04 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΚΟΥΙΚ! Τέλος η πρωινή προσευχή στα σχολεία με εγκύκλιο Φίλη

Στα παπάρια του Καμμένου και του Κουίκ αν καταργήσουν την προσευχή και τη σημαία οι ΣΥΡΙΖΑίοι... τις καρέκλες να έχουν και να πέφτει ο παράς κι ας πάει να γαμ@θεί η Ελλάδα...

Με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που μόλις σήμερα στάλθηκε στα σχολεία, το υπουργείο Παιδείας καταργεί την πρωινή προσευχή και την ανάρτηση της σημαίας (όπου γινόταν). Για την ακρίβεια έχει απαλείψει οποιαδήποτε αναφορά στην πρωινή προσευχή και την ανάρτηση της σημαίας, όπως γινόταν πάντα κάθε έτος.

ΗΠΑ: Το s@x tape της καθηγήτριας όρκας έγινε viral στο διαδίκτυο

Ανάρπαστη έγινε στο διαδίκτυο η sex tape που κυκλοφόρησε με πρωταγωνιστές μία 33χρονη καθηγήτρια και έναν μαθητή της στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ. Το βίντεο προσέλκυσε πάνω από 10.000 «κτυπήματα» και φυσικά τις αμερικανικές αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη της Τσαρλάινα Γουίλσον.

ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός με το χορό της ανιψιάς του Ιβάν Σαββίδη, πριν το γάμο

Σαΐνια οι φίλες της πάντως... αν κρίνουμε απ'το βίντεο

Έναν παραδοσιακό γάμο ήθελαν ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και η Σόνια Σαββίδη και έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα. Το ζευγάρι τήρησε όλες τις παραδόσεις, με το ξύρισμα του γαμπρού και την άφιξη της νύφης με οργανοπαίχτες στην εκκλησία.

«Επιδημία» η αηδία με τα τατουάζ: έχουν ένας στους τρεις νέους στην Ευρώπη

Τα τατουάζ γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή μεταξύ των νέων, αλλά και των όχι τόσο νέων. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση το ποσοστό των ανθρώπων με τατουάζ έχει αυξηθεί από 5% το 2003 σε 12% το 2016 (πάνω από ένας στους δέκα), δηλαδή περίπου 60 εκατομμύρια. Τουλάχιστον οι μισοί από αυτούς έχουν περισσότερα από ένα τατουάζ, σύμφωνα με μια νέα μελέτη του Κοινού Κέντρου Ερευνών (Joint Research Centre-JRC) της ΕΕ.

Το διεθνές διαδικτυακό π@ρνό έχει έδρα στην Κύπρο

Οι μεγάλες εταιρείες δραστηριοποιούνται στη μεγαλόνησο - Δισεκατομμύρια επισκέπτες κάθε μήνα

Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής διαδικτυακού πορνό με χιλιάδες εργαζόμενους και εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο, έχουν ως έδρα τους τη Κύπρο ή διατηρούν γραφεία στη Μεγαλόνησο.

Πανηγυρίζει το Spiegel για τη βλαμμένη που έσκαψε το λάκο της: Η αρχή του τέλους για την Μέρκελ

Με τον καταποντισμό της Ανγκελα Μέρκελ στις εκλογές του κρατιδίου Μεκλεμβούργου -Δυτικής Πομερανίας και την άνοδο του AfD ασχολούνται τα γερμανικά Μέσα, κάνοντας λόγο για «σοβαρό πρόβλημα» ενόψει των εκλογών του ερχόμενου έτους.

ΤΣΙΠΡΑ ΘΕΛΑΤΕ ΓΙΔΙΑ! Ουρές στα Ειρηνοδικεία για αποποιήσεις κληρονομιών!

Για πολλές δεκαετίες η κληρονομιά ενός ακινήτου στην Ελλάδα αποτελούσε… «ευλογία» και «δώρο», στα χρόνια της ύφεσης έχει μετατραπεί σε… «κατάρα» και δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη.

Ειδικότερα σε καθημερινή βάση δεκάδες πολίτες πηγαίνουν στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας με σκοπό να αποποιηθούν ακίνητα μικρής και μεγάλης αξίας που κληρονομούν από τους γονείς και συγγενείς τους.

Τα "ακροβατικά" του Λευτέρη Πετρούνια στη Μύκονο! [pic]

Ο Λευτέρης Πετρούνιας απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ξεχνάει να κάνει τα "ακροβατικά" του. Δείτε τι έκανε στην πισίνα.

