09 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΛΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΦΟ! Τα… ακατάληπτα λόγια του Τσίπρα

«Είναι η ιστορία και ο πλούτος των πολιτισμών και των θρησκειών, είναι η κοινή μας πορεία στον χώρο και τον χρόνο, είναι -αν θέλετε- αυτοί οι ακατάληπτοι δεσμοί που μας φέρνουν σήμερα εδώ, στην πρώτη γραμμή της Ευρώπης».

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ! ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΠΑ ΤΣΙΠΡΑ! Χατζηστεφάνου: Να εθνικοποιήσουμε το facebook

Διαβάστε και γελάστε με το στόκο:

Οι καταγγελίες για πολιτικές παρεμβάσεις του facebook στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές έφεραν στην επιφάνεια ένα πολύ σημαντικότερο ζήτημα: τη δημιουργία ενός μονοπωλίου ενημέρωσης που θα έκανε και τον Πολίτη Κέιν να θυμίζει τον περιπτερά της γειτονιάς.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ YouTube... έκανε το νίντζα και έκοψε το δάχτυλό του


[Όλα τα λεφτά οι φίλοι του που συνέχισαν να καταγράφουν...]

Δείτε την σοκαριστική στιγμή όπου σταρ του YouTube κάνοντας το νίντζα αντί να κόψει φρούτο έκοψε το δάχτυλό του.

Ο Lance Stewart έκοψε το μικρό του δάχτυλο και λιποθύμησε φωνάζοντας για βοήθεια τον φίλο του που μαγνητοσκοπούσε.

Η ξανθιά… διαφήμιση της αστυνομίας στο Ζάππειο! (ΦΩΤΟ)

Tα μέτρα ασφαλείας στο Ζάππειο ήταν δρακόντεια κατά τη διάρκεια της συνόδου των ευρωμεσογειακών χωρών.

ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΜΑ Η ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ! Γεροβασίλη: Τα κανάλια αντί για τη Σύνοδο προτίμησαν να παίζουν επαναλήψεις και εκπομπές μαγειρικής

Σήμερα από το πρωί έχει πλακωθεί με τη ΝΔ, τον Άδωνι και τα κανάλια... κι ακόμα δεν έπεσε για ύπνο

Αιχμές κατά των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών για την κάλυψη της Συνόδου Μεσογειακών Κρατών της ΕΕ  αφήνει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

ΣΤΟΚΟΙ! Βίντεο άπλυτων από το “ντου” σε γραφεία εθικιστών στον Αγ.Παντελεήμονα – άνοιξαν μια τρύπα στον τοίχο... με βαριοπούλες!

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο από την επίθεση αντιεξουσιαστών την περασμένη Δευτέρα στα γραφεία της εθνικιστικής οργάνωσης Λ.ΕΠ.ΕΝ.

Τέταρτο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ρίο - «Χάλκινος» ο Μπακοχρήστος

Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος χάρισε στην Ελλάδα το τέταρτο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! Άργος: Τον άφηναν να φωτογραφίζει γυμνό το παιδί τους και τους έδινε τρόφιμα!

Προφυλακίστηκε 46χρονος Έλληνας, καθώς και ζευγάρι Ρουμάνων, 29 και 30 ετών - Θύμα ο 5χρονος γιος του ζεύγους

Την προφυλάκιση ενός 46χρονου από το Άργος, που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, ασέλγεια και παιδική πορνογραφία, καθώς και ενός ζεύγους Ρουμάνων 29 και 30 ετών, που κατηγορούνται για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια, διέταξαν σήμερα το μεσημέρι ο εισαγγελέας και ο ανακριτής Ναυπλίου, ύστερα από την απολογία τους.

