08 Σεπτεμβρίου 2016

Βίντεο: Live strip show σε λεωφορείο της γραμμής

Δείτε τι έκανε μία γυναίκα στη Βαλτιμόρη, η οποία άρχισε να γδύνεται δίχως λόγο

Μάρτυρες ενός μοναδικού σκηνικού έγιναν δεκάδες επιβάτες λεωφορείου της γραμμής στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ, όταν μία έγχρωμη γυναίκα άρχισε να βγάζει τα ρούχα της και να κάνει live strip show μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

ΒΙΝΤΕΟ-Τα ψέματα Τσίπρα μετά την υπογραφή του Μνημονίου

Επειδή μας λένε πως όσα ψέμματα έλεγε ο Τσίπρας προεκλογικά τον Ιανουάριο του 2015, δεν μετράνε πλέον γιατί στις εκλογές του Σεπτεμβρίου είχε υπογράψει μνημόνιο και έίπε την αλήθεια, να θυμηθούμε και τα ψέμματα που είπε τον Σεπτέμβριο του 2015:

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΔ: Τα τρία ερωτήματα στον άνθρωπο που λέει ένα ψέμα ανά 3 λεπτά

Συνεχίζει η Νέα Δημοκρατία την επικοινωνιακή επίθεσή της κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση δημοσίευσε στα social media δεύτερο βίντεο, όπου απευθύνει τρία βασικά ερωτήματα:

Πάγκαλος: Ούτε Φώφη, ούτε Θεοδωράκης στην ηγεσία, χρειάζεται καινούργιος

Ούτε Φώφη Γεννηματά ούτε Σταύρος Θεοδωράκης πρέπει να ηγηθούν του εγχειρήματος στο χώρο του κέντρου και της κεντροαριστεράς, υποστηρίζει ο Θ. Πάγκαλος.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΛΕΜΕ! Βίντεο: 18χρονη έκανε δημόσια πρόταση γάμου στον 60χρονο επιστάτη του σχολείου της!

«Έχουμε διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί του», λέει η κόρη του ηλικιωμένου άνδρα που δηλώνει σοκαρισμένη από τη στάση του πατέρα της

Σάλο έχει προκαλέσει στο Ηνωμένο Βασίλειο η δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει μια 18χρονη κοπέλα να κάνει πρόταση γάμου στον... 60χρονο φίλο της, τον οποίο γνώρισε ως επιστάτη στο λύκειο όπου φοιτούσε.

Κι όμως: Μία υπογραφή Τσακαλώτου μας κοστίζει 2,5 δισ. το χρόνο!

Καθυστερεί η υπογραφή της ΚΥΑ που θα ανοίξει το δρόμο στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καυσίμων

Tο ελληνικό κράτος φαίνεται ότι έχει λεφτά για χάσιμο, καθώς εξαιτίας της αδυναμίας του να ελέγξει και να πατάξει το λαθρεμπόριο πετυχαίνει απώλεια εσόδων ύψους 2,5 δισ. ευρώ το έτος, όσα έσοδα δηλαδή αναμένει μέσω του ΕΝΦΙΑ για το 2016!

Πάνω από 40% το «ψαλίδι» στις επικουρικές - Δείτε έγγραφα ντοκουμέντα

Αποκαλυπτικά παραδείγματα καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης και του υπουργού Εργασίας
Ασύλληπτο είναι το «τσεκούρι» Κατρούγκαλου στις επικουρικές συντάξεις, δίνοντας ίσως για πρώτη φορά στους συνταξιούχους τόσο ισχυρή «γεύση» των επιπτώσεων του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου και του τρίτου Μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΗΠΑ: Στην φυλακή η βλαμμένη 43χρονη που παντρεύτηκε... την κόρη της!

Μια παράξενη και νοσηρή υπόθεση απασχολεί την αστυνομία της Οκλαχόμα στις ΗΠΑ με «πρωταγωνίστριες» μια 43χρονη μητέρα και την 25χρονη κόρη της

Ξεπερνά τα 45 εκατ. ευρώ η οικονομική ζημιά στη Μεσσηνία

Η κακοκαιρία και η έντονη βροχόπτωση άφησαν στην Μεσσηνία μια τεράστια καταστροφή.

