21 Αυγούστου 2016

Ο παπάς που… ξεμάτιασε στον Τσίπρα

Όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας γίνεται αποδέκτης ποικίλων σχολίων και εκδηλώσεων από τον απλό κόσμο. Στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Αθαμάνιο Άρτας, πληροφορηθήκαμε ότι έτυχε… θερμότατης υποδοχής από φίλους συγχωριανούς και συγγενείς.

Η σύγκρουση σε βίντεο! Η στιγμή που αυτοκίνητο "σκάει" σε τοίχο του Ηρακλείου [vid]

Ο οδηγός του κόκκινου αυτοκίνήτου κάνει μια τρελή πορεία και αφού μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα, στη συνέχεια με έναν επικίνδυνο ελιγμό, "καρφώνει" το αυτοκίνητο σε έναν τοίχο!
Καρέ καρέ καταγράφει βίντεο από αναγνώστες του Cretalive την... τρελή πορεία του αυτοκινήτου χτες το βράδυ στο Ηράκλειο!

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ευχαριστεί τους "συναδέλφους" του ...


"Ευχαριστούμε τους συναδέλφους της @AvgiOnline που μας κοινοποιούν οτι στις 30 θα είμαστε χωρις εργασία #avgi" έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Νίκος Υποφάντης και δημοσίευσε το παρακάτω άρθρο της ΑΥΓΗΣ:

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Guardian: Πεδίο δράσης για εγκληματίες τα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών

Έλληνες και Αλβανοί αντιμετωπίζουν τους μετανάστες ως τα «ιδανικά θύματα για πορνεία, διακίνηση ναρκωτικών και δουλέμπόριο» γράφει η βρετανική εφημερίδα

Βόλος: Κ@ΛΟΓΥΦΤΟΣ πετροβόλησε την ανήλικη κόρη του γιατί δεν ήθελε να ζητιανεύει

Ένας 31χρονος στον Αλμυρό φέρεται να χτύπησε την ανήλικη κόρη του, ηλικίας 13 ετών, επειδή το παιδί δεν ήθελε να επαιτεί στο παζάρι του Αλμυρού.

Αίγινα: Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει τις οικοένειες των νεκρών

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της οικογένειας του 58χρονου κυβερνήτη του τουριστικού σκάφους που έχασε τη ζωή του μετά τη σύγκρουση με το ταχύπλοο στην Αίγινα.

Ερντογάν: `Παιδί 12 - 14 ετών ο δράστης του μακελειού`! 51 οι νεκροί, δεκάδες οι βαριά τραυματίες - Συγκλονιστικές εικόνες μετά το λουτρό αίματος

- Σοκαριστικά στοιχεία προκύπτουν όσο περνά η ώρα για τον "ματωμένο γάμο" στην στην πόλη Γκαζιάντεπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας
- Βρήκαν το γιλέκο που φορούσε ο δράστης που πήρε μαζί του 51 αθώες ψυχές
- Ο Ερντογάν λέει πως δεν ήταν μεγαλύτερος από 14 ετών!

Καρχαρίας βγήκε στα ρηχά της Χαλκίδας! Κολυμπούσε στην παραλία Αλυκές! [vid]

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει έναν καρχαρία να "σουλατσάρει" στην παραλία των Αλυκών, ανάμεσα μάλιστα σε λουόμενους...

ΝΔ για Εξάρχεια: Δεσμευόμαστε να αποκατασταθεί ο νόμος και η τάξη

Ακόμα μία νύχτα έντασης για την περιοχή των Εξαρχείων που μετατράπηκε σε πεδίο μάχης από ομάδα κουκουλοφόρων.

ΣΩΣΤΟΣ! Μητσοτάκης για ΕΛΣΤΑΤ: Έχουμε κάνει αυτοκριτική, δεν θα αυτομαστιγωθούμε

Έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας, δε θα αυτομαστιγωθώ κιόλας, είναι το μήνυμα που στέλνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε όσους τον επέκριναν για τη σιωπή της Νέας Δημοκρατίας στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ και την εξαγγελθείσα δίκη του πρώην προέδρου της Ανδρέα Γεωργίου. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής», που επικαλείται πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! ΕΝΦΙΑ-σοκ για 600.000 ιδιοκτήτες- Θα πληρώσουν πάνω από 1.000 ευρώ

Με τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ να βρίσκονται... καθ' οδόν το κόστος θα είναι ιδιαίτερα βαρύ για 600.000 ιδιοκτήτες που θα κληθούν να πληρώσουν φόρο που θα υπερβαίνει τα 1000 ευρώ.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΖΟΡΙ; ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ "ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ"!Ακόμα και σε Facebook, Twitter και Instagram θα ψάχνουν για φοροφυγάδες

Ως υπόπτους φοροδιαφυγής αντιμετωπίζει το υπουργείο Οικονομικών 1,8 εκατομμύρια φορολογούμενους με το νέο φιλόδοξο σχέδιό του για την πάταξη της φοροδιαφυγής που αποκαλύπτει Το Βήμα της Κυριακής.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 21-08-2016

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ ΓΙΔΙΑ! Τα νοικοκυριά έκοψαν ακόμα και βασικά είδη ανάγκης λόγω της αύξησης του ΦΠΑ

Με δραματική μείωση της κατανάλωσης σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης έκλεισε το πρώτο εξάμηνο του 2016, αποκαλύπτοντας ότι επικρατεί βαθιά ύφεση στην καθημερινότητα των ελληνικών νοικοκυριών.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ! Στεφανίδη: Τραγουδούσε τον Εθνικό μας Ύμνο πάνω στο βάθρο - Ρίγη συγκίνησης

-Η Κατερίνα Στεφανίδη τραγουδούσε τον Εθνικό μας ύμνο πάνω στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου των μεταλλίων για το επί κοντώ των γυναικών
-Η απονομή των μεταλλίων στο επί κοντώ των γυναικών έγινε μία ημέρα μετά τον τελικό και σήμερα ήταν ήρεμη και ψύχραιμη
-Νωρίτερα είχε μάθει ότι αυτή θα είναι η σημαιοφόρος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, τα ξημερώματα της Δευτέρας
-Το... υπέροχό της ταξίδι στο Ρίο ολοκληρώθηκε με την αποψινή απονομή και αναμένεται στην πατρίδα μας την Πέμπτη 24 Αύγουστου

Τρομοκρατική επίθεση σε γάμο στην Τουρκία: 30 νεκροί, 100 τραυματίες [εικόνες & βίντεο]

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν και σχεδόν 100 τραυματίστηκαν στη βομβιστική επίθεση που διαπράχθηκε αργά χθες βράδυ ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη μια γαμήλια τελετή στη Γκαζιάντεπ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιοχής.

Αυτή είναι η Ολλανδέζα γυμνάστρια που έκλεψε την καρδιά του ΓΑΠ [εικόνες]

Εδώ και εννέα περίπου μήνες δημοσιεύματα αναφέρονται στην Ολλανδέζα που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου.

Ξεσπά η θεία της άτυχης πεντάχρονης: Θα πάρω το αίμα μου πίσω - ΒΙΝΤΕΟ

Η θεία του πεντάχρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα της Αίγινας ξεσπά μετά την απόφαση να μην προφυλακιστεί ο 77χρονος χειριστής του ταχύπλοου σκάφους.

Φυλακισμένος στην Οκλαχόμα προστατεύει αστυνομικό από επίθεση συγκρατουμένου του! [pic, vid]

Το βίντεο μιας σπάνιας περίπτωσης από φυλακή της Οκλαχόμα, είδε το φως της δημοσιότητας. Ένας κρατούμενος, προστάτεψε έναν εκ των σωφρονιστικών υπαλλήλων της φυλακής, όταν ο τελευταίος δέχτηκε επίθεση από συγκρατούμενο του πρώτου.

Πατούλης: Να παραιτηθεί ο γ.γ. του υπουργείου Υγείας που εξέθεσε τη χώρα στον κίνδυνο της ελονοσίας

Την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Υγείας, Γιάννη Μπασκόζου ο οποίος «με τις παραλείψεις του εξέθεσε τη χώρα στον κίνδυνο της ελονοσίας», ζητά ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης.

«Έφαγε μούτζα» ο Αμερικανός που αμφισβήτησε την Στεφανίδη (ΦΩΤΟ)

Τα ειρωνικά όσο και περίεργα σχόλια ενός Αμερικανού πολίτη κάτω από την ανάρτηση του NBC για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τη Στεφανίδη, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους Έλληνες χρήστες του twitter. Ένας εξ’αυτών απάντησε μάλιστα με έναν κλασσικό …ελληνικό τρόπο.

Που εξόρμησαν φέτος ο Δρίτσας… μετά της συζύγου του;

Το καλοκαίρι φτάνει προς το τέλος του και πολλοί είναι οι υπουργοί και οι βουλευτές που αρχίζουν να μαζεύονται. Μεταξύ αυτών είναι και ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας και η σύζυγος του και αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Ποιος έβαλε στον «πάγο» τον Αλέκο Φλαμπουράρη;

«Πολιτικό πατέρα» του Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζουν τον Αλέκο Φλαμπουράρη όσοι ξέρουν την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον υπουργό Επικρατείας ο πρωθυπουργός.

Σημαιοφόρος Στεφανίδη με κλήρωση

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι η σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων , αύριο στη 01.50 (Ελλάδας) στο Μαρακανά.Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ νίκησε τον άλλο υποψήφιο και χρυσό Ολυμπιονίκη της Ενόργανης Γυμναστικής, Λευτέρη Πετρούνια στην κλήρωση.