ΦΩΤΟ-Η Όλγα έκανε το λάθος να απαντήσει στον Άδωνι... έφαγε τη φάπα της και ηρέμησε

Σε tweet του Άδωνι Γεωργιάδη αποφάσισε να απαντήσει η Όλγα Γεροβασίλη μέσα στον πανικό της για τις φάπες που έπεσαν σήμερα στο Eurogroup. O Άδωνις Γεωργιάδης με φόντο τη δήλωση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τη Σύνοδο των Μεσογειακών Χωρών που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα σχολίασε την είδηση με την εύστροφη απάντηση του Γερμανού που χλεύαζε την πρωτοβουλία Τσίπρα:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ1 Με άγριες διαθέσεις καταφθάνει στην Αθήνα η Ντέλια Βελκουλέσκου

Με άγριες διαθέσεις έρχεται στην Αθήνα η «σκληρή» Ρουμάνα Ντέλια Βελκουλέσκου όπου αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυστηρή στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις της με τους υπουργούς της ελληνικής κυβέρνησης.

ΤΡΕΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΣΙΠΡΑ! Ο Ρέντσι έκανε την υποχρέωση, έβγαλε φώτο και εξαφανίστηκε... οι υπόλοιποι έκατσαν για ένα ποτάκι

Ο Ιταλός πρωθυπουργός δεν θα πάρει μέρος στην εκδήλωση που διοργανώνει η ελληνική κυβέρνηση προς τιμήν των ηγετών των χωρών του Νότου που αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα και συμμετείχαν στην Σύνοδο.

Η απάντηση του Facebook για τη λογοκρισία στην ιστορική φωτογραφία

Σάλος ξέσπασε στη Νορβηγία όταν η διαχειριστική ομάδα του Facebook επέλεξε να λογοκρίνει μια από τις πιο ιστορικές φωτογραφίες του περασμένου αιώνα.

ΑΣΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟ! Η αστυνομία δημοσίευσε φωτογραφίες με ζευγάρι ναρκομανών και ένα παιδί σε αυτοκίνητο

Μία ανάρτηση των Αστυνομικών Αρχών με ναρκομανείς γονείς και ένα 4χρονο παιδί έχουν γονατίσει το ίντερνετ. Δείτε πως προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την κοινή γνώμη η Αστυνομία στο εξωτερικό.

ΦΩΤΟ-Το μόνο δώρο που πήρε ο Τσακαλώτος στο Eurogroup... ηταν τρολιά

Η συνεδρίαση του Eurogroup ολοκληρώθηκε και οι υπουργοί Οικονομικών εισήλθαν στο χώρο, όπου και θα πραγματοποιείτο το γεύμα εργασίας. Εκεί, τους περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη.

Στην καρέκλα τους υπήρχε σκίτσο τους με μία κορνίζα στα χρώματα της σημαίας της Σλοβακίας.

ΝΔ για Τσίπρα: Φέτος ΔΕΘαπω άλλα ψέμματα [εικόνα]

Το Σάββατο το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας θα παραθέσει ομιλία στους παραγωγικούς φορείς στην ΔΕΘ, αλλά η ΝΔ δεν ξεχνά το... παρελθόν.

Εδώλιο για Σμπώκο, Κάντα και άλλους 4 «δείχνει» η εισαγγελέας -Για τις μίζες στα εξοπλιστικά

Παραπομπή σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, εισηγείται για έξι από τους έντεκα κατηγορούμενους, για ακόμη μία δικογραφία για τα εξοπλιστικά, η εισαγγελέας εφετών, Ελισάβετ Βίδρα.

Εφτάψυχες: Δύο γάτες ανασύρθηκαν ζωντανές από τα συντρίμμια -16 ημέρες μετά τον σεισμό [βίντεο]

Δύο γάτες βρέθηκαν ζωντανές σε συντρίμμια του Αματρίτσε, 16 ημέρες μετά τον φονικό σεισμό της 24ης Αυγούστου που στοίχισε τη ζωή σε 295 ανθρώπους, ανακοίνωσαν η πυροσβεστική υπηρεσία και μια οργάνωση για την προστασία των ζώων.

