03 Σεπτεμβρίου 2016

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 4-09-2016... Ο Νικολάκης έμεινε χωρίς άδεια και ανέβηκε στα κάγκελα

Δείτε τα πρωτοσέλιδα... με αυτό του Νικολάκη να ξεχωρίζει αφού μόλις έμεινε χωρίς άδεια ο Βαρδής του, ανακάλυψε ότι η κρίση βαθαίνει, ο Τσίπρας μας πουλάει φούμαρα και μας πάει στην καταστροφή... για τη σύγκριση έβαλα και τα πρωτοσέλιδα της φυλλάδας του τις 2 προηγούμενες βδομάδες:

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ! Γελάνε και τα γίδια με τις παροχές που υποσχέθηκε ο Τσίπρας μετά τον διαγωνισμό-παρωδία

Ερωτήματα σκιάζουν ήδη τις δεσμεύεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι τα 246 εκατομμύρια ευρώ που θα εισπραχθούν από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας θα διατεθούν εξολοκλήρου σε βοηθήματα για ευπαθείς ομάδες.

ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΛΑΚΑ! Κράξιμο Σρόιτερ σε «σκ@τόψυχους» που χαίρονται

Καλά σου κάνουν βλάκα! Ας τα σκεφτόσουν όταν τους στήριζες και έκανες "απεργία συμπαράστασης για το μαύρο στην ΕΡΤ"... και που'σαι: Τα παράπονά σου στο αφεντικό που πλήρωνε τον Λαζόπουλο για να κάνει προπαγάνδα υπερ τους

Νέο ξέσπασμα από τον Αντώνη Σρόιτερ μετά το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Με νέα ανάρτησή του στο Facebook, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha βάλλει κατά όσων χαίρονται με την προοπτική να πέσει μαύρο στα κανάλια που δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια.

Ο γέροντας που έκανε τον Σαμαρά να συγκινηθεί - ΦΩΤΟ

Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ακούγοντας τη συγκινητική ιστορία του 93χρονου Μιχάλη Κατσαμπέκη, από τον Παλιό Παντελεήμονα, ο οποίος γλύτωσε την τελευταία στιγμή από το εκτελεστικό απόσπασμα την περίοδο της γερμανικής κατοχής.

Καλλιάνος κάνει ρόμπα τον Καμμένο: Οι 6 φορές που έχει παραιτηθεί

Δριμεία κριτική στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, άσκησε ο Γιάννης Καλλιάνος
, ο οποίος τη Δευτέρα αποχώρησε από την Ένωση Κεντρώων. Ο Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τον κατηγόρησε ότι «έχει τσακωθεί με την αλήθεια» και υπενθύμισε τις απειλές του υπουργού Άμυνας κατά το παρελθόν.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΛΕΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ! Πολίτες κυνήγησαν τον Μαδούρο χτυπώντας κατσαρόλες

Πολίτες στο νησί Μαργαρίτα στη Βενεζουέλα κυνήγησαν τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο, χτυπώντας κατσαρόλες και φωνάζοντας «παραιτήσου».

Δεκάδες κάτοικοι στην Βίγια Ρόσα, στο νησί Μαργαρίτα στην Βενεζουέλα αποδοκίμασαν τον πρόεδρο της χώρας Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος πραγματοποιούσε επίσκεψη στην περιοχή.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! Ο γάμος του Παπαμιμίκου με την ανιψιά του Σαββίδη-Παρών κι ο Σαμαράς

Στους πρόποδες του Ολύμπου, και στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Παλαιού Αγίου Παντελεήμονα, έγινε σήμερα Σάββατο ο γάμος του πρώην γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου και της ανιψιάς του Ιβάν Σαββίδη, Σόνιας. Κουμπάροι είναι η Γιούλη Στυλιανίδη και ο Λάζαρος Αγγελίδης .