Μάλιστα, όπως εξηγήθηκε στην έκτακτη σύσκεψη το μέγεθος της οικονομικής καταστροφής στην ευρύτερη περιοχή ξεπερνά τα 45 εκατ.ευρώ.

ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ; Και καλά αντίθετος ο Καμμένος στην τηλεοπτική άδεια Καλογρίτσα

Επιμένει ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος στις ενστάσεις του για τη συμμετοχή του εργολήπτη δημόσιων έργων Καλογρίτσα στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ενώ παράλληλα διατηρεί αμφιβολίες για το κατά πόσο ο συγκεκριμένος υπερθεματιστής θα περάσει τον έλεγχο του πόθεν έσχες.

ΜΟΡΦΩΣΗ ΦΙΛΗ->Εκτός τα αρχαία και τα θρησκευτικά από τις εξετάσεις του Γυμνασίου

Αλλαγές στη δομή και το περιεχόμενο των τελικών εξετάσεων του Γυμνασίου, υλοποιούνται, μεταξύ άλλων, με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας. Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές του γυμνασίου θα εξετάζονται πλέον γραπτώς σε τέσσερα μαθήματα για να λάβουν απολυτήριο: τη νεοελληνική γλώσσα, την Ιστορία, τη Φυσική και τα μαθηματικά.

Νέα Δημοκρατία: Θα μας απαντήσει ο Παππάς για τα πανωπροίκια στους εργολάβους και την offshore της Αυγής;

Δεν έχει τέλος η αντιπαράθεση Νέας Δημοκρατίας και υπουργού Επικρατείας, που εκδίδουν τη μια μετά την άλλη τις ανακοινώσεις, που ξεκίνησαν με αφορμή τη δήλωση του Νίκου Δένδια περί επιστροφής των χρημάτων των νέων καναλαρχών.

ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ! Χούλιγκαν της Εσπανιόλ κλώτσησε στην κοιλιά έγκυο μουσουλμάνα γιατί φορούσε μαντήλα

Οι δύο δράστες ήταν μέλη της ακροδεξιάς ομάδας γνωστή ως «Brigadas Blanquiazules», η οποία έχει αποβληθεί από το γήπεδο από το 2010

Επίθεση από δύο άνδρες, ο ένας εκ των οποίων τη χτύπησε με μανία στην κοιλιά, δέχθηκε έγκυος μουσουλμάνα στη Βαρκελώνη. Το περιστατικό θεωρήθηκε ιδιαιτέρως σοβαρό από τις αρχές της μεγάλης ισπανικής πόλης, καθώς δεν είναι το μοναδικό ρατσιστικού περιεχομένου που έχει καταγραφεί το τελευταίο διάστημα.

Νίκος Παππάς: Θέλω να παραμείνω καναλάρχης μετά τον ανασχηματισμό-Ειλικρινής η Μέρκελ

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο υπουργός στο iefimerida.gr - Yπερασπίστηκε τις κυβερνητικές επιλογές στην αδειοδότηση των καναλιών και επαναλαμβάνει ότι εκλογές θα γίνουν το 2019

Ο Γκι Φερχόφσταντ θα διαχειριστεί εκ μέρους της ΕΕ το Brexit

Μόλις ενεργοποιηθεί το άρθρο 50 από τις βρετανικές αρχές ο Γκι Φερχόφσταντ θα συνεργαστεί στενά με τον πρόεδρο της Επιτροπής Συνταγματικών Υποθέσεων για να διαμορφώσει τη διαπραγματευτική θέση του ΕΚ

"Θόλωσα και έγινε το κακό"! Ισόβια στον 48χρονο αστυνομικό που έπνιξε την 7χρονη κόρη του στη Θεσσαλονίκη

Την ποινή των ισόβιων δεσμών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον 48χρονο αστυνομικό που ομολόγησε ότι έπνιξε την 7χρονη κόρη του, τον περασμένο Ιούνιο, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, γεγονός που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ - Μέσω Youtube ανέλαβαν την ευθύνη για εμπρησμό στη Νοταρά

Μια πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση που αυτοαποκαλείται «Μοναχολύκοι Ριζοσπαστικού Αυτόνομου Μαχητικού Εθνικοσοσιαλισμού», ανέλαβε την ευθύνη με πρωτότυπο τρόπο και συγκεκριμένα με βίντεο που ανήρτησε στο YouTube, για την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης 24/8/2016, στο κτίριο της Κατάληψης Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών, στην οδό Νοταρά 26, στα Εξάρχεια, όπου διαμένουν πάνω από 130 πρόσφυγες.

