02 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΛΑΥΣΗ-ΠΣΟΦΑ ΜΑΛ@ΚΑ! Κλάψα Βερύκιου για τις τηλεοπτικές άδειες – ΒΙΝΤΕΟ

Πες τα στον φίλο σου τον Λάκη ρε καραγκιόζη

Λάβρος κατά της διαδικασίας της δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών ήταν ο δημοσιογράφος του ALPHA Δήμος Βερύκιος στο αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

ΜΗΝΟΜΙΑ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Άδεια σε όλους τους υπαλλήλους του Εθνικού λόγω... γέννας της γυναίκας του διευθυντή

Άδεια στους υπαλλήλους του Εθνικού Θεάτρου έδωσε για σήμερα ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Στάθης Λιβαθινός, με τις πληροφορίες να διίστανται ως προς την αφορμή της απόφασης αυτής.

Άγραφα 2020: Δεν έχουν ίντερνετ και πληρώνουν από την τσέπη τους για να κάνουν τα παιδιά τους τηλεκπαίδευση

Εν έτει 2020 μια ολόκληρη περιοχή της χώρας δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει…δίκτυο! Στα Άγραφα οι μαθητές είτε αναγκάζονται να ξενιτευτούν, είτε οι γονείς τους να πληρώνουν από την τσέπη τους για να κάνουν τηλεκπαίδευση!

Αν για κάποιους η σύνδεση στο ίντερνετ αποτελεί μέσο μόνο για ενημερωτικούς ή ψυχαγωγικούς σκοπούς, στην εποχή της πανδημίας του κορονοϊού και του lockdown το διαδίκτυο πλέον αποτελεί εργαλείο αφού συν τοις άλλοις είναι το υποχρεωτικό μέσο διδασκαλίας και μάθησης μέσω της τηλεκπαίδευσης.

Είναι, πιο απλά, ο μόνος τρόπος να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Όχι όμως στα Άγραφα Ευρυτανίας.



Τα Άγραφα της Ευρυτανίας, τα γραφικά και ιστορικά χωριά, δεν είναι απλώς απομονωμένα λόγω της ορεινής τοποθεσίας τους, αλλά και «ξεχασμένα» από το κεντρικό κράτος με τους γονείς να ψάχνουν τρόπους και πληρώνουν ακριβά πολλές φορές, για να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους τα μαθήματα του σχολείου τους. Κάποια από αυτά να προετοιμαστούν ακόμα και για τις Πανελλαδικές!
Στέλνουν τα παιδιά τους στην Αθήνα!

Εξαιτίας αυτής της κατάστασης, δεν είναι λίγοι οι γονείς που αναγκάζονται να στέλνουν τα παιδιά τους στην… Αθήνα ή αλλού, προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και να μη χαθεί η σχολική χρονιά!

Το newsit.gr επικοινώνησε με τον κάτοικο Αγράφων κ. Κώστα Μάγγα, ο γιος του οποίου πηγαίνει στη Γ΄ Λυκείου και φέτος δίνει Πανελλήνιες, με αξιώσεις να περάσει στο πανεπιστήμιο. Αναγκαστικά, όπως μας λέει, έστειλε το παιδί του σε συγγενή τους στην Αθήνα να μείνει εκεί, όπου υπάρχει και το wifi!



Βάζουν κάρτες στο κινητό κάθε μέρα!

Ο κ. Ηλίας Καραγιάννης, αγρότης στο επάγγελμα, έχει κόρη μαθήτρια και περιέγραψε στο newsit.gr την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν. Μάλιστα αναφέρει πως τους είπαν ότι ίσως λυθεί το θέμα της σύνδεσης στο τέλος του 2020(!) και έτσι πληρώνει κάρτες με ίντερνετ για να κάνει μάθημα η κόρη του μέσω του κινητού της.







Ο Δήμος τους έδωσε laptop και tablet αλλά πως να συνδεθούν χωρίς ίντερνετ!

