20 Αυγούστου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Τι έλεγε ο Αλέξης για τη διαφήμιση της ΕΥΔΑΠ;

Ενώ ο γκόμ@νος της Δούρου αυξάνει τη διαφημιστική δαπάνη της ΕΥΔΑΠ, ας θυμηθούμε τι έλεγε ο Αλέξης:

Καρφί Σκρέκα προς Σκουρλέτη για ΔΕΣΦΑ: Κινείται με αδιαφάνεια και άγνωστα κίνητρα....

«Κανείς δε μπορεί να αποκλείσει μια επανάληψη του 2015», λέει στην «Αγορά» ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Κώστας Σκρέκας για το ενδεχόμενο εκλογικού αιφνιδιασμού από την κυβέρνηση. Στο πλαίσιο αυτό επισημαίνει πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης κερδίζει κατά κράτος τον κ. Τσίπρα στην καταλληλότητα για πρωθυπουργία, ενώ αναφορικά με την υπόθεση «Γεωργίου-ΕΛΣΤΑΤ» υπογραμμίζει ό,τι «η Νέα Δημοκρατία και ο λαός θέλουν να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά».  Ο τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος της ΝΔ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ΔΕΗ, τονίζοντας πως  «βαδίζει ταχύτατα στο δρόμο της καταστροφής» , ενώ για το θέμα της αποκρατικοποίησης της ΔΕΣΦΑ σημειώνει πως ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης «κινείται με αδιαφάνεια και με άγνωστα κίνητρα. 

Αυταπάτες, εχθροί και πραγματικότητα

Πέρυσι οι αυταπάτες του πρωθυπουργού μας κόστισαν με τα Capital Controls 100 δισ. ευρώ και πλέον καθώς η οικονομία δέθηκε “χειροπόδαρα”

.Μάλιστα, όχι μόνο δέθηκε αλλά ξεπουλήθηκε διότι οι τραπεζικές μετοχές δόθηκαν σε χαμηλές τιμές και η κυβέρνηση συμφώνησε να αλλάξει τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων καλώντας ξένους τραπεζικούς ( σ.σ συνταξιούχους).

ΦΩΤΟ-Στόκος εισαγγελέας κατηγορεί επίσκοπο για ρατσισμό ενώ ο Άρειος Πάγος είναι "ΑΡΧΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ"!

Δείτε την απόφαση του Αρείου Πάγου που μιλάει για λαθρομετανάστες, ενώ ο καραγκιόζης εισαγγελέας εναντίον του ρατσισμού εγκαλεί τον Μητροπολίτη Χίου που τόλμησε να πει "όσοι έρχονται είναι λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες"

Τρομακτικό! Τι θα βλέπαμε αν πέφταμε σε μαύρη τρύπα [vid]

Ήρθε η ώρα να ξεχάσουμε ό,τι έχουμε δει στο Star Trek!
Ένα βίντεο προσομοίωσης που κάνει τον γύρο του κόσμου στο ίντερνετ είναι αρκετό να μας προκαλέσει τρόμο.

ΚΑΙ ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΘΡΟ-Σε «καραντίνα» 12 δήμοι λόγω ελονοσίας

Σε προσωρινό αποκλεισμό από οποιαδήποτε αιμοδοσία βρίσκονται οι κάτοικοι, εργαζόμενοι αλλά και επισκέπτες περιοχών 12 δήμων της χώρας. Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο λόγος για τον οποίο οι περιοχές αυτές τέθηκαν σε «συναγερμό» από τους υπευθύνους του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων είναι ο εντοπισμός κρουσμάτων ελονοσίας, μιας νόσου που από το 2009 και μετά απασχολεί όλο και πιο συχνά τις υγειονομικές αρχές, καθώς σε ετήσια βάση καταγράφονται περιστατικά εγχώριας μετάδοσής της.

Ταξίδι στο ενετικό φρούριο Rocca a Mare στο Ηράκλειο -Εκεί που κρύβονται οι θησαυροί του Ζακ Ιβ Κουστώ! [βίντεο]

Το φρούριο Rocca a Mare (Κούλες) στο Ηράκλειο, άνοιξε τις πύλες του μετά από πεντέμιση χρόνια συντήρησης και αποκατάστασης από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού!

Επέστρεψαν οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες Μάντης και Καγιαλής - «Τιμή μας που είμαστε Έλληνες»

Με τον ενθουσιασμό να χτυπάει κόκκινο, πάτησαν το πόδι τους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες στην ιστιοπλοϊα στα 470, Τάκης Μάντης και Πάυλος Καγιαλής.

ΓΙΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! Έρχεται παραγραφή 20.000 φορολογικών υποθέσεων

Σε σταυρόλεξο για τους εφοριακούς έχει εξελιχθεί η κατάσταση με 20.000 υποθέσεις φορολογικού και τελωνειακού περιεχομένου που δεν έχουν ελεγχθεί, οι οποίες οδεύουν προς παραγραφή.

Η Ελλάδα κατακτά το Ρίο! Πέμπτη καλύτερη επίδοση σε μετάλλια [pic]

Η ελληνική αποστολή τα έχει πάει περίφημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, έχοντας κατακτήση 6 μετάλλια, εκ των οποίων τα τρία είναι χρυσά. Η "γαλανόλευκη" έχει σκαρφαλώσει στην 23η θέση του πίνακα των μεταλλίων του Ρίο, ενώ η επίδοση της σε μετάλλια είναι η τέταρτη καλύτερη στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πρώην βουλευτής καταγγέλλει ότι βουλευτές καταθέτουν ερωτήσεις επί πληρωμή

Το άρθρο είναι σχεδόν μια εβδομάδα στον αέρα. Γράφτηκε σε μέσο μεγάλης κυκλοφορίας -στο “Βήμα”. Είναι επώνυμο. Το υπογράφει ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης. Το περιεχόμενό του είναι συγκλονιστικό: αναφέρει ότι βουλευτές πληρώνονται για να καταθέσουν ερωτήσεις επί παραγγελία. (http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=821629)

ΜΑΛ@ΚΕΣ! Διαγωνίστηκαν γυμνοί για να τιμήσουν τους Αρχαίους Έλληνες στο Ρίο - ΒΙΝΤΕΟ

Άνθρωποι από ολόκληρο τον κόσμο που βρίσκονται στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες έλαβαν μέρος γυμνοί σε διάφορα αθλήματα για να τιμήσουν τους Αρχαίους Έλληνες.

Μόνο αιχμές τόλμησε να ψέλισει η ΕΣΗΕΑ για τον «πόλεμο» κυβέρνησης σε δημοσιογράφους

Αιχμές κατά κυβέρνησης για την αντιπαράθεση με τους δημοσιογράφους, με φόντο την ναυτική τραγωδία της Αίγινας, αφήνει η ΕΣΗΕΑ.

Η κομπλεξική Ισινμπάγεβα και η απάντηση της Στεφανίδη

Να μειώσει τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν στον τελικό του άλματος επί κοντώ θέλησε η Γελένα Ισινμπάγεβα, κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο συγκεκριμένο αγώνισμα, που δεν αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

ΞΥΔΑΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ! Θύμα ρατσιστικής επίθεσης η Στεφανίδη στο twitter - «Αυτή η σκύλα που κέρδισε είναι από το Στάνφορντ»

Ρατσιστική επίθεση δέχθηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter η Κατερίνα Στεφανίδη λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Αυτό είναι το χρυσό άλμα της Στεφανίδη - Ο πανηγυρισμός στον αέρα [βίντεο]

Η Κατερίνα Στεφανίδη χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ σε Ολυμπιακούς Αγώνες, «πετώντας» στα 4,85μ.

Τάσος Κορακάκης: «Μακριά από εμάς κάθε είδους πολιτικής εκμετάλλευσης»

Με μήνυμά του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο πατέρας της και προπονητής της Άννας Κορακάκη, Τάσος Κορακάκης θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την στήριξη στη χρυσή Ολυμπιονίκη και παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους πολιτικούς που θέλουν να εκμεταλλευτούν την επιτυχία.

Κατερίνα Στεφανίδη – Από την ξενιτιά στην Αμερική και τις σπουδές, στο γάμο και το χρυσό μετάλλιο

Είναι μια από τις πολλές Ελληνίδες που στον καιρό της κρίσης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα της και να αναζητήσει ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό. Η Κατερίνα Στεφανίδη, από τις μακρινές Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής όπου είναι πλέον η «έδρα» της, έκανε περήφανη την Ελλάδα, υψώνοντας τη γαλανόλευκη στα... 4,85μ.

