05 Σεπτεμβρίου 2016

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Προβάδισμα 10% της ΝΔ-Εντυπωσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με διψήφιο ποσοστό ΚΑΡΤΕΣ

ΧΤΥΠΑΕΙ 35% Ο "ΚΟΥΛΗΣ" ΓΑΤΑΚΙΑ! Πάνω από 80% η συσπείρωση ΝΔ... τελικά είχαν αποτέλεσμα οι προσπάθειες των ΣΥΡΙΖΑίων να τορπιλίσουν τη βάση των ΝΔιτών γλύφοντας τον Καραμανλή-Απ΄ότι φαίνεται η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει μετά την ήττα στις εκλογές... στις εκλογές μπορεί να πάρουν κανα 20% αλλά αμέσως μετά θα αποσυσπειρωθούν πλήρως και θα πέσουν σε μονοψήφιο ποσοστό όπως παθαίνουν όσοι χάνουν

Με δέκα ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, συγκεντρώνοντας το 27,5% έναντι 17,5% που συγκεντρώνει η Κουμουνδούρου, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Γελάει πάλι το Twitter με τον Καμμένο και προσεύχεται να μην παραιτηθεί #PrayForKammenos

Ένα hashtag που καλεί τους χρήστες του Twitter να κάνουν μια προσευχή για να παραμείνει ο Πάνος Καμμένος στη θέση του και να μην παραιτηθεί κάνει τον γύρο του Twitter.

Πρόκειται για το #PrayForKammenos και αφορμή αποτέλεσε η διαφωνία του υπουργού Άμυνας με την εξασφάλιση τηλεοπτικής άδειας από τον Καλογρίτσα.

Δήμαρχος Λέρου: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τους πρόσφυγες

Την παρέμβαση των αρμόδιων υπουργών για τα προβλήματα που δημιουργούν οι πρόσφυγες ζητά ο δήμαρχος Λέρου.

Την παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, για την πιστή τήρηση του ωραρίου κυκλοφορίας των προσφύγων και την εφαρμογή του κανονισμού λειτουργίας, ζητά με σημερινή επιστολή του ο δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλλιας, επισημαίνοντας ότι έχουν προκληθεί πολλά και σοβαρά προβλήματα στο νησί.

Λοβέρδος: Η ΝΔ είναι με το «σεις» και με το «σας» απέναντι στην κυβέρνηση

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη για τη στάση της ΝΔ και την υπόθεση Μαρινόπουλου.

ΝΙΚΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! SOCAR: Θέλουμε τη ΔΕΣΦΑ, αλλά με τα μισά λεφτά -Η Ελλάδα παραβίασε τη διαδικασία

Η SOCAR σκοπεύει να προχωρήσει τη συμφωνία για την αγορά της ΔΕΣΦΑ, αλλά δηλώνει ότι το τίμημα πρέπει να μειωθεί και μάλιστα στο μισό.

Το ΥΠΟΙΚ παραδέχθηκε ότι δεν θα πάρουν τη δόση φέτος και μετά έτρεχαν να το μαζέψουν

Μετά την έκθεση συμμόρφωσης που θα συντάξουν οι εκπρόσωποι των δανειστών αναμένεται το «πράσινο φως» για την έγκριση των κονδυλίων προς την Ελλάδα - «Δεν είπαμε ποτέ ότι δεν πάρουμε χρήματα εντός του 2016»

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝ ΝΟΜΠΕΛ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ! Λέσβος: 40.000 τουρίστες «έχασε» το νησί το φετινό καλοκαίρι

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του αεροδρομίου της Μυτιλήνης για τον Αύγουστο, η μείωση των επισκεπτών ανήλθε σε 51,30%

Με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο αποτυπώνουν οι αριθμοί την ζοφερή πραγματικότητα και τις συνέπειες του προσφυγικού στη Λέσβο, όσον αφορά στην τουριστική κίνηση.