Ο δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης απευθύνει έκκληση στο αρμόδιο υπουργείο να επιλύσει άμεσα το πρόβλημα, καθώς περίπου 125 μαθητές γυμνασίου και λυκείου -κάποιοι από αυτούς μάλιστα προετοιμάζονται και για Πανελλήνιες- δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα λόγω αυτής της κατάστασης.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ
newsit.gr

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΙΠ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΡΕ! ΠΣΟΦΟ ΛΕΜΕ! Τα μηνύματα του MEGA για το επερχόμενο «μαύρο»

Το αποτέλεσμα της χθεσινής μαραθώνιας διαδικασίας για την δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών σχολιάζει με τον δικό του τρόπο το ΜEGA περνώντας το δικό του μήνυμα για το «μαύρο« που θα πέσει σε όσα κανάλια δεν κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη άδεια.

Βίντεο: Ουκρανικό αεροσκάφος πετάει τόσο κοντά στο έδαφος που «κόβει την ανάσα»!

Σε νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, ένα SU-25, κάνει ένα εκπληκτικά χαμηλό πέρασμα από το έδαφος στην αεροπορική βάση του Λουτσκ

«Κόβει την ανάσα» η απόσταση από το έδαφος, που χωρίζει ένα αεροσκάφος SU-25 της αεροπορίας της Ουκρανίας, από το έδαφος.

Το κέρασμα του γίγαντα Αλαφούζου για την άδεια

Μετά από… 56 γύρους και με τίμημα 43,6 εκατομμύρια ευρώ ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος κατάφερε να πάρει την πρώτη άδεια.

ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι ξεκίνησε το δελτίο του Αlpha μετά τον πούλο-Κλάψα και από Star που θυμήθηκε τα δικαστήρια-Τι απαντούν οι τεχνικοί της τηλεόρασης στη Γεροβασίλη

Ποια είναι η επόμενη μέρα για τον σταθμό μετά το αποτέλεσμα της δημοπρασίας;

Τα ξημερώματα της Παρασκευής βρήκαν τον Alpha εκτός τηλεοπτικού τοπίου, μετά τα αποτελέσματα της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες. Στην έναρξη του μεσημεριανού δελτίου, η Μαρία Νικόλτσιου μίλησε για «διαδικασία – παρωδία που προσομοίαζε σε καζίνο και όχι σε επένδυση στον ευαίσθητο τομέα της ενημέρωσης» και συμπλήρωσε πως «διαδραματίστηκαν γεγονότα που γεννούν πολλά ερωτήματα».

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΔΙΑ! ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΣΟΦΟ ΤΩΡΑ! Ρήγας: Ας κλείσουν!

Για το αποτέλεσμα της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών τοποθετήθηκε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, κάνοντας λόγο για ένα νέο τηλεοπτικό τοπίο που διαμορφώνεται μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

ΗΠΑ: Μόνο τρεις μήνες εξέτισε ο προνομιούχος φοιτητής του Στάνφορντ που βίασε νεαρή

Η υπόθεση του Brock Turner είχε προκαλέσει σάλο πριν μερικούς μήνες στα αμερικανικά media, λόγω της εξαιρετικά ελαφριάς ποινής που του επιβλήθηκε, αποτέλεσμα των διασυνδέσεων των δικών του

Η ΕΛ.ΑΣ. απέκτησε Facebook

Τη δική της σελίδα στο Facebook απέκτησε πριν από λίγη ώρα η Ελληνική Αστυνομία. Η ΕΛ.ΑΣ. πλέον ακολουθεί τα χνάρια ξένων διωκτικών αρχών που χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση δημοσιογράφων και πολιτών.

Νέα πρωτοβουλία για την ανεξαρτησία της Σκοτίας ξεκινά η πρωθυπουργός

Η πρωθυπουργός της Σκωτίας και αρχηγός του Σκωτσέζικου Εθνικού Κόμματος (SNP) Νίκολα Στέρτζον ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει μια νέα πρωτοβουλία, με τη μορφή της διαβούλευσης, υπέρ της ανεξαρτησίας της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο, εκτιμώντας ότι τα συμφέροντα των Σκωτσέζων απειλούνται από το Brexit.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ! Θεσσαλονίκη - 38χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε δάσος

Απαγχονισμένος σε δασική περιοχή κοντά στις κεραίες του Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ένας 38χρονος άνδρας το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι πρώτης πληροφορίες κάνουν λόγο ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗ SIEMENS! Το βίντεο… πρόσκληση της Ζωής (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα νέο βίντεο– σποτ στο οποίο μια νεαρή κοπέλα επιτίθεται στην «παρανομία των κυβερνώντων» η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί σε συνέντευξη τύπου εφ” όλης της ύλης.