Καλλιθέα -Αστυνομικός σκότωσε Ελληνα ομογενή γείτονά του

Τραγική κατάληξη είχε ο διαπληκτισμός αστυνομικού εκτός υπηρεσίας με ομογενή από το Καζακστάν, σε πολυκατοικία στην Καλλιθέα στην οδό Ιφιγενείας 21, με τον αλλοδαπό να καταλήγει νεκρός.

ΔΟΥΛΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ Γ@ΜΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ! Η Διακήρυξη των Αθηνών -Τι υπέγραψαν οι ηγέτες της συμμαχίας του Νότου

Με ένα κοινό κείμενο των ηγετών των ευρωμεσογειακών χωρών του Νότου, την «Διακήρυξη των Αθηνών» όπως ονομάστηκε επισφραγίστηκε η συμμαχία του νότου στην ΕΕ.

Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ->Πάνω από 7 δις οι χαμένες επιστροφές από τα ελληνικά ομόλογα

του Γιάννη Κουτσομύτη

Αναλογιζόμενος κανείς το μέγεθος των μέτρων που θα εφαρμοστούν στη χώρα τα επόμενα χρόνια (5,4 δις. αλλά ίσως μέχρι και 9 δις), δεν πρέπει να ξεχνά τη μεγαλύτερη ίσως ζημία που υπέστη η χώρα από τη 'περήφανη' διαπραγμάτευση του Ιουνίου του 2015.

Θεσσαλονίκη: Εξουδετέρωσαν 23.000 βλήματα σκάβοντας για τον ΤΑP!

Παρόμοια επιχείρηση είναι σε εξέλιξη και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου έχουν εξουδετερωθεί 14 ενεργές βόμβες αεροπορίας

Περισσότερα από 23.000 βλήματα, διαφόρων διαμετρημάτων, εξουδετέρωσαν στα Διαβατά Θεσσαλονίκης στρατιωτικοί του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίου Ξηράς, κατά τις εργασίες κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου (TAP).

Γιατί η Lego αποθάρρυνε τους καταναλωτές να αγοράζουν τα παιχνίδια της;

Τα πλαστικά τουβλάκια της Lego είναι στην πραγματικότητα «χρυσά»

Η βιομηχανία παιχνιδιών Lego, που διαθέτει στην διεθνή αγορά τα γνωστά πλαστικά τουβλάκια και τα τετραγωνισμένα ανθρωπάκια, ξεκίνησε το 1932 στην Δανία ως οικογενειακή επιχείρηση και σήμερα έχει αναδειχθεί στην μεγαλύτερη βιομηχανία παιχνιδιών στον κόσμο.

ΚΛΑΜΑ! Τι «εντολή» έδωσε ο Αυγενάκης πριν την συνέντευξη Μητσοτάκη;

[Δηλ. αν δεν τους το λεγε παίζει και να μην ασχολιόντουσαν τα κομματόσκυλα... Α ρε να συγχωράτε κάτι πορωμένους στο FB και στο Twitter που κάνουν ντόρο και ούτε ένα ευχαριστώ δεν τους λέτε]

Σε μια σειρά τηλεφωνημάτων επιδόθηκε λίγες ώρες πριν από την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ, ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης. Αποδέκτες των τηλεφωνημάτων όλα τα μέλη...

Ο Όμιλος Ξυνή κατηγορεί Χατζηνικολάου και Φίλη για την ανάκληση της άδειάς του

Με ανακοίνωσή του ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή διαμαρτύρεται καθώς όπως τονίζει “το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων έπεσε θύμα παραπληροφόρησης και εσφαλμένης εισήγησης υπηρεσιακών παραγόντων, που υιοθετούν εδώ και καιρό τις απόψεις ανταγωνιστικού Ομίλου, ο οποίος χρησιμοποιεί ως αιχμή του δόρατος γνωστό δημοσιογράφο που...