Φάπες ΝΔ στον Δένδια για το "θα επιστρέψουμε τα 246 εκ. €"-Τη μπουρδα την έκανε σημαία ο Παππάς

Αποστάσεις από τις δηλώσεις Δένδια για τις τηλεοπτικές άδειες παίρνει η ΝΔ, καθώς πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνουν ότι εκφράζει προσωπικές του απόψεις.

Η δήλωση Δένδια για τα κανάλια

Χωρίζει η Τζούλια Ρόμπερτς -Απάτησε τον σύζυγό της με ηθοποιό

Η σκανδαλοθηρηκή Star κυκλοφορεί για μια ακόμη φορά με ένα εξώφυλλο «βόμβα».

Tο σκανδαλοθηρικό περιοδικό αναφέρει ότι η Τζούλια Ρόμπερτς χωρίζει μετά από 14 χρόνια γάμου με τον Ντάνι Μόντερ, καθώς τον απάτησε με τον ηθοποιό Οουεν Γουίλσον.

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΠΝΙΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑ! «Αστακός» η Θεσσαλονίκη ενόψει της ΔΕΘ -Κλούβες, κιγκλιδώματα και 5.000 αστυνομικοί

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας θα τεθούν και φέτος σε εφαρμογή από την ΕΛΑΣ το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των εγκαινίων της 81ης ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο.

ΒΙΝΤΕΟ-Πολωνή κόβει την ανάσα: Ισορροπεί σε σχοινί πάνω από το Λεωνίδιο

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει το βίντεο, που δείχνει μια Πολωνή να ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί πάνω από το Λεωνίδιο, με το αποτέλεσμα να... «κόβει» την ανάσα.

Ο λόγος για την 24χρονη Laetitia Gonnon, η οποία αψήφησε τον κίνδυνο και επιχείρησε κάτι εξαιρετικά εντυπωσιακό, που όπως φαίνεται το απολαμβάνει και με το παραπάνω.

Ανεμοστρόβιλος στην Ηλεία -Επεσαν κολώνες της ΔΕΗ, ξεριζώθηκαν δέντρα [εικόνες&βίντεο]

Μεγάλες καταστροφές προκλήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Ηλείας που βρέθηκαν στο έλεος ανεμοστρόβιλου.

Σύμφωνα με το ilialive οι περιοχές που επλήγησαν περισσότερο είναι ο Λεχαινάς, Κάμπος, Αρετή, Γαστούνη, Βαρθολομιό και Μυρσίνη.

Εξευτελισμός Made in ΣΥΡΙΖΑ: «Κουπόνια» και «συσσίτια» αντί για κοινωνικά επιδόματα

Τις μισές -σε σχέση με όσες προβλέπει το Μνημόνιο – παροχές και σε «είδος” σχεδιάζει να δώσει το Υπ. Εργασίας στους κοινωνικά αδύναμους το 2017.

Συγκεκριμένα, το Υπ. Εργασίας έχει στείλει στην Κομισιόν σχέδιο, με το οποίο προτείνεται η θέσπιση...

Ρατσιστικό παραλήρημα! Σώρρας: «Ύβρις να κάνουν οι ανάπηροι παραολυμπιάδα» [vid]

Χωρίς ίχνος ανθρωπισμού και σεβασμού για τους ανθρώπους με αναπηρίες ο «σωτήρας» των Ελλήνων Άρτεμης Σώρρας μοιράστηκε μαζί μας τις απόψεις του για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Rizopoulospost, ο Αρτεμης Σώρρας, χαρακτηρίζει ύβρι για τους Ολύμπιους Αγώνες, όπως τους αποκαλεί να βλέπει κάνεις τους ανάπηρους να κάνουν παραολυμπιάδα! Τους αποκαλεί υβρίδια και ζώα και προκαλεί τουλάχιστον αποτροπιασμό ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται!