Για αμφιλεγόμενη δημοπρασία μιλούν οι Γερμανοί

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες στην Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο των γερμανικών μέσων ενημέρωσης και μάλιστα τα περισσότερα αναπαράγουν σχετικό τηλεγράφημα του πρακτορείου ειδήσεων dpa.

Παρέμβαση του Μίκη για τις εξελίξεις: Με 2 ποιήματα για χούντα και Τσαουσέσκου

Με δύο ποιήματα-τραγούδια, που εμπνεύστηκε τη νύχτα της δικτατορίας και όπως λέει «δυστυχώς από εντελώς άλλη σκοπιά παραμένουν σήμερα επίκαιρα», σχολιάζει τις εξελίξεις ο Μίκης Θεοδωράκης.

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ! ΠΣΟΦΑΤΕ ΤΩΡΑ! Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά των δημοσιογράφων: «Μην υποκρίνεστε»

Επίθεση εναντίον των δημοσιογράφων εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ταυτόχρονα καλεί την κυβέρνηση να... υπερασπισθεί τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ που κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι

Το... άλλο, με την «διαφάνεια», το ξέρετε;

«Τέλος καλό, όλα καλά», λοιπόν;

Όχι δα! Μάλλον «πολύ κακό για το τίποτα...»! Με το κακοστημένο σόου “διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες”, ούτε η... διαπλοκή χτυπήθηκε, ούτε ξεκαθάρισε το τηλεοπτικό πεδίο, ούτε μπήκαν τα θεμέλια για να εδραιωθεί το δικαίωμα της κοινωνίας σε “δημοκρατική, αντικειμενική, διάφανη ενημέρωση...”

ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ! ΠΣΟΦΑ ΤΩΡΑ! Αντώνης Σρόιτερ επειδή ο Apha δεν πήρε άδεια: Δεν τρέχει τίποτα, δείτε ΕΡΤ!

Στο αφεντικό σου και στο Λάκη πες τα ρε καραγκιόζη που ούρλιαζες κι εσύ για το "μαύρο Σαμαρά στην ΕΡΤ"

Ξέσπασε ο παρουσιαστής Αντώνης Σρόιτερ μετά την ανακοίνωση των 4 τηλεοπτικών αδειών, στις οποίες δεν υπάρχει το Aplha.

Η ΕΣΗΕΑ ονειρεύεται πάλι απεργίες αφού έληξε το σόου Τσίπρα

Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με το μαύρο στα κανάλια που εργάζονται και αυτομάτως θα οδηγηθούν στην ανεργία, η ΕΣΗΕΑ ονειρεύεται και πάλι απεργίες, κάτι που σημαίνει αυτομάτως μαύρο στην ενημέρωση.

H Apple κάρφωσε την VW και η ΕΕ την έσκισε-Έφεση της Ιρλανδίας κατά της απόφασης της ΕΕ

Πριν περίπου ένα χρόνο, ο συντάκτης μας Τάκης Τρακουσέλλης είχε αποκαλύψει του ηχηρούς… ψιθύρους που ακούγονταν για την υπόθεση του σκανδάλου με τους πετρελαιοκινητήρες των αυτοκινήτων του γκρουπ τηςVolkswagen και το παράτυπο λογισμικό.

Εξοργιστικό βίντεο: Δάσκαλος χτυπά με μανία 10χρονο μαθητή επειδή... δεν διάβασε

Το «έγκλημα» του πιτσιρικά ήταν ότι... δεν διάβασε τα μαθήματά του

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ινδία η δημοσιοποίηση ενός βίντεο το οποίο δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 10χρονου μαθητή δημοτικού από τον ίδιο του τον δάσκαλο, ενώπιον των συμμαθητών του.

Η απάντηση του Καμμένου για την γαργάρα Καλογρίτσα

Και φυσικά όσα είπε ο Καμμένος για Καλογρίτσα ήταν για ξεκάρφωμα προκειμένου να το παίξουν ότι δεν είναι διαπλεκόμενοι
 
Στον Γιώργο Κουμουτσάκο απάντησε με μια ανάρτησή του στο Twitter ο Πάνος Καμμένος.

Σημειώνεται ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ διερωτήθηκε εάν θα παραιτηθεί μετά μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας.