Φαρ Ουέστ

Κ​​άθε χώρα έχει αυτό που ονομάζουμε ένα «αστικό καθεστώς» ή, άλλως, κατεστημένο. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα γράψει κάποτε για το πώς μια ομάδα νεαρών αριστερών ακτιβιστών μπόρεσε να ξεδοντιάσει ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού αστικού καθεστώτος. Είχε με το μέρος της θράσος και μια κοινωνία που έφτασε στα όρια των αντοχών της. Δεν έφταναν, όμως, αυτά. Το ελληνικό κατεστημένο αποδείχθηκε πολύ λίγο και αδύναμο. Είχε άλλωστε από καιρό σκάψει τον λάκκο του.

Το παρασκήνιο της διαφήμισης Γιούνκερ -Ο άνδρας που του κρατούσε την ομπρέλα [εικόνες]

Την συνέντευξη του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην FAZ με φόντο ελληνική ψαροταβέρνα την έχετε δει πιθανότατα. Τώρα προκύπτουν όμως και άγνωστες λεπτομέρειες.

Αυτό που έκανε εντύπωση σε πολλούς, πέρα από την παραλιακή ταβέρνα και το απέραντο γαλάζιο για background, ήταν ο άνδρας που κρατούσε την ομπρέλα πάνω από τον επικεφαλής της Κομισιόν, κάνοντας του σκιά.

Το γκολ της χρονιάς σημειώθηκε στην Ουκρανία - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα γκολ που βάζει δικαιολογημένα υποψηφιότητα για το βραβείο «Πούσκας» του 2016, σημειώθηκε στον αγώνα της Άβανχαρντ με την Τερνόπιλ για τη δεύτερη κατηγορία της Ουκρανίας. Ο Ντμίτρο Ουλιάνοφ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με έναν εκπληκτικό τρόπο.

Τρομακτικό ατύχημα στο Moto GP - ΒΙΝΤΕΟ

Σταμάτησε προσωρινά ο αγώνας του Moto GP στην πίστα του Silverstone, μετά τη σφοδρή σύγκρουση που είχαν ο Καταλανός αναβάτης, Πολ Εσπαργκαρό, με τον Γάλλο, Λορίς Μπαζ.

ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΛΥΦΕ ΚΑΙ ΠΣΟΦΑ! Το ξέσπασμα του διευθυντή ειδήσεων του Star: Ραντεβού στα... καναλάδικα

Οι αντιδράσεις για την διαδικασία της χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών συνεχίζονται με τους εργαζόμενους σε ΜΜΕ που δεν πήραν άδειες να ζητούν απαντήσεις από την κυβέρνηση.

Ο “Χάρι Πότερ” κάνει διακοπές στη Ρόδο! [pics]


Χολιγουντιανός... αέρας πνέει στη Ρόδο, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο πρωταγωνιστής των ταινιών Χάρι Πότερ.

Έδειρε και έγδυσε την ερωμένη του συζύγου της στη μέση του δρόμου! [vid]

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι περαστικοί, μπροστά στο θέαμα που αντίκριζαν!
Μια γυναίκα εκτός εαυτού, έχει εγκλωβίσει την ερωμένη του συζύγου της, μέσα σε αυτοκίνητο, τη χτυπάει και τη γδύνει, αδιαφορώντας για τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί γύρω της και... παρακολουθεί!

Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΑΠ'ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ! Σμύρνη - Σεπτεμβριανά: Οι εκτοπισμοί και οι πορείες θανάτου

Οι Τούρκοι την έχουν ονομάσει "ημέρα της νίκης". Στην πραγματικότητα ήταν ημέρα σφαγής. Και δεν κράτησε 24 ώρες.

Οι περιγραφές του Γάλλου δημοσιογράφου Rene Puaux από τη Σμύρνη. για τους εκτοπισμούς και τις πορείες θανάτου των Ελλήνων είναι ανατριχιαστικές.

