18 Αυγούστου 2016

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι κοπρίτες της ΕΡΤ μπλοκάρουν φορολογούμενους πολίτες στο Twitter

Όλο και περισσότεροι χρήστες του twitter καταγγέλλουν ότι ο επίσημος λογαριασμός της ΕΡΤ τους έχει μπλοκάρει μετά από κάτι που έγραψαν ή λόγω της κριτικής που άσκησαν στην ΕΡΤ.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η κούκλα Σέρβα άλτρια του μήκους που έκλεψε την παράσταση στο Ρίο! [pics]

Η Σέρβα Ιβάνα Σπάνοβιτς, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο μήκος στους Ολυμπιακούς του Ρίο, σε έναν συγκλονιστικό τελικό που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας).

Ιδιοκτήτης καφετέριας στο Ρέθυμνο απείλησε εφοριακούς: «Θα σας σφάξω!»

Παραλίγο σύρραξη με απρόβλεπτες συνέπειες στο Ρέθυμνο της Κρήτης όταν εφοριακοί πήγαν για έλεγχο σε γνωστή καφετέρια.

Αίγινα: Από πνιγμό ο θάνατος της 5χρονης - Θα μπορούσε να είχε σωθεί, αν την είχαν βοηθήσει...

Το κοριτσάκι ήταν ζωντανό, όταν έπεσε στη θάλασσα - Δεν υπήρχαν κακώσεις στο κορμάκι της

Σε πνιγμό φέρεται να αποδίδεται, μετά την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του 5χρονου κοριτσιού που -μαζί με τον 44χρονο πατέρα της, που επίσης έχασε τη ζωή του- επέβαινε στη λάντζα που εμβολίστηκε από το μοιραίο ταχύπλοο στην Αίγινα, το μεσημέρι της Τρίτης.

ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜ@ΣΕ->FT: Το καλοκαίρι του Γιάνη Βαρουφάκη κρατάει όλη τη χρονιά

Σε αυτή τη συνέντευξη ο Γιάνης Βαρουφάκης δε μίλησε για οικονομία, κρίση, Ελλάδα, ούτε και τα έβαλε με την πολιτική λιτότητας που ακολουθείται στην Ευρώπη.

To 5 μετάλλιο στο Ρίο και το 8ο στην ιστιοπλοΐα - Ποιοι είναι οι Ολυμπιονίκες Μάντης - Καγιαλής

Το όγδοο μετάλλιο στην ιστορία της ελληνικής ιστιοπλοΐας σε Ολυμπιακούς Αγώνες και το δεύτερο στα 470 μετά το χρυσό που είχαν κατακτήσει οι Σοφία Μπεκατώρου και Αιμιλία Τσουλφά στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, πανηγύρισαν στο Ρίο οι «χάλκινοι» Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, με την ολοκλήρωση της medal race στα 470 Ανδρών.

«Κατασκευασμένη» η καταγγελία των αμερικανών κολυμβητών για ένοπλη ληστεία στο Ρίο

Κατασκευασμένη φαίνεται πως είναι τελικά η καταγγελία των τεσσάρων αμερικανών ολυμπιακών κολυμβητών που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα ένοπλης ληστείας στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Deutsche Welle: Τελικά μας «ψεκάζουν» ή όχι;

Οπαδοί θεωριών συνωμοσίας, και όχι μόνο, πιστεύουν ότι κυβερνήσεις «ψεκάζουν» πληθυσμούς με καυσαέρια αεροπλάνων για να τους ελέγχουν. Μια επιστημονική μελέτη εξέτασε αν ευσταθεί η θεωρία των αεροψεκασμών.

Τουρκία: Αναισθησιολόγος «πιάστηκε» να αυνανίζεται μπροστά σε ασθενή

Συνελήφθη έπειτα από καταγγελία νοσηλευτριών - Ο 33χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν και σεξουαλική παρενόχληση

Στα χέρια της τουρκικής αστυνομίας πέρασε ένας αναισθησιολόγος έπειτα από καταγγελία νοσηλευτριών που υποστήριξαν ότι αυνανίστηκε μπροστά σε ασθενή σε νοσοκομείο της Σμύρνης.

Νέα έκρηξη με 6 νεκρούς στην Τουρκία - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα βομβιστική επίθεση σημειώθηκε πριν από λίγο στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Bitlis.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, παγιδευμένο με εκρηκτικά όχημα  εξερράγη κατά τη...

ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! Ο Μπολτ διέκοψε συνέντευξη λόγω Εθνικού Ύμνου - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Ο Γιουσέιν Μπολτ δεν είναι μόνο σπουδαίος αθλητής, αλλά αποδεικνύει ότι διαθέτει ήθος και σεβασμό...

Φήμες ότι στο σκάφος του κ@λόγερου ήταν ΣΥΡΙΖΑίος υπουργός-Διαψεύδει η κυβέρνηση

Διαψεύδει την παρουσία κυβερνητικών παραγόντων η Όλγα Γεροβασίλη - Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ζητά ο Σταύρος Θεοδωράκης - Επίθεση ΠΑΣΟΚ στον Θοδωρή Δρίτσα

Απίστευτο! ΔΕΚΟ συνεχίζουν να «φεσώνουν» το Κράτος [πίνακας]

Το ότι πολλές δημόσιες και δημοτικές επιχειρήσεις επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό δεν είναι μυστικό. Το ότι τα χρέη ΔΕΚΟ και λοιπών «συγγενικών» επιχειρήσεων συνεχίζουν να «φουσκώνουν» αναμφίβολα προκαλεί, ενισχύοντας την αίσθηση ότι το Δημόσιο αδυνατεί να βάλει τάξη στα του οίκου του.

Αντε να μαζευόμαστε...Μητσοτάκης-Τζιτζικώστας αύριο στα νέα γραφεία

Tετ α τετ συνάντηση θα έχουν την Παρασκευή στις 16:30 στα νέα γραφεία της ΝΔ, στο Μοσχάτο, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. 

Τον… πάγο, στις μεταξύ τους σχέσεις, φαίνεται ότι έσπασε το τηλεφώνημα ανταλλαγής ευχών που είχαν οι δύο άνδρες για το Δεκαπενταύγουστο και κάπως έτσι προέκυψε και η αυριανή συνάντηση. 

Το αντικείμενο της κουβέντας δεν έχει διαρρεύσει, πλην όμως φαίνεται ότι εν όψει και της ΔΕΘ, αλλά και της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Θεσσαλονίκη σε περίπου ένα μήνα από σήμερα οι δύο άνδρες έβαλαν νερό στο κρασί τους. 

Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ τους, μετά το 10ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ. 


Από εκείνο το σημείο οι σχέσεις τους δεν ήταν σε καλό επίπεδο και αύριο έχουν μια πρώτη ευκαιρία «να τα ξαναβρούν». 

ΒΙΝΤΕΟ-ΡΕ ΔΩΣΤΕ ΤΗΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ! Αυλωνίτου: Αυτοί που ψήφισαν «ναι» στο δημοψήφισμα ήθελαν grexit

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου χτύπησε και πάλι με δηλώσεις της. Μετά τα αλησμόνητα «η Ελλάδα έσωσε το χρεοκοπημένο ΔΝΤ» και «οι καταληψίες είναι αξιέπαινα παιδιά που δείχνουν αλληλεγγύη», τώρα είπε πως όσοι ψήφισαν «ναι» στο δημοψήφισμα του 2015 ήθελαν την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Στα 1,807 δισ. ευρώ το ταμειακό έλλειμμα την περίοδο Ιανουαρίου - Ιουλίου

Έλλειμμα 1,807 δισ. ευρώ παρουσίασε το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης την περίοδο Ιανουαρίου - Ιουλίου 2016, έναντι ελλείμματος 1,416 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2015, όπως ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδας.


Συγκινημένη η σύζυγος του Σπύρου Γιαννιώτη – Στην αγκαλιά του Ολυμπιονίκη (ΦΩΤΟ)

Μπορεί κανένας επίσημος να μην ήταν στην υποδοχή του αργυρού Ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη στο αεροδρόμιο, ωστόσο, εκτός από το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί και τον αποθέωσε, εκεί βρισκόταν και η όμορφη σύζυγός του, Ισμήνη Καλαντζή.

Αυτοί είναι οι συνεπιβάτες του 77χρονου κ@λόγερου – Γιατί έφυγε μετά τη σύγκρουση

Σε φορτισμένο κλίμα το τελευταίο αντίο στον άτυχο καπετάνιο της Αίγινας

Τα ονόματα των συνεπιβατών του 77χρονου χειριστή, που σκόρπισε τον θάνατο στην Αίγινα, δόθηκαν στην δημοσιότητα, δια στόματος  του υπουργού Ναυτιλίας Θεόδωρου Δρίτσας. Πρόκειται για τους...