«Ποδαρικό» έκανε στη διώρυγα του Παναμά ελληνικό δεξαμενόπλοιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ελληνικών συμφερόντων  δεξαμενόπλοιο«Aegean Unity» της Arcadia Shipmanagement είναι το πρώτο που διέσχισε τη διευρυμένη διώρυγα του Παναμά!

Στεφανίδη "χρυσή" και Μπολτ! Μαζί σε τρελές φωτογραφίες [pic]

Είναι πραγματικά αστείο το βλέμμα της Κατερίνας Στεφανίδη όταν την πλησιάζει ο Γιουσέιν Μπολτ ενώ κάνει το γύρο του θριάμβου μετά το χρυσό της μετάλλιο στο επί κοντώ! Τη χρυσή Ολυμπιονίκη της Ελλάδας πλησίασε ο Τζαμαϊκανός μετά το δικό του θρίαμβο.

Μητσοτάκης σε Στεφανίδη: Πήρες μαζί σου την Ελλάδα και την οδήγησες ψηλά

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitterΤην Κατερίνα Στεφανίδη συνεχάρη για τη "χρυσή" της νίκη ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έξαλλος και καλά ο Τσίπρας με τις… βερμούδες και το χύμα στο Μαξίμου

Παρά το γεγονός ότι στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν… αλλεργία με τις γραβάτες, αυτό δεν σημαίνει ότι θα το… τερματίσουν κιόλας. Σε ότι αφορά δε το Μαξίμου, εκεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει παρακαλέσει τους φίλους και συνεργάτες του να...

Πρετεντέρης – Μιχελάκης: Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο twitter

Σκληρή αντιπαράθεση μέσω διαδικτύου είχαν χθες ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης και ο πρώην υπουργός και επίσης γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Μιχελάκης.

Το «ευχαριστώ» της Charlize Theron για τις διακοπές της στην Ελλάδα

Η Χολιγουντιανή σταρ Charlize Theron, βρέθηκε για διακοπές στην Ελούντα της Κρήτης με τα 2 υιοθετημένα της παιδιά.Η ηθοποιός διέμεινε στο ξενοδοχείο Porto Elounda και έκανε διάφορες εξορμήσεις στο νησί για να απολαύσει τις παραλίες και τα αξιοθέατα του. Η Charlize, μάλιστα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη με τις διακοπές της στην Ελλάδα και ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει μέσω ενός ιδιόχειρου μηνύματος το προσωπικό του ξενοδοχείου που διέμενε.

Spiegel: Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει κάνει υπάκουα όσα ο λαός λανθασμένα δεν ήθελε

«Τι γίνεται αλήθεια με τους Έλληνες; Πριν ένα χρόνο ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ανάγκασε τους Έλληνες να δεχτούν ένα πακέτο σωτηρίας το οποίο μόλις είχε απορρίψει ο λαός. Και δεν είχε αποτέλεσμα. Ανά καιρούς γίνεται λόγος για πολιτικούς στο εξωτερικό, οι οποίοι λαμβάνουν αυταρχικά μέτρα και καταργούν τη Δημοκρατία. Ευτυχώς που δεν συμβαίνει καταρχάς σε μας. Καταρχάς. Εκτός εάν αφορά, ας σκεφτώ λιγάκι, τους Έλληνες».

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ; Η συγκινητική ανάρτηση των Μάντη – Καγιαλή για την Ελλάδα

Ένα συγκινητικό μήνυμα ανήρτησαν στο Facebook οι «χάλκινοι» Ολυμπιονίκες του Ρίο, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής.

Σάλος με αφίσα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης: «Σουηδία, η χώρα του βιασμού»

Η γιγαντοαφίσα είχε τοποθετηθεί χθες κατά μήκος ενός κυλιόμενου διαδρόμου στο τμήμα αναχωρήσεων του διεθνούς τέρμιναλ του αεροδρομίου Ατατούρκ

«Σουηδία, χώρα του βιασμού». Αυτό είναι το μήνυμα μιας διαφημιστικής αφίσας που αναρτήθηκε αυτή την εβδομάδα στο κύριο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και προειδοποιεί τους ταξιδιώτες να μην επισκέπτονται τη Σουηδία, υποστηρίζοντας ότι η χώρα αυτή έχει το υψηλότερο ποσοστό βιασμών στον κόσμο.