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΟΛ-Αν. υπ. Εργασίας: Το τρίτο Μνημόνιο ήταν για καλό μας

Όταν ακόμα η τότε κυβέρνηση το διαπραγματευόταν, χαρακτηριζόταν “εκβιασμός” εκ μέρους των εταίρων. Το βράδυ της 17ωρης διαπραγμάτευσης έγινε παγκόσμιο trend στο twitter, το hashtag “this is a coup” (που σημαίνει “αυτό είναι πραξικόπημα”). Ήταν “Αναγκαίος συμβιβασμός”; Ήταν “αλλαγή θέσης”;

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ! Ανώμαλος Άγγλος βουλευτής σε ζιγκολό: “Θα τον γ@μ... πρώτο ή όλοι μαζί;”

Aριστερός και Άγγλος ρε φίλε! Ο τέλειος συνδυασμός που βγάζει ανώμαλο

Σάλο έχουν προκαλέσει στη Βρετανία οι αποκαλύψεις για τη διπλή ζωή του Κιθ Βαζ, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Mirror", πριν από οχτώ ημέρες ο Βρετανός βουλευτής από το Λέστερ συναντήθηκε με δύο άνδρες που κάνουν σεξ επί πληρωμή και κατάγονται από την ανατολική Ευρώπη.

Συνεργάτης υποψήφιου καναλάρχη: Έτσι πέρασα 3 μέρες στο hotspot των καναλαρχών

Ένα στέλεχος μιας εταιρείας από εκείνες που διεκδίκησαν μία άδεια στο τηλεοπτικό τοπίο εξιστορεί την εμπειρία του από τη μαραθώνια διαδικασία και περιγράφει τις όχι και τόσο καλές συνθήκες που έζησαν για περισσότερες από 66 ώρες.

ΔΕΘ 2016: Θεαματική «πόρτα» Μπουτάρη στον Πρωθυπουργό

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης δείχνει αποφασισμένος να διαμαρτυρηθεί κατά της κυβέρνησης και δηλώνει έτοιμος ακόμα και να μην παραστεί στα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΟΛ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ! Γεροβασίλη: Πραγματοποιήσαμε όσα είπαμε στις ΔΕΘ του 2014 και 2015

Κάνανε όσα είπανε στη ΔΕΘ του 2014! Του 2014! 

Τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης προς την ανάκαμψη της οικονομίας και την πραγματική ανάπτυξη θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ, όπως αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΟΛΠΟ ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΩΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! Στον αέρα όλες οι μεγάλες δίκες για ένα… παράβολο

Μια σειρά από δίκες δημόσιου ενδιαφέροντος κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα γιατί δεν υπάρχουν πιστώσεις για μεταφράσεις.

Το υπουργείο Οικονομικών δίνει στη Δικαιοσύνη 13 ευρώ την ημέρα ως...

ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο καφές μπορεί να εξαφανιστεί μέχρι το 2080

Αν είστε από εκείνους που χρειάζονται καφέ για να ξυπνήσουν, τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Ο καφές μπορεί να εξαφανιστεί.

ΝΔ: «Η κυβέρνηση ικανοποιείται που ξεκινούν οι απολύσεις στα κανάλια»

Απάντηση στις δηλώσεις της Ολγας Γεροβασίλη δίνει ο Γιώργος Κουμουτσάκος, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως δηλώνει ικανοποιημένη που θα αρχίσουν οι απολύσεις στα κανάλια.

«Η Εκπρόσωπος της εθισμένης στο ψέμα Κυβέρνησης, σήμερα πια στραγγαλίζει την αλήθεια.

Η εκδοχή του Γ. Παπαθανασίου για την υπόθεση Γεωργίου

Τη δική του εκδοχή για την ΕΛΣΤΑΤ με αφορμή την υπόθεση Γεωργίου δίνει με άρθρο του στην Καθημερινή ο πρώην υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου.

Ο κ. Παπαθανασίου αναφέρει χαρακτηριστικά:

ΑΛΕΞΗ-ΠΑΝΟ ΚΕΡΔΑΜΕ! Γάλλος Πρόεδρος στο Υπερταμείο Aποκρατικοποιήσεων

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τη συγκρότηση του εποπτικού οργάνου του νέου Υπερταμείου, που θα αναλάβει τη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας, τις μετοχές των ΔΕΚΟ και έχει τον απόλυτο έλεγχο του ΤΧΣ.