Πάτρα: Στο νοσοκομείο με τύφλωση και οξεία νεφρική ανεπάρκεια 20χρονη που ήπιε «μπόμπες»

Η μεθανόλη, την οποία χρησιμοποιούν επιτήδειοι για να νοθεύουν τα ποτά, έχει υψηλή τοξικότητα και επηρεάζει το οπτικό νεύρο

Ακριβά πληρώνει τη διασκέδαση με νοθευμένα ποτά μία 20χρονη Αγγλίδα, η οποία μεταφέρθηκε από τη Ζάκυνθο και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο με απώλεια όρασης και οξεία νεφρική ανεπάρκεια.

Για «οβιδιακές μεταμορφώσεις» κατηγορεί τον Τσίπρα η ΝΔ

Για «οβιδιακές μεταμορφώσεις» κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τα εγκαίνια τμήματος της Ιονίας Οδού, η ΝΔ.

Σε ενημερωτικό σημείωμα της ΝΔ επισημαίνεται πως ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του κόμματός του είχαν κάνει, κατά το παρελθόν, σημαία το «δεν πληρώνω» και σήκωναν τις μπάρες στα διόδια, φωνάζοντας πως η κίνησή τους αποτελούσε πράξη αντίστασης και αξιοπρέπειας, ενώ κάνουν λόγο για μεγάλες καθυστερήσεις στην υλοποίηση του έργου, αλλά και για «πανωπροίκια εκατοντάδων εκατομμυρίων που ετοιμάζεται να δώσει στους εργολάβους».

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις εύχεται περαστικά στα κορόιδα που πλήρωσαν 70 και 75 εκ για άδεια

Όταν γίνουμε κυβέρνηση θα δώσουμε κι άλλες άδειες... κι αν δωθούν με χαμηλότερο αντίτιμο, πρόβλημα αυτών που συμμετείχαν και έδωσαν 70 και 75 εκ... εμείς τους είχαμε προειδοποιήσει:

Τελικά ο Λιαρέλης ήταν ο ΣΤΟΚΟΣ που πόνταρε 76 εκ για την άδεια ΑΝΤ1 και όχι ο Κυριακού

Τηλεοπτικές άδειες καναλιών: Χωρίς τον Θοδωρή Κυριακού η άδεια του ΑΝΤ1

Ο μοναδικός ιδιοκτήτης εν λειτουργία τηλεοπτικού σταθμού που προσήλθε στη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες ήταν ο Θοδωρής Κυριακού.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; ΑΠΑΠΑ! Συνελήφθησαν 2 κτηνίατροι του Δημοσίου για «κομπίνα»

Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη είναι δύο κτηνίατροι του Δημοσίου, ο πρώτος από την Κομοτηνή κι ο δεύτερος από την Ξάνθη, ύστερα από καταγγελίες ιδιοκτητών κτηνοτροφικών μονάδων της Θράκης για «κομπίνα» με δήθεν μολυσμένα από μελιταίο πυρετό ζώα.

ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ! Βίντεο: Εκατοντάδες ΛΑΘΡΟμετανάστες εγκατέλειψαν το κέντρο φιλοξενίας στον Κατσικά Ιωαννίνων

Βρίσκονται στο κέντρο του ομώνυμου χωριού - Διαμαρτύρονται για τις συνθήκες διαβίωσης και υποστηρίζουν ότι τους κορόιδεψαν γιατί τους υποσχέθηκαν την εγκατάσταση οικίσκων για το χειμώνα

ΝΔ: Ολέθριος για τα πανεπιστήμια ο κ. Φίλης

Η ζημιά που προκαλούν οι πράξεις του υπουργού Παιδείας στα Πανεπιστήμια είναι ανυπολόγιστη καταγγέλει η Νέα Δημοκρατία.

O Συντονιστής Μορφωτικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Βusiness Insider: Εντεκα πόλεις κρεμασμένες στα βράχια -Μία στην Ελλάδα [εικόνες]

Ακόμα και πάνω σε γκρίζα βράχια, η ανθρώπινη φαντασία μπορεί να δημιουργήσει ειδυλλιακά τοπία, χτίζοντας πόλεις, που μερικές φορές είναι σαν να κρέμονται πάνω στο κενό.