Ερώτηση βουλευτή της Χρυσής Αυγής για σκίτσο της ΕΛ.ΑΣ.

Ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Χατζησάββα προς τον υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή, σχετικά με μια ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Twitter για την προστασία των παιδιών στη θάλασσα.

ΝΔ: Ούτε στο ψέμα δεν συντονίζονται οι υπουργοί για το «μαύρο» στα κανάλια -Βαβέλ και απολύσεις

«Βαβέλ και απολύσεις». Με αυτή τη φράση σχολιάζει η ΝΔ τις διαφορετικές δηλώσεις που έχουν κάνει υπουργοί, σχετικά με τις θέσεις εργασίας που θα θιγούν μετά από τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο.

Τροπολογία που «στραγγαλίζει» τα ψιλικατζίδικα κατέθεσαν 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ζητούν η πώληση των τσιγάρων να γίνεται μόνο από τα περίπτερα, από καταστήματα αφορολόγητων ειδών, καταστήματα καπνικών προϊόντων και από ειδικούς χώρους σε υπεραγορές τροφίμων

Τροπολογία που οδηγεί σε οικονομική καταστροφή χιλιάδες ψιλικατζίδικα κατέθεσαν 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας από τον αρμόδιο υπουργό να τους απαγορεύσει την πώληση καπνικών προϊόντων.

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! Εισβολή κουκουλοφόρων στην κλήρωση της Football League! Πετούσαν καρέκλες και κάμερες - Τραυματίστηκε φωτορεπόρτερ

- Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της κλήρωσης της Football League
- “Άντε γ@@@είτε μ@@@α που θέλετε και κληρώσεις”, φώναξαν οι εισβολείς
- Τραυματίστηκε φωτορεπόρτερ από καρέκλα και του έγιναν επί τόπου ράμματα
- Δεν υπήρξαν συλλήψεις αφού οι δράστες έφυγαν πριν φτάσει η αστυνομία

ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΧΑΧΑΧΑΧΑ! Καμμένος: Δεν θα επιτρέψουμε καμία άλλη περικοπή στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

«Θα πράξουμε όλα τα δέοντα για να αποκατασταθεί η συνταγματική τάξη και να εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σε σχέση με το μισθολογικό των Ενόπλων Δυνάμεων»

ΝΔ: Η κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει στις καταγγελίες Καμμένου για μαύρο χρήμα από τον Καλογρίτσα

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους υπουργούς Επικρατείας και Δικαιοσύνης και με αφορμή τις δηλώσεις του κυβερνητικού εταίρου Π. Καμμένου για «μαύρο χρήμα» και «πιέσεις» από τον κ. Καλογρίτσα για να πάρει άδεια τηλεοπτικού σταθμού, κατέθεσαν σήμερα 52 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟ-ΚΟΥΙΚ-Το έγγραφο για την αναγνώριση των διαβατηρίων με σφραγίδα «Μακεδονία»

Το κατεπείγον έγγραφο περιορισμένης χρήσης που στάλθηκε στις 22 Αυγούστουκαι προβλέπει τη θεώρηση διαβατηρίων πολιτών τρίτων χωρών τα οποία φέρουν την σφραγίδα των αρχών της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ) παρουσιάζει το newpost.gr.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Οργή της Εκκλησίας για την κατάργηση της πρωινής προσευχής-έρχεται αντίδραση

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στους κόλπους της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για το θέμα της κατάργησης της πρωινής προσευχής στα σχολεία, σύμφωνα με Ιεράρχες που μίλησαν στο vimaorthodoxias.

Οι «Απονερίστας» στη Σίκινο από ψηλά

Οι «Απονερίστας» τρέχουν και πηδούν στη θάλασσα καθώς το πλοίο που φεύγει αφήνει τους αφρούς του.

Τα τελευταία χρόνια πολλά βίντεο κατέγραψαν τη βουτιά, αλλά η μαγνητοσκόπηση του έγινε... με drone, στα απόνερα του πλοίου «Αδαμάντιος Κοραής».