Ο Τσίπρας σε φαγοπότι 80 κομματόσκυλων κερασμένο από την ΤΕΡΝΑ του "μη νταβ@τζή" Περιστέρη

Ενδεικτικά αναφέρω πως σύμφωνα με καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ (όταν ήταν αντιπολίτευση εννοείται) ο Περισέρης χρωστάει στη ΔΕΠΑ 22 εκ, έκλεισε χαριστική συμφωνία 1,4 δις ευρώ για κατασκευή λιγνιτικής μονάδας στην Πτολεμαΐδα και φτιάχνει τον Ε65 που στην πορεία κλήθηκε ασύμφορος αλλά η κυβέρνηση ΝΔ συνέχισε να τον φτιάχνει για να μπορέσει ο κ. ΤΕΡΝΑ να αποπληρώσει τα δάνειά του... Τέλος να θυμίσουμε ότι διόρισαν Πρόεδρο στη ΡΑΕ άτομο που η γυναίκα του εργάζεται στην ΤΕΡΝΑ... Τέλος η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προχωράει κανονικά τη σύμβαση με την ΤΕΡΝΑ για τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο... Αυτά για τα νταβατζιλίκια

Η άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στην ψαροταβέρνα κέντρισε τα βλέμματα όλων. Ο πρωθυπουργός έδειχνε να απολαμβάνει τόσο τους μεζέδες όσο και την παρέα...

Η περιοδεία στην περιοχή της Ναυπακτίας για τον Αλέξη Τσίπρα και τη συνοδεία του, έληξε με ένα γεύμα στην γνωστή ψαροταβέρνα «Λάππας» στην παραλία της Μακύνειας.

Εστησαν παγίδα... και θα πέσουν μέσα

​​Γιατί έδωσαν τόσα χρήματα οι καναλάρχες και οι υποψήφιοι καναλάρχες; Αυτό είναι το μόνο ερώτημα που θα έπρεπε να μας απασχολεί από χθες. Διότι όποιος γνωρίζει έστω και στο ελάχιστο την τηλεοπτική αγορά αντιλαμβάνεται ότι τα ποσά που δόθηκαν για να αποκτηθούν οι τέσσερις άδειες απλούστατα δεν βγαίνουν. Δηλαδή δεν μπορούν να αποσβεσθούν όχι σε ένα ή δύο χρόνια, αλλά ούτε σε είκοσι ή τριάντα.

Μοναδικό: Η NASA κατέγραψε την εντυπωσιακή διπλή έκλειψη Hλίου [βίντεο]

Την 1η Σεπτεμβρίου, το Ηλιακό Παρατηρητήριο της NASA συνέλαβε μία μοναδική στιγμή στην ιστορία της μελέτης του διαστήματος.

Η διαστημική υπηρεσία κατάφερε να «πιάσει» με την κάμερα τη σπάνια διπλή έκλειψη του ηλίου, παρουσιάζοντας εκπληκτικές εικόνες από την ομορφιά του σύμπαντος.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΗΣ! Οι ΣΥΡΙΖΑίοι κήρυξαν ανεπιθύμητη σε εκδηλώσεις του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών '67-'74 τη Σοφία Βούλτεψη

Την αντίδραση του προέδρου του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών της περιόδου 1967-'74 προκάλεσαν οι δηλώσεις της Σοφίας Βούλτεψη σχετικά με... εκλεγμένη χούντα και την σύγκρισή της με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Lindsay Lohan: Για τα μάτια του καραγκιόζη πρώην της Εύας Καϊλή στη Μύκονο η γνωστή σταρ! Φωτογραφίες

Και εκεί που αναρωτιόμασταν γιατί επέστρεψε στη Μύκονο η Lindsay Lohan,κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες – απόδειξη της στενής σχέσης της με Έλληνα επιχειρηματία που ρίχνουν φως στο μυστήριο. Βλέπεις η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια επέστρεψε στο νησί των ανέμων, μετά τον ξυλοδαρμό από τον πρώην της για τα μάτια ενός άντρα.

Λουκέτο 20 ημερών σε γνωστό beach bar της Μυκόνου

Από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για φορολογικές παραβάσεις-Τραγούδησε και ο Ρουβάς εκεί

Λουκέτο 20 ημερών στο γνωστο Beach Bar Rakkan της Μυκόνου έβαλε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για φορολογικές παραβάσεις.