Συνέχεια πίσω απ'τον Ολάντ ο Τσίπρας (ΦΩΤΟ)

Δεν άφηνε ούτε λεπτό μόνο του τον Φρανσουά Ολάντ ο Αλέξης Τσίπρας στο Ζάππειο. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Έλληνα πρωθυπουργό να συνομιλεί και να είναι συνεχώς δίπλα στον γάλλο πρόεδρο.

Σαρδηνία: Οδηγός τραυμάτισε 30 άτομα με το αυτοκίνητο και το πλήθος τον μαχαίρωσε!

Ένας 43χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έριξε το όχημα σε ένα πλήθος που βρισκόταν στην κεντρική πλατεία της πόλης - Ο άνδρας μαχαιρώθηκε τέσσερις φορές πριν η αστυνομία τον σώσει από το λιντσάρισμα

ΤΟ ΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ; Δεν θα απεργήσουν οι δημοσιογράφοι του Alpha: Στο μαύρο δεν απαντάμε με μαύρο

«Αυτές τις κρίσιμες ημέρες, η φωνή μας είναι το πιο ισχυρό όπλο μας».

Με ανακοίνωσή τους, πριν από λίγο, οι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού σταθμού Alpha γνωστοποίησαν πως δεν θα πάρουν μέρος στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρυχθεί για το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας.

Ποιες είναι οι χώρες με τα μεγαλύτερα πυρηνικά οπλοστάσια στον κόσμο [γράφημα]

Στις χώρες που διαθέτουν τα μεγαλύτερα πυρηνικά οπλοστάσιά, αναφέρθηκε ο Independent, με αφορμή τη χθεσινή πυρηνική δοκιμή της Βορείου Κορέας.

ΠΑΝΤΩΣ Η ΜΑΣΚΑ ΔΕ ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ :Ρ-Το ΒΙΝΤΕΟ με τη μάσκα ομορφιάς που σάρωσε το διαδίκτυο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με μια κοπέλα που προσπαθώντας να αφαιρέσει από τον πρόσωπό της τη μάσκα ομορφιάς, ουρλιάζει από τους πόνους.

«Αυτό το παλιόπραγμα πονάει τόσο πολύ αλλά το πρόσωπό μου νιώθει καλά», λέει η νεαρή στο βίντεο.

Οι 5 πιο σημαντικές ελληνικές αρχαιότητες που βρίσκονται στο εξωτερικό

Η Αρχαία Ελλάδα αποτελεί πυξίδα πολιτισμού για όλους τους λαούς του κόσμου. Τα αρχαία εκθέματα προσελκύουν εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο στην Ελλάδα, όμως χιλιάδες είναι τα παραδείγματα αρχαιοελληνικής τέχνης που μπορεί κανείς να βρει σε μουσεία του εξωτερικού. Η ομάδα του ellines.com ξεχώρισε τις 5 αρχαιότητες που βρίσκονται σε μουσεία στο εξωτερικό και αναδεικνύονται, βάσει της δημοφιλίας τους ως τα κορυφαία εκθέματα των συγκεκριμένων μουσείων.
1. Τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Βρετανικό Μουσείο

Η Ζωοφόρος του Παρθενώνα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά εκθέματα στο Βρετανικό Μουσείο. Στο μουσείο στεγάζονται ακόμα 15 από τις 92 μετόπες του Παρθενώνα, καθώς και μια από τις έξι Καρυάτιδες του Ερεχθείου. Από το 1987, το ζήτημα των Γλυπτών του Παρθενώνα έχει ενταχθεί στην επίσημη ατζέντα των θεμάτων της UNESCO, συζητείται ανά διετία στις συνεδριάσεις της Διακυβερνητικής Επιτροπής και κάθε φορά υιοθετείται σύσταση από τα κράτη-μέλη για την προώθηση του ζητήματος.

Τα Γλυπτά του Παρθενώνα που αποσπάστηκαν, αποτελούν περίπου το 60% του συνόλου του γλυπτού διάκοσμου του Παρθενώνα, που σώζεται σήμερα.