Παραράς (ΣτΕ): Ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες είναι αντισυνταγματικός

«Ο νόμος είναι αντισυνταγματικός», δήλωσε ο επίτιμος αντιπρόεδρος του ΣτΕ, Πέτρος Παραράς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

Σε σιωπηλή διαμαρτυρία προχώρησαν οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί σήμερα έξω από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, καλύπτοντας τη συνάντηση των εκπροσώπων των πλειοδοτούντων καναλαρχών με τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσο.

Αποκαλύψεις για τη μητέρα της μικρής Αννυ: «Εργαζόταν ως π@ρνη για να συντηρεί τον άνδρα της»

Με την κατάθεση του παππού της Άννυ συνεχίστηκε η δίκη για τον άδικο χαμό της, με τον πατέρα τής Δημητρίνα Μπορίσοβα να υποστηρίζει ότι οι δύο άνδρες, δηλαδή ο Σάββας και ο Νικολάι, είναι οι δολοφόνοι της.

Εργαζόμένοι Mega εναντίον Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα, Ψυχάρη: «Είμαστε σε απόγνωση εξ αιτίας σας»

«Δε ζητάμε ελεημοσύνη. Σας καλούμε να αναλογιστείτε ότι είμαστε άνθρωποι και όχι απλά λογιστικά νούμερα. Η επιχείρηση είναι δική σας, οι ζωές δικές μας».

Η νέα ανακοίνωση των εργαζομένων του Mega

Γαλλία: Τρακτέρ εναντίον προσφύγων στη «ζούγκλα» του Καλαί

Σε αποκλεισμό του μεγάλου εθνικού δικτύου που οδηγεί στη σήραγγα της Μάγχης, η οποία αποτελεί την πύλη εισόδου στο Ηνωμένο Βασίλειο προχώρησαν χιλιάδες αγρότες στο Καλαί της Γαλλίας, προκειμένου να εκφράσουν την εντονότατη δυσαρέσκειά τους για την απραξία της κυβέρνησης απέναντι στην αναρχία και την ανομία που επικρατεί στον καταυλισμό των προσφύγων-μεταναστών στην περιοχή, γνωστό και ως «Ζούγκλα».

ΞΥΠΝΑ ΜΑΡΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Η Μέρκελ αναγνωρίζει πως η ήττα της «έχει να κάνει» με το προσφυγικό

Παρά την υποχώρηση των χριστιανοδημοκρατών και την εκτόξευση του AfD, η Γερμανίδα καγκελάριος επέμεινε ότι «οι αποφάσεις σχετικά με το θέμα ήταν σωστές και πρέπει να συνεχίσουμε στην ίδια βάση»

Μαρία Μενούνος: Το θαυματουργό μύρο της Παναγίας και η προσευχή στον Αγ. Νεκτάριο για τη μητέρα της που παλεύει με τον καρκίνο

Συγκινεί η Μαρία Μενούνος για μια ακόμη φορά. Η παρουσιάστρια που αυτό τον καιρό περνάει δύσκολες στιγμές αφού η μητέρα της πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο,  μοιράστηκε συγκινητικές στιγμές μαζί μας από την λειτουργία στον ορθόδοξο Ναό του Αγίου Νεκταρίου.

Βελγίδα δημοσιογράφος: Η Τουρκία μου ζήτησε να κάνω τον ρουφιάνο στην Zaman [εικόνα]

«Η Τουρκία μου ζήτησε να κάνω τον ρουφιάνο στην Zaman» είναι ο τίτλος εκτενούς σημερινού δημοσιεύματος στη βελγική εφημερίδα De Morgen που αναφέρεται σε καταγγελίες νεαρής βελγιδας δημοσιογράφου για απόπειρα χρηματισμού της από τουρκικές κρατικές υπηρεσίες.