Καταγγελίες ότι το Λιμενικό Σώμα λειτουργεί χωρίς όργανα μέτρησης ταχύτητας

Χωρίς όργανα μέτρησης ταχύτητας καταγγέλλουν επαγγελματίες των θαλάσσιων σπορ ότι λειτουργεί το λιμενικό σώμα.

ΠΟΕΔΗΝ: "Με την βούλα του Πρωθυπουργού ο κ.Πολάκης ντύθυκε "Ζορό" καθυβρίζοντας τους πάντες"

Οργισμένη ανακοίνωση κατά του πρωθυπουργού και του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας εξέδωσαν οι εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), προσάπτοντάς τους ότι παραμένουν "φίλοι", ενώ ο Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να είχε εγκαλέσει Παύλο Πολάκη για τις ύβρεις που εξαπέλυσε πρόσφατα, όπως υποστηρίζουν τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ.

Ρίο 2016: Πόσο πιο ντροπιαστικό! Γυμνός συνελήφθη ο “αθάνατος” με τα εισιτήρια

Οι αστυνομικές αρχές του Ρίο συνέλαβαν την Τετάρτη τον Πάτρικ Χίκι, στέλεχος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, με την κατηγορία ότι διέθετε εισιτήρια των ολυμπιακών αθλημάτων σε “μαυραγορίτες”, οι οποίοι τα πουλούσαν μετά σε ανυποψίαστο κόσμο, έναντι υψηλού κόστους.

Καρέ – καρέ τα νέα γραφεία της ΝΔ - ΦΩΤΟ

Του Θάνου Τριανταφύλλου

Έπειτα από 5 χρόνια παρουσίας στη λεωφόρο Συγγρού, η Νέα Δημοκρατία άλλαξε έδρα.

Τα νέα γραφεία άνοιξαν τις πόρτες τους σήμερα στο Μοσχάτο και συγκεκριμένα στην οδό Πειραιώς 62, και εδράζονται στη γενικότερη προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης του κόμματος.

ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΑΤΕ ΓΙΔΙΑ! Αρπάζει πάνω από 5 δισ. από τραπεζικούς λογαριασμούς η εφορία

Μαζί εφορία και ταμεία κάνουν περίπου 1.800 κατασχέσεις την ημέρα.

Συνολικά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών υπολογίζουν ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα βάλουν στα ταμεία πάνω από 5 δισ. Μέσω κατασχέσεων από τραπεζικούς λογαριασμούς.

Απίστευτο! Έφτιαξε μια μικρή... Κρήτη στην αυλή του στο Μπρούκλιν! [vid]

Ο αείμνηστος Γιώργος Κορτσολάκης διαμόρφωσε σχολαστικά μια μικρογραφία της πατρίδας του, το μεσογειακό νησί της Κρήτης, από χιλιάδες βότσαλα, κοχύλια, και πλαστικά αγαλματίδια έξω από το σπίτι του στη γωνία του Ridge Boulevard και 79η οδό. Αλλά δεδομένου ότι απεβίωσε τον Απρίλιο η γυναίκα του Φλώρα έχει λάβει τα ηνία και συντηρεί τη δημιουργία ως φόρο τιμής" σημειώνεται σε δημοσίευμα της στοσελίδας brooklynpaper.com

Λέσβος: 6 λάθρο έφυγαν σήμερα... 206 ήρθαν - Αύριο πηγαίνει στο νησί ο Κουρουμπλής

Έξι μετανάστες επέστρεψαν σήμερα στην Τουρκία, σε εφαρμογή της Συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας...

Και οι έξι μετανάστες είναι ενήλικες άνδρες, υπηκοότητας οι τέσσερις Πακιστάν και οι δυο Αλγερίας.

Άδωνις: Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε γρήγορα εκλογές-ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε γρήγορα εκλογές» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και στην εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Μάρως Λεονάρδου.

HΠΑ: Βαρύ φόρο πληρώνουν οι αθλητές που κερδίζουν ολυμπιακό μετάλλιο

Μάικλ Φελπς και Σιμόν Μπάιλς θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τα πολλά μετάλλια που κατέκτησαν στο Ρίο

Μπορεί να ακούγεται παράλογο είναι όμως αλήθεια και συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Αμερικανοί αθλητές που κέρδισαν κάποιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με την επιστροφή τους στη χώρα θα κληθούν να πληρώσουν φόρο για το κάθε μετάλλιο που κατέκτησαν αλλά και για τις συμφωνίες που έκαναν με χορηγούς ή διαφημιστικές καμπάνιες.