«Λουκέτο» 48 ωρών στην καντίνα του Συνεταιρισμού Οίνου στην Σαντορίνη

«Και ο Άγιος φοβέρα θέλει», λέει η γνωστή παροιμία, η οποία βρήκε πεδίο δόξης λαμπρό στα νησιά των Κυκλάδων, όπως προκύπτει από τα έσοδα ΦΠΑ που εισέπραξαν οι τοπικές εφορίες τον Ιούλιο.

Νέο βίντεο με τον ήρωα ελεγκτή που τσάκωσε την άπλυτη ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Ενα νέο βίντεο που απεικονίζει το απίστευτο περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε ελεγκτή του ΟΑΣΘ και νεαρή επιβάτιδα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Στα πλάνα απεικονίζεται η κοπέλα που πιάστηκε χωρίς εισιτήριο να προσπαθεί απεγνωσμένα να διαφύγει από το παράθυρο με τον ελεγκτή να της κρατά σφιχτά το πόδι.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΑΠΕΣ! Κομισιόν: Παρά τη μετάνοια Χουλιαράκη η ΕΛΣΤΑΤ παραμένει στην ατζέντα του Eurogroup

Την πάγια θέση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σχετικά με την ανάγκη να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και η ποιότητα των ελληνικών στατιστικών στοιχείων, στα οποία βασίζεται το ελληνικό πρόγραμμα, επανέλαβε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπός της, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Άδειες καναλιών: Γελάει ο κόσμος στο Twitter! Σειρές, εκπομπές και... Λαγκάρντ!

Το hashtag #adeies είναι πρώτο trend στο Twitter, από τη στιγμή που έγιναν γνωστά τα πρόσωπα που πήραν τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Πάρτε μια γεύση από τα πιο ξεκαρδιστικά tweets!

ΝΔ: “Ο κ. Τσίπρας όσες κορδέλες κι αν κόψει, παραμένει αναξιόπιστος”

Για αναξιοπιστία κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τα εγκαίνια τμήματος της «Ολυμπίας Οδού» από τον πρωθυπουργό.

«Να παρέμβει η Δικαιοσύνη για τον Καλογρίτσα μετά τις καταγγελίες Καμμένου»

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τις καταγγελίες του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για τον Χρήστο Καλογρίτσα, ο οποίος κέρδισε μια από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας, ζήτησε την Παρασκευή ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης.

Σάκης Τανιμανίδης: Η σκληρή “κριτική” του για τις τηλεοπτικές άδειες!

Σκληρή κριτική από τον Σάκη Τανιμανίδη για τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών και τις 70 (τελικά) ώρες που έμειναν οι εκπρόσωποι των καναλιών έγκλειστοι μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

ΒΙΝΤΕΟ-«Τούρκοι καλύτερα να μάθετε ποιοι είμαστε τώρα»

Ο ενθουσιασμός χτύπησε κόκκινο στα αποδυτήρια της εθνικής ομάδας των Ελπίδων της Κύπρου μετά την σπουδαία νίκη επί της Τουρκίας εκτός έδρας με σκορ 1-0. Το ματς μάλιστα σημαδεύτηκε από μεγάλης έκτασης επεισόδια στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Βίντεο: Γυναίκα μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο και «έλιωσε» τον μηχανικό

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας ο άτυχος μηχανικός φαίνεται να δίνει οδηγίες στη γυναίκα προκειμένου σιγά-σιγά να φέρει το αυτοκίνητο πάνω στη μπάρα

Πολύ άσχημη κατάληξη είχε για έναν μηχανικό η προσπάθεια του να καθοδηγήσει μια γυναίκα προκειμένου να φέρει το αυτοκίνητό της πάνω στη μπάρα ανύψωσης συνεργείου στην πόλη Ομσκ της Ρωσίας.

Ανακοίνωση ΣΟΚ από τη ΝΔ!

Από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Από σήμερα που τελείωση η διαπλοκή και θα αρχίσουν να λειτουργούν 4 "αδιάπλεκτα" κανάλια, τα οποία με τις αλλαγές που προωθεί το Μαξίμου και ο Παππάς, θα φροντίζουν για την αντικειμενική ενημέρωση του κοινού τηρώντας ίσες αποστάσεις από όλους, δεν βλέπουμε λόγο παρουσίας μας...