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Χρυσό μετάλλιο ο Κωνσταντινίδης, χάλκινο ο Ζησίδης [βίντεο]

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησαν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες για την Ελλάδα στο Ρίο με δύο μετάλλια.

Η Ελλάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τον Θανάση Κωνσταντινίδη στον τελικό της...

Μητσοτάκης στο «Ινστιτούτο Καραμανλής»: Αναγκαίο ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας

Χαιρετισμό σε ημερίδα του «Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωσταντίνος Καραμανλής» και του «Ιδρύματος Αντενάουερ», με θέμα «Οι βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές, οδηγός για το μέλλον της Ελλάδας», απήθυνε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πλακιωτάκης: Το χαβά του ο Μουζάλας -Λειτουργεί ως διαχειριστής κρατικής ΜΚΟ

Επίθεση στον Γιάννη Μουζάλα με αφορμή το έγγραφου που εξέδωσε με το σχέδιο για τη φιλοξενεία των 2.000 προσφύγων στην Κρήτη, εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης.

Η ανακοίνωση του κ. Πλακιωτάκη έχει ως εξής:

Θαυμάστρια όρμηξε στον Ρέμο πάνω στη σκηνή -Η απίστευτη αντίδρασή του [βίντεο]

Ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τον Σάκη Ρουβά, τη Δέσποινα Βανδή και τις Μέλισσες έδωσαν μία φαντασμαγορική συναυλία στο στάδιο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Μάλιστα, την ώρα που τραγουδούσε ο καλλιτέχνης, μία θαυμάστριά του παράκαμψε τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας και τον αγκάλιασε.

ΕΛΕΟΣ! Η Γιαννάκου δεν πρόλαβε να βγει απ'το νοσοκομείο και έτρεχε να φωτογραφηθεί με τον Κυριάκο!

Ρε κορίτσι μου γ@μα την πολιτική και ασχολήσου με τη υγεία σου και τη ζωή σου... Προς τι το ζόρι να τρέχεις σε ομιλίες του Κυριάκου και να αγχώνεσαι για να χωθείς στην πρώτη σειρά; Έλεος! Δεν μπορείς να ασχοληθείς ξανά με την πολιτική, πάρτο απόφαση ότι τελείωσες και δεν χρειάζεται να μας ξανασώσεις με Ρεπούση
Την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την μεγάλη περιπέτεια της υγείας της, έκανε σήμερα η πρώην υπουργόςΜαριέττα Γιαννάκου.

Ο Τσίπρας μοιράζει υποσχέσεις και στα… Pokemon!

Μία φωτογραφία με… καυστική διάθεση και θέλοντας να σατιρίσει τον Αλέξη Τσίπρα για τις επιλογές του και τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, ανάρτησε η Δημιουργία Ξανά.

Το ξέσπασμα της Κεραμέως: Ήμουν έγκυος και δεν έβρισκα χώρο στη βουλή που να μην καπνίζουν - ΒΙΝΤΕΟ

Την καθημερινότητα που βίωνε εντός του κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όταν -όπως κατήγγειλε- δεν μπορούσε να βρει χώρο που να μην καπνίζουν, περιέγραψε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκη Κεραμέως.

SITE ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ; Κατρούγκαλος: Να φτιάξουν site όσοι μείνουν άνεργοι από τα κανάλια


Τους φτύνει κατάμουτρα ο αλήτης... αλλά καλά τους κάνει!

Δυο προτάσεις έκανε η κυβέρνηση στα σωματεία των εργαζομένων στα ΜΜΕ με τα οποία συναντήθηκαν σήμερα ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς και Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος.


'Ξεχάστε την αγαπημένη σας Πόλη, δεν θα τη ξαναδείτε'

Το σατανικό σχέδιο που οδήγησε στην εξόντωση χιλιάδων Ρωμιών στα βάθη της Ανατολής. Πως η «ουδέτερη» στον πόλεμο Τουρκία έστειλε τους μειονοτικούς σε τάγματα εργασίας


Το Νοέμβριο του 1939, πριν από την έναρξη του Β Παγκοσμίου Πολέμου, η τουρκική κυβέρνηση ψήφισε άλλον ένα νόμο, που είχε ως στόχο να πιέσει τις μειονότητες που ζούσαν στην Κωνσταντινούπολη.