Λύση σωτηρίας για όσους σταμάτησαν να πληρώνουν τα ασφαλιστικά ταμεία

Το «πάγωμα» των οφειλών με ισόποση περικοπή της σύνταξης για τους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους που χρωστούν εισφορές πάνω από 20.000 ευρώ και το «κούρεμα» των προσαυξήσεων, οι οποίες «φουσκώνουν» τα χρέη εργοδοτών στο ΙΚΑ δυσχεραίνοντας ακόμη και την τήρηση των ρυθμίσεων, σχεδιάζει να διαπραγματευτεί με τους Θεσμούς η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Η… μισή κυβέρνηση πήγε στα εγκαίνια ενός δημοτικού

Κάτι παραπάνω από αισθητή ήταν η παρουσία κυβερνητικών στελεχών στα εγκαίνια του νέου δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου με κλειστό γυμναστήριο στην Καλλιθέα Πεντέλης.

ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ! Τέλος στην ομηρία των επιχειρήσεων από τις εφορίες: Στα 10 χρόνια η φορολογική παραγραφή

Σε αναγκαστική αλλαγή της νομοθεσίας οδηγείται η κυβέρνηση μειώνοντας τον χρόνο παραγραφής των υποθέσεων σε 10 χρόνια από 20 που ισχύει σήμερα.

ΞΥΔΑΚΙ ΓΙΔΙΑ ΣΥΡΙΖΑίοι-Θα δώσει το παρών ο Καραμανλής

Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε πυρετώδεις διεργασίες για το σχέδιο που θα παρουσιάσει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

XONTΡO ΦTYΣIMO! O Iβάν Σαββίδης δεν πήγε στο γάμο της ανιψιάς του με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο!

Πολλοί πολιτικοί και μη,  έδωσαν το παρών στο γάμο του πρώην γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου και της ανιψιάς του Ιβάν Σαββίδη, Σόνιας . Ωστόσο αυτό που κανείς δεν περίμενε ήταν η απουσία του Ιβάν Σαββίδη από την εκκλησία.

Λακωνία: Τουρκικό πλοίο βγήκε στη στεριά και κατέληξε απέναντι από αυλές σπιτιών - Δείτε την απίστευτη πορεία του [pics]

Οι φωτογραφίες με το πλοίο κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν αίσθηση. Ο εκκωφαντικός θόρυβος ξεσήκωσε τους κατοίκους, που προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους...

Άγριο πούλο η Μέρκελ στις τοπικές εκλογές της εκλογικής της περιφέρειας-Κατάφερε να κάνει μάγκες τους ακροδεξιούς

Το AfD αναδεικνύεται δεύτερη δύναμη στις τοπικές εκλογές στο Μεκλεμβούργο-Πομερανία, ξεπερνώντας τη Χριστιανοδημοκρατική Ενωση της Αγγελα Μέρκελ, σύμφωνα με τα exit polls.

Κραυγή αγωνίας από εργαζόμενους του Mega: Τράπεζες, μέτοχοι & κυβέρνηση να αναλάβουν τις ευθύνες τους

Με μια δραματική ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι του Mega διαμηνύουν σε κυβέρνηση, τράπεζες και ιδιοκτήτες του τηλεοπτικού σταθμού να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Υπενθυμίζουν ότι είναι ήδη 5 μήνες απλήρωτοι και καλούν την κυβέρνηση να έρθει σε συνεννόηση με τις τράπεζες ώστε να αποδεσμευτούν τα 30 εκατ. ευρώ και να αποπληρωθούν τα δεδουλευμένα.

Ο Κοντομηνάς ξεκινά τετ α τετ με τα μεγάλα ονόματα του Alpha -Με Λαζόπουλο, Μενεγάκη συζητά την επόμενη ημέρα

Ο Alpha είναι ένα από τα κανάλια που δεν κατάφερε να πάρει τηλεοπτική άδεια, με τον πρόεδρο του σταθμού Δημήτρη Κοντομηνά να σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του.

ΤΙ ΣΚ@ΤΑ ΝΑΚΩΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ; Μαξίμου: Δημιουργούμε 800 θέσεις εργασίας με τις νέες άδειες-Νίπτουμε τα χέρια μας για τους εργαζόμενους στα κανάλια που κλείνουν-Να απορροφηθούν στα νέα σχήματα

Νίπτει τα χείρας της η κυβέρνηση για τις εκατοντάδες θέσεις εργαζομένων στους τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν πήραν άδεια.

Σε άτυπο σημείωμά του το Μέγαρο Μαξίμου, όχι μόνο εμμένει για την ορθότητα του διαγωνισμού που «έθεσε τέλος σε ένα καθεστώς αυθαιρεσίας» αλλά εγκαλεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδίως την ΝΔ ότι χύνει κροκοδείλια δάκρυα για την τύχη των εργαζόμενων.