Ασυδοσία παντού: Ξεφυτρώνουν διαρκώς καταλήψεις «αλληλέγγυων»

Περισσότεροι από χίλιοι πρόσφυγες και μετανάστες ζουν στα κτίρια του κέντρου της Αθήνας που τελούν υπό την κατάληψη των «αλληλέγγυων». Μεταξύ των Εξαρχείων, των Ανω Πατησίων και της Βικτώριας, έχουν καταληφθεί εννέα κτίρια προκειμένου να στεγάσουν οικογένειες και ασυνόδευτα παιδιά που δεν έχουν μεταβεί σε κέντρα φιλοξενίας.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ! Γαλλία: Συνελήφθη ευρωβουλευτής... αυνανιζόταν μέσα σε κατάστημα

Ο Robert Rochefort, οικονομολόγος και ευρωβουλευτής, αντιπρόεδρος του κόμματος των Οικολόγων, Modem, συνελήφθη στις 31 Αυγούστου γιατί αυνανιζόταν μέσα σε κατάστημα, δίπλα σε παιδιά.

Κρήτη: Ο απίθανος γάμος Ελλήνων στο Παρίσι που έγινε viral - Νύφη η ανιψιά του αδικοχαμένου πιλότου Ηλιάκη [pics]

Οι φωτογραφίες από τον γάμο και το γλέντι που ακολούθησε κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Γαμπρός και νύφη διέκοψαν την κυκλοφορία σε δρόμο της γαλλικής πρωτεύουσας...

Μπορεί κάποιοι Έλληνες να έχουν αναγκαστεί ή επιλέξει να ζήσουν στο εξωτερικό όμως η πατρίδα δύσκολα ξεριζώνεται από την ψυχή τους.

Τηλεοπτικές άδειες: Σεφ αποκαλύπτει τι έφαγαν οι καναλάρχες και πόσο κόστισε

Ο Στέλιος Βασιλακόπουλος ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε το μενού για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών. Ο σεφ, γνωστός από την εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου στο Τηελάστυ, αποκάλυψε στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" πώς τον προσσέγισαν, τις λεπτομέρειες για το μένου, αλλά και την αμοιβή του.

Οι Αμερικανοί κατασκόπευαν το Μέγαρο των Ηλυσίων -«Τελικά είστε καλοί», είπαν όταν τους ανακάλυψαν

Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών κατασκόπευαν το γαλλικό προεδρικό μέγαρο, πριν από τον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2012.

Αυτό αποκάλυψε ο Μπερνάρ Μπαρμπιέ, πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της Γαλλίας, σύμφωνα με τη Le Monde.

ΑΝ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΙΧΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕ ΜΠΟΓΔΑΝΟ! Ο «καναλάρχης» Παππάς καλεί στο Μαξίμου τους… υφιστάμενούς του

Συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά αναμένεται να έχουν οι νικητές του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες στο Μαξίμου, τη Δευτέρα στις 15:00.

«Στην κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα έχουμε υπουργό-καναλάρχη»

«Μόνον ανελεύθερα καθεστώτα χειραγώγησης και ελέγχου της ενημέρωσης αποφασίζουν και διατάζουν πόσοι ακριβώς θα είναι οι τηλεοπτικοί σταθμοί σε μια χώρα, ενώ η τεχνολογία δεν βάζει κανέναν τέτοιο περιορισμό» τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ημερησία», ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης.

ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ->Ποιος θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ;

Την πρόθεση του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ στο επικείμενο συνέδριο επανίδρυσης της Οργάνωσης γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του, στέλεχος της νεολαίας του κόμματος.

"Λύγισε" η παρουσιάστρια του Star: «Αγαπημένο Star, σου χάρισα τη νιότη μου…»

«Αρρώστησα, έκλεισε η φωνή μου εκατό φορές, όμως κάθε φορά που έμπαινα στο στούντιο ή κρατούσα το μικρόφωνο τα ξεχνούσα όλα».
Το Star είναι ένα από τα κανάλια που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πολυπόθητη τηλεοπτική άδεια εθνικής εμβέλειας κατά τη διάρκεια της τριήμερης διαδικασίας. Μια δύσκολη περίοδος για τους εργαζόμενους του καναλιού μόλις άρχισε...

ΑΡΗ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ! Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος στη Μύκονο, αγκαλιά με τον «Αγάπη μόνο»

Ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός ως «Αγάπη μόνο», μετά την εμφάνιση του σε εκπομπή του Σεφερλή που τον καθιέρωσε στη σόουμπιζ, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στη Μύκονο, όπου έχει γίνει «κολλητός» με την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Φτύσιμο Ραχόι στον Τσίπρα…

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι και ο Αλέξης Τσίπρας, η οποία δεν ήταν τόσο ευχάριστη…

Ο κ. Ραχόι, τηλεφώνησε με αφορμή τη Σύνοδο των Μεσογειακών Ευρωπαϊκών Χωρών, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 9 Σεπτεμβρίου,

Κοσμηματοπώλης στο Αγρίνιο κλείδωσε μέσα στο κατάστημα τους επίδοξους κλέφτες – ΦΩΤΟ

Μέσα στο κατάστημα του κλείδωσε δύο επίδοξους κλέφτες ένας κοσμηματοπώλης στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα νεαρό ζευγάρι μπήκε στο χρυσοχοείο και άρχισε να απασχολεί τον ιδιοκτήτη.

ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ! ΠΕΡΑΣΑΝ χθες την τροπολογία για την Περιστέρα που δήθεν είχαν αποσύρει το Μάιο

Με μία «νομοτεχνική βελτίωση» μόλις 25 γραμμών, ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης πέρασε κυριολεκτικά… νύχτα διάταξη η οποία μετατρέπει σε διδάσκοντες ΑΕΙ μέχρι και 2.000 άτομα που απασχολούνται ως Εργαστηριακό Προσωπικό (Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό και Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό) και αφορά και τη σύζυγο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα.

Η πλειοδοσία ψεμάτων του νικητή υπουργού…

Οι τέσσερις πλειοδότες του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες είναι πλέον γνωστοί. Είναι οι μεγάλοι νικητές. Υπάρχει κι ένας μεγαλύτερος νικητής. Δεν πήρε μέρος στον διαγωνισμό (με την έννοια του τριήμερου εγκλεισμού στο κτίριο), αλλά ήταν ο εγκέφαλός του. Ως νικητής, λοιπόν, θα έπρεπε να κάνει μια απλή δήλωση: «Ο διαγωνισμός έγινε, το αποτέλεσμα το γνωρίζετε. Η κυβέρνηση είναι ικανοποιημένη που αυξήθηκαν τα δημόσια έσοδα»(«το πορτοφόλι του ιδιοκτήτη»).

Δεινός έμπορος φρούδων ελπίδων…

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι, ως γνωστόν, βράχος αξιοπιστίας. Ο λόγος του συμβόλαιο. Πριν πει κάτι το έχει μελετήσει καλά. Γι’ αυτό και ό,τι έχει υποσχεθεί μέχρι τώρα, έχει γίνει.

Για όποιον αμφιβάλλει, θα υπενθυμίσουμε ορισμένα από τα τόσα χαριτωμένα που έχει πει, μια που τώρα κοντεύουν να ξεχαστούν (και που να δείτε πόσο θα ξεχαστούν μόλις αρχίσουν να εκπέμπουν τα νέα κανάλια, με το «ποιοτικό και αντικειμενικό» πρόγραμμα, που λέει κι ο Παππάς…):

Επιτέλους ξεσκαρτάρισμα στον Ολυμπιακό...

Τελικά, η σφαλιάρα με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό έκανε καλό στην ομάδα του Ολυμπιακού αφού άνοιξε η πόρτα της εξόδου και αρκετοί μισθοφόροι βρήκαν τον δρόμο τους...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ρωσία: Ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας είναι… τόπλες (ΦΩΤΟ)

Μια πρωτότυπη ιδέα είχε η αστυνομία της ρωσικής πόλης Νίζνι Νόβγκοροτ, για να αποτρέψει τους οδηγούς να αυξάνουν ταχύτητα. Οι αρχές έβγαλαν στον δρόμο δυο μοντέλα γυμνόστηθα, που κρατούν στα χέρια τους δυο πινακίδες που αναγράφουν επάνω το όριο ταχύτητας.

ΦΑΤΕ ΝΟΜΠΕΛ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΓΙΔΙΑ! «Βουτιά» 76% των αφίξεων εξωτερικού στη Χίο- Καλούν τον Τσίπρα να βρεθεί άμεσα λύση για τη στέγαση των λάθρο

Αμείωτη συνεχίστηκε και το Μάιο, τον καλύτερο μήνα του καλοκαιριού, η μείωση της τουριστικής κίνησης εξωτερικού προς τη Χίο.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του αεροδρομίου του νησιού η μείωση στις αφίξεις επιβατών εξωτερικού ήταν της τάξης του 76,32%.