2. Αφροδίτη της Μήλου – Μουσείο Λούβρου

Η Αφροδίτη της Μήλου είναι ένα από τα διασημότερα πρωτότυπα αρχαία ελληνικά γλυπτά παγκοσμίως. Βρέθηκε την άνοιξη του 1820 σε αγροτική περιοχή της Μήλου. Το άγαλμα βρέθηκε σε πάνω από 6 χωριστά κομμάτια και κατέληξε ένα χρόνο αργότερα στο Μουσείο του Λούβρου, όπου και εκτίθεται μέχρι σήμερα. Στο μουσείο της Μήλου υπάρχει ένα πιστό αντίγραφό του, το οποίο έστειλε αργότερα ως δωρεά το Λούβρο. Ο Δούκας Ντε Ριβριέρ παρουσίασε το άγαλμα στον Λουδοβίκο τον 18ο, ο οποίος το δώρισε την επόμενη χρονιά στο Μουσείο .Το έργο έχει δουλευτεί σε χωριστά κομμάτια, τα δύο βασικά από τα οποία στη συνέχεια ο δημιουργός συνέδεσε στους γλουτούς, εκεί που πέφτουν και οι πτυχώσεις του ενδύματος. Χωριστά είχε δουλευτεί και το αριστερό χέρι αλλά και το αριστερό πόδι, όπως και το δεξί. Η θεά στα μαλλιά φέρει κεφαλόδεσμο (ταινία) από την οποία πίσω ξεφεύγουν βόστρυχοι.

3. Νίκη της Σαμοθράκης – Μουσείο Λούβρου

Η Νίκη είναι ένα από τα πέντε πιο δημοφιλή έργα στο Μουσείο του Λούβρου, το οποίο προσελκύει περίπου 10 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο. Δεδομένης της σημασίας του και το βάρος του, ήταν η πρώτη φορά από το Β Παγκόσμιο Πόλεμο που το άγαλμα μεταφέρθηκε και η πρώτη φορά που αποκαταστάθηκε μετά την εγκατάστασή του στη σκάλα του Μουσείου. Όταν το άγαλμα μεταφέρθηκε στο Παρίσι από το νησί της Σαμοθράκης, το άγαλμα ήταν σπασμένο σε διάφορα κομμάτια. Εμπειρογνώμονες του Μουσείο στα τέλη του 19ου αιώνα κάλυψαν τις αρθρώσεις με γύψο και τις έβαψαν. Η ομάδα αποκατάστασης αντικατέστησε το γύψο με μια ουσία από μαρμαρόσκονη. Η Νίκη στεκόταν αρχικά στη Σαμοθράκη σε ένα βράχο που υψώνεται πάνω από το πλάτωμα του Ιερού των Μεγάλων Θεών, ένα συγκρότημα από δώδεκα ναούς αφιερωμένους σε διάφορες θεότητες δημοφιλείς στην αρχαιότητα.

4. Βωμός του Ναού του Διός της Περγάμου – Μουσείο Περγάμου στο Βερολίνο

Ο βωμός της Περγάμου (181-159 π.Χ.) αποτελεί ίσως το περισσότερο ακέραια σωζόμενο γλυπτό σύνολο της Ελληνιστικής περιόδου. Η κατασκευή (διαστάσεων 35,65 μέτρα πλάτος και 33,4 μέτρα βάθος) του έργου ξεκίνησε μετά τις νίκες του Ευμένη επί του Πόντου και της Βιθυνίας και την καθιέρωση της γιορτής των Νικηφορίων.Η Πέργαμος δημιουργήθηκε, με πρότυπο την Αθήνα, γύρω από μια ακρόπολη, πάνω στην οποία κτίστηκε αυτός ο ναός αφιερωμένος στον Δία. Στην πραγματικότητα αποτελούσε έναν ανεξάρτητο τόπο λατρείας, χωρίς να συνδέεται με κάποιο συγκεκριμένο ναό. Το ενδιαφέρον που παρουσιάζει ο βωμός, εκτός βέβαια από τις μνημειακές του διαστάσεις, έγκειται στις ανάγλυφες παραστάσεις της ζωφόρου (ύψους 2,3 μέτρων και μήκους περίπου 120 μέτρων), η οποία κοσμούσε το πόδιο του βωμού. Απεικονίζεται μία πολυπρόσωπη -περίπου στις 100 μορφές χωρίς να υπολογίζονται τα ζώα- και γεμάτη ένταση μάχη μεταξύ των θεών και των γιγάντων.