Εκτελεστής του Εσκομπάρ έστειλε μήνυμα σε Σουάρες – Καβάνι! [vid]

Η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει την Παραγουάη, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και ο Γιον Χάιρο Βελάσκες έστειλε μήνυμα... συμπαράστασης στους Λουίς Σουάρες και Έντισον Καβάνι.
Ήταν έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του βαρώνου της κοκαΐνης της Κολομβίας, Πάμπλο Εσκομπάρ.


Η «Athens Review of Books» κάνει ρόμπα τον Κοτζιά και τους δικαστές που τον δικαίωσαν

Το περιοδικό «Athens Review of Books» βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, με αφορμή επιστολή που είχε δημοσιεύσει προς αυτόν.

Μάλιστα η «Athens Review of Books» καταδικάστηκε από το Εφετείο Αθηνών, για την δημοσίευση της επιστολής, στην οποία σύμφωνα με τον υπουργό, περιέχονταν «συκοφαντικοί ισχυρισμοί που υπερβαίνουν κάθε ανεκτό όριο ψεύδους».

ΝΔ: Η Κυβέρνηση έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή το άρθρο της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, αρμόδιας για την καταπ
ολέμηση ανεργίας,Ράνιας Αντωνοπούλου στην Αυγή υπό τον τίτλο "το τρίτο Μνημόνιο βελτίωσε τη θέση της χώρας μας".

Απίστευτα μπινελίκια του προέδρου των Φιλιππίνων στον Ομπάμα για τα ναρκωτικά

Χρησιμοποιώντας απίστευτους υβριστικούς χαρακτηρισμούς, ο πρόεδρος των Φιλιππίνων προειδοποίησε τον Μπαράκ Ομπάμα για το τι δεν πρέπει να θίξει στην επικείμενη συνάντησή τους.

Ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε προειδοποίησε τον Αμερικανό πρόεδρο να μην ασχοληθεί με τις εξωδικαστικές εκτελέσεις που γίνονται στη χώρα, στον βάναυσο πόλεμο ναρκωτικών, όταν θα συναντηθούν αύριο στο Λάος.

ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ! Δημοσιογράφοι ΕΡΤ: Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους στους τηλεοπτικούς σταθμούς

«Καλούμε τα συνδικαλιστικά μας όργανα να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας και δηλώνουμε ότι θα συμμετέχουμε μαζικά σε όποιες κινητοποιήσεις του κλάδου αποφασιστούν» αναφέρουν οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων της ΕΡΤ

ΔΕΙΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠ'ΤΗ ΦΑΤΣΑ! CNN: Έτσι έφτασαν στην Ελλάδα οι τζιχαντιστές που αιματοκύλησαν το Παρίσι

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία. Σύμφωνα με το CNN, οι τζιχαντιστές πέρασαν από την Σμύρνη στην Ελλάδα, με μια βάρκα μαζί με πρόσφυγες.

ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"! Άλλα 800 εκατ. ευρώ απλήρωτους φόρους άφησαν οι Έλληνες τον Ιούλιο

«Έσπασαν» το φράγμα των 90 δισ. ευρώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο - 18.500 κατασχέσεις μέσα σε ένα μήνα!

Στα 90,5 δισ. ευρώ «εκτινάχθηκαν» τον Ιούλιο τα χρέη προς την εφορία. Μόλις σε ένα μήνα, τα χρέη αυξήθηκαν κατά 800 εκατ. ευρώ, από τα 89,9 δισ. που ήταν τον Ιούνιο.