Ο Χατζηπαναγής στην κορυφή του Top-10 παικτών που… χαραμίστηκαν σε «φτωχούς» συλλόγους!

Αγγλική ιστοσελίδα παρουσιάζει μια λίστα με 10 ποδοσφαιριστές που αδικήθηκαν, βάσει του ταλέντου τους! – Ανάμεσα τους ο μεγάλος Πελέ, αλλά στην κορυφή βρίσκεται ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ενώ στη λίστα είναι κι ο Άγγελος Χαριστέας!
Σκεφτείτε μια λίστα που περιλαμβάνει τον Πελέ, τον Άλαν Σίρερ, τον Πολ Γκασκόιν, αλλά και τους… Βασίλης Χατζηπαναγή και Άγγελο Χαριστέα!

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Ο Σαββίδης στη δημοπρασία για τις άδειες

Μόνο ο Σαββίδης κι ο Δόγκανος πως τον λέγανε:

Το μήνυμα γνωστού παρουσιαστή για τις τηλεοπτικές άδειες! “Και έζησαν αυτοί καλά...”

Το τηλεοπτικό τοπίο αλλάζει και σύσσωμος ο κόσμος της τηλεόρασης ζητά να μην πέσει μαύρο στα κανάλια που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη άδεια. Και τα social media γέμισαν μηνύματα για τη νέα τάξη πραγμάτων...

ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ! Τέρμα τα θρησκευτικά όπως τα ξέραμε! Σαρωτικές αλλαγές στο μάθημα με ταινίες και ντοκιμαντέρ

- Το μάθημα των Θρησκευτικών ανανεώνεται ακόμα και με ντοκιμαντέρ και ταινίες των Κιαροστάμι, Ταρκόφσκι και Γιάννη Σμαραγδή
- Το νέο στοιχείο στο μάθημα είναι πως η ορθοδοξία μπαίνει σε διάλογο με άλλες θρησκευτικές παραδόσεις
- Ο σύμβουλος του υπουργείο Παιδείας αναφέρει πως τα Θρησκευτικά μέχρι το δημοτικό είχαν έναν κατηχητικό τόνο
- Αναφορά στους συντηρητικούς κύκλους της Εκκλησίας που την πιέζουν μόνιμα και δεν επιθυμούν καμία αλλαγή στα βιβλία
- Τι θα συμβεί με την απαλλαγή από το μάθημα των Θρησκευτικών

ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΘΑ ΕΣΩΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕGΑ ;) Έκλεισε η συμφωνία του Σκλαβενίτη με τον Μαρινόπουλο-Οι ανακοινώσεις των δύο εταιρειών

Υπεγράφη σήμερα μεταξύ της Σκλαβενίτης, των Τραπεζών και της Μαρινόπουλος, η συμφωνία των όρων του σχεδίου εξυγίανσης της τελευταίας.

Η ανακοίνωση της εταιρείας "Σκλαβενίτης"

Τηλεοπτικές άδειες: Η επόμενη ημέρα και τα σενάρια για συγχωνεύσεις και εξαγορές - Το ενδεχόμενο συνδρομητικών ή web tv - Το αγκάθι με τα 246 εκατ.

- Όλη η διαδικασία θα κριθεί από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και τον έλεγχο των Πόθεν Έσχες των νικητών
-Χιλιάδες εργαζόμενοι αγωνιούν τι θα συμβεί στα κανάλια που εργάζονται μετά τις 88 ημέρες που έδωσε περιθώριο η κυβέρνηση
- Δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή στα πρόσωπα εάν κάποιος νικητής δεν καταβάλει την πρώτη δόση εντός 15 ημερών
- Αμφίβολο είναι το εάν οι δανειστές θα επιτρέψουν στην κυβέρνηση να διαθέσει το ποσό από το διαγωνισμό για τα κανάλια
- Ενδεχόμενο να χαθούν έσοδα από τα κρατικά ταμεία από το κλείσιμο των 4 καναλιών, Mega, Star, Alpha και Epsilon

Χίλαρι για «e-mail gate»: Δεν θυμόμουν τους κωδικούς, είχα υποστεί διάσειση

Απίστευτες δικαιολογίες από την υποψήφια πρόεδρο των ΗΠΑ για να «καλύψει» τους χειρισμούς της σε ευαίσθητες πληροφορίες όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών

Πολλές δικαιολογίες επικαλέστηκε η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον για να πείσει τους Αμερικανούς ότι υπήρχαν σοβαροί λόγοι για τους οποίους δεν θυμόταν τις οδηγίες που λάμβανε για το χειρισμό ευαίσθητων πληροφοριών όταν ήταν επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

ΣΟΚ! Την Αυγή ζήτησε να διαβάσει ο Μαρινάκης-Τι άφησαν πίσω στη ΓΓΕ οι καναλάρχες;

Πόσο πιο ξεφτίλα ρε μαλ@κα χοντρέ;

Με αθλητικές εφημερίδες, μεγάλες δόσεις αναψυκτικών και... καλό ύπνο κύλισαν οι 70 βασανιστικές ώρες του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες για τους οχτώ υποψήφιους καναλάρχες στις αίθουσες και τα δωμάτια της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.

Τηλεοπτικές άδειες: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι στην τηλεοπτική αρένα - Η παγίδα με το υψηλό τίμημα των νέων καναλιών

Έτσι όπως τα βλέπουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι παπαγάλοι... ο Ευαγγελάτος:

- Η κυβέρνηση θεωρείται κερδισμένη σε συμβολικό επίπεδο έχοντας κρατήσει σε απομόνωση για 70 ώρες πανίσχυρους επιχειρηματίες
- Για να κατευθυνθούν τα 246 εκατ. ευρώ σε ευπαθείς ομάδες, όπως δεσμεύτηκε ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να έχει την έγκριση του κουαρτέτου
- Τα τέσσερα νέα κανάλια μετά το υψηλότατο τίμημα για τις άδειες αποκλείεται να μην είναι ζημιογόνα
- Η κυβέρνηση έχει αγωνία για την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, καθώς μία κακή απόφαση για το διαγωνισμό θα είναι πλήγμα ανεπανόρθωτο

Ο Τσίπρας εφαρμόζει τις δεσμεύσεις του και καταργεί τον ΕΝΦΙΑ... τον κάνει ΦΑΠα

Την αντικατάσταση του ΕΝΦΙΑ με ένα νέου τύπου Φόρο Ακίνητης Περιουσίας (ΦΑΠ) που θα επιβάλλεται στη συνολική ακίνητη περιουσία και με κλιμακωτούς συντελεστές ανάλογα με την αξία της προχωρά η κυβέρνηση με στόχο τη δικαιότερη ανακατανομή των φορολογικών βαρών αλλά χωρίς αλλαγές στα έσοδα που παραμένουν στα 2,65 δισ. ευρώ.

NASA: Ηφαίστειο στον πλανήτη Δήμητρα που «ξερνάει» λιωμένο πάγο και οι πρώτες θεαματικές φωτογραφίες του βορείου πόλου του Δία από το Juno

Ο πλανήτης διαθέτει ένα τουλάχιστον μεγάλο ηφαίστειο πάγου, το Αχούνα Μονς, το οποίο εκτιμάται ότι δημιουργήθηκε σχετικά πρόσφατα, πριν από περίπου 200 εκατομμύρια χρόνια
Τα τελευταία στοιχεία για τον νάνο πλανήτη Δήμητρα που έστειλε στη Γη το διαστημικό σκάφος Dawn (Αυγή) της NASA και αποκαλύπτουν την ύπαρξη ενός τεράστιου «κρυοηφαιστείου» που... ξερνά λιωμένο πάγο αντί για καυτή λάβα, καθώς επίσης και πολλών μικρομεσαίων κρατήρων και αρκετών επιφανειακών ρωγμών.

Ερωτήσεις Άδωνι για τα ξεφτιλίκια Σώρρα που επιτρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ και τις διαρροές για Αλαφούζο

Ερώτηση για την ανεξέλεγκτη δράση του απατεώνα Σώρρα κατέθεσε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την αποθράσυνση του απατεώνα που τους τελευταίους μήνες έχει καταλάβει πως δεν υπάρχει κράτος και αλωνίζει παίρνοντας χρήματα-συνδρομές από τα γίδια:

ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΕΡΟ ΠΕΣ ΤΑ! Ο Σπύρος Χαριτάτος ξεσπά για τις τηλεοπτικές άδειες: Μικρόψυχε φυλάξου [εικόνα]

Το κλείσιμο τεσσάρων τηλεοπτικών σταθμών, ανάμεσα σε αυτούς και ο Alpha, και το γεγονός πως χιλιάδες εργαζόμενοι θα βρεθούν χωρίς δουλειά οδήγησαν τον δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο να ξεσπάσει μέσω του Instagram.

ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΝΕΑ από Fitch: «Βλέπει» ολοκλήρωση της αξιολόγησης στο β' τρίμηνο του 2017!

Διατήρηση της αξιολόγησης της οικονομίας στο CCC - Η μεταρρύθμιση στην αγορά εργασίας το μεγάλο αγκάθι για την κυβέρνηση - «Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πολιτικές εκπλήξεις», υποστηρίζει ο οίκος - Τα «κόκκινα δάνεια» το μεγαλύτερο πρόβλημα των ελληνικών τραπεζών

Δύο νέα κρούσματα ελονοσίας δηλώνονται κάθε μέρα

Το προσφυγικο κύμα επιβαρυντικός παράγοντας στη διαχείριση της νόσου λένε οι ειδικοί - Από ποιες περιοχές της χώρας προέρχονται τα περισσότερα κρούσματα

Ο πιο «θερμός» μήνας του έτους θα είναι ο Σεπτέμβριος σε ό,τι αφορά την ελονοσία στη χώρα μας. Τουλάχιστον δύο νέα περιστατικά της λοιμώδους νόσου αναφέρονται καθημερινά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες από τους γιατρούς του ΕΣΥ στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) και δρομολογείται η διερεύνηση και επιβεβαίωσή τους.

ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΟΛΑ! Αλλάζουν όλα σε Γυμνάσιο και Λύκειο

Λύκειο με “ακαδημαϊκό” χαρακτήρα - Έρχεται πάλι η τετάρτη γυμνασίου που θα οδηγεί στο διετές Γενικό Λύκειο ή στο Επαγγελματικό Λύκειο - Με το βαθμό του Εθνικού Baccalaureate στα Πανεπιστήμια - Από ειδική επιμόρφωση θα περνούν οι καθηγητές λυκείου

Κυκλώνουν τις Θερμοπύλες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις -Εξαιτίας συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής

Κάτω από το βλέμμα ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που θα αρχίσουν να αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά θα εξελιχτεί η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Εκπρόσωπος εργαζομένων Mega: Θα αντιδράσουμε όλοι οι εργαζόμενοι των καναλιών που κλείνουν

Το Mega και οι εργαζόμενοι του παρακολουθούσαν το βράδυ της Πέμπτης την ανακοίνωση της δημοπράτησης των αδειών με το «Μεγάλο Κανάλι» εκτός παιχνιδιού.

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ-Εορτασμοί για τον 1 χρονο λειτουργίας της χαβούζας του Ελαιώνα – Μουζάλας: Θα τα καταφέρουμε

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε την Παρασκευή το κέντρο φιλοξενίας του Ελαιώνα. Στο πλαίσιο αυτό, εργαζόμενοι, εθελοντές και πρόσφυγες, το γιόρτασαν την επέτειο με εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν οι ίδιοι οι διαμένοντες στη δομή.

Ναύπλιο: Ο δήμαρχος διέγραψε δύο συμβούλους που έπλητταν το κύρος του

Δύο δημοτικούς συμβούλους διέγραψε σε συνεδρίασή της η παράταξη του δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, επειδή όπως επισημαίνουν, οι σύμβουλοι προσπάθησαν να πλήξουν το κύρος του δημάρχου και να υπονομεύσουν την παράταξη.

TIME: Στενός συνεργάτης του Πούτιν επισκέφθηκε την Ελλάδα παρά την απαγόρευση της ΕΕ να ταξιδεύει

Ενας υψηλόβαθμος συνεργάτης του Βλαντιμίρ Πούτιν ταξίδεψε την Ελλάδα και επισκέφθηκε το Αγιο Ορος, παρότι οι κυρώσεις που έχει επιβάλει σε βάρος του η ΕΕ, μετά από την προσάρτηση της Κριμαίας, δεν το επιτρέπουν.