Το 1978 ο Γερμανός μηχανικός Carl Humann ξεκίνησε επίσημες ανασκαφές στην ακρόπολη της Περγάμου. Μετά από διαπραγματεύσεις με την Τουρκική κυβέρνηση, η οποία συνεργάστηκε στην ανασκαφή, συμφωνήθηκε ο βωμός και η ζωφόρος να περάσουν στην κυριότητα των Μουσείων του Βερολίνου.

 5. Αρπιστής – Μητροπολιτικό Μουσείο Νέας Υόρκης (ΜΕΤ)

Τα μαρμάρινα ειδώλια αποτελούν το σπουδαιότερο δημιούργημα του Κυκλαδικού πολιτισμού και ανάμεσα σ’ αυτά εξέχουσα θέση κατέχει το αγαλματίδιο του «Αρπιστή». Η χρονολογία κατασκευής του πιθανολογείται ανάµεσα στο 2800 – 2300 π.Χ.

Ο Αρπιστής, βρίσκεται στην αίθουσα αίθουσα «Robert and Renee Belfer Court» του ΜΕΤ που φιλοξενεί έργα κυκλαδικού πολιτισµου.

http://www.ellines.com/good-news/18335-oi-5-pio-simantikes-ellinikes-archaiotites-pou-briskontai-sto-exoteriko/

ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ! Ο Παπανδρέου απαντά στον Μητσοτάκη με ένα γράφημα – ΦΩΤΟ

[Ο ορισμός του λαϊκιστή ο στόκος... το 2009 που έλεγε "λεφτά υπάρχουν" δεν το ήξερε το γράφημα; Και του είπε κανείς ότι οι τόκοι του χρέους που άφησε ο Σημίτης του ήταν 18-20 δις ετησίως; Πάνω από 90 δις πλήρωσε ο Καραμανλής στην πενταετία του για τα χρέη των προηγούμενων... και ψιτ στόκε: Βάλε στο γράφημα και μια μπλε γραμμή... να βάλεις δηλ. και ότι ο σκατόψυχος πατέρας σου παρέλαβε χρέος 2 δις και παρέδωσε 60... ]
Με ένα γράφημα απάντησε ο Πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Παπανδρέου στην κριτική που του άσκησε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγορώντας τον ως υπεύθυνο για την «οικονομική περιπέτεια» της χώρας.

Εκθρόνισε τον Μπιλ Γκέιτς ο «Mr Zara» - Είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο


Ποιος Γκέιτς; Ο Ορτέγκα είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με την περιουσία του να εκτιμάται στα 79,5 δισ. δολάρια!

Ο Ισπανός ιδιοκτήτης καταστημάτων ένδυσης, γνωστός και ως “Mr. Zara”, είδε τις μετοχές της Inditex, μητρική των Zara, Massimo Dutti και Pull & Bear, να...

Τελικά δυσφημεί την Αθήνα η νέα ταινία του Ματ Ντέιμον;

Ο Τζέισον Μπορν, ο πιο αντισυμβατικός ήρωας ταινιών δράσης που έβγαλε ποτέ το Χόλυγουντ, επιστρέφει εννιά χρόνια μετά και δυσαρεστεί πολλούς από τους Έλληνες φαν του. Ο Ματ Ντέιμον έχει πια γκριζάρει και ωριμάσει, ο Πολ Γκρίνγκρας με την κουνημένη του κάμερα αποτυπώνει σκηνές που ανεβάζουν την αδρεναλίνη, όμως το σενάριο μπάζει νερά αυτή τη φορά.

ΓΛΕΝΤΙ! Ένστολοι: Αν ο Χουλιαράκης δεν εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ τον περιμένει αυτόφωρο

Όπως τόνισαν, η απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας τους έχει δικαιώσει και περιμένουν από την κυβέρνηση να εφαρμοστεί η απόφαση

Να σεβαστούν τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας κάλεσαν από τη Θεσσαλονίκη τους κυβερνώντες οι εκπρόσωποι των Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας.

Νέο χρυσό μετάλλιο η Ελλάδα – Ο Στεφανουδάκης στον ακοντισμό

Οι μεγάλες επιτυχίες της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο συνεχίζονται!

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία F54 του ακοντισμού των Παραολυμπιακών αγώνων του Ρίο, διαλύοντας, μάλιστα, το ρεκόρ αγώνων με βολή στα 29.45μ.

Ποιον υπουργό θεωρούν (πλέον) «γλάστρα» οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;

Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα πηγαδάκια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως όταν ασχολούνται με τον ΣΥΡΙΖΑ και το Μαξίμου.

Η άγνωστη ιστορία του ιδρυτή της ΔΕΘ: Το ξεκίνημα, ο μεσοπόλεμος, η αλληλογραφία με τον Εντισον

«Πέθανε τρέχοντας για την έκθεση» διηγείται για τον ιδρυτή της ΔΕΘ Νικόλαο Χριστίδη, ο εγγονός του γεωπόνος Γιώργος Χριστίδης, που φυσιογνωμικά θυμίζει έντονα τον χαρισματικό παππού του.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Ο υπάλληλος Σόρος και σύμβουλος Τσίπρα πήρε με βαθμό Λυκείου 13 υποτροφία της ΕΣΗΕΑ για μαϊμού μεταπτυχιακό

Άφαντος ο σύμβουλος του Τσίπρα

Πέπλο σιωπής έχει απλωθεί στο Μέγαρο Μαξίμου μετά την αποκάλυψη του zougla.gr για το μαϊμού μεταπτυχιακό με υποτροφία της ΕΣΗΕΑ για τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού και διαχειριστή των social media του γραφείου, Ματθαίο Τσιμιτάκη, ο οποίος το μόνο "πτυχίο" που έχει είναι το απολυτήριο Λυκείου με βαθμό 13!

ΞΥΔΑΚΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! Στο γραφείο του Μητσοτάκη ο Καραμανλής

Με τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή συναντήθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΝΔ: Θα αποδοθούν ευθύνες για τα επιπλέον 465 εκατ. ευρώ στους εργολάβους των αυτοκινητοδρόμων

Οι βουλευτές της ΝΔ υπογραμμίζουν ότι μόνο για τους τρεις αυτοκινητόδρομους (Ιονία Οδός, Ολυμπία Οδός, Κεντρική Οδός) η κυβέρνηση συμφώνησε να δώσει επιπλέον 465.000.000 ευρώ για την επανεκκίνηση των έργων, ενώ εκκρεμεί η συμφωνία για τον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου

Κουμουτσάκος: Να δημοσιοποιηθούν τα πόθεν έσχες για όλο το ποσό του τιμήματος

«Η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών εξελίσσεται σε μπούμερανγκ για την κυβέρνηση. Η προπαγάνδα τους μιλούσε για μάχη κατά της διαπλοκής και για διαφάνεια. Με τις πράξεις τους, όμως, χτίζουν διαπλοκή και φέρνουν σκοτάδι», δήλωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Στελέχη του Λεβέντη «οδεύουν» προς τη Νέα Δημοκρατία!

Μπορεί ο Βασίλης Λεβέντης να φλερτάρει με τον Αλέξη Τσίπρα ωστόσο ένας μικρός στρατός στελεχών του φλερτάρει με τη Νέα Δημοκρατία προκαλώντας του πονοκέφαλο.

Τρίχρονη πνιγόταν στα McDonald's και οι αρρωστημένοι πελάτες τραβούσαν βίντεο!

Όπως αποκάλυψε η γιαγιά της μικρής, αλλά και μέλη από το προσωπικό, οι τριγύρω πελάτες, που απολάμβαναν το φαγητό τους, έβγαλαν τα κινητά τους και... άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες και να τραβούν βίντεο, αδιαφορώντας για το μικρό παιδάκι που έβηχε και πάλευε για να βρει ανάσα

O Σώρρας έστησε πλακάτ στην Ομόνοια για τα 600 δισ. που λέει ότι έχει [εικόνα]

Μια φωτογραφία κάνει από το πρωί τον γύρο του διαδικτύου. Ανθρωποι του Αρτέμη Σώρρα, με πλακάτ και μικρόφωνα, ενημερώνουν στην Ομόνοια πολίτες για το πώς θα εξοφληθούν τα χρέη της Ελλάδας και των Ελλήνων με τα 600 δισ. που έχει!

Εξώδικο της Βούλτεψη στην Αυγή: Διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις μου

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε ότι απέστειλε σήμερα εξώδικη πρόσκληση - διαμαρτυρία στην εφημερίδα «Αυγή» για δημοσιεύματα που διαστρέβλωσαν δηλώσεις της στον Realfm 97,8.

Δείτε βίντεο με την «έκρηξη» που αναστάτωσε την Κύπρο

Μετεωρίτης υποστηρίζουν ερασιτέχνες αστρονόμοι και αστροφυσικοί ότι είναι η μυστήρια λάμψη η οποία αναστάτωσε γύρω στα μεσάνυχτα την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, ερασιτέχνες αστρονόμοι και αστροφυσικοί οι οποίοι έτυχε να κάνουν αστροπαρακολούθηση σε περιοχές Λευκωσίας και Τροόδους, παρατήρησαν το φαινόμενο, το οποίο ακολούθως μέτρησαν.

ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΓΙΔΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΙ! Ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου αισθάνεται ριγμένος και ζητάει μερίδιο λάθρο: Η αυτοδιοίκηση να βρει χώρους για τη φιλοξενία των προσφύγων

Δίκιο έχουν... να φάνε και στην Κρήτη οι ΣΥΡΙΖΑίοι κι οι ΜΚΟ κανα φράγκο... μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ Σερρών θα μασάει από τη σίτιση των λάθρο;

«Η Αυτοδιοίκηση οφείλει άμεσα να διερευνήσει τη δυνατότητα εξεύρεσης χώρων για τη φιλοξενία των προσφύγων, να υποβάλει συγκεκριμένο σχέδιο προς το Υπουργείο, ώστε να υπάρξει συντονισμός δράσης και η μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα».

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΦΑΠΕΣ! Eurogroup: Γκάζια για προαπαιτούμενα, ΕΛΣΤΑΤ φτύσιμο για μείωση πλεονάσματος

Τα πυρά των Ευρωπαίων δέχτηκε η ελληνική κυβέρνηση, τόσο για τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση των προαπαιτούμενων όσο και για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, ενώ έκλεισαν οριστικά τη συζήτηση για τα πλεονάσματα.

ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ! Γελάει ο Σόιμπλε για Σύνοδο του Τσίπρα: Οταν συναντώνται σοσιαλιστές, σπάνια προκύπτει κάτι έξυπνο

Φαρμακερό καρφί για τη Σύνοδο των χωρών του Νότου έριξε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Κράξιμο Βέμπερ σε Τσίπρα: Αντί να μας πει ευχαριστώ, ψάχνει συμμαχίες!

O επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Μάνφρεντ Βέμπερ, επέκρινε σφόδρα την διεξαγωγή της συνόδου κορυφής των μεσογειακών χωρών της Ευρωζώνης, την οποία συγκάλεσε ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας».