αγώνα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ρίο 2016: Πολίστρια του Ολυμπιακού τρώει μπουνιές από αντίπαλο

Αντιαθλητική αντίδραση της Γκαμπριέλα Μαντελάτο σε βάρος της... ερυθρόλευκης Ρομπέρτα Μπιανκονίνι, στην αναμέτρηση της Ιταλίας με την Βραζιλία, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Το μαρκάρισμα της Ιταλίδας που παίζει στον Ολυμπιακό εκνεύρισε την Βραζιλιάνα, που γύρισε και γρονθοκόπησε κατ’ επανάληψη την αντίπαλό της.

Ο πρώτος «άπατρις» που κατακτά χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο

Εγραψε Ιστορία ο Fehaid Al Deehani στο Ρίο ντε Τζανέιρο, καθώς έγινε ο πρώτος «άπατρις» -δηλαδή χωρίς να εκπροσωπεί χώρα- αθλητής που κατακτά χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες!

Βαριές ποινές και φυλάκιση στους γονείς που κάνουν Vegan διατροφή στα παιδιά τους

της Γιάννας Σουλάκη

Σε περίεργες και ακραίες πρακτικές πρόληψης υγείας προχωρούν τον τελευταίο καιρό οι Ιταλοί. Μετά τον Δήμαρχο χωριού της Ιταλίας που επέβαλε βαριά φορολογία σε όσους πολίτες δεν προσέχουν την υγεία τους, σήμερα έρχεται το κεντροδεξιό κόμμα Forza Italia και ζητά να ποινικοποιηθεί η ...

«Τρύπα» 800 εκατ. ευρώ απειλεί τον ΕΟΠΥΥ

Δεν δείχνει να μειώνεται ο όγκος των συνταγών που δίνουν οι γιατροί στους ασφαλισμένους που παραμένει σταθεροποιημένος σε πάνω από 6 εκατ. συνταγές μηνιαίως, «ρίχνοντας έξω» τον προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ κατά 210 εκατ. ευρώ.

Ιταλία: Διαλύουν το δημοτικό συμβούλιο του Κορλεόνε -Βασιλεύει η μαφία στην πόλη του Νονού

Το δημοτικό συμβούλιο του Κορλεόνε, ιστορικού φέουδου της σικελικής μαφίας που ενέπνευσε την τριλογία του Φράνσις Κόπολα "Ο Νονός", διαλύθηκε από την ιταλική κυβέρνηση η οποία το θεωρεί ύποπτο ακριβώς ότι έχει διαβρωθεί από τη μαφία.

ΝΑ ΑΠΕΝΤΑΧΤΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ! ΠΑΝΑΡΑΣ: Η Κορακάκη που ξέρει από όπλα πρέπει να ενταχθεί στις ΕΔ

Ψάχνει τρόπο ο κ@λοτούμπας να φωτογραφηθεί με την Ολυμπιονίκη....

Όχι μόνο έστειλε άγημα στο αεροδρόμιο για να... υποδεχτεί την χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκη του Ρίο Άννα Κορακάκη αλλά ο Πάνος Καμμένος φαίνεται πως θα μείνει εκεί ως προς τις τιμές πως την 20χρονη αθλήτρια. Σκέφτεται να την κάνει και αξιωματικό του στρατού.

Εκτοξεύτηκε η δημοτικότητα του Ερντογάν μετά το πραξικόπημα

Εντυπωσιακή άνοδο παρουσιάζει η δημοτικότητα του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς σχεδόν δύο στους τρεις Τούρκους δηλώνουν ότι εγκρίνουν την πολιτική του, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

Η selfie της Αννας Κορακάκη με την Νατάσα Θεοδωρίδου [εικόνα]

Μια απρόσμενη συνάντηση είχε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης η Αννα Κορακάκη, η οποία συνάντησε την Νατάσα Θεοδωρίδου.

ΠΟΕΔΗΝ: Κυβέρνηση χωρίς τσίπα - Τυφεκιοφόρος ο Πολάκης – Καλές κορδέλες στα κουφάρια του ΕΣΥ!


Συνεχίζεται η κόντρα ΠΟΕΔΗΝ – Κυβέρνησης με πρωταγωνιστή τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Η ΠΟΕΔΗΝ με νέα της ανακοίνωση απάντησε στην... απάντηση του Παύλου Πολάκη, τον οποίο χαρακτηρίζει αναλώσιμο τυφεκιοφόρο.

Spiegel: Πώς η Ελλάδα θα μπορούσε να μηνύσει τη Γερμανία για τις πολεμικές αποζημιώσεις

«Πώς η Ελλάδα θα μπορούσε να μηνύσει τη Γερμανία για τα 296 δισεκατομμύρια ευρώ που της χρωστάει», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του γερμανικού περιοδικού Spiegel, το οποίο αναφέρεται στις γερμανικές αποζημιώσεις του Β 'Παγκοσμίου Πόλεμου που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΕ ΟΠΛΑ LEGO-Ρώσοι συναρμολογούν στρατιωτικό τζιπ σε 4 λεπτά! ΒΙΝΤΕΟ

Ρώσοι στρατιώτες αναδεικνύουν τις μηχανικές τους δεξιότητές αποσυναρμολογώντας ενα θωρακισμένο τζίπ και στη συνέχεια συναρμολογώντας το σε λιγότερο απο τέσσερα λεπτά!

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ! ΒΑΛΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ! Ίδρυμα Σ.Νιάρχος: Ξεκινά η διαδικασία παράδοσης του έργου στο Ελληνικό Δημόσιο

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρέλαβε το έργο από την κοινοπραξία και έτσι ξεκινά και επίσημα η διαδικασία της μετάβασής του στο Ελληνικό Δημόσιο.

Θα κλάψετε με την τρολιά των Vegas στη Μακρή

Η απάντηση από τους Vegas ήρθε…

Όπως ήταν αναμενόμενο η κίνηση αυτή της πρώην βουλευτή προκάλεσε τις αντιδράσεις των χρηστών των social media αλλά και του συγκροτήματος…

Με νόμο του 1066 κληρονομεί ο Χιου Ρίτσαρντ Γκρόβενορ 9 δισ. λίρες!

Ο 25χρονος Χιου Ρίτσαρντ Γκρόβενορ έγινε την Τρίτη ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στη Βρετανία και ο 68ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - Ο θάνατος του πατέρα του, έβδομου Δούκα του Ουέστμινστερ του χάρισε τίτλο, γη και κατοικίες

ΒΙΝΤΕΟ-Στη Θεσσαλονίκη η Κορακάκη- «Μας ταλαιπώρησαν οι Ιταλοί-Δε μείναμε Βραζιλία γιατί οι συνθήκες ήταν τραγικές»

Η Κορακάκη για την κατεδάφιση του σκοπευτηρίου: Έγινε αιφνίδια και με βίαιο τρόπο

«Μου έλειψε η μητέρα μου, οι φίλοι, ο αδελφός μου, όλοι μου έλειψαν» δήλωσε η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στη σκοποβολή, Άννα Κορακάκη, κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», στη Θεσσαλονίκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Κίνα: Κακοποίησε σεξουαλικά μαθήτρια και δείτε τι του έκαναν οι γονείς της

Ο καθηγητής, που ακούει στο όνομα Li, είναι γυμνός ενώ κόσμος ακούγεται γύρω του να φωνάζει

Ένας καθηγητής στην Κίνα ξυλοκοπείται άγρια από γονείς μαθήτριας η οποία δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση από τον δάσκαλό της. Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Wei County της Κίνας και το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο είναι πραγματικά συγκλονιστικό.

Ιρλανδία: Περιπολικό κυνηγάει UFO [video]

Στους δρόμους της ιρλανδικής πόλης Gorey εκτυλίχθηκε ένα κυνηγητό, μεταξύ ενός περιπολικού και ενός ιδιαίτερα αργοκίνητου UFO.

Συνήθως τα video που απεικονίζουν UFO είναι θολά, σκοτεινά, και κακής ποιότητας. Να λοιπόν και ένα πεντακάθαρο, στο οποίο μάλιστα το UFO κινείται τόσο αργά ώστε να προλάβεις σίγουρα να το δεις.

ΦΩΤΟ-Κλείστε τα όλα κι αφήστε μόνο ΕΡΤ

Κλείστε τα όλα κι αφήστε μόνο ΕΡΤ. 

Ανεξαρτητοποιήθηκε και η Τεχεράνη όπως αποκτήσαμε κι ένα ακόμη νησί τη Μυτιλήνη

Με εντολή Τσίπρα της παίρνουν τα μετάλλια

Αυτό το παλιοκόριτσο μας ξεβόλεψε καλοκαιριάτικα.

Αντί να κάθεται στις πλατείες της Δράμας, να πίνει φραπέ να κάνει στριφτά τσιγάρα και να κολλάει αφίσσες του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε την ζωή της στα γυμναστήρια και στις προπονήσεις. Αντί να έλθει στην Αθήνα και να λιώνει στις καφετέριες των Εξαρχείων, του Γκύζη, των Αμπελοκήπων αφιέρωσε την ζωή της στην σκοποβολή και κατάφερε να πάρει το Χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Απίστευτο! Copy paste από το 2014 το ν/σ για την αδειοδότηση των επιχειρήσεων

Η αντιπολίτευση καταγγέλλει ότι αντέγραψαν τον νόμο - πλαίσιο του 2014

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Ν.Δ. με αφορμή το νομοσχέδιο για την απλοποίηση της αδειοδότησης των επιχειρήσεων, καθώς -όπως υποστηρίζει- αποφάσισε να βγάλει από την κατάψυξη μετά από ενάμιση χρόνο τον νόμο – πλαίσιο 4262/14 και να τον χρησιμοποιήσει εν μέρει, περιορίζοντας όμως το πεδίο εφαρμογής του και παρουσιάζοντας το όλο εγχείρημα ως αποκλειστικά δικό της.

Τι απαντά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για τις “αιμορροΐδες” του Πολάκη

Απάντηση στη χθεσινή δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και την αναφορά του στις «αιμορροΐδες», έδωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και στην εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Ελισάβετ Σαλαμάρα.

Άγριο φονικό στον Άγιο Παντελεήμονα

Το θύμα, ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου, βρέθηκε δεμένο χειροπόδαρα με καλώδιο και έφερε χτυπήματα στο κεφάλι.

Ποια παρέα γνωστών πολιτικών και δημοσιογράφων έφαγε μαζί στη Νάουσα της Πάρου;

Η πολιτικοδημοσιογραφική παρέα συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε εστιατόριο του διάσημου οικισμού.

Ο...

Eπτά παιδιά με ηπατίτιδα σε καταυλισμό προσφύγων στο Κιλκίς

Νοσηλεύονται στην Παιδιατρική και Παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι στην Παιδιατρική και Παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς επτά παιδιά ηλικίας από 2 ως 10 ετών και μία 18χρονη από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών της Νέας Καβάλας ήρθαν με ίκτερο και νοσηλεύονται με ηπατίτιδα Α.

Μαραντόνα: Αποκλειστήκαμε από χώρα που παίζει… μπέιζμπολ

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν χάνει την ευκαιρία σε κάθε αποτυχία της Αργεντινής να βγαίνει και να… κράζει τους υπεύθυνους. Ο αποκλεισμός της ολυμπιακής ομάδας της χώρας από τη συνέχεια της διοργάνωσης του Ρίο μετά το 1-1 με την Ονδούρα δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Θέλουν να κάνουν χαβούζα και την Κρήτη-Στέλνουν 2.000 λάθρο... αν τους πείσουν να μπουν στο καράβι...

Για τις προθέσεις της κυβέρνησης ενημέρωσε τους φορείς του νησιού ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας

Χώρους φιλοξενίας προσφύγων θέλει η κυβέρνηση να δημιουργηθούν στην Κρήτη σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας στους φορείς του νησιού.

Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Η Ντόρα Μπακογιάννη για την αναβολή των εορταστικών εκδηλώσεων στην Παναγία Σουμελά

Η συντονίστρια Εξωτερικών και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Α’ Αθηνών, Ντόρα Μπακογιάννη, με δήλωσή της αναφέρθηκε στην αναβολή των εορταστικών εκδηλώσεων στην Παναγία Σουμελά του Πόντου.

Το κούρεμα που έγινε viral -Χρειάστηκαν μόνο 4 ψαλιδιές [βίντεο]

Μάλλον οι παλιές καλές εποχές που οι κομμώτριες χρησιμοποιούσαν τις παραδοσιακές τεχνικές κουρέματος έχουν περάσει.

Μπικίνι εναντίον χιτζάμπ –Τι σημαίνει για εμάς τους δυτικούς αυτή η φωτογραφία [εικόνες]

Πρόκειται για μια από τις πιο εμβληματικές φωτογραφίες των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016. Και μια από αυτές που είδαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

«Χρησμός» Κουρουμπλή για τις τηλεοπτικές άδειες

«Στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ… Θα το δούμε» είπε σχετικά με το ενδεχόμενο να δοθούν τελικά πάνω από τέσσερις τηλεοπτικές άδειες ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Τούρκος ΥΠΕΞ: Στην Ιταλία έχουν διαφύγει οι δύο στρατιωτικοί ακόλουθοι από την Ελλάδα

Δύο τούρκοι στρατιωτικοί ακόλουθοι αποσπασμένοι στην Ελλάδα διέφυγαν στην Ιταλία αφού ανακληθηκαν μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου και οι τουρκικές αρχές θα έρθουν σε επαφή με ιταλούς αξιωματούχους για την επιστροφή τους.