Αναβλήθηκε το πρωτάθλημα της Super League για τον… Σεπτέμβριο

Την αναβολή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League τουλάχιστον μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, αποφάσησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής η επίσημη ανακοίνωση του. Οι λόγοι που το πρωτάθλημα θα μεταβεί για το Φθινόπωρο, γίνεται για λόγους δημόσιας τάξης.

Σάλος στο Cern από τη... θυσία γυναίκας στο βωμό του Σίβα [vid]

Μια ομάδα μαυροντυμένων ανθρώπων, στον προαύλιο χώρο του Cern, του ευρωπαϊκό κέντρο πυρηνικών ερευνών στη Γενεύη της Ελβετίας, θυσιάζουν μια γυναίκα που είναι ντυμένη στα λευκά. Και τη θυσιάζουν στο βωμό του Σίβα, του θεού... καταστροφέα.

Κλαίνε τα "κουνελάκια"! Σε Έλληνα γόνο η έπαυλη του Playboy - Θα μένει και ο Χιου Χιέφνερ

Η ιστορική έπαυλη του Playboy άλλαξε πλέον χέρια και πέρασε στην κατοχή του Έλληνα γόνου Daren Metropoulos, με τον Χιου Χέφνερ να έχει το δικαίωμα να παραμείνει για το υπόλοιπο της ζωής του.

“Μαζεύουν” οι ΗΠΑ τα πυρηνικά από την Τουρκία;

Οι ΗΠΑ έχουν αρχίσει να μεταφέρουν στη Ρουμανία αμερικανικά πυρηνικά όπλα που ήταν αποθηκευμένα στην Τουρκία, με φόντο την επιδείνωση των σχέσεων ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και την Άγκυρα, αναφέρει ο ιστότοπος EurActiv.com επικαλούμενος δύο ανεξάρτητες πηγές.

ΒΙΝΤΕΟ-Στην Αθήνα τυλιγμένος με ελληνική σημαία ο Γιαννίωτης-Κανένας ΣΥΡΙΖΑίος στην υποδοχή του

Στην αρχαία Ελλάδα γκρέμιζαν τα τείχη της πόλης για τους ολυμπιονίκες, ωστόσο στη σύγχρονη Ελλάδα ενίοτε τους αφήνουν και σε μοναξιά.

Σε αντίθεση με την Άννα Κορακάκη και τις τιμές που της αποδόθηκαν όταν επέστρεψε με το χρυσό μετάλλιο από το Ρίο, ο αργυρός ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης αποθεώθηκε από συναδέλφους, φίλους, δημοσιογράφους και απλούς πολίτες αλλά η Πολιτεία έγραψε... απουσία.

ΒΙΝΤΕΟ-Τελικά ρε ζώο, είναι ή δεν είναι ο Τσίπρας ρεαλιστής

Για να δούμε τι λέει ο Λεβέντης μέσα σε 1 λεπτό:

Γιατί η «Αυγή» επιτίθεται στον Πύρρο;

Η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στον Πύρρο Δήμα επειδή όταν πολιτεύτηκε, επέλεξε το ΠΑΣΟΚ. Ο επικοινωνιακός μηχανισμός της κυβέρνησης χρησιμοποιεί αναφορές που στιγματίζουν και πολλές φορές απειλούν όσους βρίσκονται απέναντι...

Πως είναι σήμερα το κοριτσάκι που έσβησε την ολυμπιακή φλόγα το 2004; (ΦΩΤΟ)

Όλοι θυμούνται την Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, το μικρό κορίτσι που στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, καθήλωσε το κοινό, σβήνοντας την Ολυμπιακή Φλόγα στην τελετή λήξης των αγώνων.

Στα χνάρια της διάσημης αδελφής της η 19χρονη καλλονή

Είναι πανέμορφη, μόλις 19 ετών αδελφή της Gigi Hadid και φωτογραφήθηκε γυμνή για τη γαλλική Vogue! Η 19χρονη Bella Hadidm ακολουθεί τα χνάρια της αδελφής που επίσης φωτογραφήθηκε γυμνή για το ίδιο περιοδικό και μας προτρέπει να αγαπήσουμε το σώμα μας όπως και να είναι!

Viral φωτογραφία με Ελληνίδα μάνα να κυνηγάει τον γιο της μέσα στη θάλασσα για να φάει

Viral έχει γίνει η φωτογραφία μίας Ελληνίδας μάνας που κυνηγάει το παιδί της στην θάλασσα για να το ταΐσει.

Δείτε το σόου Πετρούνια με... σταυροπόδι στους κρίκους-Ο αντίπαλος Ζανέτι... τον ανέβασε στους κρίκους

Άλλη μια ξεχωριστή παράσταση, πιο χαλαρή αυτή τη φορά, έδωσε ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους στους Ολυμπιακούς του Ρίο Λευτέρης Πετρούνιας στο γκαλά της ενόργανης γυμναστικής, το οποίο γίνεται πάντα την επομένη της λήξης των τελικών του αθλήματος, με τη συμμετοχή των νικητών αλλά και καλλιτεχνών (τραγουδιστών, χορευτών κ.α.).

Ο Μητσοτάκης στα νέα γραφεία της ΝΔ: Μπορούμε να βάλουμε σε τάξη και τη χώρα - ΦΩΤΟ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, πέρασε το κατώφλι των νέων γραφείων του κόμματος στο Μοσχάτο.

«Μία νέα σελίδα ξεκινά σήμερα για τη ΝΔ εδώ στα καινούρια μας γραφεία στην όμορφη γειτονιά του Μοσχάτου και άλλη μία προεκλογική δέσμευσή μου, γίνεται πράξη....

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ-Mega: Το τελευταίο δραματικό επεισόδιο πριν πέσει η αυλαία

Μετά από 27 χρόνια στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, το Mega οδεύει στο τέλος, μετά τον οριστικό αποκλεισμό του από τη διαδικασία διεκδίκησης τηλεοπτικής άδειας

Υστερα εποχής για το πάλαι ποτέ κραταιό κανάλι σηματοδοτεί ο οριστικός αποκλεισμός του από τη διαδικασία διεκδίκησης τηλεοπτικής άδειας. O αποκλεισμός του MEGA αποτελεί ουσιαστικά και τη ληξιαρχική πράξη θανάτου ενός τηλεοπτικού σταθμού για τον οποίο οι περισσότεροι πίστευαν ότι ισχύει η φράση του Φραγκλίνου Ρούzβελτ «too big to fail».

Απρόκλητη επίθεση: Ισραηλινοί στρατιώτες πετούν χειροβομβίδα σε Παλαιστίνιους αμάχους

Δείτε το βίντεο - Τη στιγμή κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από παλαιστινιακό κανάλι

Ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες του Διαδικτύου δείχνει τη στιγμή που ισραηλινοί στρατιώτες που βρίσκονται μέσα σε τζιπ πετούν χειροβομβίδα εναντίον Παλαιστινίων αμάχων.

ΣΚΑΣΤΕ ΓΙΔΙΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ! Έρχονται αυξήσεις ως και 12 λεπτά σε πετρέλαιο, βενζίνη και υγραέριο!

Φωτιά στην τσέπη μας είναι έτοιμη να βάλει η κυβέρνηση αφού προσανατολίζεται να αλλάξει τους φόρους που σχετίζονται με τα καύσιμα με αποτέλεσμα οι τιμές τους να εκτιναχθούν.

Η πορεία των εσόδων του Κράτους δεν είναι καλή και προκειμένου να υπάρξει ανάγκη για κόφτη η κυβέρνηση προσανατολίζεται στο plan b.

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΒΥΖ@Α ΤΗΣ! Ραχήλ: Φωτογραφίζεται με τατουάζ και μιλάει για τη Ζωή

Η Ραχήλ Μακρή φωτογραφίζεται από την Ιωάννα Ρουφφοπούλου για το Down Town και μιλά στην Φανή Πλατσατούρα για τη σχέση της με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και κάνει την δική της πρόβλεψη για τον επόμενο πρωθυπουργό.

Τζόνι Ντεπ: Το κομμένο δάχτυλο, τα ναρκωτικά, τα μεθύσια και η «εύκολη Άμπερ»

Η παρωδία συνεχίζεται!

Ο επεισοδιακός χωρισμός συνεχίζεται στις αίθουσες του δικαστηρίου. Η Άμπερ Χερντ φέρνει στο φως στοιχεία που σοκάρουν.

Στη Βενεζουέλα του ΣΥΡΙΖΑ τρώνε ζώα από τους ζωολογικούς κήπους

Τραγική παραμένει η κατάσταση στη Βενεζουέλα με τους πολίτες της να αναζητούν φαγητό ακόμη και στους ζωολογικούς κήπους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, άγνωστοι εισέβαλαν σε ζωολογικό κήπο στο Καράκας και έσφαξαν ένα σπάνιο άλογο προκειμένου να πάρουν το κρέας του.

6χρονος πέθανε για να σώσει τη μητέρα του - Θα τη βίαζαν μπροστά στα ανήλικα παιδιά της

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 6χρονος Kutlwano Garesape που μπήκε στη μέση για να σώσει τη μητέρα του από τον επίδοξο βιαστή της.

Συνεχίζει τις διακοπές του ο Τσίπρας-Την άλλη βδομάδα Υπουργικό

Ο πρωθυπουργός επέστρεψε από τη διήμερη επίσκεψή του στο Κομμένο της Άρτας και το Αθαμάνιο, την ιδιαίτερη πατρίδα του και συνεχίζει τις διακοπές του αφού ετοιμάζει υπουργικό συμβούλιο για την επόμενη εβδομάδα.

Μανού Τζινόμπιλι: Αποχαιρέτησε την Αργεντινή με δάκρυα στα μάτια [vids]

Ακρως συναισθηματικός ήταν στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής ο μεγλάλος Μανού Τζινόμπιλι. Αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια από το παρκέ.  

Αδελφός καπετάνιου της λάντζας: Δεν οδηγούσε το ταχύπλοο ο 76χρονος-Ο Λυκουρέζος αποσύρεται από την υπόθεση

Βέβαιος ότι ο 76χρονος δεν είναι ο δράστης του τραγικού ναυτικού δυστυχήματος της Αίγινας, που κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, δηλώνει ο αδελφός του νεκρού καπετάνιου της λάντζας.

ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΝ Κ@ΛΟΓΕΡΟ ο Δρίτσας: Έμπειρος ο κυβέρνητης του ταχύπλοου στην Αίγινα

Όφειλε, όμως, να έχει αυξημένη την προσοχή του, τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας

Ως έμπειρο χαρακτήρισε τον κυβερνήτη του ταχύπλοου που εμβόλισε το τουριστικό σκάφος στην Αίγινα προκαλώντας το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Αυτοκτόνησαν μαζί μάνα και γιος! Τραγωδία στα Πατήσια

Έγραψαν ένα σημείωμα στο οποίο λένε που αφήνουν την περιουσία τους, έγραψαν τα ονόματά τους στο κάτω μέρος της σελίδας, υπέγραψαν και πήραν στη συνέχεια μεγάλη ποσότητα χαπιών.

ΦΩΤΟ-Σάλος με τον γλύφτη Καμμένο που πήγε με ελικόπτερο να πάρει τον Τσίπρα από την Άρτα

Στο Αθαμάνιο Άρτας, στο χωριό του Αλέξη Τσίπρα βρέθηκε απο χθες το πρωί και ο Πάνος Καμμένος.

Αν και ο πρωθυπουργός σύμφωνα με τους συγχωριανούς του ήταν να... αναχωρήσει χθες το πρωι για τα Ιωάννινα και να πετάξει απο εκεί για την Αθήνα τελικά θα φύγει το βραδυ.

Στο ενδιάμεσο στο χωριό του Αλέξη Τσίπρα βρέθηκε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με τους κατοίκους του Αθαμάνιου μάλιστα να υποστηρίζουν πως μετέβη εκεί με ελικόπτερο.


Την ίδια στιγμή σύμφωνα με το onalert.gr

Με ελικόπτερο τιου στρατού Χιουι (Huey – Bell UH-1-H) του πρώτου ΤΕΑΣ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας παρέλαβε τον πρωθυπουργό απο την Άρτα για να επιστρέψουν μαζι στη Αθήνα μετα την ιδιωτική επισκεψη στο χωριό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αποφάσισε αιφνιδιαστικά σημερα το πρωί να επισκεφθεί την Ήπειρο.

Ειδοποίησε το πρωι τον Α/ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, να ετοιμάσει ελικόπτερο για να πάνε μαζί να επιθεωρήσουν φυλάκια στην Ήπειρο.

Έγινε κινητοποίηση και το ελικόπτερο προσγειώθηκσε στο ελικοδρόμιο της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας.

Αφου επισκέφθηκαν το στρατόπεδο «ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥ» και τα φυλάκια «ΚΑΤΩ ΑΕΤΟΥ» και «ΛΗΜΕΡΙΟΥ» πήραν τον δρόμο της επιστροφής κάνοντας μια στάση στην Άρτα για να παραλάβουν τον πρωθυπουργό.

Η προσγείωση του ελικοπτέρου προγραμματίστηκε για το ελικοδρόμιο της Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη.

Δείτε τη φώτο του 15minutes.gr