ΧΕΣ@ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ! Επίθεση του Σπίγκελ κατά του Καραμανλή

Ο γνωστός δημοσιογράφος Πίτερ Σπίγκελ υπερασπίζεται σε άρθρο του στους Financial Times τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ενώ ρίχνει την ευθύνη για την κρίση στον πρώην Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ; Oι τέσσερις νέοι καναλάρχες ζητούν να μην πληρώσουν ακόμα

Να καταβληθεί η πρώτη δόση μετά από την απόφαση του ΣτΕ, ζήτησαν οι εκπρόσωποι των νέων καναλαρχών, στη συνάντηση που είχαν με τον Λευτέρη Κρέτσο. Σε εξέλιξη είναι οι συναντήσεις του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, με τις ιδιοκτησίες των προσωρινών υπερθεματιστών αυτή την ώρα.

Ερώτηση Άδωνι για την αναγνώριση της "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" από Τσίπρα-Καμμένο

 Την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή δημοσίευσε στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Σύμφωνα με δημοσίευμα το ΥΠΕΞ αναγνωρίζει πλέον...

Κομισιόν κατά Apple: 50 ευρώ φόρος για κάθε εκατομμύριο κερδών, κ. Κουκ;

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απαιτεί από τον αμερικανικό κολοσσό να καταβάλει τους φόρους που χρωστά

Αραγε, σε τι κόσμο φέρνουν το iPhone 7; Ο μελοδραματισμός του ερωτήματος δικαιολογείται από τα κολοσσιαία μεγέθη που εμπλέκονται στη διένεξη: η Κομισιόν απαιτεί από την Apple την καταβολή αναδρομικά οφειλόμενων φόρων περίπου 13 δισ. ευρώ στο Ιρλανδικό Δημόσιο.

Η θέση της Εκκλησίας για την ευθανασία-Τι πιστεύουν οι Έλληνες για την ευθανασία – Τι έδειξε έρευνα σε 12 χώρες

Το θέμα της ευθανασίας είναι ένα πολυδιάστατο και άκρως επικίνδυνο πρόβλημα της Βιοηθικής, το οποίο τον τελευταίο καιρό έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Οι αμφιλεγόμενες γνώμες και οι έντονες διαμάχες των ειδικών ιατρών, νομικών, ψυχολόγων και θεολόγων καταδεικνύουν την πολυπλοκότητα του ζητήματος.

Μητέρα Τερέζα. Η σκοτεινή πλευρά μιας 'Αγίας'

Γιατί το θέμα της αγιοποίησης της Μητέρας Τερέζας προκαλεί αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια. Ένα ντοκιμαντέρ για τη "σκοτεινή" πλευρά της (Vid)

Εκατό χιλιάδες πιστοί από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν στο Βατικανό για την επίσημη τελετή αγιοποίησης της Μητέρας Τερέζας από τον Πάπα.

ΒΙΝΤΕΟ-Και που 'στε γίδια: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ

Αν πήγατε στο ΑΤΜ και πήρατε μειωμένη σύνταξη... δεν είναι αυτό που νομίζετε... εξάλλου το είπαν όλοι τους:

Πρετεντέρης: Ξέρετε σε τι διαφέρουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ;

Διαβάστε το σημερινό άρθρο του Γ. Πρετεντέρη στα ΝΕΑ:

ΣΚΑΪ: Ο Κουρουπλής τους κατηγόρησε ότι δεν έκλαιγαν για την ΕΡΤ και είναι γραφείο της ΝΔ κι αυτοί έριξαν “μαύρο” στο τέλος της εκπομπής τους


Ένταση επικράτησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Οι Αταίριαστοι» μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή και των δημοσιογράφων Γιάννη Ντσούνου και Χρήστου Κούτρα με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ! Κατρούγκαλος: Δεν μπορούν να απορροφηθούν όλοι οι εργαζόμενοι από τα κανάλια που δεν πήραν άδεια-Σπίρτζης: Θα απορροφηθούν όλοι

Σε αντίθεση με τους ομολόγους του Σπίρτζη και Παππά ο υπουργός Εργασίας παραδέχεται ότι θα μείνουν άνεργοι εργαζόμενοι από τα τηλεοπτικά κανάλια που δεν αδειοδοτήθηκαν. Προανήγγειλε δε ένταξή τους σε προγράμματα ανέργων.

