14 Αυγούστου 2016

Κορακάκη: Ένιωσα δέος όταν άκουσα τον Εθνικό Ύμνο-Περήφανη που καμία κλειστή πόρτα δεν με έριξε κάτω

Η χρυσή Ολυμπιονίκης δηλώνει περήφανη που «από τα 12, καμία δυσκολία δε με πτόησε, καμία σκοπιμότητα για παρεμπόδιση των προσπαθειών μου και καμία κλειστή πόρτα σε κάποια σπάνια έκκληση βοήθειας δεν με έριξε κάτω» - «Ο πατέρας μου ήταν, είναι και θα είναι ο προστάτης μου»

Πετρούνιας: Πάμε Ελλαδάρα μου – ΦΩΤΟ

Αντίστροφα μετράει ο Λευτέρης Πετρούνιας για τον μεγάλο τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Συλλυπητήρια της ΝΔ για τον θάνατο πυροσβέστη εν ώρα καθήκοντος

Τη θλίψη της για την απώλεια του πυροσβέστη στη μάχη με τις φλόγες εκφράζει η Αξιωματική αντιπολίτευση με ανακοίνωσή της.

ΑΛΕΞΗ ΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΙΔΕΕΣ! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζητά από τους πολίτες να κάνουν λίπασμα... τα κόπρανά τους!

Στο βιβλίο «In Order to Live» η 22χρονη Yeonmi Park από τη Βόρεια Κορέα, που έχει πλέον καταφύγει στη Νότια Κορέα, μιλά για μια νέα, άγνωστη μέχρι σήμερα εντολή, που έχει δώσει ο Κιμ Γιονγκ Ουν στους πολίτες της απομονωμένης χώρας

Προκρίθηκε η εθνική πόλο παρά την ήττα από την Αυστραλία-Δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο ο Κοκκαλάνης

Με ήττα 12-7 από την Αυστραλία ολοκλήρωσε η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών τις υποχρεώσεις της στην Α΄ φάση του Ολυμπιακού τουρνουά του Ρίο.

Θρήνος στο πυροσβεστικό σώμα: Νεκρός πυροσβέστης που επιχειρούσε κατάσβεση

Νεκρός εν ώρα καθήκοντος έπεσε πυροσβέστης 47 ετών, που επιχειρούσε με συναδέλφους του για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Παρόρι Βοιωτίας.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Ρέντσι έκανε εκκαθαρίσεις α λα Ερντογάν στην ιταλική ραδιοτηλεόραση -Απομάκρυνε τους ανεπιθύμητους

Σε εκκαθαρίσεις και σαρωτικές αλλαγές που θυμίζουν... Ερντογάν, προχώρησε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι στην ιταλική ραδιοτηλεόραση.

ΒΙΝΤΕΟ-Ρίο 2016: Ελεγχόμενη έκρηξη κοντά στην εγκατάσταση της ιστιοπλοΐας

Το ύποπτο πακέτο προκάλεσε ανησυχία και την αναμενόμενη αντίδραση. Ελεγχόμενη έκρηξη έγινε κοντά στην εγκατάσταση που πραγματοποιούνται οι αγώνες της ιστιοπλοΐας για τους Ολυμπιακούς του Ρίο, στην ακτή Γουναμπάρα.

«Τρύπα» 900 εκατ. ευρώ από το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης βλέπει η τρόικα

Συνεχείς είναι οι παρατάσεις στην κατάθεση των μεσοπρόθεσμου, αφού δεν έχει ακόμα συμφωνηθεί και αποτυπωθεί το τελικό σχέδιο για το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος που θα κληθεί να "τρέξει" η ελληνική πολιτεία. Σύμφωνα, δε, με ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται η "Καθημερινή", το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος δεν είναι το μόνο πρόβλημα.

Οταν ο Παπαμιχαήλ έλεγε στη Βουγιουκλάκη: «Πάλι άργησες μωρή;»

Νέες αποκαλύψεις για την έντονη σχέση του κορυφαίου ζευγαριού του ελληνικού κινηματογράφου Δημήτρη Παπαμιχαήλ και Αλίκης Βουγιουκλάκη ήρθαν στο φως.

ΝΔ: Η ανοχή στην ανομία δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της, σχετικά με τα νέα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας.

48ωρο «λουκέτο» σε κοσμηματοπωλείο στη Σαντορίνη -Δεν έκοβαν αποδείξεις

Για 48 ώρες κλειστό θα παραμείνει γνωστό κοσμηματοπωλείο στη Σαντορίνη αφού μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε πως οι υπάλληλοι δεν έκοβαν αποδείξεις.

Ο TUS απαντά στις αγάμ@τες ΣΥΡΙΖΑίες για τις «Βουλγάρες»: «Ερχονται χειρότερα» [βίντεο]

Με προκλητικό τρόπο απαντά ο ράπερ TUS στον σάλο που ξεσήκωσε το τραγούδι του «Βουλγάρες», το οποίο κατηγορήθηκε ότι προωθεί την σωματεμπορία.

Βαρουφάκης στη Die Welt: Με τον Τσίπρα δεν είμασταν ποτέ φίλοι

Από την Αίγινα έδωσε συνέντευξη ο Γιάνης Βαρουφάκη στην κυριακάτικη έδοση της εφημερίδας DIE WELT. Ο πρώην υπ.Οικονομικών κατηγορεί την Άνγκελα Μέρκελ ότι δεν έχει σχέδιο, ενώ δηλώνει ότι δεν είναι "φίλος" με τον Αλέξη Τσίπρα.

Συνελήφθη Έλληνας στην Τουρκία για μεταφορά 50 κιλών ηρωίνης

Πρόκειται για έναν 31χρονο που συνελήφθη στο Αϊβαλί της Τουρκίας την ώρα που επιχειρούσε να επιβιβαστεί σε πλοίο με προορισμό τη Μυτιλήνη

Ένας Έλληνας από τη Ρόδο συνελήφθη και προφυλακίστηκε στην Τουρκία διότι επιχείρησε να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην Ελλάδα 50 κιλά ηρωίνης.

ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Γεωργίου στους FT: Σε κίνδυνο οι διαπραγματεύσεις για χρέος, αν καταδικαστώ

Την προειδοποίηση ότι αν καταδικαστεί για παραποίηση στοιχείων, κινδυνεύουν οι επικείμενες διαπραγματεύσεις για ελάφρυνση του χρέους κάνει ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ μιλώντας στους Financial Times.

Είναι αυτός ο βασιλιάς του twitter; Γερμανός πρωθυπουργός κρατιδίου διαχειρίζεται μόνος του το λογαριασμό του και διαπρέπει!

Ο πρώτος αριστερός πρωθυπουργός γερμανικού κρατιδίου (της Θουριγγίας) στέφεται …βασιλιάς του Twitter ανάμεσα στους ομολόγους του.

Κατά τους εμπειρογνώμονες ο Μπόντο Ράμελοφ, έχει αντιληφθεί περισσότερο από άλλους Γερμανούς πολιτικούς τη δυναμική των κοινωνικών δικτύων, έχοντας μάλιστα στο ενεργητικό του περισσότερα από 38.400 tweets και πάνω από 17.600 follοwers.

Ένταση στην Παναγία Σουμελά λόγω της παρουσίας του ΣΔΟΕ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε κατά την διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΣΔΟΕ στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά, στο Βέρμιο.

Τρίκαλα: Ενταση στο φράγμα Μεσοχώρας μεταξύ ΜΑΤ ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγων ΣΥΡΙΖΑ

Ενταση επικρατεί αυτή την ώρα στο φράγμα Μεσοχώρας, στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr μέλη οικολογικών οργανώσεων και άλλοι, πραγματοποίησαν πορεία και συγκέντρωση πάνω στο φράγμα, διαδηλώνοντας κατά της λειτουργίας του.

"Με την Μαρέβα του στην παραλία" ο Κυριάκος Μητσοτάκης! [pic]

"Με την Μαρέβα μου στην παραλία" αναφέρει η λεζάντα της νέας φωτογραφίας που ανήρτησε στο instagram ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνεχίζει τις οικογενειακές διακοπές του στα Χανιά.

Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016: Έγραψε ιστορία ο Πάου Γκασόλ

Ο σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς συμμετέχει για τέταρτη διαδοχική φορά στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, μετά την Αθήνα 2004, το Πεκίνο 2008, το Λονδίνο 2012 και έγραψε ιστορία.
Η τρίτη θέση στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι, από τα ξημερώματα, γεγονός για τον Παού Γκασόλ, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Απαγορεύτηκε σε Αλβανό εθνικιστή η είσοδος στην Ελλάδα

Δεν επετράπη χθες από τις ελληνικές Αρχές η είσοδος στην Ελλάδα του προέδρου του εθνικιστικού κόμματος «Κίνημα για Ενωμένη Αλβανία» ο οποίος επιχείρησε να περάσει στη χώρα μας από τον συνοριακό σταθμό της Κακκαβιάς.

ΣΤΑ 4 ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ! «Επιστρέφει» η Eldorado Gold στις Σκουριές μετά την άδεια Σκουρλέτη

Την επαναπρόσληψη των εργαζομένων που είχαν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας, όπως και την ανανέωση της συνεργασίας με υπεργολάβους, συνεχίζει η Eldorado Gold στο εργοτάξιο των Σκουριών Χαλκιδικής.

Αυγενάκης: Συνολικά 5.000 λάθρο στην Κρήτη στα μουλωχτά-Πλακιωτάκης: Θέλουν να μετατρέψουν την Κρήτη σε Ειδομένη και Ελληνικό

Για 5.000 συνολικά πρόσφυγες και μετανάστες που θα μεταφερθούν στην Κρήτη – πλέον των 3.000 μεταναστών που αναμένονται από τη Γερμανία – έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο Λευτέρης Αυγενάκης κατηγορώντας την κυβέρνηση για εν κρυπτώ διαδικασίες και κλειστές διαδικασίες με «εκλεκτούς προσκεκλημένους» συγκεκριμένους δημάρχους και φορείς του νησιού.

ΠΕΣ ΤΑ! ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΒΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ! Μουζάλας: Η Κρήτη δεν είναι εκλεκτή φυλή για να μην δέχεται λάθρο

Διέψευσε ως «αντεθνικά» ο αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, τα σενάρια που φέρουν την Γερμανία να στέλνει στην Κρήτη 3.000 μετανάστες και έχουν προκαλέσει αναστάτωση στο νησί.

Το μήνυμα στο αεροδρόμιο της Βιέννης που εξόργισε την Τουρκία

Η τουρκική διπλωματία διαμαρτυρήθηκε στον επιτετραμμένο της πρεσβείας της Αυστρίας στην Άγκυρα, σχετικά με «απρεπή αναφορά» για την Τουρκία σε ηλεκτρονική ειδησεογραφική στήλη (ticker) στο αεροδρόμιο της Βιέννης, σύμφωνα με αξιωματούχο του τουρκικού υπουργείου των Εξωτερικών.

Βραζιλία: Απείλησαν με όπλο και μαχαίρι τον Ολυμπιονίκη Ράιαν Λόχτι

ΔΟΕ και Αμερικανική Ολυμπιακή Επιτροπή προσπάθησαν να «κουκουλώσουν» το περιστατικό - Η μητέρα του αθλητή όμως μίλησε για το τι πραγματικά συνέβη, αποκαλύπτοντας το μήνυμα που της έστειλε ο γιος της και πως η ίδια ήταν έτοιμη να πάει να τον βρει στη Βραζιλία!

Κύπρος: Βρετανός σφαγιάστηκε στη μέση του δρόμου στην Αγία Νάπα

Ο ένας 22χρονος κατέληξε στα τραύματά του - Ο δεύτερος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του - Δεν πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα, δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής

Ολυμπιακοί: Κι όμως, ο πιο νεαρός Ολυμπιονίκης όλων των εποχών είναι Έλληνας!

Ο Δημήτρης Λούνδρας στους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, στην Αθήνα, το 1896 κατέκτησε τη τρίτη θέση και το χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο στο ομαδικό των παράλληλων ζυγών στη γυμναστική! Ήταν τότε μόλις 10 χρονών και 218 ημερών.

«Εκρηκτική» αθλήτρια καταδύσεων αποβλήθηκε από το Ολυμπιακό χωριό λόγω σεξουαλικού σκανδάλου [εικόνες]

Η διάθεσή της για σεξουαλικές περιπτύξεις φαίνεται να κόστισε (και με το παραπάνω) στην καυτή αθλήτρια καταδύσεων, Ίνγκριντ Ντε Ολιβέιρα, η οποία αποβλήθηκε από το Ολυμπιακό χωριό και αποκλείστηκε από του Ολυμπιακούς αγώνες, γι΄αυτό τον λόγο.

Παραδόθηκε ο Αλβανός που μαχαίρωσε την αδελφή της γυναίκας του στη Σητεία

Στην αστυνομία παραδόθηκε το πρωί της Κυριακής ο 30χρονος Αλβανός, ο οποίος μαχαίρωσε την αδελφή της γυναίκας του, σε ταβέρνα στη Σητεία.

Έγκλημα στο Κορωπί: «Η γκόμενα του μπαμπά μαχαίρωσε τη μαμά»

Τι λέει η αδερφή του θύματος - Το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον ανιψιό της μετά την επίθεση της φόνισσας στην αδερφή της

Καρέ-καρέ παρακολούθησε ο 13χρονος το θρίλερ με την επίθεση της 26χρονης φόνισσας του Κορωπίου στην 38χρονη μητέρα του και στην κατάθεσή του το ανήλικο παιδί περιέγραψε με συνταρακτικές λεπτομέρειες πώς προσπάθησε να τη σώσει, μαζί με τον 11χρονο αδερφό του

ΓΑΤΑΚΙΑ! Σενάριο για μετάθεση του Brexit για το 2019 – Οι καθοριστικοί παράγοντες

Η πραγματική αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ μπορεί να μετατεθεί στα τέλη του 2019 λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η βρετανική κυβέρνηση και των εκλογών στη Γαλλία και τη Γερμανία, σύμφωνα με τους Sunday Times.

Ένας χρόνος με Μνημόνιο Τσίπρα

Σαν σήμερα ψηφιζόταν πριν ένα χρόνο το Μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ - Πώς κόπηκαν συντάξεις και επιβλήθηκαν «άγριοι» φόροι μέσα σε μία μέρα

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την ψήφιση του τρίτου Μνημονίου.

Ελληνίδα αθλήτρια σπάραξε στο κλάμα μπροστά στην κάμερα [βίντεο]

Μετά από την κούραση, ψυχολογική και σωματική, δύο ημερών, όταν ολοκλήρωσε το έπταθλο η Σοφία Υφαντίδου δεν άντεξε και ξέσπασε απαρηγόρητη σε κλάματα μπροστά στην κάμερα.

ΚΛΑΜΑ! Ανοίγει εκ νέου η Αμυγδαλέζα

Ως χώρος «οικειοθελούς κράτησης» λίγων ημερών για όσους απο τους πρόσφυγες και τους μετανάστες έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να επιστρέψουν στις χώρες τους

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Αποβλήθηκε κι η Κλισίνα! Απολύτως κανείς Ρώσος στον στίβο

Αρχικά της είχε επιτραπεί να μετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ως ανεξάρτητη. Ομως, ούτε αυτό θα γίνει. Η Ντάρια Κλίσινα αποβλήθηκε από τη διοργάνωση όπως και οι υπόλοιποι Ρώσοι αθλητές του στίβου. Φέρεται να εμπλέκεται το όνομά της στην έκθεση του καθηγητή ΜακΚλάρεν, για συστηματικό ντόπινγκ στη Ρωσία.

Περιπολικό προκαλεί τροχαίο ενώ καταδιώκει ΙΧ που πέρασε με κόκκινο

Ενα περιπολικό στο Φρίντλεϊ της Μινεσότα είναι σταματημένο στην άκρη του δρόμου όταν ξαφνικά ένα ΙΧ παραβιάζει τον κόκκινο σηματοδότη.

Ο Λίνεκερ κράτησε το λόγο του - Βγήκε με τα εσώρουχα στο BBC - BINTEO

Ο Γκάρι Λίνεκερ τήρησε την υπόσχεση του.

Πριν από λίγους μήνες ο Λίνεκερ είχε δηλώσει ότι αν...

Οι λάθρο έφτασαν μέχρι τα Κύθηρα: Εντοπίστηκε βάρκα με 68 άτομα

Το σκάφος είχε βουλιάξει και οι πρόσφυγες είχαν αποβιβαστεί στη νησίδα Δραγονάρες

Τα ελληνικά νησιά που βρίσκονται κοντά στα τουρκικά παράλια δεν αποτελούν, όπως αποδεικνύεται, τον μοναδικό προορισμό των διακινητών προσφύγων.

Δολοφόνησαν ιμάμη και έναν φίλο του στη Ν. Υόρκη -Την ώρα που έφευγαν από τέμενος

Ενας άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε έναν ιμάμη και έναν φίλο του, την ώρα που έφευγαν από τέμενος της Νέας Υόρκης.

Θύματα είναι ο 55χρονος ιμάμης Μολάμα Ακόντζι και ο 64χρονος Τάρα Ουντίν, τους οποίους ο δράστης...

Χάος στο Μιλγουόκι μετά από θάνατο 23χρονου από αστυνομικά πυρά -Εσπασαν και έκαψαν τα πάντα [εικόνες & βίντεο]

Βίαιες διαμαρτυρίες ξέσπασαν σε γειτονικά του Μιλγουόκι, όπου ένας αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε άνδρα.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο αστυνομικός σταμάτησε το όχημα που οδηγούσε ο άνδρας για έλεγχο, ενώ ακολούθησε καταδίωξη. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας ήταν οπλισμένος, αλλά στέλεχός της παραδέχθηκε ότι δεν ήταν ξεκάθαρο ακόμη αν ο άνδρας είχε στρέψει το όπλο του εναντίον του αστυνομικού ή είχε πυροβόλησε.

Νύχτα έντασης στην Πατησίων: Μολότοφ και φωτιές από κουκουλοφόρους

Οι άγνωστοι πέταξαν περισσότερες από 25 μολότοφ, στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων και έβαλαν φωτιά σε έναν κάδο απορριμμάτων

Ένταση προκλήθηκε τη νύχτα του Σαββάτου στην οδό Πατησίων, από ομάδα περίπου 15 κουκουλοφόρων, οι οποίοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε αστυνομικές δυνάμεις έξω από το Πολυτεχνείο.