Πτήση πάνω από το χωριό της Ελλάδας που έχει μόνο ξενοδοχεία

Τα Κολύμπια Ρόδου, όπως ονομάζονται, χτίστηκαν από τους Ιταλούς ως πρότυπο γεωργικό χωριό αλλά σήμερα αποτελούν ένα δημοφιλή, "χλιδάτο" προορισμό τον οποίο προτιμούν χιλιάδες τουρίστες κατά τη θερινή περίοδο.

Γελάει το twitter την απεργία της ΠΟΣΠΕΡΤ στη ΔΕΘ

Έτσι σχολιάζουν στο twitter την απεργία της ΠΟΣΠΕΡΤ στα εγκαίνια της ΔΕΘ που το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει είναι να μην παίξουν πλάνα από γιούχα στον Τσίπρα:

Αυτή είναι η πιο όμορφη σωματοφύλακας - ΦΩΤΟ

Mία Κινέζα στρατιώτης έκλεψε την παράσταση κατά την διάρκεια της συνάντησης των G20 καθώς ανακηρύχθηκε από τα κινεζικά social media ως η πιο όμορφη σωματοφύλακας.

Όλα τα βλέμματα έπεσαν στην Shu Xin, η οποία έγινε γνωστή ως η πιο όμορφη bodygurard.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο γιος του πρώην υπουργού κάνει… «Κακή Αρχή»

Ο γιος του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Κιλτίδη, Βασίλης έκανε «Κακή Αρχή» η οποία του βγήκε σε… καλό! Ο νεαρός παραγωγός και σεναριογράφος αναμένει να δει στην μεγάλη οθόνη το πρώτο του κινηματογραφικό εγχείρημα, μια ταινία μεγάλου μήκους στην οποία πρωταγωνιστούν γνωστοί και λιγότερο γνωστοί στο ευρύ κοινό ηθοποιοί.

ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ; Τι κάνει στη Μόσχα η Δούρου;

Για τη Μόσχα αναχωρεί σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, όχι όμως για ταξιδάκι αναψυχής, αλλά γιατί θα πρέπει να δώσει το «παρών» στα εγκαίνια...

Ο ALPHA υπέβαλε μήνυση κατά του Ιβάν Σαββίδη

Τον κατηγορεί για το κακουργημα της απάτης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και τα πλημμελήματα της απατηλής πρόκλησης βλάβης και της επιβουλής της δημόσιας τάξης

Για τρία αδικήματα και μάλιστα το ένα σε βαθμό κακουργήματος εγκαλεί ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη ως εκπρόσωπο της εταιρείας DIMERA με μήνυση που υπέβαλε.

Δημοτικός σύμβουλος Κεφαλονιάς: Κύριε Τσίπρα είστε ανεπιθύμητος στο νησί

Με ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό ο δημοτικός σύμβουλος Παλλικής Γιώργος Κατσιβέλης εξηγεί γιατί οι Κεφαλονίτες δεν θέλουν στο νησί τους τον Αλέξη Τσίπρα

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να επισκεφθεί την Κεφαλονιά την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου για να εγκαινιάσει νέο σχολικό συγκρότημα στην πρωτεύουσα του νησιού, το Αργοστόλι.

ΝΔ: Η κυβέρνηση φτιάχνει δική της στρατιά δημοσίων υπαλλήλων

48 βουλευτές καταγγέλλουν τη «φάμπρικα» με τις αθρόες συμβάσεις ορισμένου χρόνου

Κυβερνητική «φάμπρικα» δημιουργίας νέων «σταζιέρ» καταγγέλλουν 48 βουλευτές της ΝΔ με ερώτηση που κατέθεσαν στην Βουλή.

ΝΕΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΑΝΟΥ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Κυβέρνηση: Θα επιδοτούμε τους νέους καναλάρχες να προσλαμβάνουν απολυμένους

Μετά την οργή που εισέπραξε η κυβέρνηση από τους υπαλλήλους των καναλιών που δεν εξασφάλισαν άδεια, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στον αέρα 2.000 εργαζόμενοι, προχώρησε στην ανακοίνωση μέτρων για την εξασφάλισή τους.