Κυριάκος: «Αγαπητέ Πύρρο, μην δίνεις μεγάλη σημασία στους τιμητές της μετριότητας...»

«Η αμφισβήτηση της αριστείας, των ικανών και των άξιων είναι το μόνο που έμαθαν...»

Παρέμβαση στη δημόσια αντιπαράθεση γύρω από τον Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, που ξεκίνησε με αρθρογραφία της εφημερίδας «Αυγή», έκανε σήμερα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο στόκος Λόχτε ζήτησε, δημοσίως, συγγνώμη! [pic]

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης επέλεξε ο Ολυμπιονίκης Ράιαν Λόχτε για να ζητήσει, δημοσίως, συγγνώμη για τις ζημιές που προκάλεσε σε βενζινάδικο, μαζί με τρεις ακόμη Αμερικανούς κολυμβητές, αλλά και για την ψευδή κατάθεσή του πως έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας με στόχο να καλύψει την απρεπή συμπεριφορά του.

«Μωρό στην κούνια» ο Ερντογάν μπροστά σε όσα θα κάνει ο Μαδούρο σε περίπτωση πραξικοπήματος

Με σκληρό προφίλ επιχειρεί να εμφανιστεί ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, «κουνώντας το δάχτυλο» στους πολιτικούς του αντιπάλους, σε περίπτωση που επιχειρήσουν, ενδεχομένως, να τον ανατρέψουν με ένα πραξικόπημα.

ΝΔ: Η διάλυση στη Δημόσια Υγεία επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ συνεχίζεται

«Η διάλυση στη Δημόσια Υγεία επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζεται», υποστηρίζει η ΝΔ, με ανακοίνωση του αρμόδιου τομεάρχη Χρήστου Κέλλα.

Πόλεμος για τις άδειες: Ασφαλιστικά μέτρα Βαρδινογιάννη κατά Σαββίδη και Καλογρίτσα! (έγγραφα)

Κλιμακώνεται ο «πυρηνικός» πόλεμος μεταξύ των υποψηφίων για τις τηλεοπτικές άδειες, αφού όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο το STAR (Βαρδινογιάννης) κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά Σαββίδη και Καλογρίτσα.

Γκρέμισαν τα τείχη στην Κέρκυρα για τον Γιαννιώτη -Θερμή υποδοχή στον Ολυμπιονίκη

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον ασημένιο Ολυμπιονίκη των αγώνων του Ρίο στα 10 χιλιόμετρα κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης, Σπύρο Γιαννιώτη, εκατοντάδες πολίτες της Κέρκυρας.

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ->Ο Ιβάν Σαββίδης σε... αγιογραφία εκκλησίας [εικόνα]

O Ιβάν Σαββίδης έχει φροντίσει εδώ και χρόνια για την ανέγερση του Ιερού Ναού του Αγίου Πνεύματος στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, μια εκκλησία πιστό αντίγραφο του ναού που υπάρχει στο χωριό του, τη Σάντα Γεωργίας.

Συγκλονίζει η 29χρονη που ακρωτηρίασε και σκότωσε τον άντρα της ο κ@λόγερός - ΒΙΝΤΕΟ

«Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα πω στο παιδί μου, ότι ο πατέρας του μας άφησε. Ήταν ο καλύτερος πατέρας και ο καλύτερος σύζυγος στον κόσμο», λέει η Ουκρανή τουρίστρια που ακρωτηριάστηκε στο πόδι και έμεινε χήρα μετά το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα.

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ! ΠΕΣ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΞΩ-Ελεύθερος ο 77χρονος: Διαφώνησαν ανακριτής και εισαγγελέας -Τι είπε στην απολογία του

Διαφώνησαν ανακριτής και εισαγγελέας για την προφυλάκιση ή μη, του 77χρονου χειριστή του ταχυπλόου που κατηγορείται για τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα.


Xρυσό μετάλλιο η Κατερίνα Στεφανίδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Κατερίνα Στεφανίδη «απογειώθηκε» στα 4.85 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Μία απίστευτη εμφάνιση και επιτυχία από την πρωταθλήτρια μας.