Γεωργιάδης: Έχουμε ευθύνη που έμεινε αρρύθμιστο το τηλεοπτικό τοπίο αλλά ένα προγενέστερο λάθος δεν διορθώνεται με χειρότερο

Στο αποτέλεσμα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προχώρησε και σε αυτοκριτική αναφερόμενος στο γεγονός ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης άφησε αρρύθμιστο το τοπίο των τηλεοπτικών αδειών επί δεκαετίες.

Η σημαία του… ΠΑΟΚ κυματίζει στον επίγειο παράδεισο του «Αρειανού» Γιάννη Μπουτάρη (ΦΩΤΟ)

Η σημαία του… ΠΑΟΚ κυματίζει έξω από τον επίγειο παράδεισο του «ΑΡΗανού» Γιάννη Μπουτάρη, στο νησάκι «Διάπορος» απέναντι από την Χαλκιδική.

Τηλεοπτικές άδειες: Πώς έγιναν τα «χτυπήματα»

Το χρονικό βήμα προς βήμα, χρήμα προς χρήμα - Η κυβέρνηση ήλπιζε να συγκεντρώσει από τον διαγωνισμό 80-100 εκατ. και σε ένα μόνο «χτύπημα» έπεσαν στο τραπέζι 212 εκατ.!

Ολοι όσοι βίωσαν τη διαδικασία του μαραθωνίου των 66 ωρών την περιγράφουν ως μία εμπειρία που ζεις μόνο φορά στη ζωή σου - και που δεν την εύχεσαι ούτε στον εχθρό σου!

ΝΕΑ ΦΑΠΑ ΣΕ ΜΟΥΖΑΛΑ! Η Κομισιόν για τη δήλωση Ντε Μεζιέρ «η Γερμανία να στείλει τους πρόσφυγες στην Ελλάδα»

Ο κανονισμός του Δουβλίνου για τους πρόσφυγες αναθεωρείται, αλλά έως ότου αυτό συμβεί, οι ελληνικές Αρχές οφείλουν να εφαρμόσουν τον υφιστάμενο.

Οι εργαζόμενοι του Mega αδειάζουν τα γραφεία τους [εικόνα]

Μια φωτογραφία που δείχνει την κατάσταση στο Mega αυτή τη στιγμή ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας εργαζόμενος του καναλιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καφάτος, αρχισυντάκτης της πρωινής εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», ανέβασε μια φωτογραφία από τα γραφεία που... αδειάζουν και έγραψε:

Κατέρρευσε κτίριο στο Τελ Αβίβ – Φόβοι για νεκρούς - 15 αγνοούμενοι - ΒΙΝΤΕΟ

Κεντρικό πάρκινγκ του Τελ Αβίβ κατέρρευσε, όταν ένας τεράστιος γερανός έπεσε πάνω του. Στα συντρίμμια έχουν εγκλωβιστεί δεκάδες άνθρωποι σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Ζήλεψε τον Τσίπρα ο Καμμένος και εγκαινιάζει 12 παραπήγματα στη Ρω

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Τα διαμερίσματα για τους ΕΠΟΠ στο Καστελλόριζο που η ανέγερσή τους ολοκληρώθηκε μέσα στο καλοκαίρι, εγκαινιάζει σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τον Αρχηγό ΓΕΣ επισκέπτεται το νησί.

Σε ακρωτηριασμό προχωρά πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός!

Έχει προσβληθεί από ισχυρό μικρόβιο και η αντιβίωση δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.
Η αγαπημένη ηθοποιός πήρε την απόφαση να κάνει ακρωτηριασμό στο αριστερό της πόδι, προκειμένου να σώσει τη ζωή της. Το χειρουργείο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα σε νοσοκομείο της Αθήνας από διακεκριμένο Έλληνα χειρουργό, ο οποίος δουλεύει στη Γερμανία. Πρόκειται για την...