Στενός συνεργάτης του Τσίπρα, τώρα σε ρόλο…. μάντη!

Η εφετινή ΔΕΘ είναι για τον Αλέξη Τσίπρα μία πολύ δύσκολη εξίσωση αφού οι παροχές που μπορεί να εξαγγείλει είναι ελάχιστες. Και μπορεί η ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες να του έλυσε ως ένα βαθμό τα χέρια αφού του προσέφερε ένα νέο αφήγημα, το χτύπημα της διαπλοκής, ωστόσο προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν.

Γρίφος οι θεματικές άδειες – Τι υποστήριξε ο Παππάς

Φρένο στα σενάρια για τις θεματικές άδειες σε τηλεοπτικούς σταθμούς επιχείρησε να βάλει ο Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στον Real FM, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε χαρακτηριστικά ότι «οι θεματικές άδειες θα μας απασχολήσουν στο πολύ απώτερο μέλλον», εξηγώντας ότι «πρώτα θα δοθούν οι άδειες στους περιφερειακούς σταθμούς και μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία για τις θεματικές άδειες. Το θέμα αυτό δεν αφορά τον παρόντα χρόνο, θα μας απασχολήσει όταν ολοκληρωθεί η αδειοδότηση των περιφερειακών σταθμών».

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΝΟΜΠΕΛ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ! Βούλιαξε από τουρίστες η Μαγιόρκα -Εξαλλοι κάτοικοι και φορείς: Δεν αντέχουμε άλλο

Η τουριστική κίνηση στις Βαλεαρίδες Νήσους της δυτικής Μεσογείου ξεπέρασε φέτος κάθε ρεκόρ και πρόβλεψη κάτι που δεν αρέσει στους κατοίκους.

Οι ντόπιοι κάνουν λόγο για «εισβολή» και για το ότι οι τουρίστες μετέτρεψαν το «isla de la calma», το νησί της ηρεμίας, στην απόλυτη «κόλαση».

ΚΛΑΜΑ! Σταυροπόδι αλά Σάρον Στόουν στη βρετανική Βουλή -Πίσω από την Τερέζα Μέι [βίντεο]

Ότι οι χρήστες του Τwitter δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο, είναι πλέον γνωστό.

Αυτό ισχύει ακόμα και αν τα γεγονότα διαδραματίζονται στο βρετανικό Κοινοβούλιο.

Από το πληκτρολόγιό τους, λοιπόν, δεν γλίτωσε ούτε η Λούσι Φρέιζερ, βουλευτής των Tόρις, που κάθισε κάπως απρόσεκτα στη θέση της, πίσω από την Τερέζα Μέι.

Καταργείται η χειμερινή ώρα στην Τουρκία -Ολο τον χρόνο ... καλοκαίρι

Η Τουρκία αποφάσισε να διατηρήσει καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους τη θερινή ώρα, η οποία θα έπαυε να ισχύει στα τέλη Οκτωβρίου, προκειμένου οι πολίτες να "επωφεληθούν περισσότερο από την ηλιοφάνεια".

ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ! Σαρωτικές αλλαγές από φέτος στα Γυμνάσια -Τι ισχύει για εξετάσεις, μαθήματα, ενισχυτική διδασκαλία

Σαρωτικές αλλαγές στα Γυμνάσια και μάλιστα από τη φετινή χρονιά φέρνει το υπουργείο Παιδείας.

Η αλλαγή του πλαισίου λειτουργίας, που θα γίνει με την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος, αφορά τόσο στο εκπαιδευτικό κομμάτι όσο και τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων, οι οποίες περιορίζονται πλέον σε τέσσερα μαθήματα. Ειδικότερα, οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν αφορούν στα εξής:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ! «Μαχαίρι» έως 21% για 11.000 συνταξιούχους τραπεζικούς

Μέγιστη μείωση 21% και «κόφτη» προς τα κάτω στα 620 ευρώ (μεικτά) προβλέπει για την αναπροσαρμογή των προσυνταξιοδοτικών παροχών 11.000 πρώην τραπεζοϋπαλλήλων η επίμαχη εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας.