30 Αυγούστου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο υπαρχηγός εξηγεί που βρήκε τα 2 τρις ο Σώρρας

Μα φυσικά πούλησε στις ΗΠΑ πνευματικά δικαιώματα από υψηλή τεχνολογία που ήταν γνωστή στον Ελλαδικό χώρο την εποχή του Ζήνωνα και του Απόλλωνα... και ψιτ γατάκια:

ΒΙΝΤΕΟ-Καρέ καρέ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΣΚΑ! Η μεταφορά του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών στο νοσοκομείο μετά τον ξυλοδαρμό του

Βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401 ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών Γιώργος Διαμαντόπουλος μετά από επίθεση που δέχθηκε τη Δευτέρα από τουλάχιστον τέσσερα άτομα στην οδό Πατησίων. Η επίθεση έγινε λίγη ώρα μετά τη λήξη πορείας αντιεξουσιαστών και μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε τη Δανή που πληρώνεται για να δοκιμάζει δονητές!

"Όλα ξεκίνησαν ένα απόγευμα, όταν πλένοντας τα δόντια μου με την ηλεκτρική μου οδοντόβουρτσα αποφάσισα να την βάλω ανάμεσα στα σκέλια μου", λέει η Joan
Η 41χρονη Joan B. από την Δανία ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι "ικανοποίηση" μπορεί να προσφέρει η εργασία, αφού για τουλάχιστον 16 χρόνια βγάζει τα προς το ζην ως δοκιμάστρια ερωτικών βοηθημάτων.

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Το υπουργείο παρέδωσε τη δημόσια υγεία στις ΜΚΟ

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε την Τρίτη, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στρέφεται ενάντια στο υπουργείο Υγείας, κατηγορώντας την πολιτική ηγεσία του ότι «παρέδωσε τη δημόσια υγεία και τη ζωή των προσφύγων στις ΜΚΟ»

Αυτό είναι το ερωτικό παιχνίδι που φέρνει την επανάσταση! [vid]

Δείτε τα sex toys που... έκλεψαν την παράσταση στην παγκόσμια έκθεση, στο Χονγκ Κονγκ.
Ο λόγος για τις κούκλες του σεξ, που έχουν... εξελιχθεί, μιας και μοιάζουν πολύ με ανθρώπους και, τα μέλη τους αλλάζουν ανάλογα με τις προτιμήσεις. Ο υποψήφιος αγοραστής διαλέγει μέγεθος, χρώμα ματιών και μαλλιά.

Αριστεροί διαδηλώνουν υπερ της καταπίεσης των γυναικών με το μπουρκίνι στο κέντρο της Αθήνας (ΦΩΤΟ)

Κυριολεκτικά βρήκε από τα ρούχα του ένας από τους διαδηλωτές, μέλη αριστερών και αντιρατσιστικών οργανώσεων, που πολιόρκησαν τη Γαλλική πρεσβεία στο κέντρο της Αθήνας στέλνοντας το δικό του μήνυμα στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει για το νόμο με τον οποίο απαγορεύεται να φορούν οι γυναίκες μπουρκίνι στην παραλία.

Η απάντηση του "Χαμόγελου του Παιδιού" για τα 57.000 ευρώ του ΕΝΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάγωσαν τα χαμογέλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» όταν πήραν το ποσό του ΕΝΦΙΑ που πρέπει να πληρώσουν και ανέρχεται σε πάνω από 57.000 ευρώ.

Τουρκική εφημερίδα: Το Φανάρι παρείχε στήριξη στους πραξικοπηματίες της 15ης Ιουλίου

Για εμπλοκή του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου κάνει λόγο προκλητικό δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Aksam, αναφέροντας ότι παρείχε στήριξη στον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον αυτοεξόριστο ιεροκήρυκα που η Άγκυρα θεωρεί «εγκέφαλο» της απόπειρας κατάληψης της εξουσίας.

Κορακάκη: “Αυτός ο άνδρας είναι το ανεκτίμητο μετάλλιό μου” [pic]

Οι διακοπές της Ολυμπιονίκης μας στην Γαλλία τελείωσαν και με μια άκρως εξομολογητική ανάρτηση στο Instagram η Άννα Κορακάκκη αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον σύντροφό της, που τις οργάνωσε “τέλεια”.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΗΠΑ σε Κομισιόν: Η απόφαση για την Apple θα πλήξει τους Αμερικανούς

Πως την είδαν τη δουλειά αυτοί; Πως μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα να βάζουν πρόστιμα σε Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις;

Ο Λευκός Οίκος προειδοποίησε σήμερα την Ευρωπαϊκή Ένωση να μην υιοθετεί "μονομερή" προσέγγιση σε φορολογικά ζητήματα, μετά την απόφαση που έλαβαν οι Βρυξέλλες με την οποία απαιτούν από την εταιρεία Apple να επιστρέψει στην Ιρλανδία ποσό-ρεκόρ που ξεπερνά τα 13 δισεκατομμύρια ευρώ.

Σκληρή απάντηση των super market Καρυπίδη στον Κατρούγκαλο

Σκληρή απάντηση έδωσε η εταιρεία Καρυπίδη με τα super market στην αυστηρή ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας αναφορικά με τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Η ανακοίνωση της εταιρείας Καρυπίδη:

ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Επανέρχεται ο Λεβέντης: Θα γίνει "γάμος" Μητσοτάκη-Καλλιάνου - Έκανε του κεφαλιού του

«Το πιο πιθανό είναι να γίνει "γάμος" μεταξύ Μητσοτάκη και Καλλιάνου. Εγώ αποκλείεται να πάω για γάμο με τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε o πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης για τον μέχρι χθες εκπρόσωπο Τύπου του κόμματός του κ. Καλλιάνο και τα όσα είπε το πρωί για σχέσεις του κ. Λεβέντη με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Θα φανεί ποιος πάει για γάμο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης στον ραδιοσταθμό Real .

Συνελήφθη στη Φλόριντα ο Βλάντιμιρ Πούτιν

Κάποιοι στην Αμερική ίσως να εύχονταν να είχε συλληφθεί ο... γνωστός Βλάντιμιρ Πούτιν, αλλά ο συνονόματος Αμερικανός που συνελήφθη στο Παλμ Μπίτς είναι κάτοικος Φλόριντα και δεν μοιάζει καθόλου με τον παγκοσμίως γνωστό ρώσο πρόεδο!

Στη Βουλή οι εικονικές συναλλαγές εταιρειών του Καλογρίτσα

Στη Βουλή φτάνει η αποκάλυψη του ΣΚΑΪ για την έκθεση του ΣΔΟΕ που εντοπίζει εικονικές συναλλαγές ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ για έργα που ανέλαβαν - αλλά δεν παρέδωσαν ποτέ - στο ελληνικό δημόσιο δυο εταιρείες του ομίλου Καλογρίτσα.

Το σκίτσο μιας 17χρονης για την Κορακάκη - ΦΩΤΟ

Μια 17χρονη μαθήτρια από την Τρίπολη ζωγράφισε ένα συγκλονιστικό σκίτσο, στο οποίο απεικονίζεται η χρυσή Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη.

Η νεαρή δημοσίευσε το σκίτσο της στην προσωπική της σελίδα στο Instagram και εισέπραξε δεκάδες επιβραβεύσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους για το ταλέντο της.

ΗΡΩΑΣ! Τρίκαλα: Ηλικιωμένος πήγε σε υπηρεσία και ζητούσε... πίπες!


"Αφού τα ξύνετε που τα ξύνετε, δε μου κάνετε μια πίπα..."

Τον πανικό «έσπειρε» ηλικιωμένος Τρικαλινός σε υπηρεσία, στην οποία πήγε ζητώντας με τον πιο φυσικό τρόπο να του δοθούν… πίπες από το γυναικείο προσωπικό, προκαλώντας αναστάτωση.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το trikalanews.gr οι “πίπες” που ζητούσε ο ηλικιωμένος....

Η στιγμή που ο Σεΐχης του Ντουμπάι βρίσκει άδεια τα γραφεία των δημοσίων υπηρεσιών - ΒΙΝΤΕΟ

Άναυδος έμεινε ο Σεΐχης του Ντουμπάι, όταν κατά τη διάρκεια μιας αιφνίδιας επίσκεψης που πραγματοποίησε στις  κυβερνητικές υπηρεσίες, συνειδητοποίησε ότι όλοι οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι έλειπαν από τα γραφεία τους.

Ο Βρούτσης στον Λεβέντη: Η ΝΔ δεν βρίζει... ούτε μοιράζει καρκίνους

Στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη με αφορμή τη δήλωση του κ. Λεβέντη ότι «η θέση της Ένωσης Κεντρώων δεν είναι να βρίζουμε την κυβέρνηση, αυτό είναι δουλειά της ΝΔ».

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση είναι αδύναμη να εγγυηθεί το νόμο και την τάξη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην επίθεση εναντίον του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι φανερό εδώ και καιρό ότι η Κυβέρνηση δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών - πλέον  ούτε και των ίδιων των αστυνομικών.

Μισό εκατομμύριο ευρώ το χρόνο από τα ρέστα που… ΔΕΝ δίνει ο ΟΑΣΘ

Τις τελευταίες εβδομάδες  γράφτηκαν εκατοντάδες λέξεις, δαπανήθηκαν αρκετές ώρες τηλεοπτικού «αέρα», χιλιάδες αναρτήσεις στα social media έγιναν viral και μια ατέρμονη δημόσια συζήτηση για το μέλλον των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε εξέλιξη χωρίς κάποιο… αποτέλεσμα.

Ξεκίνησαν οι παραιτήσεις στην ΕΠΟ

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο ΔΣ της ΕΠΟ  είναι στραμμένα τα βλέμματα αυτή την ώρα μετά τα όσα έγιναν την πρωί της Τετάρτης με τη ματαίωση της συνάντησης με το κλιμάκιο FIFA/UEFA και τους αντιπροσώπους των ομάδων.

Βίντεο-ντοκουμέντο από το «θρίλερ» με το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Καζαντζάκης» του Ηρακλείου

Η διαρροή υδραυλικών υγρών που εμφάνισε λίγο πριν την απογείωση αεροσκάφος σήμανε συναγερμό στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη για έργα «μαϊμού» της πρώην Νομαρχίας

Έργα «μαϊμού» της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης στοίχισαν στο Δημόσιο περίπου 1,1 εκατ. ευρώ, όπως αποκάλυψε έρευνα ελεγκτών του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης. Πρόκειται για συνολικά 29 τεχνικά έργα, τα οποία εμφανίζονταν να έχουν εκτελεστεί κατά το χρονικό διάστημα 2004-07, αλλά -όπως προέκυψε- δεν έγιναν ποτέ.

Τ'ΑΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ->Αποδεσμεύονται 700 αστυνομικοί από τη φύλαξη υψηλών προσώπων

Σε αποδέσμευση αστυνομικών και οχημάτων από τη φύλαξη υψηλών προσώπων προχωρά το Υπουργείο Προστασίας Πολίτη σύμφωνα με την ανακοίνωση του.

Μαχαίρωσαν γυναίκα αστυνομικό στην Τουλούζ!

Σοβαρά τραυματίστηκε μια γυναίκα αστυνομικός, όταν ένας άνδρας της επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό τμήμα στην Τουλούζ.

Ο δράστης προσπάθησε να της αρπάξει το όπλο, αλλά όταν δεν τα κατάφερε, τη μαχαίρωσε στο λαιμό.

ΕΝΦΙΑ πάνω από 1 εκατ. ευρώ καλείται να πληρώσει το Άσυλο Ανιάτων

[Πέφτει κι εκεί φαγοπότι... από 500 νοικιασμένα ακίνηταλένε πως έχουν έσοδα 2 εκ ευρώ... γκαρσονιέρες είναι όλα πια; Δεν μπορεί! Αφού από πώληση 4 ακινήτων εισέπραξαν 4 εκ ευρώ και πλήρωσαν οφειλές στην εφορία, δεν μπορεί τα ακίνητα να είναι τόσο ξεφτίλα και να αποδίδουν μόνο 2 εκ...]

Θα πληρώσει περισσότερα σε σχέση με πέρυσι για τα ακίνητα που διαθέτει από δωρεές ιδιωτών

Το ποσό των 1.028.000 ευρώ καλείται να πληρώσει το Άσυλο Ανιάτων, ένα από τα παλαιότερα Κοινωφελή Μη Κερδοσκοπικά Σωματεία στην Ελλάδα.

Δικαστική απόφαση για τις εκδόσεις Λυμπέρη - Θα καταβάλουν όλα τα δεδουλευμένα

Τη δικαστική απόφαση με την οποία η «ALPHA EDITIONS AE», διάδοχος εταιρεία των «Εκδόσεων Λυμπέρη ΑΕ», υποχρεούται να καταβάλει στους συντάκτες και τους απασχολούμενους στο διαφημιστικό τμήμα των περιοδικών της εταιρείας, τις δεδουλευμένες αποδοχές που δεν είχε καταβάλει η «Εκδόσεις Λυμπέρη», κατά το διάστημα πριν από τη διακοπή της δραστηριότητάς της, χαιρετίζει το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ).

Brigitte Bardot: Αυτή ήταν η πολυτελής έπαυλή της στην Κυανή Ακτή!

Μια θρυλική περσόνα του γαλλικού σινεμά έζησε σε ένα από τα ωραιότερα "παλάτια" της γαλλικής εξοχής! Και φυσικά δεν είναι άλλη από τη Μπε-Μπε, την Μπριζίτ Μπαρντό, που άφησε εποχή με τις εμφανίσεις της όσο ήταν στις δόξες της αλλά και σε μεγάλη ηλικία με την ακτιβιστική της δράση υπέρ των ζώων.

Νέα καρφιά Καλλιάνου κατά Λεβέντη: Θύμωνα όταν μου έλεγε πως ο Τσίπρας είναι ώριμο παιδί

«Ήταν οι θέσεις και η πορεία της Ένωσης Κεντρώων το τελευταίο τρίμηνο, οι οποίες δεν μου ταίριαζαν προσωπικά» διευκρίνισε, εξηγώντας την αποστασιοποίηση του από την Ένωση Κεντρώων, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιάννης Καλλιάνος, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 fm» και στην εκπομπή «Δύο στις Δώδεκα».

Αστυνομικοί: Αδύναμη η πολιτεία να απομονώσει τους θύλακες βίας και ανομίας στα Εξάρχεια

Να καταδικάσουν απερίφραστα την επίθεση στο Διευθυντή της Τροχαίας Αττικής καλεί τα κόμματα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Αναλυτικά, ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ έχει ως εξής:

ΝΔ για αδειοδότηση: Γκεμπελικές μέθοδοι χειραγώγησης και ελέγχου της ενημέρωσης

Για καθεστωτική λογική, και για γκεμπελικές μεθόδους χειραγώγησης και ελέγχου της ενημέρωσης, κατηγορεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, δια του εκπροσώπου της Γιώργου Κουμουτσάκου, με αφορμή τον εν εξελίξει διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Χίος: Τι λέει ο Τούρκος εισαγγελέας που ζήτησε πολιτικό άσυλο – Το πραξικόπημα, ο Ερντογάν και ο ρόλος της ΕΥΠ

Σε φυλάκιση ενός μηνός με τριετή αναστολή καταδικάσθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης, 30 Αυγούστου 2016, ο Τούρκος εισαγγελέας, ο οποίος έφτασε μαζί με πρόσφυγες στη Χίο και ζήτησε πολιτικό άσυλο.

ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΚΟ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ! Σκουρλέτης: Ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να συνεννοείται με τους υπουργούς

[Τι να συνεννοείται ρε καραγκιόζη; Αφού έχεις υπογράψει ήδη την πώληση ποσοστού της ΔΕΗ και τώρα το παίζεις ότι το πουλάει το ΤΑΙΠΕΔ!]

Ξεκάθαρος ότι δεν υπάρχει προσωπικό ζήτημα ανάμεσα στον ίδιο και τον επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιο Πιτσιόρλα εμφανίστηκε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης.

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! Μαυρωτάς: Γιατί το Μαξίμου δίνει επιπλέον μισθό 2.000€ σε δημόσιο υπαλληλο για υπηρεσίες πληροφορικής;

[Φαινομενικά παίρνει ο υπάλληλος τα 2.000€ το μήνα... με πάσα βεβαιότητα αυτά μοιράζονται στα τρολάκια που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν προπαγάνδα στο ιντερνετ...]

«Πώς κρίνετε τη μηνιαία αντιμισθία των 1.940 ευρώ πλέον ΦΠΑ για διάστημα 10 μηνών ανά έτος, όταν ο ανάδοχος του έργου αποτελεί ταυτόχρονα και δημόσιο υπάλληλο;» ρωτάει τον υπουργό Επικρατείας ο βουλευτής του Ποταμιού

Κρούσματα ηπατίτιδας και φυματίωσης σε καταυλισμό λάθρο στο Κιλκίς

Δεκαεννιά ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι οκτώ παιδιά προερχόμενα από το Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών της Νέας Καβάλας νοσηλεύτηκαν με ηπατίτιδα Α στο νοσοκομείο του Κιλκίς η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά σοβαρή καθώς διαπιστώθηκαν άλλα τέσσερα νέα κρούσματα.

Θύμα διάρρηξης ο Χρήστος Ζαμπούνης – Δεν φαντάζεστε τι του έκλεψαν!

Η απορία του δημοσιογράφου και η ιστορία που αφηγήθηκε.

Κλέφτες άνοιξαν πριν λίγες ημέρες το γραφείο του δημοσιογράφου Χρήστου Ζαμπούνη, ο οποίος εξιστορεί το περιστατικό στο Secret των Παραπολιτικών. Ο Χρήστος Ζαμπούνης μιλά για τα αντικείμενα που του έκλεψαν και πόσο εντύπωση του έκανε, εξιστορώντας και άλλες περιπτώσεις…

«Κλείδωσε» η πρώτη άδεια - Θα ανακοινωθούν όλες μαζί

Αύριο το πρωί ή το μεσημέρι της Τετάρτης η ανακοίνωση για τους τέσσερις που πλειοδότησαν - Όλες οι τελευταίες πληροφορίες

Κλείδωσε” πριν από λίγο η πρώτη τηλεοπτική άδεια, στην μαραθώνια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις εννιά το πρωί στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Καλοί μαλ@κες κι οι Σουηδοί... προ΄σελαβαν στην κρατική ΤιΒι τον Αλβανό φασίστα

Την κατιούσα που έχουν πάρει οι βόρειες χώρες επιβεβαιώνει η είδηση πως η Σουηδική κρατική τηλεόραση προσέλαβε σαν δημοσιογράφο τον Αλβανό φασίστα και υβριστή της Ελλάδος που τον έκανε άνθρωπο και του έδωσε άδεια παραμονής στην ΕΕ, Νίκο Άγκο

Θαυμάστε τον σε μια από τις καλύτερες στιγμές της δημοσιογραφικής του καριέρας:

Γιατί δεν διαμαρτυρόμαστε εναντίον και αυτής της κυβέρνησης; Ο κατήφορος της χώρας…

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Ως γνωστόν, η Ελλάδα και η παρούσα κυβέρνηση που ελέγχει το κράτος, έχουν επιλύσει όλα τα προβλήματα της χώρας. Η οικονομική κρίση έχει εξαφανιστεί (διά μαγείας), οι εξωτερικοί εχθροί και οι απειλές ακόμα και από τους ανύπαρκτους εθνικιστές των Σκοπίων δεν υπάρχουν, είναι στη φαντασία μας, και ο λαός ζει ευτυχισμένος στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου.

Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας πετάει 4χρονο αγόρι από γέφυρα

Ένα βίντεο που προκαλεί σοκ κάνει το γύρο του διαδικτύου, καθώς δείχνει έναν άνδρα να αρπάζει ένα 4χρονο αγόρι και να το πετάει από μια σιδερένια γέφυρα, παρουσία της μητέρας του, η οποία δεν κάνει το παραμικρό για να τον σταματήσει.

ΦΩΤΟ-Εχτισαν τα παράθυρα της Γ.Γ. Τύπου γιατί ο Μαρινάκης κοιτούσε απ' έξω

Οι υπεύθυνοι της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες φρόντισαν την τελευταία στιγμή να αποκλείσουν το ενδεχόμενο οι υποψήφιοι καναλάρχες να έρθουν σε επαφή με τον έξω κόσμο χρησιμοποιώντας τα παράθυρα του κτιρίου

ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ Τ' ΑΡΧ@ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ! Ενωση Δικαστών: Ανεπίτρεπτες εξωθεσμικές παρεμβάσεις για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ

Για ανεπίτρεπες εξωθεσμικές παρεμβάσεις στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ κάνει λόγο η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων σε σημερινή της ανακοίνωση.

Υπουργείο Παιδείας: «Απολύτως ψευδή» τα δημοσιεύματα για τις συντάξεις των εκπαιδευτικών

Διαψεύδει το ρεπορτάζ για κυβερνητικά λάθη που μπορεί να στοιχίσουν τη σύνταξη των εκπαιδευτικών - Η δυνατότητα ανάκλησης της παραίτησης δόθηκε μόνο σε μικρή μερίδα εκπαιδευτικών που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, αναφέρει το υπουργείο

Πασίγνωστος τραγουδιστής ξεμονάχιασε 18χρονη πίσω από δέντρο στις διακοπές του το Σαββατοκύριακο και έγινε χαμός! [pic]

Ασυγκράτητος βρέθηκε από πάνω της στις μαξιλάρες! Κατέβασε και το μαγιό του!

Τι κι αν ο Justin Bieber την έχει «πατήσει» αρκετές φορές με τις …αποκαλυπτικές του φωτογραφίες που διαρρέουν στα ΜΜΕ. Παραμένει το ίδιο απρόσεκτος και ασυγκράτητος…

Οι «γαλάζιες» λίστες με την υπογραφή του Κυριάκου – Όλα τα ονόματα

Έτοιμες είναι οι γαλάζιες λίστες με την ηγετική ομάδα να είναι σε επαφή με στελέχη από όλη την Ελλάδα, με 50 έως 70 πρόσωπα να προέρχονται και από άλλους χώρους. Όπως έχουν ξεκαθαρίσει στη ΝΔ, οι επαγγελματίες πολιτευτές θα κοπούν βάζοντας ασυμβίβαστο μεταξύ των υποψήφιων και όσων αξιοποιηθούν μετά στην κρατική μηχανή.

Ακριβαίνει το "νεράκι" που λέει κι ο Τσίπρας – Ποιοι θα υποστούν επιβαρύνσεις

Τι προβλέπει το Σχέδιο της Ειδικής Γραμματείς Υδάτων του υπ. Περιβάλλοντος

Νέα επιβάρυνση στις τσέπες των καταναλωτών,αλλά και στους αγρότες αναμένεται να φέρει το σχέδιο της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων που υπουργείου Περιβάλλοντος που βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση, σύμφωνα με την ΔΑΚΕ –ΕΥΔΑΠ.

Ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας ανάμεσα στους 100 πιο ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου

Ο Τζέιμι Ντάιμον είναι Διευθύνων Σύμβουλος της JPMorgan Chase, της μεγαλύτερης τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει επιλεγεί τέσσερις φορές από το περιοδικό TIME ως ένας από τους 100 πιο ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου. Η περιουσία του είναι περίπου $ 1.1 δισεκατομμύρια, σύμφωνα με το Δείκτη του Bloomberg και προέρχεται από 485.000.000 που ήταν το μερίδιο στη JPMorgan και από ένα χαρτοφυλάκιο επενδύσεων από τα έσοδα από τις πωλήσεις μετοχών της Citigroup.

Tα ποντίκια κάνουν "πάρτι" στο ΕΚΑΒ Κοζάνης - ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά ζητήματα υγιεινής, τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους εργαζομένους, εγείρει η κατάσταση στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ, κάτω από από τον Ψυχιατρικό Τομέα του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, καθώς όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες τα ποντίκια κάνουν πάρτι.

Ανακατασκευάζεται το ΜΙΝΙΟΝ -Η ιστορία του θρυλικού πολυκαταστήματος [εικόνες]

Τα προσπερνάμε βιαστικά όμως κάποτε, εκεί που σήμερα βρίσκονται ερείπια επί της Πατησίων και της Σταδίου, χτυπούσε η καρδιά της Αθήνας.

Τα σημεία στο κέντρο της πόλης που ήτανε τα πολυκαταστήματα, Athenee, Κατράντζος, αλλά και το δημοφιλές ΜΙΝΙΟΝ, ανακατασκευάζονται.

Ο Αλβάρο ξεκινάει «πόλεμο» με την Αθηνά Ωνάση: Tι έγραψε [εικόνα]

Με το μαχαίρι στα... δόντια φαίνεται πως είναι πλέον ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, ο πρώην σύζυγος της Ωνάση, που θέλει να πάρει μεγάλο μέρος της περιουσίας της.