Τσίπρας VS Κομισιόν: Ποιος λέει την αλήθεια; (Το ερώτημα είναι ρητορικό ρε... μη γελάτε)

Δεν πρόλαβε καλά – καλά να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε ήδη να μοιράζει τα λεφτά που ΘΑ μπουν στα κρατικά ταμεία.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! Το mail του Κοντομηνά στους εργαζομένους του σταθμού - «Η πορεία του ALPHA δεν τελειώνει εδώ»

Η επόμενη μέρα των δημοπρασιών για τις τηλεοπτικές άδειες βρήκε τους εργαζόμενους του ALPHA σε απόλυτη ανησυχία, καθώς ο Δημήτρης Κοντομηνάς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού θέλησε μέσω e-mail να καθυσηχάσει τον κόσμο που εργάζεται στο κανάλι.

Μπουτάρης: Δεν έχει κανέναν λόγο ο πρωθυπουργός να ανακοινώνει μόνιμο γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Ο Αλεξης Τσίπρας ανακοίνωσε την δημιουργία πρωθυπουργικού γραφείου στην Θεσσαλονίκη.

Την απόφαση του πρωθυπουργού σχολίασαν στην ιστοσελίδα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας.

Κράξιμο του Χρήστου Κούτρα κατά του προέδρου της ΕΣΗΕΑ: «Όταν είχες έρθει εδώ, μου είχες πει…»

«Δεν έγινε τίποτα, το παραμικρό! Αφωνία»!

Μετά το αποτέλεσμα της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες που άφησε εκτός -μεταξύ άλλων- τον Alpha και το Star, η κατάσταση στον χώρο των ΜΜΕ είναι έκρυθμη. Αρκετές εκατοντάδες είναι οι εργαζόμενοι που κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς δουλειά μέσα στους επόμενους μήνες.

Oι Τσίπρας – Παππάς «διαγράφουν» δάνεια 700.000.000 εκατ. ευρώ σε Πήγασο, Mega, ΔΟΛ,STAR, Αlpha!

Προφανώς θεωρούν ότι μπορούν να μάς ταίζουν σανό επί μακρόν.

Δηλώνουν ενθουσιασμένοι στο κυβερνητικό στρατόπεδο για τα 246.000.000 εκατ. ευρώ λύτρα που μάζεψαν από τις 4 άδειες και τα οποία πρόκειται να πληρωθούν σε δόσεις-αν πληρωθούν!

ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΑΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ! Το ξέσπασμα των δημοσιογράφων στα social media: «Σε 89 ημέρες θα είμαι άνεργος»

Στον «αέρα» οι εργαζόμενοι στους τηλεοπτικούς σταθμούς STAR, ALPHA, MEGA και Έψιλον

Το θρίλερ των 60 και πλέον ωρών για την κατοχύρωση των τηλεοπτικών αδειών μπορεί να τελείωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής και όλοι πλέον γνωρίζουμε τους νικητές και τους ηττημένους αυτής της μαραθώνιας αναμέτρησης, όμως πίσω μένουν εκατοντάδες εργαζόμενοι που αγωνιούν για το αύριο.

ΦΩΤΟ-Και ο Άκης Πετρετζίκης γελάει με την άδεια Μαρινάκη

Πλέον ξεχάστε την (πολύ καλή) εκπομπή μαγειρικής του Άκη Περτετζίκη, "Κάν' το όπως ο Άκης"!

Ο πρώτος Έλληνας Master Chef, αποφάσισε να αλλάξει τον τίτλο της πετυχημένης εκπομπής του και να τον προσαρμόσει στο νέο τηλεοπτικό τοπίο!

ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ! Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ: 1.800 δημοσιογράφοι και τεχνικοί κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι

Χίλιοι οκτακόσιοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί κινδυνεύουν να μείνουν άμεσα άνεργοι, δήλωσε σε δραματικό τόνο ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Σταμάτης Νικολόπουλος, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

ΝΔ: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει τον ορισμό της διαπλοκής-Αυγενάκης: H ΝΔ θα καταργήσει τον νόμο Παππά

Θα παραιτηθεί ο Πάνος Καμμένος που δήλωνε «με τα μαύρα λεφτά στα σάιτ και τις ψευδείς αναρτήσεις ο Καλογρίτσας νομίζει ότι θα πάρει άδεια, ερωτά ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει σήμερα τον ορισμό της διαπλοκής, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στις δηλώσεις Τσίπρα μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.