Εικόνες-σοκ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων: Εχει γίνει καταφύγιο αδέσποτων [εικόνες]

Εικόνες ντροπής με αδέσποτα σκυλιά να έχουν βρει καταφύγιο στο... Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και κανένας δεν δίνει λύση στο πρόβλημα.

Οπως σημειώνει το epiruspost, δεκάδες αδέσποτα έχουν μετατρέψει τον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου σε καταφύγιο, προκαλώντας ανησυχία σε ασθενείς και επισκέπτες.

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ η αθώα λιμενικός εξηγεί τι συμβαίνει όταν σώζουν λαθρομετανάστες

Η νεαρή λιμενικός μέσα στην αθωότητά της λέει όσα κρύβουν τα ΜΜΕ: 

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν είδα για πρώτη φορά τα μωρά να κλαίνε μέσα στην θάλασσα και τα ανεβάσαμε στο καράβι. Το κλάμα τους όταν τα παίρνεις στην αγκαλιά σου και οι γονείς που δεν ενδιαφέρονται και τα παρατάνε στις αγκαλιές μας…Δηλ..

Ποια κανάλια έχουν περισσότερη τηλεθέαση μετά την απόφαση για τις τηλεοπτικές άδειες

Τι δείχνουν οι μετρήσεις για τα κανάλια που θα πρέπει να ρίξουν μαύρο σε τρεις μήνες;

Η επόμενη μέρα της ιδιωτικής τηλεόρασης στη χώρα βρίσκει το Mega, τον Alpha, το Star και το Epsilon χωρίς τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας. Με ιδιοκτήτες και εργαζόμενους να είναι επί ποδός σχεδιάζοντας τις επόμενες κινήσεις τους, οι τηλεθεατές συνεχίζουν να δίνουν καθημερινά την ψήφο τους -μέσα από τις μετρήσεις τηλεθέασης- στους σταθμούς. Άραγε, άλλαξε κάτι μετά τα αποτελέσματα της δημοπρασίας;

ΕΛΛΑΔΑΡΕ ΡΕ ΦΙΛΕ! Η Βουλή αγόρασε με χρήματα κτίριο του Δημοσίου - Η περίεργη υπόθεση με 80 στρέμματα στα βόρεια

- Δεν υπάρχει περιουσιολόγιο και κτηματολόγιο επομένως η Βουλή δεν ξέρει ποια ακίνητα της ανήκουν
- Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεκδικήσει νομικά τα ακίνητα
- Ήδη η Βουλή ετοιμάζει παρεμβάσεις σε κτιριακές υποδομές σε διάφορα κτίρια που έχει με υψηλό κόστος για την εποχή
- Για το κτίριο στη Φιλελλήνων 1500 τμ. θα δαπανηθούν 4,5 εκατ. ευρώ για την ανακατασκευή με τη συγχρηματοδότηση του ΕΣΠΑ

Οξύτατη επίθεση Τατσόπουλου στους ΠΑΣΟΚους του ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή την 43η επέτειο από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην βουλευτής και γνωστός συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος έκανε μία οξύτατη ανάρτηση στο Facebook επιτιθέμενος στους πρώην "πράσινους" πολιτικούς που έχουν μεταπηδήσει τα τελευταία χρόνια στον κυβερνώντα ΣΥΡΙΖΑ.

Mας δουλεύουν…; Αυλωνίτου: «Δεν είπαμε ποτέ ότι θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ!»

Τρολάρισμα, της ξέφυγε ή όντως το εννοούσε αυτό που είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου…;

Τόσος χαμός για να κλείσουν ο ALPHA και το STAR; Σοβαρά τώρα;

Θέμος Αναστασιάδης

Είχα την τύχη να εργαστώ πολλά χρόνια στον ALPHA, ειδικά επί Δημήτρη Κοντομηνά, εκεί όπου άλλωστε ξεκίνησε το «ΟΛΑ». Επαγγελματική συνεργασία που τελικά δεν ευοδώθηκε λόγω συγκυρίας είχα για ένα μικρό διάστημα και με το STAR των Βαρδινογιάννηδων, οπότε μπορώ να καταθέσω με το ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ την προσωπική μου εμπειρία.

ΜΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕ! Ντε Μεζιέρ: Η Γερμανία μπορεί να ξεκινήσει τις επαναπροωθήσεις προς την Ελλάδα

Η Γερμανία μπορεί να αρχίσει να επαναπροωθεί πρόσφυγες στην Ελλάδα πρότεινε σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη Welt ο γερμανός υπουργός εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ.

Οργή για τη «Ζούγκλα του Καλαί» – Λάθρο προκαλούν τροχαία ατυχήματα - ΒΙΝΤΕΟ

Οι πρόσφυγες λάθρο που φιλοξενούνται στον καταυλισμό του Καλάι στη Γαλλία προκαλούν τροχαία ατυχήματα στην προσπάθειά τους να περάσουν στην Αγγλία, όπως γράφει η Daily Mail.

Δείτε πόσες ΜΚΟ έχουν μαζί ο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τον Κούρκουλα και θα σας φύγει το μυαλό!!

Υποθετικό ερώτημα…αν βλέπατε μια αφίσα που είχε… την αναγγελία μιας εκδήλωσης
και την εκδήλωση αυτή φαινόταν πως την διοργανώνουν

Η Γεροβασίλη συγκρίνει τα κανάλια με τα αυθαίρετα στις δασικές εκτάσεις

Τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης προς την ανάκαμψη της οικονομίας και την πραγματική ανάπτυξη θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ, όπως αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη. Σταθμοί στην πορεία αυτή θα είναι η έξοδος από το πρόγραμμα επιτήρησης και η παραγωγική ανασυγκρότηση, «εκείνες δηλαδή οι πολιτικές που όχι μόνο θα μεγαλώνουν την οικονομική πίτα, αλλά θα την μοιράζουν, επιτέλους, με δίκαιο τρόπο στους συμπολίτες μας».

ΒΙΝΤΕΟ-Πτώση με αλεξίπτωτο από τον Παύλο Βαρδινογιάννη στο αεροδρόμιο του Μάλεμε

Ο γιος του ''καπετάνιου'' Γιώργου Βαρδινογιάννη μαγνήτισε τα βλέμματα στο αεροδρόμιο. Δείτε την πτώση του με αλεξίπτωτο...

Στο Αεροδρόμιο του Μάλεμε βρέθηκε χθες (03-09-2016) γνωστός Κρητικός επιχειρηματίας Παύλος Βαρδινογιάννης προκειμένου να κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. Ο κύριος Βαρδινογιάννης, γιος του ''καπετάνιου'' Γιώργου Βαρδινογιάννη, είναι λάτρης του αθλήματος και έχει πραγματοποιήσει μερικές χιλιάδες άλματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού τα τελευταία χρόνια...

Στα 1,43 δισ. ευρώ ο πρώτος λογαριασμός στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων!

«Βαρύς» αναμένεται να είναι ο πρώτος λογαριασμός ύψους 1,43 δισ. ευρώ που ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων που αφορούν στα νέα Τέλη Κυκλοφορίας, ανεξόφλητα Τέλη Κυκλοφορίας παλαιότερων ετών αλλά και στα πρόστιμα που θα αναρτηθούν στο Taxisnet τα οποία αφορούν στα ανασφάλιστα και χωρίς ΚΤΕΟ ΙΧ.

Αυτή είναι η 20χρονη κούκλα που κατέστρεψαν οι αλήτες με τα ποτά ''μπόμπες'' - Το ξέσπασμα της μητέρας της [pics]

Σε πλήρη εξέλιξη ο εφιάλτης της 20χρονης και της οικογένειάς της. ''Η κόρη μου μπορεί πλέον να διακρίνει μόνο σχήματα'' δηλώνει μεταξύ άλλων η μητέρα της...

Κούγιας και επιβεβαιώνει ιδ. αστυνομικός: Στο σκάφος βρίσκονταν άνθρωποι, των οποίων δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα

Νέες διαστάσεις στο θρίλερ του ναυτικού δυστυχήματος της Αίγινας, δίνει ο συνήγορος των οικογενειών των θυμάτων, Αλέξης Κούγιας.

Οι προσομοιώσεις δημοπρασίας στον ΣΚΑΙ και το πρόσωπο κλειδί

[Πάντως ότι η ομάδα του ΣΚΑΪ είχε μαζί της τζογαδόρο ισχύει απόλυτα, ενώ η λογική ήταν "αρπάζουμε την πρώτη άδεια όσο-όσο γιατί για τις τελευταίες θα γίνει σφαγή"]

Λίγες μόλις ημέρες μετά τον μαραθώνιο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, οι αποκαλύψεις για το παρασκήνιο της διαδικασίας είναι άκρως ενδιαφέρουσες.