24 Αυγούστου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Ούρλιαζαν ότι ΤΑΙΠΕΔ και ΤΧΣ ελέγχονται από ξένους

Ο ΣΥΡΙΖΑ φώναζε πως το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ και του ΤΧΣ συνεδρίαζε στα αγγλικά. Δείτε το βίντεο και κλάψτε:

Ρέντσι: Τουλάχιστον 120 οι νεκροί από τον σεισμό

Τουλάχιστον 120 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ιταλία από τον σεισμό που έπληξε τη χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ανακοίνωσε ο Ιταλός Πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Το πιο σύντομο ανέκδοτο του σούργελου Καμμένου: Επίδομα παραμεθορίου

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Η λέξη επίδομα παραμεθορίου κάνει πλέον τους στρατιωτικούς να γελούν πικρά και καλύπτουν αυτή την πίκρα λέγοντας διάφορα "τσιτάτα", κυρίως στο διαδίκτυο.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Θεσσαλονίκη: Γυναίκα γιατρός... ξέχασε να κόψει 119 αποδείξεις

Εταιρεία χονδρικού εμπορίου ενδυμάτων δεν διέθετε παραστατικό για εμπορεύματα αξίας 465.000 ευρώ

Στοχευμένους ελέγχους σε επιχειρήσεις και ιατρεία στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε τα τελευταία 24ωρα η υποδιεύθυνση οικονομικής αστυνομίας, εντοπίζοντας περιπτώσεις με σοβαρά οικονομικά αδικήματα.

ΜΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ; Λάθρο παρουσίασε ταυτότητα... Ιάπωνα για να «αποδράσει» με αεροπλάνο στη Γερμανία

Έξι άτομα συνελήφθησαν με πλαστά έγγραφα - Δύο Σύροι, δύο Αφγανοί, ένας Παλαιστίνιος και ένας από το Κονγκό

Με όλους τους τρόπους επιχειρούν να «αποδράσουν» από την Ελλάδα οι πρόσφυγες που έχουν εγκλωβιστεί στα κέντρα φιλοξενίας. Όπως ανακοινώθηκε, έξι άτομα, σε δύο διαφορετικά αεροδρόμια, επιχείρησαν να μεταβούν στην Ιταλία και τη Γερμανία, παρουσιάζοντας πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΦΙΛΗΣ! Πανελλαδικές: 2.800 διεκδίκησαν μια θέση στο τμήμα μουσουλμανικών σπουδών

Η πρώτη χρονιά εισαγωγής πολιτών στη Σχολή Πυροσβεστών και Ανθυποπυραγών αλλά και η κάλυψη όλων των θέσεων στο τμήμα μουσουλμανικών σπουδών αποτέλεσαν εκπλήξεις στις φετινές εξετάσεις

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΑΛ@ΚΑΣ! Ο Γκιρτζίκης στέλνει τον τελικό Κυπέλλου στη Γερμανία!

Το είδαμε και αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Είχαμε τον περσινό... σπάνιο τελικό Κυπέλλου -κεκλεισμένων των θυρών και με προσκλήσεις- αλλά η ΕΠΟ θέλει να μας δώσει μια ακόμα έκπληξη.

ΝΔ: Καιρός να κατανοήσει ο κ. Τσίπρας την πραγματικότητα που έφεραν τα ψέματα του

«Καιρός να κατανοήσει και ο κ. Τσίπρας την πραγματικότητα που έφεραν τα ψέματα, οι αυταπάτες, οι ιδεοληψίες και οι ανερμάτιστες πολιτικές του», αναφέρει σε σχόλιό της η Νέα Δημοκρατία, ανταπαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος νωρίτερα κατηγόρησε τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. Γιώργο Κουμουτσάκο για «πλήρη ταύτιση με τις θέσεις των καναλαρχών».

Αρχηγός κόμματος στη Νορβηγία έπαιζε Pokemon Go κατά τη διάρκεια συζήτησης για αμυντικά θέματα

Σφοδρές επικρίσεις δέχτηκε η ηγέτιδα του Φιλελεύθερου Κόμματος της Νορβηγίας επειδή συνελήφθη να παίζει... Pokemon Go με το κινητό τηλέφωνό της κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο κοινοβούλιο για την αμυντική πολιτική της χώρας.

Εκρηξη και εισβολή ενόπλων στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Καμπούλ -Τουλάχιστον 2 νεκροί [εικόνες & βίντεο]

Εκρηξη σημειώθηκε στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Καμπούλ, με ενόπλους να εισβάλλουν στις εγκαταστάσεις.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν τουλάχιστον 2 νεκροί και 5 τραυματίες.

ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΥΡΙΖΑ! Αναβολή στην… προσομοίωση για τις τηλεοπτικές άδειες!

Μόλις σήμερα το πρωί η κυβέρνηση έβγαλε μία… μακροσκελή ανακοίνωση 18 σημείων σχετικά με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, μεταξύ των οποίων ήταν και η εγγύηση για τη διαφάνεια και σωστή διαξεγωγή της διαδικασίας.

Πρώην βουλευτής λαμβάνει σύνταξη μόλις… 850 ευρώ!

Και κλαίει που δε βγήκε 2η φορά βουλευτής να τσεπώνει και τη βουλευτική

Σύνταξη… 850 ευρώ το μήνα λαμβάνει η πρώην βουλευτής Α” Θεσσαλονίκης και πρώην Εισαγγελέας Χρυσούλα Γιαταγάνα, όπως αποκάλυψε η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

Ιταλία: Ο σεισμός έσβησε ολόκληρα χωριά από τον χάρτη - Τουλάχιστον 120 νεκροί

Η Ιταλία παρακολουθεί μουδιασμένη τον αριθμό των θυμάτων να αυξάνεται διαρκώς από το φονικό σεισμό που συγκλόνισε τη χώρα. Λίγες ώρες από τη στιγμή που δόνηση μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ισοπέδωσε ολόκληρα χωριά στην ευρύτερη περιοχή του Ριέτι, οι νεκροί ανέρχονται στους 120, σύμφωνα με τον Ιταλό πρωθυπουργό, Ματέο Ρέντσι, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο τελικός απολογισμός θα είναι ακόμα μεγαλύτερος.

Σάμος: Τούρκος πραξικοπηματίας βγήκε στο νησί με... jet ski

Είχε πλαστά χαρτιά όπως διαπίστωσαν οι άνδρες του Λιμενικού - Εκτιμάται ότι είναι περίπου 40 ετών

Μπροστά σε νέο πονοκέφαλο βρίσκονται οι ελληνικές αρχές, αφού, όπως πληροφορείται το www.protothema.gr ένας Τούρκος που θεωρείται ότι συμμετείχε στην απόπειρα πραξικοπήματος για την ανατροπή του Ταγίπ Ερντογάν πέρασε το μεσημέρι σε ελληνικό έδαφος.

Πετρούνιας: "Ελλαδάρα μου, ερχόμαστε" [pic]

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αποχαιρετά το Ρίο όπου έζησε την κορυφαία στιγμή της καριέρας του και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Με μια ανάρτηση στο Instagram ο χρυσός ολυμπιονίκης στους κρίκους αποχαιρέτησε το Ρίο με τις καλύτερες αναμνήσεις και ετοιμάζεται την Πέμπτη για την άφιξή του στην Αθήνα.


Στην Ίο με το... πλωτό παλάτι του ο Σεΐχης του Κατάρ

Σεΐχηδες, εμίρηδες, πρίγκιπες, πολιτικοί και διασημότητες της σόου μπιζ επιλέγουν κι αυτό το καλοκαίρι τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Μπάγερν παραουσιάζει το βοηθό του Αντσελότι... το γιο του

Ο Αντσελότι τζούνιορ είχε δουλέψει ως γυμναστής στην Ρεάλ Μαδρίτης μαζί με τον πατέρα του, αλλά τώρα παίρνει θέση στον πάγκο της Μπάγερν

Φωτογραφία: Με νάιλον και... μονωτική επιδιορθώνουν τα περιπολικά στη Ναύπακτο

Εγκαταλελειμμένα στη μοίρα τους τα περιπολικά του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος

Μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσει μια φωτογραφία που δημοσιεύει ο ιστότοπος nafpaktianews.gr και η οποία δείχνει ένα περιπολικό το οποίο βρίσκεται παρκαρισμένο σε περίοπτη θέση έξω από το Α.Τ. Ναυπάκτου.

ΒΙΝΤΕΟ-Επέστρεψε η Στεφανίδη-Η υποδοχή στην χρυσή Ολυμπιονίκη

Η Κατερίνα Στεφανίδη λίγο μετά τις 16:30... πάτησε Αθήνα και έτυχε θερμής υποδοχής μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, θα προσγειώθηκε στην Ελλάδα στις 16:35 μαζί με τον προπονητή και άντρα της, Μίτσελ Κρίερ.

Αυγενάκης: Η ένταξη της χώρας στο μνημόνιο έχει υπεύθυνο με ονοματεπώνυμο

«Για εμάς ο υπαίτιος για την πορεία της χώρας, την ένταξή της στη μνημονιακή της φάση και τη συνεργασία με το ΔΝΤ έχει ονοματεπώνυμο» τόνισε ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης σχολιάζοντας την επιστολή της Κομισιόν στον υπουργό Οικονομικών σχετικά με την ΕΛΣΤΑΤ.

ΕΠΟΣ! Βάζουν χαράτσι και στο "νεράκι" που έλεγε κι ο Τσίπρας

Με «περιβαλλοντικό τέλος» αναμένεται να επιβαρυνθούν τα τιμολόγια του νερού καθώς το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προωθεί αλλαγές στην τιμολόγηση των υδάτων ανάλογα με τη χρήση τους.

ΦΩΤΟ-Σάλος με την παρτούζα 34χρονης πριγκίπισσας του Κατάρ με επτά… άνδρες

Μέγα σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη βασιλική οικογένεια του Κατάρ, καθώς η 34χρονη πριγκίπισσα Σεΐχά, ετεροθαλής αδερφή του μονάρχη του Κατάρ, Ταμίμ Μπιν Χαμάντ, πιάστηκε στα πράσα από τη βρετανική μυστική υπηρεσία ΜΙ6 και τη Σκότλαντ Γιαρντ να επιδίδεται σε ερωτικά παιχνίδια με επτά άνδρες ταυτόχρονα, σε σουίτα του ξενοδοχείου «Εξέλσιορ» στο Λονδίνο.

Γερμανικός Τύπος: Τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα ο Τσίπρας

Η Μέρκελ δεν φέρεται διατεθειμένη να συζητήσει ελάφρυνση του ελληνικού χρέους πριν  το 2017, κάτι που μοιάζει να είναι αργά για τον Αλέξη Τσίπρα, αν αναλογιστεί το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πίσω στις δημοσκοπήσει με 8-10 μονάδες, λέει η Stuttgarter Nachrichten

Τα συγχαρητήρια Μητσοτάκη στους επιτυχόντες των πανελληνίων

Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τους μαθητές που μπήκαν σε κάποια σχολή, ενώ τους παροτρύνει να «κυνηγήσουν τα όνειρά τους».

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΓΓΛΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Το μεγαλύτερο αεροπλάνο του κόσμου συνετρίβη!

Ένας τηλεφωνικός στύλος έβαλε τρικλοποδιά στον γίγαντα των αιθέρων, το αεροσκάφος Airlander 10. Το αεροπλάνο, συνετρίβη κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης στο Μπέντφορντσιρ της κεντρικής Αγγλίας, μετέδωσε το πρακτορείο Press Association.

Πανελλαδικές 2016: Δεν πέρασε υποψήφιος με 18.000 μόρια! Με κάτω απ'τη βάση γίνεσαι δάσκαλος!

Περισσότερα κορίτσια θα μπουν στα Πανεπιστήμια - Στον κλάδο Οικονομίας και Πληροφορικής όσοι δηλώσαν κάποια σχολή θα μπουν

Υποψήφιος με 18.000 μόρια που δήλωσε μόνο Ιατρικές Σχολές δεν πέρασε σε καμία από αυτές, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ΑΕΙ, σύμφωνα με στοιχεία από τη Διεύθυνση Εξετάσεων του υπουργείου Παιδείας.

Πανικός στο υπουργείο Υγείας-Τα ρεμάλια Πολάκης-Ξάνθος γύρισαν από διακοπές και ανακάλυψαν ανεπάρκεια σε αίμα

Φέτος η μείωση των μονάδων αίματος συνδέεται και με την καραντίνα από την αιμοδοσία στην οποία έχουν μπει 12 περιοχές λόγω κρουσμάτων ελονοσίας, είναι προφανές ότι ουδείς προγραμματισμός είχε ληφθεί αρμοδίως ούτε για την ελονοσία ούτε για την αιμοδοσία

Εξώδικο Κούγια στον αρχηγό του λιμενικού

Εξώδικο στον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος στο οποίο ζητα απαντήσεις για το μυστηριώδες yaght που φέρεται να εμπλέκεται στη ναυτική τραγωδία της Αίγινας έστειλε ο δικηγόρος των οικογενειών των θυμάτων Αλέξης Κούγιας.

Τι θα γίνουν οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Ρίο μετά τους αγώνες

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο τελείωσαν και πλέον υπάρχει το ερώτημα για το μέλλον των εγκαταστάσεων.

Κάτι που υπάρχει μετά από κάθε διοργάνωση, όπως έγινε και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ελλάδα το 2004, με τις περισσότερες εγκαταστάσεις να παραμένουν 12 χρόνια μετά εγκαταλελειμμένες.

Ο Σκλαβενίτης αγοράζει και σώζει τον Μαρινόπουλο

Σωσίβιο στη Μαρινόπουλος, τους 12.500 εργαζόμενους του δικτύου και τους άλλους τόσους των προμηθευτών αποφασίζουν να ρίξουν τράπεζες και Σκλαβενίτης.

Βίντεο σοκ: Εντόπισαν γυναίκα κάτω από τα συντρίμμια του σπιτιού της

Ο διασώστης συνομιλεί μαζί της προσπαθώντας να την καθησυχάσει -  «Το σημαντικό είναι να παραμείνετε ήρεμη. Τώρα φτάνουν και οι πυροσβέστες», της λέει

Τραγωδία στην Αίγινα: Η Δούρου αφαίρεσε την άδεια του 77χρονου

Κατήγγειλε τη σύμβαση με τον γιατρό που ανανέωσε «εξ αποστάσεως» την άδεια οδήγησης του χειριστή του ταχύπλοου, αφαίρεσε την άδεια οδήγησης του κ. Λυκουρέζου και τον κάλεσε για επαναξέταση

Πληρωμή φόρου... σε αναμονή! Απίστευτο βίντεο: H απάτη για να μην κόβουν αποδείξεις στην Κέρκυρα! 48ωρο "λουκέτο" και 7.750 ευρώ πρόστιμο!

- Σε αναψυκτήριο στο ΚΤΕΛ Κέρκυρας το τελευταίο κρούσμα φοροδιαφυγής
- Δείτε σε βίντεο πως κατάφερναν να κόβουν "εικονικές" αποδείξεις
- Χτυπούσαν κανονικά τα προϊόντα, ωστόσο τα έβαζαν σε "κατάσταση αναμονής"
- Η απόδειξη έβγαινε κανονικά, ωστόσο αργότερα μπορούσαν να την ακυρώσουν!
- Δείτε σε βίντεο πως γινόταν η απάτη

«Φαρ ουεστ» σε βενζινάδικο στην Ατλάντα: Αυτοκίνητο έγινε «σουρωτήρι» από τις σφαίρες

Μόνο σε ταινία έχουν καταγραφεί τέτοιες σκηνές

Την τρομακτική στιγμή της σφοδρής ανταλλαγής πυρών ανάμεσα σε δύο άνδρες, ο ένας εκ των οποίων κρατά στα χέρια του πολυβόλο, κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας σε βενζινάδικο στην πόλη Τζόρτζια στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Βίντεο: Του πέταξε μπουκάλι με νερό στο αμάξι και εκείνος τον... έσπασε στο ξύλο

Οι φίλοι του βίαιου άνδρα ακούγονται να γελούν στο πίσω μέρος, εκείνος συνεχίζει να κλωτσά το θύμα του που είναι πεσμένο στο έδαφος

Τη σοκαριστική επίθεση ενός Βρετανού οδηγού σε έναν άνδρα που του πέταξε ένα μπουκάλι νερό στο αμάξι κατέγραψε η κάμερα του ταμπλό του αυτοκινήτου του δράστη, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

ΦΩΤΟ-Ξεπεράσαμε και τη Βόρεια Κορέα σύντροφοι!

ΕΡΤ vs Korean Central News Agency και Τσίπρας vs. Κιμ Γιονγκ Ουν: 

Τι κάνει στον Καναδά ο Άδωνις;

Επίσκεψη στον Καναδά πραγματοποιεί από σήμερα μέχρι τη Δευτέρα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θα παραστεί στα εγκαίνια του...

Απολογείται το γατάκι ο Τσακαλώτος στην Κομισιόν για την υπόθεση Γεωργίου: Μα εγώ δεν έχω σχέση με την υπόθεση του 2010

Έκπληκτος δηλώνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην απαντήτική του επιστολή προς την Κομισιόν για την υπόθεση των στοιχείων του ελληνικού ελλείμματος για την περίοδο 2010-2015.

Νέο ΒΙΝΤΕΟ - ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα

Ένα νέο βίντεο λίγα λεπτά μετά τη μοιραία σύγκρουση του ταχύπλοου με το επιβατικό σκάφος στην Αίγινα ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η 18χρονη μαθήτρια που πέρασε πρώτη στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης

Πάντα μπροστά από τ'αγόρια τα κορίτσια αλλά κάπου εκεί μετά το σχολείο το χάνουν το νήμα...

Πρώτη στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης με 19.714 μόρια είναι η 18χρονη μαθήτρια ιδιωτικού κολλεγίου της Θεσσαλονίκης, Ελένη Μάνθου. «Το ήθελα από μικρή να σπουδάσω ιατρική, ίσως γιατί έβλεπα και τη μητέρα μου που είναι γιατρός», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η 18χρονη.

Οι επιστολές του Κούγια στον Πολάκη και την Κουντουρά

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας στην Αίγινα, Αλέξης Κούγιας απέστειλε δύο επιστολές στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη και στην Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.

Επίθεση ΝΔ στον Τσίπρα με φόντο τη ΔΕΘ: Να δώσει τις απαντήσεις που οφείλει

"Επίθεση" στον πρωθυπουργό για την επικείμενη άνοδό του στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, εξαπέλυσε στην σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος ανέφερε:

Ξεχασμένος αστείος πολιτικός μας θυμίζει ότι υπάρχει μέσω της επιτυχίας της κόρης του

Σήμερα ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας βάζοντας τέλος στην αγωνία των υποψηφίων αλλά και των γονιών τους.

Ανάμεσα σε αυτούς που ανέμεναν τα αποτελέσματα ήταν και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος...

ΚΛΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ! Στεφανίδη: Ούτε και ξέρω τι είναι η Αυγή, πόσο μάλλον να τους απαντήσω

Ο καθένας διαβάζει δηλώσεις μου και νομίζει ότι τον αφορούν, έγραψε στο Twitter η χρυσή 

Ολυμπιονίκης στο επί κοντών των Ολυμπιακών Αγώνων του ΡίοΑπάντηση στις «νουθεσίες» της Αυγής προς την ίδια «να... διαβάζει περισσότερο» για τη δήλωσή της «δεν πηδάμε κάθε τέσσερα χρόνια» έδωσε μέσω Twitter η Κατερίνα Στεφανίδη.

ΒΙΝΤΕΟ RETRO-Τελικά Αλέξη η αξιοπρέπεια είναι 360 ευρώ... κι αν δεν τα έδινε ο Κατρούγκαλος δεν θα παίρναμε συντάξεις

Αν θέλετε να κλάψετε, δείτε τι έλεγε ο Αλέξης και διαβάστε τι λέει σήμερα ο Κατρούγκαλος:

Οι κάτοχοι των κινητών τηλεφώνων παρακολουθούνται μέσω… της μπαταρίας!

Ένα ελάχιστα γνωστό πρότυπο web που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων να γνωρίζουν πόσο διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας κινητού τηλεφώνου έχει απομείνει στη συσκευή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση ενός smartphone. Η ανακάλυψη αυτή έγινε ένα χρόνο αφότου ερευνητές προστασίας των προσωπικών δεδομένων είχαν προειδοποιήσει ότι το πρότυπο μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό.

Βενιζέλος: Δεύτερη φορά νικήτρια η Στεφανίδη με την απάντησή της στην «Αυγή»

«Η εικόνα του Πύρρου Δήμα να ανακόπτει τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή τα λέει όλα» επισήμανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Για «εθνικολαϊκιστικό μόρφωμα» και «μετάλλαξη του μικρού ΣΥΡΙΖΑ σε... Ανεξάρτητους Έλληνες του ΣΥΡΙΖΑ» μίλησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και χαρακτήρισε «περίεργο και επικίνδυνο αμάλγαμα τους ανθρώπους που κυβερνούν σήμερα».

Εμπρηστική επίθεση σε κατάληψη που φιλοξενούνται λάθρο στα Εξάρχεια

Σε κατειλημμένο κτίριο στη συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτου στα Εξάρχεια.

Εμπρηστική επίθεση από αγνώστους σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης, κατειλημμένο κτίριο στη συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτου στα Εξάρχεια.

Καπέλο στον Κουμουτσάκο οι Κυρανάκης, Ζαχαράκη

Τρεις θα είναι τελικά οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας μετά το λίφτινγκ στο επικοινωνιακό επιτελείο που αποφάσισε να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Κομισιόν «αδειάζει» την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

Παρέμβαση στην πολιτική διένεξη που έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα σχετικά με την ΕΛΣΤΑΤ έκανε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τασσόμενη υπέρ του πρώην επικεφαλής της, Ανδρέα Γεωργίου.

Η Επιτροπή εκφράζει την ανησυχία της «σχετικά με δηλώσεις που αμφισβητούν την ποιότητα των επίσημων στατιστικών της χώρας» όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της.